Menetrend

Nyilatkozatok: 3. hét - Lions

2018. 09. 25. 17:30
Szerző: Tzimisce
Kategória: Interjú
Lássuk mit mondott BB és a játékosok a Lions meccs után:


Bill Belichick nyitó beszéde, és a vele készült interjú érdemi része:
Nos, nyilvánvalóan a Lions mindent jobban csinált, mint mi ma este, ez az Ő érdemük. Jól játszottak, jól felkészítették őket. Mi semmit nem csináltunk elég jól, hogy megadjuk magunknak az esélyt a győzelemre. Hasonló helyzetben voltunk, mint múlt héten, hamar hátrányba kerültünk és hátrányban kellett játszanunk, ezt pedig nem tudtuk behozni. Most az a feladatunk, hogy ebből a gödörből kimásszunk, nyilvánvalóan sok munkánk lesz ezzel. Nincs lerövidítés, könnyű út, jobban kell végeznünk a dolgunkat.

Mi történt az intentional grounding játéknál?
Nem volt elkapó ott, ahova dobtuk a labdát.

Tom Brady, QB

Arról, hogy milyen hozzáállással ment ki a mai meccsre:
Igen, mindkét héten hátrányban voltunk, és nem csináltunk elég játékot a korai szakaszban, így folyamatosan küzdenünk kellett. Ez egy nem jó útja annak, ahogy a focit játsszuk, magas szinten ezt nem lehet jól végrehajtani és nem csináltuk elég jól.

Miért siettek a támadók egy 3&1-nél lévő futójátéknál a második negyed végén? 
No-huddle tempóban voltunk, hívtunk egy jó játékot, de rossz volt a végrehajtás. Mivel volt egy pár sikertelen rövid yardos harmadik kísérletünk, ami korlátozza a pontszerzési lehetőségeinket, és volt egy harmadik és hosszú ahol elhibáztunk egy passzt. Így nem maradunk a pályán egy harmadik kísérlet után, hanem elrúgjuk a labdát a másik csapatnak, ők pontokat szereznek, mi nem, így vissza kell térnünk a munkához, sokkal jobban kell csinálnunk, sok mindent kell sokkal jobban csinálnunk.

Hogy érezte magát a harmadik negyed elején?
Igen, az egy jó játék volt, amit megcsináltunk és az visszahozott minket a játékba. Aztán ők jobban játszottak támadóoldalon, és mi ezt nem tudtuk tartani.

Aggódik-e a támadósor miatt?
Nem szerzünk elég pontot. Nem hajtjuk végre jól a játékokat. Érthetően magas szinten kell, hogy legyenek az elvárásaink. A folyamat ugyanaz, sokat beszéltünk róla az edzésen, végig fogunk menni rajta, megnézzük a filmet és kijavítunk dolgokat, ez azonban nem jut el a pályáig. Ki kell javítanunk hamarosan.

Mit érzett az intentional grounding játéknál?
Az egész végrehajtás rossz volt. Nem voltunk egy lapon és sikerült egy második és kevésből, harmadik és hosszút csinálni, ennek nem szabad megtörténnie. Ez profi foci.
 
Arról, hogy csinált-e valamit Matt Patricia, hogy elterelje, illetve a Lions Gronkot érintő emberfogásáról
Jól fogták Gronkot. Sokat gyakoroltunk és játszottunk ellenük. Egyszerűen nem tudtuk megcsinálni a munkát. Nem arról van szó, hogy újra feltalálták a védelmet ott kint, egyszerűen mi nem végeztünk jó munkát sehol. Futójáték, passzjáték, nem tettünk semmit eléggé, hogy előremozgassuk a labdát.

Rob Gronkowski, TE

Ez BB és Matt Patricia egymás elleni meccse volt?
Nem, ez a Patriots és a Lions egymás elleni meccse volt. A mi támadósorunk az ő védelmük ellen és az ő támadósoruk a mi védelmünk ellen, nekünk ki kell mennünk és jobban játszanunk.

Hogyan lassított le a Lions?
Jó coverage-ük volt, kettőztek és zónavédekeztek. Egyszerűen jól játszottak.

Mit gondol az 1-2-es kezdésről?
Korai még. Ez foci és az NFL. Néhány őrült dolog történik minden héten és vissza kell jönnünk. Nem hajthatjuk le a fejünket, fel kell emelnünk. Küzdenünk kell és új hét vár ránk jövő héten. Fontos csoportmeccsünk lesz a Miami ellen jövő héten. Küzdenünk kell. Ez egy hosszú szezon, tudom, hogy most 1-2-vel állunk, de harcolnunk kell és mennünk kell tovább. Nincs más út.

Mit kell kitalálniuk?
Mindent. Meccseket nyerni, jobban végrehajtani. Jobban játszani az egész meccsen mindenhol. Megcsinálni a játékokat a támadásoknál és kihasználni a lehetőségeket, ezt kell tennünk.

CB Stephon Gilmore

Hogy sikerült melletted a Lionsnak pontot szereznie?
Tudjuk, hogy mi nem ment jól azokon a játékokon, így nem fogom elmagyarázni nektek a futballt. Tudjuk, hoyg nem csináltuk jól. Nem fogok mutogatni. Tudjuk, hogy mit kell csinálni, hogy meglegyen a játék.

Szükség lehet változtatásokra 2 zsínórban elszenvedett vereség után?
Igen, tudja dühítő, nem szeretek veszíteni, rossz szájízt hagy.

Nehéz ilyen sokat a pályán lenni?
Ez egy csapatjáték. Nem játszottunk tökéletesen. Ők se, mi se, nem mutogatok, jobbnak kell lennünk.

Duron Harmon, DB

Aggódik-e a csapat helyzete miatt?
Nos, nem mondanám, hogy aggódom, mert úgy érezzük, magunk miatt vagyunk ebben a szituációban. Úgy értem, meg kell emelnünk kalapunkat a Lions előtt, mert nyilvánvalóan jobban játszottak, mint mi. De természetesen mi tudunk ennél jobban játszani. Ki kell húznunk magunkat ebből a bajból és senki nem fog segíteni nekünk, magunknak kell megcsinálnunk.

Ad az a tény önbizalmat, hogy tavaly is 2-2-vel kezdtek?
Csak azt tudom mondani, hoyg ez az év más. Az tavaly volt, az idei problémák mások. Meg kell néznünk, mik a gondok, jobbnak kell benne lennünk, keményen kell dolgoznunk ezen a héten és mindent meg kell tennünk, hogy a legjobb helyzetbe kerüljünk, hogy kimenjünk és újra nyerjünk a Dolphins ellen a jövő héten.

Jason McCourty, CB

Mennyire határozta meg a hangulatot az első néhány drive?
Igen, állandóan arról beszélünk, hogy kijövünk, gyorsan kezdünk és jól játszunk az elején. Magaddal szúrsz ki, ha egy lyukban kezdesz. Ők haladnak előre, field goalt, TD-t csinálnak, aztán a támadósor csinál egy 3&out-ot. Így nehéz nyerni csapatként, ha ez történik. Nem segítünk egymáson. Ha a támadósor hamar lemegy, meg kell állítanunk az ellenfelet, hogy vissza tudjanak menni, ritmusba kerülni. Ez bánt minket, kiegészíteni egymást, hogy ki tudjuk egymást segíteni.

Kevés volt az energiátok?
Nem, csak semmit nem csináltunk jól. Nem éreztem magam fáradtnak, úgy éreztem a srácok kész vannak. Mindössze nem tudtuk megcsinálni a megállításokat, amikre szükségünk volt.

Sony Michael, RB

A mai Lions elleni vereségről:
Ha nem nyersz, az nem szórakoztató. Semmi nem tesz jókedvűvé, csak a győzelem. Ez a cél, ez az ok, ezért kell dolgoznunk.

Miért nem sikerült a hosszú driveokban pontokat szerezni?
Ez a futball. Hiába vagy közel, ha a végén nem szerzel pontot, nem vagy elég jó.

Kizökkent titeket, hogy az ellenfélnél ilyen sokat volt a labda?
Frusztráló tud lenni, de neked a játékra kell fókuszálnod. Sok játékot kell játszanod, így csak tolod.

Forrás: Patriots.com

Hozzászólások

2018. 09. 25. 18:18
Touchdown Tom
"Mi történt az intentional grounding játéknál?
Nem volt elkapó ott, ahova dobtuk a labdát." Fantasztikusak ezek a nyilatkozatok BB-töl.
2018. 09. 25. 18:39
boarder20
Szükség lehet változtatásokra 2 zsínórban elszenvedett vereség után?

Ekkora marhaságot hogy kérdezhet valaki??? Úristen..
2018. 09. 25. 19:41
Tzimisce
Itt egy angol kifejezést, a gut-checket használta, ami azt jelenti, hogy az illető megáll, és végiggondolja, mi legyen.
2018. 09. 25. 19:19
ua
TB homályosított egy kicsit, nem pontosan a kérdésekre válaszolt...
2018. 09. 25. 19:49
Alpok
BB megint hozta magát, de a tobbiektöl sem lettünk okosabbak. Maradnak a találgatások és a feltételezések!
2018. 09. 25. 20:13
dravait
Dehát mind elmondták! Szarok voltunk, nem maradhatunk így. Ennél többet ne várjunk - most egyik csapategység se tehet szemrehányást a másiknak, csak jobban kell vasárnap játszani. Kell a tűz a szemekben, mert anélkül csak vegetálni fogunk megint, nem lesz lélek a játékunkban.
2018. 09. 25. 20:15
dravait
Ja, és pláne a coach team nem tehet szemrehányást a csapatnak, mert ők se tudtak a csapatnak segíteni olyan változtatásokkal, amiket végre is tudnak hajtani. Szóval csiti és nyomás vissza gondolkozni és melózni!!! GOOOO PATS!!!
2018. 09. 25. 21:43
LasVegas
Azért legyünk őszinték, szórakoztatóbb volt a liga sajtós részlege, amíg egy Rex Ryan tudott szerepelni és alkotni. Mondjuk Jim Mora az etalon ebből a szempontból nekem. "Playoffs??!" :D (Akinek nincs meg, keressen rá, igazi klasszikus.)
2018. 09. 25. 22:10
tottingetosz
A nyilatkozatokkal hoztuk a patriot way-t. Most már a játékot kell erre a megszokott színvonalra emelni.
2018. 09. 25. 22:48
Arnold Patsenegger

"Mi történt az intentional grounding játéknál?
Nem volt elkapó ott, ahova dobtuk a labdát."

-ezt egyszerűen nem lehet megunni :D :D :D szép vót BB. ;)
2018. 09. 25. 22:56
ssuveges
Nekem ez a kedvencem: "...így vissza kell térnünk a munkához, sokkal jobban kell csinálnunk, sok mindent kell sokkal jobban csinálnunk."
Lehet ezt maskepp??!!
2018. 09. 26. 00:15
anti pass
Az újszülötteknek minden vicc új és nekik, de csak nekik még újdonság erejével hathatnak ezek a nyilatkozatok! Aki olvasott már hármat, az le tudja írni a következőket, de mégis elolvasom minden alkalommal!
2018. 09. 26. 01:22
Hughie Thomasson
BB a meccs elött. https://twitter.com/CockyWesWelker
2018. 09. 26. 07:05
tottingetosz
Ennyi! Pacsizni csak okosan, szépen!
2018. 09. 26. 07:56
Arsenal
Többek között ezért sem vagyunk egy szerethető csapat.
2018. 09. 26. 10:57
Alpok
Hát igen,ez önmagáért beszél! A "stilus maga az ember" !!!
2018. 09. 26. 08:07
Tomk@
Mondanám, hogy jó az edzői stáb és a játékosok nyilatkozatát olvasni, de hazudnék. :)

Igazából soha semmilyen érdemi információ nincs benne, teljesen visszaköszön a Belichik & Brady könyvben elhangzott dolog, hogy BB teljesen kizárja a médiát. :))
2018. 09. 26. 10:34
Iron_Condor
Volt amikor megnéztem egy párat a meccsek után, aztán hamar rájöttem, hogy mindig ugyanazok mennek. Egyedül Gronk szokott néha vicceskedni.:)
https://www.youtube.com/watch?v=ngvgZRcGXUo
2018. 09. 26. 10:53
tamaskerepesi aka DM
Dorsett OUT ------> Barner \RB\ in
2018. 09. 26. 11:16
Tomk@
Ez mit jelent elküldtük Dorsettet?
2018. 09. 26. 11:22
Croaker
Dehogy küldtük...
Megnézték a térdét MRI-vel, nem találtak semmit. A meccs után látták jegelni a térdét, és ennyi a történet. Barner amúgy is RB, miért pótolná az amúgy is hiányos WR gárdát egy RB?

DeMartino ne ijesztgesd az embereket :)
2018. 09. 26. 11:20
Jackson
Én nem látom sehol
2018. 09. 26. 15:14
patriota
Érdekes olvasni hogy van aki még fennakad ezeken a nyilatkozotokon.Mióta az eszünk tudjuk ez megy és még mindig van aki ezen tud bosszankodni....vicces.
2018. 09. 26. 15:20
patriota
Nem ide tartozik,de sokan elhullottunk a tippekkel...mármint a nfl.com-os tippekkel.A túlélőst kevesen élték/éltük túl....
Hozzászólás a(z) Nyilatkozatok: 3. hét - Lions bejegyzéshez