Menetrend

Nyilatkozatok, 12. hét: @ Buffalo Bills

2017. 12. 05. 13:10
Szerző: gcsaba
Kategória: Cikkek, Interjú

A csoportrivális Buffalo Bills fogadta a New England Patriots-t, ahol az első félidei lassú kezdés után végül sima 23:3 arányú győzelmet aratott a Pats. A meccs után ismét McCourty-tól kaptuk a legtöbb információt, aki a jól teljesítő védelem vezéreként szólalt meg, valamint a folyamatosan javuló játékot mutató Gilmore és a szintén remeklő, de a józanságát egy pillanatra  sajnálatosan elveszítő Gronk is megosztotta velünk a gondolatait.

Devin McCourty, (DB)

 "Azt gondolom, mindent egybevéve ma elég jó munkát végeztünk. Ez nem az a meccs volt, amikor könnyű, domináns játékkal csak elvagy a pályán a harmadik negyedtől. Ez egy jó meccs volt. A Buffalo mindig keményen játszik, itt nehéz nyerni. A csoportunkban mindenki keményen harcol ellenünk, tudjuk, mennyire felkészültnek kell lennünk, amikor velük játszunk.”

 A mozgékony, jól futó irányítók elleni védekezésről:
„Nehéz. Ezek a srácok tudják olvasni a védelmet, tudják, mit kell figyelniük, ezért próbáltam megkeverni a dolgokat, különböző felállásokkal és a siettetők variálásával. Vannak olyan játékosaink, akik képesek váltogatni a játékokat, és kívülről támadni az irányítót. Szerintem jó munkát végeztünk a védőfallal, megnehezítettük az ellenfél dolgát. Nyilván ha valaki hátrál tíz yardot, és képes elfutni a fal mellett, azt nehéz megállítani. Ez egy Isten adta tehetség, de megpróbáltuk megnehezíteni a dolgát, és egész jól sikerült is. Aztán  a secondary is jól tapadt az elkapóikra, jól zárta le a zónákat.”

 Gilmore visszatéréséről Buffalo-ba:
„Természetes, hogy ha játszottál egy másik csapatnál, és visszamész oda ellenfélként, és elkezdenek ellened szurkolni, akkor különösen jól akarsz játszani. Úgy tűnt, mintha szándékosan rajta akartak volna TD-t szerezni. Jó pár labda ment felé az end zone-ban, és ő leütött négy vagy öt passzt, szóval nagyot játszott. Nagyon stabilan és keményen fogta az emberét, nagy szükségünk volt ma erre.”

 Gronk elleni egy az egyben való védekezésről az edzéseken:
„Edzésen könnyű ellene, csak a meccseken kemény. Nem igaz ám, ő nagyszerű játékos. Nem könnyű ellene edzésen sem, tavasszal vagy nyáron sem. Össze kell szednünk magunkat ellene, rángatjuk, húzzuk mindig, és az edzésen nincsenek bírók. Tom is megmondja majd biztos, állandóan visszahúzzuk Gronkot.”

 Stephon Gilmore (CB)

 Arról, hogy meglepte-e az, hogy a Buffalo szurkolók „bú”-zással fogadták.
„Nem ért meglepetésként. Tudjátok, hogy megy ez. Ők szurkolók, érthető, hogy így éreznek azok után, hogy Hazafi lettem. Nincs ezzel semmi gond.”

 Arról, hogy megpróbáltak TD-t szerezni ellene.
„Valóban, dobtak felém három vagy négy labdát is a vörös zónán belül. Arra gondoltam, hogy tényleg touchdown-t akarnak rólam, mindegy, hogy mibe kerül ez nekik. Jó csapatuk van, keményen játszottak ellenünk, remek játékosaik vannak, szóval jó móka volt.”

 Rob Gronkowski (TE)

 "Először is szeretnék bocsánatot kérni a 27-estől! Ez nem az én stílusom, csak nagyon frusztrált voltam abban a pillanatban. Egyszerűen elragadtak az érzelmek és a frusztráció. Csak bocsánatot akarok kérni Tre’Davious White-tól. Nem értek egyet az ilyen ütésekkel, a játék hevében történt, ami történt. Azért lettem ideges, mert úgy éreztem, hogy lökött, úgy szerezte meg a labdát, és egyszerűen nem értem, miért nem repült rá zászló. És ez már megtörtént többször is a meccsen, rám meg a leghihetetlenebb dolgokért is büntetést hívtak… ez őrület, mégis mit kéne csinálnom már? És nem volt zászló akkor, és ez kiakasztott, ez történt."

„Azt mondanád, hogy az elmúlt néhány meccs óta gyűlik benned ez?”

Az elmúlt 7 évben…”

„Mintha kettős mérce lenne, egy Gronknak, egy pedig a többieknek?”

„Nem tudom. Csak tovább kell játszanom, keményen. Nem veszíthetem el így a fejem. Ezzel nyilván ártok a csapatnak, ha nem is a meccsen, de a jövőben egyértelműen árthatok, szóval higgadtnak kell maradnom.”

 Forrás: patriots.com

Hozzászólások

2017. 12. 05. 13:54
gyuszi
Végre valaki megszólal OPI-ügyben (mégha Gronk is az).
2017. 12. 05. 14:03
Arnold Patsenegger
https://youtu.be/QTgQaPrTDO0

BB reakció amikor a csapat TD-t szerez :D :D :D :D Az értelmező szótárban a Pókerarc kefejezés mellett az Ő képét láthatjuk :D :D
2017. 12. 05. 17:35
Arsenal
Az Öreg szerintem még a bankkártyáját is a zoknijában tartja.:D
2017. 12. 05. 18:56
Lalika
Kíváncsi lennék ,hogy egy hordozható EKG mit mutatna ilyenkor az öregen.
2017. 12. 05. 20:19
Barb
A legjobb amikor a labdát méla undorral a háta mögé hajintja... kb. olyan arckifejezéssel, hogy hol a tökömbe vagyunk és mit keres itt ez a sz.ar :-D
2017. 12. 06. 08:00
szepi
nincs lehetőség magyar szöveget alá tenni?
2017. 12. 05. 14:36
kitalaltnev
Mindent elmondott. Látható, s tudjuk, h. nem ilyen ember. A tette sajnálatos volt, de megtörtént. Büntetve is lett. Házon belül is tuti. A kicsi korner meg meggyógyul, reméljük mihamarább. Meg azt is, h. legközelebb nem baszakszik, ill. azt a zebrák nem engedik.
2017. 12. 05. 16:40
topin
Gronk pontosan azt mondta amit én: "Nem értek egyet az ilyen ütésekkel", "Nem veszíthetem el így a fejem. Ezzel nyilván ártok a csapatnak," Ennyi a lényeg.

Aztán lehet ezt csűrni csavarni.
2017. 12. 05. 19:04
Pietrosz2
Biztos tőled idézett,hiszen itt is közszeretetnek örvendő példakép vagy Kapitány.
2017. 12. 05. 19:11
LaFleur
2017. 12. 05. 02:18 topin

…„Ne higgyünk már el mindent, amit a leszidott fiú bánatában kiejt a száján.”…


Te tényleg nem tudod mikor kell csöndbe maradni.
2017. 12. 05. 20:21
balimate
2017. 12. 05. 20:24
petichef
2017. 12. 05. 20:40
2017. 12. 05. 23:14
petnetman
2017. 12. 06. 02:08
topin
A La Mr.Gilmore.. Semmi baj..benézted azt is, ezt is:)

2017. 12. 06. 17:46
LaFleur
Milyen Gilmore??? Ki nézett be mit?

https://www.kephost.com/image/E62b

Beszélni magyar?
2017. 12. 06. 18:19
topin
Egy utalás volt, tévedésre..pont ahogy az idézett rész esetében.
2017. 12. 06. 20:07
Látod, erről beszéltem. nyilvánvalóan nincs igazad, de csűröd-csavarod teljesen feleslegesen, ahelyett h egy "jogos srácok, benéztem" mondattal elintéznéd, hidd el, ezzel több ember tiszteletét is kivívnád, hisz tévedni emberi dolog, ahelyett h ilyen látványosan vergődve próbálod a megmagyarázhatatlant megmagyarázni. hidd el, senki sem tökéletes, te sem, én sem, tévedni emberi dolog, előfordul látod veled is, velem is szokott, nincs azzal semmi baj. sajnálom hogyha ezt te nem így érzed és görcsösen ragaszkodsz valamihez, amihez régen nem kéne. Engedd el, nem kell h mindig igazad legyen. elő fog fordulni még párszor az életedben, h nem lesz. nekem is előfordult már és tuti lesz még nem is 1 tévedésem. na bumm... a Föld forog tovább.
2017. 12. 06. 02:42
topin még egy ilyen és 1 hét pihenőt kapsz. Azért legyen már egy határ ami alá nem mész...
2017. 12. 06. 16:49
topin
Kedves Danna, ha úgy érzed, hogy ez jogos büntetés lenne, akkor nem kell előre figyelmeztetned. Max a következetesség jegyében mindenkinél osztogatni kellene az 1hetet..vagy esetleg Roger mintájára itt is pofára menne a dolog? :)

Azért megnyugtatlak, ez csak egy weboldal. Valahogy silány életemben csak kiheverem, hogy egy hétig nem írhatok. És nem fogok másik nicket csinálni ezt előre megígérem.
2017. 12. 06. 20:00
szerintem örülj inkább neki csendben, hogy töröltem és mások nem látták, nem járattad le magad.

egyébként pedig olvasd el amit korábban a viselkedésre írtam, ott jeleztem, h mindenkit figyelmeztetni fogok elsőre, ha nem veszi, akkor jön a tiltás.

nem pofára megy, de kezded kihúzni nagyon a gyufát. és ahogy látom, még élvezed is és raksz rá 1-2 lapáttal. jelzem, az én türelmem is véges.

nem kötelező egyáltalán ide írni. csináltál egy oldalt magadnak (amit egyébként megengedtem h itt reklámozz), ott nyugodtan azt írsz, amit szeretnél. itt is egyébként, elég magasan van az ingerküszöböm, de közelítesz hozzá. Mindig azt kértem, h mindenki fogadja el a másik véleményét, én elfogadom a tiédet, te vagy képtelen elfogadni azt, ha valaki mást gondol, mint te. ráadásul elkezdesz nemtelenül támadni, mint engem tegnap azzal h személyeskedek, holott egy ártatlan kérdést tettem fel. De ezeket már megszoktam tőled, mindig mindent megtudsz magyarázni, kár h sokszor teljesen értelmetlenül és logikátlanul.
2017. 12. 06. 22:58
max350
Tényleg magasan van az ingerküszöböd! Grat az önuralmadhoz!!!!
2017. 12. 07. 01:06
topin
Leírtam mit gondolok a fenyegetőzésről..jogodban áll szankcionálni bármit ezen az oldalon. Amennyiben nem megfelelő a hozzászólásom tartalma, szíved joga ezért büntetni. Akkor is ha megfelelő, csak téged zavar. Vagy ha megfelelő, csak nem érted. Jeleztem, hogy minden lelkifuri nélkül nyugodtan tedd meg, ha ennek szükségét érzed. De mint írtam, ez csak egy weboldal. Ha elveszed az írásjogot, vélhetően nem okoz semmiféle törést bennem, ha mégis, akkor max pszichológushoz járok majd. Ott pedig elmesélem, hogy micsoda csapás ért. Kicsit túlértékeled ennek a jelentőségét. Komolyan kérdezem hogy szerinted bárkit visszatart a normális véleményének elmondásától az, hogy megfenyegeted hogy ne tegye, mert nem írhat ezen a nicken tovább? A trollok csinálnak új nicket aztán annyi, még nevet is egy jót. Én megígértem nem csinálok újat, mivel nem vagyok troll és egyáltalán nem élvezem hogy hülyeségeket irkálnak emberek és még értetlenek is.

Amúgy pedig a lejáratós részre is reflektálnék. tehát én egy iróniával lejárattam volna magam, a "Vita hevében" vagy nevezzük a példa miatt frusztrációnak (ami nem volt, de a példám miatt fontos). Tehát egy irónia, mert érintett voltál benne és engem lejáratott és sértődéshez vezethet. Ellenben amit Gronk tett frusztráció okán, a játék hevében (vagy inkább utána) az nem járatta le őt. tehát emocionálisan dől el, kinek mit nézünk el. Erről írtam egészen eddig, hogy akik szerint ez belefért, meg helyes volt, vagy nem jár eltiltás azok elfogultságban kerültek arra az álláspontra. A gonosz az lejáratja magát, a jó az semmi, nem érdekes. Érdekes szemlélet :)

Még életemben nem voltam sehol bannolva, azt gondolom hogy itt sem adtam erre okot. Az lett mondva ne olvassa a sületlen hozzászólásokat az akit az zavarna. Tehát az enyémen is ugyanígy átlehet lendülni, aki eleve szemellenzővel fut neki. Érdekes, hogy mivel ez Téged is érint, így te ugyanúgy beleállsz a véleményezésbe. Mikor akár át is léphetnéd reflektálás nélkül. Ahogy mindenki megtehetné. Aztán írkálhatnék magamban mint ahogy egy troll jár. Csak hát mivel nem vagyok troll, a szekció másik fele reagálna érdemben arra amit írok. Vagy akár egyet is értene vele. Így meg nehezére esik megállni bárkinek is, hogy átlépjen a kommenten. Holott ez az irányelv ha jól olvastam.
2017. 12. 07. 05:25
Te is tudod, hogy nem tehetem meg, hogy nem olvasok el minden hozzászólást, mivel minden az oldalon megjelenő szó az én felelősségem. A médiatörvény következtében én felelek a hozzászólásokért is. Ha valaki rosszat ír és nem reagálok rá kellőképpen, simán fel is jelenthetnek. Az irányvonal ezen része a felhasználókra vonatkozott és nem rám. 10 éve, a kezdetektől írsz az oldalra, azóta szerintem elég sokszor nyeltem nagyot, próbáltam túllépni azon h lássuk be, sokszor direkt provokálod az embereket. Te is tudod, hisz ilyen terveid voltak... de erről itt nem szeretnék többet írni.

Csak annyit kérek tőled így utoljára, h ha elvárod, hogy mások tiszteljék a te véleményedet, akkor tégy te is hasonlóképpen másokéval. Ha pedig nem teszed, ne lepődj meg ha visszaszólnak.
2017. 12. 05. 17:58
max350
Biztos ment neki a duma is...persze, hogy bepipult! Én megértem! (Nem kérek választ erre topin-tól!)
2017. 12. 05. 20:57
Cheater
DMC a legnagyobb!!! :DDD “Mi is rángatjuk, húzzuk mindig...” :DDD Megnéznék egy edzést is szívesen... :D
Hozzászólás a(z) Nyilatkozatok, 12. hét: @ Buffalo Bills bejegyzéshez