Menetrend

Nyilatkozatok 7. hét: vs Falcons

2017. 10. 24. 09:00
Szerző: patsxanyi
Kategória: Interjú
A New England Patriots nem kegyelmezett az Atlanta Falconsnak, nem engedtek visszavágást a tavalyi SB döntő után. A végeredmény 23-7. Nézzünk pár nyilatkozatot a főszereplőktől: Cassius Marsh, Duron Harmon, Jonathan Jones, Tom Brady és Dion Lewis összegezte a mérkőzést.


Cassius Marsh (DE)

"A támadósorunk kiváló munkár végzett ma is, az egész este folyamán jól játszottak. Sok időt töltöttek a pályán, égették az időt, így nekünk volt időnk pihenni. Nagy meccset játszott a csapat. Nagyon örülök, hogy sikerült blokkolnom a mezőnygólt, főleg a meccsnek abban a periódusában. A játék kulcsa az volt, hogy alacsonyan tartottam a súlypontom és egyensúlyban tudtam maradni, így tudtam az ellenfél tight end-jét megverni. Meglepőek voltak az Atlanta negyedik kísérletei, de biztosan megvolt rá az okuk."

Duron Harmon (S)

"Nagyon igatottak vagyunk, hiszen végre a pályán is kijött az a sok munka, amit a hétköznapokon elvégzünk. Persze ez sem volt tökéletes, pár játék mehetett volna jobban. De ezekből is tanulni fogunk! Sok elméleti hibánkat ki tudtuk azzal küszöbölni, hogy gyorsan és nagyon fizikálisan játszottunk. Ezt folytatnunk kell. Az, hogy a Falcons többször is nekiment a negyedik kísérleteknek azt mutatja, hogy mennyire fontos volt nekik a mértkőzés, mindenképpen vissza akartak vágni. Távol tarottuk őket a pontszerzéstől, amikor pedig közel kerültek, akkor rátettünk még egy lapáttal, hogy minden egyes yardért meg kelljen küzdeniük. A Panthers meccs óta érződik a fejlődés a védelmen, minden nap azon dolgozunk, hogy megtaláljuk a játékosok legjobb kombinációját a pályán és összeálljunk. Ezt a kemény munkát kell folytatni!"


Jonathan Jones (DB)

"Jól álltunk bele a mérkőzésbe, lépésről lépésre szedtük szét őket. Úgy érzem viszonylag korán elbizonytalanodtak. A Falcons egy jó csapat, kalapot kell emelni az ő teljesítményük előtt is. A meccs azon múlt, hogy a kulcsjátékokból mi jöttünk ki jobban. A csapatunk nagyon jó mentalitású emberekből áll: amikor valaki megsérül és jön a következő, olyan mint ha semmi sem történt volna. Mindenki tudja a dolgát!"
kn
Dion Lewis (RB)

"Még sosem játszottam ilyen időjárási körülmények között, de őszintén nem befolyásolt semmit. A futások ma nagy szerepet játszottak a meccsen, főleg a második negyedben. Mindig ahhoz nyúlunk, ami a mérkőzés megnyeréséhez szükséges. Próbálom nem túlgondolkodni a futásokat, kis termetű vagyok, de nem apró. Minden meccsen próbálom bizonyítani, hogy a következő héten is a pályán van a helyem. Jó volt a pályán lezárni a mérkőzést. Jó érzés, hogy egy 4 perces szituációt így végig tudtunk vinni."

Tom Brady (GOAT)

(a futások és a passzok arányáról)

"A legutóbbi egymás ellni mérkőzésünkhöz képest ez egy kicsit más volt. Sosincs két ugyanolyan meccs. Ma sokat birtokoltuk a labdát és a futásaink ültek. Azt hiszem jó egyensúlyt találtunk a mai napra. A futóink keményen mentek előre, a falemberek pedig jól segítették a munkájukat. Jó érzés volt a hand-off után látni, hogy milyen hatékonyak vagyunk a futásokkal."


(a ködről)

"Sosem volt még ilyenben részem, őrület. Azt hiszem nem volt túl nagy hatással a mérkőzésre, de jó, hogy tudtunk játszani. Remélem a TV-ből is élvezhető volt a mérkőzés. Ez egy különleges este volt ebből a szempontból is"


(a védelemről)

"Nagy teljesítményt tettek ma le az asztalra megfűszerezve nagy játékokkal. Jól helyeztek nyomást az ellenfél irányítójára, ráadásul az elkapók is fedezve voltak. Volt jó pár vörös zónás helyzet, amikor megállították a Falconst, és akkor még nem is beszéltünk a negyedik kíséreletekről. A srácok jól kiegészítették egymást, jól teljesítettek."


(az édesanyja jelenlétéről a mérkőzésen)

"Sokat jelentett, hogy itt van, főleg hogy győzelemmel tudtunk neki kedveskedni. Hallottam amikor a mérkőzés előtt a pályára szólították őt és édesapámat. Örülök, hogy volt lehetőségük felhívni a figyelmet egy ilyen fontos témára. Kemény időszakon ment keresztül mind édesanyám, mind édasapám és a család is. Minden időnek örülök, amit vele tölthetek."


(a csapat igazi jelleméről)

"Azt nem mondanám, hogy megtaláltuk az igazi arcunkat. Ez hétről-hétre változik. Minden héten meg kell találni a megfelelő tervet a győzelemhez. Persze sosem jön rosszul, ha ilyen jól teljesít a védelem vagy például ilyen hatékonyak a futásaink. De minden héten újabb kihívásokkal kell megküzdeni. Ez az NFL, itt nem lehet hátradőlni. Minden héten változik a játékunk képe az ellenfelektől függően. A lényeg, hogy az adott heti tervünket minél jobban végrehajtsuk."


Forrás: patriots.com
Kép: AP/ Charles Krupa

Hozzászólások

2017. 10. 24. 11:52
gcsaba
"Tom Brady (GOAT)"
:)
2017. 10. 24. 16:01
petnetman
+1
ezen én is besírtam:)
2017. 10. 24. 16:49
Croaker
Off: Brissett-et 10-szer sackelték!

Így tessék értékelni az O fal munkáját!
2017. 10. 24. 17:14
B.Toma
Pedig ő még a mobilissabb QB-k közé tartozik.
2017. 10. 24. 17:19
Boby33
Cooks kozben szep csendben 3. Az elkapott yardok teren!:)
2017. 10. 24. 17:21
max350
Azért Brady tavalyi teljesítményéhez az is hozzátesz, nem kicsit, hogy azzal a tudattal kellett hétről-hétre pályára lépnie, hogy tudja, hogy milyen állapotban van az édesanyja! Nem, tudom, hogy mennyien tudtak volna olyan teljesítményt nyúltani, mint ő!
GOAT!!!!
2017. 10. 24. 17:46
Arsenal
És Solder! Mennyit szidtuk, hogy mi van vele, aztán kiderült, hogy a gyönyörű kis fia milyen beteg. 2 éves, le a kalappal előtte, hogy egyáltalán lelkileg ki tudott menni a pályára. És ne mondja senki, hogy mert profi sportoló!!!
2017. 10. 24. 18:13
palesz42
2017. 10. 24. 20:37
Ne is mondd! Ráadásul már épp kezdtek felszabadulni h jól van, erre pár hete megint újra kellett nála kezdeni a kemot. :( borzasztó..
2017. 10. 24. 18:00
Tibi Twelve
CB Maxwell kivágva Miamibol.Seattlebe nem volt rossz, lehet jöhetne
2017. 10. 24. 23:32
Arnold Patsenegger
Kimondottan csak a Seattleben volt jó... azóta meg hát... nem véletlenül lett kivágva.
Hozzászólás a(z) Nyilatkozatok 7. hét: vs Falcons bejegyzéshez