Menetrend

Nyerj jegyet Londonba!

2012. 10. 11. 18:02
Szerző: Danna
Kategória: Női szemmel
Azonban ezúttal nem a pats.hu szervezésében, hanem Meskó Zoltán Alapítványának jótékonysági akciójának keretében.

Mint mi is beszámoltunk róla, 2012-ben Zoltán nyerte a Ron Burton Community Service Awardot, amelyet minden évben az a játékos kap meg Robert Krafttől, aki a legtöbb jótékonysági munkában vesz részt. A nagy sikerrel megrendezett Zolioke (karakoke) esten például közel 30 ezer dollárt gyűjtött a Boston Childen's Hospital részére.

Alapítványa, a The Zoltan Mesko Foundation ezúttal a londoni mérkőzésre tervezett egy akciót, amelynek nyertese igen impozáns díjakban részesül.

Díjak:
- 4000 dollár utazási költség, ha szükséges
- 3 éjszaka (Okt. 26-29) a Marriot Grosvenor Square London szállodában
- 4 jegy a 2012. okt. 28-ai Patriots-Rams mérkőzésre
- Utazás biztosítása a szállodától a stadionig
- Mérkőzés után a győztes és 3 vendége találkozhat Meskó Zoltánnal és Sebastian Vollmerrel
- A győztes és 3 vendége kap 4 jegyet a szombaton megrendezésre kerülő privát szurkolói találkozóra a Sport Cafeban

És hogy mit kell mindezért tenni?
A http://www.celebritiesforcharity.org/raffle/zoltan-meskos-london-ticket-raffle/ oldalon lehet 2 dollárért "jegyeket" venni (nincs limitálva személyenként a lehetőség, tehát bármennyi alkalommal meg lehet venni a 2 dolláros "jegyeket", Magyarországról is) 2012. október 19 péntek magyar idő szerint este 8 óráig. A sorsolás még ugyanezen a napon lesz.

The Zoltan Mesko Foundation célja, hogy pénzügyi segítséget nyújtson azoknak a szervezeteknek, akik segítik a gyerek a szociális, érzelmi, gazdasági és fizikai jólétét. Céljuk, hogy segítset, tanácsadást és iránymutatást adjanak gyerekeknek és fiataloknak, hogy minőségben javulhasson az életük.

Hozzászólások

2012. 10. 11. 22:50
dexxy 2.0
Király,alapból egy nemes cél érdekében áldozol pár ezret és ha még van egy kis szerencséd egy életre szóló élménnyel leszel gazdagabb,(én legalábbis biztos avval lennék)
Hozzászólás a(z) Nyerj jegyet Londonba! bejegyzéshez