Menetrend

Nyilatkozatok 2. hét - Jaguars

2018. 09. 19. 12:00
Szerző: Danna
Kategória: Interjú
A szezon első veresége. Nézzük hogy látta a mérkőzést Tom Brady, Adrian Clayborn, Rob Gronkowski, Chris Hogan és Devin McCourty.

Tom Brady, QB 

Már a mérkőzés elején gondjaik voltak
Igen, de nem csak akkor. Arról beszéltünk, hogy gyorsan kezdjünk majd, és voltak is lehetőségeink, mégis hátrányba kerültünk. Egy jó csapat ellen játszottunk, jó védelemmel, sokkal jobban kell játszanunk, mint ahogy ma tettük.

Milyen pozitív dolgokat látott ma
Hát, nem sokat. Azért jöttünk ide, hogy nyerjünk és jobban játszunk. Mindenkinek jobban kell végeznie a dolgát és jobban kell harcolnunk. El kell ismerni a Jaguarst, nagyon jól játszottak. Keménnyé tették nekünk és nem is tudtuk a játékunkat játszani.

A labdavesztésről a 4. negyedben
Éppen el akartam dobni a labdát, mert éreztem, hogy jön valaki, és a következő pillanatban már a földön volt a játékszer. Legközelebb gyorsabban kell eldobnom.

A szezon elején vereséget szenvedni
Ez egy hosszú szezon. Amikor egy jó csapat ellen rossz napod van, akkor egyértelmű, hogy vereséget szenvedsz. Nem kellett volna, hogy így legyen, de tanulnunk kell belőle.

A futó, Sony Michelről
Sony mindig keményen dolgozik és azután, hogy volt egy kellemetlen sérülése az edzőtábor alatt, ma már lehetőséget kapott és tanulni fog ebből. Keményen futott, amikor nála volt a labda. Jó mentorai vannak, James White és Rex dolgozik vele, sokat tanulhat tőlük.

A meleg időjárásról
Nem gondolom, hoggy annyira rossz lett volna. Vagy legalább is nem éreztem annak. Nyilván határozottan meleg volt, még ilyen melegben sosem játszottunk, de az edzőtáborok alatt azért általában ez szokott lenni.

Adrian Clayborn, DE

A vereségről
Meg kell néznünk a felvételeket, hogy kitaláljuk mit csináltunk jól és mit rosszul.

Bortles futásairól
Tudtuk, hogy jól fut és ez be is bizonyosodott ma.

Bortlesre kifejtett nyomásról és arról, hogy nem blitzelték sokat
Csináltunk néhány jó és rossz dolgot Meg kell néznünk ezeket és tanulni belőle.

A melegről
A melegnek semmi köze a végeredményhez. Egy jól felkészített csapat vagyunk és az edzőtáborban is ilyen idő volt. Egyszerűen nem játszottunk jól.


Rob Gronkowski, TE

A vereségről
Meg kell néznünk a felvételeket és jobban kell játszanunk. Jól játszottak, jó játékosaik vannak és ők egy jó csapat.

Üresre játszani magát a Jacksonville védelmével szemben
Nagyon nehéz megtenni egy ilyen csapat ellen és ezért kell nagyon készülnünk. Készen kell állnod és üresre játszani magad. És ez az, amit én nem tettem meg ma.

Felállni a vereség után
Fel kell állnunk. Jól érzem most magam? Nem, de túl kell lépni ezen és készülni a következőre. Csapatként harcoltunk a végéig, nem adtuk fel, és ez az, amit látni akarsz.

Chris Hogan, WR

A Jaguars védelméről
Ez egy jó védelem, az egyik legjobb, amivel aszezon során szembe kell néznünk. Sok játékot megcsináltak. Gyorsak, kemények. Ami a legfontosabb, jobban kell játszanunk.

Hátrányból játszani
Végig úgy éreztük, hogy meccsben vagyunk. A legnagyszerűbb dolog ebben a csapatban az, hogy sosem adjuk fel. 60 percig fogunk harcolni, mert nem tehetünk másképp. Ha csak 1-2 dologgal több jön be, akkor ki is egyenlíthettünk volna.

Két TD-t ért ma el
Nem érdekelnek a számok. Csak a győzelem számít.

Devin McCourty, S

Korán hátrányba kerülni
Tudtuk, hogy nem lesz könnyű mérkőzés. Nagyon jó csapat és tudtuk, hogy nem engedhetjük 14 pontos előnybe őket és aztán könnyen kiegyenlíteni. Úgy gondolom, hogy jól álltunk hozzá, csak nem játszottunk jól.

A csapat hozzáállásáról
Nem mondom, hogy nem játszottunk keményen. Csak nem játszottunk jól. Ha megnézzük a felvételeket, látni fogjuk, hogy nem játszottunk elég jól. Így éreztem. Jobbnak kell lennünk ennél. Mindig erről beszélünk, hogy a szezon elején, szeptemberben és októberben kell fejlődnünk mérkőzésről mérkőzésre. Jobban és jobban kell játszani.

A melegről
Hát, nagyon meleg volt. Amikor ilyenek a körülmények, minél kevesebb időt akarsz a pályán tölteni.

Forrás: Patriots.com

Hozzászólások

2018. 09. 19. 12:22
hulith
Ezek a sablon szövegek félelmetesen hasonlók természetesen nem is tudnak mást elmondani.
2018. 09. 19. 12:30
kitalaltnev
Örülök, h. ha őket olvasom, de ezek a semmitmondó nyilatkozatok a legfeleslegesebb dolgok mezőnyében kétségtelenül az élbolyban vannak. :)
2018. 09. 19. 12:40
hopi46
Nem számított a meleg- számított a meleg: 2-1
Győzött tehát a nem számított a meleg! (Persze a minta, 46-ból 3, nem igazán releváns.) :)
2018. 09. 19. 14:08
I dont trust in Bill
Csak a szokásos.
De majd eforditom:

- Hát tudjátok az van, hogy idén volt két 1. körös pickünk egy az első felében egy meg a végén.
A front office ahogy hallottam megfigyelt jó DE játéjosokat akik elérhetőek lettek volna az első választással, hisz tudjátok, hogy sokat szenvedünk hosszú ideje azzal, hogy nem tudunk nyomást helyezni az ellenfél irányítójára. Meg a futás megállításával is voltak gondjaink a multban. Oda kinéztek egy LB-t. Nagyon örültem ennek a hírnek. A második körben elképzelhetőnek tartottak ahogy hallottam egy O-line falembert. Aminek mégjobban örültem mert mégiscsak 41 vagyok és nem vagyok oda érte ha egy 150kg-os pali a farkát dörzsölinaz arcomba. Na hát aztán lett belőle ez a rokkant két bites füves fütyi mert Bill látott benne fantáziát. Van ez a perverziója, hogy korházakba jár vizitre aztán ott összefutott ezzel Michellel és kiderült, hogy eddig próbáljozott a focival de az orvosok mondták neki hogy ilyen csontritkulással nem kellene erőltetniezt, majd jókat dumáltak aztán az öreg meggyőzte, hogy nagyon magy szükség van rá és jelentkezzen a draftra.
Komoly a kérdés? Volt e szükségünk RB-re. Hát hogyne lett volna! Annyit futunk hogy sose fogy el. Igaz csak középre. Van nálunk ez a segg fetisizmus. Josh tudna róla beszélni.
Nem mondta el miért? Na jó elmondom de nem szereti ha ezzel cinkelik. Az van, hogy maddenel készül a szezonra amikor összerakja a playbookot de amikor futójáték van csak ezeket a playeket látja mert kiesett a gomb a kontrollerből egyszer és nem tud lapozni. Mondtuk már neki vegyen egy újat de azt mondja szarul keres. Megfigyelhető már nála egy ilyen tudat alatti függőség.
Néha azt motyogja edzésen....Feka segg feka segg....
Amúgy meg tudjátok úgysem passzolok olyan sokat szóval mindenképp kellett valaki mert az előző futóknak valami vírus került a szervezetébe a sok fing miatt amit letüdőztek a meccseinken. Blount is rehabon van ha jól tudom.
Nézd már....!
Itt van mellettem lent ez a vén fasz. Most kicsit kerekedik a szeme. De ha már itt van.... Mindig azt mondja. Tom. Hozok neked fasza elkapót. Ilyenkor teljesen elérzékenyülök "you know" mert ezekkel a nyomorultakkal leszopom magam mire megértetem hogy ez egy bonyolult játék. Odamész elkapod és lehetőleg nem ejted el. Szóval igen, naív vagyok mert 18 éve szopat de mindig hiszek neki. Erre mi fogad másnap az öltözőben? Egy búcsú levél meg egy kis bonbon. Tudjátok kitől? Dannytől. Fel is hívtam mit szórakozik mikor jön mert gyakorolni kéne. Erre azt mondja: bocsi Tommy boy. De épp miamiban lazulgatok. Voltál már itt? Geci jó! És még pénzem is van végre rendesen csajozni és bebaszni.
Jaaa az edzés. Hát az is van de no stress baby. Kocogunk kicsit azt jól van az úgy, dehát fasznak sincs kedve..jobb ez így.
Ezt mondta. Szerintetek? Pedig 2 hónapja lemondtam 4 misiről hogy had kapja már meg. Bill mondta, hogy oké jó ötlet így beférünk a cap alá. Erre Danny sehol aztán hallom hogy Josh megkapta hogy maradjon. Értitek? Ez a pöcs. És még csak egy új ps-t sem vett mert ilyen szentimentális figura. :'( Ragaszkodik a dolgaihoz nah. Elárulom amikor sikeres játékot játszunk az azért van mert inkább előre baszom valakinek mert felbasz ez a szerencsétlen félsapkás. . A gameplant már el sem olvasom. Minek? Ráfér egy cikk szarópapírra.
Hogy mi van rajta? Hát mi lenne? A mi gameplanünkben az a vezércsel, hogy mindenki tudja már évek óta. Annyi áll rajta Do your job! by BB
De igazából csak annyit kellene mondanom hogy on to ditroit..
És már az asszony is basztat...
Na szevasztok.

:)
2018. 09. 19. 14:22
piszkosfred
Nem hittem a szememnek amikor ezt olvastam!
Óriási görbe tükör, végig röhögtem :DD
Legalább egy nem sablonos nyilatkozat is született a héten :D
Mondjuk vannak kétségeim, hogy mennyien találják ezt majd itt viccesnek és hányan szaladnak be az ügyeletre agyvérzéses tünetekkel :)
2018. 09. 19. 14:50
kreci04
Na végre minden kiderült, várható volt, hogy előbb vagy utóbb valakinel elszakad a cérna.
Haha
2018. 09. 19. 14:55
InfiniteLoop
Az orosz titkosszolgálat feltörte a TB privát levelezőszervét :)
2018. 09. 19. 15:01
wolandrules
2018. 09. 19. 17:10
kitalaltnev
Ötletes, szatírikus, kritikus, de vicces, grat! :))
Vannak véresen komoly részei is, de nem szabad véresen komolyan venni.
2018. 09. 19. 22:57
Értem én h miért, de a sok káromkodás annyira nem néz ki jól benne...
2018. 09. 20. 07:41
kyobalu
Pöpec!!! :-) És van mögötte igazság rendesen.. :-)
2018. 09. 19. 14:51
piszu46
Most nem azért, de ugyan mit nyilatkozhattak volna???
Nem játszott jól a csapat, mindannyian elismerték, és hogy javulni kell?? Mi a bánatot mondhattak volna ezek nélkül a sablonok nélkül????
Szerintem abszolút korrekt válaszok, viszont csak akkor lesz bennük tartalom, ha ezt belül is így gondolják, nemcsak szavakban.
Én azt hiszem, hogy nem csak szavak, hanem így is érzik, és biztos, hogy mindenkit bántott a vereség, de kérdem én: Miért kell minden vereség után lehúzni a keresztvizet a játékosokról, edzőkről?
Egy meccsen csak egy csapat győzhet, és ha az nem mi vagyunk, akkor már tragédia történt?? Én nem hiszem....
2018. 09. 19. 15:06
I dont trust in Bill
Nem húzom le róluk. Egyszerűen annyi van, hogy évek óta azt gondolom McDanniels nem jó OC. Teljesen lényegtelen, hogy Belichick mennyire nyúl bele vagy szól bele. Igen tudom, hogy van egy két meccs ahol nagyot villant és egy két play ami rettenetes nagyot szól de ezt leszámítva inkább rossz mint jó. Ez persze szubjektív.
Belichickről keg azt gondolom elszállt egy kissé magától. Nyilván hozzá is eljut és azt gondolom el is hiszi magáról, hogy bárkiből elot játékost farag. De ez nem így van. Meglátja az emberekben azt ha az ő rendszerében jó lehet de közel sem erről kéne szólnia.
És draftolni egyenese szarul draftol. Az előző heti thpfc-ben fel is sorolták az utóbbi 6-7 év 1. körös pickjeit. Hát nem azt mutatja, hogy egy zseni lenne a pali. Főleg megnézve, hogy kiket vittek el mások akiket ő is húzhatott volna. GM-nek nem jó. És nagy tévedés, hogy miatta jönnek néha kedvezményesen játékosok. Az szimplán azért van mert vagy nyerni akarnak és itt a rendszer miatt van rá sansz (ez nyilvan BB érdeme)
de inkább Brady a tényező ez ügyben is, vagy mert újra fel akarják építeni magukat és értékessé válni pl Revis.
És a védelmi guruzástól egyenesen hányok már. 2001től 2004ig rakott itt össze normális védelmet. Azóta se. Hulladék játékosokból építkezik szar draftok kíséretében. Mi lenne ha még rendes csapat is rendelkezésére állna??!!!
Bár addig ilyen nem lesz még ő a GM lényegében. Tehát soha. :)
És azt sem lehet mondani, hogy mert szar helyen húz. Mert idén sem húzott olyan rossz helyeken. Meg nem kellene kitradeelni az első kör végéről as usual...
2018. 09. 19. 17:14
vodka03
Lehet igazad van. McDaniels 2006-2008 között volt OC, majd 2011-től napjainkig, ezalatt egyszer volt, hogy nem jutott a csapat minimum AFC döntőbe, ez 2008-ban volt, amikor Brady az első héten kidőlt a szezonra és a csapat így is 11-5-öt ment. Tudom ez nálad nem azt jelzi, hoyg jó OC lenne, mert az nem felel meg a narrációdnak, nyilván BB meg Brady érdeme nagyjából az egész.

Nem tudom mit soroltak múlt héten a podcastban, de, ha visszamegyek az elmúlt 8 év 1. körös pickjei-re, akkor azt látom, hogy DMC, Hightower, Chandler Jones, mind pro bowler és SB győztes játékosok, hogy Nate Solder, bár nem elit, de összeségében megbízható LT volt 6-7 évig nálunk, ahogy Malcom Brown is a jobb DT-ök között van futás ellen, amiért idehoztuk. Wynn és Michel teljesítményét, majd 4-5 év múlva kell elemezni. Ha visszamegyek még 2 évet, akkor még becsúszik egy Mayo is egyébként, aki szintén elit volt, ameddig a lába bírta. Itt Easley volt kizárólag bust. De egyébként is, mióta BB az edző 3-szor draftoltunk az első kör első felében.

" GM-nek nem jó. És nagy tévedés, hogy miatta jönnek néha kedvezményesen játékosok. Az szimplán azért van mert vagy nyerni akarnak és itt a rendszer miatt van rá sansz (ez nyilvan BB érdeme) de inkább Brady a tényező ez ügyben is"

Ezt nem is tudom hova tenni. Szóval van egy lassan 20 éve, közel tökéletesen működő rendszer, amit BB kiépített, egy nyerő szisztémát, de nem, azért jönnek a játékosok, hogy ebbe a rendszerbe játszanak, ahol a legnagyobb esély van egy bajnoki gyűrűre, hanem, azért mert Brady itt van, akit az egyébként szar GM BB választott ki és épített be. Érdekes.

"Hulladék játékosokból építkezik szar draftok kíséretében. Mi lenne ha még rendes csapat is rendelkezésére állna??!!!
Bár addig ilyen nem lesz még ő a GM lényegében. Tehát soha. :)

Ne izgulj, amint visszavonul BB meg Brady, nézheted, ahogy valaki jól draftol, meg jól építkezik így be kell érned ezzel a szaros 18 éves dominanciával :)

"És azt sem lehet mondani, hogy mert szar helyen húz. Mert idén sem húzott olyan rossz helyeken."

Helyeken? Szóval szerinted, ha 32 csapatból a 31. vagy, akkor az nem rossz?
2018. 09. 19. 17:39
topin
2018. 09. 19. 18:30
I dont trust in Bill
Meglátta benne a csiszolatlan gyémántot csak poénból hagyta a 199. pickre.
Plusz Brady soha nem léphetet volna pályára ha Bledsoe nem sérül meg.

De akkor nézzük az öreg pickjeit.

2017
3/83 Derek Rivers DE
3/85 Antonio Garcia OT
szoszo. De a 3. körben nem húz annyira szarul, bár megjegyzem needtől független Kareem Hunt még bent volt.

2016
2/60 Cyrus Jones CB (hagyjuk is)
3/78 Joe Thuney G de mint mondtam itt nem húsz rosszúl.
3/91 Beissett QB teljesen felesleges pick volt. Akkor sem értette senki és most sem. És nyilván nem kell belemagyarázni mert Garoppolo még itt volt és cseréről szónsem volt.

2015
1/32 Malcolm Brown DT nagyon jó pick érthetetlen hogy eddig csúszott nem kellett nagy mágia hozzá.
2/64 Jordan Richards S. (Tyler Lockett is bent volt még és elkapó akkor is kellett volna)
3/97 Geneo Grissom DE (ki is ez)
4/101 Trey Flowers DE (tehát ez a Grissom előtte volt a listán...good think)

2014
1/29 Dominique Easly DT ( a kedvencem! Egy szarrá műtött térdekkel nem rendelkező sérülékeny valaki és már akkor mondenki mondta hogy ez WTF??? kivéve Bill. Bill fasza gyerek. Húzott egy büdös nagy BUSTOT. 5 pickel később a Dallas elviszi DeMarcus Lawrece-t.)
2/62 Jimmy G QB ( na talán itt lehet mondani hogy meglátott benne valamit)

2013
2/52 Jamie Collins LB (ez ült ez vitathatatlan)
2/59 Aaron Dobson WR (szép emlékek igaz? Eddy Lacy, Travis Kelce, Keenen Allen még bent volt)
3/83 Logan Ryan CB (egy ideig kereste a helyét de bejött de nem is a 3. körökkel van a baj)

2012
1/21 Chandler Jones DE (tökéletes pick nincs mit hozzáfűzni)
1/25 Hightower LB ( bevált, lehet nem azonnal de ez az év kitűnő volt aláírom)
2/48 Tavon Wilson S (ki?)
Ezt az évet kár vitatni mert ha csak az első kettőt húzta volna és senki mást akkor is jó)

2011
1/17 Solder OT ( ok! bár én nem csíptem de ez szubjektív)
2/33 Ras-I Dowling CB (mivan? Hagyjuk is :D)
2/56 Shane Vereen RB (ok!)
3/73 Stevan Ridley RB ( labdát tartani jó volt csak a pályán kívül. De ez már kindegy a 3. körben lutri)

2010
1/27 DMC mint CB ( na annak borzalmas volt azt meg ne mondja senki, hogy meglátta benne az elit S-t)
2/42 Gronk TE (szavam se lehet)
2/53 Jermaine Cunningham DE (pfff... annak fényében hogy még Sean Lee és Golden Tate is bent volt ezt csak úgy csendben)
2/62 Brandon Spikes LB (elmegy)

2009
2/34 Patric Chung S
2/40 Ron Brace DT
2/41 Darius Butler CB
Le Sean McCoy ment ki pár pickre ezekre.

Szóval visszamenőleg Brown, Collins, Jones, Hightower, Gronk, és DMC ha nem nézzük milyen posztra is húzta.
Ez a 6 játékos ami telibe talált.
Ezzel szemben a maradék akiket az első 2 körben húzott hát... nekem úgy tűnik, hogy rábök valakire aztán az épp lehet, hogy beválik de inkább nem. És az a pár érthetetlen fasz húzása amikből nincs hiány...

De a lényeg. Nem lehúzni akarom mert csinál jó tradeeket. Okosan szerződtet, edzőnek kiváló, a filozófiája egyedülálló, de átesik a ló túloldalára.
Én csak azt mondom ennél vannak sokkal jobb GM-el (igaz rosszabbak is) akik jobban draftolnak. Sokkal jobban. És a FA igazolásait sem kell a magasba emelni mert 1 Randy Mossra jut 3-4 akinek a nevére sem emlékszünk...ha nem több.
Lásd idei wr csörte.
2018. 09. 19. 18:57
vodka03
Szóval a 3. körös pickjeivel nincsen gondod és Easley-t leszámítva az első körösökkel sem. A 2. körből meg összeszedte Chung-ot, Gronk-ot, Collins-t meg Jimmy G-t és ennek ellenére ő random bökdös és a világ egyik legszarabb GM-jeként emlegetted 1 órával ezelőtt? Azért lássuk be elég mókás.

Én sem értek egyet vele mindenben és 3. éve bassza a csőrömet, hogy a LB sorunk ilyen ergya passz ellen, de nem tudok vele mit csinálni és nem is kell, mert ennek ellenére elmúlt 2 évben SB. Minden ilyen beszélgetésnek az a vége, hogy hibázik, mint mindenki más is csak a többiekhez képest jóval kevesebbet, akár GM-ként, akár HC-ként és olyan szinten csúcsra járatott egy franchise-t, ami páratlan és lehet soha többet nem is lesz ilyen.

És, akkor ide a végére még annyit, hogy soha nem tudjuk meg, hogy Kareem Hunt vagy Shady nálunk is ilyen sikeres futók lettek volna vagy, bárki más, akire így utólag azt mondjuk, hogy elit játékos és rohadt nagy hiba, hogy nem húztuk be.
2018. 09. 23. 09:11
freddie1967
Szerintem ennek alapján jónak vagy rossznak kikiálltani egy edzőt akkor van értelme, ha össze tudjuk hasonlítani mások eredményességével. Nyilván nem elvárható, vagy legalábbis nem reális azt gondolni hogy a draftpickek 100%-ban beválnak, ezért első lépésben megnézném másoknál milyen ez az arány. Utána okosabbak leszünk.
2018. 09. 19. 15:22
piszu46
Nem vitatkozni szeretnék bárkivel, hiszen abszolút nem értek a focihoz, egyszerűen csak imádom, csak az a kérdésem, ha BB ennyire rossz edző, hogy van az, hogy az elmúlt 18 évben egyszer nem jutott a Pats a rájátszásba, és a 18 év alatt 8-szor Super Bowlt játszott, és többször konferencia döntőt? :)

Mégegyszer mondom, nem okoskodni akarok, inkább csak okosodni :)
2018. 09. 19. 15:31
I dont trust in Bill
Én sem értek hozzá. És nem azt mondom, hogy szar edző. Edzőnek kiváló. GM-nek szar szerintem.
Az első 3 SB-ban egy nagyon bika csapata volt ott Brady is még ifjú titán volt közel nem akkora játékos kint most és elég volt tőle a gamemanager szerep. (Bár a mentalitás akkor is megvolt).
Aztán a két elveszített SB menetelésben inkább vitte ő a hátán a csapatot mont BB zsenije.
A 49.hez kellett egy oriási mák Buttler révén plusz Brady Amendola Edelman Gronk éles játéka, mert a hawks úgy jött át a védelmi guru védelmén mint kés a vajon. De igaz ez az 51.-re is. Edelman elkapás, Brady game winning drive stb.
Majd jött az 52. Ahol Belichick napközis tanárt játszott és elvette a sanszot, hogy ha nehezen is de verhető legyen az eagles. Ne is firtassuk.
Én így látom.
2018. 09. 19. 15:35
piszu46
Az utolsó SB-n én sem értettem, hogy miért nem engedte játszani Butlert, szerintem azóta se tudja senki, talán vele ütőképesebb lett volna a védelem, ami finoman szólva átjáróház volt...
2018. 09. 19. 15:39
kalapur
kell ide mindenkinek a zsenije, meglatjuk mi lesz tb utan, de BBnek vannak nagyon szar es nagyon jo huzasai. ha nem lenne GM, lehet a nagyon jo huzasok se jottek vna, mer egy konzervativ GM azokra is ott es akkor azt mondta vna h nanana... gondolok itt egy randy moss huzasra, vagy akar hogy tulfizetunk vkit, mer nem a BB mentalitassal kezeli a CAPet... evrol evre megy a siras rivas, aztan vhogy a top 4 kozott van 18 eve a csapat... mutass meg egy ilyet barmelyik sportban ahol van sapka meg draft...
2018. 09. 19. 22:02
Dega
Nos...okoskodj csak...vagyunk itt egy-páran akik még a 0(!!) SB-s Patriots-ot kezdtük ek követni..ez nálam konkrétan 17 évvel ezelőtt volt...!
Hát mos'má mennyen az a két öreg nyugdíjba...vagy mi?????
2018. 09. 19. 23:05
I dont trust in Bill
Aki nem ismerkedett meg a patriotsal még az első SB győzelmet megelőzően az nem is igazi true fan.
Azoknak itt nem osztottak lapot. Uhhum. Világos. Nos azoknak az az üzenet, hogy lehet szépen kussolni...bocsi "okoskodni.
2018. 09. 19. 15:25
piszu46
Úgy akartam írni, hogy 18 év alatt csak egyszer nem jutott be a rájátszásba :)
2018. 09. 19. 15:33
I dont trust in Bill
Ehhez meg annyit fűznék, hogy Brady nélküli statjait nézd meg minr HC.
Azt hiszem 1!!! darap PO win. Az sem véletlen.
2018. 09. 19. 15:36
piszu46
Nem kétséges, hogy Brady talán az évszázad irányítója, nélküle egyértelműen nem lenne a Pats az, ami most...
2018. 09. 19. 15:42
kalapur
en is imadom TBt, o a Goat, de Rodgersel es Payton Manninggel kb egy szinten van nalam, aztan az o csapataik megse ilyen szinten dominansak, pedig azt se lehet mondani, h TB mellett nagyobb es tobb sztar volt, sot...
2018. 09. 19. 15:48
I dont trust in Bill
Én abban látom a nagyságát, hogy nem ő és nem is volt soha a legpiontosabb, a legmobilisabb, a legjobb presnap olvasasban. Mentalisan viszont a legerosebb. Es a legnotivaltabb. Szerintem ezert a legnagyobb.
2018. 09. 19. 15:56
piszu46
Igen, Rodgers is hasonló kaliber, Manninget én már csak leszálló ágában láttam játszani...
2018. 09. 19. 15:53
takirob69
Ennek talán páran nem fognam örülni - Cyrus Jones ismét a fedélzeten mert kell 1 punt visszahordó
2018. 09. 19. 15:57
I dont trust in Bill
Belichick magaslatok ezek ????
Inkabb essen az a labda ahova csak akar azzal is jobban jarunk ????????????
2018. 09. 19. 16:51
piszkosfred
Jaj ne!
Volt nekünk punt returner-ünk. Meg wr-ünk. Egy személyben. Nem kellett. Most elkeseredetten keresünk wr-t és punt returnert...
2018. 09. 19. 18:33
I dont trust in Bill
2018. 09. 19. 17:02
anti pass
Apuuu! Kezdődik!
BB sz@r edző és nem ért a feladatához! Még egy vereség és el lesz küldve TB is nyugdíjba mert már nagyon öreg ehhez a játékhoz! Vasárnap éjjel totál ki voltam készülve, de másnapra lehiggadtam és rájöttem, hogy ez bajnokság. Lesznek győzelmeink és lesz vereségünk is. Reméljük csak, hogy a győzelem többszöröse lesz a vereségnek!
2018. 09. 19. 18:22
Alpok
Mindig ez az üres semmitmondó fenkölt locsogás! Nem irigylem az ottani tudósitókat. A hozzászolások viszont tartalmasak,érdekesek,gondolatébresztőek.Hajrá Hazafiak!
2018. 09. 19. 20:27
dartib83
BB és JMD korszakos zsenik. Igen JMD is. Amikor sb-t nyertunk mindenki szerette oket. Most kikapunl a szezon elejen es egyesek keresztre feszítik öket. Na ez a divatdrukkerság. Csak akkor jòk ha gyoznek. Kraft meg a legjobb tulaj, egyebkent.
2018. 09. 19. 22:08
Dega
Sorry..off!!
"Engem is lebasznak ha épp hülyeséget csinálok a munkámban. Ahogy mindenkit"
Engen nem!
A főnökömmel,mikor évente 3-4 szer beszélek(!!)mindig azt mondja,egyre csak igyekezzek,és jobb lesz...!
2018. 09. 19. 22:23
anti pass
Másfél hete itt ódák voltak zengve a csapatról az edzőkről pedig az a Houston sokkal gyengébb csapat volt és ezt akkor is tudtuk. A mostani vereség kijózanító volt, de ha a negyedik lenne akkor már lehetne fogakat csikorgatni! Nekünk a specialitásunk a gyenge kezdés és a jó és még jobb folytatás! Bízni kell a csapatban és ezek a semmitmondó nyilatkozatok is azt mutatják, hogy mindenki jobbra törekszik és nem egymásra mutogatnak.
2018. 09. 19. 23:09
piszkosfred, attnagy, I dont trust in Bill - töröltem a fenti "párbeszédet", nyugodjon le mindenki, ilyen hülyeség miatt nem szeretnék senkit bannolni.

I dont trust in Bill: kérlek próbálj kevésbé provokatív lenni. Elolvastuk, megértettük h mit szeretnél, de fogadd el, h más pedig másképp gondolja. Kicsit azt érzem, mintha direkt mennél szembe a "forgalommal". Próbálj ebből egy kicsit visszavenni és nem provokálni.
2018. 09. 19. 23:11
topin
pedig negyed óráig írtam a kis szösszenetem, de belekerültem a szórásba én is:(
2018. 09. 19. 23:20
ne haragudj, nem láttam még a tiédet, amikor töröltem. Egyet töröltem és vitte magával az összes rá érkező választ is.
Mondjuk mindenképpen töröltem volna, mert egy parttalan vita ment át személyeskedésbe.
2018. 09. 19. 23:27
I dont trust in Bill
Kedves Danna!
Szeretném megjegyezni, hogy hálás vagyok azért, hogy üzemeltetitek ezt az oldalt és gyártjátok a tartalmat hosszú évek óta. Ez nem vicc sem nem szarkazmus! Remélem ez a jövőben sem változik.
Viszont!
Azt gondolom, hogy ameddig egy kommentelő, jelen esetben én, kultúrált formában ír és másokkal nem obszcén módon akár vitatkozik is, mert nem értenek egyet véleménytől függetlenül azzal semmi baj nincs.
Nem érzem, hogy bárkit személyében sértettem volna, esetleg a meggyőződésében de az elkerülhetetlen egy vitában. Ugyanis a vita erre való. A komment szekció meg némely esetben a vitára. Csak azért mert nem értünk egyet valamiben valakivel vagy valakikkel törlik a kommentjeinket az ne haragudj de elég pitiáner. Én sem szeretném ha bannolnál, de ha azért mert más véleményen vagyok mint itt akárki bannolás jár hát legyen. Nem trollkodtam, nem hecceltem senkit. Az már más kérdés ha valaki a Jupiter magasságából böfög valamit válasz gyanánt azt had ne hagyjam szó nélkül. Nem csak én. Senki. Ha valakinek ez a stílus, akkor ne csodálkozzon ha hasonló formában kap rá választ.

Üdv.
Do your job!

2018. 09. 20. 06:44
Tudod, ha az oldal üzemeltetője személyesen kér arra, hogy fogd vissza magad picit, akkor az nem a te döntésed, hanem egy igen reakciót kívánó esemény.
Amennyiben nem kívánod tartani magad Danna kéréséhez, akkor kérlek hagyd el az oldalr.
Itt ő írja a szabályokat, megszoksz vagy megszöksz. Ennyi.

A trágárkodásról meg tényleg jó lenne leszokni, mert az utóbbi időben nagyon másképp mennek a beszélgetések, mint régen, amikor is a kocsmai nyelvezet nem volt része a Pats.hu oldalnak.
2018. 09. 20. 08:12
I dont trust in Bill
Kedves Paul!
Neked is köszi a sok belefektetett munkát a podcastekbe.
Én elmondtam amit gondolok szerintem nem kell túlragozni.
Az általam írt kommentek nem sértőek senkire nézve itt. A véleményemet tükrözik. Ha ez nem tetszik valakinek vagy nem ért vele egyet azt is megértem. Amennyiben értelmes vita alakul ki az meg csak jó azt gondolom. Ellenben ha valaki azzal kezdi, hogy "Mert te annyira kuxxxra jól tudod mi? Mert itt ideszxxod a faxxságaid stbstbstb" (ezt csak a példa kedvéért írtam) akkor hasonló választ adok rá.
Ha ezért bannolnak hát bannolnak.
Nem tudok mást mondani erre.

Üdv!
2018. 09. 20. 22:47
az első hozzászólásodat nem töröltem (még ha tele van csúnya szavakkal, amikért bárki feljelenthet ENGEM. nem téged, ENGEM). De hagytam. Plusz még jópár hozzászólást tőled, amiben kifejtetted a véleményedet.

Amit töröltem, ott leostobáztál embereket, csak mert a te véleményeddel ellentétesen gondolkodnak. Ezen kívül írtál még s.ggnyalásról, rinyálásról és egyéb ilyen kedvességekről. Ha ez neked a kulturált forma, akkor a gondok nem az én készülékemben vannak...
2018. 09. 21. 10:38
I dont trust in Bill
Húha!
Szóval. Az, hogy téged az én kommentjeimért feljelentenének azt nehezen tudom elképzelni mert (még ha erre van is jogszabály..ezt nem tudom) akkor a fél világ a bíróságokra járkálna.

Másodszor. Egy nyilván egyértelműen poén szintjén íródott fiktív szöveg amit beírtam. Igen tele van csúnya szavakkal. De könyörgöm. Ez valóban akkora baj? Nyilván így autentikus. Egy olyan játék egy játékosának a kitalált szavai, mely játék a természetéből adódóan erőszakos és durva plusz ismerjük mik mennek a pályán trash talk címén az adott embertől is akár. Valóban egy ilyen környezetben ez nem elfogadható? De ha nem. Rendben van. Egyet nyilván nem értek vele de elfogadom mert mint Paul jól mondta ez a te oldalad a te szabályaid. Mint admin jogod van törölni is ha épp ahhoz van kedved. BTW nem láttam, hogy bárkinfelháborodott volna ennek a az írásnak a szóhasználatán. A tartalmán inkább de ha valaki nem érti a poént meggyőződéstől függetlenül az nem az én problémám.

Hatmadrészt. A törölt kommentjeim között egyetlen egy dolog volt amit egy másik tisztelt kommentelőnek címeztem ami személyében érinthette az pedig az, hogy idézem. " Te viszont kicsit sem vagy szűklátókörű ugye?" Ha ezzel megsértettek akkor itt most elnézést kérek!!! Sajnálom.

Viszont ugye látjuk a különbséget ha azt mondom: Te ostoba. Vagy ostoba vagy. ..és társai. Na én ilyet nem mondtam!
Vagy ha azt mondom. ez vagy az vagy amaz szerintem ostobaság. Mert én ezt mondtam. bocs írtam.
Ahogy azt sem mondtam senkire hogy seggnyaló hanem egy általam vélt cselekvésre írtam, hogy szerintem nem kellene a seggnyalás. De akkor szofisztikálok most. Nem kell feltétel nélkül bízni és hinni és piedesztálra emelni senkinek és senkit. (Ez is csak az én szubjektív véleményem nem kell egyetérteni vele, de a vélemény nyílvánításhoz asszem nem kell engedély.) De fogalmazok akkor ezentúl nagycsoportos óvodás szinten ha itt az a elvárás. Fejet hajtok!

VISZONT! Amit már előzőleg is mondtam és tartom magam hozzá, ha valaki pronyó módon címez nekem valami szemetet amit ki tudott préselni magából, csak azért mert egy összetett mondatot sem tud értelmezni vagy megérteni ott én sem fogom vissza magam. Amiért vállalom ha úgy döntessz, hogy bannolsz.
Vagy ha valaki feljelent érte (mert ennyi erővel engem is lehet) akkor csak azt remélem TB12-t is beidézik a pest megyei járásbíróságra koronatanúnak. :,D
Nekem akkor már megérte!!

Én innentől lezártnak tekintem ezt a témát és nem forszíroznám tovább!
Szép napot, jó munkát!
2018. 09. 20. 00:18
piszkosfred
Nagyon szeretem a vitát. Az értelmes, mindkét oldal által érveket felsorakoztató vitát. Sokakkal vitáztam is már itt jókat. Az olyan embereket viszont ki nem állhatom, akik nem tudják elviselni a sajátjuktól eltérő véleményt, és nem a leirt tartalommal, hanem annak leirójával kezdenek el azonnal foglalkozni. Személyeskednek, minősitenek, ledegradálnak olyan embereket, akikkel életükben nem találkoztak, nem ismerik, semmit sem tudnak róluk. De mivel nem azt szajkózzák, amit ők, ezért nyilvánvalóan valamilyen fogyatékkal élők lehetnek csak. Az ilyen megnyilvánulásokat ezután sem fogom szó nélkül hagyni. Ha ezért bannolva leszek, majd valahogy feldolgozom :)
Hozzászólás a(z) Nyilatkozatok 2. hét - Jaguars bejegyzéshez