Menetrend

Nyilatkozatok 10. hét - Titans

2018. 11. 13. 10:00
Szerző: Tzimisce
Kategória: Interjú
Túl vagyunk egy váratlan vereségen, BB a szokásos szűkszavú nyilatkozatával örvendeztette meg az újságírókat. Brady már egy kicsit bőbeszédűbb volt.


Bill Belichick, HC

Nincs nagyon mit mondanom ma délután. A Titans jobb munkát végzett, mint mi a játék minden részében, a meccs minden fázisában. Ez nem egy jó nap nekünk. Sokat kell dolgoznunk, sok futballt kell még csinálnunk. Tulajdonképpen semmit nem csináltunk jól ma.

Pass protection?
Ahogy mondtam, semmit nem csináltunk jól, minden gond volt.

Harmadik down védekezés?
Jobbak voltak ezen a téren, ahogy sok minden másban is.

Darius Jennings visszahordásáról mit gondol a kezdőrúgásból?
Nem jól végeztük a dolgunkat a labda elérésénél és nem jól hordtunk vissza.

Mi ment jól?
Úgy gondolom, a Titans volt láthatóan a jobb csapat. Jó munkát végeztek. Megérdemelték a győzelmet. Meg is nyerték, szóval...

Volt-e gond a gyeppel?
Nem vettem észre. Jó állapotban volt a pálya.

Hogyan lépnek tovább a mai vereség után?
Igen, továbblépünk és a jövő hét miatt majd aggódunk a jövő héten.

Az volt a terv, hogy Josh Gordon több labdát kap, mint mások?
Folyamatosan erről beszéltünk. Semmi nem változott. Nem úgy tervezzük a passzokat, hogy egy játékosnak menjen, kivéve a screen passzokat.

Hatékony volt ma Tom Brady?
Tomot kérdezzétek erről. Igen, őt kell megkérdeznetek.

Mit gondol, miért voltak hatékonyak a nyomásgyakorlásban Tom Bradyn?
Már említettem. Jó munkát végeztek.

Változtat a mai eredmény a Bye Week terveken?
Ezen a héten ezzel a héttel törődünk. Most arra fókuszáltunk, hogy idejöjjünk és ezt a meccset játsszuk le. Ezt tettük. A meccs 10 perce ért véget, a jövő héttel a jövő héten foglalkozunk. Erre a meccsre próbáltunk fókuszálni.

Tom Brady, QB

Mi a véleményed a Titans védelméről?
Jó munkát végeztek. Jól hajtották végre a dolguk. Nyilvánvalóan mi nem. Ez egyszerűen egy rossz nap volt a számunkra. Tanulnunk kell belőle. El kell ismernünk, sok jó játékot csináltak. Előre játszottak. Ott voltunk, ahol akarták, hogy legyünk. Nem tudtunk eleget tenni már az elején támadóoldalon, nem tudtunk nyomást helyezni rájuk. Nem volt rajtuk nyomás egész nap.

Mi vezetett leginkább a vereséghez?
Ha nem maradsz a pályán, nehéz pontokat szerezni. Nehéz így játszani. Rossz volt a végrehajtásunk. Rossz munkát végeztünk.

Mi történt az elkapásodnál?
Nem tudom, mi történt. Partra vetett hal voltam.

Gondod volt a gyeppel?
Nem. Rendben voltam. Hosszú stoplis volt rajtam, de nem tudtam megkapaszkodni a gyepen. Nem volt remek napunk. Valószínűleg sok mindent meg kell néznünk, és kívánom, hogy bárcsak jobban csináltuk volna. Idegenbe mész az NFL-ben és nem a legjobb futballod játszod. Nem helyezel nyomást a másik csapatra. Nem szerzel korán pontot. Nem maradsz fent harmadik kísérlet után. Nem valószínű, hogy így nyerni fogsz. Ez egy rossz nap.

A jó passrush vagy a jó emberfogás miatt vesztettetek?
Úgy gondolom a kettő keveréke. Jó passrsh és jó emberfogás. Jó tervük volt és jó munkát végeztek a végrehajtásában. Ha egész nap hátrányból játszol, az nem ideális. Nem játszottunk elég jól, hogy elég játékot megcsináljunk ahhoz hogy a kellő touchdownokat megszerezzünk. Rossz nap volt.

Fontos, hogy ne tekints biztosnak egy győzelmet?
Nehéz nyerni az NFL-ben, szóval nem veheted biztosra. Szerintem nehéz győzni. Ha nem játszol jól, nem nyersz.

Mit láttál CB Malcolm Butlertől?
Sokat játszottam Malcolm ellen. Ő egy jó játékos. Jó secondary-jük van. Jó safetyjeik vannak. Jól játszottak. Úgy gondolom, mind jól játszottak ma. Nem tudok elég jó dolgot mondani Malcolmról és arról, amit tett a csapatunkért. Biztos vagyok benne, hogy jó munkát fog itt végezni.

Miért nem tudtátok fenntartani a jó játékokat?
Volt néhány nagy játékunk. Voltak nagy játékaink, de nem tudtunk fenntartani semmit. Csináltunk egy jó játékot, aztán visszafele haladtunk, csináltunk egy nagy játékot és újra visszafele haladtunk. Ha ezeket nem tudod fenntartani, egész héten szembe szélbe fogsz harcolni.

A Bye Weekről...
Úgy gondolom az edzők sok önvizsgálatot fognak tartani. Nekünk játékosoknak is ezt kell csinálnunk. Kemény volt elveszíteni ezt a meccset, de remélhetőleg tanulunk belőle. Minden ilyen meccs egy kicsit más. Mindegyik, amit egy évben játszol, egy kicsit más. Azok, amiket játszani fogunk, egy kicsit mások lesznek. Sok minden kell a győzelemhez a futballban. Sok jó szereplést igényel sok embertől. A vereség a szöges ellentéte. Nem mintha ezt tennénk, de a győzelem az NFL-ben nehéz. Nem jelenhetsz meg arra számítva, hogy nyerni fogsz. Tisztelned kell az ellenfeled. Mi rosszul játszottunk ma és látod mi történt. Remélhetőleg ez sürgetőbb lesz ahogy haladunk előre. Az egész szezon előttünk van és meglátjuk mire megyünk vele.

Az ütésekről, amit kaptál...
Nem érdekel, ha megütnek. Pontokat szeretek szerezni. Üssenek meg sokszor és szerezzünk pontokat, de ha megütnek és nem szerzünk pontokat, az azt jelenti, hogy nem csináljuk a dolgunkat elég jól. Azok a srácok keményen játszottak. A mi srácaink is keményen játszottak. Egyszerűen csak nem csináltunk elég jó dolgokat.

Josh Gordon, WR

Milyen nehéz volt a meccs a csapatnak az elejétől a végéig?
Küzdős volt, az biztos. Tudtuk, hogy 60 perces meccs lesz. Kicsit lassan jöttünk ki, nem találtuk a helyünket és láthatod az eredményét.

Hogy van a kezed és az ujjaid?
Fizikailag jól van a kezem. Tudod, jól érzem magam és áldottnak, hogy sérülés nélkül mehetek haza. Hálás vagyok ezért.

Mi a véleményed Adoree' Jacksonról és arról, ahogy játszott?
Remek visszahordó, az biztos. Nem tudtam, hogy így vissza tudja hordani a labdát, ilyen jól. Egy fiatal, jó tehetség. Ígéretesnek látszik a jövője a ligában.

Hogyan írnád le ahogy a támadók érezték magukat a nyomás alatt?
Igen, eléggé lerohanva éreztük magunkat. Nehéz nekem jó perspektívát adni. Nem nézek vissza, hogy megnézzem a védőfalat, de azt gondolom, hogy részben azért, mert kissé lerohanva éreztem magam.

Forrás: Patriots.com

Hozzászólások

2018. 11. 13. 11:18
patriota
Két mondat ragadt meg bennem....
"Partra vetett hal voltam"....
Imádom ezt a palit,ez kib@szott jó és találó...
És az "Úgy gondolom az edzők sok önvizsgálatot fognak tartani"....
Azért ez egy kis szúrka....ebből azért sejthető sok minden...
2018. 11. 13. 12:39
zsolt75
Önkritika + odapiszka.
2018. 11. 13. 11:27
Alpok
Csak a szokásos semmitmondás,talán zárt ajtók mögött öszintén megbeszélik a tórténteket!Persze ilyen nem várt összeomlás után nehéz bármit mondani.Igy maradnak a találgatások az igazi okokról.
2018. 11. 13. 11:47
patriota
Azt hiszem ezzel mindenki tisztában volt,tegnap is tudtuk hogy nem játszottunk jól és nem csináltunk meg elég jó játékot...
2018. 11. 13. 12:03
vicgeordie
"Ott voltunk, ahol akarták, hogy legyünk"

ez a lényeg sztem. nem mondja senki azt, hogy nem azért olvasták ilyen jól a támadóinkat, mert Vrabel kívülről tudja a playbookunkat (ahogy ugyanezt a szenvedést láthattuk a másik ilyen ember, MP ellen is). ez persze kritika JMD-re nézve is, mert ezek szerint tavaly óta ennyit "fejlesztettünk" a playbookon....
2018. 11. 13. 12:47
zsolt75
Amellett, hogy osztom a véleményedet a volt edzőink elleni meccsekről, még azt is megkérdőjelezném, hogy kell-e egyáltalán változtatni a playbookon. Ha annyira feküdtek nekünk a rövidpasszos játékok, a két TE-s felállások, akkor mostanában miért nem játszuk. Ha a volt edzőink ellen játszunk, akkor nem csak Ők ismerik a játékunkat, hanem mi is az Ő gondolkodásukat...
2018. 11. 13. 14:00
Touchdown Tom
Az egesz rosteren nincs 2 elkapni tudo TE, csak 1, de az is serült volt tegnap es nem jätszott.
2018. 11. 13. 14:09
zsolt75
Akkor éppen ideje lenne keresni...
2018. 11. 13. 14:39
cspeti98
Ez remekül hangzik, de akkora hiány van elkapó TE-ből (most azt ne is említsük, hogy elkapni és blokkolni is tudó TE-ket egy kezemen megszámolom), hogy a liga felénél meg lehetne említeni hiányposztként, így rendesen meg is fizetik őket, nekünk pedig nem fér bele Gronk mellé még egy veterán, szóval marad a draft, az meg TE-k esetén vaktában lövöldözés. Megnéztem 2015-ig visszamenőleg a TE draftokat, és kigyűjtöttem azokat, akik a passzjátékban tudtak valamit mutatni.

2015-ben jött Tyler Kroft, C.J. Uzomah, Jesse James és Trey Burton. Burton elég jó move TE lett, a többiek középszerűek.

2016-ban még siralmasabb a helyzet, mert Hunter Henry elit, mellette viszont csak Austin Hooper tudta megütni az átlagos szintet.

Tavalyról George Kittle elit (btw én őt nagyon akartam), Shaheenből meg Jonnu Smithből esetleg lehet még valami, mögöttük semmi.

Az idei classt meg kár értékelni, még alig játszottak.

Azt akarom kihozni ebből, hogy marhára nem tud senki TE-t scoutolni, szóval ha nem lesz hatalmas szerencsénk és nem nyúlunk bele a tutiba, akkor nem mostanában lesz még egy elkapásban használható TE-ünk.
2018. 11. 13. 15:48
zsolt75
Talán Jesse James jobb, mint középszerű, de a többivel egyetértek. Én még mindig a Gronk-Hernandez álomvilágban élek...
2018. 11. 13. 18:11
Touchdown Tom
Bennett is jo volt.
2018. 11. 13. 17:09
topin
Howardot kihagytad..
2018. 11. 13. 17:52
cspeti98
Igaz, neki idén már egész jó számai vannak.
2018. 11. 13. 13:20
cspeti98
Vrabel honnan tudná a playbookot? 10 éve játszott itt, és soha nem volt edző a csapatnál, ráadásul az elcserélésekor O’Brien volt az OC.

Az ott voltunk, ahol akarták, hogy legyünk inkább azt jelenti, hogy az történt a pályán, amit a Titans akart.
2018. 11. 13. 14:12
zsolt75
O'Brien keze alatt is volt edző Houstonban és tudjuk, hogy BO'B mennyire utálja TB12-t...
2018. 11. 13. 14:15
cspeti98
Igen, de nem tudom mi köze van JMD playbookjábak BOB playbookjához. Azt meg végképp nem értem, hogy honnan jön a BOB utálja TB-t.
2018. 11. 13. 15:52
zsolt75
Az megvolt, hogy évekkel ezelőtt egy Underwood nevű elkapónkkal egy drop után TB az oldalvonal mellett kiabált, majd jött BOB és védelmébe vette a WR-t. Ezen TB úgy felkormolta magát, hogy közéjük kellett állni (azt hiszem, hogy Hoyer volt az ütköző). Nem sokkal később már nem BOB volt az OC...
2018. 11. 13. 16:31
cspeti98
Mert a szezon végén kapott egy jobban fizető HC állást a Penn State-nél. JMD-vel is volt már ordítozás párszor, szerintem ebbe nem kell ennyit belelátni.
2018. 11. 13. 16:36
zsolt75
2018. 11. 13. 12:38
Pat Patriot
Amikor azt mondják, hogy Belichick bunkó meg lenéző, akkor nézzék meg a kérdéseket is. Annak a baromnak mit lehet válaszolni, aki felteszi egy ilyen meccs után a kérdést, hogy hatékony volt-e Brady... Igen, nyilván az volt, mint minden QB, aki 50%-os hatékonysági mutató alatt marad... Idióta.
2018. 11. 13. 12:40
Pat Patriot
Opp, most látom, hogy Bradynek megvolt az 51% (21/41). Akkor mégis hatékony volt. :)
2018. 11. 13. 13:44
kitalaltnev
:)) +1 BB felé kifejezetten bárgyú kérdéseket tett fel.
2018. 11. 13. 19:29
hulith
A BB hez intézett kérdések a leghálátlanabb újságírói feladatok közé tartozik kérdezni muszáj valamit de ritkán van értékelhető válasz.
Nekem egy kérdésem lett volna miért nem rugja Gost touchback-re a kickoffot mikor a ST egység ilyen gyenge és a mezőnypozíció fontosságát BB szokta hangsúlyozni
2018. 11. 13. 23:17
Touchdown Tom
BB: mindenkinek jobb munkät kell vegeznie.
Hozzászólás a(z) Nyilatkozatok 10. hét - Titans bejegyzéshez