Menetrend

Nincs megegyezés

2012. 07. 16. 20:55
Szerző: Danna
Kategória: Hírek
Több bostoni újságíró is úgy értesült, hogy nem sikerült Wes Welkernek és a Patriotsnak határidőig megegyezni a játékos új szerződéséről, így a 2012-es szezont már biztosan a taggel járó szerződés és pénzösszeg keretein belül játssza le.

Hozzászólások

2012. 07. 17. 00:29
TMR
Ez nem jó hír? Nem tudom eldönteni.
2012. 07. 17. 00:49
Ahogy olvasom a szakikat, igazából ők sem tudják eldönteni... lehet jó és rossz is.
2012. 07. 17. 05:41
Welker opciók (ESPN Boston)
(Bocs, hogy nem magyarítom, de sztem így is érthető :))

1. Plays out 2012 and plays under franchise tag again in 2013.
2. Plays out 2012, becomes an unrestricted free agent, signs elsewhere.
3. Plays out 2012, becomes an unrestricted free agent, then re-signs with Patriots.
4. Plays out 2012, gets franchise tag, then an extension.
5. Traded in 2012.
6. Gets franchise tag in 2013 and then is traded.
2012. 07. 17. 07:46
non4m3
két egymás követő évben kaphat tag-et?
2012. 07. 17. 09:39
TMR
Ezek szerint (#3) kaphat.
2012. 07. 17. 12:13
lolvin
Ha jól tudom akkor nincs korlátozva, h hányszor kaphat egymás után taget egy játékos, mindössze annyi a megkötés, h a tag összegét vagy úgy számitják ki, h a liga szinten öt lejobban fizetett játékos bérének átlaga, vagy ha úgy többre jön ki akkor a játékos előző évi fizetése plusz 20%, s mivel Welkernél jövőre ez utóbbi lenne több akkor ez lép életbe, tehát az idei tag +20%...de h valamit elirtam akkor kérlek javitsatok ki!

Amúgy ti is észrevettétek ezt a rengeteg letartóztatást ligaszinten, szinte nincs olyan nap, h ne lenne az NFL hirek között egy-egy ilyen eset.
2012. 07. 17. 22:48
Burkus
Jó lett volna megállapodni, mert így vagy Hörni megy vagy Wes, bár talán elérnek valamilyen megállapodást szezon közben Hernandezzel.

lolvin:

Látszik, honnan jönnek a fiúk, ráadásul szinte mind erőszakos bűncselekmény, bár Amerikában már egy jogsi nélküli vezetésért is rögtön letartóztatnak, úgyhogy én európai szemmel fenntartással kezelem az amerikai jogrendszert is. (Amely olyan sikeres, hogy népességarányosan a világon a legtöbb elítélt az USA-ban van.)
2012. 07. 17. 22:50
Burkus
Kérdés a nagyobb tudásúakhoz: Hogyan mondhat olyat Hernandez ügynöke, hogy nem TE, hanem WR taget akarnak? Nem TE pozícióra van igazolva/van rosteren Hernandez? Ezzel az erővel azt is mondhatná, hogy QB taget akar...
2012. 07. 17. 23:40
Hernandez csak 29 százalékban szerepelt tavaly tipikus tight end poszton, vagyis plusz egy falemberként. Ez alapján teljesen jogosnak tűnhet az a követelés, hogy kezeljék elkapóként tight end helyett, amikor gyakorlatilag az is.

Suggs kapcsán volt ebből már probléma, amikor OLB-ként kezelték, ami jóval alacsonyabb összeget jelentett, mint a premier pass rusher DE játékosok, csak hát ő 34 OLB-ként szerepelt sokat. Ott is engedtek a játékos/ügynök oldalnak, mert megalapozott volt a dolog. Itt is kvázi borítékolható szerintem, hacsak nem szögezik idén oda Solder/Vollmer vállához Hernandezt Belichickék, hogy csakazértis megmutassák, hogy ő bizony egy tight end.
2012. 07. 18. 00:18
észrevettétek, hogy minden napra jut legalább egy letartóztatás! vagy csak nekem tűnik így a dolog? komolyan ennyire hülyék ezek a játékosok?
2012. 07. 18. 07:14
lipi
A hirtelen jött sok pénz, kombinálva a nem túl magas iq hányadossal és a folyamatosan "emberfelettiként" kezelt játékossal eléggé fel tudja borítani a normál ítélőképességet. Ehhez adjunk még hozzá egy csipetnyi megmutatom a haveroknak milyen kemény legény vagyok, olyan nincs, hogy nem kellek ennek a nőnek stb mentalitást, csapjuk hozzá, hogy viszonylag könnyű droghoz és fegyverhez jutni...
Személy szerint még csodálkozom is rajta, hogy ilyen kevés eset kerül napvilágra.
2012. 07. 18. 08:32
narbony78
Nem értek egyet veled lipi!
Itt majdnem minden napvilágra kerül! Ezért szeretem már sokkal inkább az amerikai, mint az európai focit!
Ez a levadászós Saints eset garantálom nem derülne ki Európában! Na meg a dopping szerintem mindennapos dolog az európai futballban is. Ne mondja nekem senki, hogy szer nélkül képesek ennyit futni a hatalmas Barca és Reál sztárok! Csak nem nagyon tudunk róla. Ha minden nap pisiltetnék őket a Wada emberei, meg húsz centiről figyelnék a nemi szervüket közben, azt hiszem nem lenne ekkora király a Barca sem! A fogadási csalásokról sem tudunk sokkal többet, ezt is elsikálják mindig. Csak a kis halakat buktatják be. Az EB, vagy a VB már pénzre megy, na de kilóra, aki többet fizet, az rendez. Garantálom a horvátokkal ennél a minősíthetetlennél jobb EB-t rendeztünk volna! Na meg ennyire mi is helyt álltunk volna, mint a két rendező ország.
Szóval hajrá NFL és hajrá Pats!
2012. 07. 18. 08:35
narbony78
Na meg az európai futballban nincsenek fejlesztések, lassan évtizedek óta nem lépnek előre, miközben az NFL fejlődik. Azt a szaros gólbíró tendert sem képesek elfogadni, pláne nem a visszanézést, ami évek óta sikeresen működik az NFL-ben!
Szó se róla nem agyoniskolázott gyerekek szaladgálnak a meccseken és az edzéseken, de hát kivel ne szállna el az a bizonyos, ha nyomorból hirtelen ilyen magasra jut!
2012. 07. 18. 10:31
lipi
Pont mivel Amerikáról van szó simán előfordulhat. Nagy gyakorlata van a peren kívüli megegyezésnek, visszavont feljelentésnek stb. Plusz mivel tele vannak pénzzel, valszeg egy-két esetben helyszínen kifizetik a sérelmezettet, mielőtt botrány lenne belőle. Az ügyvédek meg teljesen más kalibert képviselnek, mint itthon.
A dopping nyílt titok az NFL berkeiben, nem véletlenül nem sikerült még a WADA-nak megvetnie a lábát az NFL-ben. Egy-két eltiltás van, az is csak akkor, ha a szerencsétlen delikvens nagyon amatőr és/vagy nagyon ostoba. Lásd Spikes újonc évében. Sokkal lazábban kezelik ezt a témát, mint bármelyik élsportban. Mellesleg nincs élsport dopping nélkül. Csak van aki kis pénzből próbál doppingolni (lásd: Fazekas Robi), és van aki mögött komplett laborok és dollár milliók vannak (lásd Bolt).

Az európai foci más. Körte/alma effektus. Maradjunk annyiban, hogy mindkettőt a pénz vezérli. Csak míg amerikában korlátok közé szorítják és próbálják átláthatóvá tenni, legalább egy részét, addig Európában ez a klubok és az adóhatóság közötti privát csevejnek számít.
De ez már rendesen eltér az eredeti felvetéstől :)
2012. 07. 18. 10:50
lolvin
Burkus

Nem tudom, h miért irod, h jővőre Wes vagy Hörni, mikor Hernandeznek még két év van hátra a szerződéséből, idén még nem költelező a hosszútávú szerződés, 2014-ig meg még sok minden változhat...
2012. 07. 18. 11:05
non4m3
@narbony78

bár elég OFF, de ha már szóba hoztad

Nem tudom hogy kint voltál-e az EB helyszíneken vagy te is csak abból az infoból táplálkozol amit a speakerek mondtak az ottani állapotokról(pl szállás), de egy EB sikerességét nem ez határozza meg, hanem a meccsek minősége... szóval mi mitől is rendeztünk volna jobb EB-t? Bevezettettük volna az gól= +1 pont rendszert? Mert máshogy nem tudod izgalmassá tenni a válogatottbeli világversenyeket. A foci mára már csak klubszinten élvezhető, ott hajtják ki a belüket a játékosok, ott láthatsz hétről hétre kiélezett párharcokat (ha ezek érdekelnek akkor ne a spanyol ligát keresd - baráti jó tanács-). Ezzel nem lehet mit tenni. Az ilyen EB rendezés arra jó hogy ennek keretén belül kicsit az országot és stadionokat fejlesszük, de most őszintén ezeknek a magyar "focistáknak" minek 30-40 ezres stadion mikor az ÚjpestFradi is alig pár ezer emberrel képviselteti magát a lelátókon... előbb legyen normális szintű klub futball (lassan már az albánok is jobbak :S) utána legyenek stadionok építése

Szabályváltozásról, fejlődésről meg annyit, hogy a gólvonal technológiát én is adom hogy világversenyeken, BL-ben ezt bevezessék (ahogy teniszben is csak GS-en és ott is csak kiemelt pályákon van challenge), viszont a visszajátszás és NFL-hez hasonló challenge lehetősége már túlzásnak érzem, és ebbe beletartozik a lesek "visszanézése" is, mert akkor elindítunk egy öngerjesztő folyamatot. Mert a tizenegyesek megítélését is vissza kéne nézni, akkor a mezőnyben lévő ütést, durva belépőket (amik meccsdöntő befolyással bírnak) és ott találjuk magunkat hogy minden egyes sz*rt visszanézetnénk, ami szvsz nem tenne jót a sportágnak
+ van az az eset amikor 20szori visszajátszás után sem lehet eldönteni hogy mi volt, vagy pl tavaly Gronk TD-je Denver ellen a PO-ban amikor visszajátszás után látszott hogy megmozdul a labda mikor Gronk a földre érkezik(=nem birtokolta végig a labdát) mégis megadták a TD-t, ergo az emberi hiba kiküszöbölhetetlen ezekben a sportágakban, visszaszorítani vissza lehet, de akkor is megmarad
2012. 07. 18. 11:31
lupus
Huh,de regen jartam erre...nem hiaba van uborkaszezon.

Kicsit mindenhova.
Wes 1nagyon jo slot elkapo,de potolhato.Es ezt BB mar tobbszor bebizonyitotta,hogy nem ad a "potolhatatlan vagyok" jatekosoknak szerzodest.Meg akkor se,ha foldonkivuli kepesegekkel rendezlkezik.

A bunozes egy kulon fejezet az elsoprtolok eleteben,amit egyszeri emberkent nehez megerteni.Hogy is lehet valakibol a legjobb??Eloszor is el kell hinnie,hogy o a legjobb!Persze edzes,meg munka,meg edzes es a vegen egy kis +tehetseg is kell.
Anno Tyson nyilatkozta,hogy o igy lett nevelve:"En vagyok a legjob!Senki nincs olyan jo,mint en."
Kellett neki az a par ev a boriben +par ev elettapasztalat,hogy belassa az elet nem igy mukodik.

Minden profi sportnak meg van az arnyoldala.Nincs tokeletes,tiszta sportag.Ezt el kell fogadni.A gurulos labdasoknal nem az emberi hiba meglete a problema,hanem,hogy meg se probaljak kikuszobolni!

Annak a par szaz "drukkernek",akik a magyar merkozeseket latogatjak nem erdemes meg egy tehenistallot se rendelkezesukre adni.Egy reten is siman osszeverhetik egymast...
2012. 07. 18. 11:57
narbony78
non4m3

Hát megmondom őszintén most voltam az EB-t követően Lengyelországban és osztom a siralmas állapot címszót. Volt szerencsém utazni a lengyel vasúttársasággal Krakkó és Gdansk, majd Gdansk és Varsó között. Soha ne próbálja ki senki 40 fokban. Még az első osztályon sincsen légkondi a vonatokban. Az emberek szó szerint kisgatyában közlekedtek a vonaton, mert máshogy nem lehetett kibírni.Ja és Gdansban a pályaudvaron kiírással köszöntötték az EB-re érkezőket. Nevetnem kellett a szánalmas fejükön... A városaik szépek, csak oda is kell jutni valahogy. A németek persze minden vonatukon légkondit üzemeltetnek. A lengyelekhez tartókon is. Nálunk ehhez képest az IC egy 5 csillagos luxusvonat. A magyar foci színvonalával egyetértünk. Szerintem nem kéne belepumpálni semmi pénzt, már rég amatőrizálni kellett volna, senkinek sem adva 1 millánál több pénzt (már az is sok). A lengyel stadionok közül kettőt volt szerencsém látni. A Varsóit és a Gdanskit. Igaz vannak nagyvárosaik és jó szállásai, de utóbbiakat mi is tudtuk volna produkálni és horvátok is. Na meg minek a lengyeleknek is 50-60 ezres stadion. Ők sem nagyon villognak nemzetközi berkekeben. Ahogy mi sem...
2012. 07. 18. 14:59
Gordon
pénz és dicsőség ezért sportol mindenki.
én szeretem az európai és az amerika focit is de higyétek el mocskos sportág mindkettő, bűzlik a korrupciótól dehát ne lepődjünk meg ezen, ahol pénz van ott érdekek és hatalmi harcok is, de ez már más történet, ideológia.
az meg, hogy Ukrajnában 1 ember járt jól a rendezéssel az köztudott dolog volt az ujságok szerint.
na de ez egy nfl fórum és WW a téma.
sztem majd az idei teljesítménye eldönti, hogy mi lesz vele jövőre.sztem mehet majd jövőre és Hörniből csinálunk slot-ot:-)
2012. 07. 18. 17:24
chateautorres
12. narbony78
"Na meg ennyire mi is helyt álltunk volna, mint a két rendező ország."

Erre azért nem vennék mérget!
Szerintem egzakt módon belőhetjük a magyar válogatott tudását, képességét = Írország
Hozzászólás a(z) Nincs megegyezés bejegyzéshez