Menetrend

Nyilatkozatok Divisional Round vs. Titans

2018. 01. 15. 08:00
Szerző: patsxanyi
Kategória: Cikkek, Interjú
A New England Patriots az első negyedet leszámítva dominálta a idei első rájátszás meccsét, így 35-14 arányban győzte le a Tennesse Titans csapatát a Gillette Stadiumban. Jövő hét vasárnap este jöhet az AFC döntő, a csapat várja az ellenfelét! Íme néhány kiemelkedően teljesítő játékos értékelése: Danny Amendola, Ricky Jean Francois, Tom Brady, Stephon Gilmore, James White és Deatrich Wise Jr.

Danny Amendola (WR)

"Az első negyed után tartottuk magunkat a mérkőzés előtt kialakított tervünkhöz és harcoltunk tovább. Tutdtuk, hogy ez egy hoszú mérkőzés lesz és négy negyeden keresztül kell majd teljesíteni. A rájátszás mérkőzések mindig kemények, az ellenfelek keményen játszanak, ezért nagy öröm, hogy mi kerekedtünk felül. Nagy dolog, hogy sorozatban hetedszer jutottunk az AFC döntőbe, ez az amiért egész évben dolgoztunk, de mindig lépésről-lépésre haladunk. Ami a saját teljesítményemet illeti: nagyon sok jó játékosunk van és mindannyian jól teljesítettünk ma este. Nagy öröm számunkra, hogy Chris Hogan és James White is visszatért. Mindketten kiváló játékosok és nagyon sokat tesznek a csapatért mind a pályán, mind az öltözőben egyaránt. Mindketten kiemelkedően teljesítettek ma este is."


Ricky Jean Francois (DL)

"Az elején a futásokkal megfogtak minket, de aztán lenyugodtunk egy pillanatra, megnéztük, hogy milyen jellegű futásokat csinálnak. Amikor ezt realizáltuk és megfogtuk ezeket, akkor a futásaik egydimenzióssá váltak, így el kellett kezdeniük passzolni. Mariotát limitálni tudtuk azzal, hogy a zsebben tartottuk, nem hősködtünk, mindenki a feladatát végezte. Mindig volt egy emberünk, aki az ő futásaiért volt felelős, mert ha egyszer meglátja a helyet és megindul, akkor nehéz megállítani. Véleményem szerint nem volt hibátlan a védelem teljesítménye ma este, lehetett volna sokkal jobb is. Nagyon sok büntetést kaptunk, amivel többször is életben tartottuk az ellenfél támadását. Ezeket a hibákat ki kell javítanunk."

"Ez az év tényleg egy hullámvasút az én szempontomból. Élvezem ezt az utat, amit bejárok, sok hullámhegy és hullámvölgy övezi. A Green Bayben kezdtem és most itt vagyok a Patriotsnál, ez vicces. Szerencsére ez egy olyan hullámzás, amit tényleg nagyon élvezek. A sorozatban hetedik AFC döntő azt mutatja, hogy milyen állandóság jellemzi ezt a szervezetet. Ez az állandóság pedig a győzelemhez való ragaszkodás."


Tom Brady (QB)

(a héten megjelent ESPN cikk hatásáról)

"A mai meccsel nem az volt a célom, hogy elhallgatassam a kritikákat. Elég sok ideje, 18 éve vagyok már ebben a közegben. Nagyon sok szépet is írtak már rólam. Ez a futballal együtt jár. Az én célom az volt, hogy kiegyensúlyozottan hozzam azt a teljesítményt amit tudok, akármilyen irányítónak is tartanak. Ez a mai egy szép győzelem volt, amiből mindenki kivette a részét. Erre a teljesítményre a jövő héten is szükségünk lesz, mert akárki is jön szembe, az biztosan jó csapat lesz. Várom már a jövő heti meccset."

(a támadósor egész meccsen át tartó remekléséről)

"Azt hiszem ilyen szempontból is jó munkát végeztünk. A nyomással folyamatosan hibára késztettük őket, jó párszor találtunk meg üres embereket ennek köszönhetően. Az ilyen jellegű támadásnak az egyik alapja volt, hogy itthon játszottunk, így a kommunikáció is sokka könnyebb volt. A másik, hogy a játékok végrehajtása is pontos volt. Jó elkapások, jó blokkok, a védelemben jó szerelések."

(az állandóságról, ami a Patriotsot jellemzi)

"Hihetetlen, hogy a része vagyok ennek a történetnek. Azt látni kell, hogy semmi sem garantált, mindenért meg kell küzdenünk. Nagyon sok minden kell, hogy egy-egy meccs így működjön: szerencse, iszonyat sok munka, és persze sok segítség "fentről". Az NFL világában teljesen mindegy, hogy mit csináltál az előző héten, az ezen a héten nem segít. Újra meg kell ismételni az előző heti teljesítményt. Sokat kell dolgozni, hogy kitaláljuk miként tudjuk a következő ellenfelet is két vállra fektetni. Mindenkinek készen kell állnia mind fizikálisan, mind mentálisan, hogy újra egy ilyen meccset tudjunk hozni."

(Danny Amendoláról)

"Hihetetlen jól játszott, sok nagy elkapása volt. A harmadik kísérletek nagyon ültek ma, sokat beszéltünk az előző héten arról, hogy mennyire fontosak lehetnek ma és majd a későbbiekben is. Ma egy jó receptet találtunk arra, hogy hogyan kell dolgozni a harmadik kísérleteknél és a vörös zónában."

(Brandon Bolden szerepéről)

"Szeretem Brandont, egy igazi csapatember, jó barát, kiváló személyiség. Egy olyan ember, akivel sok megbeszélést, edzést és meccset csináltam végig. Nagyon örülök, hogy ilyen jól ment neki a mai napon, megérdemli. Különleges embernek tartom, nagyon örülök, hogy labdával a kezében láttam ma a céltrületen belül."


Stephon Gilmore (CB)

"Jó buli volt életem első rájátszás meccse. Mindig jó dolog győzni, de ma igazán jól éreztem magam a pályán a többiekkel, jó játékokat hoztunk össze. Kicsit magasabb hőfokon égtünk ma, mint egy alapszakasz meccsen és ez jó volt. Nagyon jó érzés ehhez a csapathoz tartozni, keményen készültünk egész héten és meg is lett a gyümölcse.  Ami a meccset illeti, az elején pár dolgot ki kellett igazítanunk ahhoz, hogy alkalmazkodjunk a Titans játékaihoz, de utána tökéletesen hajtottuk végre a játékokat. Hosszú út vezetett az AFC döntőig, amelyet kemény munka övezett. Azonban még mindig sok dolgunk van, a következő ellenfelünk valószínűleg a legerősebb lesz, akivel ebben az évben eddig találkoztunk."


James White (RB)

"Ma este az egész csapat jól teljesített. Próbáltunk gyorsan kezdeni és játszani azt a kiegyensúlyozott játékot, amiről sokat beszélünk, és amire képesek vagyunk. Nagyon izgatott voltam, hogy újra játszahatok és örülök, hogy a lehetőségeim is megvoltak. Megpróbáltam a tőlem telhető legjobbat hozni, hogy győzelemhez segítsem a csapatot. Nagyon sokat dolgozott mindenki, hogy eljöjjön ez a pillanat. Az AFC döntő egy olyan meccs lesz, ahol a negyedik negyed végén fog csak eldőlni, hogy ki nyer. Minden lehetőséget ki kell majd használnunk. Keményen kell edzenünk és készülnünk. A védelem hét sackje magáért beszél. Hétről-hétre javul a teljesítményük, nagyon bízom bennük. Kiemelkedően teljesítettek ma este."


Deatrich Wise Jr. (DE)

"Egész héten Mariota és a támadófal mozgásait tanulmányoztuk. Tudtuk, hogy ha összenyomjuk a zsebet, akkor kijön onnan és jó játékokat tudunk végrehajtani. Az első Titans TD után egyszerűen ragaszkodtunk a meccstervünkhöz. Az edző mindig azt mondja, hogy mindnekinek csak a saját feladatára kell koncentrálni, és azt a legjobb tudása szerint végrehajtani. Ezt tettük az egész meccsen. A védőfalunk teljesített ma a legjobban, szinte teljesen lenullázták az ellenfél futójátékát."

Forrás: patriots.com

Hozzászólások

2018. 01. 15. 09:04
vicgeordie
A nyilatkozatokból is lejön a csapat egyik legnagyobb erőssége: Simán outcoach-olunk bárkit. Jó az összerakott gameplan, mindig az aktuális ellenfél gyengéire megyünk rá és ellentétben pl. A Chiefs-el képesek vagyunk gyorsan korrigálni meccs közben is az esetleges hibákat.

Nagyon kemény lesz a Jags meccs, de "in BB we trust" :)
2018. 01. 15. 09:28
Burkus
Láttunk már olyat, hogy egy nem kiemelkedő QB és offense három meccsen egymás után olyat alkotott, hogy gyűrű lett a vége (pld. legutóbb Flacco és Ravens), de én nem hiszem, hogy Bortles és az általa vezérelt O képes még egyszer olyan teljesítményre mint tegnap. Másrészt legutóbb éppen Garoppolo és a lenézett 49ers offense hintett nekik 44 pontot karácsonykor. Biztos elmondja a receptet.
2018. 01. 15. 23:51
Tzimisce
Ray Lewis nyilatkozott az Undisputedban a megszólalásokkal kapcsolatban, és azt emelte ki a fiatal védelmekkel kapcsolatban, hogy lusták videózni annyit, ellentétben Brady-vel, aki az egész hetet ezzel tölti (már amikor nem edz).
2018. 01. 15. 09:56
rolly79
Mondtam a bátyámnak(aki egyébként Raiders drukker),hogy nyert a Pats,bent vagyunk az AFC döntőben.Erre ez a reakció.Na és?!Ti mindig nyertek!:))) Legyen igaza.Mondjuk még 2 győzelemmel ebben a szezonban elégedett lennék... :)
2018. 01. 15. 12:35
Dega
2018. 01. 15. 20:43
narbony78
Pacsi a bratyónak! 3 underdog van a top 4-ben meg persze mi... Szar lehet a többi nagy csapat drukkereinek! :)
2018. 01. 15. 17:11
max350
2 Dolog! Hogy itt mindenki a CSAPATÉRT dolgozik, még nem hallottam, hogy valaki fényezné magát, hogy sírna, hogy miért nem ő játszik, meg miért nem kap több labdát....a CSAPAT van...ld. Amendola és White nyilatkozat!
A másik, hogy Bolden TD-t szerzett! Pont 2 játékkal hamarabb gondoltam rá, hogy megérdemelné....minden vágyam így teljesüljön!
NOT DONE!
2018. 01. 15. 20:15
kovend
Az eddig leírtakon túl még az is nekem tetsző, hohy elismerik az ellenfél és a játékostársak teljesítményét... Profik
2018. 01. 15. 20:27
boarder20
White egy sackről lemaradt :D
2018. 01. 15. 21:54
1976gabi
sziasztok.azon gondolkodtam,hogy mi voltunk ilyen jók,vagy az ellenfél volt kicsit gyengébb.remélem ez utóbbi az igaz,és mi tudunk még javulni,mert kell.félek is meg nem is a jaguárok elleni meccstől.szerintem a védelemnek nagyon kell pörögni,ők hozzák meg a meccset majd.több elcsípett labdával mi fogunk myerni.nagyon közel a címvédés,de egyben pokoli nehéz is .
2018. 01. 16. 00:13
Misi56
Azért aki megveri a Chiefst Kansas-ben az nem lehet annyira rossz! Ha ki vesszük a szerencse faktort akor sem!
2018. 01. 16. 02:20
ua
Bolden nem nyilatkozott a td-jéről?
Hozzászólás a(z) Nyilatkozatok Divisional Round vs. Titans bejegyzéshez