Menetrend
Szavazás

Pats.hu tippjáték

2015. 09. 06. 13:00
Szerző: gsn
Kategória: Tippjáték

Játékszabály

(1) A Pats.hu 2016-ban is megrendezi a csapat egész szezonján át tartó tippjátékát.
(2) A játékban az oldal bármely, regisztrált felhasználója részt vehet. Aki nem regisztrált felhasználója a Pats.hu-nak, azok számára nem elérhető a játékban való részvétel.
(3) A tippjátéknak fenntartott helyet felhasználóink az oldalra belépve, a felső menüben találhatják meg, a Pats.hu és a The Hungarian Patriots Fan Club menü között.
(4) Az új, még kitöltetlen tippsorokat a menüben, a Tippjáték menüpont mellett feltűnő piros szám jelzi, a szám a kitöltetlen tippsorok számára utal.
(5) Minden játékos csak egy tippsort tud leadni egy kiírással kapcsolatban felhasználónevével. A tippek az opciók közül választás után, a küldés gombbal rögzíthetőek, és a tippsor leadásának határidejéig módosíthatóak.
(6) A szezon kezdetén kell leadni az NFL idényre vonatkozó kérdéseket tartalmazó tippsort. Ez a kérdéssor majd csak szezon végén lesz értékelve, de azt a csapat első mérkőzéséig kell beküldenie a felhasználóknak. Ennek a tippsornak a kérdései háromszoros szorzóval számítanak be az összetett versengésbe, a helyesen megválaszolt kérdések így három pontot érnek.
(7) Minden egyes mérkőzéssel kapcsolatban (akár alapszakasz, akár playoff találkozó), egy 10 kérdéses tippsor elérhető, amelynek minden, helyesen megválaszolt kérdése egy pontot ér.
(8) A leadott tippsorok értékelése során a tippelő leadott tippjeit a válaszlehetőségek előtti pont jelzi, a helyes választ pedig az aláhúzott válaszlehetőség. Ha a pont és az aláhúzás egy sorban található, az azt jelenti, hogy a tipp helyes (pont jár érte), ha nem, akkor az helytelen (nem jár érte pont).
(9) Az egyes tippsorok értékelése után minden résztvevő e-mailben értesítést kap saját eredményéről, amelyet az oldalra belépve is megtekinthet.
(10) A játékot az nyeri, aki a legtöbb pontot szerzi az első alapszakasz mérkőzéssel kezdődő és a Super Bowllal záruló időszakban. Amennyiben többen zárnának holtversenyben az első helyen, akkor a játéknak több nyertese van.

Remélem sok felhasználó kap kedvet idén is a Pats.hu játékához. Jó szórakozást és sok sikert kívánunk minden indulónak!