Menetrend

OTA hírek

2009. 06. 09. 21:58
Szerző: DoM
Kategória: Hírek
A New England Patriots csapatánál ma rendezték az utolsó OTA programot. Holnaptól a háromnapos veterán mini-campbe várják a játékosokat, ahol már kötelező a megjelenés.
Kiemelt észrevételek A punt returnök során továbbra is Wes Welker, Kevin Faulk és Joes Galloway gyakorolta a visszahordást. Nem szokatlan gyakorlat, hogy egy kézzel kell elkapniuk a labdát, amivel mindhármuknak meggyűlt a baja, köszönhetőn az edzés során végig szakadó esőnek. Az offseason egyik leginkább figyelemmel kísért pozíciós harca a csapatbakerülésért a long snapperek között zajlik. Az újonc Jake Ingram és a Cardinalstól érkezett 7 éves tapasztalattal rendelkező Nathan Hodel között. Ma esős körülmények között is tesztelhették tudásukat. Folyamatosan gyakoroltak holder/punter Chris Hansonnal. Az edzés végén pedig mezőnygól-kísérletekre is sor került. A special teams kapitányának, Larry Izzonak megüresedett helyét egyelőre Sam Aiken vette át. Puntoknál ő látta el Hanson védelmének a feladatát. ILB Eric Alexander elég sok lehetőséget kapott Tedy Bruschi mellett. Másik alternatíva a Lionstól érkezett Paris Lenon, aki az edzés utáni interjú során elárulta, hogy 238 fontot nyom jelenleg, de nem hiszi, hogy a súlya bármit is számítana. A labda az labda mindenhol - mondta. A támadóknál olyan formációt is gyakoroltak, ahol Randy Moss, Welker és Galloway is ugyanazon az oldalon állt fel. Ehhez vegyük hozzá, hogy Tom Brady kezében volt a football, és kereste, hogy melyik elkapó tud majd elszakadni az őrzőjétől. Igazi rémálom az ellenfeleknek, nem? A hiányzók listája: NT Vince Wilfork DL Jarvis Green OLB Adalius Thomas DL Ty Warren OL Mark LeVoir LB Tyrone McKenzie LB Jerod Mayo S Brandon McGowan CB Mike Richardson RB Sammy Morris S Brandon Meriweather WR Brandon Tate WR Shun White WR Tyree Barnes Forrás: patriots.com és Reiss's Pieces

Hozzászólások

2009. 06. 10. 06:19
pat68
"A támadóknál olyan formációt is gyakoroltak, ahol Randy Moss, Welker és Galloway is ugyanazon az oldalon állt fel. Ehhez vegyük hozzá, hogy Tom Brady kezében volt a football, és kereste, hogy melyik elkapó tud majd elszakadni az őrzőjétől. Igazi rémálom az ellenfeleknek, nem?" DE!
Már nagyon várom a szeptember 15.-ét. Mérhetetlenül hálás vagyok a hírekért, amit csak Tőletek kapok!
2009. 06. 10. 18:21
Beliboy
Nem tudom, ki hogy van vele, de engem eléggé megviselt a Brady-hiány, ezért ha már csak látni fogom játszani, ahogy passzol Mossnak meg Welkernek, már az maga lesz a tökély, minden más azon felül (győzelmek, offseason stb.) csak hab lesz a tortán:) Aztán persze lehet, hogy ha elkezdődik a szezon már nem így fogom gondolni:D.
Hozzászólás a(z) OTA hírek bejegyzéshez