Menetrend

Pozíciós áttekintés (Draft) - Cornerback

2015. 03. 16. 16:11
Szerző: Paul43
Kategória: Elemzés

A 2014-es szezon kiugróan jó volt az utóbbi években a secondary számára. McCourty kapott két használható és fizikális társat Revis és Browner személyében, Arrington pedig még mindig az egyik legjobb slot corner.

Sajnos az idei Free Agency piac alatt ez az egység mondjuk úgy, kicsit meggyengült, hiszen Revis a Jetsnél kapott gigaszerződést, míg Browner a Saintshez váltott 3 évre.

Mivel a FA-n szinte az összes számításba jöhető jobb CB már elkelt, így BB vagy tradelni kényszerül vagy a Draftról fog húzni a csapat 1 (vagy 2) cornert, valószínűleg a korai körökben. McCourty érkezése óta nem húzott a csapat CB-t az első körben, kérdés, hogy idén látunk-e újra egy ilyen lépést.

Mivel jelenleg nincs a keretben egyértelmű Nr. 1 corner, így a Drafton tényleg hamar kéne húzni valakit, olyan valakit, aki képes azonnal magas szinten teljesíteni. Több elemzést olvastam, amelyben kritika éri a mostani Draft Classt, hogy nem elég jó a corner felhozatal és az a pár játékos, aki jó, lehet már nem lesz meg, amikor a 32-ként választáshoz jut.
Ettől függetlenül kiválasztottam pár ígéretes fiatalt, akiket picit bemutatok nektek.

Csapatok, akik előbb húznak, mint a Pats és szükségük van CB-re.

Pick 7 – Bears
Pick 14 – Dolphins 
Pick 15 – 49ers
Pick 24 – Cardinals

Ezeken túl természetesen vannak még csapatok, ahol jól jönne egy-egy jó kezdő szintű CB, de nekik más nagyobb lyukat is be kell tömniük, így erősen kérdéses a korai CB pick. A fenti négy csapatnál lehetett több mock draftnál is CB-t olvasni.

2015-ös ifjak

Trae Waynes (Michigan State, 6’0, 186)

40 yard: 4,31 mp
3-cone drill: 7,06 mp
bench press: 19
vertical jump: 96,5 cm
broad jump: 3,1 m

Waynes a legtöbb kinti szakértő szerint az idei top CB a drafton. Sokat dolgozott press-man cornerként, így a fizikalitás abszolút nem áll távol tőle, olyan csapatokhoz kifejezetten jó lehet, ahol ilyen sémában védekeznek. DE. Ami egyetemen még megfelelő fizikum, az az NFL-ben már nem biztos. Nála is ugyan ez a helyzet, mivel a 186 font (kb. 84 kg) nem valószínű, hogy elég a nagyok között a jó emberezéshez (pl. Brandon Browner 100 kiló fölött van, igaz magasabb is), emiatt erősödnie kell. Mivel a gyorsasága nagyon impozáns, egy minimális lassulás is beleférhet nála, ha képes 90-93 kiló közé felizmosodni. Ez a run supportnál is segítség lehet a számára. Elkapásnál egymásnak ellentmondó véleményeket lehet olvasni, néhol azt írják, hogy nem megbízható, míg máshol azt emelik, hogy nagyon szépen tudja elmarni a labdákat a támadók elől. Tehát ez 50-50.
Összességében egy nagyon jó prospect, akinél kis izom hiányzik és simán benne lehet a legjobbak között. De azonnali kezdőnek bevethető.

Vélemény: top20 pick

Videó


Jalen Collins (LSU, 6’1, 203)

40 yard: 4,48 mp
3-cone drill: 6,77 mp
bench press: -
vertical jump: 91 cm
broad jump: 3,1 m

Sokak szerint a top3 idei prospect egyike a CB-k között. Méretei alapján már most tökéletes NFL anyag, hiszen 185 centi és 92 kiló, ami rendben van. Ehhez még gyors is és a a 3-cone drillje is a legjobbak közt volt (ami BB-nél nem hátrány). Kifejezetten atletikus és jól mozgó játékos, aki zónázásban jeleskedik a leginkább, de ha megtanulja használni a testi adottságait, akkor press-man sémában is jól alkalmazható. Egyelőre még kiforratlan a játéka, nagyon tehetséges, de még edzeni kell, hogy a tényleges potenciálját megmutassa. És még egyszer, fizikálisabban kell játszania. Legnagyobb hátránya azonban, hogy mindössze csak 10 meccsen volt kezdő, ez is közre játszhat a kiforratlanságában.

Vélemény: Első kör vége – második kör vége

Videó


Marcus Peters (Washington, 6’0, 197)

40 yard: 4,53 mp
3-cone drill: 7,08 mp
bench press: 17
vertical jump: 95 cm
broad jump: 3 m

A legjobb lehetne. Igen csak lehetne. Fizikai adottságai miatt egyértelműen. Képes emberezni és zónázni is, tehát sokoldalú, mindemellett rettenetesen jól lát a pályán, több embert is képes figyelni ugyanazon időben és jól méri fel a route-okat. Képes a támadót hibázásra kényszeríteni és megzavarni a route futásában, amelyik labdáért lehet, ő küzdeni fog és a labdaérzéke is kifejezetten jó. Nem a leggyorsabb, de ezt simán ellensúlyozni tudja a képességeivel. Hátránya nem is itt rejlik, hanem a fejében. A pályán sokszor türelmetlen, ha emberezni kell, túl hamar nyitja a csípőjét és kiveszi magát a játékból. A Washington egyetemen eltiltották, mivel többször is volt vitája az edzőkkel. Többek szerint nehéz természet és nehezen tanítható.
Karakter problémák nélkül álom lenne a fiú, de még így is sima első körös.

Vélemény: Első kör

Videó


Kevin Johnson (Wake Forest, 6’0, 188)

40 yard: 4,52 mp
3-cone drill: 6,79 mp
bench press: -
vertical jump: 105 cm
broad jump: 3,3 m

Újabb atletikus fiatal, aki emberezésnél és zónázásnál is használható. Jól képes lekövetni a támadó mozgását, képes vele maradni és folyamatosan zavarni. Gyorsan vált irányt ha kell és a csípője is elég hozzá. Ahogy látszik elég gyors, felhívnám a figyelmet a 3-cone drillre, ami megint 7 mp alatt van. Nem fél az ütközésektől, teljes testtel megy a támadóra, ha run-supportban van. Nála is hasonló az alap probléma, mint Waynesnél, mégpedig az erő és az izomzat. Ennek hiánya miatt hátrányba kerülhet az NFL-ben, ha press-man sémába kerül, tehát ezt orvosolni kéne. Nála is elég lenne egy 6-8 kiló, amit az NFL-ben viszonylag gyorsan összeszedhet az ember. 3 évig kezdő volt egyetemen és special team tagként is jól használható.

Vélemény: Második kör

Videó


Byron Jones (Connecticut, 6’1, 199)

40 yard: - 
3-cone drill: 6,78 mp
bench press: -
vertical jump: 113 cm
broad jump: 3,7 m

A Combine sztárja, hiszen mind súlypontemelkedésnél (vertical jump), mind helyből távolugrásban (broad jump) combine rekordot ért el. Rettentő atletikus, aki emellett nagyon ösztönösen játszik. Jól lát a pályán, szeret ütközni, nem fél a kontakttól. Egyetemen kapitány volt és csapattársai szerint is remek vezető. Két probléma van vele, ami csökkenti az értékét. 1. Túl magasan játszik, így lassabban képes csak irányt váltani és alkalmanként elveszti az egyensúlyát, ami emberezésnél bizony nagy hátrány tud lenni. 2. A 2014-es szezon hetedig meccsén vállsérülést szenvedett. De, hogy ebből is pozitívan jöjjön ki, 3 héttel a műtét után már a Combine-on volt és remekül szerepelt. E sérülése miatt nem vett részt a 40 yardos sprinten.

Vélemény: Második kör

Videó


P.J. Williams (Florida State, 6’0, 194)

40 yard: 4,57 mp
3-cone drill: 7,08 mp
bench press: 12
vertical jump: 102 cm
broad jump: 3,3 m

Még egy kiváló press-man corner. Fizikális, tudatos, ösztönös. Remek kombináció egy kezdő NFL-es számára. Sokat várnak tőle az edzői és több elemző is ugyanezen a véleményen van. Ő nem csak nem fél az ütközéstől, hanem sokszor keresi is azt, nincs benne félelem érzet. Kiválóan képes jamelni az elkapót és eltéríteni azt az eredeti route-tól. Jó a labdaérzéke, gyorsan vált irányt, így nehézzé téve az elkapást, hiszen a semmiből képes felbukkanni. Nagy hátránya, hogy nem konzisztens. Ha van kedve akkor brutál jó és a legjobb játékos a pályán, de ha nincs kedve, akkor szinte észre sem venni. minél erősebb ellenfelet kap, annál jobban felpörög, de gyengébb támadók ki tudják használni a lankadt figyelmét. Ugyanez figyelhető meg, ha zónázik, az nem annyira tetszik neki. Ha ezeken felül tud emelkedni, akkor ígéretes karrier állhat előtte.

Vélemény: Második kör közepe – harmadik kör közepe

Videó


Ronald Darby (Florida State, 5’11, 193)

40 yard: 4,38 mp
3-cone drill: 6,94 mp
bench press: 12
vertical jump: 105 cm
broad jump: 3,2 m

Kezdő alapanyag. Átlagos méretei ellenére jó játékos. Középiskolai atlétikai sztár, így nem is csoda, hogy ennyire gyors. Nehezen lehet mélységben megverni, de bonyolultabb route-ok ellen is jól helyt áll. Az atletikussága megvan, hogy press-man sémában is jó lehessen. Csak hát az a fránya fizikum és keménység. Nem kellőképp fizikális, bár mindezek ellenére nagyon ritkán ront tackle-t még nagy, szabad területen is. Hasonló hiba, mint csapattársánál, P.J. Williamsnél, mégpedig, hogy sok zászlót dobnak rá szabálytalanság miatt. Ebből ki kell majd nevelni. Az irányítók rendszerint elkerülték őt, csak végső esetben dobtak rá. Nagyobb elkapók ki tudják szorítani.

Vélemény: Második kör vége – harmadik kör vége

Videó


Eric Rowe (Utah, 6’1, 205)

40 yard: 4,45 mp
3-cone drill: 6,7 mp
bench press: 19
vertical jump: 99 cm
broad jump: 3,1 m

Igazi DB specialista. Mielőtt 2014-ben cornerként játszott volna, 3 évig volt a csapat kezdő free safety-je (BB szereti az ilyen több poszton bevethető játékosokat). Sokak szerint inkább zónázásban lesz jó és a várakozásokkal ellentétben elég jó Combine-t futott, főleg a 40 yardos sprint volt meglepetés. Testi adottságai kifejezetten jók, fizikális, így bizonyos keretek közt press-man sémában is beválhat. Érdekes volt olvasni, hogy a korai elemzésekben senki nem emlegeti túl magasan a srácot és igazán a scouting elemzésekben sem sűrűn fordul elő, illetve vegyes vélemények olvashatóak róla. Abban megegyeznek azonban az írások, hogy jó a labdaérzéke és nagy területet képes bejátszani.

Vélemény: Második kör vége – harmadik kör vége

Videó


Ifo Ekpre-Olomu (Oregon, 5’9, 192)

40 yard: - 
3-cone drill: -
bench press: -
vertical jump: -
broad jump: -

Korábbi első körös tehetség, akinek sajnálatos módon a 2014-es szezonban elszakadt az egyik középső térdszalagja (ACL), így a Combine-on sem tudott részt venni. 2013-as teljesítménye alapján sokan a top3-ba tették, 2014-ben a sérülése előtt picit visszavett az iramból. Alapvetően sokkal agresszívabban és jobban játszik, mint ahogy az a méretéből adódna (lehet pont ezért), így a scouterek nem tartják esélytelennek, hogy mindkét alap sémában beváljon, bár a magassága miatt szélen nehéz dolga lehet a profik között. Ha egészséges, akkor nagy eredményességgel játszik, jól lát a pályán, harcias és küzd, nem ijeszti meg a fizikai kontakt. Kérdés mikor és hogyan épül fel a szalagszakadásból (ez alapján tökéletes Pats alapanyag, lásd Easley). Harmadik-negyedik kör környékén már nagyon jó húzás lehet.

Vélemény: Harmadik – negyedik kör

Videó


Justin Coleman (Tennessee, 5’11, 185)

40 yard: 4,53 mp
3-cone drill: 6,61 mp
bench press: 20
vertical jump: 95 cm
broad jump: 3,1 m

Combine-on egész jól teljesített, a 3-cone drill megmutatta mennyire jól képes irányt változtatni, erős és a súlypont emelkedése sem hagyható figyelmen kívül. Emberezésben ezek ellenére nem annyira jó, mint zónázásban, ahol egészen szépen képes levédeni a támadókat. Gyorsabb, mozgékonyabb elkapók ellen bajban lehet, főleg, ha azok kombinált, összetettebb route-okat futnak, könnyen be lehet őt forgatni. A labdaérzéke kifejezetten rendben van, 2014-ben 4 INT-t ért el és 10-szer ütötte el a labdát. Sokan inkább slotban látják a helyt az NFL-ben vagy nickel felállásokban.

Vélemény: Negyedik – ötödik kör

Videó


Összegzés, szerkesztői vélemény: Elolvasva több scouting reportot és megnézve pár összefoglalót, az egyik nagy kedvencem P.J. Williams lett, akinél egyértelműen lejön a fizikalitás, amit én alapból nagyon szeretek. BB nagy mestere a kicsit problémás fiúk „helyrepofozásának”. Kevin Johnson szintén zenész, nála is látni a ütközéseknél, hogy nem ímmel-ámmal csinálja, hanem a teljes testét beleteszi, nekem nagyon szimpatikus. Illetve harmadik, mondjuk kedvenc, a másik FSU-s fiú, Ronald Darby. Kemény, csinálja a játékot, fizikális. Ekpre-Olomu nem idénre lenne megoldás, hanem a jövőre nézve. Sérülése előtt alap tagja volt a Kacsák védelmének és a videó alapján van keresnivalója a nagyok közt. Steal lehet a 3-4. körben. Valamint ha már hátsóbb körös, akkor Coleman is mutatott életjeleket, igaz ő nem az azonnal kezdőként beállítható játékos, de idővel hasznos csapattag lehet.

Hozzászólások

2015. 03. 16. 16:34
petichef
Király cikk, köszi srácok!
Fogadni mertem volna, hogy az idei class értékelésében a CB poszt lesz az első... ;)

Én mondok most valami hajmeresztőt, ez az én boldom draftra: kitrade-elünk az első körből, és második ill. harmadik körben hozunk egy-egy CB-t, mivel pickünk lesz rá, és szerintem most 19-re lapot húzunk, és nem FA-ekkel próbáljuk a Revis-Browner által hátrahagyott lyukat betömni...
2015. 03. 16. 16:47
vodka03
Rollins-t hiányolom a cikkből, de egyébként nagy jó írás. Én első körben DT-t húznék Shelton és Brown nem lesz ott 32-nél, de talán Phillips vagy Goldman. 2. körben jöhetne az egyik CB, P.J Williams-nek én is örülnék, de sztem ő nem lesz ott 64-re. a 3. kör végén pluzs a 4. elején is van pickünk erre jön még közte a kompenzációs itt örülnék egy WR-nek (Hardy), egy G-nak (Matias, Marpet, Kouandjio) és egy DE-nek, aki nálam Hunter lenne, de sztem őt elviszik korábban, szóval Chickillo vagy Anderson jöhetne még esetleg.
2015. 03. 16. 17:03
vhs-box
Talibot kellene visszahozni, egy klasszis cb nélkül nehéz lesz a címvédés, nem lehetetlen,de nehéz.Denverben nem váltotta meg a világot, mi jól/jobban használtuk.
2015. 03. 16. 17:59
Tibi Twelve
2015. 03. 16. 18:21
pat68
Jalen Collins és P.J. Williams duóhoz mit szóltok?
2015. 03. 16. 18:59
ArsnL
Nagyon vártam már a draftos posztokat!!! KÖSZI!!!

mindegyik posztról lesz cikk, vagy csak azokról amelyikek vélhetően need-ek lesz a drafton?
2015. 03. 16. 20:55
BaP
Köszi, remek cikk.

Az ex Saints CB, Robinson a 4 évével hozhatna rutint olcsón FA-n, mellé a draftról Kevin Johnson ( ha a FA-ről meglenne CJ Mosley). Ha nem jön össze, és hús kell az első körben ( Philips?), akkor PJ-t még felszedhetnénk...

Sajnos Baby Vince > Texans
Tramon Williams > Browns
2015. 03. 16. 23:19
Bulow
Csak egy felvetés: nem lehet DMC újra CB? Mert S fronton talán egy kicsit jobban állunk...
2015. 03. 16. 23:29
Bulow
Megjegyzem vhogy azt érzem, hogy visszaváltottunk arra a megközelítésre, hogy brutál O, kicsit kevésbé izmos D
2015. 03. 17. 11:13
vhs-box
http://www.portfolio.hu/vallalatok/par_ezer_forintert_repulhetunk_hamarosan_amerikaba.211502.html

Boston mint célállomás remek !!
2015. 03. 17. 11:25
Ja 5 éven belül :)
2015. 03. 17. 11:40
vhs-box
ha megtudják mennyi európai Pats drukker van, előbb is beindítják :-) 2 hetente direkt járat a meccshez igazítva:D
2015. 03. 17. 11:15
FrankCastle
Üdv!
DMC testvéréről mi a véleményetek? Még nem láttam játszani.
Ha lenne rá mód érdemes lenne elhozni egymás mellé az ikreket? Ha már corner kell.
2015. 03. 17. 11:24
Korábban felmerült mér valakinél, de akkor is írtam, hogy esélytelen. 2014 előtt kapott egy 4 vagy 5 éves szerződést a Titanstől, nem fogják elengedni, plusz pénzünk se lenne rá.
2015. 03. 17. 12:51
Tibi Twelve
Max ha kirugatnà magàt vmi marhasàggal és elvinnénk
2015. 03. 17. 13:54
FrankCastle
szólni kéne neki, hogy vágja már pofán az edzőt, aztán jöjjön hozzánk!:)
itt nyerhet és együtt játszhat a tesóval
2015. 03. 17. 11:53
Tibi Twelve
CB Terrence Newman jön ma hozzànk
2015. 03. 17. 15:27
BaP
Vele mit akarunk?
2015. 03. 17. 20:34
zozo692
Nem hozzánk jött. Egy bostoni nyugdíjas otthont nézett meg, lassan időszerű.
Amúgy minden elismerésem: 160+ kezdés az nfl-ben cornerként - standing ovation.
2015. 03. 17. 21:55
BaP
Tudom, hogy morbid, de az jutott eszembe, hogy Newman ( inkább Oldman) olyan öreg már, hogy erősen vigyázni kell, nehogy tényleges dead money maradjon a cap alatt miatta :D
2015. 03. 17. 13:34
matcha
Bocs, nagyon OFF leszek most, de ezt olvastátok?
http://www.nfl.com/news/story/0ap3000000479460/article/san-francisco-49ers-chris-borland-retiring-from-nfl?campaign=Ext_Email_1st10_20150317&cvosrc=Ext_Email.Epsilon.1st10_20150317
2015. 03. 17. 14:07
Igen. Egyrészt abszolút respect a fiúnak, hogy ezt így bevállalta. Nagyon komoly.

Másrészről a 49ersnek jelenleg egy NaVarro Bowman-je van oszt jónapot. Rendben draftról érkezhet valaki, de mondjuk egy Mayo is elférne náluk, ha BB épp el akarná tradelni.
2015. 03. 17. 14:18
vhs-box
van ott valami jo CB ,akiert erdemes lenne egy csere?
2015. 03. 17. 14:45
cspeti98
Hát pont ez a probléma, hogy a LB mellett a CB a legnagyobb hiányposztjuk :D
2015. 03. 17. 15:08
mammut
De reméljük akkor így először LB-t húznak és egyel több jó CB marad bent, mire mi jövünk. :)

Bár ahogy BB-t ismerem, KIZÁRT, hogy CB-t húz az első két kör valamelyikében, hiszen szerintünk az a legnagyobb need, de ő valamiért mindig (majdnem mindig?) máshogy gondolja. És persze az eredmények többnyire őt igazolják. ;)
2015. 03. 17. 19:30
Tibi Twelve
Lehet rosszul gondolkodunk. Ha az irányító el se tudja dobni a labdát, nem is kell secondary :-D nagyon durva D line passrusher LB kel :-)

Amugy biztos meg lesz oldva a cb kérdés
2015. 03. 18. 07:50
1976gabi
igazad lehet egy hete ezen gondolkodtam.a nagydöntőben a rettegett hátsó védelmet konkrétan TB megette a kis passzokkal.ezt idén aki tudja lemásolja,akkor meg minek vannak.amint volt nyomás TB-n egyből eladta a labdát.szerintem idén ez lesz a nyerő,ami tőlünk persze totál szokatlan,de ebben látok fantáziát.gyors erőszakos front seven ,had csináljon be az ellenfél irányítója(főleg a csoportban vannak erre alkalmas alanyok)aztán akkor majd nem fog sokat dobálni.a futást meg a lb sor megfogja az tuti,ha mindenki egészséges.
2015. 03. 18. 11:15
BaP
Azért azt vedd figyelembe, hogy Sherman,Thomas,Chancelor sérült volt, Lane-t meg Minitron taccsra tette Tom első int-je után.... Plusz a falból kiesett egy emberük agyrázkódással
Így tudtuk a q4-re kifárasztani a Sea D#-t, ezért nem fértek már Tomhoz.

Secondary nélkül lehetne épp all pro a front 7 minden tagja, mire az irányítóhoz érnek, kész a passz. Ez a sec nagyon nem maradhat így, kell bele press man cover CB, de lehet 2 is.
2015. 03. 18. 11:42
vhs-box
mindenkeppen kell egy top elit kozeli cb.a jelenlegi allomanybol bohocot csinal majd az ellenfelek elsoszamu elkapoja.
lehet rosszul remlik.de lesz valami szabalyvaltozas DPI vel kapcs. hogy nem a szabalytalansag helyetol megy tovabb az ellen ,hanem csak +15 yard ? ( Flacconak kampec :-D )
2015. 03. 18. 14:37
BaP
Valahol olvastam a FA jelenlegi állapota szerinti starting lineup-ot

Cha Jones,Ninko,Easley,Siliga Mayo,Collins,Sheard kb így néznénk ki. Ez még nem elit front 7, itt van dolog bőven, pl kéne még egy veterán NT, vagy passrusher...
Aztán ott van a Dennard,Butler CB páros, a DMC, Chung S kettőssel segítve. Ez meg egy totális bust a jelenlegi formában, ide is kellene veterán csak nincs már a vaterán ....:/
CB-t meg emberemlékezet óta nem húztunk az elején, pedig csak az első 4-6 jó, ahogy fenn olvasható....

Trade lesz ebből, mindenki meglássa :)
2015. 03. 18. 15:55
A secondary miért lenne bust? DMC alapból top3 safety a ligában, Chung elég jól muzsikált tavaly. Dennard kezdő idényében nem volt rossz, Butler meg tavaly többször is villantott. Az hogy nem elit az tény, mondjuk egy közepes minőségű így együtt, de semmiképp sem bust.

A front7 pedig csak azért mert Vince nincs már ott nem lesz nem elit. Szerintem amúgy addig sem volt elit. A két fiatal LB nagyon jó, de az elithez (mint pl Buffalo vagy Rams) legalább 3-4 olyan ember kell, aki életveszélyes. Siliga most megmutathatja mit tud egyedül, mert legutóbb a 2013-as idényében volt így magára hagyva és 2 év nem telik egy nyomtalanul. Jones és Ninko hoznak egy jó magas szintet. A front7 nem elit, de tavaly sem volt az. Kérdés milyen irányba megy el a csapat (nehezebb futás elleni fal vagy kicsit könnyebb, jobban mozgó), plisz Easley-n sok múlik. Egy DE pass rushra, aki levesz Ninko válláról terhet kell, plusz valaki aki adott esetben Jonest tudja pótolni ha elmegy. Igen 1 de inkább 2 CB kéne. De itt is kérdés mennyire bízik a vezetőség a mostani brigádban. A drafton azért van még 1-2 jobb CB, csak mindegyikről írtam. Ha az igazán jókat vesszük, akkor 2-3 max és csókolom. Már amit a szakik mondanak. De pl Sherman sem 1 vagy 2. körös pick volt.
2015. 03. 18. 17:30
BaP
Szerintem az előző szezonban DMC és Chung számait is nagymértékben javította Revis, meg Browner
Most viszont az előző szezonban leépülő Dennard ( tragikus számai voltak) Ryan, vagy Butler ( ők ha jól néztem fele annyi snap szám alatt hoztak össze fejenként annyi bemyalt yardot, mint Revis meg Browner dupla annyi snapszámmal összesen) mellett kellene jól teljesíteni.
DMC a Talib előtti időkben nem volt extra sajnos, és Chung is a fogalmatlan volt, a zóna védekezésben.

Szóval ez a sec sikít egy jó press man coverért. Fletcher, ha megszerezzük, lehet ilyen, engem nem zavar, ha az eagles-ben béna volt ( az acl miatt Pats fit :)) )
Mellé kéne a top 3 draft prospectből egy, és akkor nem vernék őket agyon.

Siliga biztosan jó lesz, Sheard is, de Easley tud extrát? Megint Cha Jones, meg Ninko, meg a fellépő LB-k adják a passrusht? Az szerintem kevés...
Ide szerintem nem csak draft, de egy veterán is kéne még..
2015. 03. 18. 17:33
BaP
Ja!
Még annyi: szerintem sem volt elit a front 7, de a sec igen
Ha sem a sec, sem a front7 nem lesz elit, akkor megint remeghetünk, hátha az Offense nem olvad le, mert a D nem sok mindent fog megállítani.
2015. 03. 18. 17:55
BaP
Még 1..

Elvileg azt mondják a szakik Bowers-ről ( ex Bucs DE), hogy a méreteivel, tehetségével nincs gond, ha jól lenne coach-olva nagyon jó lehetne. Csak 25 éves
Vagy ott van Umenyora ( mondjuk ő már 30)
Szerinted ők ( egyikük) jók lennének hozzánk?
2015. 03. 18. 19:25
takirob69
Osi Umenyiora már nem régi és 33, nem lenne erősítés. A fal közepére kell egy nagy , brutál mackó :)
2015. 03. 18. 16:36
Pietrosz2
Most igazoltuk le Bradley Fletchert az Eaglestől.Sajnos tavaly a sztár elkapók ellen nemigen villogott.Viszont van rutinja,talán BB csodát tesz vele.
2015. 03. 18. 17:06
Mate-x
http://fantasynews.cbssports.com/fantasyfootball/update/25112447/report-cb-bradley-fletcher-signing-with-patriots

2015. 03. 18. 17:45
takirob69
Hát igen, a csávó full gáz volt tavaly az egész évben. Talán a rutinja valamit segíteni fog de az is benne van a pakliban szerintem, hogy nem éri meg 53 keretet.
2015. 03. 19. 09:53
3 veterán CB lett igazolva eddig, így a dupla CB draft szerintem itt kuka. HA az első 2 körben valahol húzunk egyet akkor az már nagy szó lesz. Mondjuk kíváncsi vagyok, hogy ha az egyik a top3-ból lecsúszik a 32-ig, akkor mi lesz.
2015. 03. 19. 10:37
BaP
Szerintem sem.
Fletcher lehet jó, ha működik a BB mágia...mellé egy remek draft elég, PJ Williams jöhet is.

Ha meg nem működik a dolog augusztusban, úgyis trade lesz
2015. 03. 19. 11:20
Hehe, látom te is megkedvelted P.J. Williamst :) Második körben még akár elérhető is lehet (persze kis szerencsével) vagy ha kitrade lesz az első körből, akkor a második közepe felé.
Persze Fletcher nagy kérdés, mert ő is man cover CB, szóval ki tudja mi lesz. Williams meg pont fizikális, ami kell és még Butler is ott van. Érdekes lesz látni mit művel az edző. Per pill DL, OL, CB a needek. Illetve lejjebb egy LB is jöhet.
2015. 03. 19. 14:54
BaP
Valahol olvastam - Te is utalsz rá- hamar nfl compatibilis lehet.
PJ Will előnyei:
Benn lesz még, mikor húzunk

Mivel erős, tud ütközni, és cover1-ben jó, szerintem Browner szerepkörében, és Revisében is helytállhat.
Butler se elveszett gyerek, tud fejlődni és ha Fletchert fejben ősszerakjuk, annyival lehetünk majd a secondary-ban előrébb, hogy menni fog a zóna, lesz hozzá ember, de fogunk tudni man press covert c1 c2-vel.
Ez reményteli lenne

DL (NT,DE) need, OL need ( kivéve, ha adunk egy elsőkörös picket Mathisért +1 második körösért), CB,LB és RB is need
Persze mindez csak az én halucinációm :)
2015. 03. 19. 19:56
BaP
Ezt most találtam... Az SB nincs rajta, de nagyon jó :D
http://youtu.be/7cptiZbPkIY
Hozzászólás a(z) Pozíciós áttekintés (Draft) - Cornerback bejegyzéshez