Menetrend

Nyilatkozatok 8. hét - Bills

2018. 11. 01. 17:45
Szerző: Tzimisce
Kategória: Interjú
Lássuk mit mondott Belichick edző és a játékosok a MNF után:


Bill Belichick, HC

Először is, nagy gratuláció Davenek, Tonynak, Alexnek és a Red Sox-nak a remek szezonhoz, a bajnoki címhez és a remek évhez. Magasra tették a lécet és ez egy jó hétvége volt Bostonnak. A mai nap a szokásos volt, kemény csta Buffaloban, mint mindig. McDermott edző egy nagyon jó és jó alapokkal rendelkező csapattal rendelkezik, és nagyon megdolgoztattak minket, hogy eljussunk a célzónába. Agresszíven és keményen játszanak. Szerencsére a második félidőben meg tudtunk néhány játékot játszani és volt egy kevés tartalékunk. Jó volt, hogy nem adtuk el a labdát, ez nagyon jó volt. A Buffalo az egyik legjobb labdaszerző csapat a ligában. Jó munkát végeznek ha megszerzik a labdát, ezért hálás vagyok, hogy képesek voltunk vigyázni rá. Ez hosszú távon sokat fog nekik segíteni. Mindig jó idegenben csoportmeccsen győzelmet szerezni,itt az ideje, hogy elkezdjünk készülni a Green Bay elleni meccsre.

Cordarrelle Patterson futóként kezdett ma, mit látott tőle ebben a pozícióban?
Nos, CP egy remek atléta és jó munkát végez a labdával a kezében, így lehetőségünk nyílt neki adni néhányszor. Remekül hord vissza és más játékoknál is ott van ahol lehetősége van futni a labdával. Úgy látszott volt pár remek futása. Most kicsit rosszul állunk futókkal, így fel kellett lépnie és ő megtette. Sok srác fellépett ma nekünk.

Büszke a támadókra ezért? Úgy látszik, minden héten van valami. Múlt héten Sony sérült le és Rob sem játszott. Ezen a héten Sony volt inaktív. Úgy látszik minden héten más srácokat találnak a támadósorba.
Ez az, amit a csapat csinál. A csapat válaszol. Kevés linebackerünk van, kevés futónk. A játékosok, akik játszottak, kint maradtak és keményen játszottak és jók voltak ezeken a pozíciókon. Szükségünk volt erre. Szerencsések vagyunk, hogy ilyen srácaink vannak.

Van Noy ilyen játékos, aki mindig ott van, ahol nagy játék van, vagy éppen zajlanak az események?
Kyle egy nagyon ösztönös játékos és sok helyen játszatjuk. Nagy felelősséget vállal, a vonalon játszik, a vonal mögött játszik, vállal támadófallal szembeni szerepet, defensive endet, szóval egy nagyon sokoldalú játékos. Nagyon okos. Keményen dolgozik. Remek munkát végez nekünk. Volt egy pár nagy játéka ma.

Bill, arról szóltak a hírek, hogy Josh Gordonnak voltak problémái, és ezért ki fog ülni néhány drive-ot meg ilyenek. Nyilvánvalóan végigjátszotta a meccset, volt valami?
Azzal kellene beszélni erről, aki ezt írta. Nincs ötletem.

Van valami szimbolikája a nyakkendőjének?
Nincs (nevet). Piros, fehér és kék. Ez olyan hazafias.

A múlt héten másfajta volt...
Igen, másfajta.

Ezt jobban szereti?
Bármit szeretek, amit Linda a nyakam köré rak.

Mennyire elégedett azzal, hogy múlt héten a speciális egység szerzett pontot, ezen a héten a véelem szerzett pontot, és az ő részvételükkel?
Teljes mértékben. Ezek tényleg olyan bónusz pontok, amikkel nem számolhatsz. Mindig reménykedsz, hogy megszerzed ezeket a labdaszerzéseket amik termelnek, de nehéz számolni ezekkel. Szerencséd van, ha kapsz egy párat, és nekünk 3 is volt az elmúlt 2 hétben. Devin remek játékot mutatott be, Patrick is az interception visszahordásnál, ahol Clay Pat-hez képest belülre került, de Pat meg tudta lökni. De Devin is remek munkát végzett, ahogy elrejtette és nagyon gyorsan futott az oldalvonalnál. Jó futás. Jó interception visszahordás. A néhány évvel ezelőtti Jets elleni kickoff returnjére emlékeztetett, azt hiszem az újonc évében. Nagy játék volt ez nekünk. Már a vörös zónánál voltak, és megfordítottuk.

A szél minden irányba fújt a pályán. Mégis kihozott 12 pontot Gostkowskiból. Felkészülnek erre a srácok?
Igen, a szél nehéz ügy volt ma este. Nehéz volt a rúgásoknál, a passzoknál. Az első labda, amit Tom dobott Gronknak az oldalvonalhoz túlrepült kb 10 yarddal, és ilyen nem fordul elő Tommal, a szél egyszerűen elvitte. Innentől tudtuk, ami az első drive volt, amit sejtettünk már a bemelegítéseknél, hogy a rúgójáték kihívás lesz a meccsen a puntereknek és a rugóknak. Ez egy olyan elem volt, amivel foglalkoztunk és készültünk rá a sok szeles napon Foxboroban, szóval láttunk már ilyet, de így is kihívásokkal teli volt. Úgy gondolom mindkét rugónak nehéz volt, Hauschka jó munkát végzett, 2 hosszú field goalt rúgott be. Ezek a srácok nagyon jó rúgók és remek munkát végeztek a nehéz körülmények között.

Devin 22 mérföld per órával futott az interception return visszahordásakor, most a valaha volt leggyorsabb?
Gyorsabb, mint én. Devin tud futni, ezt tudjuk.

Sok dolgot próbáltak Önökre erőltetni az elejétől, mit tettek, hogy változtatásokra kényszerítsenek?
Tudjuk, hogy McCoy remek futó, remek játékos, nem volt meglepő, hogy sok helyen feltűnt, ami segít, ha valakinek ilyen képességei vannak. A wildcat egy picit másmilyen felállás. Jó tervük volt az első játékon. Jobb munkát végeztünk a második félidőben. Arra gondoltam, hogy az a flea flicker vagy dupla passz nagy játék volt. Ha másképpen sikerül, akkor hamar pontot szereztek volna, így egy nagy játék volt. Agresszívek, van bennük képesség nagy játékokra Benjaminnel és McCoy-jal, és persze Charles Clay-el. Tapasztaltak ebben a kategórában és kicsit aggódtunk a nagy játékokra való képességeik miatt.

Tom Brady, QB

Tom, zavart a szél a játék korai szakaszában? Nehéz volt odakint?
Eléggé szeles volt. Fura volt. Volt néhány... a labda furán mozgott, mintha csavarodna. Így amikor a labda a levegőben van, jó pár esetben a labda mozgott egy kicsit. De nem volt vészes, nem volt szörnyű. Játszottam már roszabb környezetben is.

Tom, mitől volt a Bills védelme ilyen, ami azt eredményezte, hogy nehezen jutottatok el a célzónába?
Ők nem adnak fel nagy játékokat. Így csk haladtunk a pályán és ahogy a vörös zónába értünk, egyszerűen nem tudtuk a célterültre juttatni a labdát. Nem volt elég pozitív játékunk ott. Volt néhány lehetőségünk, de nem tudtuk kihasználni. Ha TD-ket csináltunk volna belőlük, jobban éreztük volna magunkat. De ők egész évben jól játszottak, és nem adtak fel sok yardot. De kitartottunk és kiküzdöttük. Bár nehezek voltak a körülmények, de megtaláltuk a győzelemhez vezető utat.

A blokk, amit Edelman kapott a futásnál?
Amit kapott? Ja, tőlem? Inkább egy fekvőrendőr voltam. Nem mondanám azt blokknak. Csak útban akartam lenni Lorenzo Alexandernek. Ő egy nagy erős fickó, hidd el.

Mi a helyzet azzal a 8 yardos futással amivel megközelíted az 1000 futott yardot?
Az egy jó futás volt. Ha jól emlékszem 3 és 7 volt. Sikerült egy field goalt kihoznunk a drive-ból. Nehéz ezt nekem megcsinálni. De ösztönszerűen nem tudok gyorsan dönteni, hogy menjek.

Érzed az 1000 yard közeledését?
Közel van, közel van. Meglátjuk.

Tom, ez a blokk is olyan volt, amikor visszamész az oldalvonalhoz, és azt mondják, hogy: Figyu, szép blokk volt, de soha többé ne csináld?
Ez a feladatom igazából. Jó, ha segíthetek Juliannek. Úgy emlékszem ráadásul egy harmadik kísérlet volt. Bármi, amit meg kell tennem, hogy yardokat szerezzünk és megnyerjük a játékot, ez a legfontosabb.

Rob Gronkowski, TE

Mit csináltak a védelemben, ami ilyen nehézzé tette a meccset? Úgy látszott, néha kettőznek Téged. Volt egy remek elkapásod ma, de mit tettek ők a védelemben, amitől úgy tűnt, Rád fókuszálnak?
Keményen játszottak és keményen jöttek. Szorosan fogtak, hozták a játékot, nem hátráltak meg. Amikor a labda másik oldalán kemény játékosok vannak, mindig kemény kihívás lesz, akármi történik.

Volt benned kétség, hogy mindkét lábad lent volt amikor meglett az elkapás?
Egyértelműen éreztem. Tudtam, hogy ha kint leszek, akkor kb fél centin múlik a dolog. Mondtam a huddle-ben. Ha kint vagyok, akkor a lehető legkisebb mértékben lógtam ki. Magabiztos voltam és jól sült el.

Rob, van valami, amit hozzátennél ahhoz, amit Tom említett, hogy jobb munkát kell végezni a vörös zónában, sok volt ma a field goal?
Igen, több TD-t kell csinálnunk. Nem végezhetünk field goalokkal és minden a végrehajtásról szól. Jobban szabadra kell játszani magunkat és több helyet hagyni Tomnak, hogy eldobja a labdát, jobban kell végrehajtani bent az biztos.

Josh Gordon WR

A játék előtt kérdéses volt, hogy játszol-e az első negyedben, késés miatt. A késés miatt kell aggódnunk érted?
Ezt az edzőktől kérdezzétek meg.

Mitől volt ilyen nehéz a Bills védelem ellen játszani ma?
Valószínűleg amiatt a tény miatt, hogy évente kétszer játszunk velük. Van lehetőséged megnézni őket filmen és azt, hogy mit csinálnak. A második félidőben kicsit változtatunk a támadóoldalon, ragaszkodunk a játéktervehez, és megteszünk mindent ez is egy olyan meccs volt, ahol tanulhatsz ebből.

Mit gondolsz Julian Edelman mai teljesítményéről?
Julian remek munkát végzett. Jól szórakozik, dolgozik minden nap. A mi srácaink minden nap keményen dolgozni jönnek, és hálás vagyok, hogy összejött neki minden a meccsen.

Forrás: Patriots.com


Hozzászólások

2018. 11. 01. 19:16
anti pass
'Most kicsit rosszul állunk futókkal'(BB)

Milyen finoman fogalmazta meg, hogy sz@rul állunk e téren! Már bocs a csúnya szóért!
2018. 11. 01. 19:24
Pat Patriot
Hogy ezek a Pats-tagok mennyit tudnak pofázni... :)))
2018. 11. 01. 20:26
LPT
kis pajkos: "Bármit szeretek, amit Linda a nyakam köré rak."
2018. 11. 01. 22:43
boarder20
Nekem is ez ugrott be :D :D
2018. 11. 02. 07:00
dravait
Ez eddig az év nyilatkozta szerintem. :) :)
2018. 11. 02. 13:29
Tzimisce
A vicc az egészben az, hogy az ember, aki a transcriptet írta, nem értette meg, én néztem meg a videót és úgy hallottam ki belőle a Linda szót.
2018. 11. 02. 00:00
kitalaltnev
BB-t még hosszasan olvastam volna. Ritka jó kedvű, mondhatni közlékeny volt. Linda belengethetett v.mi ajándékot neki... :D
Hozzászólás a(z) Nyilatkozatok 8. hét - Bills bejegyzéshez