Menetrend

Nyilatkozatok 5. hét - Colts

2018. 10. 09. 21:45
Szerző: Tzimisce
Kategória: Interjú
Lássuk mit mondtak a játékosok a győzelem után:


Tom Brady, QB

Gondoltad volna, hogy valaha képes leszel 500 TD-t dobni?
Nem.

Mit jelent ez számodra?
Úgy gondolom, hogy az ilyen dolgokhoz, ezekhez a mérföldkövekhez sok ember járul hozzá. Azokra az emberekre gondolok, akik keményen dolgoztak. Tudjátok, az irányító nem magának dobál. Kell ember, aki elkapja, kell aki blokkol, a védelmeknek meg kell csinálniuk a játékokat, az edzőknek pedig edzenek minket. Ezek nagy csapat eredmények. Így jó érzés.

Most, hogy minden darabka a helyén van, úgy gondolod ez a támadósor még csak a felszínt kapargatja? Josh Gordonnak dobtál egy TD-t és végre mindenki részt vesz. Mire számítasz, lesz még jobb is?
Remek játékot csinált Josh, ahogy a 2 védő elé ugrott. Ez jelzi neked azt a magabiztosságot, ami ilyen rövid idő alatt ki tudott épülni. Megérdemli és jó látni, hogy megcsinálta azt a játékot. Cordarrelle is csinált egy nagy játékot egy TD-nél. James is remek játékot csinált annál az elkapásnál. Dolgozunk. Ezen a héten nem is volt hagyományos edzésünk, csak átmozgatók. Rengeteg foci van még hátra. Nyilvánvalóan sok helyütt kell még javulnunk, erre fogunk koncentrálni. Egy kíváló csapattal fogunk játszani Kansas Cityben. Remélhetőleg tudunk tanulni az első 5 hétből és előre tudunk lépni, és jobb futballt tudunk játszani.

A második félidőben nagyon fel voltál tüzelve, amikor két egymás utáni driveban elvesztettétek a labdát. Mire gondolsz ilyenkor, amikor ezek a hibák jönnek, amikor mindössze a játékos kezéből így kipattan a labda?
Van, amikor ezek a dolgok megtörténnek. Persze mindenki frusztrált, hogy elszalasztottuk a lehetőségeket, és mindig erre figyelünk, tudod, amikor egy srác üresen van a pályán és megkapja a labdát, ha van lehetőségünk a vörös zónában, pontot szerzünk. Tudod, ezekre a lehetőségekre figyelünk. Szerencsére mi nyertünk, de tudom, hogy túl sok labdavesztésünk volt, és ezeket meg kell szüntetnünk, mert 93% eséllyel nyerünk, ha nem adjuk el a labdát és ez elég jó. Szóval mindannyian jobban kell vigyáznunk a labdára.

Julian Edelman, WR

Azzal kezdeném, hogy tudom, hogy inkább eddig is játszottál volna, de lehetséges, hogy az elmúlt 4 hétben, amikor önállóan kellett edzened, erősebbé tett mostanra, mint ami lehettél volna mostanára?
Természetesen kihasználtam az időt, amit a sérülésből visszatérvén rendelkezésemre állt. Jó edzéseim voltak, Brian az Edge-ből, de ott volt Ninkovich is, nagyvonalú volt a Harvard, a Boston College és a Rivers Academy, hogy használhattam a létesítményeit. Jó érzés volt látni a sok támogatást, amit kaptam ezektől az emberektől és szervezetektől így kihasználtam a lehetőségeim. De még mindig lehetek jobb.

Látom Celtics mez van rajtad. Úgy tudjuk, hogy a Celtics-el ezettél együtt, igaz ez?
Brightonban edzettem néhány magas sráccal, maradjunk ennyiben. És mondjátok meg Gordonnal, hogy ne dumáljon a pingpongról. Spéci ütője volt. Spéci ütője volt, oké? Nem hoztam magammal a sajátom a létesítménybe, maradjunk ennyiben.

Milyen volt újra Tom Bradytől passzot kapni?
Remek volt. Vannak dolgok, amiken még dolgoznunk kell, de jó volt újra kint lenni, és elkapni néhány sziklát, és kimenni és megcsinálni néhány játékot és kint lenni a srácokkal. Nem játszottam, kb 405 napja vagy valami ilyesmi, szóval jó volt újra kint lenni a tömeg előtt. Nagyon zúztak, fantasztikusak. Látni őket csodálatos volt. Szóval jó újra itt lenni.

Milyen közel érezted magad ahhoz a játékoshoz, ami mindig is voltál?
Úgy érzem, most vagyok a legjobb. Most élem a legjobb életem.

Amikor kijöttél a pályára, a teljes sprint és az érzelmek, milyen pillanat volt ez számodra?
Ez nagyon feltüzel engem, és meg tudom osztani az emberekkel, felpörgetni őket. Emlékszem, amikor elszakítottam az ACL-em, és padoznom kellett és a rehabon, ahogy ott ültem, alig várod, hogy kifuss azon az alagúton. Szóval remek volt, hogy végre újra játszhattam a srácokkal, fantasztikus volt, hogy segíthettem a csapatnak nyerni. Nyilvánvalóan sokkal jobbak is lehetnénk, de bármikor, ha mész és megversz egy csapatot a konferenciádban, az jó érzés, főleg a Colts-ot. Maradjunk ennyiben.

Josh Gordon, WR

A TD elkapásod úgy tűnt, mintha elrontottátok a játékot. Mi a meglátásod a helyzetről?
Miután láttam a passrusht, Tomot kilépni a zsebből, kicsit olyan, mint egy gyakorlás, menj az ellenkező irányba, mint eddig mentél. Az endzone felé akartam menni, a szemembe nézett és feldobta a labdát és az egy tökéletes labda volt. Így meg kellett próbálnom megjátszani a labdát, nagyjából ennyi.

2013-ban remek mutatóid voltak, és te voltál a legfontosabb eleme a támadósornak. Amikor körülnézel itt és olyan játékosokat látsz, mint Tom Brady, Rob Gronkowski, Julian Edelman, James White és Sony Michel, kényelmes egy gép része lenni mint a gépnek magának?
Oh igen, mindenképp. Megkönnyebbülés. Hátra tudsz dőlni és nézni, hogy a többiek csinálják a dolgukat, de fontos nem elfelejteni, hogy Te is része vagy ennek. Így amikor a lehetőség eléd kerül, amikor a számodat mondják, ki fogok menni és beleadok 100 százalékot, mint mindenki más.

Te voltál a fogadó oldalon Brady 500-ik TD-jénél és a 71-ik ember, aki TD-t kapott el tőle, ami NFL rekord. Milyen érzés a történelem részese lenni?
Hasonló, mint amit múlt héten mondtam, Tomtól passzt elkapni fantasztikus, főleg ha ez történelmi passz vagy elkapás. Gratuláltam neki és tudom, hogy még sok fog tőle jönni. Remélem sok van még benne - biztos vagyok benne, hogy igen - úgyhogy alig várom. Remélem a következő történelmi eredményének is részese lehetek. Szóval fantasztikus volt.

Forrás: Patriots.com

Hozzászólások

2018. 10. 09. 22:00
anti pass
Mi volt ez a fecsegés a fiúktól? Nem ehhez vagyok szokva. Biztos, hogy a Mi csapatunkkal készültek az interjúk?
2018. 10. 10. 09:33
kitalaltnev
:)) Az újságíró és a fordító is hozzátett ezt-azt.
2018. 10. 10. 19:37
hopi46
2018. 10. 09. 22:02
Pat Patriot
Csak azt tudom mondani, amit korábban is: nagyon drukkolok Gordonnak, hogy helyrerázódjon a pályafutása. Egyébként legalább annyira nem illik a New Englandbe, mint Randy Moss, de éppen ezért szerintem nagyon sokan drukkolnak neki. Talán még azok is, akik nem a Patriotsnak szurkolnak.
2018. 10. 10. 20:45
zsolt75
Szimpatikus volt a sajtótájékoztatón. Lehet, hogy naív vagyok, de olyan elveszett bárány érzésem van. A kommunikációjából az jött le, hogy sok rossz dolog után talán végre jó helyen van és kezdi érezni a törődést.
2018. 10. 09. 22:31
Arnold Patsenegger
"Egy kíváló csapattal fogunk játszani Kansas Cityben."

-Lehet,hogy most hülyeséget kérdezek de nem otthon játszunk? Én totál úgy emlékszem.
2018. 10. 09. 23:23
Solymi81
De, otthon játszik a csapat.
2018. 10. 10. 10:10
Iron_Condor
Ezzel csak össze akarták zavarni a Kansast, lélektani hadviselés már most.;)
2018. 10. 10. 17:55
Tzimisce
Nem néztem utána, valószínűleg úgy helyesebb lett volna, hogy egy jó Kansas City-beli csapat fog most jönni, nekem úgy tűnt, mintha mi mennénk oda.
2018. 10. 10. 10:04
Burkus
Gordon érezhetően profin kezeli a médiát, sokkal több intelligenciát mutat a pályán és azon kívül is, mint vártam. Nagy steal lehet, ha lejön a cuccról.
2018. 10. 10. 20:50
zsolt75
Nagyon összeszedett volt a sajtótájékoztatón. Kezdek hinni benne! Olyan hálás befogadott kóbor kutya érzésem van vele kapcsolatban...
2018. 10. 10. 23:04
Solymi81
Lehet segít az is, hogy nem neki kell a hátán vinni a csapatot. Mentálisan elég megterhelő lehetett.
2018. 10. 10. 11:56
TMR
"...Spéci ütője volt. Spéci ütője volt, oké?..." óriási figura ez az Edelman
2018. 10. 10. 17:33
boarder20
Maradjunk ennyiben :D
Hozzászólás a(z) Nyilatkozatok 5. hét - Colts bejegyzéshez