Menetrend
Szavazás

NFL Combine 2018: Quarterbackek

2018. 03. 19. 16:00
Szerző: Increay
Kategória: Cikkek, Elemzés
Véget ért a szabadügynökpiac legfontosabb része, így folytatódik a Combine cikksorozat is, ezúttal az irányítókat veszem górcső alá.

Roster: Tom Brady, Brian Hoyer

Az egyik legizgalmasabb kérdés a drafton a Patriots szurkolók számára az, hogy választ-e idén irányítót Bill Belichick. Tom Brady augusztusban tölti be a 41. életévét, bár még néhány évig ő lehet a kezdő irányítója a csapatnak, de sosem lehet tudni, mikor fogja szögre akasztani a sisakot. Hoyer cserének megfelelő, egy fiatal, nagy potenciállal bíró QB kiválasztása fontos lenne, hogy ha úgy adódik, legyen választási lehetősége az edzői stábnak. Bill Belichick eddig 9 irányítót draftolt, a két legutóbbi játékos Jacoby Brissett (2016, 3.kör) és Jimmy Garoppolo (2014, 2.kör) voltak. A Patriots Drew Bledsoe óta (1993, 1/1,) nem draftolt irányítót az első körben. Valószínűtlen, hogy a Patriots korai picket áldozzon egy fiatal QB-ért, inkább a 3-4. kör tájékán lehet reális esély arra, hogy irányítót szerezzen a csapat.

Top prospectek:

Josh Allen - Wyoming (6'5", 237 lbs)Josh Allen

40 Yard Dash: 4.75 (3.)
Vertical Jump: 33,5" (1.)
Broad Jump: 119" (1.)
3 Cone Drill: 6.90 (2.)
20 Yard Shuttle: 4.40 (T-8.)

Allen az idei draft boom-or-bustja. Egy remek felépítésű játékos, karereje és mobilitása is kiemelkedő. Ami nagy kérdőjel nála az a pontosság. Egyetemen mindössze 56%-os pontossággal dobta a labdáit, az NFL-ben ez minden bizonnyal kevés lesz. A 2017-es szezonját 1812 yarddal, 16 TD-vel és 6 eladott labdával zárta. Az első évében jót tenne neki, ha nem dobnák egyből a mélyvízbe, fokozatosan kell fejlődnie. A Combine-on remek eredményeket produkált. "Imádom a focit. Mindent meg fogok tenni a pályán. Ha pedig valaki az első pickkel engem választ, akkor bele fogok adni mindent, hogy bebizonyítsam, megérte rám áldozni a picket." Mivel az első kör elején rengeteg olyan csapat van, akinek irányítóra van szüksége, így a top 5-ben szinte biztosan kiválasztja valaki.

Sam Darnold - USC (6'3", 221 lbs)Sam Darnold

40 Yard Dash: 4.85 (9.)
Vertical Jump: 26,5" (T-15.)
Broad Jump: 105" (13.)
3 Cone Drill: 6.96 (T-5.)
20 Yard Shuttle: 4.40 (T-8.)

Darnoldot leginkább Andrew Luckhoz hasonlítják, remek méretekkel rendelkezik ő is. Akár a szezon első meccsén is kezdő lehet, de neki sem ártana egy év "pihenés". A védelmek olvasásában, illetve a zsebből való elmozgásban még fejlődnie kell. Ha minél több tapasztalatot tud szerezni, akkor a határ számára a csillagos ég. A Combine-on középszerű eredményei voltak, egyedül a 3 Cone Drillje tartozott a legjobbak közé. Tavaly a passzainak 63%-a volt sikeres, 4143 yardot, 26 touchdownt és 13 interceptiont dobott. Allenhez hasonlóan ő is top 5 várományos.

Baker Mayfield - Oklahoma (6'1", 215 lbs)Baker Mayfield

40 Yard Dash: 4.84 (8.)
Vertical Jump: 29" (T-11.)
Broad Jump: 111" (T-8.)
3 Cone Drill: 7.00 (T-7.)
20 Yard Shuttle: 4.28 (T-3.)

Az NFL következő Johnny Manzielje? A legutóbbi Heisman-győztes játékos, aki utolsó évében egészen elképesztő számokat produkált, teljesen megérdemelten kapta meg a legjobb egyetemi játékosnak játó díjat. A Sooners megnyerte a Big 12 konferenciát, és bejutottak a rájátszásba is, ott azonban a Georgiától vereséget szenvedtek. 2017-es szezonját 70%-os pontossággal, 4627 yarddal, 43 TD-passzal és mindössze 6 interceptionnel zárta, emellé szerzett még 5 futott hatpontost is. Mobilitásából adódóan remekül tudja meghosszabbítani a játékokat, a zseb összeomlása sem egyenlő a sackkel, illetve rendkívül pontos. Az egyetemen játszott séma feküdt neki, így aki kiválasztja, annak köré kell építeni a támadósort. Ha csak ezeket néznénk, akkor simán top irányítónak is nevezhetnénk idén, de ahogy az elején írtam, sokan tartanak attól, hogy egy Manziel 2.0 ő valójában. Nem ő a legmagasabb irányító idén, ezzel még nem lenne akkora baj, de a letartóztatásos eset nem tett jót a renoméjának. Bár eltiltva nem volt, a Manziel-eset után óvatosabban bánnak a GM-ek a balhés játékosokkal. Mayfield szerint azonban teljesen különbözőek ők ketten: "Aki draftol engem az egy győztes mentalitású irányítót kap. Ha más nem, én biztosan képes vagyok átfordítani a dolgokat. Hogy miért én vagyok a legjobb opció? A pontosságom miatt, bármilyen passzt képes vagyok megdobni. Remek viszonyt ápolok a többi sráccal is, hihetetlen energiát hozok a csapatba. Kérdezz csak meg bárkit az Oklahoma edzői közül, ők is ezt fogják mondani." Valószínűleg így is lesz olyan csapat, aki majd a top 10-ben kiválasztja.

Josh Rosen - UCLA (6'4", 226 lbs)Josh Rosen

40 Yard Dash: 4.92 (13.)
Vertical Jump: 31" (T-4.)
Broad Jump: 111" (T-8.)
3 Cone Drill: 7.09 (T-9.)
20 Yard Shuttle: 4.28 (T-3.)

Rosen a negyedik (és talán utolsó?) olyan QB idén, aki az első napon fog elkelni. A Combine-on közepes eredményt hozott össze. Számára a 2016-os év alakult rosszabbul, 2015-ben és 2017-ben is remekül játszott. Ebben a két szezonjában elérte a 3600+ passzolt yardot és összesen 49 touchdown passza volt, 21 interception ellenében. A lábmunkája elég jónak mondható, a karerejéről ez már nem mondható el. A védelmek olvasásában, illetve a döntéshozatalban kell leginkább fejlődnie. Nyomás ellen remekül teljesít, 2017-ben 63%-os pontossággal passzolt, ha blitz érkezett. Minden képessége megvan hozzá, hogy kezdőjátékos váljon belőle, egy jó edzői stábbal messzire eljuthat.

Második napos játékosok:

Lamar Jackson - Louisville (6'2", 216 lbs)Lamar Jackson

Jackson nem vett részt a felmérő mérhető gyakorlatain. Három szezon alatt 69 touchdown passza volt, valamint 50! futott hatpontosa. A szakértők szerint nem egy igazi irányító, a pontossága aggasztó lehet, egyik szezonjában sem érte el a 60%-ot. Sokak szerint inkább elkapót kellene játszania, erre ő a következőt mondta: "Egyik csapat sem kért meg, hogy legyek WR. Nem tudom, honnan veszik, én irányító vagyok. A lábmunkámra és a passzpontosságomra koncentráltam leginkább, ebben szeretnék fejlődni." Arra is választ kaptunk tőle, hogy kiket néz leginkább az NFL-ben: "Cam Newtont és Tom Bradyt. Mindketten szuperhősök. Ha Foxboroughba kerülnék, úgy állnék oda Brady elé, mint egy kisgyerek. Megpróbálnék annyit tanulni tőle, amennyit csak tudok." - tette hozzá mosolyogva. Nincs kizárva, hogy valaki már az első körben kiválasztja, ha ez nem történik meg, akkor a második kör közepénél tovább nem igazán fog csúszni.

Mason Rudolph - Oklahoma State (6'5", 235 lbs)Mason Rudolph

40 Yard Dash: 4.90 (T-11.)
Vertical Jump: 26" (Last)

Rudolph egy óriási 2017-es szezon után intett búcsút az egyetemnek és jelentkezett a 2018-as játéksobörzére. 4907 yardot - ami a legtöbb volt az egyetemi elsőosztályban -, 37 TD-t passzolt, és 9 eladott labdája volt. Rudolph egy tipikus zsebirányító, évről évre rendkívül sokat fejlődött. Leginkább a play-action passzokból szerezte a yardokat. Remekül tudja olvasni az ellenfél védőinek mozgását, ami nagy hasznára is válhat, hiszen a karja nem a legerősebb. Első néhány évében csereirányító lesz belőle, ha szépen fejlődik, akkor egy megbízható kezdőirányítóvá válhat. A szakértők a 2-3. körre várják, de ha nagy rush lesz az irányítókért, akár már a második kör közepén elkelhet.

Mike White - Western Kentucky (6'5", 224 lbs)Mike White

40 Yard Dash: 5.09 (Last)
Vertical Jump: 27" (14.)
Broad Jump: 96" (Last)
3 Cone Drill: 7.40 (15.)
20 Yard Shuttle: 4.40 (T-8.)

Mike White két South Floridánál eltöltött szezon után érkezett a WKU-ra, és remek eredményeket produkált. Mindkét szezonjában elérte a 4000 passzolt yardot, összesen 63 touchdownja volt, 15 interception mellett. A fiatal QB köztudottan Brady megszállottja. Ezt ő sem tagadta az interjúk során: "Ez pontosan így van." - helyeselt mosolyogva. "Imádom nézni a játékát, hihetetlen ahogy játszik. Mindig győzni akar, én is próbálom róla mintázni a játékomat. Elképesztő, ahogy már a snap előtt tudja, hogy mi fog történni, ezzel szinte legyőzve a védelmet. Akik vele vannak a pályán, egyszerűen nem tudnak rosszul játszani, mert mindig felkészült és tudja mi fog történni." White szerint remekül illeszkedne a Patriots rendszerébe, hiszen a Senior Bowlon dolgozott együtt a Texans jelenlegi főedzőjével, Bill O'Briennel, aki volt a Patriots támadókoordinátora is. "Bár nem ismerem a Patriots playbookját, de azt gondolom, fekszik nekem ez a fajta stílus. Pontosan az elkapók, futók kezébe kell jutattnom a labdát, és nekem ez a legnagyobb erősségem." A Senior Bowlon szerzett tapasztalatoknak hála, önbizalomhiánya sincs az újoncnak: "Amikor elmentem a Senior Bowlra, akkor azt gondoltam, hogy csak azért lehetek itt, mert az egyik legjobb vagyok. Akár hosszú passzra vállalkozok, vagy zsebkendőnyi területre kell bedobni a disznóbőrt, az egyik legjobb vagyok idén. A dobómozdulatom is remek, talán az egyik legjobb a classban." Remek karereje van a srácnak, de mivel alsóbb osztályból érkezik, ezért kérdés, meg tudja-e ugrani a szintet, hogy a profik között is tényezővé váljon. Az inkonzisztenciája aggodalomra adhat okot, illetve a blitzek gyorsabb olvasásában, döntéshozatalban is fejlődnie kell. A Combine-on nem hozott űrszámokat, de nála nem is az atletikusságon van a hangsúly. A Patriots számára ideális csereirányító-jelölt lehet, a 3-4. körben, akár be is ruházhat rá Bill Belichick.

Luke Falk - Washington State (6'4", 215 lbs)

Falkról már egy külön cikkben esett szó, ezt itt elolvashatjátok.

Hátsóbb körös prospectek:

Kyle Lauletta - Richmond (6'3", 222 lbs)Kyle Lauletta

40 Yard Dash: 4.81 (T-6.)
Vertical Jump: 31" (T-4.)
Broad Jump: 113" (4.)
3 Cone Drill: 6.95 (4.)
20 Yard Shuttle: 4.07 (1.)

Lauletta a másodosztályú Richmond Spiders irányítója, aki sok szakértő szemében az ideális Patriots prospect. Van kötődése a Navy-hez (Tengerészet), valamint a lacrosse-hoz is. Bár alacsonyabb osztályból érkezik, a sorozatban három 3000+ yardos szezon, és az évről évre növekvő TD passzainak a száma (19, 24 és 28) bizakodásra ad okot, ráadásul ő lett a Senior Bowl MVP-je is. "Hatalmas volt. Ha az ember alacsonyabb osztályból érkezik és a legjobbakkal játszhat együtt, akkor azt meg kell becsülnie. Megpróbáltam mindent beleadni, kihasználni a lehetőségeimet, szerintem sikerült is." - mondta. A riporterek arról is kérdezték, hogy a lacrosse-os múltja miatt, lát-e több esélyt arra, hogy a Patriotshoz kerüljön. "Hallottam róla, de nem igazán gondolkozok ilyen dolgokon. Megpróbálok a feladatomra koncentráni, minden nap a legjobbamat nyújtani és lenyűgözni a scoutokat." Laulettát arról is faggatták, lát-e hasonlóságot közte és Jimmy Garoppolo között. "Néztem a játékát, van néhány hasonlóság köztünk, ezt meg tudom erősíteni. Akárcsak ő, én is alacsonyabb osztályú egyetemről jövök, gyors a lábmunkája, dobása. Remekül irányítja a társait, ami egy irányítónál fontos szempont. Olyan játékos, akiről jó modellezni a saját játékom." Lauletta mindig felnézett Tom Bradyre, első évében hasonló rendszerben is játszott. "Ha valaki a legjobb ebben a sportban, arra fel kell nézni. Ha New Englandben draftolnának, egy álmom válna valóra. Minden irányító boldog lenne, ha Foxborough-ba kerülne. Egy olyan embertől tanulni, mint Brady, az nagyszerű volna. Akárhova kerülök, jó helyem lesz, de ha a Patriotshoz kerülök, kifejezetten boldog leszek." Lauletta helyét eléggé nehéz belőni, akár az ötödik körig is csúszhat, de akár a második nap végén is draftolhatja valamelyik csapat.

Chase Litton - Marshall (6'5", 230 lbs)

Littonról is készült már egy cikk, ezt itt találjátok.

Logan Woodside - Toledo (6'1", 213 lbs)Logan Woodside

40 Yard Dash: 4.79 (5.)
Vertical Jump: 31,5" (3.)
Broad Jump: 103" (T.14)
3 Cone Drill: 6.94 (3.)
20 Yard Shuttle: 4.15 (2.)

Woodside-dal elérkeztünk az utolsó prospecthez, akiről szó lesz. Egy alulméretezett QB, aki viszont rendkívül intelligens és pontos irányító, ezzel ellensúlyozva a karerejéből, magasságából adódó hátrányokat. Remekül engedi el a labdákat, Jimmy Garoppolo-t is emiatt válaszotta ki anno a Patriots. Az elmúlt két szezonjában összesen több mint 8000 yardot, 73 TD-passzt és 17 interceptiont dobott. Akárcsak a többi fiatal QB, ő is tanulmányozta Brady játékát. "Ő is alulról kezdte, de bebizonyította, hogy igenis helye van az NFL-ben." Bár a magassága sok GM-nek riasztó lehet, ő reméli, hogy nem lesz ezzel probléma, a remek dobómozdulattal ezt ellensúlyozni tudja. Az NFL-ben egyébként is egyre gyakoribbak az alacsonyabb irányítók pl. Drew Brees, Russell Wilson, vagy éppen Jimmy Garoppolo. "Sohasem voltam az a nagydarab srác, de helyem lehet az NFL-ben. Akik szerint nem, ők nézzék meg a dobásaim és a lábmunkám, meg fog változni a véleményük." Woodside az NFLPA Bowl Game és a Combine alatt is találkozott a Patriots képviselőivel, így valószínűleg kölcsönös az érdeklődés köztük. Ha így van, akkor a Patriots ráér a draftolásával akár az utolsó körben is, sőt Woodside akár draftolatlan újoncként is Foxboroughba kerülhet.

Update (2018.03.21.): Nick Caserio, a Patriots a személyzeti ügyek igazgatója, hétfőn személyesen vett részt a Toledo álltal szervezett Pro Day-en, hogy élőben tekintse meg Logan Woodside-ot. Hírek szerint kiemelt figyelmet szentelt az irányítónak.

Forrás: Patriots.com NFL.com ESPN

Hozzászólások

2018. 03. 19. 16:06
vodka03
Bárki csak Rudolf ne jöjjön.
2018. 03. 19. 16:34
hopi46
Miért is?
2018. 03. 19. 16:45
cspeti98
System QB-nak tűnik és nincs túl magasan a plafonja. Én még Allent is odatenném a bárki csak ne ő listára, de szerencsére rá nem is lesz esélyünk.
2018. 03. 19. 18:43
vodka03
System QB, gyenge a karja, alacsony a ceiling, a power 5 sulik közül az ő konferenciájuk a leggyengébb defense szempontjából (PAC-12 se túl combos), a Sooners után ő körülötte volt a legjobb offense, aztán még ott volt a combine is, ahol az egyik leghitványabban dobbált az összes QB közül a drilleknél. Idén 3 komolyabb meccsük volt, abból 2-t elvesztettek (TCU, OU,) a Texas-t elverték, de ott meg 300 yd alatt maradt TD passz nélkül. A Sooners elleni egy jó meccs volt, azt érdemes visszanézni, Rudolf mondjuk elég gyér volt a nagyjából 50-%os passz pontosággal.

És arról nem is beszéltünk, hogy még mindig kéne a draftról OT, DL meg LB, ami fontosabb jelenleg, mint egy dev QB.
2018. 03. 19. 20:43
Arnold Patsenegger
Oké,hogy fontos az OT, Dl, meg LB... de Brady bármikor lesérülhet és/vagy visszavonulhat.
Mivel esélyünk sincs a top5benn húzni,ezért kell egy project QB mindenkèpp. Még egy top draftolt irányítónak is kell 1-2 év mire felveszi a ritmust és eleget tanul... hát még a 2-4 körösöknek.
És szerintem jövőre se fogunk a top 3ban draftolni...
2018. 03. 19. 20:54
vodka03
És ezért érünk rá hátrébb QB-t húzni, mert van fontosabb poszt a csapatban, akik kezdők lehetnek, de egy QB úgyis ülni fog Brady mögött még éveket. Ha meg Brady megsérül tök mindegy, hogy a 2. körben vagy a 4.-ben húztunk QB-t, úgyse nyerünk SB-t, egy 2. körös LB vagy OT viszont a segítségünkre lehet már idén.
2018. 03. 19. 21:00
InfiniteLoop
Ha TB kiesik, akkor az a legjobb, ha egyből tök utolsók leszünk, mert akkor miénk a következő 1/1 :)
2018. 03. 19. 16:42
cspeti98
Vicces, hogy Jacksonból WR-t akarnak csinálni a pontossága miatt, Allen meg top5 pick lesz és fel se merül senkiben, hogy TE-t kéne játszania. Olvastam olyat is, hogy Jackson nem tud majd átállni az NFL-re mert nem pro-style offenseből jön és ezt képesek magukat szakértőnek nevező emberek leírni, amikor a Louisville offense az általunk is használt Erhardt-Perkins rendszerre épül. Ha sokat esik, akkor gondolkodás nélkül behúznám.
2018. 03. 19. 17:20
Cuchulain82
A top 4ből szerintem Rosen és Darnold az akikből legalább egy középszer kijön, Allen és Mayfield vagy nagyon bejön vagy hatalmas égés lesz.
Lamar Jacksontól az ég óvjon, nem tudom elképzelni hogy beválna, akkor már inkább Rudolph pedig őt sem kedvelem.
Lauletta szerintem simán kimegy a második kör végén vagy a harmadik elején /nekem ő a nagy kedvencem/, a többiek közül Falk, White és Woodside akinek örülnék.
2018. 03. 19. 18:05
cspeti98
Jacksonnal mi a probléma?
2018. 03. 19. 18:32
Cuchulain82
Személy szerint nem nagyon lelkesedem a futkározós irányítókért, nálam egy QB passzolni tudjon nem kell hogy megfussa a TDt, nem tudom elképzelni hogy az NFLben is menne neki ez a majdnem annyi TDt futok mint amennyit passzolok statisztika. A videókon amiket láttam róla nagyon ügyesen futkos, de alig láttam olyan passzt ami nem tök üres elkapónak ment, márpedig ez lényeges lenne hogy ha szorosan fogják a WRt akkor is oda tudja neki dobni a labdát.
Az sem szimpatikus hogy a Combineon nem vett részt a gyakorlatokon /nem tudok sérülésről ami ebben gátolta volna/, minek ment oda ha tudta hogy nem csinál szinte semmit /oké gondolom az interjúk miatt/?
De ez az én véleményem, ettől még simán behúzhatja BB és akár be is jöhet.
2018. 03. 19. 18:48
vodka03
Konkrétan azért nem csinált mást a QB drilleken kívül, mert előtte lévő nap mondták sokan, hogy csak WR-ként van a csapatuk board-ján és kérték, hogy csináljon WR drilleket is. Ő meg ezzel jelezte a csapatoknak, hogy ő kizárólag QB-ként tekint magára és a csapatok is csak, akkor draftolják, ha úgy számolnak vele. Ezért hagyott ki minden mást.
2018. 03. 19. 18:58
Cuchulain82
jó legyen a combine részét elfogadom, a többi vele kapcsolatos aggályom viszont marad, aztán jövőre majd kiderül hogy igazam volt-e
ti kinek örülnétek QB poszton?
2018. 03. 19. 20:14
cspeti98
Lamar Jacksonnak de ezt gondolom már tudod. :D
Későbbi körökben Falk, Lauletta, White, Woodside a sorrendem.
2018. 03. 19. 20:08
cspeti98
Azért nehogy elővegyünk már egy QB-t, hogy jó döntést hoz és az üres elkapót dobja meg. Ez olyan mintha negatívumként írnánk fel egy WR-nek hogy mindig elszakad és nincsenek 50-50 elkapásai :D Egyébként simán be tudja dobni kis területre is a passzokat. Gyakorlatilag minden passzra képes, csak még nem konzisztensen, mert a mechanikáján javítani kell, de ebben folyamatosan javult.

Azt szintén nem értem, hogy miért baj ha gyors és tud funi, oké az NFL-ben nem lesz ennyire hatékony belőlük, de ad egy új dimenziót a támadósornak. Sokkal szívesebben passzol a zsebből mint azon kívül, szóval még csak nem is tipikus scrambler, még akkor se ha nyilvánvalóan része a játékának a “lábon megoldja”.

A Combine kihagyása szintén szokványos dolog, csak általában indok nélkül vagy valami kamu sérülésre hivatkozva. Ennek általában az az oka, hogy a pro dayeken sokkal othonosabb környezetben dolgozhatnak, valamint, hogy a Lucas Oil borítása az egyik leglassabzb és félnek, hogy a gyengébb 40 yard miatt csúszni fognak. Jackson esetében még ok is van, mert nevetséges hogy WR-t akarnak belőle csinálni. Dalton majdnem ugyanilyen magassággal és súllyal miért nem volt alulméretezett QB-nak? Allent rosszabb pontossággal miért nem akarják TE-é átképezni?
2018. 03. 19. 20:40
vodka03
Én megértem, ha valaki Jackson-ból WR-t vagy RB-et akar csinálni. 6'2 és 215 lbs fölött van és sokan 4.4 alját tippeltek a 40 yardra...ez nagyjából Julio Jones, és nyilván ez csak számok alapján, de akkor is ritka az ilyen. Azt meg lehetett látni egyetemen is, hogy nem nagyon tudtak mit kezdeni vele, ha megindult előre.

A Dalton-os összehasonlítást nem értem, hiszen Jackson-t se a mérete miatt akarják WR-nek, hanem a fizikális adottságai miatt. Ha Jackson 4.75-öt futna 40 yardon senki nem mondaná, hogy váltson pozicíót.

Josh Allen-t meg a büdös nagy karjai miatt nem fogja senki megkérni, hogy játszon mást, a GM-ek belevannak szerelmesedve az ilyen emberekbe. Plusz ő nem mutatta semmilyen jelét, hogy képes lenne a fizikai adottságai miatt mást is játszani.
2018. 03. 19. 20:58
cspeti98
Pedig vannak olyan szakértők, akik szerint a mérete miatt kéne neki WR-nek lennie, például Bill Polian is arról beszélt, hogy túl alacsony (érdekes a nála is alacsonyabb Manzielbe szerelmes volt). Az a GM aki szerint azért kéne WR-nek lennie mert gyors adja vissza a papírjait. :D Nem értem miért kéne azért pozíciót váltania, mert alkalmas egy másikra is.

Allenről tudom, hogy nincs olyan forgatókönyv, amiben kicsúszik a top5-ből, mert a GM-ek tudja a franc miért, de imádják a fehér, erős karú, prototípus felépítésű QB-kat, akik nem mutattak semmi extrát.
2018. 03. 19. 21:09
vodka03
Valószínűleg nincs olyan GM, aki kizárólag a gyorsasága miatt akarna WR-t csinálni belőle, de az is faktor a méretei, a dinamikája és hasonlók mellett. Én is megnézném 2-3 év tanulással mit tud csinálni QB-ként, de megértem azokat is, akik úgy gondolják, hogy válthatna.

De innen kezdve, hogy elmondta kizárólag QB-t akar játszani tárgytalan a dolog jelenleg. Remélem valami értelmes franchise-hou kerül, ahol tanulhat rendesen.
2018. 03. 19. 21:12
cspeti98
Én is reménykedem benne, szerintem megfelelően használva üde színfoltja lenne a ligának.
2018. 03. 19. 22:43
btgcrew
Fullra egyetértek:)
2018. 03. 19. 22:43
btgcrew
Fullra egyetértek:)
2018. 03. 19. 22:43
btgcrew
Fullra egyetértek:)
2018. 03. 19. 19:53
LAX
The Patriots reportedly have shown interest in former Bills special teamer Marcus Easley. nesn.com/?p=829109

Oh Slater... :(
2018. 03. 19. 22:36
Andrew900
McClellin elküldve
2018. 03. 19. 22:38
Andrew900
Chung új szerződés mit szóltok ?
2018. 03. 19. 22:45
btgcrew
Én örülök neki
2018. 03. 19. 22:49
hivatalos bejelentést még nem láttam róla, remélem minél hamarabb sor kerül arra is
2018. 03. 22. 22:58
FunTom
Ne kövezzetek meg, de szerintem le kéne igazolni a Johnny Manzielt 1 + x éves szerződéssel. Bagóért ide lehetne hozni.
Még csak 26 éves szóval van benne a legmagasabb szinten 10-12 év, viszont Már 26 éves, szóval talán kinőtte ezt a playboy életetstílust. A tehetsége meg van még talán ahhoz is, hogy minsőségi utódja lehessen Bradynek és Brady mellett, na meg Belichick és JMD keze alatt sokat tanulhatna arról mi is az profinak lennie és profiként élni. Nem mellesleg itt meglenne a motiváció is, ami a Brownsnál hiánycikk volt már akkor is amikor ott volt. Ha nem jön be buktak némi aprót, ha viszont bejön, lesz egy 1/1-es irányítónk a Brady uzáni évekre ráadásul szinte ingyen szereztük meg.
Hozzászólás a(z) NFL Combine 2018: Quarterbackek bejegyzéshez