Menetrend

Moss Minnesotában

2010. 10. 06. 02:04
Szerző: Danna
Kategória: Hírek
A hír hivatalos. A Pats elcserélte Randy Mosst a Vikingshoz harmadik körös pickért a 2011-es drafton. A legfrissebb hír, hogy Moss mellett egy 2012-es hetedik körös picket is kapott a Minnesota. Bill Belichick nyilatkozta az üggyel kapcsolatban: Az elmúlt pár hónapban többször beszéltem Randyvel, és menedzserével Randy helyéről, és jövőjéről a csapatban. Attól a naptól kezdve, hogy megszereztük a játékjogát egészen ma reggelig, mindig őszinték voltunk egymáshoz, a kapcsolat kölcsönös tiszteleten alapult. A stábbal és a játékosokkal folytatott beszélgetések nem a külvilágra tartoznak, de azt elmondhatom, hogy sok mindent kellett figyelembe venni a csere megvalósítása előtt. Ebben a sportágban a döntések gyakran nehezek és bonyolultak, de az én felelősségem meghozni őket az alapján, hogy mit kíván a csapat érdeke hosszú-, és rövidtávon. Hálás vagyok a lehetőségért, hogy Randy Mossszal dolgozhattam, és sok sikert kívánok Hall of Famer pályafutásának hátralévő részéhez, persze annak kivételével, amikor majd ellenünk játszik.
Korábban írtuk: Jay Glazer értesülései szerint a Patriots és a Vikings dolgozik egy trade-en, amelynek keretében Randy Moss újra a Minnesotában játszana. Állítólag közel van a 2 csapat a megállapodáshoz, azonban a Vikings addig nem írja alá, amíg nem sikerül Moss-al megállapodniuk a játékos új, hosszútávú szerződéséről. Egyes hírek szerint egy 3. körös pick lenne az ellenérték. A Boston Herald értesülése szerint az első hét után Moss ügynöke, Joel Segal felhívta Bill Belichick-et és kérte, hogy csapat cserélje el a játékost. A csapat hivatalosan annyit közölt: "Nincs üzlet." 3:19 - Álltólag mégiscsak benne lenne a Vikings egy olyan cserében is, amelyben Moss nem kap új szerződést.

Hozzászólások

2010. 10. 06. 02:06
triangle
igen, én is most olvasom, és reménykedem, hátha nem...
2010. 10. 06. 02:14
sztem nagyon kevés az a 3. körös pick... :(
2010. 10. 06. 02:20
triangle
kiderült az is, hogy az első hét után kérte, hogy cseréljék el. el van ez döntve, nem adunk neki hosszútávú szerződést, úgyhogy menni fog
2010. 10. 06. 05:30
Burkus
nanemár... :( :( :(
2010. 10. 06. 05:43
semmi logikát nem találok abban, h 3. körösért odaadjuk. ezt megkaphatjuk 1 év múlva comp-ként is. Ráadásul a 11-es draftra már így is van egy csomó pickünk, értelme nincs még 1 harmadiknak (úgy h azt így is, úgy is megkapnánk). inkább maradjon akkor, és vigyen 2 embert továbbra is magával...

vsz ha ezt meglépjük, akkor a vezetőség egyértelműen lemond erről az évről. Wesre fog állni Revis és a többi top CB, Tate pedig lesz az egyetlen szélső elkapónk. remek kilátások... maradnak a TE-k és talán Woodhead, de ez azért elég karcsú így...

arról nem is beszélve, h West a nála sokszor "2x nagyobb" CB-k rövid idő alatt kifogják csinálni...
2010. 10. 06. 07:34
Én nem azért mondom ezt mert nem kedvelem Moss-t, én szeretem, viszont nem igazán emlékszem arra, hogy meccsenként 4-5 alkalommal megverte a védőit, még úgy sem, hogy nem mindig volt dupla fogásban. És ha azt nézzük, hogy más csapatokban hányszor megverik a védőit az elkapók, akkor már nem mondanám, hogy ott van az elitek között.
néha néha csinál olyat ami azt mutatja hogy mégis, de az nagyon ritka.
És szerintem hiába vannak a legjobb kezei az elkapásokhoz ha nem veri meg a védőjét.
Sokszor láttam, hogy más csapatokban az elkapó "vetődik" egy labdáért, tőle már régóta nem láttam ilyet, pedig ha egy-kétszer ezt megcsinálta volna, elkaphatott volna pár labdát.
+ ha nem akar itt lenni akkor nincs értelme itt tartani, mivel kedv nélkül nem lehet jól játszani.
2010. 10. 06. 07:53
GhostLead
Szerintem elcseréljük egy 3. körös pickért, és adunk a Chargersnek egy 1. körös + ezt a 3.körös picket Vincent Jacksonért! Szerintetek?
2010. 10. 06. 08:45
Gomes..
Ez nevetséges..
Miért kell feláldozni ezt az évet?Ráadásul ilyen röhejes "áron"?N tudom megérteni ezt a hozzáállást!
Van arról vmi hír,h esetleg pótlására kiszemeltünk-e vkit?
Mert ha csak így lemondunk róla,és vmi"hülyével" feltöltjük a rostert,az csodás lesz...
2010. 10. 06. 08:49
TÖRÖLT
Sziasztok:).

Egyszerűen nem jutok szavakhoz:(:(:(.Majd ha tudok írok valami hozzászólást.
2010. 10. 06. 09:01
Timon
Teljesen sokkolt a hír...ha ez bekövetkezik nagyon csalódott és mérges leszek...
Tegyük fel, hogy Moss elmegy, elég hosszú még a szezon, én egyelőre abban sem vagyok biztos, hogy Tate tudja-e majd pótolni Randyt, arról nem is beszélve, hogy mondjuk mi lesz akkor ha mondjuk Tate megsérül??? Ez így elég karcsú lesz...
Én ebben az egész ügyben sok logikát nem látok :(
2010. 10. 06. 09:05
kyobalu
Nagyon nagy tehetségnek, és elképesztő kvalitású elkapónak tartom Mosst. Elképesztő rekordjai, szebbnél szebb elkapásai, futási voltak az elmúlt években..Azonban idén elkezdett hisztizni!Szerintem a Brady féle megállapodás, és a horror szerződési ajánlata csapta ki nála a biztosítékot, és ő is szeretne valami, közel hasonló utolsó nagy lehetőséget kapni, és SB-t nyerni..Azonban a teljesítménye, és a pályán nyújtott akarása, meghalása messze nincs összhangban az általa kívánt dolgokkal. Persze mindenki tudja, hogy nehéz dolga van, hiszen legtöbbször ketten fogják. Az elmúlt 3 meccsen elképesztő amatőr hibái voltak, kiesik, dadog a kezében a labda.A Jets meccs, főleg az ő amatőr hibáin, és Brady fölösleges nagy passszain ment el.Tudomásul kellene venni, hogy ez egy csapatjáték. Mindenkinek meg van a szerepe a csapatban. Neki 2 embert le kell vennie a játékban annak érdekében, hogy mások is megjátszhatóak legyenek a playeknél, és akkor amikor nem számítanak rá akkor pedig egy trükkös, vagy egy hosszabb passzjátéknál pedig bevinni a TD-t.Ez a feladata!!Amennyiben nem tetszik ez a szerepkör, és ezt nem szeretné csinálni, akkor el lehet menni! Tegnap is ez volt.Szinte egész meccsen ketten fogták, azonban amikor meg kellett volna villannia egy trükkös játéknál, úgy esett ki a kezéből a labda, hogy majdnem sírtam. Ezeken kellene javítania, megvernie egy az egyben a védőit, agresszívabban játszani, akarni, meghalni a pályán. De nem ezt látjuk, hanem egy hisztis, lézengő, sértődött embert, aki ki van akadva Tomra, mert nem állandóan őt keresi a labdával.
Tavaly is, úgy hogy nem volt csúcsformában, sérült volt a válla, benne volt a legjobb 3 elkapóban az alapszakaszban a ligában. Amennyiben kiszolgálja a csapatot, és nagyobb alázattal játszaná a "csapatjátékot" úgy ezt simán megismételhetné! Amennyiben erre nem hajlandó, akkor menjen, amerre akar.Aki egy ekkora csapatnak nem akar a tagja lenni, és állandóan hisztizik, az menjen a pi...ba!Nekünk nem celebek, hisztis sztárelkapók kellenek, hanem vezérek, akik hajlandóak keményen dolgozni, tenni a csapatért.
De a Vikings-al SB-t nyerni nem fog, maximum az árát verheti fel az égig. Rossz döntés lenne a részéről..
2010. 10. 06. 09:06
Mr nemo
Naaaaa... Azért ne temessük már a szezont egyetlen játékos miatt! Oké, Moss régebben isten volt, ma már csak árnyéka önmagának. Persze ez az árnyék nagyobb, mint sok WR teljes életnagyságban, de már rég nem arról szól az O, hogy Brady-Moss-TD.

Hiányozni fog? Igen. Megoldjuk? Valószínűleg. Tuci-tuci jól mondja, nem szívvel játszik, nem vállal be semmit extrát. A rövidke múltja miatt ne tartsuk meg mindenáron, főleg, hogy ő akar menni... anno elcseréltük Vrabelt - azóta is dühös vagyok miatta - is.
2010. 10. 06. 09:18
TÖRÖLT
Nah szóval sokan sok-sok okossággal rukkolt ki eddig,de tökéletesen egyetérteni most Pat Patriottal tudok.

Mr.nemo:Hiányozni fog?Igen.Ez tény.
Megoldjuk?ha azt mondom,hogy a cserélgetésünk ezzel még nem ér véget,és hozunk valaki mást Moss helyett akkor megoldottuk,de ha a jelen elkapókkal szeretnénk a továbbiakban folytatni a küzdelmet,akkor vajmi kevés sikerünk lesz továbbiakban. Danna írta nagyszerűen,hogy Wes-re meg Edelman-ra összpontosítunk valószínűleg.De akik jóval nagyobb termettel rendelkező CB-k megeszik a mi kisebb elkapóinkat.Hát mondjuk a Vezetőség gondolom látni szeretne valamit még Moss elcseréléséből,ezért nyilván még most kellene nyélbe ütni azt.De szerintem ez a 3.körös is igencsak kevéske.Ahogyan a Maroney Trade-nél is az a 4.körös.Vagy kérdem én a nálam sokkal szakképzett hozzászólókat.Ennyire jó lesz a 2011-es draft felhozatal,hogy BB-nek ennyi Pick kell??:D:D.

GO PATRIOTS!!!!
2010. 10. 06. 09:19
sirCharles
Egyetértek kell értsek tuci-tuci-val.

Viszont kicsit Belichickék fejével gondolkodva: olyan 20 millió/év körüli szerződést ha fejre áll akkor sem fognak kínálni Mossnak, mint amilyet Brady kapott, mert azért lássuk be, annyit bőven nem is ér már Randy. (Gyanítom, másnak sem érne meg ennyit.)
BB általános logikájából kiindulva, inkább kukázna 3-4. körben egy olyan csodaelkapót, akin mindenki másnak a figyelme átsiklik, de mégis hatalmas rejtett tehetség. Plusz a Randy által felszabadított salary cap-be mellé még elfér egy-egy jó pass-rusher vagy valamilyen linebacker.

Szinte biztos, hogy szezon közben nem fogják elcserélni, de őszintén megvallva megérteném, ha idény végén megválnának tőle és valami speciális BB-fogással új tehetségek jönnének a helyére. Vagy akár ha végre egészséges lenne, Taylor Price is a helyébe léphetne, nagyon-nagyon tehetséges az a srác. Egy Tate-Price-Welker trió megtámogatva Hernandezzel és Gronkowskival, szerintem semmivel sem lenne rosszabb, mint a mostani sorunk.
2010. 10. 06. 09:23
Gomes..
"Megoldjuk? Valószínűleg."

Jelenleg kizártnak tartom,h megoldanánk!

Kyobalu!

Megint megtaláltalak..:)
Teljesen mindegy,h hogyan viselkedik most,korábban,a jövőben!
Nélküle olyan lenne/lesz az O,mint egy félkarú "óriás",jó nagy idézőjelben,minden esélyt elvesztve arra,h vmit elérjünk ebben a szezonban!Sértődős,hisztis Mossra gyakorlatilag nagyobb szüksége van a csapatnak,mint valaha volt!Sajnálom,h ezt a vezetőség,Belichick nem látja.
Nem akarom azt mondani a szezon végén,h de fasza,hajtós csapatunk van,mindent megtettek,lesz ez még jobb is,legközelebb talán még a PO-ba is bejutunk!
Francokat!!Én azt szeretném,h vmit feltudjunk mutatni,megverni pár riválist eljutni ameddig csak lehet!
És ha sértődős,hisztis Mosst elcseréljük,erre az esélyünk gyakorlatilag 0!!Nem fog minden meccsen a ST 28ponttal meccseket nyerni nekünk!
Az állandó spórolás a végzetünk évek óta!N is kezdek felsorolásba,h kiket veszítettünk el emiatt...
2010. 10. 06. 09:23
TÖRÖLT
BB általános logikájából kiindulva, inkább kukázna 3-4. körben egy olyan csodaelkapót

Ez jó volt:D:D:D.Sir
2010. 10. 06. 09:32
Pupu
Én imádom Moss játékát tényleg.NAgyon nehéz lenne nélküle ez az év de könyörgöm a majdnem legtöbbet keresö játékosunk, nehogy már ugy keljen megvédeni hoyg elvisz két ember??Azért ennyi lovéért kicsit több kellene és idén én ennél többet nem igen láttam töle..
Ha engem beállitanak talán én is elviszek egy embert:)
Moss szerintem csak akkor fog év közbe elmenni ha valakit tudunk hozzni a helyére különben marad..
2010. 10. 06. 09:38
TÖRÖLT
1st Round
1st Round (OAK – Richard Seymour)
2nd Round (CAR – 2010 3rd Round)
2nd Round
3rd Round
4th Round
4th Round (DEN – Laurence Maroney)
5th Round
6th Round (NO – David Thomas)
7th Round

Még akkor ehhez csapódna egy 3.körös megint:D.Akkor BB tényleg a három nap alatt Tradelhet,mint a güzü:D:D.
2010. 10. 06. 10:12
karolz
Szerintem kár ezen síni, hogy Moss elhagyja a PAtriotsot. Remek játékos, nagyon szeretem. DE, 2009 es szezon óta egyértelmű, új csapatot építenek Bostonban. 2009 óta kidobtuk a komplett D-t, kicserélődött a O több mint a fele és eligazolt Josh McDaniels. Az hogy ebben a piilanatban a patriotsnak olyan a teljesítménye amilyen az csak és kizárólag azért van, mert az egyik legfiatalabb csapatunk van az nfl ben. Ez nem baj! Ez egy hosszú távú következetes stratégia része. Erről szól az nfl. Csak olyan csapatok lehetnek igazán sikeresek, csak olyan csapotok építhenek foci dinasztiát akik képesek 3-5 évre előre gondolkozni. Ez a patriots nem SB érett csapat, SŐT még a PO is necces. Egy biztos, innen lehet fejlődni és fogunk is ez biztos. Szerintem ezt a fejlődést fogjuk látni évközben is. Most még majdnem tök utolsó a védelmünk minden statisztikában, az O is csak a középmezőnybe jó. Látni kell azonabn, hogy ez nem egy one man show, ez csapatmunka. Hosszú távon kifizetődő stratégia ez.
2010. 10. 06. 10:15
Zarathorn
2011-es drafton BB lehet az egyik főszereplő:)

Ha még kapunk 1 comp picket akkor komplett O vagy D-t is tuduk draftolni!!!

A viccet félretéve idén Mosstól az egy kezes elkapásán kívül nagyon nagyon kiemelkedőt láttunk??

Kíváncsi vagyok DoM mit szól ehhez a Moss ügyhöz?
2010. 10. 06. 10:22
Bulow
Ghostlead: és spec még Mankinst is odaadnám a Boltsnak... :)Könnyen lehet egyébként hogy itt a 6. hét előtt még nagy kavarás lesz a trade-ekkel és abba bármilyen csere-bere beleférhet. Tény hogy a csapat akkor járna a legjobban, ha Moss menne, DE jönne egy fiatal, hosszú távú megoldást jelentő, ELIT elkapó a helyére. Hogy ezt miképpen lehet megoldani, vagy meg lehet-e oldani egyáltalán, azt persze majd meglátjuk... Az eredeti híreket olvasva, simán lehet, hogy Randy végül marad, és most csak az ügynöke kavar...
2010. 10. 06. 10:25
sirCharles
Na azért nehogy már egy emberen múljon (kivéve ha az Tom Brady) a csapat sikere vagy bukása, ennyire azért ne essünk már pánikba. Moss idén a hisztis picsa színjátékán kívül egy szép egykezes elkapást mutatott, sokkal nem többet, el is ment a bőgésén a Jets meccs...

Ez a csapat a 2000-es években sosem egy ember tündökléséről szólt, mégis kiemelkedően sikeres volt. Nehogy már elsírjuk magunkat azért, mert egy csapat top2-es fizetésével hisztiző, duzzogó, és valljuk be alulteljesítő elkapó lehet, hogy eligazol. Komolyan mondom, nem értek néhány embert...
2010. 10. 06. 10:28
sirCharles
Mellesleg karolz-nak rohadtul igaza van. Néha ugyan nehéz lenyelni, hogy nem mi domináljuk már a ligát, de ha folytatódik ez a szisztematikus építkezés, azt hiszem, pár év és visszatérnek azok az idők újra. Ez viszont nem megy úgy, hogy hasra borulunk elvágyódó, mégis követelőző, és alulteljesítő játékosok előtt.
2010. 10. 06. 11:04
fejszee
hi!
totálisan egyetértek a hosszútávú csapatépítés elméletével. ami egyedül böki a csőröm, h Tom se fog örökké játszani (pedig jólenne), úgyhogy ha a közeljövőben nem húzunk be egy SB-t, akkor megint várhatunk rá egy darabig, hiába érnek össze a fiatalok.

bár ha Moss elmegy (ne menjen!, inkább hagyja abba a duzzogást és kezdjen el produkálni), akkor se dől össze a világ. szerzünk egy újabb Welker hasonmást, és jöhet a Klónok támadása :D
2010. 10. 06. 11:19
Wolverine89
értelmetlen trade lenne... megint egy érthetetlen csere, főleg úgy, hogy akkor már kéne húzni egy 1 körös rb mellett egy nagyon jó WR-t is ami meg nem garancia arra a minőségre amit Randy képvisel még mindig, adni kéne neki 1 2éves szerődést aztán retirement!
2010. 10. 06. 11:28
non4m3
ha megnézzük hogy milyen ellenfelek jönnek még a szezonban(steelers,vikings,jets,colts,packers) akkor lehet hogy Randyvel se lenne meg a PO, amilyen formát mutat ez a D.

Viszont sajnálnám ha elmenne, mert én még mindig a liga egyik legjobbjaként tartom számon. Az biztos hogy ha elmegy akkor alig marad remény a PO-ra :(
2010. 10. 06. 11:34
Wolverine89
non4m3: egyetértek!
2010. 10. 06. 12:30
vg
Itt minden a pénzről szól!Ha menni akar,menjen!ha annyira kell a Vikings-nek, fizesse meg!a lényeg, hogy ne adjuk olcsón!!az idei évet már úgyis csúsztuk a gyenge D miatt,jövőre meg tradeljünk mint a disznó...
2010. 10. 06. 12:46
superbrutal88
Most moss azt hiszi hogyha emegy egy másik csapathoz és ottis igy hisztizik és igy játszik mint most akkor ott kap nagy szerződést?
2010. 10. 06. 12:49
superbrutal88
A defensbe meg még azért egy-két jo corner is kéne nem csak passrousherek és még offensbe is kell guard mert connoly nem megoldás
2010. 10. 06. 13:26
Pat Patriot
Itt a következő két lehetőség áll fenn:
a) azért játszik-e halványabban Randy, mert nem kapott egy neki tetsző szerződést;
b) azért nem kap szerződést, mert nem játszik annyira jól.
Lényegében nem tudjuk, mi az igazság. Szerintem vagyunk olyan helyzetben, amilyenben a Vikings nincs, azaz egy jó Randyvel több esélyünk lenne a SB-ra, mint a Vikingsnak akár vele is. Ez a Vikings azért nem a tavalyi remek csapat. Nagy nevek vannak, de egyelőre semmi különlegeset nem mutattak. Én azt mondom, meg kellene őt tartani, annak ellenére, hogy nem ő a jövő. De ennyi erővel Brady sem a jövő QB-je, mégis kapott egy szép kis szerződést. Randyvel meg kellene értetni, hogy annyit nem kaphat, mint Tom, de azért érzékeltethetnénk vele, hogy a csapat tán második embere legnagyobb neve. Itt sokan csak Randyt szidják (amiben persze van is valami, mert nem a 2007-es Randy rohangál jelenleg a pályán), de azt elfelejtik, hogy a Patriots vezetősége is nyilatkozhatna már valamit. Legalább tényleg látná, érezné a a 81-es, hogy fontos a csapatnak. Én ezt a csapaton nem látom. Szerintem nagy luxus őt elengedni.
2010. 10. 06. 13:26
Pat Patriot
"a csapat tán második legnagyobb neve" Így már oké.
2010. 10. 06. 13:39
Mr nemo
SB esély? Ez egy kicsit meredek. Nem hiszem, hogy az első négy meccs alapján az SB esély csapatok között lennénk. A PO az meglehet, ott meg már bármi megtörténhet...
Szeretem ezt a csapatot és a legjobb eredményeket kívánom neki, de azért a túlzó elvárásoktól tartózkodom. Moss elvesztése nem a világ vége. A második legjobban fizetett ember a csapatba így is, a hullámzó teljesítménye alapján szvsz nem is érdemli meg. A régi NEP-ben sem voltak nagy nevek, a NEP tette naggyá a játékosokat. TB megkapta az álomszerződést. Mennyi időt húzott itt le előtte? Milyen eredményeket ért el ezért? És Moss? A különbség látványos. Ha ő menni akar akkor menjen. Megleszünk nélküle. Engem az sem törne össze, ha nem jutunk be a PO-ba. Sajnálnám persze, de a csapatépítés fontosabb, mint az egyén. Ha itt marad Moss akkor sincs garancia a PO-ra.
Viszont látásra Randy, köszi mindent. Remélem jól sáfárkodunk a pickekkel, talán jut pénz majd valami jó CB-re is.
2010. 10. 06. 14:10
Brandy
Pat Patriot: szerintem mindenképpen az első verzió áll fenn. Randy azért játszik rosszul(?), mert nem érzi jól magát, nem érzi a támogatást a csapat részéről. Jó néhány példa volt már a karrierjében erre (Vikingsos évek vége felé, meg tulajdonképpen az egész oaklandi ciklus. Ha jól érzi magát, boldog nincs nála jobb elkapó, ez egészen biztos. Ha viszont nem minden kedvére való elkezd duzzogni és szinte semmit nem mutat. Sajnos ő egy ilyen ember, de ezzel ellentétben nekem az egyik kedvenc játékosom, és hihetetlenül sajnálnám, ha elmenne :( (persze a továbbiakban szurkolnék neki a Vikingsban) Az elméletemet szerintem az fogja alátámasztani, hogy ha eligazol, a Vikingsban ismét szenzációsan fog játszani, nagyon jó statjai lesznek.
2010. 10. 06. 14:20
bradyfan
Lol azért ne tegyünk már úgy, hogy mintha Moss valami istenség lenne. Egy nagyon jó elkapó ez oké, de semmi szükség primadonnákra és oylan játékosokra akik beleszarnak a csapatba. Akkor inkább játszon a helyén Tate vagy Price vagy mittomén ki, de ők legalább oda teszik magukat. Az meg külön vicc, hogy nélküle az Offense sehol se lenne. 2006ban nem volt Moss és mégis majdnem SBt játszottunk. Én teljesen megértem a vezetőséget ha eltradelik Mosst. Év végén FA lesz és az már tuti biztos, hogy nem marad akkor inkább kapjunk érte egy harmadik körös picket. A másik fele, hogy szerintem még jól is járnánk ha ő nem lenne itt. Érdekes miylen jól müködött az Offense amikor Brady nem nézett Moss felé.
2010. 10. 06. 14:42
Brandy
Nem istenség, csupán minden idők talán legtehetségesebb WR-e. Nem lesz még egy Randy Moss valószínűleg (ilyen magas, ilyen gyors, és ilyen jó kezű). Egyébként 2006-ban ne felejtsd el milyen volt a védelem, futójáték is rendben volt stb.
2010. 10. 06. 14:53
dexxy
AZ NFL NETWORK HA jol értettem már szinte tényként kezeli hogy a 3.koros draftért elengedjuk, de lehet hogy én értettem férre ha igy van akkor elnézést
2010. 10. 06. 15:00
triangle
most már hivatalos. érdekes lesz a szezon hátralévő része, az biztos...
2010. 10. 06. 15:00
Brandy
Igen, most vált hivatlossá :( 3. kör, na nemár...
2010. 10. 06. 15:04
Brandy
VJ szerintem nem fog jönni. BB nem kockáztat egy ilyennel szezon közben. Főleg úgy, hogy 3 meccs eltiltással indul, meg azt hiszem a roster exempt list miatt is kihagy még kettőt.
2010. 10. 06. 15:08
dexxy
ez már biztos.Azért én sajnálom mert szeretem mint elskapo ő a NO.1 ami még ennél is szomorubb számomra az hogy mit kaptunk érte mert hát ő azért ennél sokkal tobbet ér + sztem igy már a passzjáték sem lessz olyan mint volt (ugye a védelem gyengélkedik és a paszjáték vitte a csapatot tulnyomorész elöre) 2 embert ö mindig elvitt) ha idáig nehéz volt a csapatnak (a akkor ezután még nehezebb lesz
2010. 10. 06. 15:13
bradyfan
Hála isten :D Megmondom öszintén örülök neki. Végre vissza lehet térni a jól müködő futás + rövid passzos játékhoz. Már tavaly is az volt az érzésem, hogy Moss a támadó játék egyik kerékkötője de ez idén biztossá vált számomra. Az meg, hogy kevés ellenérték hát nézzük csak Moss 34 éves év végén FA és baromira hangulat ember. Szerintem jól jártunk.
2010. 10. 06. 15:15
dexxy
bradyfan

Legyen igazad
2010. 10. 06. 15:17
kyobalu
Gomes...
:):);)
Valamilyen szinten egyetértünk...
Nehezebb lenne Moss nélkül? - Természetesen igen! Nehezen lehetne pótolni.
Ő a liga egyik legjobb WR-e? - Igen.
Fontos, kiemelkedő szerepe van a csapatban? - Igen..
DDDEE!
Ő hisztizik 4 hete a fizetése miatt? - Igen..
Ő az akinek a teljesítménye látványosan visszaesett az edzőtáborok, és főleg TB szerződésének bejelentése óta?
- Igen..
Széthajtja magát a mérkőzéseken,mindent megtesz annak érdekében, hogy tisztára játssza magát,egy TD érdekében?
- Nem..
Nagyobb a füstje mint a lángja? -Igen..
A csapatban a második legnagyobb a fizetése neki van? - Igen..
A fizetéséhez megfelelően játszik, teljesít? - Messze, nem..
Műbalhé? - Igen..

A fentiekben szerintem mindent összefoglaltam..Vihar a biliben!A csapat második legjobban fizetett embere játssza a sértődöttet, és a durcást, hogy miért nem ő az első legjobban fizettet ember (vagy közel olyan jól fizetett..)és miért nem ő kapja az összes labdát, miért nem elég bizalmat a vezetőségtől? Hát ezért..a hisztiért, a műbalhéért, a visszaesett teljesítményért. Hiányozni fog, ha elmegy, mert nagyon szeretem. De, ahogy most játszik, ez az attitűd, ez a viselkedési forma nem illik hozzá. Csöndben kellene maradni, csapatjátékot kellene játszani, és keményen dolgozni, hogy kapjon egy igazán jó, carrier end szerződést, amivel esetleg 1-2 éven belül SB-t lehessen nyerni. Amennyiben egy kicsit is ismerné Kraftékat, és BB-t, akkor tudná, hogy ezzel a viselkedéssel az ellenkezőjét fogja elérni..sajnos..a Vikings nem lesz SB esélyes csapat 2 éven belül..Velünk nagyobb esélye lenne..De ő tudja mit, miért csinál. Év végén FA lesz, szabadon, ingyen igazolható lesz..amennyiben menni akr, és még üzletet is csinálhatunk belőle, akkor menjen..Vérezne a szívem.. de így meg minden meccsen csak felbosszant..A tehetetlenségével, győzni nem akarásával, passzivitásával, világvége bohócálarcával..
2010. 10. 06. 15:19
TenkRew
Na Tate barátom, most mutasd meg mit tudsz:D
Szerintem működhet a dolog. Persze nem egyből. A Ravens ellen gyakorlatilag 15-20% esélyünk van.
2010. 10. 06. 15:23
TenkRew
Utlosó meccse nállunk:(
1 passz 0 elkapás. Ez egy kicsit fáj:(
2010. 10. 06. 15:25
bradyfan
És lám-lám miylen jól müködött az Offense :D
2010. 10. 06. 15:31
TenkRew
Ez igaz.
Reménykedtem benne mert a TC jól teljesített. Azt hittem h most megmutatja h jár neki a szerződés és erre tessék. Egyenlő a 0-val ami ez eddigi teljesítményét illeti. Azért hozzá kell tenni h attolmég h nem kapott csak 1 labdát. 2 embert elvitt Wes is 2 embert vitt máramikor:D. De mind1. Biztos vagyok benne h Tate-t nem fogják 2-ni. Szóval neki ez most nagy lehetőség lehet. Prycéről nem tok nyilatkozni de már szeretném h őis játszon:D Kíváncsi vagyok rá:D
2010. 10. 06. 15:33
vg
remélem az nem marad ki az üzletből, hogy nem játszhat ellenünk 31én!nehogy leszopassuk magunkat és 200yard lesz a neve mellett,mert akkor tökön szúrom magam
2010. 10. 06. 15:36
ati
Hát nagyon sajnálom hogy így alakultak a dolgok......
Nagyon jó volt látni Pats mezben,sajnálom hogy ilyen rosszul sikerült az utolsó meccse Pats színekben!
Csak annyit mondhatunk neki hogy köszönjük az eddig történteket és hogy sok sikert a pályafutása hátralévő állomásain!!!!!
Go Pats! Go Randy!
2010. 10. 06. 15:40
lesliemus
jaja, nekem is ez jutott eszembe, hogy a 8. héten nehogy ő legyen a meccs embere, mert az elég hülyén nézne ki... :-) nehogy akkor sírjuk majd vissza, vagy miután nagypapa nagy viking harcossá szenteli.... :-)

go pats
2010. 10. 06. 15:42
Gomes..
Nem tudok ehhez hozzászólni érdemben,idegből pedig nem szeretnék nyilatkozni..
Kívánom,h sikerüljön neki a Vikingsnél,amire itt nem kapott újabb lehetőséget!3.körös pick...áh...óriási hiba,amire rámegy az egész szezon!
2010. 10. 06. 15:43
Brandy
Szerintem ismét újjászületik a Vikingsban, hajrá Randy! :)(csak ne ellenünk :P)
2010. 10. 06. 15:43
Jobb lesz így a Pats. Már idén is.
2010. 10. 06. 15:45
Kole
Na, kit hozunk fel PS-ből? :)
2010. 10. 06. 15:49
temp
Tehetséges jásékosokra épített, sok elkapós támadójáték? Üdvözlöm Önöket 2004-ben :)
2010. 10. 06. 15:51
temp
a 3. kör egyébként teljesen korrekt.

Őszíntén, tegyétek a kezeteket a szívetekre. Persze, mikor mi árulunk egy játékost, az mindig minimum 1. kört ér, de 2.-nél rosszabbat sosem. De Ti mennyit adtatok volna Mossért, ha mondjuk úgy állunk, hogy éppen megsérül egy WR-ünk, és sürgősen kell valaki? Ne mondja senki, hogy egy ilyen idős, csak egy évves szerződéssel rendelkező játékosért bárki is adna 2, ne adj isten 1. kört.
2010. 10. 06. 15:52
karolz: nagy igazságod van :)

A Dolphins meccs végén hosszan mutatták Moss arcát: majdnem sírt. Csak akkor mosolyodott el - gondolom megerőltetve magát - mikor az egyik delfinnel pacsiztak össze. Ennek ez kellett, hogy legyen a vége. A csapat jó döntést hozott, bármennyire is sajnáljuk. És kevésbé lesz fájó talán kikapni úgy, hogy nem játszik nálunk a liga (egyik) legjobb elkapója. Mert ha játszik, és mégis kikapunk (mondjuk épp miatta) az nagyon idegesítő.

Szerintem elképesztően jó emberanyag állt össze a jövő csapatának felépítéséhez, akik már most elismerést váltanak ki több szakíróból is (Gronk, Hernandez, tavaly Edelman, Mayo, Chung, stb.) Itt csapatépítés folyik, meccsről meccsre a tanulás és a fejlődés jelenleg a cél. És ahogy a 2011-es draft pickjeinket nézem, még nincs vége az építkezésnek :)
Moss biztosan nagyon fog hajtani ellenünk vikingként, és Favre sem fog félni dobálni neki a lasztit, neki nincs vesztenivalója... majd az eddigi CB edzőtársak megmutathatják, mit tanultak Moss-tól!

Szerintem TB-vel még összehozunk egy SB-t a visszavonulása előtt, mindemellett kinevelnek mellette egy új QB-et is.
Így legyen :)
2010. 10. 06. 15:53
non4m3
vki aki jobban ért ehhez, elmagyarázná hogy akkor most mi lesz?

tate lép moss helyére vagy edelmen?

majd reavens ellen lehet bizonyítani...

egyébként azt kívánom Mossnak hogy így kezdésként Favre apóval a MNF-n kenje el a Jets száját
2010. 10. 06. 15:53
lesliemus
azért rossz lesz lila fehérben látni.... :-(
2010. 10. 06. 15:54
Maniac84
Hát ez a trade szimplán egy rablás, nem igazán értem az FO-t. Szerintem pont a Vikes most az a csapat akiből egy 2. köröst is ki lehetett volna sajtolni érte. Nagyon a fiatal játékosoknak szóló üzenetszaga van a dolognak: mindegy, hogy ki vagy, ha elégedetlenkedsz és nem dolgozol elég keményen akkor kirakunk a csapatból. Másrészt meg olyan jellege van, mintha kicsit a múltat is próbálnák idézni. Ugye 2001-ben az akkori no1 Wr-t Terry Glenn-t ültette le majd vágta ki BB elégedetlenkedés miatt. Azt meg gondolom mindenki tudja mi lett annak a szezonnak a vége.
Nagyon kíváncsi leszek most az O-ra. Kiderül majd, hogy Welker mire képes egy elit WR társ nélkül. Összességében ezzel jelentősen csökkentek az idei PO esélyek. Viszont nem tartom kizártnak, hogy összeáll az O nélküle is. Én azonban örülnék ha megszereznénk V. Jacksont egy 2. körös pickért, természetesen csak akkor ha aláír szerződéshosszabbítást. BB-éket ismerve erre a trade-re nem sok az esély.
2010. 10. 06. 16:00
Brandy
Hát igen, volt már hasonlóra példa a Bellichick érában. Bledsoe-t is leültette, mikor visszatért, illetve Milloyt is eltradeltük, pedig mind a csapaton belül, mind a szurkolók körében nagy kedvenc volt. Nem fél BB meghozni ilyen döntéseket, és eddig neki volt igaza, reméljük most is így lesz :)

Kicsit off: Mankinssel is kezdhetnénk már valamit, vele most mi van? EGyébként ha a trade deadline-ig nem cseréljük el akkor mi lesz a sorsa? Kihagy egy évet? Vagy FA?
2010. 10. 06. 16:00
TÖRÖLT
Sziasztok.

Kevesebbek lettünk ezzel,hogy Moss távozott tőlünk:(.Ezt a sportot csakis úgy űzheted ha nem adsz bele érzelmeket,megszeretsz egy játékost és a végén szomorúan kell konstatálni,hogy nem a kedvenc csapatodban kapja már el a labdákat,vagy fut vele egy szépet.Ez kemény üzlet helye nincs az érzelgősségnek.Biztos vagyok benne,hogy Brady-vel valamint a többi Pats játékossal is barátságban váltak el útjaik.Nem mondhatunk mást,mint nagyon szépen köszönjük Randy Moss az eddig itt eltöltött szép éveket,szép elkapásokat és gyönyörű TD-kat.

Sok Sikert kívánunk Minnesotában:).

GO PATRIOTS....:(:(
2010. 10. 06. 16:03
tamssss
viito: azért - ha jól emlékszem - a 2004es év nem a támadókról szólt. Volt mögötte egy olyan D ami most nem :(
2010. 10. 06. 16:05
Maniac84
Most olvasom, hogy nem kaphattunk volna érte 3. körös comp. picket csak 5. köröst. Így azért kicsit más a helyzet, de nekem még mindig kevésnek tűnik az a 3. körös érte, majd az idő eldönti. Mindenesetre én sok sikert kívánok Moss-nak a Vikes-ban is, csak ellenünk ne villogjon.
2010. 10. 06. 16:05
non4m3: miért??? Edelman végül is irányító (is) nem? ;)
2010. 10. 06. 16:06
Gomes..
Nem igazán tudok hinni abban,h ettől jobbak leszünk..
A tight end poszt oké,az 1 dolog..Welker oké,az 2 dolog(habár így már ki tudja) ÉS AZTÁN??Vége a felsorolásnak!
Edelman rendben van,de Welker2..És a mélységi játék?Senki ne mondja,h nyugi itt van Tate..,mert k****ra kevés!Gyakorlatilag épkézláb mélységi célpont nélkül maradtunk,akit folyamatosan a ha mást nem a neve miatt folyamatosan kettőztek!Nagy baj van..,de remélem,h vki van a tarsolyban,akit szeretnénk megszerezni..nagyon remélem!!!
2010. 10. 06. 16:08
non4m3
TO-t elhozzuk...na jó ez rossz vicc volt ^.^
2010. 10. 06. 16:10
MoSsFaN
Ez a hír nagyon megrázott :( Több mint 1 évtizede szurkolok a Pats-nek és minden álmom az volt, h Moss hozzánk igazoljon, mert mindig is ő volt a kedvenc elkapóm és szerintem a liga egyik legjobbja még most is! Óriási örömmel konstatáltam amikor hozzánk jött és végre a Pats mezt láttam rajt! Nem szeretnék indulatos válaszokat adni egy-két ide írónak, mert az semmin nem változtatna! Egy óriási egyéniséget vesztett el a csapat és csak a legjobbakat tudom kívánni neki a továbbiakban és nagyon szurkolok neki, h meglegyen 2-3 éven belül neki a rekord TD amivel bizonyítja, h ő a valaha élt legnagyobb WR!!!
2010. 10. 06. 16:10
superbrutal88
Mekkora lenne ha ajets meccs után visszahoznánk és csak direkt odaadtuk a vikingsnak hogy a jetset elverjék
2010. 10. 06. 16:11
Pat Patriot
Hát megköttetett. Igazság szerint - mivel nagy Milan-drukker is vagyok - ugyanazt érzem, mint amikor 2009-ben eladta a csapat Kakát a Real Madridnak. Akkor azt éreztem, hogy ez egy borzasztó üzlet volt. Később viszont - látva a brazil teljesítményét - arra jutottam, hogy jól tettük. Ki tudja, lehet, hogy így lesz jó. Nagyon sajnálom, hogy elment, mert meggyőződésem, hogy minden idők egyik legjobb WR-e távozott most. Ráadásul egy olyan csapathoz, amelyet szívből utálok. Favre-ot is utálom, így ha a vénség netán TD-passzt fog dobni neki, akkor az egyik szemem sírni, a másik meg nevetni fog. Én nagyon szerettem Randyt. Az idő eldönti, jól tette-e a csapat, hogy gyakorlatilag kivágta, de azt is, hogy Moss okosan döntött-e, hogy elhagyott bennünket. Gyakorlatilag egy érinthetetlen ember maradt a keretben. Kíváncsi vagyok, belátható időn belül lesz-e még egy ilyen kaliberű WR-ünk. Nekem nagyon tetszik Fitzgerald játéka, de rá még várnunk kell. Most néztem, hogy még 3 év, mire FA lesz. A lényeg: Go Pats!
2010. 10. 06. 16:11
Mr nemo
Dom, viito:
Én is ezt várom! Rövi futások, rövid oldalpasszok, daráljuk a védelmet és derült égből 60 yardos Brady passzok egy addig ismeretlen Patriótának. Akár a 2000-es évek elején. Személy szerint imádtam az az érát. Az eredmények mellett, a látványos támadójáték miatt.
Moss-nak sok sikert kívánok, de Brett apóval a labda másik végén nem hiszem, hogy olyan sok babér fog neki teremni.

TB szerintem nem marad 7 évet. Lejár a mostani szerződése és visszavonul. Van két gyereke, egy szupermodell felesége, számos NFL statisztika boldog tulajdonosa. Három évig még csinosítja egy kicsit az NFL legendáját - bízok egy negyedik gyűrűben - visszavonultatják a mezét és ereje teljében, csorbítatlan hírnévvel távozik. Majd gondolom megy kommentátornak valahová :)
2010. 10. 06. 16:12
temp
Nem, rövid távon nem leszünk jobbak Moss eltradelésével, leszámítva azt, hogy nem kell az összes meccsen tömni labdával, mert különben behisztizik, leszámítva, hogy nem rontja az öltözői hangulatot. Sajnos sokat dícsértük BB-t, hogy mennyire sikerült megzaboláznia Mosst, de úgy látszik ez csak ideig óráig tartott, és elővette a régi énjét megint. Így pedig örülök, hogy ment.
2010. 10. 06. 16:13
MoSsFaN
Gomes.. 2010. 10. 06. @ 16:06

Na látod ebben teljesen egyetértünk!
2010. 10. 06. 16:15
sajnos én baromira nem hiszek abban h jobbak leszünk Moss nélkül... oké h régi offense, meg noname-ekkel meddig jutottunk, csak nézzétek meg h ott milyen D-nk volt, mennyi pontot engedtek és mennyit kellett az O-nak szerezni h nyerjünk... mostani D-t látva, a duplája se lenne elég... erre meg ez az O alkalmatlan lesz.

Ha a kövi 12 meccsből 5-öt nyerünk, én már elégedett leszek. Gratulálok Mr. Kraft.
2010. 10. 06. 16:17
non4m3
nemo

minap azt hallottam hogy TB még 40 évesen is játszani akar...

lehet rosszul hallottam, de remélem nem csak 3-4 évig marad itt
2010. 10. 06. 16:18
Rob Ninkovich elég jónak tűnt elkapások terén, talán BB felismerte a tehetséget benne és ő lesz az új sztár WR.
2010. 10. 06. 16:18
temp
Danna: Te mit tettél volna? Azt már tudjuk, hogy a 3. kör kevés (egyszer érném már meg, hogy egy egy trade blockra kerülő Patriots játékosért ne minimum 2. de inkább 1. kört akarna a szurkoló seereg kapni). Azt is tudjuk, hogy Moss az utóbbi időben inkább a hangulat keltéssel és a sajtóval volt elfoglalva, mint a játékkal. Ezek után kíváncsian várom, hogy mi lett volna a megoldás vele kapcsolatban (mert alibizni a pályán láttuk sajnos egy párszor, ha éppen elkapja a fonalat, akkor zseniális játékos még mindig, de ha a hangulatembernek rossz napja van, akkor nem töri össze kezét lábát).
2010. 10. 06. 16:21
non4m3
szerződtetni olyan nagy hiba lett volna? :s

vagy ez a ki a makacsabb játék? és a vezetők nyert?
2010. 10. 06. 16:22
sirgreg
Azt hiszem TB-nak majd az asszony megmondja, hogy meddig akar játszani:) Hamár úgy sámsonosodik a feje....
2010. 10. 06. 16:22
tamssss
sajnos én is Danna-val értek egyet. De én leszek a legboldogabb ha nem lesz igazam!
2010. 10. 06. 16:23
Én hagytam volna h lejárjon a szerződése (vagy hosszabbítok vele), és lehet h baromira belesz.rt az egészbe, de akkoris elvitt végig magával 2 embert, mert muszáj volt az ellenfélnek ráraknia, mert nem lehetett tudni h mikor sül el a keze. Így a többieknek is több lehetősége volt... most mi lesz?! befog mindenki tömörülni 10 yardon belülre és szanaszét törnek mindenkit, mert hosszú passzokban abszolút esélytelenek vagyunk, senki nem fog kihátrálni. Vagy éppen az a plusz ember, aki Moss-al ment volna, most menni fog blitz-elni Brady-re és láthattuk h azért mégse akkora istencsászár a falunk.

Az lesz majd a legviccesebb, h akit majd húzunk ezen a 3. körös picken, na az majd meg se fog tudni ragadni ezen a nagyon lyukas rosteren. akkor majd igazán megfogja érni.
2010. 10. 06. 16:24
triangle
üzleti szempontból (is) érthető Krafték döntése, de sokan inkább néznek egy gyenge csapatot mondjuk 4-5-6 évig egy SB győzelem után, mint lássák minden évben elesni a PO 1.-2. körében.
2010. 10. 06. 16:24
Gomes..
Mossfan!

Én sem értek sok embert,sok véleményt,n látok semmi pozítívumot ebben az egészben!De egyúttal kívánom,h legyen igazuk!Most csak azt érzem,h nagyon fog hiányozni...:(
2010. 10. 06. 16:25
MoSsFaN
viito 2010. 10. 06. @ 16:18

Szerintem szerződéshosszabbítással, ha csak 1-2 éves is, akkor is többet tudott volna kihozni magából, mert akkor nem azon kell agyalnia, h mi lesz és nem bizonytalanságban játszani... Én jártam már így és mindenki azt mondja, h pont azért kell bizonyítani, h meglegyen a kövi szerződés... Csak minél jobban akar az ember, annál kevésbé fog összejönni és pont a nagy akarás fog úgy tűnni, h szarsz bele... Elég volt látni a Dolphins ellen Randy arcát, majdnem elsírta magát... Szerintem óriási hiba volt és bármennyire is imádom a Pats-et, remélem ez érződni is fog, h tudják mekkorát hibáztak...
2010. 10. 06. 16:29
Gomes..
Danna!

Mindenben igazat adok neked,teljesen egyetértek!
Ez luxus,és nagyon megfogja bánni a "szuper"vezetőségünk,h ingyen odaadtuk bárkinek!Komolyan mondom megkérdőjelezhető a hozzáértésük...
Szted kizárt,h tradeljünk vkit SOS-ben?
2010. 10. 06. 16:31
Pat Patriot
Daana, egyetértek Veled! Meg persze magammal is!
2010. 10. 06. 16:31
temp
a Seahawks meg megszerezte a Billstől Lynchet.
2010. 10. 06. 16:34
temp
MoSsFaN: és mi van a tavalyi évével Mossnak. Nem egy meccset alibizett el. Mi garantálja, hogy a jövőben nem ezt fogja tenni.
Emlékszem nem Moss az első játékos, akiért krokodil könnyeket hullajtunk, aztán az új csapatában kb semmit nem csinált. Nem kell messzire menni, SB MVP elkapó is volt a Patriotsban, aki szerint neki a világ össze pénze járt volna, utána meg lehet nézni, hogy mit villantott a Seahawksnál. De lehet sorolni a játékosokat, akikért sírtunk, aztán fél év múlva már senki nem bánt a dolgot.
2010. 10. 06. 16:36
Pat Patriot
2010. 10. 06. 16:36
viito: Branch még mindig egy nagyon jó elkapó, emlékezz h megszivatott minket is tavalyelőtt, arról nem tehet h gyakorlatilag a teste nem engedi játszani...
2010. 10. 06. 16:37
MoSsFaN
viito 2010. 10. 06. @ 16:34

Meglátjuk mit hoz a jövő, de szerintem óriási hiba volt és számomra a krokodil könnyek meg is maradnak, mert a kedvenc elkapóm és mint mondtam minden álmom az volt, h Pats mezben játsszon! Számomra ezért másabb mint sokaknak ez a dolog!
2010. 10. 06. 16:37
bradyfan
Azért ne tegyünk már úgy mintha Mosson kívül senki nem tudna elkapni hosszú labdát. Ugyanúgy meglesz a hosszú passz veszélye csak nem Moss hanem mondjuk Tate miatt, mert még mindig a liga történetének egyik legjobb QBja dobál majd. Azért hiszük azt, hogy Mosson kívül nincs más aki hosszút kapjon mert Brady szinte csak neki dobált. Most rá lesz kényszerítve Tom, hogy másoknak is dobáljon.
2010. 10. 06. 16:40
tamssss
viito: persze mondhatod rá, hogy alibizett, de ezzel az alibivel is vitt magával 2 embert.

Branch (ha rá gondolsz) kiemelkedett az akkori közepes elkapógárdából, de semmiképp nem említeném Moss-al egy szinten. Most a 2 ember "elvivése" alapozza meg az utat a rövid/közepes passzokhoz.
2010. 10. 06. 16:43
non4m3
És ha felnő a feladathoz Tate, megveri 1az1ben az ellenfeleit, mert nem küldenek rá +1 védőt akkor megint ott vagyunk hogy tudunk messzire is dobni, nem?
2010. 10. 06. 16:43
istidt
Utálom hogy az üzlet mindig fontosabb az érzelmeknél Logan kérjen bocsánatot Randy ne nyavajogjon. Asante is pénzt akart elküldték,stb,stb. Brady-nek adtak csak giga pénzt. Nem azt mondom hogy, mindenki kapjon horror pénzt és legyünk mi is Washington, de azért ez kicsit túlzás. A szurkolok miatt van ez a csapat is, és én mint szurkoló szeretnék 2-4 évnél tovább is látni NO1 sztárokat a Patsban.Mi lesz a következő jövőre megy Welker is? Lehet hogy nélkülük is lesz új gyűrű, de az már kicsit másképp fog csillogni.Én őket kedvelem és rossz más mezben látni őket.
Tudom máshol is ez van, de így azt is elképzelhetőnek tartom hogy Brady-t is elcserélik mikor már megvan az utód.
Értem én hogy a csapat az első és majd lesznek más kedvencek, de a mostaniakat is meg kell (kellene) becsülni.
Csak hogy egy kicsit más szemszög is legyen.
2010. 10. 06. 16:44
tamssss
ha felnő ottvagyunk! De ottvagyunk? :)
Mint írtam, én leszek a legboldogabb, ha ez fog történni!
2010. 10. 06. 16:46
MoSsFaN
non4m3 2010. 10. 06. @ 16:43

Ha felnő a feladathoz akkor 90%, h megkapja ő is a kettős védelmet, mert tisztában lesznek vele, h Brady oda tudja dobni...
2010. 10. 06. 16:48
Brandy
viito: lehet, hogy volt 1-2 "elalibizett" meccse, de ekkora is lefoglalt 2 játékost, megnyitotta a terepet Wesnek. Azzal egyébként egyetértek, hogy mi mindig a legjobbat akarjuk kapni a játékosainkért, és ha kívülről szemlélem én se adtam volna 3. körösnél jobb picket érte a kora miatt. A hiba az volt, hogy elengedjük, és valóban nem lesz "deep threat" (ahogy Danna is mondta). Régebben ott volt Branch, főleg ő kapta a mély passzokat. Kíváncsi leszek, hogy Tate tud-e olyan játékos lenni, mint ő volt anno. A sebessége megvan hozzá.
2010. 10. 06. 16:49
non4m3
tudom, de ha vkit olcsóbban tudunk pótolni akkor miért ne tennénk meg, lehet hogy inkább a védelembe kéne a pénzt ölni
2010. 10. 06. 16:50
tamssss
Tate-nek a sebessége megvan. De azért a magasság sem egy hátrány. És ha jól tudom ebben azért nem áll ugyanolyan jól.
2010. 10. 06. 16:51
bradyfan
istidt!
Miért legyen lojális a csapat a játékosokhoz ha ez nincs meg fordítva? Ne mindig a csapat legyen már szemét mert nem ad sok milliós szerződést egy játékosnak. Érdekes vannak olyan játékosok akik ezt belátják és vannak akik nem.
2010. 10. 06. 16:51
Brandy
Igen, ezért is hasonlítanám inkább Branch-hez. Mosshoz senki sem hasonlítható :)
2010. 10. 06. 16:53
non4m3
persze Moss egy alien


(mert a földön nem él ilyen ;))
2010. 10. 06. 16:54
non4m3
egyébként most Mossnak az év végig van szerződése a MIN-el, tehát ha akar szezon végén elmehet ahova akar?
2010. 10. 06. 16:57
bradyfan: miért, Brady az volt amikor megkérte a gigaszerződést?! Mégis megadták neki... és most nem azt mondom h Brady = Moss, mert nem, de ezt felhozni ellene sztem butaság...
2010. 10. 06. 16:59
Brandy
bradyfan
2010. 10. 06. @ 16:51

3 év alatt szerzett 47 TDt és közel 3800 yardot a csapatnak. Ez több, mint kiemelkedő, igazán megérdemelt volna egy kis bizalmat, és egy új szerződést. Mi többet tehet egy játékos egy csapatért, mint hogy TDket szerez, meccseket nyer meg ?

Egyébként Mankinsnél is a csapat szúrta el. Nyilatkozta is, hogy megígértek neki egy szerződést "majd jövőre" címszó alatt amit aztán nem kapott meg. "Érthető", hogy kiakadt (persze, ha abból indulsz ki, hogy így is dollár milliókat keresnek és az nem elég nekik akkor felháborító)
2010. 10. 06. 17:00
TÖRÖLT
Remélem lesz majd olvasható egy két nyilatkozat ezzel a Trade-el kapcsolatban.
2010. 10. 06. 17:01
bradyfan
Danna.
Szerintem nem a legjobb ide keverni Brady szerződését. Ő nem szidta ország világ előtt a vezetőséget, hogy mennyire nincs megbecsülve, míg Moss ezt tette. Illetve én nem láttam Bradytől azt a beleszarok stílust mint amit Moss csinált. Én azt mondom nem a vezetőség tette iylenné a helyzetet sem Mossnál sem mondjuk Logannél.
2010. 10. 06. 17:02
MoSsFaN
bradyfan 2010. 10. 06. @ 16:51

Ha leszarta volna a csapatot az elmúlt években, akkor valszínű nem csinált volna minden évben 10+ TD-t és nem döglik meg a pályán... Az meg, h volt olyan meccs amit elalibizett (de így is mindig elvitt minimum 2 védőt), kinek nem??? Brady ebben az évben is mit mutat? A Dolphins elleni meccsen látszott rajta az, h mennyire akar, amúgy a többi meccsen nem! Ha meg Moss hangulatember aki Brady micsoda? Asszonynak letörik a műköröm és Brady letargiába esik és már nem megy úgy a játék neki!
2010. 10. 06. 17:05
bradyfan
Brandy.
Ez mind szép és jó, de nézzük meg, hogy hány meccs ment el azon, hogy Mossnak erőltettük a labdákat (mert ugye neki kellet különben hisztizik) és ő mégse hozta őket mert nem volt olyan a kedve. Én megértem a vezetőséget. Én se adnék egy 34 éves játékosnak 10 millás szerződést, hacsak nem a franchise QBról van szó. Az egész balhé abból indult ki, hogy Moss elkezdett hisztizni a médiában.
2010. 10. 06. 17:07
lesliemus
nem értem ezt az egészet, hogy most min megy a vita! klubhűség? pénz? ez nem európa!!! sőt, európában is ritka az, hogy egy játékos egy csapatban játsza végig az életét, nemhogy amerikába! próbálom megérteni, hogy sírunk, mert sírni kell egy ilyen ember elmenetele után, az igaz! de csak európában szokás, hogy ha nem megy egy csapatnak egy fél évig, akkor az edzőt küldik el! csak itt keresnek, mármint európában egyéni hibást, kinn inkább csapatot kovácsolnak és nem egy szezonra, hanem hosszabb távra! csak azt tudom, hogy bizzunk BB-ben, alias billy-bába, hogy jól látja a csapat EGÉSZÉT, és jó döntést hozott! ha nem akkor is együtt sírunk, és együtt nevetünk!

go pats
2010. 10. 06. 17:08
bradyfan
Hát ha most fellapoznánk 2008tól a meccseket biztos vagyok benne, hogy nem nagyon találnánk Brady által elalibizett meccset míg Mosstól jópárat. De a nagy különbség az, hogy Moss miért kezdett el hisztizni a sajtónak, hogy nincs megbecsülve? Minden mással törödött ő csak a játékkal nem.
2010. 10. 06. 17:10
bradyfan: Brady dobta Mossnak a labdát, nem Moss magának... kicsit szereptévesztésben vagy... az meg h hisztizett vagy sem, mi nem tudhatjuk. Lehet többet olvastál tavaly cikkeket mint én, én se tavaly, se tavalyelőtt nem olvastam h hisztizett volna h nem kap labdát. Idén a szerződése miatt hisztizett, de nem azért, mert nem kap labdát... erre pedig csak azt tudom mondani, h a porcelán Fred Taylor is beközölte ugyanazon a héten, amikor Moss hisztizett, h bizony esze ágába sincs neki jövőre visszavonulni... csak ő halkabban tette, senki nem figyelt fel rá. A játékosok nagyrésze ezt csinálja, ki hangosabban, ki halkabban...
2010. 10. 06. 17:12
2008-ban egyet se, 2009-ben Cassel szerencsétlenkedése miatt szintén nem, 2010-ben sztem volt 2-3 meccse, amikor sz.r volt és mondhatjuk h alibizett... sztem ez simán belefér.
2010. 10. 06. 17:12
Szerintem hétfőn a Jets ellen minden kiderül: ha Moss megsz.patja (az egészséges) Revist és/vagy Cromartie-t, akkor nálunk alibizett. Ha a Jets CB-jei megint leveszik a pályáról, akkor nincs mit tenni: jobb, hogy ment. Egyébként szerintem is NFL szupersztár Randy, és az igazi éve 2007 volt (lett volna SB-vel, azért jött), de aztán kezdett halványodni. És hiába vitt el két embert minden meccsen, azért a tavalyi évet megnézve, olyan sokra nem mentünk ezzel. Imádom Randy-t, de jöjjenek az új arcok, azt mondom.
Go Pats, minden jót Randy :)
2010. 10. 06. 17:13
TÖRÖLT
2010. 10. 06. 17:13
ez a két embert elvisz dologra csak annyit mondanék, hogy:
- igaz hogy elvisz két embert, de az ellenfél védelme is elvisz 1 embert tőlünk!!! Nagyon ritkán lehetett felé játszani.
magyarul ha egy gyengébb elkapó 1-1 ben lesz egy védővel, akkor szerintem felé is lehet majd játszani.
Ha úgy vesszük az ellenfélnél is lesz +1 játékos, meg nálunk is.
2010. 10. 06. 17:15
Brandy
Ne csináljunk azért Brady vs Moss topicot légyszi :( Két kedvenc játékosom :) Egyébként az nem teljesen igaz, hogy Moss "sírt" ha nem kapott labdát. Azért ő nem TO, és a kapcsolatuk is jó volt Bradyvel végig (igaz nem olyan, mint 07ben)
2010. 10. 06. 17:18
lesliemus
jól láttam a videón, hogy a jets nem e, de nem is kettő, hanem 3!!!! védőt állított rá, mikor elkapott egy brady passzt??? ( 1 percél ) mit vesztettünk akkor????? :-) ;-)
2010. 10. 06. 17:20
MoSsFaN
bradyfan 2010. 10. 06. @ 17:08

Amikor sérült volt, akkor nehéz is lett volna alibiznie, a sérülése után meg koránt sem volt olyan motivált mint előtte néhány meccsen... Az idei évéről meg ne is beszéljünk, semmi akarás nem volt látható rajta eddig, pedig régen elég volt ránéznie mindenkinek a csapatból és elhitette mindenkivel, h simán lehet nyerni a legkeményebbek ellen is, és nyertünk... Na hol ez a Brady?
2010. 10. 06. 17:21
TÖRÖLT
Megvan az ászunk az eddig semmire sem használt Slater:D.Csak nevetek ezen de tényleg,nem tudok mit csinálni.Mondjuk úgy istenigazán nem használtuk még ki Gronk adottságait sem,de eddig mutatott valamit Hernandez az szép.Valamint amint írta SirCharles is Price-t vártam hogy Draftolják vessük be meglátjuk remélem jó lesz a srác.Ezek után kire lehetne támaszkodni,vagy felhozzuk az előidényben szépen teljesítő Jenkins-t?Sok sok kérdőjel...
2010. 10. 06. 17:23
temp
egyébként egy kérdésem van azokhoz, akik temetik a csapatot. Mi lett volna, ha Mosst nem elcseréljük, hanem megsérül? Megsérült Welker is, megsérült Tom Brady is, és túlélte a csapat. Azt hiszem most sem kellene rögtön feketére festeni az eget a ki fog elkapni kérdésekkel
2010. 10. 06. 17:24
Tamas
126.MoSsFaN
2010. 10. 06. @ 17:20

Te nem láttad a hétfői meccset? Hát ennél motiváltabb egy QB szerintem nem lehet...
2010. 10. 06. 17:25
bradyfan
MoSsFan.
Nem vagy véletlenül Sobri a bowl.hu-ról? :D
Amúgy én pont azt láttam Bradytől idén, hogy nagyon bosszantja ha nem megy a csapatnak és ez sokszor egy kicsit görcsössé tette. Mossról meg nekem mindent elmondott a Fins elleni meccs ahol mindenki vidám volt látszott mindenkin, hogy mennyire fontos a győzelem, Moss meg olyan nekem mind1 arccal nézett.
2010. 10. 06. 17:25
Gomes..
viito

A mi lett volna kezdésű mondatoknak nincs értelme!
Nem ugyanaz a helyzet...
2010. 10. 06. 17:28
MoSsFaN
LordTamas 2010. 10. 06. @ 17:24

Ha kicsit jobban elolvasod a hsz-em ott, van benne, h "eddig", tehát nem a Dolphins ellen volt gond a hozzáállásával!
2010. 10. 06. 17:30
bradyfan: valszeg azért, mert már tudta h elfogják cserélni, ugyanis már a meccs előtt mentek a tárgyalások...

viito: és akkor mi van ha Brady is lesérül, meg Wes is a következő meccsen, aztán Wilfork és a többiek is! :D kb. ugyanaz a válasz. :)
2010. 10. 06. 17:32
MoSsFaN
bradyfan 2010. 10. 06. @ 17:25

Nem nem ő vagyok, sőtt nem is vagyok oda regezve! Nekem nincs semmi gondom Brady-vel sem, mert imádom a játékát, de amikor egy Brady fan azt mondja, h Moss hozzáállásával gondok vannak, akkor jó lenne, ha előtte megnézné Brady hozzáállását is! Én meg Moss-on is inkább azt láttam, h az zavarja, h nem megy neki és nem a leszaromot! Amióta játszik Moss nézem a játékát és láttam már, h milyen amikor leszarja és milyen amikor zavarja valami! De mindegy! Úgy sem fogunk zöld ágra vergődeni, de abban egyet értünk szerintem, h PATS THE BEST OF THE BEST :)!!!
2010. 10. 06. 17:37
temp
a gúny nem helyettesíti az érveket. Randy Moss nem egy isten, nem egy one man show a csapat, hanem CSAPAT! Moss kieshet, elmehet, eltradelhetjük, attól a Patriots még Patriots marad, nem hal meg az egész.

Persze, értem én, 10 yardon majd beállnak ellenünk, mert nincs senki aki elkapna. Ilyen egyszerű az élet, remélem nem olvasnak minket az ellenfelek DC-i. Vagyis, de mégis, remélem olvasnak minket, ez a 10 yardos móka teteszene ;)
2010. 10. 06. 17:40
LaFleur
Üdv!
Most értem haza, sokkolt a hír, pedig Moss nem a kedvenc játékosom volt, sőt, pont valamelyik nap fejtettem ki,hogy szerintem már nem ligaelit elkapó. Végigolvasgattam a hozzászólásokat, elég sok mindenben egyetértek mind a két oldallal, van itt is, ott is igazság.
DE...
A Colts hogyhogy nem cseréli el "szarér-hugyér" Wayne-t, Mathist, Freeneyt, mégis MINDEN évben rájátszásban van, sőt.
A Cowboys mondjuk miért nem adja oda egy fasza kis 3. körös pickért De Marcus Ware-t?
A Giants miért nem Umenyiorat és Tuckot?
Sorolhatnám.
Miért ilyen hülyék, hogy megtartják ezeket a játékosokat?
Miért nem olyan okosan építkeznek mint mi?
Vrabel, Seymour, Samuel, Hobbs, Moss, csak mai hirtelen beugrik. Olyan "jól" jártunk, hogy elengedtük őket.
2010. 10. 06. 17:42
Gomes..
Sztem még cseréljük el Bradyt Grossmanra,meg adjunk egy 4.körös picket mondjuk!Mit szóltok?
A mai történések után ezen sem lepődnék meg..
2010. 10. 06. 17:42
hulit
Nagyon sajnálom én is hogy elcseréltük egy nagyon
nagy játékost veszítettünk.
A Dolphuns elleni meccs nagyon jó volt de az offense teljesítményétől nem voltam elragadtatva de láttam a Ravens Steelers meccset és ezzel a fallal Bradynek nem sok ideje lesz, őket meg futással megverni nagyon nehéz lesz !
Kíváncsi leszek a TE -et mennyire fogjuk használni elkapásokhoz főleg most, hogy Moss elmegy !
2010. 10. 06. 17:55
egyébként meg hogy jó WR-t hol lehet találni?
1) a kukában - Miles Austin (2006 undrafted)
2) 4. körben - Austin Collie (2009 4. kör)
3) 6. körben - Pierre Garçon (2008 6. kör)

Vagy csak nézzünk a mi házunk táján.

4) 7. körben - Julian Edelman (2009 7. kör)

És ha valaki akkor BB tud találni egy jó WR akár a 3. körban.

Go Pats!
2010. 10. 06. 17:59
infidelitas
Először is sajnálom, hogy elment szeretem Moss-t, jó volt nézni a Danna által belinkelt highlights-ot :)

Szóval én személy szerint a két szélsőséges álláspont között vagyok. Mert tényleg elvesztettünk egy jó mélységi elkapót és nem tudom, hogy ki fogja tudni (jól) helyettesíteni. Tate? Price? (Bár róla azok voltak a hírek, hogy nem igazán volt formában)
Megmondom őszintén, hogy nem gond ha mondjuk Tate-t nem fogják kettőzni, mert ha jó elkapó (és szerintem az), akkor simán mennek majd a hosszú passzok és amikor majd észbe kapnak az ellenfelek, hogy kettőzni kell, akkor ugyanott tartunk, ahol Moss-al...
Remélem bemutatkozik Price, több lehetőséget kap Edelman (nagy kedvenc ):)
Végül azt azért nem gondoltam volna, hogy nem tölti ki a szerződését és év közben eltradelik Moss-t...

GO PATS!!! GO Brady!!!
2010. 10. 06. 18:02
Bruschi85
Na olvasva a hozzászólásokat nem akartam reagálni,de sokan elfelejtik, hogy kiről is van szó, tisztelet a kivételnek.
Randy Moss a liga legjobb elkapója egy igazi klasszis, jövőbeli HOF tag és érdemeit órákig lehetne sorolni. Igaz, hogy 34 éves, meg megkopott a sebessége de ő akkor is RANDY MOSS egy legenda Kovács Sanyi szavaival élve egy Alien aki bármikor képes megvillani és elvarázsolni az őt nézőt.
Amikor ideigazolt hozzánk akkor az egyik legboldogabb voltam, hiszen láttam játszani korábban (Min, Oak) és tudtam, hogy mire lesz képes a csapatban. Vezéregyéniség, Brady is végre megkapta az őt megillető kiváló Wr-t. Egy igazi sztárelkapó jött és remekül beilleszkedett. Gondolom pl a 2007-es szezon TD elkapásait is sokan elfelejtették. Nagyon sokat tett ő ezért a Klubbért és sokkal többet megérdemelt volna, minthogy elcseréljük egy 3. körért....
Tavaly utólag kiderült, hogy a jobb válla sérült volt mégis a puszta jelenléte az O# felállásnál mennyit számít. Nem csak arról van, hogy 2 embert elvisz és utat nyit a többieknek, hanem a Tekintély az ellenfelek Tisztelete ami baromi sokat számít!! Ezt pedig nem lehet draftcetlikkel pótolni.
Dannával maximálisan egyetértek a korábban leírtakkal.!
Ezzel a megüresedett hellyel pedig remélem nem ilyen totál homály Caldwell szinű bohócokat akarunk hozni mad
Számomra érzelmileg is rossz döntés, mert sok szurkoló baromira kedvelte, az pedig, hogy mit hoz a jövő majd az idő eldönti. Tovább folytatódik az újjáépítés csak az alap pillérektől nem kéne elszakadni.
Felesleges összehasonlítani a 2000-es évekkel ott ugyanis olyan D# amelyikre lehetett építeni és képes volt meccseket eldönteni. Ezt most nem nagyon látni.
Sajnos megint az üzlet győzött az észérvek helyett pedig, ha korábban megkapta volna hosszútávó legalább 2 éves szerződését akkor biztos máshogy alakult volna. Bíztam benne, hogy Patriótaként fog visszavonulni a legendás #81-es mez :(
Sajnálom, hogy pont a Fins meccsen kellett látnunk utoljára :(

Sok sikert a továbbiakban Randy!
Remélem megtalálod a számításod és köszönjük a sok szép, fantasztikus elkapást, TD-t, yardokat és sikert kívánunk!

A lényeg továbbra is Hajrá Pats!!!
2010. 10. 06. 18:04
Brandy
DoM: Biztos, hogy csak ez az üzenet jön le a pats játékosainak ebből a tradeből? Szerintem néhányukban az is felmerül, hogy ha még őt is eladták akkor mi lesz velem, ha esetleg kifogok pár rossz meccset. Ez a dolog nem csak önbizalmat adhat szerintem, hanem a játékosokban egyfajta félelmet is kelthet, amitől esetleg görcsössé válhatnak. Persze ezt mindenki máshogy éli meg.
2010. 10. 06. 18:06
TenkRew
Ezek után kíváncsi vagyok ki kapja a 81-es mezt.
2010. 10. 06. 18:18
acmilan11
Sajnálom Moss-t, szerintem is meghatározó ember volt az offense-ben, és a 3. körös draft kicsit leértékelt arúra vall...
Kíváncsi leszek az új felállásokra, mert amit idáig megszoktunk az szerintem nem fog működni Randy nélkül.
Személy szerint a defense töretlen fejlődésében bízok, és arra hogy a szezon végére már nem fogják lesajnálni a Pats D-t.
Bradyt nem féltem, ha kell a szertárosnak ad TD-passzt!!!
GO PATS
2010. 10. 06. 18:31
non4m3
viito
2010. 10. 06. @ 17:23

azért ezzel vitatkoznék

TB kiesett -> PO-ba se kerültünk be
WW kiesett -> hatalmas zakó PO első körében hazai pályán

RM elmegy -> (majd meglátjuk)

persze mindent ki lehet heverni, de mondjuk az se mind1 mennyi idő alatt...
az előbb említett 2 ember kiesését úgy orvosoltuk hogy ők visszatértek

remélem minél hamarabb megtaláljuk Moss utódját, addig is kitartást mindenkinek
2010. 10. 06. 18:39
Brady kiesésével vitatkoznék, nem voltunk annyira rosszak Cassellel se, csak nem volt szerencsénk.
2010. 10. 06. 18:45
Brandy
2009-ben is pl nagyon jó volt Moss, 1000+ rec yard, 11 TD na és amit már mondtunk számtalanszor, hogy elvitt egy CB-t és S-t, ezzel megteremtve Wesnek a teret. Nem Cassel miatt voltunk ott ahol, ő egy átlag irányító.
2010. 10. 06. 18:46
Solo777
Köszönjük Randy!
2010. 10. 06. 18:48
Mr nemo
Mosst nem cutolta a csapat, nem a tudta nélkül lett túladva rajta. Ő kérte. Ő kezdeményezte. Miért? Mert a csapat nem akart vele hosszabbítani. A csapat miért nem hosszabbított? Mert túl sok pénzt kért és a játékával nem alapozta meg ezt az összeget. Ő erre nem a bizonyítást választotta, hanem kérte a cseréjét. Ennyi a történet.
2010. 10. 06. 18:49
Lacus
Nem semmi mennyiségű komment, nem semmi véleményekkel.

Első sorban: hiányozni fog! Leírtatok róla minden jót és néhány rosszat is, de felejthetetlen figura marad mindig is! Amikor majd bejelentik, hogy HOF tagja lett (mert ebben biztos vagyok, hogy egyszer majd bejelentik) tuti meg fogom könnyezni :)

Másod sorban: teljesen egyetértek viitoval, és én nem látom a világvégét, sőt, kicsit izgatott is lettem, mert izgalmas lesz, hogy hogyan oldjuk meg ezt a hirtelen jött nehézséget (vagy szomorú lesz, hogy hogyan nem...)!

Végül de nem utolsó sorban: Annyira rossz olvasni milyen pesszimisták vagytok! EMBEREK! Mi a New England-i Patriótáknak szurkolunk, nem holmi harmadosztálybeli kis csapatnak! Ezek a mi fiaink! (a szurkolólányok meg a mi ... ;) ) Nem változott semmi! Vagyis de, de ez nem a vég, ez a kezdete valaminek! Vége a szezonnak? Szerintem nem, hiszen még csak 4 meccs ment le, 3-1-el állunk, semmi okunk a pánikra, még akkor sem, ha most majd néhány meccsen kikapunk, vagy hogy nem túl acélos a D, stb. Nem lesz PO? Na bumm, inkább ne legyen, mint a tavalyi szívszorító PO szereplés!

A lényeg, hogy ne törjetek le srácok! Bízzatok Wes-ben, Fafejben, BJGE-ben, és a többiekben, hogy hozzák a formájukat, vagy épp feljavulnak!!! Mindig is bíztunk a srácokban. Emlékeztek, mikor Matt besétált azok után a horror pillanatok után? 2 forintot nem adtunk volna sokan a csapatért... Mégis milyen izgalmas és jó kis szezon lett belőle, MERT 1 EMBER KIESÉSÉT PÓTOLTA A CSAPAT LELKESEDÉSE!

Ennyi...

Gyerünk Wes, Tom, Jerod, irányítsátok a többieket!
2010. 10. 06. 19:06
tamssss
Lacus: nem feltétlenül pesszimisták vagyunk, csak nem értünk egyet a döntéssel. Mert hiába írja viito, ez nem egy sérülés, egy tőlünk független esemény. Itt "mi" döntöttünk így. :(
2010. 10. 06. 19:09
Pat Patriot
A Ravens ellen máris lehet bizonyítani. Majd kiderül, hogy ki helyettesítheti (egyáltalán helyettesítheti-e valaki) Randyt. Az biztos, hogy már régóta dolgoztak a trade-en, mert egyértelműen a bye weekre lett időzítve a dolog. Most lesz pár nap, hogy kitisztuljanak a fejek. Teljesen egyértelmű, hogy a pályán gyengültünk. Az öltözőben ellenben elképzelhető, hogy jobb lesz a hangulat. Nem tudom. Ki fog derülni, ráadásul eléggé gyorsan. Valamit ki kell találni, mert Baltimore-ban sem olyan hülyék Ray Lewisék, hogy ne tudnák, nem igazán lesznek hosszú passzok. Nehezebb dolgunk lesz, ez biztos. De ki kell és ki is fogunk találni valamit, ez biztos. És nagyon remélem, BB-ék körülnéznek a piacon minőségi WR után...
2010. 10. 06. 19:10
Lacus
tamssss, igazad van, általánosítottam, akinek nem inge kérem ne vegye magára. Az hogy nem sérülés az tény, nade ettől ez a csapat még mindig a Pats!
2010. 10. 06. 19:12
Pat Patriot
Azért remélem, nem fogjuk kifütyülni Randyt 31-én... Nem érdemelné meg.
2010. 10. 06. 19:15
tamssss
Lacus: persze, ezért is aggódunk érte :)
2010. 10. 06. 19:18
boston
Sziasztok!

Nekem ez elsőre saokkoló, majd meglátjuk!!

Ugyanakkor, egy olyan ligában, ahol egy gzőzelemig mennek a play off meccsek (nem 2-3 győzelemig), ahol mindig van min 8-10 favorit csapat és szinte bárki más is eljuthat a sb-ig, hülyeség (és szerintem nem is lehet)csapatot építgetni és "nevelni". Sok a sérülés is, és most összintén az nfl-ben nincs papírforma bajnokság. Az NBA-ben ha összehozol egy jó csapatot 1-2 év múlva tuti nagydöntőt játszol. Az NFL ben ???? Egy jó csapat semmire nem garancia. Ezt csak azért írom, mert itt mindig az megy, h "építjük a jövő csapatát". Szerintem az NFL-ben még senki nem "épített" bajnok csapatot. Sokkal jobban kellenne az aktuális najnokságra, az akzuális lehetőségekkel élni (kit tudja mit hozhat egy év). Egy-két sérülés a Jetsnél, play off, egy szerencsés kör és már ott vagyunk a kapuba. ez csak egy példa volt.(és moss-val nagyobb esélyeink voltak)

Persze tudom ez nagyon szurkoló szemmel van írva.
2010. 10. 06. 19:21
Mr nemo
boston:
Igazad van, itt nem lehet úgy csapatot építeni. No, de a D-nél talán mégis :)
2010. 10. 06. 19:22
TÖRÖLT
Még adtunk egy hetedik köröset is....
2010. 10. 06. 19:31
MoSsFaN
Caedus 2010. 10. 06. @ 18:39

Én inkább úgy mondanám, h Brady sérülésénél ott volt nálunk egy McDaniels nevű OC és én inkább őt tekintem az az évi "sikereink" kulcsának...
2010. 10. 06. 19:37
Lacus
MoSsFaN, megértve az elfogultságod és a legnagyobb tisztelettel: én meg az egész csapatot, edzőstül, pompom lányostul, vízhordófiústól, szertársbácsistól! Ugye nem mondod komolyan, hogy McDaniels bárit is tudott volna kezdeni a csapat akarása és lelkesedése nélkül??? :)

Update-hez: ez a hetedik kör 2012-ben azért már baromság... Így olyan színezetet ad a dolognak, mintha mindenáron meg akartunk volna szabadulni Randy-től, és ez megalázó neki, a pályafutásának, és nem utolsó sorban a szurkolóknak...!!! Érzésem szerint...
2010. 10. 06. 19:38
triangle
azért jól belegondolva, Moss személyisége az utóbbi időben már eléggé beárnyékolta (pozitív és negatív értelemben is) az egész csapatot. BB ezen húzásával mindenképp gyengült a csapat, de fel is lélegzett szerintem az egész öltöző
2010. 10. 06. 19:47
Mr nemo
Akkor 2012-ben nem fogjuk kihúzni a jövő Tom Brady-jét :D
2010. 10. 06. 19:48
MoSsFaN
Lacus 2010. 10. 06. @ 19:37

Értem én, h mit mondasz és egyet is értek veled, de én azért őt emelem ki, mert Cassel stílusára kellett alakítani a play book-ot, h sikereket érjünk el és ebben megkérdőjelezhetetlen szerepe volt McDaniels-nek... :)
2010. 10. 06. 19:49
MoSsFaN
Mr nemo 2010. 10. 06. @ 19:47

Minek húznánk ki, úgyis világ vége lesz :D :D :D :D :D
2010. 10. 06. 20:15
Mr nemo
Azért bízom benne, hogy ez nem NHL. Aminek van is alapja, hisz itt nincsenek fogatlan kanadaiak :D
2010. 10. 06. 20:25
sirCharles
Mr nemo szerintem megírta az igazi lényeget 18:48-kor.

A Randy Moss legendáról az a véleményem, hogy természetesen a liga valaha volt egyik legjobb elkapójáról van szó, és egy ilyen játékost sosem öröm elveszíteni. DE!!! nem Minnesotában és nem is Oaklandban lett belőle a legnagyobb, hanem itt, Bostonban. Ezt ne felejtse el senki sem, mikor a vezetőket vagy Kraft-ot szidja!

Randy Mossnak legalább akkora szüksége volt a Patriotsra, mint a Patriotsnak rá. Egy balhés sztárocskából lett igazi elit elkapó New Englandben. Ugyanúgy szüksége volt neki is Wes Welkerre, mint fordítva a kiugró teljesítményhez.

A kérdés innentől már szerintem az, hogy most akkor a játékosok vannak a csapatért, vagy a csapat a játékosokért? Ez ugyan nem a "ki a nagyobb Pats szurkoló" verseny, de sokan másokkal együtt én a Patriotsot mint csapatot szeretem, nem az egyes játékosokért, és nem csak akkor, ha SB-t nyerünk. Ezért esik hatványozottan szarul, hogy egyesek még arra is vetemedtek, hogy Randy nélkül ne is jussunk PO-ba... Kiábrándító hozzáállás.

Randynek 2008-után fontosabb volt saját maga, mint a csapat sikere, akárki akármit mond. Szemmel láthatóan nem tette magát oda annyira, mint korábban, és még volt arca azon hisztizni, hogy őt nem becsülik meg eléggé. Ember!? A csapat második legjobban fizetett, és labdákkal néha értelmetlenül tömött játékosa hogy mondhat ilyet? Aztán ez már oda fajult, hogy előbb kezdett a sajtónak bőgni, mint a csapattal, az edzővel megbeszélni a dolgokat. Randy értelmi szintjét mi sem mutatja jobban, mint ahogy ő és Tom Brady kezelte a szerződéshosszabbítását.

Tudjátok ki ér meg (és érdemel) ebben a ligában 20 milliós, vagy azt csak megközelítő fizetést? Tom Brady és Peyton Manning. Senki más. Randy alulteljesített, de ezzel egy időben tiszteletlenül viselkedett a franchise-zal szemben. Azzal a franchise-zal szemben, ahol megbecsülték, ahol szerették, ahol tisztelték, ahol az NFL valaha volt talán legjobb elkapóját csinálták belőle.


És igenis bizonyítani fogja ez a fiatal csapat, hogy Randy Moss után is van élet, méghozzá sikeres élet. Inkább ennek szurkoljunk, mintsem a képzelt világvégén keseregjünk.

GO PATRIOTS! :-D
2010. 10. 06. 20:26
MoSsFaN
Nem szezon kihagyás mint az NHL-ben, hanem világ vége, tudod valami 2012.12.12 a maják szerint vagy mi :D Még jó, h itt nincsenek kanadaiak, ez így tökéletes ahogy van :)Más: ha érdekel valakit telóra 480X800-as háttér Moss-os, Pats-es, csapatos egyben :)
2010. 10. 06. 20:46
vg
Valami nem stimmel, szerintem van olyan részlet amit még nem ismerünk. Moss + 2012 7. körösnek nem lehet ellenértéke egy 3. körös!!vagy rosszul gondolom?
2010. 10. 06. 20:51
Brandy
sirCharles: Azért az enyhe túlzás, hogy előtte, csak egy "balhés sztárocska" volt, és itt lett aztán igazi elkapó. Valóban itt volt a legjobb éve, na de azért statjai nagy részét Vikingsos évei alatt szedte össze, volt pár nem akármilyen szezonja (kezdve a rookie szezonjával). Tény, hogy mielőtt hozzánk került volt egy hullámvölgye Oakland-ben, de ez nem jelenti azt, hogy egy átlagos WR lett volna.
2010. 10. 06. 20:55
Page85
Sziasztok!

Szerintem, és ez tény csapatépítés folyik, minél tehetségesebb fiatalokkal, minél kevesebb fizetésért...ez ugye üzlet, meg BB tudja hogy mit csinál.
Randy-t bár a Min. draftolta,de el tudom képzelni hogy visszavonulása előtt visszaigazoljuk és tőlünk megy nyugdíjba.
Most a Vikingsben szerintem megmutatja, hogy öreg róka nem vén róka, persze ha Favre is oda tudja dobni ahova kell.
ÉS MOST FIGYELJETEK!
BB a két hétbe vagy új playbook-ot ír az új helyzetre, vagy Tate, Wes, Gronk, Hernandez, és Woodhed felállással begyakolja a mélységi passzokat az "új" elkapónak, vagy előhúz a melegítőfelsőjéből valakit... lásd Woodhed.
És még valami nem tudom tudatos-e, de az O.-ban több olyan játékos is van aki több pozicióba is jó:
a 2 TE... elkapás-blokk
Woodhed-WR, RB
Edelman-WR, QB
Szerintem BB valami nagyot fog alkotni, ha pedig nem lenne igazam akkor jövőre vagy max 3 múlva olyan csapatunk lesz aki SB esélyes(szerintem TB-vel akarnak nyerni még 1 SB-t).
2010. 10. 06. 20:58
Brandy
Most néztem, hogy a 2007es csapatból 8, azaz nyolc ember van a rosteren. Azért ez nem semmi.
2010. 10. 06. 21:07
És még valami nem tudom tudatos-e, de az O.-ban több olyan játékos is van aki több pozicióba is jó:
a 2 TE… elkapás-blokk
Woodhed-WR, RB
Edelman-WR, QB


A tight endeknek ilyen a természete ezért őket nem venném ide. Woodhead legfeljebb annyira elkapó, mint Faulk volt. Edelman attól, hogy egyetemen irányító volt, az NFL-ben teljesen használhatatlan lenne. Legfeljebb évi egy trükkös játék hívható rá.
2010. 10. 06. 21:08
dexxy
Szertjük vagy nem, azért hiányozni fognak az elkapásai.
(még ha idén ebből nem is volt sok)
2010. 10. 06. 21:17
Lacus
sirCharles 2010. 10. 06. @ 20:25

Sir, köszönöm, hogy megfogalmaztad amit én nem tudtam ilyen jól megfogalmazni, többségében. És köszi, hogy belevetted Wes-t is, nem nekem kellett szóba hoznom, hisz én elfogult vagyok vele kapcsolatban :) Nem is tudom mi lesz, ha Ő egyszer elmegy a csapatból... :(
2010. 10. 06. 21:17
Burkus
Nagyon szép mindaz, amit gondoltok, ami le van írva. De a tény az, hogy 2007-ben a csapat igazolt három minőségi elkapót - Welker, Moss, Stallworth - és jó formában lévő Watsonnal együtt szárnyalt a csapat. Múltkor volt egy elemzés az nfl.com-on, ott fejtette ki az egyik fél - talán Corey Dillon - hogy akkor kapott Brady először igazán minőségi elkapókat, különösen Mosst, nem véletlen, hogy a csapat szárnyalt és megdöntöttek számos rekordot. Mindezt gyakorlatilag futás nélkül, ugye... Olyan szintű elkapógárda azóta sem volt (ha Stallworth nem is volt sikeres nálunk, őt ugyanúgy kénytelenek voltak az ellenfelek potenciális veszélyes célpontként őrizni, mint a többieket). Arra, hogy hogyan fogytunk el az elkapókat illetően, az első Jets meccs volt a legjobb példa: kettőzték Mosst, kettőzték Welkert és hagyták, hogy a többiek szerencsétlenkedjenek, Brady meg dobált Gallowaynek, aki rendre nem kapta el a passzokat.... Az idei sikerekben fontos rész volt, hogy Moss hányszor vitt el magával kettő, de néha három embert az ellenfél defenséből, Hernandez legalább kétszer mondta el nagy elkapásáról, hogy azért lehetett meg, mert Moss elfutása elvonta a figyelmet.

Szerintem tovább gyengültünk, úgy láttam, hogy a csapat idén csak WR és TE "fronton" volt rendben, - Bradyt ide nem értve persze - most ennek is vége. Számttevő nyomás szűnt meg az ellenfelek secondaryjén. (Majd Tate vagy Price fogja megverni Cromartie-t, Revist vagy a Packers cornereit - hát ezt nem nagyon hiszem.)

Egyetértek azzal, hogy nem a folyamatos csapatépítéssel kellene foglalkozni - két éve csak csapatot építünk! - hanem végre úgy kellene szerepelni, ahogy 2007-ig tette a csapat. Nagy párosnak tartottam Bradyt és Mosst és sajnálom, hogy vége. És én nem tudom - sokakkal ellentétben - megmagyarázni magamnak, hogy ez milyen jó döntés volt. A liga történetének 2-3. legjobb elkapóját elveszíteni nem lehet jó dolog.
2010. 10. 06. 21:19
antman
Bárki bármit mind nélüle nem lesz ugyan az ez a patriots offenz és azért valjuk be nem 4 forduló után kellene elküldeni várhattak volna.
2010. 10. 06. 21:28
sirCharles
Azért ne vicceljetek már, nehogy oda jussunk, hogy ebben a csapatban csak Moss-t kell fognia az ellenfél elkapóinak...

Welkert, Hernandezt, Gronkowskit és a Tate/Edelman/Price trió egyik tagját egyszerre nem lehet kettőzni, mert nincsenek annyian a védők. Közülük bárki képes egy-egyben megverni a védőjét, legyen az Darrelle Revis vagy Champ Bailey. Welker egy az egy ellen gyakorlatilag foghatatlan. Ha elkezdik Wes-t kettőzni, attól még ott lesz egy vagy két ügyes kezű TE, vagy egy jó elkapó.

Ne csináljunk már úgy, mintha ebben a csapatban Randy Moss tudta volna egyedül elkapni a felé dobott labdákat... :-(
2010. 10. 06. 21:29
sirCharles
*, bocs, az "ellenfél elkapóinak" helyett "az ellenfél védőinek"
2010. 10. 06. 21:34
sirCharles: huh, csodálom az optimizmusodat. A legnagyobb WR-ek nem képesek megverni egy az egyben Revist, legyen úgy h Tatenek sikerüljön...

Legyen az optimistáknak igaza, szívből kívánom, de én nagyon úgy érzem h ez nagyon gáz lesz innentől fogva. És akkor majd ilyen - olyan okokat kitalálni.

Egyetlen egy igazi SZÉLSŐ elkapó van jelenleg a csapatban, Tate. Ha ő megsérül (tudjuk h sajnos nála ez nem lenne csoda, tavaly 1 félidőt bírt), vagy éppen pihentetni kell, mert ugye returner is, akkor ki fog a szélén felállni? Vagy feláll majd az O-fal, két oldalán a két TE-vel, mellettük meg a két törpe (és ez most itt nem negatív jelző, csupán a magasságukra céloztam)? Ezt átgondoltátok már? Vagy Hernandezt átképezzük elkapóvá?
2010. 10. 06. 21:37
kyobalu
sirCharles-nál a labda és egyben a TD..

Imádom, szeretem Mosst, de nálunk lett igazán nagy név.Elképesztően szép statisztikái, átlagai voltak a korábbi csapatainál is, azonban az NFL legjobb szélső, klasszikus, rettegett WR-je nálunk lett.Köszönhetően annak a látványos, majdnem tökéletes 2007-es évnek. Ez tisztán üzlet volt. Ő hozzánk jött, az évtized legjobb csapatához, legjobb irányítójához, és legjobb vezetőedzőjéhez, hogy Gyűrűt nyerjen. Ez 2007-ben 3 percen múlott. 2008-ban lesérült Tom, és Cassellel a szép átlag ellenére nem jutottunk be a PO-ba, tavaly pedig a nagy létszámmozgások, és főleg a D tapasztalatlansága megbosszulta magát, és magunkat vertük meg, és égettük le a rájátszás első fordulójában..
Ekkor jött el a vezetőségben a holtpont..Leszünk egy nagy csapat árnyékában, tengő-lengő középszerű egység, vagy pedig újonc, de tehetséges fiatalokat beépítő építkező alakulat, aki 1-3 éven belül bejuthat az AFC döntőbe, esetleg SB-t játszhat. BB az utóbbit választotta. Miért? Mert ilyenek a hagyományaink. Sosem voltunk nagy neveket, sztárokat vásárló, és adó-vevő franchise.Mindig kineveltük, a középszerűnek tűnő, de nagyon értékes embereinket.
Moss pedig ezt nem tudta kivárni.Előjött belőle a régi, hisztis, nagyszájú énje. Tom Brady szerződése volt a jéghegy csúcsa, az csapta ki nála a biztosítékot. Nem a sajtóval, médiával kellett volna üzengetni a tulajnak, és a vezetőknek, hanem szépen szerényen előállni a farbával, és igazán meggyőző teljesítményt nyújtani a pályán.Akkor más lett volna a vége. BB és Kraft sosem fog eleget tenni egy olyan sztárjátékos kérésének, aki magához képest nem nyújt csúcsformát, és nem akar meghalni a pályán.Furcsa módon idén volt jó pár FA a csapatban.Velük sikerült leülni,tárgyalni és megegyezni. Mossal ezt nem lehetett volna? Dehogynem, csak Moss elkezdett hisztizni, elégedetlenkedni, felverni a saját árát.Nem játszott jól idén, buta hibákat ejtett, nem halt meg, nem adta bele a szívét, lelkét a játékba.Erőltettük felé a hosszú passzokat, hogy jól érezze magát, hogy lubickoljon. Megérte? Messze nem..
Ő kérte a trade-et, nem a csapat.Ő akart elmenni, nem mi kértük rá. Aki pedig nem akar itt játszani, és nem akar a CSAPAT része lenni, és végrehajtani a rá kiszabott feladatokat az inkább menjen!Elhiszem, hogy mindenki a statisztikáit akarja megdönteni, több yardot futni, több TD-t szerezni, és ha lehet ezt minél magasabb bérért!De kérem ez csapat sport, ha többiek nem uzsikálnak, és nem szolgálják ki egymást, akkor az egyén elmehet a pi...ba. Ráadásul gazdaságilag így járt legjobban a csapat. Kaptunk picket, és megspóroljuk a horror bérét!

Vérzik a szívem, de így jobb mindenkinek. Mindig drukkolni fogok neki, azonban nagyon remélem, hogy október 31-én nagyon elverjük Brett Apóék száját.Csak hogy egy picit keserű szájíze legyen neki is ne csak nekünk.Úgy gondolom, a csapat mindent megtett azért, hogy nálunk jól érezze magát, azonban ő már nem így érzett. Egyéni rekordokra, sztárfizetésre, és SB-ra vágyott. Úgy gondolja, hogy máshol erre nagyobb esélye lesz. Az ő döntése volt..de szerintem rosszul döntött...

De sógorommal beszélgetve, van egy olyan sejtésünk, hogy érkezni fog a helyére egy igen tehetséges, gyors, jókezű, és fiatalabb elkapó, aki hasonló cipőben jár mint Moss..
Őt Vincent Jacksonnak hívják..és szerintem jönni fog a Chargers-ből..

Go Patriots!
Go Welker!
2010. 10. 06. 21:39
Mr nemo
OFF
2012-ben csak a ma ismert Ötödik Világ pusztul el és jön a Hatodik Világ :D
2010. 10. 06. 21:43
Na, én is végigolvastam a hozzászólásokat, pro, kontra...s tényleg, mindkét oldalról sok mindennel egyet lehet érteni. Persze, ki ne sajnálna egy leendő HoF elkapó távozást....ahogy Reiss is írta, s mindenki számára világos: a pályán a csapat így meggyengült. S ez arra mutat, hogy pályán kívüli okok játszanak alapvető szerepet (pl. Randy kifakadásai, hisztijei a sajtó előtt....) a trade-ben....

szvsz, ha Randynek tényleg a gyűrű lett volna az igazán motiváló tényezője, akkor nem dumál összevissza, hanem marad...mert ebben az újjáalakuló Patsben 2-3 éven belülbenne van a SB lehetősége. A Phins elleni meccsen volt egy kiírás, amire Ricsiék nem reagáltak: 1967 óta ez az első csapat, amelyik pozitív mérleggel állt 3 forduló után úgy, hogy tizennemtudomhány első, vagy másodéves játékos van a rosteren....Reissék sokat mondták, írták, hogy pl. Pat Chung a második évére milyen ugrásszerűen jobb teljesítményt nyújtott a tavalyi évhez képest a training camp-ben....magabiztosabb volt, sokkal gyorsabban reagálta le a playeket....most a hétvégén láttuk, hogy ez milyen eredménnyel járt...szvsz egy ütős OLB-vel a Pats D# jövőre rettegett alakulat lehet...amíg Brady az O-t vezeti, az mindig is az lesz, a ST úgy néz ki már idén az lesz....

a csapat mentalitása szempontjából én is inkább amondó lennék, hogy inkább pozitívan sülhet el a dolog...igaz, azért titkon attól is tartok, hogy akor mi van, ha TB bevágja a durcit, hogy egyik kedvenc fegyverét kiveszik a kezéből....bár ugyebár tavaly is sokszor téma volt itt is, hogy hiányzik a chemistry Tom és Randy között....míg 2007-ben a padon mint a dürrögő galambok beszéltek a playek, TD-k után....tavaly ez nem volt....s idén sem nagyon....valljuk meg....

még egy utolsó megjegyzés: Randy kiesése a csapat elkapó-potenciálját tekintve zavart is okozhat az ellenfeleknél...eddig megvolt az,hogy OK...Mosst kettőzni, külön figyelem Welkerre....

most: Wes is back - pedig reménykedhettek, hogy nem tér vissza -, Edelman a WW-klón, ott van két jó kézzel megáldott TE (+Crumpler detto), a nem lassú, jó kezű Tate, az eddig nem igazán látott Price....az új kedvenc Fafej (:-).....csak így első felindulásban...ezekből mélységi passzok mehetnek Tatenek, Pricenak, Hernandeznek...

ahhoz, hogy csak a passzjátékot nézve a 1st downokat megtegyük, néha egy-egy hosszú passzal megbolondítva, asszem nem állunk még most sem rosszul elkapó tekintetben..

summa summarum: a csapat vezetése döntött, ez van....ezzel nem tehetünk semmit, max csak próbáljuk meglátni a lehetőségeket a helyzetben.
sry, ha hosszú lett......
2010. 10. 06. 21:52
LaFleur
kyobalu :
Szerintem SirCharles kezéből a labdát kiverték, fumble, és azt Danna szedte össze (21:34-kor) és TD! :) Csak, hogy stílszerűek legyünk.
Komolyra fordítva, ez egy parttalan vita, mindenkinek igaza van. Így vagy úgy. De összességében nagyon jó látni a majdnem 200 kommentet és azt, hogy ennyien odafigyelünk a Patriotsra mint Csapatra. Moss meg tegye össze a kezeit, hogy pályafutása alatt két élő legenda is passzol majd neki.
SirCharles:
Sok mindenben egyetértek veled, de abban nem, hogy csak két ember érdemli/érdemelte meg az NFL-ben a 20M körüli szerződést. Volt egy harmadik, úgy hívják, hogy Kurt Warner.
2010. 10. 06. 21:57
zsesszi
most így visszagondolva a meccs végére, nagyon látszott hogy ez lesz...sajnos. BB mindenkit ölelgetett, nagy pacsizások, Randynek csak egy sima kézfogás jutott.
hiányozni fog. persze öreg, meg a mutatói se a legjobban az idén, de mégis ő Randy Moss.
a Jets ellen megmutatta még mit tud és csak reménykedjünk hogy viking mezben nem ellenünk ismétli meg.

sok sikert Randy!
2010. 10. 06. 22:00
sirCharles
Danna

Ez a "Revist nem lehet megverni" egy buta, öngerjesztésen alapuló mendemonda. Semmi más, mint a béna vagy tehetetlen elkapók által évekkel ezelőtt emelt pszichikai gát, amely ugyan különösebb ok nélkül, de sikeresen átragadt a jobb elkapókra is. Az nem vitás, hogy Revis kiemelkedően jó CB. Viszont olyan nincs, hogy egy kellően gyors és ügyes elkapó ne tudjon legalább meccsenként 3-4szer élni a helyzeti előnyével, ti. ő tudja előre, hogy mit fog tenni, a corner meg legfeljebb lekövetni tudja. Nincs ebben semmi varázslat, csak a földön állva kell kezelni a játékosokat, nem mint istenségeket. Szerintem. (Revis ettől még a liga legjobb CB-je, klasszis a saját posztján.)

Tavaly itthon Randy úgy majmolta meg Revist, hogy a könnyem majd kicsordult a gyönyörtől (remélem emlékeztek: az end-zone lőtt bal kézzel elmutatott a sarok felé, mintegy kérve a labdát, egy testcsel, és Revis már azt sem tudta, hol van, két méteres távolságból figyelte Moss TD-elkapását).

Ugyanez a Ravens vagy a Jets D-vel kapcsolatban is megvan. Érdekes, mikor a saját játékunkat játszottuk, szó szerint átgázoltunk a rettegett Jets D-n. Érdekes, a Bengals ellenünk szinte ugyanannyi pontot szerzett, mint a Ravens ellen, pedig a két védelem között akad pár árnyalatnyi különbség. Igaz, hogy minden meccs más, de sokan annyira könnyen beleesnek az amerikaiak által felfújt, felnagyított dolgokba. Persze, azért ezek mögött a "legendák" mögött azért rendre jó teljesítmények állnak, de a fejekben a tényleges jelentőségükhöz képest jóval felnagyítják ezeket. "Huuu, a Ravens védelem az mennyire de mennyire erős, nagyon nehéz ellenük pontot is szerezni..." Ha ezt sokat mondogatjuk magunknak, persze hogy elhisszük, és ennek megfelelően remeg is a kezünk, mikor ellenük játszunk.

Sokadszor mondom itt is, hogy ha többet fordítanának a Pats játékosainak fejben történő felkészítésére, sok ilyen pszichikai gát "részben vagy egészében) ledönthető lenne, ami szemmel látható javulást okozna a teljesítményekben is. Nem mondom, hogy 200 yardot futnánk és 500 yardot passzolnánk a Jets ellen, de többet mutatnánk, mint tettük két hete. Addig azonban, míg egy pillanatra is megingunk fejben a Jets védelme ellen, addig ne is csodálkozzunk, hogy nem szórjuk meg őket 30-40 ponttal. És nem ledegradálni akarom a többi csapat teljesítményét, de mint minden sportban, itt is a fejekben dől el nagyon sok minden. (A Steelers egyáltalán nem volt sokkal jobb csapat, mint a Cardinals, mégis elhitték, és el tudták hitetni magukról. Nyertek is vele egy SB-t.)
2010. 10. 06. 22:04
Burkus
SirCharles

Én is abban bízom most már csak, hogy van még egy nagy dobás a vezetés tarsolyában és tudják, hogy kivel pótolják. Mondjuk, jön Fitzgerald a Cardstól, mert nem szeretne egy undrafted free agent rookie QB, bizonyos Max Hall keze alatt játszani vasárnaptól (ő a Cards új kezdő QB). De azért nem nagyon bízom, hogy jön egy igazi deep receiver, mert ennél takarékosabb - hogy ne mondjam, smucigabb - a Pats játékospolitikája. Jackson egyébként közel sem akkora játékos mint Moss, meg bannelve is van még és ahhoz is kellene idő, hogy a playbookot elsajátítsa. Tényleg, ilyenkor az amúgy is gyenge Minnesota defense készen kapja a teljes playbookunkat?

Dannával értek egyet: hiába sorolod a potenciális célpontokot, igazi deep receiver kizárólag Tate. Akinek idén volt 11 elkapása 135 yardra § TD mellett - négy meccsen összesen. Megjegyzem, ez egyébként a teljes karrier statja is... Ő jó volt 3. elkapónak - ami valójában 4-5.-et jelentett, mert szerintem a két rookie TE és korábban Faulk, most Woodhead előrébb van Brady célpontjainak rangsorában - de az első WR szerepe túl nagy kabát neki. Megjegyzem, hogy az Általad felsorolt célpontsorrend nagyon szép,csak sosem fog így egyszerre pályára lépni, arra sem látok még csak reményt sem, hogy Edelmant és Welkert egyszerre próbálják játszani, pedig rövid yardos szituációkban érdekes megoldás lenne.

Szerintem itt maradtunk igazi deep receiver nélkül, Pryce-t én nem tudom hova tenni, talán még játszani sem láttam (az alapszakaszban biztos nem). De az a "szerencsénk", hogy gyorsan jön az értékmérő: majd a Ravens ellen megmutathatja az öltözői lelki terrortól megkönnyebbült csapat, hogy mennyivel könnyebb Moss nélkül. Tate pedig villoghat az ellen a védelem ellen, amelyik a Jetsnek 9 pontot, T.O-nak, Ochocinconak és Palmernek együtt 15 pontot engedélyezett.

Addig fogunk szórakozni ezzel a "csapatépítésel", míg Brady ki nem öregszik/meg nem sérül/ki nem ég és akkor aztán tényleg vége lesz... Mint a Frisconak Montana és Young után vagy a Dallasnak Aikman után... Inkább zsebbe kellett volna nyúlni a capmentes szezonban és összerakni egy 2007-eshez hasonló csapatot.

Most megyek és játszom inkább egy meccset a Madden NFL 08-al és a 2007-es csapattal nagyon megverem a Jets-et. :)
2010. 10. 06. 22:06
Bendzin
engem most sokan fognak szidni emiatt. ez a pats, már nem az a pats, akinek én 4-5 évvel ezelőtt elkezdtem szurkolni. a color maradt, de a csapat elment. igazából valahogy az én rajongásom is szögre került, ahogy tette ezt a csapat gerince.
2010. 10. 06. 22:07
sirCharles
LaFleur

:-D :-D Warner jogos.
2010. 10. 06. 22:10
LaFleur
Sir:
Meg is lepődtem volna, ha nem így gondolod. :)
2010. 10. 06. 22:16
sirCharles
Burkus

2007 óta mire mentünk a mélységi passzokkal? Hány győztes meccset hoztak ezek? Úgy beszéltek ezekről a nagy TD-kről, mintha ezek nélkül nem lehetne meccset nyerni vagy PO-t érő szezont produkálni :-)

Tate statisztikája szerintem nem meglepő annak fényében, hogy mennyi játéklehetőséget és passzt kapott eddig. Több évig megvoltunk igazi elsőszámú, deep threat elkapó nélkül - sokkal változatosabb is volt a támadójátékunk...

Mire megyünk egy cap-mentes szezonra összerakott csapattal? Engem valahogy nem tudna boldogítani egy Jets féle eszetlen nagybevásárlás, ráadásul saját szemünkkel láthatjuk, hogy milyen messzire is jut a Jets ezzel a koncepcionális csapatépítésével...

Én továbbra sem értem ezt a világvége hangulatot, biztos bennem van a hiba. Kicsit fel is húztam magam rajta, na mindegy, iszom egy Bambit :-D
2010. 10. 06. 22:34
Cheater
Én csak annyit mondok gyerekek, hogy KURVÁRA elegem van ebből a "nem fizetünk sok pénzt senkinek,m kukázunk majd valakit helyette" hozzáállásból!!!!

Nem tudom már ki sorolta fel, de teljesen igaza volt, hogy a legjobb játékosok elmennek tőlünk, míg a többi csapat megtartja őket...

Az is igaz,h nálunk érnek be a legjobbnak, aztán elengedjük őket,m többet kéne fizetni!

Ja és távol álljon tőlem,h bárkit is megbántsak, de ez a "miért nem bizonyít a nagy pénzért" mentalitás kiborít! Ti lelkesen dolgoznátok, ha a főnökötök nem tudná megmondani,h lesz-e fizetés vagy esetleg kirúg a jövőhéten??? Tette a dolgát és várta,h mi lesz! Az már tényleg negatív,h előjött a stílus és sajtózott, duzzogot, stb! (A passzhiány miatt sosem rinyált!!!) Amúgy meg sosem tudhatjuk mi folyik pontosan a háttérben, szóval kár is ragozni...
Szvsz a csapat hülyesége,h elengedtük és nagyon remélem,h nem fázunk rá!

Samuel elengedésénél borult el először az agyam, és azóta meg hisztizünk,h nincs cornerünk! Emberek, abba is gondoljatok bele,h ha adná a jóisten és Butler vagy McCourtney beérik, ligaelitek lesznek, rögtön eligazolnak majd és megint nem lesz CB-ünk,m spórolunk 2015-re!

Tényleg nem akarok senkit bántani, bocs ha ilyet érzékelne vki!!!
2010. 10. 06. 22:41
zo72
BB hozott egy racionális döntést, aminek nem kell örülnünk, de ellene nem tudunk tenni semmit.
Randy-nek köszönjük a szép 3,25 évet és sok sikert kívánunk neki a továbbiakban (persze nem ellenünk)
mi meg építkezünk tovább és építjük a jövő csapatát, 2-3 év múlva újra SB esélyesek lehetünk. de ehhez kell egy jó RDE + elit OLB.
2010. 10. 06. 22:44
Sir, és mindenki....:)

a helyzet adott....nincs mese, most már Randy nélkül megy a szezon, s én is inkább amondó vagyok, hogy a pozitívumokat, potenciális előnyöket nézzük:

én mindig azt láttm, hogy akkor haladunk igazán, amikor az alapvetően gyorsan megdobott 3-6 yardos passzokat kevertük néha futójátékkal, néha 10+-os, néha 30+ yardos passzokkal....no huddle-ben,vagy quasi no huddle offense-ben...a 30+, vagy 50+ yardos elkapások persze kihozták a wooooooow effektet, de alapvetően ezek ritka játékok....ezek begyakorlohatók Tate-tel, Hernandezzel, vagy Price-szal is....aztán 1-2 TD után vagy kettőzik őket, vagy nem...de ez legyen az ellen D-k rizikója...:)

a kis szaros 3-5 yardos elkapásokkal is meg lehet csinálni a 1st downokat egészen a red zone-ig....ott aztán meg variációk sokasága jöhet....alapvetően tényleg a play bookon, illetve az adott meccs stratégiáján múlik sok minden....BB hiába sokgyűrűs edző, őt, ill. a stábját is lehet egy-egy meccsen overcoacholni....mint ahogy bejöhet egy-egy meccsre szinte minden lépésük. Feltételezem, BB-ék felmérték milyen veszteséget jelent randy elvesztése, s azt is, hogy a csapat tudja-e pótolni....van-e lehetőség egy másik trade-re....s ráadásul Kraftékkal van tisztázva, mi a stratégiai cél? idén mik a reális célkitűzések? SB...2010...2011....12....13? Brady lelépéséig egy SB szvsz mindenképpen meg van célozva, de hogy mikorra???? :)
2010. 10. 06. 22:49
kacsa7575
Tudjátok 2 féle csapat van az NFL-ben. Van a Patriots meg a többiek....Visszatérünk mi még! És nagyot fog szólni ám! Mi nem vesszük a sztárokat hanem mi neveljük a sztárokat!A hétvégi meccs a példa rá,sok fiatal tehetséges játékosunk van akik,ha beérnek retteghetnek tőlünk!Szerintem jó úton jár a csapat,ez a jövő csapata lesz! Mossról meg annyit sajnálom!De,ha valaki nem akar itt játszani menjen!Játszon az aki szívvel-lélekkel teszi azt!Idővel úgyis mi leszünk megint a császárok!GO PATRIOTS!
2010. 10. 06. 22:52
Más: nem Chung lett a Hét Spec Team játékosa, hanem Scobee az 59 yardos FG miatt... abszurd :(
2010. 10. 06. 22:55
Mr nemo
2010. 10. 06. @ 19:47

Akkor 2012-ben nem fogjuk kihúzni a jövő Tom Brady-jét :DHát szerintem lehetséges, Brady-t 6. körben draftoltuk, és a 7. kört adtuk oda.
2010. 10. 06. 22:56
LaFleur
Cheater :
Én voltam aki felsoroltam és megkérdeztem. Azóta sem kaptam választ egyébként, de nem is kell mert költői kérdés volt. De tényleg a Colts csinálja rosszul, hogy nem passzolja le fasza 3-7.-körös pickekért Freeneyt meg Mathist, vagy esetleg Wayne-t. Sőt! Most lefogadom, hogy dafke nagyobb szerződét fognak Payton elé tenni, csak azért, hogy ő lehessen "A" legdrágább QB és ne Tom. És még e mellett is megtartják majd a mostani csapatot. Ők ilyen maradiak, mi meg építjük a jövő csapatát...
Nov. 21-én egyébként kiderül ki a hülye.
2010. 10. 06. 23:00
Danna

ezen csak kacagni lehet.....

de én spec teszek rá nagy ívben, ha még 3-4 meccsen hasonló teljesítményt nyújt, s spec W-t eredményez...monnyuk pl. Peytonék ellen...:)
2010. 10. 06. 23:02
LaFleur

nem november 21-én fog kiderülni, hanem 2011, v. 2012, v. 2013 februárjában...;)
2010. 10. 06. 23:08
na egy biztos nem lehet akármeddig megtartani minden jó játékost. hogy jönnének be az ifjú titánok?

Ezzel én befejeztem, nem nézem meg többé ezt a cikket, mert sztem felesleges, majdhogynem ugyanazokat mondjuk el egymás után sokszor.

Go Pats!

Nektek meg kellemes időtöltést ebben a cikkben.
2010. 10. 06. 23:08
Burkus
SirCharles

Mivel 2007 óta - amióta Stallworth elment - az egyetlen igazi deep receiver Moss volt, nem sokra, mivel ilyen játék hívásánál mindenki Mossra indult meg, tudván, hogy másra nem nagyon mehet a passz. (Ha ment, akkor voltak nagy meglepetések, nekem a listavezető még mindig amikor Moss visszpasszolta a labdát Bradynek és ő pedig mélységi passzol dobott TD Gaffneynek, de ez még a boldog 2007 volt.) Szerintem érdemes megnézni, hogy mire megy egy csapat mélységi passzokkal, ha van legalább két biztos mélységi elkapója. Javasolom elemzésre például a Saints tavalyi ellenünk játszott meccsét, hogy milyen lehetőségek is vannak benne.

A csapat megóvását, egybentartását illetően pedig csak arra hívom fel a figyelmet, hogy érdemes megnézni pld. a Coltsot ilyen szempontból, ahogy Marvin Harrison és Manning "egymás mellett öregedtek meg", ahogy Wayne-t, Gonzalezt, Clarkot hosszú távra beépítették a csapatba és ebbe sokkal sikeresebben integrálnak fiatal elkapókat mint mi (Collie, Garcon). Pedig nem hiszem, hogy Brady rosszabb irányító mint Peyton Manning. Donald Driver és Finley is a Packersben öregednek meg :) Jó meglátás volt, hogy a 2007-es keretből mindössze 7 ember van a rosteren: nálunk Brady köré épül a csapat, mindenki más "változó tényező."

Bendzin észrevételében sok az igazság. Én 2000 februárjában kezdtem nézni a focit, a Sat1 akkor minden évben közvetítette a Super Bowlt (semmi mást). 2002-ben a Rams volt a szuper esélyes, ezért én a másik - addig általam nem ismert - csapatnak szurkoltam. És akkor kezdtem el drukkolni. És akkor olyan játékosokkal, mint Teddy Bruschi, Mike Vrabel vagy BigSey vagy Troy Brown azonosulni lehetett. CSAPAT volt! Félreértés ne essék, örülök a sok fiatal és tehetséges újoncnak. De amikor Galloway-ek, Burgess-ek jönnek, azzal nem tudok azonosulni. És sokszor - innen a távoli kis Magyarországról - nem értem, mi történik a csapat körül. Hogy pld. a 2008-as kitűnő kezdés után - 5 meccsen 5 TD, ami talán rookie csúcs is - miért kellett egy szezonon és még 2 meccsen át jegelni BJGE-t? Amikor már tavaly látszott, hogy Maroney nagy bust sajna...

Ettől függetlenül nem örülök, hogy most vasárnap nincs min izgulni - majd szurkolok a Jets ellen :) - és már most várom a Ravens meccset, bár nagyot fogunk szerintem égni (csak ne legyen igazam).

Hallottátok, hogy Marshall Lynch elment a Seahawks-hoz? Asszem elege lett a Bills töketlenkedéséből. Ott is azt szokták mondani, hogy csapatot építenek... :)
2010. 10. 06. 23:08
Gabesz
hiányozni fog és nem is
röviden így lehetne összefoglalni
2010. 10. 06. 23:11
LaFleur
Gaius :
Úgy legyen. Ámen.
2010. 10. 06. 23:13
ati
Sziasztok!
Danna: egyetértek veled!!!!
Abszurd hogy nem Chung lett a spec team játékosa a héten!!!
Moss hiányozni fog a csapatból,de ez van sok sikert neki a Vikings-nél!!!

Továbra is Go PATS!!
2010. 10. 06. 23:14
LaFleur

btw, a cap bonyolult játékospolitikát eredményez....a pats érintett távozóinak jó része zsére hajtott....s szívük joga...ahogy Mankins is, pedig elég korrekt fizut kapott volna az ajánlat szerint

s egyébként ha jól tudom, a capmeantes szezonnak is meglesz az utóélete....mert a nyáron egyszer valami olyasmit olvastam, mintha az elképzelések szerint azok, akik túllépték az eddigi cap-et, azoknak az adott mértékkel csökkentett lesz a capje az új megállapodás szerint...ezért nem volt nagy általános hejehuja-dínomdánom idén sem......
2010. 10. 07. 02:37
Burkus
A nagy vitát illetően egy állláspont - Carucci álláspontja:

http://www.nfl.com/news/story/09000d5d81b1c854/article/belichicks-gamble-leaves-contending-patriots-short-on-talent?module=News_CP

Asszem, az ő véleménye azért mindenképpen releváns és szerintem igaza is van. Jó a párhuzam a két döntés között, félek a következményeket illetően is.
2010. 10. 07. 07:21
Oscar
Oscar

Igazából nem gondoltam , hogy csatlakozom a véleményt alkotók közé , de most élnék a lehetőséggel......

Szerencsés volnék , mert számtalan sporttal kapcsolatos élményem volt már az életemben , de amikor először láttam az SB-t az teljesen elvarázsolt ( akkor Montánáék nyeretek), de csak később lettem Pats drukker. Bevallom , mint csapat fogott meg és a küzdésük. Már rég figyeltem a honlapot , de most gondoltam írnék pár gondolatot én is a témáról.

Számomra a legjobb sportoló a világon Michael Jordan marad , az összefüggés pedig ott volna , hogy egyedül még Ő sem tudott bajnokságot nyerni. Jó edző adott volt (Phil Jakson) , ő mint zseni , de kellett mellé Scottie Pippen és később a "féreg" Rodman. Nos arra céloztam , hogy Jordan inkább keresett külön pénzt a reklámokból , de a csapatát erősnek akarta.

Szóval a pénzre gondoltam........... nem értem . hogy például a TV nézettségnél , a belépőknél , a mez eladásoknál nem számított vona Moss neve?

Szerintem az SB ott lebeg célként Moss-nál nem csak a pénz , mert az NfC gyengébb és több esélye van a döntőbe jutásra, mint itt és most.

Érdekes , hogy Brady véleménye nincs sehol és nem nyilatkozott erről:(

Szerintem Tom lenne a legjobb írányító , ha megkapná mind azt , amit Manning a Colts-nál.
2007-ben megdöntötte a 49-es álmot és 50 Td -je lett. Az első 9 meccsen 3 Td ez is rekord. Sajnos a sorsolás miatt nem délen és nem teremben lett vége az idénynek és így csak 4800 yard fölé ment , pedig már vártam , hogy akár 5200-ra is képes lett volna Ő és a csapat. Igazából a többiek féltek , hogy mit játszik éppen a csapatunk .....nos én ezt szeretném látni .......ÚJRA!

2009-ben a Tennessee Titans ellen 6 Td egy félidő allatt és egyben 4 Td egy negyed alatt ........hihetelen rekord , ha Bill nem hozza le , akkor 8 és 10Td között végzett volna az nap, mert annyira ment a játék. Sajnos van egy akinek 7 Td -je van egy meccsen és ezt nem érte még el Tom.

Még lehet 6-8 jó éve , de én önző vagyok ( hisz most 16 meccs az alapszakasz) , miért nem préselnik ki belőle a maximumot , ez több pénzt hozna a tulajnak is.

Inkább hoztam volna mellé még egy nevet például Fitzgeraldot vagy Boldint , akivel még több célpontja lehetne Bradynek.
Hisz ez üzleti vállalkozás és ezt itthon elfelejtjük , de példaul a Dallas tulajdonosa mindent megadott volna a lehetséges számtalan győzelemért a mostani időszakban.

A filmek világában is dolgoztam és ott is a nagy produkciók bizony kemény pénzeket fizettek a profi segítőknek és így az elvárások is nagyobbak lehettek. Ott is a pénz és a profit az első!

Nos a jövő eldönti , hogy milyen változások lesznek a csapatnál és mire leszünk képesek a következő 6 igazán nehéz meccs alatt , de benne van a 8-8as zárás a végén. Persze nem Moss miatt , de Brady is azt mondta, hogy ebben az évben több pontot kell szerezni , mert a védelmünk nagyon fiatal.

Most tényleg kemény harc és küzdelem kell és egy kis szerencsével még lehet PO a végén, mert szoros az AFC , de nagyon!
2010. 10. 07. 07:27
norbertobaggio
Majd 10-31-én remélem Moss TD-ivel vernek majd meg minket!
Nevetséges ez az egész!
2010. 10. 07. 08:43
Gomes..
Sokan boldogok ettől a trade-től úgy látom,egyszerűen képtelen vok megérteni őket!!
Felírtam a neveket..Az alapszakasz végén egyesével fel fogom kérdezni őket,h ugyanolyan "jól" érzik-e magukat,mint október 6-án...Sokan elfognak bújni akkor...Ezt a realitás mondtaja velem,semmi más!!Csodák nincsenek..
2010. 10. 07. 08:58
Gennyzsak Sam
Csak röviden:

Viszlát, Randy, és kösz a halakat!
2010. 10. 07. 09:44
Burkus
A Patrios Pro Shopból azonnal eltűntek a Randy Moss mezek. Pedig még rendeltem volna egyet. :( Maroney-t bezzeg folyamatosan lehet kapni 25 %-os áron még mindig... Kérdés, hogy ez tükröz-e valamiféle üzletpolitikát vagy pedig ilyen gyorsan elkapkodták a Moss mezeket.A Boston Globe nem reprezentatív felmérése alapján 70 % ellenzi a trade-t.
2010. 10. 07. 10:02
gj2k
Sziasztok!

Rengeteg komment született, de azt hiszem az NFL történetének egyik legjobb elkapójának távozása miatt ez érthető.
Moss ugyanis Jerry Rice magasságokba emelkedett, és biztosan Hall Of Fame tag lesz a jövőben.

Sokan úgy gondolják, hogy ez a trade nem akkora érvágás, egyrészt mert van sok remek elkapónk (most már Tight End is), másrészt mert a tőlünk távozó játékosok általában más csapatokban csak szenvednek. (Mondjuk ezt kapásból lehet cáfolni Asante Samuel-lel, aki az Eagles-ben is ugyanaz a remek CB, aki nálunk volt).
Én azt mondanám, hogy teljesen mindegy, hogy másutt hogy fog szerepelni valaki, az a lényeg, amit itt tett le az asztalra. Ha a Patriotsban jól tudott játszani (és ha valaki, akkor Moss igazán gyönyörű pillanatokat szerzett nekünk), akkor igenis veszteségként kell elkönyvelni a távozását. Az, hogy Randy mit csinált az öltözőben, hogyan viselkedett, hogyan állt hozzá a dolgokhoz, azt hiszem elhanyagolható azokhoz az elkapásokhoz képest, amiket bemutatott a színeinkben. A múltkori egykezes elkapását például még vagy 10 évig fogjuk emlegetni.

A másik rész, hogy vannak még jó elkapóink. Ez igaz. Amíg lesznek kezei a játékosainknak, addig lesznek elkapók is a csapatunkban. De én mondom, ne kezdjük el ilyenekkel vigasztalni magunkat. De ne essünk a másik végletbe sem, mert Moss nélkül is remek csapatunk van.

Köszönjük ezt a néhány évet Randy!

Go Pats!
2010. 10. 07. 10:12
simita
Nálunk már nem de a vikingeknél már rendelhető Moss 84-es meze..... :-))))
2010. 10. 07. 11:11
TÖRÖLT
Sziasztok:)!

A fenébe is azt hittem csak álmodom ezt a Moss Trade-et,de ha idekattintok egyből ez jön,de még ha egy szennylapotez nem a reklám helye szal nem írom mely került hozzám:D is a kezembe veszek azon is ez a hír olvasható.Nos akkor lássuk élet Moss után fejezet első lépés:

Ezen garnitúra vajon elég lesz számunkra?

Felhozunk valakit esetleg a gyakorlóból?

Kit igazolunk le a gyakorlóba JamesRB helyett?

Akadnak itt kérdések,de nincs aki egyenlőre megválaszolja csak talányok amelyek végre felszínre kerülhetnének.

GO PATRIOTS!!
2010. 10. 07. 11:46
Gabo
Jó lenne, ha NFL.com lassan kiírná Breaking News-ban, hogy Vincent Jackson a Patriots játékosa! :D Szép álom...
2010. 10. 07. 11:49
TÖRÖLT
Valahogy DeSean Jackson-nak jobban örülnék:).
2010. 10. 07. 11:52
non4m3
egy döntés következményei ált rövid és hosszú távon jelentkeznek


a Moss trade rövid távon biztos hogy hatalmas hibának látszik (eddig 4 meccsből leszűrve az a realitás hogy PO-ba talán bekerülünk max elődöntődig jutunk, Mossal ide vagy oda), ha AFC döntőt játszanánk akkor már lehet nem lenne akkor hiba - persze ehhez kisebb csoda kéne-

hosszú távon meg még ki tudja azt majd 2-3 év múlva lehet megmondani

PL.: GB-től elment Favre, biztos az is hatalmas veszteségnek élték meg, főleg hogy tavaly a MIN(ősi riválisuk) és Favre is simán SB-t játszhatott volna. De most a GBnek van egy SB-re esélyes csapatuk

Most kijelenti hogy ez a döntés egy hihetetlen nagy hiba, vagy az mondani hogy ez volt a legjobb döntés ezt nem lehet, csak az elfogultság beszél az emberekből.
+ Nem tudunk eleget a csapat belső életéről mi miért történt, ezt csak a játékosok, vezetők tudják...
2010. 10. 07. 11:57
temp
hát nem tudom. DeSean nagyon jó játékos, de olyan hülye, hogy az már fáj. A többi WR sem egy agytröszt, de Jackson közöttük is előkelő helyet foglal el, így én inkább kihagynám.
2010. 10. 07. 12:00
TÖRÖLT
viito légyszíves kifejtenéd mire alapozod ezt?

GO PATS!!!!
2010. 10. 07. 12:08
Maniac84
De Martino:

D. Jackson legelső megmozdulása az volt az NFL-ben, hogy a TD passzt érő labdát ünneplésként földhöz vágta még mielőtt beért volna az endzone-ba. Ha jól emlékszem végül megszerezte a Phily 1-2 play múlva a TD-t, de mi ez ha nem hülyeség? :)
2010. 10. 07. 12:11
dd
Az idő majd megválaszolja...
Sok sikert a vikings-nél Randy-nek!

addig:
http://www.youtube.com/watch?v=r4ATYn-57Xs
2010. 10. 07. 12:12
TÖRÖLT
Akkor kérdem én ezért nem kellene leigazolnunk?Hülyeséget csinált kész többet reméljük nem teszi:D.De szerintem nagyon jó elkapó,és mehetne felé a hosszú passz,mert eltudja azokat kapni.a Rövidpasszra meg ott van Wes,Edelman meg a többiek.Price meg D.Jackson felé meg mehetne a hosszú passzok:).De ez az én véleményem.

GO PATS.
2010. 10. 07. 12:19
non4m3
ha jön vki akkor minél hamarabb kéne, még hétvégi meccs előtt...

de én nem látok túl sok esélyt hogy jönne vki, sztem ezt a szezont megnézik milyen Moss nélkül az O aztán majd kitalálják hogyan pótolják, draft or trade
2010. 10. 07. 12:21
non4m3
dd
2010. 10. 07. @ 12:11

hatalmas ez a video :DDDD
2010. 10. 07. 12:21
sirCharles
Gomes

Nyugodtan írd fel a nevem, és kérdezz majd meg novemberben, decemberben, januárban meg februárban is. Akkor is azt fogom mondani, hogy jobb így nekünk, Moss nélkül. Én nem csak akkor bírom ezt a csapatot, ha minden évben SB-t nyer, vagy lealázza a Washingtont 40 ponttal.

És akkor mi van, ha idén nem jutunk PO-ba? Felszántják a Gillette-et? Vagy jön a világvége? Ne csináljátok már. Azt ne felejtsétek el, hogy nem mi küldtük el Randy-t, hanem ő akart menni, és hogy a PO-ra Randy Moss-al sem volt érdemben több garancia idén, ezzel a kerettel. Ez pedig nem Randy Moss csapata, hanem a New England Patirots. Ugyan, mondjátok már meg miért sírjak egy olyan játékos után, aki ennyi szeretet és tisztelet után szemközt köpi a franchise-ot, és csak a pénz miatt eligazol? Menjen is az ilyen isten hírével, sok sikert neki a Vikingsban.
2010. 10. 07. 12:26
Maniac84
De Martino:

Ettől természetesen még a liga egyik legjobb elkapója és felőlem jöhetne is, viszont sokkal nagyobb meglepetés lenne ha a Philly elengedné őt mint az, hogy mi elengedtük Moss-t. 0% esély van az ő megszerzésére.
2010. 10. 07. 12:43
Nekem a Moss trade-ről az jutott eszembe, hogy az idei drafton miért nem húztuk be Dez Bryant-et? Szerintem BB lassan tisztában volt, hogy Moss úgysem marad, ő szerintem pótolta volna... Emellett McCourty is behúzható lett volna, második kör elején még tuti bennt lett volna, egy kis feltrade (a rengetek pick-ből, amit BB eddig is felhalmozott) és akkor nem lenne most gond.
2010. 10. 07. 12:45
Gomes..
sirCharles

Nem csak rólad van szó,de köztük vagy,jól látod..
N arról van itt szó,h csak akkor szeretem a csapatot,ha SB-t nyer,vagy SB esélyes!Egyszerűen ésszerűtlen és rendkívül buta döntésnek tartom ezt..Nyílván sosem fogja sem Kraft,sem BB azt mondani,h mekkorát hibáztukn ezzel,ahhoz mind2 túl fafejű..
Az NFL túlságosan szélsőséges bajnokság ahhoz,h ne a "mának éljünk",a csapatépítés megkezdődött,kicseréltük a rostert az elmúlt 2évben,és mire mentünk vele??
Újabb szezonról mondtunk le,mert lehet h jó eredménnyel zárjuk,de az n csak minket,szurkolókat fog meglepni,hanem a vezetőséget is,ebben biztos vok.Legalább erre a szezonra meg kellett volna tartani.OK nélkül még ő sem hisztizett volna..TB-t körülajnározták,kapott egy gigaszerződést(JOGOSAN!),tőle meg annyit sem kérdeztek h mizu Randy?Biztos vok benne,h nem akart elmenni,csak egyszerűen egy idő után n látott más lehetőséget!
Nem muszáj egyetértenünk,de te is a győzelemért szurkolsz hétről-hétre,az én bűnöm annyi,h n akarok egy vergődő középszerű Pats-at látni hétről-hétre!Most viszont ez vár ránk,meggyőződésem...
Nincs arra érvem,h ez miért érte meg!Egyszerűen nincs!
Egy pozitív sorban sem hiszek(még..),a tieidben sem!
2010. 10. 07. 12:47
TÖRÖLT
Maniac84:

Ebben sajnos csakis egyet tudok érteni Veled:(.De hát kitudja....Ebben a sportágban nincs olyan játékos akit nem lehet megszerezni mindenkinek megvan az ára,csak azt tudni kell kifizetni érte.
Akkor ha spórolunk marad az,hogy jön egy két elkapó egy a rosterre aki valszeg feljön Jenkins valamint érkezik még egy a gyakorlóba méghozzá szerintem Buddy Farnham.Ő is azon játékosok közé tartozik akik szépen teljesítettek az előszezonban.Ha annyira szeretnének spórolni:).Adtam kettő nevet lehet rajtuk gondolkodni Tisztelt Vezetőség:D.

GO PATRIOTS:)
2010. 10. 07. 13:00
Brandy
Szerintem felesleges álmodozni ilyen nagy igazolásokról. Visszatekintve a szurkolók minden évben vártak valami nagy igazolást (pl Peppers), aztán egy nagy név sem jött. Ennek a csapatnak nem ez a játékospolitikája, hogy tradekkel összerakunk egy all-star csapatot, hanem saját felfedezettekből, elfeledett, alul értékelt játékosokból építkezünk. (még a drafton se azt húzza BB általában amit várunk :) )
2010. 10. 07. 13:08
infidelitas
Komolyan nem értem azokat, akik megmondják, hogy milyen lesz másfél hét múlva a Pats... Ezt még nem tudjuk, az első Moss nélküli meccset okt. 17-én játsszuk le...
Egyébként szvsz egy kérdés van: Tate jó mélységi célpont-e vagy nem. Ez az elkövetkező egy-két meccsen el fog dőlni. Ha jó mélységi célpont akkor az elején egyedül fogja fogni valaki az ellenféltől és akkor leshetnek, aztán kettőzni fogják és akkor ott vagyunk ahol Randy-vel. Ha nem jó mélységi elkapó akkor meg az van, hogy lőttek 30-40 yardos elkapásoknak, viszont van annyi jó elkapónk, hogy a rövid- ill. közepes hosszúságú passzokat dobáljon Brady. Ráadásul most rá lesz kényszerítve (mármint Brady), hogy megbízzon más elkapókban is.

Ja és norbertiobaggio micsoda undorító hsz-od volt....
2010. 10. 07. 13:21
kyobalu
Gomes..

Gondolom én vagyok a másik..:):);)
Nyugodtan gyere elő majd ezzel a kérdéssel decemberben, januárban, és remélem majd februárban is..
Vérzik a szívem? Igen! Nagy tehetségnek tartom? Igen!Rossz lesz látni más mezben? Igen! Nagyon sok, szép emléket, és látványos játékot, elkapást őrzök a szívemben róla? Igen!
Ő volt Brady egyik legjobb támasza az elmúlt 3 évben? Igen..
Megért volna egy tárgyalást, és emelni esetleg a bérén? Talán...1-2 év van még benne!
Gyengébb lesz tőle a csapat? Igen!
Tudjuk e külső segítség nélkül pótolni? Nehezen hiszem, nincs ilyen tehetségű klasszikus szélső WR a csapatban..
De mi akartuk, hogy elmenjen?NEM!!!!!
Ő kérte, hogy trade-eljék el!!!Magasabb pénzért, SB lehetőségért!Miért?Mert nem lát erre opciót a csapatunkban. Itt nem fog kapni csak azért 30-40 milliós szerződést, mert Brady megkapta a tutit.
A Colts-ban szerinted majd Manning horror szerződése után sztrájkolni, hisztizni fog Wayne,Clarke meg a többiek?A f...t! Teszik a dolgukat, és tudják hol a helyük, és szerepük a CSAPATBAN!

Egyszerűen üzleti húzás volt tőle...és ezért nem sajnálom...Fel akarta verni az árát amire a vezetőség nem akart reagálni..Ezt követően kiverte a hisztit, kérte, hogy trade-eljék el. Ezért inkább árulónak tartom, és hatalmasat csalódtam benne.Hiába imádtam, legnagyobb WR-nek tartom, gyönyörű emlékeim vannak vele kapcsolatban, de elárulta a csapatot, és főleg Tom Brady-t, aki kivételes és legendás elkapót csinált belőle.Arcul köpte a pénzért, és az estleges Gyűrűért az egész franchise-t!
Sok sikert Minnesotában! Favre Apóval majd megcsinálják a tutit..Nem akarok rosszindulatú lenni, de a jó öreg Favre idén megdönti majd az interception rekordját általa..
Az biztos, hogy BB presztízsmeccset fog kerekíteni október 31-én,és nagyon el akarjuk majd őket verni...remélem így lesz...
2010. 10. 07. 13:53
simita
Elment a király. Na bumm !
Mostantól Danny Woodhead lesz a király.
2010. 10. 07. 14:01
Gomes..
kyobalu

Nem csak kettőtökről van szó,de te is felírásra kerültél..:)

Egyszerűen olyan dolgokat állítotok itt be biztosnak,amiről semmit nem tudunk!Nagyon durva hangnemben nyilatkozol te is,sirCharles is(és még jópáran) Mossról,honnan tudjuk,hmi mit követett??!Beszéltél vele mobilon vagy mi?Netán e-maileztél Belichick-el?
Sztem sosem derül ki,h miért cseréltük el.Mondani fognak ezt-azt,de az igazság sosem derül ki,abban biztos vok!
N kéne ennyire burokban tartani BB-t és a franchise-t,ők is "megérik a pénzüket"...
N akarok én a Colts-al foglalkozni,de azért egy topcsapat 6-7 éve,mert megtartják és megbecsülik az értékeket,nálunk ez n mindig van így,biztos te is tudod,h az elmúlt években kikről mondtuk le csak úgy..brahiból...A Coltsot rühellem,de vezetőséget cserélnék velük...
És igenis megérdemelnénk,h Moss borsot törjön az orrunk alá pár hét múlva!
2010. 10. 07. 14:09
Cheater
Én Veletek vagyok Gomes és LaFleur!!! :-D

Ez a csapat tényleg nem arról híres, hogy nagyokat igazolunk, de mint az elmúlt pár hónap mutatja, pont emiatt szürkülünk vissza top franchise-ból közepessé... Egyszerűen eljött a pillanat, hogy a "kinevelt" játékosokat meg kell tartani!!! Seymour, Samuel, Vrabel és most Moss! Hirtelen ők jutottak eszembe, akikkel sokkal előrébb járnánk és nem arról beszélgetnénk,h meglesz-e a rájátszás, hanem,h meglesz-e a SB... És még egyszer kihangsúlyoznám, hogy ha McCourtney beérik, elzavarjuk rögtön,m pénzt akar majd??? És persze azt mondjuk rá,h szembeköpte a csapatot??? Hagyjuk már gyerekek...
2010. 10. 07. 14:09
bradyfan
Gomes..
2010. 10. 07. @ 12:45

"csapatépítés megkezdődött,kicseréltük a rostert az elmúlt 2évben,és mire mentünk vele??"

Hát konkrétan tavaly ugye megnyertük az AFC Eastet plusz idén is elég jól állunk eddig. Bírom, hogy itthon sokan csak a SB győzelmet ismerik el. Nekem például nagyon nagy öröm lenne egy puszta csoportgyőzelem is idén.
2010. 10. 07. 14:26
Gomes..
bradyfan

"Hát konkrétan tavaly ugye megnyertük az AFC Eastet plusz idén is elég jól állunk eddig."

Ezek után az AFC East győzelemről egész bátran lemondhatunk idén..Tavaly valóban megnyertük..aztán porig alázott a Ravens minket a saját pályánkon..Inkább be se jutottunk volna!
Korábban leírtam,h n a SB érdekel,a helyzettel n vok egyáltalán kibékülve!Olvass figyelmesen utána kritizálj...
2010. 10. 07. 14:35
Srácok vmit tisztázzunk. Moss nem akart addig elmenni, amíg nem látta 100 %-osan biztosnak azt, hogy a csapat nem tervez vele ezután az év után.
Mindannyian tudjuk h rezeg a léc a következő szezonnal kapcsolatban, ő meg szeretne még egy kis pénzt keresni a focival. Érthető volt h szerződésért rinyált és amikor megtapasztalta h esélytelen, akkor cserét kért.
Sztem ő már akkor sejthette h a Vikingsnak szüksége lenne rá, tehát egy az AFC-hez képest gyenge NFC-ben került egy bajnokesélyes csapathoz (mert lássuk be, ezek után Brett papa lehet max a leggyengébb láncszem ott, ő meg sztem már rutinból fog annyit tudni hozni, h akár odaérhessenek, SB már más kérdés). Nagy eséllyel kapott ígéretet a hosszabbításra is...
Ezek után ki az aki maradt volna nálunk? Sztem senki...

Azt a mondatot h van nagyon sok jó elkapónk sztem mindenki gondolja át még1x.
2010. 10. 07. 14:39
infidelitas
Komolyan nem értem az itt rinyáló embereket... (Danna pedig egyenesen megdöbbentett) Még nem tudjuk, hogy milyenek lesznek az elkövetkező meccsek, mert még nem is láttuk. Addig ne temessük már a csapatot. Ha következő két mérkőzésen nagyon vissza esik az O és pluszban még ki is kapunk, akkor megértem, amit írtatok. (Előfordulhat ez tény.) De olyanokat mondani, hogy feladtuk a szezont az egy hülyeség...
2010. 10. 07. 14:42
Brandy
Pontosan! Már én is akartam írni, amit most Danna. Moss akart elmenni valóban, de ezt a csapat generálta, azzal, hogy nem akarta megfizetni (és egyébként nem akart ő Brady-szerű szerződést, csak annyit, hogy hosszabbítsanak vele) Neki szerintem már nem a pénz az elsődleges, hanem a SB győzelem.
2010. 10. 07. 14:51
focilap
"Neki szerintem már nem a pénz az elsődleges, hanem a SB győzelem."

Ha az SB győzelem fontos neki akkor arra nálunk a következő pár évben nem sok esélye lett volna...
Szerintem a csapatban az elkövetkező években a PO esély van meg csak. Persze ott bármi lehet, de ilyen védelemmel nem lehet SB-t nyerni.
2010. 10. 07. 14:55
infidelitas: sajnálom h megdöbbentettelek, én csak próbálok reális lenni. Hidd el, én lennék a legboldogabb ha utána beírhatnám ide h sorry srácok, igazatok volt.

Sokan itt egy kicsit furán látják a dolgokat, majd BB a csodatevő mindent megold, vagy éppen Brady, stb. De látni kell, h jelenleg 3, azaz HÁROM elkapónk van, aki használható. Price-t nem tudjuk h milyen állapotban van, előszezon meccseken nagyon nem volt meggyőző.

Egyedül Tate az, aki a pálya szélén is használható, a TE-k és Welker-Edelman duó esélytelen kint, láthattuk többször is... szerinted erre a három elkapóra nem tud úgy felállni az ellenfél védelme h levédekezze őket?! Hernandezt még ide lehet venni, de Gronkal én óvatosan számolnék, mivel bivalyerős pass rush-al rendelkező csapatokkal fogunk játszani, így ő valszeg marad blokkolni...
Ráadásul ezek ellen a csapatok ellen futni se nagyon lehet...

Tate-ben lehet reménykedni, tényleg nagyon tehetséges játékos és gyors, ami hatalmas fegyver lehet, csak azt ne felejtsétek el, h már úgy draftoltuk h ACL szakadása volt (mint Bradynek és Wesnek), majd tavaly Londonban végre képes volt játszani, ki is bírt egy félidőt, majd elszakadt neki újra (h ugyanazon a térdén, vagy a másikon, arra nem emlékszem már). Ergo nem egy életbiztosítás, sajnos.

Welkert mindenképpen kettőzni fogják, ő meg abból sztem ha 1 meccsen 1x-2x kifog tudni bújni, már jól jártunk. Oké h Mosst is kettőzték, mégis voltak elkapásai, csak ne felejtsétek el, h míg Moss magasabb volt a CB-knél, addig Wes alacsonyabb, ami nagyon sokat számít.

Edelmant nem tudjuk milyen állapotban van, ugye ő is sérült volt sokáig, meccseken keresztül pályára sem lépett. Most a Miami ellen 1x, akkoris hibázott, amikor a 2 pontost próbáltuk meg.

ÉN egyelőre nem látom h h fog ez működni, de mondom, ne legyen igazam. Nem is nekem kell megoldani a dolgot, természetesen bízok én is BB-ben és Bradyben, meg a többiekben, csak én most nem tudom elképzelni h ezzel az O-val több pontot szerezzünk egy Steelers, Ravens, GB, Jets és sorolhatnám még milyen csapatok ellen, mint amennyit a MI védelmünk fog nekik engedni.
2010. 10. 07. 15:15
sirCharles
Gomes

:-D
Mának élő csapat pl. a NY Jets. Emlékszik valaki, mikor nyerte meg utoljára akár csak a csoportját is…? Akik nem csapatot építenek, hanem a mának élnek ebben a ligában, azok max egyszer nyernek, és utána tíz évig semmi. Az jó lenne? :-)

„tőle meg annyit sem kérdeztek h mizu Randy?”
„honnan tudjuk,hmi mit követett??!Beszéltél vele mobilon vagy mi?Netán e-maileztél Belichick-el?”
Ööööö, ha jól emlékszem minden azzal kezdődött, hogy tavaly év végén Randy elkottyintotta egy sajtótájékoztatón, hogy valószínűleg nem kell majd a csapatnak, és elküldjük. Hivatkozott arra, hogy semmi gond ezzel, mert ez üzlet. Utána megint ő kezdett el nyilvánosan siránkozni, hogy (csapat top3as fizetéssel!) nem becsülik meg eléggé. Nah, ezek után hibáztassátok Belichicket és Krafet...

„Egyszerűen olyan dolgokat állítotok itt be biztosnak,amiről semmit nem tudunk!”
Miért, ti biztosra tudjátok, hogy fog szerepelni a csapat Moss nélkül? Adj fel egy lottószelvényt :-D És ki mondta, hogy lemondtunk a szezonról? Még egy meccset se játszottunk Moss nélkül, de a siránkozók már most tudják a következő meccsek végeredményeit. Hogyan? :-P
Legyetek csak fele akkora türelemmel a fiatalok felé, mint Moss felé voltatok. Aki egy ennyire rutintalan és fiatal gárdától egyből PO-menetelést vár, az saját magát teszi nevetség tárgyává...

„N akarok én a Colts-al foglalkozni,de azért egy topcsapat 6-7 éve,mert megtartják és megbecsülik az értékeket”
A Colts a 2000es évek talán legjobb csapataival egy Rex Grossman-nel felálló Chicago ellen tudott felérni egyszer a csúcsra. A seggüket a földhöz vernék örömükben Indianapolisban, ha ilyen franchise-juk lenne, mint nekünk. Szerintem.

Türelem rózsát terem :-D
2010. 10. 07. 15:20
boston
Mi az, hogy ez a csapat nem arról híres, hogy sztárokat vásárol? (elnézést a kivételtől )de a hazai patsrajongók kb a 2000es évek elejétől ismerik ezt a csapatot. Amikor "igazi sztárcsapatunk" volt.Olyannyira sztárcsapat volt, h úgy nyert SB-t, h Brady még csak egy jó tutit nyújtott.Mert a védelem, a fal, Dilon, a rúgó sztár volt. Aztán lassan kiöregedtünk. és sztárgázsit kapó Brady, valamint a sztárelkapó Moss (+welker ő tényleg kivétel)hozott új sikereket. (2007-ben) Én nem tudom, hogy jó ötlet volt-e eladni Mosst. De szerintem az hülyeség, h "mi mindenkit tudunk pótolni", meg "a patriotba nem kell sztár", majd felnevelünk ujabb sztárokat. A 3szoros bajnok csapat 80% sem mi neveltük, halásztuk.
2010. 10. 07. 15:30
deepsilver
"Gomes..
2010. 10. 07. @ 14:26

Ezek után az AFC East győzelemről egész bátran lemondhatunk idén..Tavaly valóban megnyertük..aztán porig alázott a Ravens minket a saját pályánkon..Inkább be se jutottunk volna!
Korábban leírtam,h n a SB érdekel,a helyzettel n vok egyáltalán kibékülve!"

Na de annak a csapatnak Randy Moss is a tagja volt ám akit porig alázott a Ravens Foxboroban....Mondjuk az igaz, hogy azt a meccset nélküle se nyertük volna meg.
A helyzettel pedig egy dolgot tehetsz csak: azt, hogy megbékélsz vele!
2010. 10. 07. 15:40
TÖRÖLT
Steve SmithWR To Pats???
2010. 10. 07. 15:42
nosbiglem
Legyetek már észnél!

Ebben a parttalan vitában teljesen felesleges belemenni!
Kik vagyunk mi ahhoz, hogy megmondjuk mi a jó döntés és mi a rossz?
Mi csak szurkolok vagyunk akik egy csapatért szurkolnak, megnézik a kedvenc csapatuk meccseit! (a jobbak/szerencsések jegyet is vesznek és élőben is láthatják őket!)
FOGADjátok el azt, amit ennek a csapatnak a vezetése DÖNT!
Ha ez valakinek nem tetszik, lehet másik agyonhájpolt csapatnak szurkolni. El lehet menni...
Aki meg marad az meg úgyis kitart jóban-rosszban a kedvenc csapata mellett.
Én is így vagyok vele. Egyszerűen hidegen hagy az, hogy mi történik a pályán kívül, az nem az én dolgom, hogy eldöntsem, ez jó-e vagy rossz-e.
Ha vesztene akkor óriási hiány, szomorúság fog elölteni, de ha nyernek, akkor viszont elképesztő boldogság fog eltölteni (úgy mint most az utolsó meccsen pl.)

Konkluzio: Szurkoljunk tovább a csapatunknak!
GO PATS! A legjobb csapat!
2010. 10. 07. 15:47
Montesclan-pats
Most írtam egy k. jó hsz-t kb65 perce és áramszünet miatt elszállt az egész.
Párhuzamot vontam a Loki és a NE tulajdonosi stratéguája között, figyelembe véve , hogy szerintem a tulajok több pénzt vesznek ki, mint raknak be.
Olcsón vesznek, drágán eladnak .
A Loki nál több mint 2 mRd- ból nem vettünk senkit....stb

Méltattam az oldal látogatóit, hogy milyen marha jó olvasni, hogy mindenki vérmérséklete szerint , hogy aggódik a csapatért, a közös örömforrásunkért . és hogy szinte ismerlek Benneteket.

Majd piszkéltam Brady-t, hogy miért kellett neki olyan horror fizetés, ez egyáltalán nem volt szimpi,
Hiszen eddig mindenki olyan mértéktartó volt.
És felróttam neki, hogy a Jets elleni meccsen nemcsak a playcalling volt hibás a sok Moss-ra dobott labdáért, hanem ő is. Nem volt mind pontos.

Majd köszönetet mondtam, hogy nálunk játszott egy élő legenda, akikért a gyerekek elkezdik ezt a játékot, mert olyan könnyed természetességgel kapta el 30km/ h- val futás közbena labdát háttal, h azt hittük nem szakad meg a pályán.
De ha erőlködött volna akkor , már nem ő lett volna. Illetve erőlködött ő, csak nem látszott rajta.

És még kifejtettem, kb 45 sorban hogy kell egy jó játékos, néha bele kell nyúlni a zsebbe, de sztem se VJ és nem Desean J, mert egy önimádó kis zseni, hanem okos, higgadt, kb, mint Fitzgerald. Szóval ennyi.
2010. 10. 07. 15:53
triangle
jön Branch??? Brady állítólag egész héten lobbizott érte, miután világossá vált, hogy Moss megy, és úgy néz ki, a seahawks is hajlik a trade-re.
2010. 10. 07. 15:54
Burkus
Jsja... Ezt a Fitzgerald trade egy jó ötlet lenne... :) :) :) Ahogy most a Cards áll a kifosztott védelmével és a teljes csőddel az irányító poszton, talán lehetne is belőle valami :) Neki is jobb lenne egy olyan irányítóval játszani mint Brady, ráadásul egy jobb csapatban és első számú WR-ként rögtön.

Tudom, tudom, álmodozzak csak, majd bilibe lóg a kezem... :)
2010. 10. 07. 16:03
TÖRÖLT
triangle:

Igen többek között az ő neve is benne van abba a bizonyos kalapban:).Miután megszerezte a Seahawks Lynch-et,gondolom nagyobb esélyünk van rá.De ez a Fitzgerald ötlet sem elvetendő:D.Akkor ezek szerint mi is Tradelni fogunk csak az a kérdés hogy kit.Kezd izgalmas lenni a történet.

GO PATRIOTS!
2010. 10. 07. 16:19
Gomes..
sirCharles

Nem értünk egyet,de nem baj..:)
Nagyon sarkosítassz ezzel a mának élünk dologgal..Ez nem ilyen egyszerű sztem..
Colts-kérdés:
Az Indianapolis azért nem többszörös bajnok,mert amikor igazán kéne,Peyton ne hozza amit tud!De Minden évben bajnokesélyesek ettől még..és n tudok nélkülük rájátszást elképzelni,habár szeretnék..
És ez azért van,mert oda-vissza minden korrektül működik vezetés-játékos között!Nálunk ez ritkán van így,ismétlem magam...És n hiszem,h mindig a játékost kéne elővenni!
Nálunk úgy működnek a dolgok,ha vki sok pénzt kér(azért mert kurvára klasszis,és rengeteget tett 3év altt a csapatért),az szarházi,cseréljük el...Mit képzel...
Hányszor jártunk már így?És még hányszor fogunk..??
2010. 10. 07. 16:21
tottingetosz
Szega mindenkinek!

1. Nagyon örvendetes, hogy ennyiünket foglalkoztat kedvenc csapatunk dolga, ez jól látszik a hozzászólásokon.
2. A hozzászólások száma azt is mutatja, hogy valami nagyon fontos dolog történt.
3. Én arra következtetek, hogy új éra kezdődik...
4. Moss nélkül, aki már nem lesz fiatalabb (pedig imádtam, amit TB-vel műveltek)
5. Az elfeledett statisztika, miszerint ilyen fiatal roosterrel még egy csapat sem ért el 3-1-es start eredményt és az, hogy ez a fiatal csapat már történelmet írt,(5 féle TD) adjon már reményt a jövőre nézve.
6. A szisztematikus csapatépítés híve vagyok. Jó kis Franchise ez. A FQB elvesztésével sem szakadtunk össze. Kis szerencsével PO lehetett volna. Hol van ez így máshol? S azóta is történtek jó dolgok: BJGE, Edelman, Mayo, most Chung, Ninkovich, Tate...
7. Én bízom az új érában, elfogadom a csapat döntését! Go Pats forever!
2010. 10. 07. 16:24
trotter
Hát, fura. Úgy kezdtem, hogy GO Pats! Aztán elment Josh és azóta valahogy a Denvernek is szurkolok egy kicsit, és elment Cassel és Vrabel és azóta a Chiefsnek is szurkolok egy kicsit. Most majd a Vikingsnak is fogok. Ez egy remek sport. Itt rivalizálás van, és nem gyűlölködés. Nem Fradi-Újpest szint.

A Patriotsot a csúcson kedveltem meg, és szomorú leszek, ha már nem lesznek ott, de inkább legyenek olyanok, mint a Steelers, akik hosszan tudtak top csapat lenni, mint a 49ers, aki most nagyon mélyen van.

BB-ben ezt a szándékot látom, és nagyon sajnálom Randyt, dehát ez van. Én tovább mennék: Várom azt a QB-t, aki az tud lenni Tomnak, ami Rodgers volt Favre-nak, vagy Kolb McNabbnek.
2010. 10. 07. 16:44
TÖRÖLT
Patriots announce that OL Quinn Ojinnaka has been re-signed. Also, QB Brett Ratliff signed to practice squad.
2010. 10. 07. 16:51
Oscar
Oscar

Igazán érdekes , hogy a Colts szerepel példaként minden kommentben és ez igaz is , hogy Manning úgy is "kisírná" , hogy neki legyen jó, de szerintem példaértékú inkább a Pittsburgh Steelers lehetne a jó írány.

Hisz kevés változás van a D-ben és bizony eléggé rég működik a csapatuk.
Szerintem erősebbek , mint a Colts!

Igazából az Ő bajnokságukból kiimdulva , amikor éppen bejutottak a Po-ba és a végén végig verték a ligát ....igaz volt egy Jerom Betis náluk , akkor számtalan 3-ik dant vele simán megfutottak.

Szerintem érdemes lenne a Giants -nél körülnézni , mert Brendon Jacobs már levéltották és eléggé dühös ezért. Az NFC legnehezebb ( 28 éves) csoportja és bizony a fiatal Manning nem elég jó , hogy még egy bajnokságot nyerjen?

Úgy gondolom , akkor újra lehetne egy nagy ászunk , mert sok
mindre alkalmas és van benne szenvedély.Igazából most mi tanulhatnánk másoktól ( Pittsburgh Steelers) és az idővel is jobban lehetne játszani a meccsen belül.

Lehet , hogy kevesebb pont lenne a meccsünkön , de akár 5- 10 perc is lehetne egy támadás.

Remélem már előre gondolkodtak BB-ék , mint a sakkban .......mi lehet a következő jó lépés!
2010. 10. 07. 16:57
bradyfan
Felesleges ide sztárfutó, addig aíg az Ofal nem tud blokkolni. Láttuk hogyha van run blocking akkor egy BJGE is elszaladkál annyit amennyit egy iylen Oban kell.
2010. 10. 07. 17:39
A Branch-pletykához:

A Seahawks-nak kellenek a 2011-es draft lehetőségek, mivel sok pick-et el-trade-elt, közöttük 3. és 4. köröseket is. Hat elkapót tartanak a rosteren, ami viszonylagosan magas szám. És a Seahawks fiatalítani szeretne, nekik van a 10. legöregebb gárdájuk az NFL-ben... stb.

(Innen: http://espn.go.com/blog/nfcwest/post/_/id/25021/why-branch-to-patriots-would-make-sense)
2010. 10. 07. 17:46
Gyerekek: BB live press conference!!! Most!!!
2010. 10. 07. 17:47
patriots.com-on :)
2010. 10. 07. 17:57
Kérdés BB-hez: "Lobbizott-e nála Brady Moss érdekében?"
Válasz: "Tom is a player." :) :) :)

(ha jól értettem...)

Egyébként lényegében csak annyit mondott a dologról, hogy a Moss trade sok dolog (ok, faktor)kombinációjának lett a végeredménye. ...meg, hogy neki soha semmi "incident"-je nem volt Randy-vel... ja, meg hogy készülnek a Ravens ellen. Ennyi ;)
2010. 10. 07. 19:18
sirCharles
Gomes

A példaként rendre előcitált Colts nem csak azért nem többszörös bajnok, mert Manning a legfontosabb pillanatokban nem tud teljesíteni. A kudarcaikban vastagon benne van az is, hogy a néha védelem nem tudott semmit se felmutatni, néha az O-fal nem tudta már megvédeni kellően Manninget, néha meg… Szóval kár lenne mindent Manning nyakába varrni - ők csapatként kaptak ki szinte mindig. Most viszont akkora szeletet akarnak PM-nek engedni a tortából, hogy szinte biztos vagyok benne, hogy a csapat minőségének-teljesítményének rovására fog menni idővel.

„Nálunk úgy működnek a dolgok,ha vki sok pénzt kér, … az szarházi,cseréljük el…Mit képzel…”
Szó sincs ilyen mentalitásról a csapat vezetőségében szerintem. Tudod, ha mindenki a helyén kezelné a saját értékét, akkor nem lennének ilyen problémák. Randy jóval túlértékelte magát, ráadásul nem is akármilyen stílusban tette ezt. Asante-val és vele is az a probléma, hogy annyit kértek, amennyit egyrészt a Pats sosem adott senkinek, másrészt meg nem is értek meg annyit a csapatnak. Arról a tévhitről meg szálljunk már le, hogy a Patriots mindig csak spórol. Spórol a ló…t, már elnézést. Szinte teljesen kitöltjük a salary cap-et. És ami még ennél is fontosabb, 4-5 sztárból nem lesz önmagában csapat, 4-5 sztár nem fog önmaga meccseket nyerni, 4-5 sztár önmagában nem juttat be egy csapatot az AFC döntőbe. Egy vezetőségnek mindig szem előtt kell tartania, hogy a húzóemberek mellett megfelelő backup-ok és „másodhegedűsök” is legyenek. Ez meg nem megy úgy, hogy a 120 milliós fizetési sapkának legalább a felét elviszi 4-5 ember. Kiket állítasz a maradék 48 ember helyére, hogy megfelelő minőségű játékoskereted legyen? Azt felejtsük el, hogy fillérekért alkalmazni tudsz egy megfelelő színvonalú „szürke-eminenciás” gárdát. Ahhoz, hogy Randy Moss és Tom Brady tündökölni tudjon, rohadtul oda kell figyelni, hogy a blokkokat osztó Sebastian Vollmer és Rob Gronkowski is elégedett legyen a helyzetével. Máshogy ez nem megy. Vannak játékosok, akik ezt meg tudják érteni, és vannak olyanok, akik sehogy sem.

Csak játszunk el a gondolattal, mi lenne a Jets-nél, ha mondjuk az óriási pénzeket leakasztó (és kemény draft pickekért érkező) veteránok közül 2-3 lesérül? A NT kidőlt egész évre, Tomlinsonnak bármikor közbejöhet már egy career-ending sérülés, Revis is összeszedett egy csúnya sérülést. Kiket állítanak a helyükre? Mert az tény, hogy a kezdő csapatuk helyenként nagyon erős, de a cserepad talán még a miénknél is vékonyabb. Ugyanez a helyzet szerintem a Colts-cal. Ha kidől mondjuk Manning és Freeney egy térdsérüléssel, akkor ott valóban vége is a csapat szezonjának. Bezzeg a hülyén építkező Patriots óriási veszteségekkel is majdnem PO-t érő szezont futott.

Túl leegyszerűsítitek egy-egy játékos szerepére a csapatot. Randy Moss előtt is volt élet, és utána is lesz a Patriotsban. Szerintem lépjünk túl a távozásán, mert ha
2010. 10. 07. 19:21
sirCharles
mert ha ezen kesergünk egész évben, akkor bizony földbe is fognak taposni minket az ellenfelek.
2010. 10. 07. 20:26
Sir,
részemről grat....tegnap éjjel valami ilyesmit akartam megfogalmazni, csak már fáradt voltam, s összefoglaltam annyiban, hogy a salary cap bonyolult játékospolitikákat hív elő a menedzsmentekből...

van, aki rövid távon sikerre gyúr, tradeli a sztárokat összevissza, van aki hosszabb távon építkezik...
a Patsnél egy "nagybevásárlás" volt emlékeim szerint, a 2007-es szezon előtt....azért valljuk meg, nagy durranás lett belőle....szvsz nem csak Pats körökben emlékeznek meg - növekvő tisztelettel - a 18-0-ra.....

amúgy pedig pl. TB mellett Baby Vince sem volt könnyű eset (ő már csak ilyen :-), de sikerült megoldani...nem olcsón, de korrekt üzlettel.....a saját posztján nagyobb sztár, mint Randy....mert ő egyértelműen Nr1 NT szvsz...s ő pl. tényleg nálunk kinevelt NFL sztár, míg Randy már készen jött....s ma olvastam húúúú....nemjuteszembe melyik cikkben, de az nfl.com-on, hogy Randy biza az 1-2 éves szerződéssel TB szintjét kérte....évi saccperköbö 10 millát....ezért ment a hiszti a bengals elleni győztes meccs után....úgyamúgy pedig ajánlom mindenkinek Tedy Bruschi véleményét az espn pats blogjában....
2010. 10. 07. 20:28
rege
Tulajdonképp hozzá sem akartam szólni, de már kezdtem zsebkendőre gyűjteni Dannának.
Nézük csak: 2007 egy tejfeles szájú EM sztárelkapó nélkül kiénekelte a sajtot a szánkból. A csapatával.
2008 bigBennek sem volt sztárelkapója mégis a Steeleers csapat nyerte az SB-t. A másik oldalon Warner, Fitzgerald, Boldin.
2009 PM és a támadói előtt hanyatt esett mindenki, aztán Saints csapat nyert. Hogy is van ez?
A CSAPATOK nyertek, nem pedig a sztárokkal tűzdelt kirakatbrigádok!
Ha Moss el akart menni, hát hadd menjen. Mindenki elismeri játékát, de most nem bizonyított.
2010. 10. 07. 20:35
Gomes..
Lezártam a témát,úgysem vergődünk zöld ágra.
2010. 10. 07. 20:48
rege

azt már csak saját fájdalmunkra(s reményeinkre) tenném hozzá, hogy a Giants ráadásul épp hogy WC-on bejutott a PO-ba...ott viszont a félelmetesen összekapták magukat....

szvsz teljesen világos, hogy új csapat épül nálunk, s talán Lombardi írta, hogy a követező évtized domináns csapata lehetünk....a D rendkívül fiatal, de a potenciál bennük van...TB megtartása, VW megtartása egybevetve a jövő évi 2 első körös és 2 második körös pickkel - BB kukázási kurázsijáról nem is beszélve - olyan mértékű erősítési potenciált jelent, ami sokakat elgondolkodtat....:)

és Randy eltradelése emellett messze nem jelent lemondást a szezonról....persze, fájdalmas, s nyögvenyelős lesz az éven belüli váltás....de ez a franchise sok mindenre képes...TB első heti kiesését is túléltük, 11-5-tel.....s egy előtte fenébe kívánt, csetlő-botló Cassell-lel....ennek ellenére szvsz egy nagy szezon lett belőle, több 400+ passzolt yardos meccsel.....s nagyon ritka, hogy 11-5-tel ne legyen PO......
2010. 10. 07. 21:09
Lacus
Gomes, sosem gondoltam volna, hogy pont ezen az oldalon kezdődik a net szabadságának eltiprása... :) Felírhatsz! Bár én nem örülök a történteknek (mint írtam is...), de nem is tojtam be...:)
2010. 10. 07. 21:38
Gomes

ez csak pillanatnyi elkesereettség.
Én ahogy olvastam a hozzászólásokat, SENKI nem örült a trade-nek, egyszerűen csak ki-ki habitusa szerint dolgozza fel a történteket....
egyébként ha megfizetjük pl. csak az Asante, Randy, Mankins követeléseket, akkor nem lenne/lett volna zsé VW, vagy Bradyre....vagy másokéra....ezért is beszélünk arról, hogy CSAPAT van....aki tudja a helyét, ismeri az értékét, s keményen, de reálisan tárgyal....azokkal megállapodunk...aki túlértékeli magát, egy játékos szerepét, s ezért még ráadásul pl. sajtón keresztül próbál nyomást gyakorolni, azt nem fogadja el a menedzsment, s BB...

Tedy is ezért volt kiakadva, ha jól értelmeztem a dolgot...aahogy mondta, Randyből előbújt a régi énje...s ez a csapaton belül is feszültséget okozott....

részemről ennyi....tényleg csodálatos pillanatokat szerzett minden Pats rajongónak, nagy szolgálatokat tett a csapatnak, tényleg leendő HoF elkapó....de ha tényleg nem látott esélyt a gyűrűre, s csak a nyugdíj előtti pénz és TV szereplés számított....akkor tényleg neki is jobb, meg nekünk is....ahogy Reiss írta: időzített bomba volt, s ketyegett....BB-ék időben léptek.... reményeim szerint ez pozitívan is visszaüthet a csapatra....jelez egyfajta bizalmat BB részéről: Moss nélkül is meg tudjátok csinálni! Én látom bennetek, még ha ti nem is vagytok tisztában az erővel, amit képviseltek!
A csapattagok részéről pedig extra motívációtis okozhat: A Phins ellen de facto nélküle is meg tudtuk csinálni! nélküle is meg tudjuk csinálni! nélküle is meg kell csinálni! még többet kell dolgozni, hogy meg tudjuk csinálni!

a csapatépítés pszichológiai kontextusában nagyon jól is elsülhet a dolog....
2010. 10. 07. 21:44
kyobalu
SirCharles!!

Jöjjünk már össze egy sörre, vagy inkább 1-2 palack jó borra valamikor a jövőben..nagyon egyre jár az agyunk..
Összefoglaltad amit kellett!!

Többiek!Hagyjuk már abba ezt a siránkozást.Jobb nekünk nem lesz tőle..
Ráadásul biztos vagyok benne, hogy mi is belemegyünk egy trade-be, egy nagyobb nevú WR-ért..Biztos vagyok benne, hogy jön Tate mellé egy klasszikus, szélső, jó kezű, gyors WR..
és talán akkor lenyugszanak a felkavart indulatok kissé

Az élet nem áll meg, csak átalakul..így lesz itt is..
pEACE!

Go Patriots!
Go Welker!
2010. 10. 07. 21:49
TÖRÖLT
Nah és igen itt a nagyon jó végszó ehhez a cikkhez kyobalu:)

GO PATRIOTS.

u.i:Mire felkelünk a csucsuból már lesz egy új WR-ünk is:P:D.
2010. 10. 07. 21:51
sirCharles
Kyobalu

Ugyan szinte teljesen antialkoholista vagyok, de remélem az idény végét majd elégedettséggel tudjuk nyugtázni, mert akkor valóban összeröffenhetnénk, főleg ha esetleg a többieknek is van kedve. Talán Gomes is eljön, és nem vágja át a torkomat egy törött üveg nyakával :-D

GO PATRIOTS ;-)
2010. 10. 07. 22:33
Cheater
Én már kezdem megszokni a helyzetet, így már csak az fáj igazából, hogy ha nem csak a logo-nak szurkolok, hanem esetleg Moss fan vagyok és szomorkodok, idegeskedek, stb., akkor nekem esnek egy csomóan,h mit képzelek magamról, ez egy csapat... Igen egy csapat, amit játékosok alkotnak, akiket szeretünk, megbecsülünk, gyűlölünk, stb.!

A témát ezennel én is lezárom, de ne tudjátok meg milyen hisztit fogok levágni, ha Meriweather-t cut-oljuk vagy trade-eljük... :-D
2010. 10. 07. 22:36
TÖRÖLT
Pedig ő sem fut valami jó idényt az tény:(.
2010. 10. 07. 22:37
kyobalu
Legyen így..
Azért én viszek pár jó helyi villányi, és siklósi borocskát, hogy még jobb legyen a hangulatunk!
Gomes külön ajándékot kap, törhetetlen üvegben, nehogy baj legyen a vége..:):)
Biztos jól elleszünk..lesz miről eszmét cserélni!

Go Patriots!
Go Welker!
2010. 10. 07. 22:59
Pats12
sziasztok.
megkésve bár, de...
nem is tudom hirtelen h elhangzott e már, ami az én fejemben is kavargó gondolat, h miért is csak 3.körös pick az ellenérték? minek utána ez egy AKKORA biznisz a Minnesotának (túl Moss lehetséges játékot javító jelenlétén)elég ha a weboldalukat megnézem és a mez-eladásokra gondolok! olyan, mint amikor Beckem átment a Manchesterből a Reálba.
...
Go Brady! most aztán jobban mint valaha :-)
2010. 10. 07. 23:02
Pats12
"túl Moss lehetséges játékot javító jelenlétén" =
pl.: információk a küszöbönálló Jets meccshez.
Wow.
:-)
2010. 10. 08. 07:56
Gomes..
sirCharles,kyobalu!

Attól mert nem értünk most egyet,attól még n haragszom rátok,csak a kialakult helyzettel békélek meg igen nehezen..
Sokszor olvastam úgy a hszólásaitokat,h ez igen,pont erre gondoltam én is,és talán ti is voltatok ezzel néha így..
Most nem jött össze,majd talán legközelebb! :)
És mivel n vok antialkoholista,szívesen megiszom veletek pár sört! :)
2010. 10. 08. 11:35
kyobalu
Gomes...

Te is tudod, hogy bírom a fejed -akármennyire is megtaláljuk egymást általában.. - és örülök neki, hogy itt egy olyan csapat jött össze, aki valamelyest érti, és szereti a focit..Most ebben a kérdésben nem értettünk annyira egyet,mi talán egy picit érzelemdúsabban, határozattab álltunk ki az álláspontunk mellett, de lesz még ez többször is az életben, így van ez rendjén..

Lényeg, hogy az idény végén összejöjjünk, és kibeszéljünk mindent, ismerjük meg egymást, akár jó pár palack jó nedű társaságában..Rajtam nem múlik!
Neked külön viszek egy jó palack vöröset!:):);)

a lényeg továbbra is:

Go Patriots!
Go Welker!
2010. 10. 08. 15:02
Gomes..
Majd megbeszéljük,rajtam n fog múlni..:)
2010. 10. 08. 15:48
nosbiglem
2010. 10. 10. 21:07
First Hit
Sajnálom Moss-t.

Én mondjuk az elejétől tartottam tőle h. kimegy a főcsoport döntőben a pályáról nekem nem volt megbízható személyiség és asszem nem mondok újjat h. ő is késett pár edzésről tavaj AD vel együtt...
Hozzászólás a(z) Moss Minnesotában bejegyzéshez