Menetrend

Nyilatkozatok 10. hét: @ Denver Broncos

2017. 11. 14. 22:15
Szerző: patsxanyi
Kategória: Cikkek
Nem törte meg a Patriots lendületét a byeweek, a csapat nagy arányú győzelmet aratott a Denver Broncos csapata felett. A végeredmény 41-16. Lássuk a főszereplők véleményét a mérkőzésről: Stephon Gilmore, Rex Burkhead, Martellus Bennett, Danny Amendola és Tom Brady.


Stephon Gilmore (CB)

A Broncos elkapóiról

"Egyszerűen szerettem volna kimenni és leszedni őket a pályáról. Sokat tanulmányoztuk őket a mérkőzés előtt, tisztában voltunk azokkal az útvonalakkal, amiket megfutnak a pályán. Voltak jó megmozdulásaik, de a meccs végére mi jöttünk ki jobban a párharcokból és emiatt boldog vagyok."

A kihagyott meccsekről

"A sérülésem miatt eléggé frusztrált voltam, de szerencsére Isten segítségével meggyógyultam. Jó érzés volt újra a pályán lenni, és ott folytatni, ahol korábban abbahagytam."

A csapat 7-2-es mérlegéről

"Még sosem játszottam olyan csapatban, ami 7-2-vel állt volna. Ez őrület! Tovább kell nyomnunk a gázpedált és további meccseket hozni, mert nagyon édes a győzelem íze. Jó érzés ez a 7-2."

Rex Burkhead (RB)

A speciális egység szerepéről

"Nagyot játszott ma este a speciális csapatrész. Az edzőnk kiváló tervet rakott össze a héten, ennek köszönhető ez a teljestmény. Persze a tervet jól is kellett végrehajtani. Mindig jó, ha valamilyen módon hozzá tudsz járulni a csapat sikeréhez, főleg igaz arra a helyzetre, ha éppen változik a labda birtokosa. Korábban is volt már egy blokkolt puntom a Bengals-ben, jó érzés volt ilyen formán is hozzájárulni a sikerhez."

A játékáról összességében

"Mindig próbálom a legjobbamat nyújtani. Úgy érzem ma sikerült a játék több területén a bizonyítanom. Számomra mindegy, hogy az edzők milyen szerepet szánnak nekem, lényeg, hogy hozzátegyem a magam részét. A TD elkapásnál csak Tom Brady-t tudom, dicsérni: nagyon jól olvasta ma a is a védelmet, örülök, hogy megtalált a labdával. Nagyon jó volt az egész heti felkészülés, ez meglátszott a pályán is."
ss

Martellus Bennett (TE)

A körülötte kialakult helyzetről

"Miután a Green Bay kitett, jeleztem az ügynökömnek, hogy nem szeretném, ha akármelyik csapat leigazolna, mert épp azon vagyok, hogy rendbe hozzam magam, akár műtéttel, akár más módon. Aztán Bill Belichick felhívott miután leigazoltak, volt egy rövid beszélgetésünk, elmondtam neki, hogy mi a helyzet. Kértem tőle egy kis gondolkodási időt, de aztán visszahívtam, és most itt vagyok. Azt hiszem nincs ennél jobb hely, ennél jobb csapat, ahol most lehetnék. Az ismerős arcok és az ismerős dolgok segítenek abban, hogy átvészeljem ezt az időszakot."

A Patriotsról

"Az utóbbi két nap nagyon király volt. A legfontosabb feladat volt, hogy aludjak, mert körülbelül négy repülőn ültem az utóbbi héten. Amikor hívnak, hogy megvan a jegyed és jönnöd kell, akkor nincs más választásod, jössz. Legutóbb is hasonló volt a helyzet. Amikor egy csere keretében idekerültem, épp Disneylandben voltam, akkor kaptam a telefont. Most egy babzsákon ültem, szomorkodtam és fogalmam sem volt, hogy mi fog velem történni. Sosem kerültem még ilyen helyzetbe. Még a Netflix-szel is beszéltem telefonon, hátha kaphatok tőlük valami asztali munkát. Azt hittem, hogy itt a vége a pályfutásomnak."

Danny Amendola (WR)

"Úgy érzem elég jól játszottunk ma este. A speciális egység kiemelkedő volt, a védelem jól játszott, a támadók pedig elvégezték a rájuk bízott munkát. Amikor Denverbe jössz tudod, hogy nagy meccs vár rád. Telt ház, kemény atmoszféra és egy jó csapat. Ez volt az első győzelmem ebben a stadionban, nagyon örülök neki! Keményen dolgoztunk egész héten, jól sikerült a felkészülés. A sorozatban 12 idegenbeli győzelem jól jelzi, hogy mentálisan egy kiemelkedően erős csapatról van szó. A játékosaink már sok megpróbáltatáson mentek keresztül, pontosan tudják, hogy miként kell idegenben játszani egy ilyen erős csapat ellen. Le a kalappal a csapat előtt."

Tom Brady (QB)

A meccsről

"Ma este jó munkát végeztünk, kiegyensúlyozottak voltunk, a legelejétől kezdve a kezünkbe vettük az irányítást. A Denver ellen kiemelkedően fontos, hogy a te csapatod legyen előnyben. Ha csak szaladsz utánuk, onnan nagyon nehéz nyerni. Tudtuk, hogy nagyon jó passzjátékot játszanak, de hatékonyan felkészültünk erre. A speciális egység kiemelkedő volt, a támadóknak csak ki kellett használni az elöttük álló lehetőségeket. Denverben mindig nehéz játszani, nagy öröm, hogy győzelemmel távozhatunk."

Martellus Bennettről

"Nagyon jó munkát végzett, pedig csak pénteken érkezett meg. Örülök, hogy újra a mi csapatunkat erősíti. Nagyon sokat tud hozzátenni a csapat teljesítményéhez, kiváló játékos."

A coloradoi edzőtáborról

"Valamilyen szinten eltérünk a normális meccs előtti rutinunktól, de megpróbáljuk a legtöbbet kihozni ebből. Egy jó csapat ellen fogunk játszani egy olyan stadionban, ahol korábban még nem szerepeltünk. A legutóbbi hetünk nagyon jól sikerült a felkészülés szempontjából, olyankor mindig jobb kifutni hétvégén a pályára. Ugyanezt szeretnénk ezen a héten is."

Kép: Maddie Meyer/Getty Images
Forrás: patriots.com

Hozzászólások

2017. 11. 14. 22:47
Dega
"Még a Netflix-szel is beszéltem telefonon, hátha kaphatok tőlük valami asztali munkát. Azt hittem , hogy itt a vége a pályfutásomnak"

És még egy gyűrűt fog nyeri..!!!
2017. 11. 14. 22:48
Dega
2017. 11. 15. 04:16
Oscar
Az eredmény 41-16 lett , bár csak ez legyen a legtöbb kapott pont ezután is::)))


Stephon Gilmore :

"Még sosem játszottam olyan csapatban, ami 7-2-vel állt volna. Ez őrület!

Itt az ideje megszokni , hogy lesz még jobb is mint 7-2. Remélem , hogy ettől aztán tényleg az lehet , akit BB ennyire nagyra tartott az igazolását látva!
2017. 11. 15. 04:26
DeXTeR
"Tudtuk, hogy nagyon jó passzjátékot játszanak, de hatékonyan felkészültünk erre. "
Kíváncsi vagyok, hogy itt nem röhögte el magát TB? :D
2017. 11. 15. 06:58
Firstdown
Olyan jó látni hogy ahogy megy előre a szezon, minden évben látni a fejlődést, ahogy embereket fedezünk fel, képzünk át, kihozza belőle a csapat az “ állatot”! Úgy látom Gilmore is elkezdett hinni a csapatban,megmozdult benne a hit! :)
Csak így tovább, go PATS!!
2017. 11. 15. 10:12
kitalaltnev
2017. 11. 15. 14:14
topin
Eddig nem volt hite a csapatban Gilmorenak? LOL
Hozzászólás a(z) Nyilatkozatok 10. hét: @ Denver Broncos bejegyzéshez