Menetrend

Nyilatkozatok 12. hét - Jets

2018. 11. 28. 16:00
Szerző: Tzimisce
Kategória: Interjú
Egy küzdelmes csoportmeccsen vagyunk túl. Lássuk hogyan látták mindezt a Patriots tagjai:


Bill Belichick, HC

Ahogy szokás itt, ez egy nehéz meccs. A Jets mindig jól játszik és bizony okozott némi problémát nekünk az első félidőben. Meg kell oldanunk néhány dolgot. Összességében felvettük velük a versenyt. Sok yardot szereztünk a futójátékból és ez sok mindent megnyitott nekünk. Ryan jó munkát végzett a puntoláskor és ez sokszor kihozott minket a lyukból. Jó puntok. A védelmünk néhány jó megállítást csinált a megfelelő pillanatban. Természetesen sok dolog van, amin dolgoznunk kell, és dolgok, amik mehettek volna jobban ma, de összességében keményen küzdöttek a fiaink. Volt néhány dolog, amin az elmúlt hetekben dolgoztunk és meglátszott a mai játékunkon. Ez mindig jó. Remélhetőleg tudunk erre építeni, és készen leszünk, hogy egy jó csapattal játszunk jövő héten.

Miért fontos megalapozni a futást és miylenek voltak a futók?
Mindig segít, ha tudsz futni. Mindig megnyit minden mást. Megszabadít a hosszú yardos helyzetektől, amikbe sokszor bekerültünk az elmúlt hetekben. Úgy gondolom a futóink jól futottak. A fal és az elkapók jól blokkoltak. Ők is fontos részei a futójátéknak. Nyilvánvalóan a támadófal, a tight endek és James és Rob...nem tudod futtatni a labdát csak egy emberrel. Mindenkinek blokkolnia kell. Sok ember végzett jó munkát futásban és a futások befejezésében. Szóval mindenki szép munkát végzett.

Mennyire volt fontos a drive miután a Jets egyenlített?
Az egy nagy drive volt. Nagy válasz volt. A play action passzok jó lehetőséget adtak a korábbi futáok okán. Jamesnek volt egy jó futása. Amikor olyan játékaid vannak, amik jól kiegészítik egymást, jó ha megy az egyik dolog, mert az segíti a másikat. Josh Gordonnak is volt egy olyan jó elkapása amit gyakran látunk tőle. Ki tudta billenteni az egyensúlyából a védelmet egy picit és elkapott pár labdát a megfelelő szituációkban. Ez nagyon kisegített minket. Jó munka volt mindenhol.

Mi a véleménye a játékot lezáró vörös zónás védelemről?
Kicsit messze voltam a játéktól, de úgy tűnt Jason egy remek játékot csinált a labdán a végén. Jó párszor blitzeltünk a meccs során és a harmadik downos játéknál megpróbáltunk eljönni onnan. A negyedik downnál egy flag útvonalat csináltunk és Jason remek munkát végzett, ahogy elment az elkapóval és megszerezte a labdát. Jó pár játékunk volt, ahol úgy gondoltam, jól játszottuk meg a labdát. Ezek voltak a nayg megállítások: harmadik downok, negyedik downok a vörös zónában.

Hogyan játszott ma a secondary?
Voltak jó dolgok. Megfogtak minket párszor. Megfogtak minket néhány nagy játékkal, 30-40 yardosokkal, amiből végül megszerezte Kearse a TD-t. Nyilvánvalóan dolgoznunk kell pár dolgon. Szerintem jól játszottak.

Hogyan léptek tovább a büntetéseken?
Túl sok volt belőlük ezért túl sokszor szorultunk hátrább. Túl tudtunk lépni néhányon, de összességében 10-11 büntetés nem az, amit mi csinálunk. Remélem le tudjuk ezt csökkenteni.

Milyenek voltak Ryan Allen puntjai?
Ryan jó munkát végzett ma nekünk. Patrick helyettesítette Nate-et személyi védőként ma és kemény támadások értek minket. Pat jól kezelte őket. Ryan jól találta el a labdát remek távolságokkal és hang time-al. Csak egy rosszat rúgott, ami touchback lett, de néhányszor remek mezőnypozíciót adott nekünk ma. Steve is jól rúgott ma. Remélhetőleg tudunk erre építkezni ezentúl is. Nem tökéletes, de haladtunk ma.

Megnyitotta a futás a passzjátékot?
A futás kiegészíti a paszjátékot. Minden játék ugyanolyannak néz ki. A futások és a passzok ugyanúgy néznek ki a blokkolás és a backfield játék szempontjából, így Josh és a támadó edzők remek munkát végeztek a játék dizájnokon és a kiegészítő akciókon amik jól működtek együtt. Volt vele sikerünk. Néhány play action passz előnyt hozott a futójátékban. Néhány futás előnyt jelentett a passzjátékban. Jól működnek együtt ezek nálunk.

Shaq Mason, Gronkowski és Sony Michel visszatért a sérüléséből.
Számos kemény srác van a csapatunkban és jó, hogy ezek a srácok visszatértek. A szezon ezen pontján mindenkinek van valami baja. Ez a futball szezon. Át kell küzdened magad rajta. Minden csapat átmegy ezen. Fel kell szívnod magad és keresztül kell verekedned magad ezen és ebben a mi srácaink jó munkát végeznek.

Tom Brady, QB

Érezted a különbséget a támadósorban azzal, hogy Rob Gronkowski egészséges?
Ez mindenképp kulcsfontosságú számunkra. Ez volt az első alkalom, hogy sok srác egészséges volt és ez mindenen segített. Mindig, amikor futtatod a labdát, ahogy mi tettük, úgy gondolom a támadófal remekül blokkolt és James jól futott, ez sokat segít. Futottunk, play action-t játszottunk és nagy haladásaink voltak. Nem voltunk jók a vörös zónában ma, de elég játékot játszottunk a rózsaszínben. Örülök, hogy nyertünk, de voltak dolgok, amit jobban is tudunk csinálni.

A hüvelykujjad?
Jól van. Csak egy karcolás.

A kihagyott edzés?
Jobb, ha egészséges vagyok és mindig edzem, de ez nem az az eset volt. Most vissza kell mennem és olyan jó állapotba kerülni jövő hétre, amennyire csak lehet.

Milyen volt a TD passzod Gronkowskinak?
Kaptunk egy PI büntetést és Gronk remek munkát végzett, ahogy felfutott a pályán. Láttam, hogy elhagyja a középső linebackert és a corner beszorult és eldobtam. Nem nagyon láttam a játék végét. Hallottam az örömöt. Biztos voltam benne, hogy interception lett vagy megcsináltuk a játékot. Örültem, hogy Gronk megcsinálta. Egy nagy játék volt neki. Ő egy remek játékos nekünk.

Bíztál benne, hogy Gronk elkapja?
Igen, teljes mértékben. Úgy gondolom ezek azok, ahol talán Gronk az egyetlen TE a ligában, aki meg tudja csinálni ezt a játékot. Remek játékot játszott.

Még mindig beteg vagy?
Jobban vagyok ma.

Van olyan rekord, amire büszke vagy, hogy elérted ma?
Csak a győzelmek. Azért vagyunk itt, hogy meccseket nyerjünk. Minél többnek részese akarok lenni, és imádok kint lenni a csapattársaimmal és keményen dologozom, hogy kitaláljam, hogyan lehet a munkát megcsinálni minden héten. Nem könnyű, de azért vagyunk itt, hogy győzzünk.

Az utolsó vereség után milyen volt?
Nagyon szeretnél tökéletes lenni kint. A másik csapatok jól edzettek és sok jó játékosuk van. Amikor nyersz, nagyon jól érzed magad. Nyilvánvalóan pár hete, mindent épp ellenkezőleg csináltunk, mint kellett volna. Úgy gondolom jobb munkát végeztünk a labdára való vigyázásban. Sokkal nagyobb esélyt as nekünk meccseket nyerni. Több pontot szerezni, megcsinálni a harmadik downokat, pontokat szerezni a vörös zónában, ezek mind nagyon fontosak, amiről beszéltünk. Megcsináltunk pár játékot, van amit kint hagytunk, de elfogadjuk és megyünk tovább.

Az edzői stáb következetesebbé akarta tenni a futójátékot?
Minden területen jobb munkát tudunk csinálni. Biztos, hogy nem ott vagyunk, ahol lenni szeretnénk. Építkezni fogunk és ki fogunk menni és megpróbálunk jobbak lenni. Remélhetőleg mindenki egészséges tud lenni és meglátjuk hol tartunk jövő vasárnap.

Mennyire segít Gronkowski kinyitni a támadásokat?
Amikor kint van, Ő remek a mi támadóinknak. Nem akarom minimalizálni a fontosságát. Ő egy remek játékos. Sony jó munkát végzett a futójátékban. Nem voltunk igazán egészségesek a futóposzton idén, de ez része ennek. Dolgoznunk kell rajta. Jó dolog nyerni és 8-3-al állni és megpróbálunk megint jövő vasárnap.

Mennyire megbízhatóak a támadójátékosok?
Nagyon megbízhatóak és konzisztensek. Egyszerűen remek játékosok. Amikor szükségünk volt rájuk, hogy megcsinálják a játékokat, egy passz ment Chrisnek, James kapott egy labdát, majd egy passz Julesnak. Jules remek elkapás és futást mutatott be. Amikor ott vannak és részt vesznek, jó dolgok történnek a támadó oldalon. Remélhetőleg tudunk tovább menni.

Rob Gronkowski, TE

Hogy érezted magad kint a pályán?
Jó volt újra kint lenni a srácokkal, küzdeni, eljönni ide New Yorkba és összerakni egy győzelmet együtt - egy komoly csapatgyőzelmet együtt - és kisegíteni és hozzájárulni a passz és futójátékhoz. Jó érzés volt összességében és nyertünk, ez egy jó nap volt.

Tényleg az volt a cél, hogy TD-t csináljatok, amikor a Jets nem kérte a büntetést?
Tudtam, hoyg first downt kell csinálnunk, hogy tudjuk mozgatni a láncokat. Szerettünk volna pontokat szerezni, válaszolni akartunk. Kaptunk tőlük 7 pontot és válaszolni akartunk és egy jó drive-unk volt, de ez a kis büntetés visszábblökött minket, de meg volt hívva a játék, a pálya közepén és tudom, hogy van esély amikor harmadik és hosszú van, hogy ha szabadon vagy, jönni fog a labda. Tudom, hogy Tom annak dobja, aki üresen van, és nem tudod addig, amíg meg nem futod, így ez történt. Felmentem és megcsináltam a játékot. Jó labda volt.

Milyen érzés volt újra a célterületre érni?
Jó érzés volt, de ami még jobb érzés, az a győzelem. Azon az egy drive-on pontot szerezni csak hozzájárult ahhoz, amit csinálni szerttünk volna és ez a győzelem. Csak tettük fel a pontokat a meccs során és jól futtattuk a labdát, ami nagy dolog. A futóink jó munkát végeztek. Jó munkát végzünk a játéknak ebben a fázisában, ami ha tudod futtatni a labdát, mindig jó dolog.

Mi változott a második félidőben?
Mondjuk úgy, hogy kevesebbet hibáztunk. A büntetések öltek minket a drive-ban, de jó volt. A második félidőben összeraktuk a dolgokat minden játékban és összeraktuk a drive-okat - nagy játékok, nagy haladások, amiket összeraktunk a pár kis játék helyett, szóvál jó játék volt.

Lekerült rólad a teher azzal, hogy újra játszhattál?
Jó érzés volt. Sokat dolgoztam az elmúlt hetekben, bármi is volt, hogy visszakerüljek és most úgy érzem, hogy minden héten tudok fejlődni és meg tudom tenni mindazt, amivel a cspatot tudom segíteni. Jó érzés volt kimenni újra és ez egy jó győzelem volt.

Hogy érzed magad fizikailag?
Jól érzem magam. Kemény munka volt eljutni oda, ahol most vagyok, és ezt kell folytatnom.

Milyen volt a Julian Edelman TD?
Amikor meg kell tennie azokat az extra yardokat, főleg amikor az end zone felé közelít, mindent bele fog adni, hogy bejusson az end zone-ba. Mindent belead a játékba és a csapatért, akárhányszor kint van. Remek játék volt, jó elkapás, fordulás és küzdés az egész pályán és megcsinálta a játékot.

Sony Michel, RB

Mire gondoltál, amikor sérülten feküdtél a pályán?
Hogy eljussak az oldalvonalhoz, kapjak annyi segítséget, amennyit csak tudok, hogy visszamehessek. Arra gondoltam, hogy legyek jól, menjek vissza a pályára és segítsem a csapatom.

Mi történt a játékban, amikor megsérültél?
Levittek, kicsit összecsomagoltak. Ez része a játéknak.

A csapat a futójátékot erőltette a meccs során?
Ezek mi vagyunk ahogy Patriot focit játszunk. Fizikálisak akarunk lenni. Amikor fizikális vagy, tudod futtatni a labdát, tudod dobni a labdát. Mintha controllálnád a LOS-t, és azt teszed amit akarsz. McDaniels edzőnek remek terve van és izgultunk, hogy kimenjük és csak végrehajtsuk.

Volt olyan időszak korábban, amikor a támadósor nem volt eléggé fizikális?
Voltak idők és gondolom ez része a játéknak, de minden arról szól, hogy következetesek legyünk fizikalitásban minden héten, meccs meccs után.

Devin McCourty, S

Milyen volt a Patriots védelme ma, különösen a secondary?
Jó munkát végeztünk, jól küzdöttünk. A Jets néhány olyan játékot hívott ma, ami jó játék volt a védelem ellen, de összességében úyg gondoltam, főleg a corner pozíciókban, jól küzdöttünk. Akár Steph vagy J(ason) vagy J. Jones, J.C ment ki és küzdött és a srácok kemény játékokat csináltak rajtuk egész nap.

Milyen második félidős igazításokat csináltatok?
Volt néhány játék, amiről sémailag láttuk, hogy beszélni kell róla, tudván hogy hogyan akarjuk másképp játszani őket. A többiről már beszéltünk a héten, meg kell próbálni az ő srácaikra tapadni, keménnyé tenni és úgy gondoltam, az is segít, hogy a passrush jó munkát végez az irányítóhoz való odaérésben, ez kisegített minket sokszor a második félidőben.

Mennyire segít a jó futójáték?
Ez nagy dolog volt és egyike azoknak a nagy dolgoknak, amiről a bye week alatt beszéltünk - jobbnak lenni rugójátékokkor, a labda futtatásakor és a futás megállítáában. Ez egy olyan dolog volt, amit ki akartunk jönni és megcsinálni és a támadók remek munkát végeztek, majd a védők egyszerűen jó munkát végeztek, hogy a futójáték ne okozzon nekünk gondot és ne nyíljon meg a lehetőség a támadósoruknak.

Mit jelent levenni a nyomást a támadókról és a pálya hátsó részén megcsinálni a játékokat?
Ez nagy dolog. Úgy gondolom, hogy a támadókat úgy tudjuk az irányukból kitéríteni, ha az első vagy második down során egy játékból yardokat veszítenek vagy ne nyerjenek, ez oda juttatja őket, ahol mi szeretnénk, hogy legyenek a harmadik down során, ne egy nehéz három és kettő legyen, három és három, és úgy gondolom, jó munkát végeztünk vagy büntetések okozsával vagy jó játékokkal, ami yardveszteséget okozott.

Forrás: Patriots.com

Hozzászólások

2018. 11. 28. 16:51
Alpok
A Vikings elleni mérkőzés lesz az igazi megmérettetés hogy is állunk és ténylegesen mire számithatunk a rájátszásban! Reméljük a legjobbakat! Hajrá Hazafiak!
2018. 11. 28. 18:55
zsolt75
2018. 11. 28. 18:34
kitalaltnev
Remek lenne egy hèt múltán is ilyesmit olvasni. ;)
2018. 11. 28. 18:57
hopi46
OFF
A Vikings meccs vezető bírója Craig Wrolstad lesz. A csapata kb. átlagban mérkőzésenként fele annyi büntetést (10) "oszt ki" mint Hochulié.
2018. 11. 28. 22:26
Wakkow
OFF:

Sziasztok, lesz szerencsém egy fasza hétvégét tölteni Bostonban , ahol pénteken a Celtics, szombaton a Bruins, vasárnap pedig a Patriots meccsét nézem meg.
Mivel Amerikában még sosem voltam nba/nhl/NFL meccsen így minden tanácsnak nagyon örülök, amit a már kinti meccset megjárt kollégáktól kapok.
Azt hallottam, hogy semmit nem lehet meccsre bevinni, még kisméretű oldaltáskát sem.
Minden tanácsot előre is köszönök.
Go Pats!
2018. 11. 28. 23:28
Burkus
Átlátszó nejlonzacskót lehet bevinni.Én vettem helyben, mert bár drága volt (a logó rajta volt), de legalább tudtam, hogy beengednek vele. Amúgy nem kekeckednek sehol sem feleslegesen, de nálam volt három objektív pld. és mindegyiknek le kellett venni a kupakjait, hogy belenézzenek... :) Engem két nejlonra való cuccal simán beengedtek.
2018. 11. 28. 23:47
Increay
Mázlista! Jó szórakozást!:)
2018. 11. 29. 07:31
pats4ever
Helló! 2 éve jartunk kint 2 Pats meccsen és egy Cavs - 76ers NBA meccsen is. Írj privátban mrharsanyip@gmail.com es megosztom a tapasztalataimat.
2018. 11. 29. 09:34
kitalaltnev
Húúúú...nekem az a tanácsom :), h. csinálj nekünk egy kis elő Mikulást, és kiemelten a Pats meccs nézéssel kapcsolatos élményeid részletesen és fotókkal alátámasztva szíveskedj megosztani velünk. Mindenki nagyon jó néven venné tőled. :))
Mindazonáltal legyen jó utad és szórakozásod, izgalmas hazai győzelmes napokat kívánok!
2018. 11. 29. 12:43
Wakkow
Igyekszem mindent megörőkíteni és igény esetén megosztani veletek :)
2018. 11. 29. 17:22
kalapur
akkor kicsit kevésbé fogunk utálni.... viccet félretéve jó szórakozást :)
2018. 11. 30. 11:33
issie
most voltunk a jets elleni meccsen. Brady sokkal nagyobb tapsot kapott a bevonulásnál, mint az egész jets. kabátban elfér minden, ami kellhet és tényleg menjetek minél korábban. bud light 12 usd / üveg. :)
2018. 11. 30. 00:12
I dont trust in Bill
Szia. Mi tavaly voltunk a Pats-Kansas szezonnyitón. Egy goprot akartunk bevinni amit a beengedésnél a detektoros kapunál simán átengedtek, de miközben a helyünket kerestük egy kishekus meglátta és el akarta kobozni. Leadtuk és vissza is kaptuk de nem volt valami jól szervezett a dolog és sok időbe telt mire minden adatod felvettek kié mié stb. Viszont egy csomóan használtak a meccs alatt hasonló eszközöket. A tanács annyi, hogy ha ilyesmit akarsz bevinni azt akkor vedd elő amikor már ülsz a helyeden akkor nem lesz baj.
+1 hiába látsz a büfében egy csomó fajta sörcsapot ne dőlj be mert mindegyikben bud light van. De a forrócsoki állítólag fasza! :)

NHL-en LA-ben voltam Kings meccsen, az is jó feeling de összehasonlíthatatlan egy hazai Patriots meccsel.

Ha az ellenfél támad üvölts rekedésig dobolj a széken stb. Ha Brady várja a labdát akkor az autókat is hallani lehet amik a közelben haladnak :)
Plusz ha megvan a first down akkor mindenki egyszerre mutat az endzone felé és hangosan..... FIRST DOWN!!!!!

Jó szórakozást ;)
2018. 11. 30. 00:20
I dont trust in Bill
Ja és jóval a meccs előtt érkezzetek mert rettentő nagy a stadion körüli komplexum és van minden ami szem szájnak ingere. Ez egy egész napos program. Legalábbis úgy a jó. A pro shop annyira nem nagy szám és elég drága még ottani mércével is ráadásul Bostonban ugyan úgy meg tudod venni jobb áron. Mezt és bármi mást is.
Hozzászólás a(z) Nyilatkozatok 12. hét - Jets bejegyzéshez