Menetrend

Nyilatkozatok az edzőtáborból

2017. 08. 03. 22:08
Szerző: patsxanyi
Kategória: Cikkek, Edzőtábor
Rob Gronkowski és David Andrews értékelte az edzőtábor első pár napját.


David Andrews

David Andrews: "Nagyon örömteli számomra, hogy ugyanazokkal a srácokkal tudok gyakorolni a két oldalamon, akikkel az előző idényt is végignyomtuk. A legfontosabb jelenleg, hogy egészségesek maradjunk és minél több időt tudjunk együtt tölteni kint az edzőpályán. Egyelőre a kis dolgokat próbáljuk összerakni, azokra koncentrálunk. Ebből fognak aztán összállni a nagyobb dolgok. Nem az a lényeg, hogy épp melyik irányító van a huddle-ban-Tom, Jacoby vagy Jimmy-, hanem az, hogy maximálisan odafigyeljünk és türelmesek legyünk egymással. Erre nagy szükség van akkor, amikor a korábbiakhoz képest új dolgokat gyakorlunk."

Rob Gronkowski


Rob Gronkowski:

  • Az eddigi edzésekről: "Jól érzem kint magam a pályán, keményen toljuk az edzéseket, a lényeg ebben az időszakban, hogy minél többet és minél gyorsabban fejlődjünk." 
  • Dwayne Allen-ről: "Bár nem régóta edzünk együtt, de jó benyomáasim vannak róla. Egy kiváló játékos, aki nagyon szeret dolgozni."
  • Tom Bradyről és az új diétájáról: "Alig tudom elhinni, hogy Tom a negyvenesek táborát fogja erősíteni. Kimegyünk a pályára és ugyanúgy mozog mint évekkel ezelőtt. Egész egyszerűen hihetetlen. Szülinapjára nem szeretnék mást adni neki, csak pár TD elkapást Jobban érzem magam, mióta csinálom. Azért kezdtem el, mert lattam Tom-on, hogy mindjárt 40 éves és milyen jó formában van. Szuper egészséges ételeket eszek, de szükség is van a megfelelő tápanyagokra az ilyen kemény edzések után."
  • Brandin Cooks-ról: "Iszonyatosan gyors a srác, ez gyorsan kiderült az offense edzéseken. Jól jártunk vele."
  • A sérülések elkerüléséről: "Amikor fiatalabb voltam nem figyeltem az apróságokra, edzések után hazamentem és nem foglalkoztam megfelelően a regenerációval, a testem bírta a gyűrődést. Most viszont mindenre odafigyelek, hogy elkerüljenek a sérülések."
Forrás: patriots.com
Képek: Christian Petersen/Getty Images, Matt West/Boston Herald

Hozzászólások

2017. 08. 03. 22:35
Dega
Lassan közeleg a szeptember......!!
2017. 08. 03. 23:09
Arnold Patsenegger
Meg a tél is :)
2017. 08. 04. 15:28
lesliemus
2017. 08. 04. 15:37
dravait
Nekem úgy tűnik, mintha a mi Gronkunk kicsit komolyodna (nem nagyon, csak kicsit). :-)
Olyan dolgokra is odafigyel, ami eddig kiesett a látóköréből és egyre jobban érzi magát. Remélem még sokáig élvezzük az elkapásait és az utána következő dúlását a védők között. :-) :-)
2017. 08. 04. 19:10
boarder20
Hát csak figyeljen is, jó lenne már egy teljes szezon vele! :)
Hozzászólás a(z) Nyilatkozatok az edzőtáborból bejegyzéshez