Menetrend

Nem draftolt újoncok a keretben

2013. 09. 05. 14:34
Szerző: Paul43
Kategória: Cikkek
Egyike lenni egy csapat végső 53 játékosának, minden újonc és veterán játékos egyértelmü célja. Ehhez azonban nem elég a múltbeli teljesítmény más csapatoknál vagy éppen, hogy ki hanyadik körben kelt el a drafton. Az 53 tagjait a jelen és a jövőbeli lehetőségek alapján teszik össze.

És ez így lesz mindig, legyen az ember egy drága igazolás vagy egy projekt játékos.

Elég, ha megkérdezzük erről Bill Belichicket.
 
Ha az elmúlt napok eseményeit nézzük, láthatjuk, hogyan tette IR-re a csapat a sokéves tapasztalattal rendelkező Adrian Wilsont, hogyan engedte el Jermaine Cunningham-et és Meskó Zolit.
A másik serpenyőben pedig ott van Kenbrell Thompkins, Zach Sudfeld, Braxston Cave, Chris Baker, Joe Vellano, A.J. Francis és Ryan Allen. Igen, a másik serpenyő, min-mind nem draftolt újoncok.
 
Velük együtt már összesen 17 olyan játékosa van a Patriótáknak, akiket senki nem gondolt annyira jónak, hogy draftolják.
 
Lássuk az idei 7-et kicsit részletesebben.
 
Kenbrell Thompkins:

Kenbrell NFL-hez vezető útja maga a szenvedés és diadal egyben. Liberty City (balhés városrész Miamiban – a szerk.) mellett nőtt fel, ahol nem volt nehéz rossz társaságba keverednie. Még el sem érte a 19 éves kort, már 7-szer ült börtönben. Amikor azonban öccse football ösztöndíjat kapott a Miami Egyetemtől, magába szállt és eldöntötte változtat eddigi életvitelén. Egy rövid kitérő után az El Camino Főiskolán kötött ki.
 
Két idény alatt 111 elkapása volt a Warrioroknál, melyekböl 1.766 yardott és 14 TD-t hozott össze. Ezek után megint költözött, meg sem állt a Cincinnati Egyetemig. A Bearcat színeiben statisztikailag nem volt annyira kiemelkedő, hiszen „csak“ 78 elkapása volt, 1.077 yardért és 4 TD-ért. Jó bár nem kiemelkedő Divison I-es produkciója után, áprilisban sajnos nem hallotta a nevét a drafton, míg 28 másik elkapó igen.
 
Amikor a draftot követően Thompkinst meghívták a Patriotshoz, eltökélte, hogy mindent megtesz a sikerért, amint megnyílik előtte az edzőtábor kapuja. A 183 cm-es 88 kg-os elkapó, gyorsan el tud szakadni az emberétől, hamar kilő a vonalról, agresszívan és jó testkontrollal játszik. Mindemellett már az első preseason meccsen is megmutatkozott mennyire jól érzik egymást Tom Bradyvel. Ezt bizonyítja az egy drive-on belüli 4 elkapása. Az utolsó két meccsen pedig már az úgynevezett “veterán-figyelmet” kapta, azaz leginkább az oldalvonal mellől figyelte a játékot, míg két darftolt elkapó társának, Dobson és Boyce, még a pályán kellett bizonyítania. Teljesítményével valószínüleg kezdő lesz az “X” elkapó pozicióban Danny Amendola mellett.
 
Zach Sudfeld:
 
Soha nem a képességei voltak megkérdőjelezve, hanem, hogy mennyire tud egészséges maradni. 2007-es redshirt szezonja (annyit ki kell hagynia egy játékosnak sérülés miatt, hogy azt az évet nem számolják bele a lejátszott évekbe – a szerk.) után, váll, csukló és térd sérülései a teljes 2008-as szezonra pályán kívülre tették Sudfeldet. 2009-ben már egészségesen a special teamig jutott. Egy évre rá 4 összecsapáson kezdett és egy (!!) elkapása volt. 2011-es senior évét még elkezdte, de már az első meccset sem tudta befejezni, így a senior szezonja is redshirt év lett. Az Oregon elleni mérkőzésen egy blokkolásnál kitekeredett a lába és eltörött.
 
Ez az újabb sérülés könnyen lehetett volna az utolsó szög a karrierje koporsójában. Ám a korábbi 4 mütétje után ő még bevállalt újabb kettőt, hogy rendbetegyék, majd az NCAA-nél kérvényezte, hogy még egy évet játszhasson (hiszen korábban két idénye is redshirt volt – a szerk.). 2012-es, utolsó egyetemi évében aztán összeállt minden, semmi sérülés, csak produktum. 45 elkapás, 598 yard és 4 TD. Ezzel elődöntős lett a Mackey Awardon (az egyetemi foci legjobb tight endje szavazás – a szerk.). Figyelemreméltó adat, hogy blokkjaival az utolsó évben 24 TD-hez segítette csapatát. Bár nagyon dinamikus játékot mutatott 2012-ben, sérülékenysége miatt mégsem kelt el a drafton.
 
Sudfeldet a Patriots kitüntetett figyelemben részesítette és amint lehetett le is csaptak rá. Egyelőre jó döntésnek bizonyult. Sokoldalú játékos, képes a vonalon felállni vagy H-back szerepben vagy épp a mélységi képességeit villgotatja. A preseason során a kezdőbe verekedte magát, emelett volt 8 elkapása 101 yardért, 1 TD-ért és egy sikeres kétpontos kísérletért. Korai, jó teljesítménye miatt a Patriots megválhatott Daniel Fellstől és Jake Ballardtól is. Ezen túl pedig, nagyon jó esély van rá, hogy jelentős szerepe legyen a csapatban, legalább addíg amíg Rob Gronkowski vissza nem tér.
 
Braxston Cave:
 
Az újonc center a 48 lehetséges Notre dame-i mérkőzéséből 35-ön kezdő volt. A 190 centis, 138 kilós játékos neve többször is felmerült a legjobb egyetemi támadófal játékosok közt, mégsem draftolta őt senki.
 
Persze ő sem maradt sokáig csapat nélkül, mivel a Bengals leigazolta. A preseason alatt a csapat második legjobb futás-blokkolója lett, de így sem tudta elkerülni, hogy elküldjék a keretszükítéskor. Ami azonban rossz az egyik csapatnak, az lehet pozitív egy másiknak, így például a waiveren levő játékost azonnal hívta a Patriots.
 
Ez az igazolás kicsit megerősítheti a center pozíciót, ahol az utóbbi években csak Dan Connolly és Ryan Wendell voltak bevethetők.
 
Chris Barker:
 
Sudfeld csapattársa volt a Nevada Egyetemen, de vele ellentétben a guard mind a 40 mérkőzésén kezdő volt. 2012-ben ő is esélyes volt a legjobb támadó falembereknek járó díjakra, de ez is kevés volt, hogy az egyik csapat kiválassza őt áprilisban.
 
A 23 éves játékost aztán a Miami Dolphins igazolta le, ahol a negyedik legtöbb snapet kapta a preseason során a támadó falemberek közt.
Miután ő sem élte túl a keretszükítést a Pats Barkert is behívta a keretbe. Az ő érkezésének is köszönhető volt, hogy Josh Kline-t waiverre tették (azóta már a PS tagja – a szerk.).
 
Joe Vellano:
 
A Maryland Egyetemen apja nyomdokaiba lépve elérte az All-American elismerést. Felépítése nem egy tipikus defensive tackle-é (186 cm, 128 kg), de őt ez sem állította meg, hogy ne legyen 3 éven keresztül kezdő a Terrapins-eknél. (Információk szerint súlya már átlépte a 135 kg-t – a szerk.)
 
2011-ben a Terrapins 4-3-as védekezési sémával állt fel, amiben Vellano igen impozáns számokat produkált: 94 tackle, 2,5 sack. Következő évben bizonyította, hogy 3-4-ben is igen hatékony, 14 tackle yard veszteségért és 6 sack. Ezeknél mégis többet nyomott a latba 5,35-ös 40 yardos ideje, valamint lábsérülése, így ő sem lett draftolva.
 
Rögtön a draft után leigazolta a Pats. Azóta több szép megmozdulása is volt már, és a preseason előrehaladtával mind nagyobb szerepet kapott a vékonyka DT csoportban. A 4 eddigi mérkőzés statisztikái alapján a csapat harmadik legjobb futásvédekezője és hatodik legjobb passzsiettetője. Talán sosem lesz kezdő, de 3-tech és 5-tech pozíciókban is bevethető.
 
A.J. Francis:
 
Szintén a Dolphinstól került Foxboroughba, Joe Vellano korábbi csapattársa. A 195 cm magas, 140 kg-s DT-nek 4 éves egyetemi pályafutása alatt 149 tackle-je és 20,5 sackje volt. Bár utolsó évében 9 sacket is elért, mégsem szavazott neki senki bizalmat a drafton.
 
A Dolphins ébredt először és nem csinált rossz üzletet, hiszen Francis a 4 előszezon meccsen 6-szor sackelte az ellenfél irányítóit, amivel abszolut esélye vol a csapat PS-ébe kerülni. De a Pats keresztül húzta a számításokat és elhappolta a Delfinek orra elől a fiatal DT-t.
Érdekes lesz figyelni őt és Vellanot, hiszen amellett, hogy 4 évig csapat- és harcostársak voltak, most a 3. és 4. DT szerepét töltik be a csapatnál.
 
Ryan Allen:
 
Talán a keretszükítés legnagyobb meglepetése, hiszen a 3 éves veterán,  Meskó Zoltánt sikerült kiütnie a csapatból. Csodálkozni, azonban mégsem szabad, hiszen az elmúlt két évben is Allen lett a teljes amerikai egyetemi liga legjobb puntere (Ray Gun Award), ami korábban még senkinek sem sikerült.
Mivel elég specifikus poszton játszik, így a 186 cm-es, 98 kilós punternek kevés esélye volt a drafton. A Pats nem késlekedett és leigazolta az ifjú punter, ami így utólag nézve, igen bölcs döntés volt.
 
Összehasonlítva Meskó teljesítményével a preseason meccsek alatt a következőt láthatjuk: Allen – 9 punt, 45,9 yardos átlag, 56 yardos leghosszabb rúgás, 4 20 yardon belüli punt és 1 touchback. Meskó – 14 punt, 44,6 yardos átlag, 57 yardos leghosszabb rúgás, 2 20 yardon belüli punt és 0 touchback. Tény, hogy irányított rúgásokban és bizonyos esetekben hang time-ban alulmaradt Allen, de a lába tagadhatatlanul erősebb és olcsóbb is, mint Meskó.

forrás: nepatriotsdraft.com

Hozzászólások

2013. 09. 05. 15:02
Bizakodó vagyok a Vellano, Francis kettős játékát tekintve, ezáltal a DT depth kérdést számomra sikerült megnyugtatóan rendezni.
2013. 09. 05. 15:03
Kuin
Köszi a cikket, nagyon jó.
Nem tudom, ki hogy van vele, de én egyre bizakodóbb vagyok ezzel az évvel kapcsolatban...
2013. 09. 05. 15:47
kyobalu
Támadó oldalon Brady és az újoncok meggyőztek..Kifejezetten ponterős alakulat jöhet össze, de azért kell még némi idő az összeszokásra..RB sor pipa, WR sor pipa, TE sor, ha Gronk egészségesen visszatér pipa..A támadófal nem győzött meg..Aggaszt Conolly ,Cannon és Svitek..Thomast nem engedtem volna el..Szerintem idén gyengébb a falunk..De bízni kell Scar-ban..

Védő oldalon a front7 ütősen néz ki..Erősebb mint tavaly..Most már a DT mélység is elég..DE van rakat..Reméljük fel is nőnek a feladathoz..LB sor jobb..Fletcher és Collins jók passzok ellen is..S talán kicsit nagyobb sebességre is kapcsolhatnak..

A DB sor kevés..Talib, DMC a két megbízható játékos,a többi középszerű..Itt hatalmas nagy változást a korábbi évhez viszonyítva nem látok..De az igaz, hogy tavaly is jelentősen javult a passz elleni védekezés amikor Talib fennt volt a pályán..Remélem az újonc Rutgerses fiúk pozitívan meglepnek..
Papíron a védelmünk erősebb..Remélem, hogy lényegesen nagyobb nyomást tudunk helyezni az irányítókra, s a futás elleni védekezésünk sem romlik..

Reméljük az alapszakaszban összeszoknak, a PO-ban pedig tündökölnek is a srácok..
Ha Brady ezt az újonc csapatot főcsoportdöntőbe irányítja, akkor neki kell kapnia az MVP-t.. s reméljük így is lesz..
2013. 09. 05. 16:11
cspeti98
A secondarynek szerintem nagyon jót fog tenni az hogy javult a pass rush úgyhogy én reménykedek egy nagyon jó védelemben.A támadóknál Thompkinsban bízok leginkább szerintem Bradyvel nagyon komoly páros lesznek és az egyik legnagyobb steal lesz az idei draftról.
2013. 09. 05. 16:47
Tzimisce
Ha csak addig húzza, mint Hernandez, már megérte.
2013. 09. 05. 16:19
Lucius
Kezdődjön már, kezdődjön már!:)
2013. 09. 05. 16:21
max350
A Snoopy-ban játszunk SB-t a Giants ellen és mi nyerünk!!!
2013. 09. 05. 16:24
DM
Sziasztok nyah leadtam az voksom a tippeldébe hátha meglátnátok miket tettem meg kihívnátok Rám a körzeti orvost,akkor vasárnap 19.00.-kor indul a banzáj tudom még bazi messze van,de remélem a szokott Pats Hungarian Fan Club Dream Team tiszteletét teszi itt a chat en :D :D :D UFF
2013. 09. 05. 17:54
nosbiglem
2013. 09. 05. 16:34
Wolverine89
ez a cikk nagyon kellett a lelkemnek! köszönjük!:D
2013. 09. 05. 16:47
Köszi Paul, csúcs :)
2013. 09. 05. 16:49
Burkus
Remek cikk, érdekes adatok. Remélem, Sudfeld egészséges marad és Thompkins nem jut Hörni sorsára. Bízom benne, hogy a csapat a többiekből is csinál még egy két csiszolt gyémántot.

Jarius Byrd mindenáron trade-t akar a Billsnél. Nem lenne abban fantázia, hogy elhozzuk egy pickért, amit amúgy is elszórnánk a drafton? Vagy mivel FS, nincs rá szükség DMC mellett?
2013. 09. 05. 17:47
Hát Byrd-ön én is elgondolkodtam :) Minimálisan alacsonyabb, de minimálisan erősebb, mint Gregory, tehát akár még lehetne is alkatilag.

A harmadik kör az szerintem igencsak kevéske ellenérték. Rajta van a tag, így legalább egy 2. kör plusz az apró. Kedvező lehet viszont, hogy épp hosszú ideje tartó talpsérülése van, ami erősen leverheti az árát. HA már A. Wilson IR-en van, akkor meg lehetne nézni. Egy DMC-Byrd páros érdekes lenne :)
2013. 09. 05. 17:53
A Pats harmadik köröse azért inkább 80. pick körüli, ami azért elég kevés ellenérték. Byrddel a legnagyobb probléma, hogy top safety fizetést akar, amit majd az új csapatnak kell kifizetni az év végén. Kérdés, hogy a pats a nagy összeget odaadná egy "kívülállónak" miközben McCourtynak is új szerződés kell 2014 után.

Byrd mostani sérülésével szerintem simán elintézte, hogy csak pletyka maradjon bármilyen trade vele kapcsolatban.
2013. 09. 05. 17:57
Igazad van DoM, azt kifelejtettem a gondolatmenetből, hogy top fizut akar. De tudod itt jöhet a nagy kérdés: Sok pénzt akar, de gyenge csapatot vagy kevesebb pénzzel is beéri és harcolhat minden évben a Super Bowlért.
Egyébként ha választani kéne, akkor DMC kapja természetesen a nagy összeget.
2013. 09. 05. 17:18
Wolverine89
ebbe a secondaryba bárki elfér byrd csoda lenne! szerintem is megérne egy 3 köröst:D
2013. 09. 05. 19:22
podorpeter
Valahogy nekem Sudfelddel kapcsolatban van valami jó megérzésem.
2013. 09. 05. 20:59
LaFleur
+1
Akkor már ketten vagyunk. :)
2013. 09. 05. 20:25
benzinkut
Engem egyedül a CB poszt nyugtalanít különösebben. Ne hívjatok vészmadárnak, de elképzelhetetlennek tartom, hogy Dennardot nem ültetik le. Akkor meg rendesen meg vagyunk lőve. Remélem Hawthorne-ra sikerül lecsapni és játékképes állapotba hozni.
2013. 09. 06. 11:40
MaYo#51
Hát igen! Egy egészséges jó állapotú Hawthorne-ra nagy szükségünk lenne!!!
2013. 09. 05. 21:08
cspeti98
Dennard meghallgatását átrakták szeptember 16.-ra.Ennyi dolga van a nebraskai bíróságnak?
2013. 09. 05. 21:09
Burkus
Vagy jó a lobbi. Ilyen típusú cselekménynél minél több idő telik el az elkövetés óta, annál enyhébb az elbírálás.
2013. 09. 05. 21:12
Abban a kérdésben, hogy megszegte-e a próbára bocsátásban előírt magatartásszabályokat a feltételezett ittas vezetéssel, nincs szerepe az időmúlásnak, nem?
2013. 09. 05. 21:31
lolvin
Ha jól olvastam Francis hat sacket ért el az előszezonban...hogy a csudába lehet ilyen valakit kirakni,h hátha nem viszi el senki? Lehet én nézek valamit mellé, de DT poszton hat sack négy meccsen bravurosnak tünik, még ha csak előszezon akkor is.
2013. 09. 05. 21:41
Soliai, Starks, Odrick, Martin a Dolphins DT depthje.

Vaughn Martinon el lehet vitatkozni esetleg, de ő már NFL-ben is mutatta, hogy jó teljesítményt tud nyújtani, plusz 34 endet is tud játszani a 43 DT mellett. Nem csoda, hogy ide nem fért be.

Most átnéztem az NFL gamebookokat a Dolphins öt meccs premeccséről és egy TFL-t, egy QB hitet találtam csak Francis neve mellett. Hat sacknek nyoma sincsen.
2013. 09. 05. 21:57
daelaci
A 6 sack az valóban durva lenne, de attól tartok se neki, se senki másnak nem sikerült ez a bravúr ebben az előszezonban, sőt az előző hét előszezonban sem.
2013. 09. 05. 22:02
mhatrix
2013. 09. 06. 01:49
Wyatt
Cave Browns-, nem Bengals-játékos volt :)
2013. 09. 06. 01:51
Wyatt
Illetve Sudfeld 4 TD-je legyen inkább 8 :)
2013. 09. 06. 06:29
Burkus
Ahogy elnézem, Welker ott folytatja, ahol nálunk abbahagyta. 9 elkapás és 2 TD eddig. Manning 6 TD passz a bajnok ellen! Nem semmi.
2013. 09. 06. 07:03
lolvin
Már úgy érted, h 7 TD passz? jól elfenekelték a bajnokot...
2013. 09. 06. 07:05
Raschy
Ez a Baltimore kész káosz volt, A D mintha pályán sem lett volna, O részéről pedig szerintem elég annyi adat, hogy Flacco 62 passzal próbálkozott és Rice csak 12x futott.
2013. 09. 06. 07:17
nosbiglem
A Révens bajnokaspiráns! Muhahahahahaah, csk röhögni tudok ezen! :))
2013. 09. 06. 10:58
Tzimisce
A Ravens szétesett, ezt mindenki látta, aki kicsit is odafigyelt offseasonban. Azonban ahogy hallom WW a dropokat is ott folytatta, ahol eddig. Az már más kérdés, hogy megadták neki.
2013. 09. 06. 15:46
nosbiglem
Igen, sokat droppolt, volt egy olyan, amit elnéztek és megadtak neki, csak mivel no huddleban nyomta péjton, nem volt ideje Háribonak hogy piros zászlót nyomjon.
2013. 09. 06. 07:53
nosbiglem
2013. 09. 06. 07:58
kyobalu
Hát a Denvernek elég jól sikerült az erődemonstráció..Azért Manning Brady után a legjobb..7 TD az 7 TD..Nem kell cifrázni..Habár szerintem előbb-utóbb lesz egy sérülés..A fala nem az a túl acélos,előbb-utóbb valaki nagyon le fogja vinni...Welkernek pedig sok sikert..Tényleg ott folytatja ahol nálunk abbahagyta..
A Ravens vicc volt..Hát ez már rég nem az a "rettegett" védelem..Nagyon nem tudták páran, hogy mit kell csinálni..
Flacco pedig bemutatta, hogy miért is csinált hülyét az FO-ból a szerződése kapcsán..Az egyik legtúlértékeltebb QB..62 passzából 34 sikeres..és 2 milyen csúnya int volt..Pff..
A Denver sajna jó lesz végig..a tegnap este alapján a Baltimóór meg nem annyira.. ;-)
2013. 09. 06. 09:19
TMR
Nyilván azért a Denver sem fog mindig ilyen jól játszani, vagyis inkább úgy mondom, hogy az ellenfele ennyire fogalmatlanul. A Ravens Def sok esetben kis túlzással azt sem tudta, hogy hol van, nem beszélve a special team-ről. Az maga volt a vicc. Valószínűleg javulni fognak ők is...van honnan.
2013. 09. 06. 09:38
A tegnapi meccsnél ne feledjük el, hogy amíg Jacoby Jones és Michael Oher a pályán voltak, elég jól ment a támadása a Ravensnek. Utána kiütötték Jones (közröhej az egész szitu). Illetve a két "üstökös" Dallas Clark és Brandon Stokley megmutatták miért is nem akarta öket senki leigazolni hamarabb.
Torey Smith pedig most azért nem tudott villogni, mert nem Champ BAiley fogta :)

A Denver erös lesz idén, egyértelmü esélyes a végén. De ök sem fognak mindig így játszani. Majd az AFC döntöben elnáspángoljuk a popojukat :)
2013. 09. 06. 10:00
kyobalu
2013. 09. 06. 10:19
Croaker
Hát azért WW csúnyán elejtette azt a visszahordást. Meccs összefoglalót láttam csak, az alapján persze jó volt, de a drop az drop. Szoros helyzetben bajos. Persze szurkolok neki, de már nem annyira :)
2013. 09. 06. 10:34
Nem volt hibátlan WW. Az elejtett punt után volt egy másik dropja is, de azt jónak fújták a bírók és Harbaugh nem is dobott rá pirosat, pedig lassításban simán kijött, hogy a földet érte a labda.
A Broncosnál az lesz nehéz, hogy 4 olyan játékosuk van, aki jó elkapásban, azt húzós levédekezni.
2013. 09. 06. 10:35
Croaker
Hát igen, azt visszajátszották az ismétlésben is. Mákos "elkapás".
2013. 09. 06. 10:57
matcha
A meccs után külön öröm volt ezt elolvasni. :D
http://fuzovelkifele.blog.nepsport.hu/archives/2013/09/05/a_baro_ur_brings_the_next_level_shit/
2013. 09. 06. 11:09
Croaker
Ez a cikk annyira szar volt, mintha google fordítóval csinálták volna. Olvashatatlan élvezhetetlen ratyi. Borzasztó stílus. Ez neked tényleg öröm volt ? :)
2013. 09. 06. 15:14
matcha
Nem szeretem a bácsikat, nagyképű, lekezelő cikkeket írnak (el se szoktam olvasni az irományaikat). De miután a Broncos belecsavarta a Ravenst a műfűbe, öröm volt elolvasni ezt a nagypofájú, elvakult cikket. És jól esett röhögni rajtuk.
Tudod, a legszebb öröm a káröröm. :D
2013. 09. 06. 11:52
Wolverine89
ez a 7 td nekem sokk volt, ennyire nem lesz rossz a ravens, de, hogy ennyire szétpasszolták őket... kár, hogy nem ellenük játszunk a jövő héten, mert a végére úgyis felszivják majd magukat
2013. 09. 06. 12:08
én azt nem tudom, hogy ezek a Manning fivérek mikor fognak végre kifogyni a szerencsébőL?!
klasszis irányító Peyton de valahogy mindig rohadt nagy mákja van... ez a Ravens D#x egy vicc volt!
Azt félve említem meg, hogy ha Brady passzol a meccs végén ilyen szituációban, akkor kommentek százaival lenne tele a net, hogy megalázza az ellenfelet... minek ilyenkor még passzolni, stb., stb.
2013. 09. 06. 12:44
Wolverine89
+ 1
Brady nem egyenlő Manning (thx god):)))
2013. 09. 06. 13:14
Tudod vagyunk mi divatrdukkerek, de mindenki más ebben az esetben divatellendrukker :)
2013. 09. 06. 14:54
cescf4
köszi hogy leírtad... nem akartam én szétoffolni a topicot

amúgy PM alapszakasz irányító, felőlem dobhat 60TD-t is, ha PO besül mint eddig majdnem mindig

(sajnos TB is sokat romlott a PO-ban, de azért még mindig 3>1)
2013. 09. 06. 17:27
podorpeter
Bízzatok a fiatalokban,öregekben,edzőkben,szurkolókban,szerencsében,tudásban. GO PATS !!!
2013. 09. 06. 20:35
Lucius
Én mindig mondtam, hogy Flecco nem érdemli meg a pénzét. Az új O koordinátor sem sokat ért most. Playoffban minden összejött nekik, de nem lepődnék meg, ha idén be se jutnának. Ez a D árnyaka sem a tavalyinak, az O meg max. közepes.
Denver elég táp, de azért egy félidőt tartották őket. Ha WW lesérül náluk, klasszisokkal romlana a teljesítményük. A Pats O szerintem több lábon áll (preseason alapján), de majd meglátjuk. O faluk elég gyenge. Ezzel együtt nem lesz egyszerű ellenük. Nagy zakót is kaphatunk.
2013. 09. 06. 21:21
lolvin
Nem tudom ki nézte a sport1-es közvetitést, de nekem nagyon feltünt, h a szakkomentátorok még csak kicsit sincsenek tisztában a dolgokkal...mindenki azt emlegette (a Trash Talkban is), h kinek fog dobálni TB...senki még csak meg sem emlitette, h itt van helyette Amendola...külföldi elemzésekben mindenhol azt olvastam és hallottam is, h Amendola jobb játékos mint Welker, gyorsabb, magasabb, jobbak a kezei, a szélen is tud játszani stb...persze mindenhol megemlitik a "sérülékenységét"...lényeg a lényeg, benneteket és a külföldi szakirókat olvasva olyan érzésem van, h a sport1esek kicsit amatőrök, kivéve persze Markot meg Bowl.hu-s srácot, ők valahogy jobban képben szoktak lenni...
2013. 09. 06. 21:46
Lucius
Én néztem. tényleg legalább ktészer kiemelték, hogy Ewlkwer hiányzik majd a Patsből, de Amendoláról bölcsen hallgattak. Gondolom azt hiszik, hogy úgyis lesérül az első meccsen. De mint írtam, szerintem még valahogy nélküle is ellenne a csapat.
2013. 09. 06. 22:45
nosbiglem
Azt mondom, nem kell foglalkozni velük.
(Elég finoman fogalmaztam.)
Hozzászólás a(z) Nem draftolt újoncok a keretben bejegyzéshez