Menetrend

Patriots @ Buccaneers - az első benyomások a meccsről

2008. 08. 18. 11:32
Szerző: lucas
Kategória: Meccsek
Mike Reiss megjegyzései a vesztes pre-season meccsről:
1. Brandon Meriweather lábsérülése. Úgy tűnt, hogy a másodéves safety-nek komoly fájdalmai voltak, amikor elhagyta a pályát az első negyedben egy Warrick Dunn futás után. Ha Merriweather sérülése komoly, ez újabb súlyos veszteséget jelent a secondary számára, amely már így is több sebből vérzik. Ez azt eredményezheti, hogy John Lynch hamarabb fog szerepet kapni, mint azt eredetileg tervezték. 2. A csereirányítóknak nem sikerült maradandót nyújtaniuk. Matt Casselnek fényes alkalma adódott arra, hogy bebiztosítsa önmaga számára a 2. számú QB szerepkörét, különösen azáltal, hogy az 1. félidőben Randy Moss-szal és Wes Welkerrel játszhatott együtt, de ő nem nagyon tudott ezzel lehetőséggel élni. Kevin O'Connell jóformán még munkához sem látott, máris egy nagyon buta hibát vétett az első dobásával, aminek a következménye interception lett. 3. Csalódást keltő futójáték. Egy olyan alkalommal, amikor úgy tűnt, a Patriots támadójátéka a futásra akar építeni, 22 próbálkozásból mindössze 56 yardot sikerült elérni (ez átlagosan 2,5 yard kísérletenként).

09000d5d80a14b18_gallery_600.jpg

4.  A kezdő védősor betlije. Ahogy arra egyáltalán nem számítottunk, a Buccaneers a nyitódrive során - amely 17 play-ből állt és felemésztett 9 perc 39 másodpercet - egyszerűen felülmúlta a Patriots egyes számú védősorát (Pierre Woods, Mayo, Bruschi, Vrabel). A 17 playből 9 futójáték volt, amit sajnos egyáltalán nem sikerült feltartóztatni. 5. Stephen Gostkowski mezőnygólja. Az este folyamán elég kevés biztató dolgot láthattunk, ezek közül az egyik Gostkowski 53 yardos field goalja volt az első félidő utolsó másodperceiben, valamint egy touchback. Hétfői tervek:  A csapat hétfőn utazik vissza Bostonba. A délután folyamán a filmek visszanézését és az egyéni teljesítmények értékelését tervezik, de a mai napon nem állnak a sajtó rendelkezésére. 

Hozzászólások

2008. 08. 18. 13:18
szeder
hát nem tudom ti hogy vagytok vele, de szerintem ez a támadójáték nagyon gyér..azt már megszoktam h a futójáték gyenge, de hogy a passz is??.. azon gondolkoztam h mi van ha Brady megsérül szezon közben???? ki fogja helyettesíteni?? mert szerintem a csere qb-ink elég gyengék ( szvsz nagyon gyengék ) .. persze ez csak preseason de akkor is..
2008. 08. 18. 13:28
temp
szeder: mindenhol ez a nagy kérdés. Szerintem nincs egyértelmű válasz arra, hogy mi lenne Tom sérülése után, de egy pár gondolatom azért van.

Egyrészt, a többi NFL csapat sem feltétlen áll sokkal jobban 2. számú QB-vel (legalábbis a többség nem). Másrészt tavaly pl a Billsben egy újonc egészen jól megoldotta JP kiesését, pedig ő sem volt valami extra előkelő helyen draftolt első körös őstehetség.

Egy szó mint száz, ne tudjuk meg soha, hogy mi történne, de a PS meccsek hangulata alapján ne is vonjunk le komoly következtetést. Az elmúlt években sem volt a PS sokkal jobb, tavaly néha olyan gyatra produkciók voltak, hogy már fájt, aztán mégis 16-0 lett belőle (persze van fordított is, amikor valakiknek a PS jól megy, aztán a szezon halál). Persze nem mondom, hogy idén is az lesz, de inkább az első 3-4 éles meccsen mérjük majd fel a csapat erejét.
2008. 08. 18. 13:33
Szabotomy
Semmi baj van!Ez csak teszt...valami beválik,van ami nem.A mai game-en megnézték,hogy mit nem kell erőltetni...felőlem aztán az egész preseasonban veszíthetünk,amikor élesben mennek a dolgok akkor ne lássak ilyen fertelmes megoldásokat(gondolok itt például arra a brutális long snapre ...)
2008. 08. 18. 14:00
bradyfan
A preseason-rol pedig kár következtetést leroni mert itt zőmmel azért csak a cserék játszanak és ha a kezdők játszanak is ők se 100%-osan nekik ez egy jo bemelegités.
2008. 08. 18. 14:11
bradyfan
Hát h a secondary lassú lenne egy kicsit erős mert tény h sok passzt benyeltek de azért ez a secondary még alakuloban van ugye nem volt ott rodney, webbster, és wilhite akik minden bizonnyal lendületett vittek volna. Másrészt hobbs most tért vissza ő még szokja ezt a tempot és ugye meriweather is megsérült szoval lesz ez a secondary jobb.
2008. 08. 18. 14:15
temp
Ezt a meccset még nem láttam, mert reggel dolgozni kellett jönnöm, és nem tudtam fentmaradni, de a secondary teljesítményét sosem lehet önmagában mérni.
Az előző meccsen nem fektettünk túl nagy hangsúlyt a pass rushra, és ha az irányítón nincs elég nyomás, akkor a legpengébb secondaryt is szétszedi, csak idő kell hozzá. Azt olvastam, hogy ezt most sem vittük túlzásba.
2008. 08. 18. 14:47
bradyfan
Jah és persze amit viito emlitett ugy nehéz jol játszani a secondaryben hogy az ellenfél irányitoján semmi nyomás
2008. 08. 18. 15:10
temp
tavaly a ps alatt sem volt sokkal acélosabb a védelem. Ott olyan jelenetek voltak, mint a Kareem Brown, aki csak azért nem zsebretett kézzel mászkált a pályán, mert nincs zseb a mezen.
Hozzászólás a(z) Patriots @ Buccaneers - az első benyomások a meccsről bejegyzéshez