Menetrend

Mítoszrombolók

2007. 12. 10. 11:45
Szerző: Danna
Kategória: Cikkek
Best Defense BustedNew England Patriots - Pittsburgh Steelers: 34-13. Azt gondolom, a végeredmény önmagáért beszél, ahogy a cím is! A legjobb védelem képes e megállítani a legjobb támadóalakulatot. A tegnapi napon választ kaphattunk a kérdésre, és bátran kijelenthetjük: A mítosz le van rombolva! Fantasztikus játékkal (főleg a második félidőben) - gyakorlatilag esélyt sem adva a Steelers-nek - sikerült a csapatnak megőriznie veretlenségét. Nyilatkozatok, összefoglalók később...

Hozzászólások

2007. 12. 10. 11:49
guszti
Kíváncsi lennék például a Smith gyerek nyilatkozatára :D
Egyébként eléggé meglepődtem, amikor láttam, hogy 1-2 milyen alattomos dolgot csináltak a Steelers védelemből néhányan :( Eddig azt hittem, hogy ez a sportág mentes az ilyenektől (még ha be-be csúszik pár ilyen Smith is)
De mindegy, mert kaptak rá sárga zászlót (nem mindegyikre) és végülis nagyon szépen nyert a Pats!
2007. 12. 10. 11:52
guszti! erre mondják azt, h veszíteni tudni kell... a Steelers pár játékosának ez a jelek szerint nem megy, nagyon nem...
Végre újra azt a csapatot láttuk a pályán, amelyiket a szezon első részében már megcsodálhattunk! :)
2007. 12. 10. 12:09
mecci23
Hello mindenki!
Köszönetet szeretnék mondani a honlap szerkesztőinek.Éppen Washingtonban találtam meg véletlenül a patriots official honlapján ezt a magyar oldalt. Jó innen kintről látni, hogy kis hazánkban is egyre több az amerikai football szerelmese.
Keep it good work!


Respect Sean Taylor!
GO PATS!
2007. 12. 10. 12:17
CYBER
Ez a lassú és öreg védelem...
2007. 12. 10. 12:18
CYBER
Nagyon jó amúgy a honlap, nagy GRAT!!!
2007. 12. 10. 12:25
droid
Jó az oldal. Grt a kitalálóknak. A Miami öregjei még sokáig jegelhetik a pezsgőiket. Go Pats!
2007. 12. 10. 12:50
mildenberger
guszti: én is kiváncsi lennék mit nyilatkozik a kis szájhős, mert tegnap semmit sem mutatott! :)

Amúgy meg el kéne tudni viselni a vereséget, elég undoritó volt amit leműveltek néha! Kár, hogy erről is szólt a tegnapi meccs! :(
2007. 12. 10. 12:57
gj2k
Szép játékkal nyert kedvenc csapatunk, gondolom mindenki boldogan nézte, ahogy Brady beindult a második félidőben :) Sajnos a sok alattomos defense megmozdulás kicsit bemocskolta a szememben a Steelers amúgy nagyszerű csapatát. A szezon legnagyobb play-ét pedig ezerszer vissza fogom nézni... biztosan emlékeztek: Brady-Moss screen pass, majd Moss vissza Brady-nek (természetesen hátrafelé passzoltak mindketten), majd Brady iszonyatos égi bombát küldött előre Gaffney-nek,amit az egyik széfti majdnem beért, de így is TD lett :)
Go Pats, Go Brady
2007. 12. 10. 12:58
ati
sziasztok fan-ok!!!
Jó kis meccs volt tegnap és azt történt , amit vártam vagyis hogy sima pats győzelem.
A Steelers Smith nevű játékosát a pats legényei jól megízzasztották, amin nem is csodálkozok azok után amiket nyilatkozot.Most majd megtanulja hogy a pályán arcoskodjon!!:):)
Brady 3.TD-jét káprázatos play előzte meg!!
Király az oldal csak igy tovább!!
2007. 12. 10. 12:59
temp
mecci23: hol találtad meg ezt az oldalt a patriots.com-on? mi keressük halálra, de még mindig a régit találjuk csak mindenhol :) Tudnál dobni hozzá egy linket? Csak kíváncsiak lennénk! :)
2007. 12. 10. 13:00
ati
A tegnapi közvetitésben úgy hallottam hogy a Patriots honlapján is felvan tűntetve hogy van ez az oldal.
Csak kiváncsiságból valaki nem tudja megmondani hogy merre találom meg ezt??????
elöre is köszi.....
2007. 12. 10. 13:02
ati
Úgy láttom mást is érdekel a téma:):):):):)
2007. 12. 10. 13:09
Anrael
Nagyon találó a cikk címe, nagyot nevettem amikor megláttam a "Best Defense BUSTED" feliratot!:) Tegnap megmutatták a srácok h miért ők a legjobbak és nem csak a támadó sor hanem a védelem is nagyot alakított. Megjegyezném h Vrabel-t kb 60%-ban csak holdinggal tudták megállítani és ebből 1* dobtak csak zászlót rá, jobban is figyelhettek volna a bírók rá! Az offense fal a meccs elején nem igazán tudta megvédeni Brady-t de a 2. negyedre már összeálltak és attól kezdve nem volt kérdés h Brady megtalálja az elkapókat! A két nagy játékról annyit h szerintem mindkettő bekerülhetne az év legszebb touchdown-jai közé, sőt a trükkös játék a legszebb play amit valaha láttam! (Azt azért megjegyezném h még jó h nem Moss a QB:) ahogy kacsázott az a labda...:))
Grat, ezért érdemes NFL-t nézni, tegnap megmutatta a Pats h mi is az igazi játék!
2007. 12. 10. 13:10
TOTTI
Király meccs volt! Hát elég nagy volt Smith szája de megkapták! Bizony, nem a pályán kívűl kell h valakinek nagy legyen a szája, hanem ott mutassa meg h mit tud!
2007. 12. 10. 13:11
ati
mecci23:Csatlakoznék viito kéréséhez ha lehet!:):):)
Nagyon haj engem is a kiváncsiság:):):)
2007. 12. 10. 13:32
wittman203
Sziasztok kedves hazafiak !
Szeretnék feltenni egy költői kérdést.Miért van az hogy sokan és köztük sok szakértőnek kikiálltott ember, azt mondja összevesznek mindenkit igy könnyű.
Csak ezt már azért sem értem mert a Reált, Barcát, MUt, senki sem bántja ha vesz pár jó játékost,akik nem mellesleg elég sokba is kerülnek.Főképp azért nem értem a dolgot mert mindenki előtt ott a lehetőség(draft)ráadásul még fizetési sapka is van.
Arról meg már nehogy a jó öreg BILL tehessen hogy neki és az embereinek jó szeme van a játékosok kiválogatásához.Ugyanmár Wes Walker vagy Randy miért nem kellett, mások is lecsaphattak volna rájuk nemcsak a Pats! Tehát Tony D. Wade Phillips nyissátok ki a szemeteket,de szerintem nektek úgysem menne.
És ha már a téménál tartunk azt sem nagyon szeretem amikor az álltalam pedig nagyon tisztelt "maci szurkoló" szinte megsem szólal, vagy érződik hogy bosszankodik magában ha Pats valami szépet csinál vagy megint nyer.Szinte érződik hogy alig várja már ő és sok más ellendrukkker is mikor kapunk ki. Mindig annak szúrkolnak hogy minnél több rekordot döntsenek meg, azonban ennek a 16-0. azért annyira nem örülnének. -Érdekes-
Ja, és hogy Bill milyen pokróc stílusú, kérdezem Fabio Cappello,Németh András,Sir Alex,Kemény Dénes,Murinho,vagy akár Papp Laci sem a finomságukról híresek, de hát könyörgöm ők világsztárokat nevelő edzők nem irodalmárok, vagy esztéták.
Éljenek a cool-ok Tom Brady és Kimmi Raikonnen.
Hajrá Pats, úgyis meg lesz a 16-0 bi-bi mindenkinek.
2007. 12. 10. 13:50
lemezes
Sziasztok király ez az oldal, már régóta vártam.

viito-nak Itt a link a Patriots.com-ról, a magyar oldal elérésére

http://www.patriots.com/fanzone/public/index.cfm?pn=3&ac=FcorHome&fullList=1
2007. 12. 10. 13:51
Azért ez az összevásárolt csapat nem olyan egyszerű, mert az nfl-ben (hasonlóan az amerikai profi sportokhoz) van fizetési sapka =mennyit lehet költeni a csapat játékosainak fizetésére, tehát nem megy úgy mint európában, hogy 50 milliót zsebből kifizetünk a kezdőtizenegy minden tagjának, és nem tudom hol beszéltek erről az összevásárlásról, de én nem igen hallottam, olvastam erről. Melyik edzőnek, mire van jó szeme? BBék nagyon jóket húztak olyan játékosokkal akiknek korábbi csapatukban nem ment, már nem ment annyira mint korábban. Amikor Mosst megszereztük az Oaklandtől mindenki arról beszélt, hogy fifty-fifty az esély, hogy bejön-e ez a húzás: bejött. Ellenben a draft borzalmas volt (van is erről itt egy írás a legelsők között), a colts viszont ügyesen válogatott.
A pokróc stílusról, amit nem feltétlenül neveznék annak, sőt. BB sajátos módon kezeli a sajtót, az esetek nagy részében meccs előtt elmondja hogy mennyire komolyan készültek, ki kellett javítani a hibákat satöbbi. Semmi extrát nem csinál. Nem üzenget a másik csapat edzőjének (mint angliában szokás). Nem ócsárolja az ellenfelet, igazából abszolút nem foglalkozik a médiával és nem is használja őket semmire.
2007. 12. 10. 13:52
temp
lemezes: köszi, de ott én még az index.hu-t látom sajna, pedig már kértük, hogy cseréljék ki erre.


elvileg ez jön be akkor is, ha a jobb felső sarok Pats fanclub logóra kattintasz, hogy verify
2007. 12. 10. 13:52
George7
Go pats!!Szerintem a tegnapi meccshez nem kell semmit hozzáfűzni...Magáért beszélt:)Nem kérdés a 16-0...Nincs az a csapat aki megállit minket;)
2007. 12. 10. 13:57
patrick20
Szeretnék visszautalni arra a bizonyos hatalmas játékra ami egy nagyon jó hívás eredménye volt. Mielött félreértés történne, én ugyan úgy örjöngtem utánna éjjel mint mindenki más, de én valahol ezt várom Bill-től. Vagyis jobban mondva minden meccsen figyelem, hogy hol húz valami hihetetlen váratlant, és nagyot!!

Láttunk már tőle nagyon nagy play hívásokat, egy ilyene azért emlékeztetnélek titeket (mert akkor is ugyan így flesseltünk).Amikor (nem emlékszem pontosan) 2-3 éve Vinatieri felment F.golt rúgni és kézbe kapta a snap-et, majd kipasszolta szélre és TD. Akkor a kommentátorok csak az ismétléből látták, hogy mi történt.

Szóval valóbn nagy játék volt, de ez a csapatés ez az edző erre mindig képes.

GO PATS

ui.: ne ragadjunk le a 16:0-nál szerintem célozzuk meg a 19:0-t. Így jobban hangzik, ez már takarja a 4. gyűrűt is!
2007. 12. 10. 14:05
sanyi68
Sziasztok!
Nagyon örülök a lapnak,gratulálok a szerkesztőknek.A hozzászólások tehetik még színesebbé, biztatok mindenkit,osszuk meg a véleményünket ezután is.
A tegnapi meccs véleményem szerint már a játék előtt az öltözőben eldölt, a Pats fegyelmezetten az edzői utasítást betertva (mert számítottak a provokációra) játszott.Ez a játék nem csak a puszta erőröl szól,az ész a rafinéria is legalább annyira fontos.Mégis a csapatszellem,bizalom a másikkal szemben akkoris ha néha nem úgy megy a játék,a legfontosabb.Tegnap Steelers ezekből kapott leckét,s megszégyenülve (a nyilatkozatok után)lehajtott fejjel mentek haza.
Hajrá Patriots !
2007. 12. 10. 14:24
guszti
Jaa és tényleg GRAT az oldalhoz, tegnap este amikor hallottam, hogy van már alig vártam, hogy jöhessek dolgozni és megnézzem ezt a siteot ;) Nem csalódtam :)
2007. 12. 10. 14:37
wittman203
Vito és Doom kérlek olvassátok el figyelmesebben az írásom és akkor rájöttök hogyén is eggyetértek veletek.
2007. 12. 10. 14:57
wittman203
2007. 12. 10. @ 14:37
----------
bocs, semmi gond, csak nagyon megakadt a szemem az európai focis hasonlaton.
2007. 12. 10. 15:13
temp
wittman: tudom, hogy egyetértettél, ezért írtam, hogy szerintem csak azok nevezik a Patset összevásárolt csapatnak, akik idén figyelik először az NFL-t. A többi csak elmélkedés volt részemről.
2007. 12. 10. 15:17
rugbista
Azt hittem, a Steelers elleni 3. TD miatt itt fog a szirup csöpögni. Meg is érdemelné az a trió, amelyik a főszerepet játszotta! Ha találkoztok velük, adjátok át köszönetemet.
2007. 12. 10. 15:24
Vasi
Csak annyit, hogy tegnap nagy nap volt! A 3. TD, hát igen legjobb játék, amit eddig láttam, pedig már 3 éve követem az NFL-t. Egy pici hiányérzet, hogy Moss nem kapta el Brady 4. TD passzát, de amúgy szuper volt.
2007. 12. 10. 15:27
gj2k
Ha már a nagyszerű play-eknél járunk, nézzétek meg ezt a kicst alattomos, már-már aljas trükköt... :) nagyot fogtok hahotázni

http://youtube.com/watch?v=ACB3ZewbkJQ
2007. 12. 10. 15:33
CoSco
hülyeség ez az összevásárolt szöveg azoktól akik ezzel jönnek...
Moss-t 2 nagyon gyenge év után szereztük meg, és bejött mert tud Bradyvel együtt működni, Stallworth jó játékos volt és neve is volt az Eaglesbe de azért nem világklasszis receiver. Welkerről meg azt se tudtuk a szezon előtt hogy a világon van...:-)
Ami meg A.T.-t illeti, nagyon nagy játékos jó hogy van, de ha nem lenne akkor is 13-0val állna a Pats!!! Én így látom...
Meg amugy egy dolgot ne feledjünk, hogy fizetési sapka van, ami biztosítja az egyenlő feltételeket. Meg észre kéne venniük a beszólogatóknak, hogy ez a játék nem csak 16 (19) meccsből áll, hanem része a draft, a felkészülés stb...
2007. 12. 10. 15:38
temp
CoSco: egyetértek Veled, sőt!! Egy jó idényhez általában nem elegendő egyetlen év. Folyamatos éveken át tartó tudatos építkezés kell, hiszen mondjuk egy Offensive Line esetében kiemelten fontos, hogy ne csak jó emberekből álljon de ismerjék is egymást.

A Patriotsnál több éves tudatos építkezés folyt szerencsére, és pl a mostani nagybevásárláshoz is az kellett, hogy ne legyen tele a sapkánk (elég megnézni a Colts offseasonjait. Mindig azon megy az izgalom, hogy hogyan fognak beférni a sapka alá, hogy kit lehet megtartani kit nem. Nálunk meg akkora lyuk volt, ahova befértek ezek a kíváló, de nem túl olcsó játékosok).
2007. 12. 10. 15:39
gj2k
Minden csapatot (sőt minden sportolót) ér támadás, aki kiemelkedő teljesítményt nyújt annak számolnia kell a sárdobálással is. Hogy mennyi igaz ezekből azt mindenkinek szíve joga eldönteni, persze nem árt körülnézni mielőtt véleményt formálunk. Azt hiszem a Pats-nek semmi szüksége nincs a mentegetőzésre, sem a játékos összevásárlásokkal kapcsolatban, sem egyéb dolgokban. És ezt nemcsak mint szurkoló állítom.
2007. 12. 10. 16:00
Pepe Gabi
Végre egy oldal amit érdemes nézni!Go Pats!
2007. 12. 10. 16:06
Gyulus
Örülök h tetszik az oldal:) Ajánlom olvassatok vissza az elmúlt 2 hét cikkjei, sztem igen érdekes témákat érintettünk.
A tegnapi meccs szimplán jó volt..remélem a rájátszásban futni is fogunk, mert ez hosszútávon nem szerencsés.
Aki nagy csalódás volt, az Teddy. Főmunkaidőben (nem Seau-val váltogatva egymást) nagyon-nagyon rossz coverage-ben. 4-5 passzt is mellőle kaptak le...
2007. 12. 10. 16:14
simizap
Sziasztok az a legjobb a győzelemben, hogy mindenki aki fogadkozott hogy elbukik a pats az most magyarázkodik:)
És pont azzal nyertünk amiben a legjobbak vagyunk szép játék, hosszú passzok, és a Belicsek féle trükkök. ÉN ezért lettem pats drukker. Hiába volt big bennek az a fantasztikus passza. Az a KIÖREGEDETT védelem szétcincálta a steelerst:)
És igen a miami öregeit nem tudom sajnálni remélem ebben a szezonban nem pezsgőznek majd:)

GO PATS GO
2007. 12. 10. 16:15
Na, Tedy-t nem bántani! Múlt héten extra teljesítményt nyújtott, valszeg neki már több idő kell a regenerálódáshoz...
2007. 12. 10. 16:16
ginger
Sziasztok nagyon tetszik az oldal!szenzacios volt a tegnapi meccs imadom Tom Brady-t!!!Megkerdöjelezhetetlen hogy ö a legjobb irányito a ligában!!!!remelem megdönti a td passzok rekordját!!!go pats!!!!!
2007. 12. 10. 16:24
Menyet
Sziasztok! Gyönyörű volt a meccs! Az a Randy Moss elkapás a Pittsburgh védelme, hát, az nem volt egyszerű. Csak így tovább Pats!!! Egyébként tetszik a honlap, örülök, hogy sikerült ezt összehozni, gratulálok hozzá!
2007. 12. 10. 16:26
simizap
Ja még annyit lehet hogy az elmult 3 meccsünk nem volt olyan sima , de én nem bánom a ravens meccsen az utolsó 3 percet végig ízgultam azért ez jobb mint ha 34-7 lenne a vége hiszen az nem ízgalmas annyira Go pats remélem minden rekordot amit szeretnének megdöntenek a hazafiak:)
2007. 12. 10. 16:27
Tibo77
Sziasztok fanek!!
Én is csak egyetértek azokkal akik az oldal létrejöttét dicsérik. Gratula mindenkinek!!
A tegnapi meccset elnézve, már nagyon közel van a perfect season. A Jets és a Dolphins jelenlegi állapotában verhető a Giants valamivel nehezebb falat lesz, de remélem sima ügy lesz minden meccs. Brady minél hamarabb megdönti Manning rekordját és Moss és Jerry Ricét!
Go Pats!
2007. 12. 10. 17:37
temp
Giantsnél szerintem a legfontosabb, hogy kell e még nekik a győzelem az utolsó körben. Ők ugye Wild Cardra hajtanak, tehát a PO-ban egy meccsel többet játszanak, és idegenben menetelnek ha bejutnak. Amennyiben az utolsó meccsükön már fix résztvevők lesznek, akkor rá fognak pihenni a meccsre meglátosm szerint.

Viszont, ha még versenyben lesznek, akkor nekik az a meccs élet-halál kérdés lesz. Nem baj, in eli manning we trust :D
2007. 12. 10. 17:39
Mentospeti
Sziasztok!
Írok picit ide is. Elolvastam mindenki hozzászólását. Érdekes és egyben remek gondolatok voltak. Az összevásárolt csapatra a piaci lenne a legjobb szó.
Ez persze ritka nagy marhaság. Nézzük csak meg, milyen nehéz szinte minden új játékos dolga egy csapatban. Hisz minden csapa más. Saját startégia, védelem, támadás... Moss-ról meg csak annyit, hogy egy faragatlan nagyhangu ökör volt mielött idekerült. Azóta igazi csapatjátékos. Hiába, az edző keze benne van. Nem a nagy nevek megvétele a csúcs, hanem az ismeretlenekből nagyot csinálni!!!

Ebben nagy a Pats!!
És még valami. Egyetlen dolgotól félek én igazán. A jövőtöl. Mert ugye van az idei szezon.... utána mi lesz?? Egy ilyen védelmet összehozni sok idő ám, de nem lehetetlen. Az egyetlen gond az, hogy nem lépcsőzetesen öregednek ki, hanem egyszerre öreg a komplett védelem.

Szerintem ez az igazi nagy kérdés!!!
2007. 12. 10. 17:44
temp
Mentospeti: A védelemben a defensive line jó korban van. A defensive backek között (2db CB, 1SS, 1FS) igazából csak a strong safety Rodney Harrison az öreg. A fő porobléma a Linebacker sorral van, ott is főleg a középső emberekkel. De valóban, az LB sor renoválásra szorul, tehát lehet, hogy 1-2 éven keresztül most nem annyira rólunk fog szólni a liga.

Bár szerintem pont ezért raktuk most össze a brutális támadó gépezetet, hogy a fiatalabb, és tapasztalatlanabb védőket kisegítse addig, amíg felnőnek a feladathoz... Igaz, BB-nél sosem tudni, hogy mikor talál két undrafted újoncot, akikből 2 év múlva pro bowl résztvevőt farag :D
2007. 12. 10. 17:59
Mentospeti
Viito: Hát igen. BB. Nála tényleg nem lehet tudni. Tekintsünk csak vissza a szezon elejére, arra a nagy video botrányra. Meghurcolták, szétszedték. ÉS???? volt valami értelme?
Igen, egyetlen egy dolog. A Pats jobb mint valaha. Amúgy az életkorokat nézve igazad van, de egy észrevétel. A lineback sor a védelem legjentősebb része, főleg ha a dolgukat megnézzük. Amúgy én annyira nem izgulok emiatt. Jó LB-t lehet találni, akad jópár a piacon.

Kérdés: szerintetek Seau megéli itt a 40-et?? Nem semmi lenne.
2007. 12. 10. 18:03
Csatlakozom: lassan nekiállhatunk a Giants-nak is drukkolni, h ne legyen nekik élet-halál kérdés az uccsó meccs! Arról nem is beszélve, h ha kiesnének addig és nem lenne már esélyük a PO-ra, akkor viszont még inkább elakarnak minket kapni!

Ha viszont igazi amerikai sztorit akarunk, akkor a Miami-tól fogunk kikapni! :D Nekik az lesz az egyetlen győzelmük, nekünk meg az egyetlen vereség, báááár... sanszos h akkor már csak a cserecsapattal állnánk ki a Giants ellen és akkor meglenne a második is...
2007. 12. 10. 18:07
temp
Mentospeti: pontosítok egy picit. a 3-4 felállásnál valóban az LB-k a védelem lelkei, 4-3-nál inkább a DT-k. De általában olyan csapat sincs, akinél a front7 és a secondary egyformán erős. Többek szerint mi a secondary viszonylagos gyengeségét áldoztuk be azért, hogy a front7 és az LB-k nagyon erősek legyenek.

Sajnos én nem vagyok olyan optimista, hogy jó LB-t könnyű találni, viszont remélem, hogy Neked lesz igazad :D
2007. 12. 10. 18:10
A giantsnek egy győzelem elég és biztosan ott vannak a rájátszásban, szerencsés esetben 9-7-el is bejuthatnak. A követkző két meccsen a WAS és a BUF ellen játszanak. Kizárt dolognak tartom, hogy egyikőjüket ne vernék meg. Jelen állás szerint a giants fakó fog ellenünk játszani, a perfect season a Jets ellen fog eldőlni.

Annak a meccsnek ismert okok miatt jelentős érzelmi töltése lesz, és biztosan nem veszik a scrácok félvállról. Oda kell majd figyelni, mert a Jets "mindösszesen" 185 yardon tartotta Andersont és a Browns passzgépezetét (de erről még sokat olvashattok az elkövetkező napokban).

A Miami meg lehet bármekkora mumus, most borzasztóan szét vannak esve. A Bills kegyetlenül megszórta őket. Oké, főleg futójátékkal és Beck bénázása miatt, de Foxboroban nem hiszem hogy blamálná magát az egész franchise, hogy a veretlen-nyeretlen csatában alulmaradna.
2007. 12. 10. 18:15
Tutenko
Tisztelettel!

Erről van szó!
Szép volt fiúk!
2007. 12. 10. 18:16
Tutenko
Tisztelettel!

Erről van szó!
Szép volt fiúk!.
2007. 12. 10. 18:16
temp
DoM: ez pont, hogy nagyon nehéz 2 meccs lesz. A Washington csoportrangadó, és kemény a secondary, a Bills pedig szintén hajt a WC-ra, és nagyon masszív csapat lett belőle. A Giants hullámzó formáját látva akár mindkettő bukás lehet.
2007. 12. 10. 18:28
Szia Tuti! :)

viito: egyetértek! Nem olyan biztos az, hogy könnyű meccsek lesznek a Giants-nek. Nem tom ki a backup QB a Washington-nál, de nem fogják olcsón adni magukat szerintem.
2007. 12. 10. 18:32
temp
Azért a Steelers számára nagy szerencse, hogy nem egy csoportban szerepel a Giantssel és a Jaguarssal, mert mindkét csapat csak 2. a saját csoportjában de azonos mérleg ellenére megelőzik a Steelerst... :P
2007. 12. 10. 18:42
viito
2007. 12. 10. @ 18:32
----------
a Steelersnek elég baj, hogy a főcsoportdöntőért a coltsot kell megverniük hacsak nem dobnak el meccseket, hogy a SD beelőzze őket, bár akkor meg a Jacksonville ellen kellene wildcardozni ami nem lenne egy leányálom (a patsnek sem teszem hozzá, ha majd garrardék nyernek a wild card hétvégén).
2007. 12. 10. 19:27
Ifo
Meccs király volt!
Na én már alig várom, hogy nyilvános legyen a "Garantálom, hogy megverjük a PAT-et" cikk folytatását.
Az "összevásárolt" témához szólva csak annyít szeretnék hozzáfüzni, hogy a többi csapat elött is ott a lehetöség ök is úgyan annyiból gazdálkodnak.
A "Kovács Sanyi várja a pats bukását" -hoz csak annyit szeretnék, ha nem a mi csapatunk állna így mi is várnánk a bukást ( tegye mindenki az szívére a kezét és mondja összintén, hogy nem ). Emlékezünk vissza ki, hogyan ült le az elmúlt években az Indianapolis meccsek elé. Amúgy a közvetítésel nincs semmi bajom csak mikor azt mondják, hogy a rájátszás az más lesz, ott egy meccsen döl el. Szerintem a patsnél már kb 9-0 óta rájátszás van, minden meccset hozzni kell. 9 győzelem után azért már elég sokan elkeztek gondolkodni a "tökéletes szezonon".
2007. 12. 10. 19:45
Worf
Sziasztok nagyon király az oldal!!!Nagyon jo mecs volt a Steelers elleni mecs,lehet hogy nem lesz 100%os idény de a Super Bowl gyözelem igen!!!GO PATS!!!!!!!!!!!!!!!!Moss szerözdtetése nagyon nagy huzás volt!!!
2007. 12. 10. 20:48
cset
Sziasztok,szuper meccs volt, remélem meglesz a 100%-os idény és a trófea.
2007. 12. 10. 20:53
cset
Nem akarok lebecsülni senkit, de szerintem jelenleg se a Jets se a Miami nem tudja ez a Pats-et legyőzni,és a Giants-ot sem érzem lég erősnek.
2007. 12. 10. 21:18
bebe98
bebe98

Sziasztok!Nem néztem sok GIANTS meccset,de amit hallottam az óriások elég erősek,és nem értek egyet cset-tel.Mivel a PATS bent van a rájátszásban szerintem kicsit kiengednek.
2007. 12. 10. 21:20
bebe: a Giants igazi káosz csapat. szinte bárkit meg tudnak verni, de Eli Manning játékában benne van az is, hogy a Vikings ellen pl 2 egymást követő drive is INT return TD-vel ért véget, és mellette még vagy 4 labdavesztést csinált.
2007. 12. 10. 22:49
Nora
Emberek! Ez a meccs nagyon nagy volt! Hajnali éjfélkor még a fotelelőtt ugráltam A nagy Play után... Hihetetlen most a pats! Na és igen én is mindig megkapom az összevásárolt csapat státuszt, na meg hogy csak azért szurkolok a Patsnek mert jók... mi vaaaaaaaan??? Ezek az emberek kiakasztanak...Én sajnos csak azóta vagyok amerikai foci rajongó mióta magyaron közvetítik. Legelső meccs amit láttam a Patsé volt. Tedy Bruschi rögzített kézzel játszott, és a kommentátorok ( akik szerintem baromi jók) elmesélték a történetét... Hát ilyen ember mondom nem is létezik, fantatsztikus milyen sportember , na ekkor keztem el szurkolni a Patsnak, úgy hogy fogalmam se volt a három gyűrűről semmiről. De ez a csapat igazi csapat! Mindenki nagyon szerethetőm és jó játékos. És az Hogy a Wes Welker gyerek idekerült a semmiből ( kiegészítés Texas Tech Collige futballjában érdemes rákeresni és megnézni, mert szimplán unstoppable- nek hívták:D)Nagyon örülök , hogy ide került ( Elképzelem a szitut kis túlzással " gyere a Patshez vagy maradhatsz a Dolphinesnál... gondolkodozz vagy 2 tized másodpercet:D) szóval a lényeg az hogy ezzel a Pats-el valóban történelmet látunk. Szuper
ui: Tom Brady meg tényleg egy zseni, Moss meg szintén:D
2007. 12. 11. 01:42
mr.bounce
Olvasgattam a hozzászólásokat, és néhány témához én is hozzászólnék.

Összevásárolt csapat:
NEVETSÉGES!!! A Patsnél nagyon sok olyan játékos van akik már hosszú évek óta a csapatnál játszanak és egybeforrt a nevük a New England nevével. Itt lettek legendák. Ezt nehéz lenne felsorolni. Összevásárolt csapat? Ugyan már! Évekig az ment hogy Bradynek nem voltak normális elkapói,aki meg volt azt eladták. Meg pl. a liga legjobb rúgóját is, akit nagyon bírtam,de így Colts szerelésben már nem az igazi... :D Az idei igazolásokról meg annyit,hogy Welker abszolut mellőzött volt Miamiban(!!!), Moss pedig két év alatt mindössze 11 TD-t csinált a Raidersnél. Szóval...ha ez a két játékos máshova kerül,egyáltalán nem biztos hogy ilyet robbantanak. De BB egy zseni. És ezt csak ő tudja! Arról nem is beszélve, hogy a NE mindig meglátta a teheséget a draftokon azokban az emberekben akikről mások már régen lemondtak. A legjobb példa erre Brady. Vagy ott van Maroney, akinek most ugyan közepes szezonja van -ehhez mondjuk a sérülése és a passzok teljes előtérbe helyezése is kellett- de előző évben majdnem ő lett a rookie of the year. Ott is nagyon jól nyúltak BB-ék a játékoskiválasztáshoz. Összvásárolt csapat? Mindenkinek meg lenne az esélye jó csapatot építeni,mert ott van a fentiekben gyakran emlegetett fizetési sapka. Csak van akinek ez összejön és van akinek nem.

Öregedő védelem:

Az elkövetkezendő egy-két évben szerintem két jó LB-t kell találni és meg van oldva a dolog. Talán Seau és Bruschi az akik e1-2 évnél már nem játszanak tovább. Vrabel még igencsak frissen mozgott vasárnap. Nagyon nehezen bírták tartani, és Adelius Thomas sem fog még visszavonulni. Rodney még bírja a gyűrődést. Az ellenfelei kevésbé! :D A többiek még nem annyira örgek hogy szóba kerüljön ez a probléma. Szóval..a a lényeg szerintem az,hogy két jó LB-t kell találni a következő két évben. Ja! és ha már ezekről a legendákról beszélünk...Már szóba került,mikor Bruuuuschi játszott sérülten...Nekem meg az jutott eszembe mikor Seau keze olyan brutálisan eltört,hogy még a látványa is borzongató volt, és utána visszatért...és most is megirigyelheti sok fiatal ahogy játszik.

Giants meccs:

Remélem addigra tiszták lesznek a dolgok és a Giants addigra bent lesz a rájátszásban. Én úgy gondolom,hogy már nem nagyon lesz tétje a meccsnek,abban az esetben Brady csak akkor fog beszállni ha kell még TD-passz a rekordhoz. De remélhetőleg erre már nem lesz szükség! :D Egyébként meg ez a meccs is hozható, még tartalákokkal is. Természetesen én is bízom Eli-ban is! :D

Na...ez jó hosszú lett. Nem akartam ilyen hosszúra,de végül is azért van ez az oldal hogy jó sokat beszéljünk a Patsről! :D
2007. 12. 11. 01:53
mr.bounce
Még egy kérdésem lenne.

Ha mondjuk a 4 LB-óriásunkból kettő visszavonul ( a többi védőnknél szerintem még nem érdemes ezzel a kérdéssel foglalkozni,ahogy már említettem), tudtok-e valakit a helyükre? Úgy értem jártas-e valaki az egyetemi fociban? Vannak-e jelei új tehetségek feltűnésének?

Egyébként meg igazolhatunk is egy-két embert. A New England mindig sokkal jobban sáfárkodott a pénzével mint a többiek. Éljen a fizetési sapka! :D
2007. 12. 11. 16:44
Hazafi
mr.bounce:

A Giant meccs:
Én a másik oldalról közelíteném meg. A Giants játszani fog a Wild Cardon és mi szabadnaposak leszünk. Szinte kizártnak tartom, hogy Kóklin játszatni fogja Eli-t és a többi kezdőt, még akkor is, ha rájuk figyel egész Amerika. (bezúzzuk Eli-t és oda a PO).
Mi viszont a szünet előtt még pár dolgot ki akarunk próbálni és nem árt azt a rekordot úgy feltornászni(55 köré) a backupok ellen, hogy mondjuk Romo-nak eszébe se jusson a TD rekord után menni jövőre :D
2007. 12. 11. 20:46
Fransis
Sziasztok! Most kezdem igatán megszeretni az amerikai focit és azon belül is a Pats-et. Bakker ebben a csapatban benne van a megtestesült NFL. és gratula a honlaphoz. . . Go. . .Brady. . .go. . .
Hozzászólás a(z) Mítoszrombolók bejegyzéshez