Menetrend

Patriots draft gondolatok

2013. 05. 03. 12:00
Szerző: Spigo
Bár még csak pár napja fejeződött be az idei draft és általában 2-3 évet minimum várni kell, hogy kiderüljön mennyire volt sikeres, mégis mindenkinek egyből van véleménye. Nem maradhatunk ki mi sem a nagy népi mókából, így a tovább után olvashatjátok azt a véleményt, amely a legközelebb áll az én optimista alkatomhoz.

- Most hogy véget ért az egész és tudjuk a választásokat és a döntéseket, szerintem a Patriots és Bill Belichick tulajdonképpen a legtöbbet hozta ki a draftból. Emlékezzünk rá, hogy úgy indultunk neki a draftnak, hogy csak öt választási lehetősége volt a Patriotsnak, ráadásul óriási űr tátongott a harmadik körös és a hetedik kör közepi választási jog között. Belicheckéknek meg volt kötve a kezük és csak reménykedni lehetett, hogy majd valaki vissza szeretne trade-elni az első körbe és ezáltal több picket szerezzünk. Azzal, hogy senki sem akart visszajönni az első körbe, hogy megszerezze valamelyik irányítót, a Patriotsnak igen kevés trade partnere akadt. Bill Belichick és Nick Caserio igen jó munkát végzett a Vikingsszel való ügylet során. Az, hogy sikerült négy picket szerezni úgy, hogy nem volt más jelentkező a 29. helyre, ráadásul Minnesota tudta, hogy a Patriots nagyon szeretne hátrébb trade-elni, nos, igencsak kalapemelő. Szükségszerű volt szerezni legalább még egy középső körös picket és ez sikerült is.

- Különböző forrásokból sikerült megtudni, hogy Jamie Collins volt végig az elsőszámú célpont. Ha a Patriots nem tudott volna cserélni, akkor is őt választották volna 29. helyen is. Volt olyan infó is, hogy egy első kör eleji csapat megpróbált hátrébb trade-elni a húszon akárhányadik helyre, hogy ott majd Collinst válasszák ki, csak ez nem sikerült, így feljebb mást választottak. A Southern Missisippi pass rusher értéke pont ott volt liga szerte, ahol a Patriots őt kiválasztotta.


- Collins több szempontból is érdekes választás. Először is, senki sem boronálta össze korábban a Patriotsszal. Nem az a fajta játékos, akit hagyományosan Bill Belichickkel társítanak. Azonban szépen lassan kezd kirajzolódni egy trend. Tavaly Chandler Jones és idén Jamie Collins is olyan játékosok, akik az atlétikusabb vonalat képviselik és álló helyzetből valamint támaszkodóból is tudnak játszani a fal szélén. Azok a méretek, amikkel hagyományosan rendelkeznie kell egy Patriots DL/LB játékosnak már nem annyira fontosak.

- Érdekes lesz látni, hogy hol fog játszani Collins. Az első évében valószínűleg majd az „elephant” vagy hibrid rusher pozíciót birtokolja majd. Az atletikus képességeivel és gyorsaságával érdemes lenne Chandler Jones túloldalán játszatni őt, hogy álló helyzetből veszélyeztesse az ellen irányítóját. Jobb lenne először a falon kívül játszatni, míg több izmot és erőt szed fel magára. Collins jelenléte esélyt teremt arra, hogy a Patriots kreatívabb legyen a DL és LB sor felállásaival és játékhívásaival kapcsolatban.

- Sok Patriots szurkoló rimánkodott azért, hogy sebesebb és atlétikusabb játékosokat hozzon a csapat az LB sorba. Ez a választás tökéletesen beleillik ebbe a sorba. Collins képes arra, hogy TE ellen álljon fel és jammelje őket. Képes arra, hogy legalább kis területen védekezzen passz ellen és lezárja a rövidebb passz zónákat, amikkel az elmúlt időben sorozatosan gondjai akadtak a csapatnak még a legrosszabb irányítók ellen is. Az RB-k megfogásában is segítséget kell, hogy tudjon nyújtani. Tiszta sor volt, hogy az ellenfél arra törekedett, hogy a futójuk egy az egyben maradjon Mayoval vagy Spikesszal, hiszen ilyenkor általában biztos volt a sebesség különbség. Collins minimum arra képes, hogy ezeket a rövid passzsávokat levédekezze és tartsa a lépést a futókkal, ha flat routot futnak.

- Collins pass rusherként eleinte akkor lesz sikeres, ha a csapat képes lesz egy az egyben hagyatni őt egy támadófal ember ellen. Az is lehet, hogy a csapat úgy használja majd eleinte Collinst, mint a 49ers Aldon Smith-t. Olyan játékokat hívnak majd, ahol sok twisttel és stunttal ki tudja használni sebességét, hogy átfusson a keletkező lyukon vagy megverje a lassabb guardokat. Jelenleg Collinsszal az a probléma, hogy nincs meg az ereje, hogy átjátssza magát a blokkon, tehát fontos lenne, hogy ki tudja használni a sebességét és robbanékonyságát.

- A Patriotsnak tehát jelenleg 4-5 olyan fiatal LB-je van, akik mind különböző szerepeket játszhatnak a csapatban. Az atlétikus külső backer kiválasztása számtalan lehetőséget kínál Bill Belichicknek a felállásokat illetően. Collins (WLB) – Hightower (MLB) – Mayo (SLB) vagy Collins – Hightower – Spikes – Mayo, sőt akár Collinsszal az SLB poszton is. Érdemes lesz majd figyelni, hogy az edzőtáborokban hogyan lesz Collins hasznosítva.

- A draft sikeressége vagy bukása azon fog múlni, hogy hogyan válik majd be a két draftolt elkapó. Ha nem lépnek pályára és úgy végzik, mint Taylor Price és sokan mások előtte, a draft egyértelműen csalódást keltő lesz.

- Négy éven belül ez már a harmadik olyan draft, ahol a csapat két ugyanazon a poszton játszó játékost választ a támadósorba. 2010-ben a két tight end, Gronkowski és Hernandez, míg 2011-ben két futó, Stevan Ridley és Shane Vereen voltak a kiválasztottak. Idén az elkapók éve volt Aaron Dobsonnal és Josh Boyce-szal. Csak reménykedhetünk abban, hogy ez a páros is legalább olyan sikeres lesz, mint elődeik.

- Egyértelmű volt, hogy a Patriotsnak szüksége van egy nagyobb, gyorsabb és fizikálisabb külső elkapóra. Papíron sikerült is feltölteni ezt a pozíciót. Aaron Dobson 6’3” (190 cm) magas és 4,37-et futott 40 yardon a pro day-én. Hihetetlen képessége van, hogy a legnehezebb elkapásokat vigye véghez és olyan fajta elkapót jelent a Patriotsnak, amilyen már régen nem volt a csapatnak. Dobson képes arra, hogy megverje emberét és leszedje az 50-50-s labdákat. Újabb nagytestű célpont lehet a red-zone-ban is. Reméljük a Patriots olyan helyzetekbe teszi Dobsont, hogy ki tudja használni képességeit. Ha a csapat olyan módon tudná használni, mint a Ravens Torrey Smith-t és kihasználja a vertikális sebességét, úgy simán egyből a csapat hasznára tudna válni. Dobson sebessége és magassága több helyet teremthet középen a tight endeknek is. Az, hogy a Patriots Randy Moss óta képtelen volt olyan elkapót találni, aki vertikálisan is veszélyt jelenthet, egyszerűen kiherélte a csapatot a nagyobb és fontosabb meccseken.

- Bill Belichick lelkesen ecsetelte Dobson eszét és intelligenciáját. Egy a Patriotsba érkező elkapónak abszolút kritikus, hogy legyen esze, hiszen rengeteg mindent elvárnak tőle. Vegyük példának Rob Gronkowskit és Aaron Hernandezt. Egyikük sem egy „atomfizikus”, azonban megvan a foci IQ-juk ahhoz, hogy gyorsan megtanulják és megértsék a Patriots támadó sémáit. Mind Dobson, mind Boyce sikeressége azon fog leginkább múlni, hogy mennyire képesek megtanulni a playbookot, hiszen a fizikai képességeik megkérdőjelezhetetlenek.

- Boyce kiválasztása szinte még jobb is, mint Dobsoné. Hiszem azt, hogy Josh Boyce azonnal játszani fog tudni az NFL-ben. Ha megnézzük a TCU-ban játszott meccseit, látszik, hogy az okos route-jaival és tempójával mennyire képes átverni védőjét és nagy játékot csinálni. Nagyon jól vált sebességet a route-jai során és ezzel lerázza védőjét. Halálos fegyver lehet a Patriots play-action játékában, mert hihetetlenül jól „adja el” a futást. Nagyon jó a 40-es sebessége (4.40 körüli) és bár ennyire gyorsan azért ne játszik, sebessége észrevehető a felvételeken is. Masszív testfelépítésének köszönhetően - 5’11” 206 lbs (180 cm, 93,5 kg) – ő is, mint Dobson jól szedi le az 50-50-s labdákat. Mindkét elkapónak megbízható kezei vannak és labdával a kezükben is veszélyesek az elkapás után. Boyce a számokon kívül, mint X elkapó vagy akár, mint slot elkapó is számításba vehető.

- Ha már idén mindkét játékos pályára tud lépni, akkor a Patriots top 5-s sora Amendolából, Gronkowskiból, Hernandezből, Dobsonból és Boyce-ból áll majd. Ez a csoport egyértelműen gyorsabb, erősebb és jobb méretekkel rendelkezik, mint a tavalyi, amely inkább technikában volt erős, de a vertikális képességek hiánya miatt eléggé egy dimenziós volt. Az, hogy a két kiválasztott elkapó milyen gyorsan tudja felvenni a Patriots támadósor ritmusát egyértelműen a nyár egyik legfontosabb kérdése.

- Amikor a Patriots választott, akkor Logan Ryan volt a legjobb elérhető CB. Ha ott és akkor nem választják ki, meglett volna az esélye annak, hogy idén már nem is tudnak választani olyan CB-t, aki jövőre játékképes lett volna. Ryan ugyanazon a poszton játszott a Rutgersben, mint Devin McCourty és mint azt Bill Belichick is említette szombaton, a Rutgers hasonló szisztémában játszik, mint a Patriots. Így Ryannek ismerősek kellenek hogy legyenek a sémák, a felállások és a feladatok. Az egyetemről az NFL-be való átállás is könnyebb lesz a sok volt Rutgers játékossal a keretben.

- A korábbi években választott CB-kkel ellentétben Logan Ryannek valószínűleg nem kell majd egyből bizonyítania a pályán. Valószínűleg azért is buktak meg sokan, mert egyből túl sokat kértek tőlük. Ryan kiválasztása olyan mélységet ad a CB csoportnak, amilyen már rég volt a csapatnál. Jelen állás szerint a depth chart valahogy így nézhet ki: 1) Aqib Talib 2) Alfonzo Dennard 3) Kyle Arrington 4) Logan Ryan 5) Marquise Cole vagy Ras-I Dowling, ha egyszer egészséges tud maradni. Ideális esetben ugyanaz a secondary fog játszani jövőre is, esetleg egy kevés változással. Az összeszokottság hiánya mindig is negatívan befolyásolta a hátsó rész játékát az utóbbi 3-4 évben. Ez többé nem lehet kifogás a kezdő játékosoknak.

- Ryan mind a slot, mind a külső CB poszton bevethető. Biztosan szerel és futás ellen agresszív, hiszen csak 2012-ben 94 szerelést mutatott be. Sokkal biztosabban mozog, ha területvédekezésről van szó és a labdát is megtalálja olyankor. Megvan a tehetsége az NFL-hez és a tavalyi év egyik legjobb CB-je volt az egyetemen. 21 passzt védekezett ki és volt 4 interceptionje is. Meglepő lenne, ha 2013-ban meccsnapokon nem Ryan lenne a négy aktív CB-ből az egyik.

- Duron Harmon kiválasztása még mindig furcsának tűnik, bár állítólag néhány másik csapat is érdeklődött iránta. Úgy néz ki, hogy mások 5-6. körös játékosnak tartották, vagy esetleg egy 4. körös választásnak. Persze ez egyáltalán nem érdekelte Bill Belichicket, aki nyílván valami olyasmit látott benne, ami megtetszett neki. Nem tudni mi volt az, de az biztos, hogy okos, ösztönös és jól képzett játékosról van szó.

-  Ha Durmon Harmon kiválasztása reachnek számít, akkor Michael Buchanan stealnek. A legtöbb elemző és draft guru a harmadik-negyedik körbe várta. Mint ahogy Alfonso Dennard tavaly, úgy ő is a lehető legmagasabban jegyzett játékos volt a kiválasztásakor (Da’Rick Rogersen kívül, aki nem érdekelte a Patriotsot). Amíg Jamie Collins valószínűleg egy hibrid szerepkörben a line of scrimmage-n kívül fog majd játszani, Buchanan pont azon fog. 6’5”(195cm) magassághoz 255 font (115 kg) tartozik, azaz még plusz 5 kiló simán ráfér. Valamivel atletikusabb pass rush opcióval szolgálhat a defensive end pozícióból.

- A csapatnak sosem lehet elég pass rusherje. Még kérdéses, hogyan illik majd bele a sémába Buchanan, de gondoljunk rá úgy, mint aki Trevor Scott helyett jött, csak sokkal nagyobb potenciállal. Elég nagy területet tud bejátszani és a passz sávok blokkolásában is erős. (Egyébként még mindig arra számítok, hogy a Patriots le fogja igazolni John Abrahamet, hogy legyen egy rutinos játékos is a pass rusherek között.)

- A Patriots a rutgerses ILB Steven Beuaharnais kiválasztásával fejezte be a draftot. A játékos kimagaslik a foci IQ-jával a társai közül. Semmi kétség, hogy megvan a képessége hozzá, hogy olvassa a játékot és ezáltal olyan helyzetbe hozza magát, hogy úgymond megcsinálja a játékot. A Rutgers amerikai foci csapata összetartó okos társaságnak tűnik, nem hiába kedveli őket Belichick.

- Amúgy Beauharnais-nek valódi esélye van arra, hogy megragadjon az 53-as keretben. Ha ránézünk a Patriots ILB depth chartjára, igen vékonynak tűnik. Tulajdonképpen Brandon Spikeson és Dane Fletcheren kívül, aki keresztszalag szakadásból tér vissza, nem igazán van más. Az emberek szeretik Fletchert, de azért kicsit túl van értékelve. Ahova Beauharnais igazán beleillik az a speciális csapatrész. Tracy White már nincs és Jeff Tapinian semmit nem tesz hozzá a csapathoz a speciális csapatrészen kívül. Ezért is volt fontos olyan játékost választani, aki mind a speciális csapatrészben, mind, mint csere, az LB sorban is képes játszani.


- Ahogy azt az elején leszögeztük, a csapat azt hozta, amit el lehetett várni. A hét választásból hattal az égvilágon semmi probléma nincsen. A szurkolók elvárásai a csapattal szemben a drafton minden évben túlzóak. Nem szabad elfelejteni, hogy a Patriots tulajdonképpen hátrányban van minden évben, hiszen hátul választ. Főleg idén, amikor még kevés pickje is volt. Valószínűleg 3-4 olyan játékost találtak idén is, akik hozzá tudnak tenni a csapat játékához és ennél többet felesleges is elvárni.

-  Végül, a Patriots UDFA csoportja talán a legerősebb idén. Általában olyan játékosok jönnek, akiknek szinte semmi esélyük, hogy megragadjanak a csapatnál. Azonban idén van egy pár igazi tehetség köztük. Van köztük combine meghívott és All-Conference játékos is. Talán az összes közül TJ Moe az, aki kiemelkedik. Moe simán draftolható játékos volt, akit Wes Welkerhez hasonlítanak a fürgesége és hirtelen irányváltásai miatt. A legjobb időt teljesítette a combine-on a 3-cone drillben és egy WR-től hihetetlenül sok, 26 kinyomást csinált a fekvenyomó padon (102 kilóval). Moe-t nagyon nehéz lesz a végső keretszűkítésnél nem megtartani. Mind az edzők, mind a játékosok imádják. Ő volt Blaine Gabbert legjobb barátja és mindig őt kereste labdákkal, mielőtt draftolták. Azt gondolom, hogy Tom Brady imádni fogja, és arra számítok, hogy benne lesz a végső keretben.

- További nevek, melyek akár meg is ragadhatnak a csapatban: Zach Sudfeld, TE, Nevada, aki Rob Gronkowski cseréje lehet; Matt Stankiewitch, OC, Penn State, hiszen a Patriots elég vékonynak tűnik OL tekintetében. Szinte minden évben megragad valaki Scar iskolájában az UDFA-k között. Idén Stankiewitch lehet az. Cory Grissom, DT, South Florida, egy „futás-fogó” NT, aki Vince Wilfork cseréje lehet. Quentin Hines, RB/KR, Akron leginkább visszahordónak használható és nagyon robbanékony. 4,35 körüli időt tud és megvan a sebessége, hogy visszahordóként mutasson valamit. A punter Ryan Allen is értékes játékos, aki az NCAA történetének egyik legsikeresebb rúgója. Meskó Zolinak semmi konkurenciája nem volt az utóbbi két évben és egy kis verseny senkinek sem árt.


Forrás: Mike Loyko - NePatriotsDraft.com

Hozzászólások

2013. 05. 03. 12:28
Tzimisce
Örültem volna, ha szerzünk egy rúgót, mert Gost már messze nem olyan jó, mint rég. Remélem jövőre legkésőbb orvosoljuk a problémát.
2013. 05. 03. 12:41
Neo
Ez a Moe srác tényleg elég jól mozog...lehetséges, hogy egy új Superman-Edelmanunk lesz belőle :)

Dobsontól én sokat várok..az ő felépítésével valóban jó lehet a széleken.

Ryanben pedig egy kis Rodney Harrisonos agresszív stílust látok, amivel sokaknak kivívhatja a tiszteletét..

Mikor lesz már szezooon? :)
2013. 05. 03. 12:58
lipi
Összességében nekem tetszett a draftunk.
Amit kissé hiányoltam az a DT és az Oline mélységi bővítése. De ezek szerint elég nekünk a kanadai különítmény DT-nek. Az Oline szebb kérdés, de valószínűleg Cannont tényleg RG posztra képzeljük.
Harmon választása totális kérdőjel. Nem tűnik jelentős upgrade-nak a kerethez képest, pláne, telítve a poszt.
Szumma, elég masszív versenyhelyzet teremtődött gyakorlatilag minden poszton. Borzalmas vérengzés lesz TC után.
2013. 05. 03. 13:12
Tzimisce
Annyi jó kis játékosunk van, sok embertől nem szívesen látnám, ha megválnánk, de ilyen a verseny.
2013. 05. 03. 13:53
Bulow
Szóval TJ Moe a 6. WW hasonmás? :) Jó a cikk, de nem optimista egy kicsit? :) Tökjó lenne ha mindenki így beválna...
2013. 05. 03. 19:48
Lucius
Na, ezzel most nem tudok egyetérteni:
http://www.nfl.com/news/story/0ap1000000166337/article/power-rankings-49ers-seahawks-top-list-after-2013-nfl-draft

Azt még elhiszem, hogy lejjebb csúszott a csapat, mert a többiek jobban draftoltak, de hogy TB-n kívül nincs használható játékos a csapatban csak, azért az erős. Gronk, Hernandez, Vince, Volmer, Talib azért elég nagy nevek. A 3 WR akit draftoltunk szintén nem tűnik rossznak.
2013. 05. 03. 20:13
Arsenal
Hát Lucius ami igaz, az igaz, elég felforgatott csapatunk lesz idén. Ami engem nyugtalanít az az, hogy az utóbbi években Tom az elkapók közül csak Welkerben és Mossban bízott igazán, Ocho egyáltalán nem, Lloyd sem teljes mértékben tudta megtanulni a játékot vele. Erre itt van két vadi új elkapó, meg két frissen, sőt többszörösen műtött TE. Ezzel kell főzni. Kovács Sanyi mondta egyszer a Patsről, hogy a védelmi gurunak olyan sémát kell játszatni, hogy 30 pont alatt tartsa az ellenfél támadó sorát, mert a mi támadóink mindig 30 pont felett teljesítenek. Ez tavaly pont a legfontosabb meccsen nem működött. Félek, hogy az idén nem lesz 30 pont feletti támadó egységünk, és abban sem vagyok biztos, hogy ez a védelem olyan jó, hogy ezt überelni tudja.
2013. 05. 03. 20:37
szenti78
Nem értünk egyet, de ettől szép. :)
Annyira messze még a rajt, kezdődhetne már a szezon, ott úgyis minden kiderül.
A playoff meglesz biztosan, a többi pedig a sérülések és forma kérdése. GO PATS!
2013. 05. 03. 20:53
lipi
Elviekben jobb a támadóegységünk, mint pl tavaly. Van 2TE, slot WR, és két szélen ÉS mélységben is használható elkapó. Plusz ott van Ridley, továbbá Vereen személyében egy jó elkapó RB. A fal nem változott. A védelem erősödésével az O-n sincs ott a minden driveban pontot kell csinálni kényszer.
Tom pedig még mindig a liga minimum Top5 Qb-je. Szóval elviekben sokkal erősebbek vagyunk, mint az elmúlt két évben. Amiből egyszer SB-t játszottunk, egyszer pedig conf döntőt...
Tom vs WR probléma:
Ocho egyszerűen képtelen volt megtanulni a sémát, Lloyd pedig bár nem volt annyira rossz, de egyszerűen nem találta a helyét a csapatban. Rajtuk kívül pedig számottevő elkapó nem is volt a csapatnál.
Amitől én egy kicsit félek, az pont JMD elvakult playhívásai. Most, hogy van olyan WR a csapatnál, aki tud mélységi célpontot játszani, szinte biztos vagyok benne, hogy erőltetni fogja a dobd fel a labdát a 'csába és jó lesz hívásait. De legalább megint lesz miért szidni :).
2013. 05. 04. 09:33
BaP
Sok dologban egyetértek.
Az öreg azért húzott nagyot az idei drafton, mert tud mélységet csinálni ( persze én is várom még Abrahamot) a deffense sokkal dinamikusabb lehet idén.
Én Ryanben bízom, hogy már idén mélyít a CB sorunkon (Talib szinte tuti fog kihagyni meccset)
Szerintem Hamron jó alany lesz Wilson bácsi mellé.
Moe benmaradhat a keretben, mert alkalmas lehet akár Amendola/Edelman backupja lenni. Ha Dobson nem jön be, ott van Thompkins is, és szerintem Boyce az első snap-től ad majd mélységi lehetőséget.
A TE sorunk egészségétől tartok picit, de most össze lehet hozni egy több pólusú támadóegységet, a dinamikussága miatt gyilkos no huddle-vel...
2013. 05. 04. 10:22
Lucius
2013. 05. 03. 22:01
DM
nem túl korai ez még :D :D :D

http://www.nepatriotsdraft.com/2013/04/post-draft-53-man-roster-projection-matthew-jones.html
2013. 05. 04. 16:17
cescf4
2013. 05. 06. 12:04
trotter
Né úgy látom, hogy Dowling már nem kerül bele az 53-as keretbe. Erre rá is tennék két zsetont!
2013. 05. 03. 22:26
patsponthu Bepillantás a Patriots draftszobájába a második nap eseményei közben: bit.ly/124qLmt
2013. 05. 03. 23:54
dartib83
Jamie Collins az első videónál 1:03-körül a running back-et úgy földhöz vágja, h öröm nézni :)
Érdemes rápillantani.
2013. 05. 04. 10:21
Lucius
Nekem 03:03- nál tetszik.
2013. 05. 04. 12:33
dartib83
2013. 05. 04. 10:30
csgabor
Én úgy gondolom, hogy komoly hiányposztunk nincs, illetve a jelentősebb posztok (remélhetőleg) minőségi cseréje a végső rosterig kialakul. Persze ez majd nagyban függ attól, hogy a draftolt "ifjaknak" mennyire sikerül a nyár folyamán beilleszkedniük a játékrendszerünkbe (játékritmusunkba?). Szerintem majdnem mindegyik újoncnak (draftolt vagy UDFA) van reális esélye a rosterre kerülésre. Lehet hogy nem mi draftoltunk a legjobban, de ennél rosszabb draftot sose lássak. :)) Elégedett vagyok a kialakult 90-es keret összetételével és dőlök hátra virtuális karosszékembe!
Szumma: Jó mulatság (Bills 1/16 ???), férfi munka volt! :D

Ui.: Ryan Mallett jövője a Patsnél? Még 1 év és egy újonc a draftról vagy Brady utód? (Ti itt sokkal hozzáértőbbek vagytok nálam, kíváncsi vagyok a véleményetekre!Köszi!)
2013. 05. 04. 11:05
Neo
Mallettel az a gond ugye, hogy keveset van pályán..főképpen csak az előszezonban. De eddig amit élesben mutatott nem volt olyan rossz. Szóval szerintem még nem merik elcserélni, hátha van még benne annyi potenciál, hogy mutasson valamit. Aztán 1 év múlva lehet, hogy lesz egy olyan újonc a drafton, aki méltó utódja lehet majd Tomnak. Én egy olyan srácban reménykedem, mint Matt Ryan volt, vagy Flynn.

Ha engem kérdezel, szerintem Mallett menni fog. Úgy érzem, hogy ha Tom lesérülne nem bírná el a terhet (még)..aztán ki tudja? :)
2013. 05. 06. 14:12
bara
ha nem bírná, akkor hoyer-t annó nem küldik el.
Hozzászólás a(z) Patriots draft gondolatok bejegyzéshez