Menetrend

Pats.hu tippjáték 2018 - 1. mérkőzés

2018. 09. 06. 21:59
Szerző: gsn
Kategória: Tippjáték
Új szezon kezdődik az NFL-ben így ismét elindítjuk tippjátékunkat. A Houston Texans elleni első mérkőzés kezdetéig, 2018.09.09. 19:00-ig összesen három tippsort tölthetnek ki felhasználóink.

Nézzük röviden a játékszabályokat és a jutalmat:

 
Játékszabály

(1) A Pats.hu 2018-ban is megrendezi a csapat egész szezonján át tartó tippjátékát.
(2) A játékban az oldal bármely, regisztrált felhasználója részt vehet. Aki nem regisztrált felhasználója a Pats.hu-nak, azok számára nem elérhető a játékban való részvétel.
(3) A tippjátéknak fenntartott helyet felhasználóink az oldalra belépve, a felső menüben találhatják meg, a Pats.hu és a The Hungarian Patriots Fan Club menü között.
(4) Az új, még kitöltetlen tippsorokat a menüben, a Tippjáték menüpont mellett feltűnő piros szám jelzi, a szám a kitöltetlen tippsorok számára utal.
(5) Minden játékos csak egy tippsort tud leadni egy kiírással kapcsolatban felhasználónevével. A tippek az opciók közül választás után, a küldés gombbal rögzíthetőek, és a tippsor leadásának határidejéig módosíthatóak.
(6) A szezon kezdetén kell leadni a Super Bowl győztesére és az NFL idényre vonatkozó kérdéseket tartalmazó tippsorokat. Ezek a kérdéssorok majd csak a szezon végén lesznek értékelve, de azt a csapat első mérkőzéséig kell beküldenie a felhasználóknak. A Super Bowl győztesének eltalálásáért 10 pont jár. Az NFL idényre vonatkozó kérdések esetében a helyes válaszok egyenként három pontot érnek.
(7) Minden egyes mérkőzéssel kapcsolatban egy 10 kérdésből tippsor kerül publikálásra. Az alapszakasz mérkőzések esetében a helyesen megválaszolt kérdések egyenként egy pontot érnek, míg a rájátszásban egyenként kettőt.
(8) A leadott tippsorok értékelése során a tippelő leadott tippjeit a válaszlehetőségek előtti pont jelzi, a helyes választ pedig az aláhúzott válaszlehetőség. Ha a pont és az aláhúzás egy sorban található, az azt jelenti, hogy a tipp helyes (pont jár érte), ha nem, akkor az helytelen (nem jár érte pont).
(9) Az egyes tippsorok értékelése után minden résztvevő e-mailben értesítést kap saját eredményéről, amelyet az oldalra belépve is megtekinthet.
(10) A játékot az nyeri, aki a legtöbb pontot szerzi az első alapszakasz mérkőzéssel kezdődő és a Super Bowllal záruló időszakban. Amennyiben többen zárnának holtversenyben az első helyen, akkor a rájátszásban szerzett több pont dönt köztük, amennyiben azonban ez is holtversenyt eredményez, a játéknak több nyertese van.

A jutalom

A győztes az idei évben a kiadó által felajánlott értékes könyvvel gazdagodik, amely elsősorban azt a módszert helyezi a középpontba, amelyet a csapat irányítója követ annak érdekében, hogy mindig a lehető legjobb teljesítményt nyújtsa.
A könyv címe: A TB12 módszer - Az élethosszig tartó csúcsteljesítmény titka az amerikai futball sztárjától, 2018

Remélem sok felhasználó kap kedvet idén is a Pats.hu játékához. Jó szórakozást és sok sikert kívánunk minden indulónak!

Hozzászólások

2018. 09. 07. 05:19
Dega
Na...kezdődik végre!!????????
2018. 09. 07. 10:44
anikom
Nagyon vártuk! Első három tippsor pipa :)
2018. 09. 07. 14:00
Farkas Joe
Volt már olyan, hogy valaki nem a Patriots-t tette meg Super Bowl győztesnek?
2018. 09. 07. 15:46
Barb
A tipplistán Nem Orleans Saints van kiírva????
2018. 09. 07. 15:46
Barb
A kérdőjelek szmájli akart volna lenni.
2018. 09. 07. 17:08
Hozzászólás a(z) Pats.hu tippjáték 2018 - 1. mérkőzés bejegyzéshez