Menetrend

Önkéntes edzőtábor

2011. 05. 11. 10:26
Szerző: temp
Kategória: Hírek
Az újoncként 10TD elkapást jegyző Rob Gronkowski nemrég újságírók előtt beszélt a Patriots játékosok önkéntes edzőtáboráról. A lockout alatt a csapatok nem szervezhetnek hivatalos programokat, de ez nem tartja vissza a játékosokat attól, hogy az egyesülettől függetlenül saját edzéseket szervezzenek. Az elmúlt időszakban hatalmas média viszhangot kapott a Jets Californiában szervezett edzőtábora, melyet az irányító Mark Sanchez szervezett. Az elmúlt hetekben durván 40 Cowboys játékos is együtt készült, míg a New York Giants irányítója Eli Manning néhány csapattársát a Hoboken (N.J.) H középiskolában gyűjtötte össze. Híradások szerint a New Orleans Saints, Atlanta Falcons és Tampa Bay Buccaneers játékosok szintén nyilvános workoutokat szerveztek. Gronkowski szerint sokan rögtön a médiához rohannak, és úgy tálalják az összetartást, mintha valami különlegeset tennének, de a Patriots játékosaira ez sosem volt jellemző, ez azonban nem jelenti azt, hogy nem dolgoznak ugyanolyan keményen. A másodéves tight end elmondása szerint 10-15 játékos gyakorol rendszeresen Massachusettsben, de kitért a kérdés elől, hogy kik vesznek részt az edzéseken, mondván, hogy nem akar mások nevében nyilatkozni. Így arra a családi forrásból származó pletykára sem kaptunk választ, hogy Tom Brady elsősorban családi okokból egyedül készül a nyugati parton. A fiatal játékosoknak, mint Gronkowski komoly problémát jelenthet ez az offseason, Bill Belichick a Patriots mestere gyakran emlegeti, hogy egy játékos a legnagyobb ugrást az újonc és a második éve között tudja meglépni, így ez különösen fontos időszak a fiatalok számára.

Hozzászólások

2011. 05. 13. 08:46
Mennyire idegesítheti a többi csapatot ez a laza, higgadt hozzáállás ;)

Draft: ez azért nagyon jól néz ki 2012-re így...

1st Round
1st Round (New Orleans)
2nd Round (Oakland)
2nd Round
3rd Round
4th Round
5th Round

Ha netán a NO nagyot bukna idén, akkor pláne :)

És ha jövőre akad egy BB-nek nagyon tetsző TOP 10-es (5-ös!) OLB vagy DE, akkor ebből már biztosan tud feltrédelni...
2011. 05. 13. 09:10
MaPe
A remény hal meg utoljára:)
2011. 05. 13. 10:39
ha már reménykedünk, akkor:

a Panthers lesz olyan kedves és elcseréli velünk az 1/1-ét, amivel mi behúzzuk Andrew Luck-ot, Brady 3 évig neveli, majd visszavonul, és jön Luck!

nem lenne rossz szerintem!
2011. 05. 13. 15:56
TenkRew
Játszon csak Brady 10évig :D
2011. 05. 13. 16:53
Tzimisce
Nagyon félek, hogy most az olyan tehetségek, mint Gronk vagy McC elkallódnak a holtidényben. El kéne kezdődnie a rookie minicampnek, kellenének végre történések, de semmi és méla kuss.
Oké, kicsit durvának tartottam a bírósági határozatot a lockout eltörléséről, de ez lassan kezd abszurditásba átmenni szerintem. Tipikus tankönyvi játékelméleti fegyverkezési verseny. Ha valaki kiszáll, nagyon megszívja, de ha egyik sem enged, mindketten sokkal rosszabbul járnának, mintha közösen megegyeznének a békében.
2011. 05. 14. 14:32
_bb
Gronk és McC miatt még kevésbé aggódom. Viszont pl. Cunningham másodéves ugrásának ez nagyban gátja lehet... s igaz ez Spikesra és Pricera is... de majd meglátjuk. Egyébként meg Zoli is megmondta,h júniustól számít a szezonra, s csak addig puntolgat az irodában :)
2011. 05. 14. 18:12
Brady igaz h Kaliforniában van, de vele edz idén is Welker és Edelman is csatlakozott hozzájuk.
Twitter alapján Gronkon kívül BJGE, Woody, Hoyer, Price, a secondary és az LB sor lehetett az említett összetartáson Bostonban. De lehet h mások is, de ők biztosan. :)
Most pedig Wilfork kapta össze a D-Linet a floridai otthonában, ahol ki hízik többet 1 nap alatt versenyt rendeznek. :D Résztvevők: Wilfork, Kyle Love, Ron Brace, Gerald Warren, Brandon Deaderick. :D
2011. 05. 15. 12:06
TÖRÖLT
Sziasztok:)

Háát Danna ez igazán jó iromány volt a részedről.:)

GO PATS!!!!!!
GO Gronk,Hernandez!!!!!
Hozzászólás a(z) Önkéntes edzőtábor bejegyzéshez