Menetrend

Price kirúgva

2011. 12. 03. 23:38
Szerző: Danna
Kategória: Hírek
A csapat kirakta az elkapó Taylor Price-t, és aktív rosterre került a center Nick McDonald. Mivel Price waiver listára került, ha nem választja ki egyik csapat sem, akkor a gyakorlócsapat tagja lehet ha a Patriots úgy dönt. Utóbbira nem kerülhetett sor, mivel több csapat is igényt tartott a szolgálataira. Végül a sorrendbe legelőrébb szereplő Jacksonville Jaguars lett az új klubja. Forrás:patriots.com

Hozzászólások

2011. 12. 03. 23:58
TenkRew
Nem meglepő. Nagy ígéreteim voltak felé. 3. körös elkapó és semmit nem tudott. Valaki úgyis felfogja szedni pl Bills Dolphins. Sajnálom a srácot de jogos volt és úgy gondolom hogy ha Ochoval nem lennének terveink ő is repülne. Bár remélem nem kiabálom el. :D
2011. 12. 03. 23:58
A "csodagyereket a rájátszásra tartogatja a stáb" ötletelés nem találtatott megalapozottnak.
2011. 12. 03. 23:59
TÖRÖLT
hoppá annyira gyorsan akartam írni hogy a jelszó mezőbe kezdtem írni mondandómat :D :D oké többet nem iszom :D

bááááár ez nem volt meglepő döntés azért sajnálom
2011. 12. 04. 00:02
TenkRew
Már az is jelzés értékű volt hogy Underwood került pályára helyette.
2011. 12. 04. 00:03
Tzimisce
Épp most néztem twitteren, erre kiderül, hogy itt már mindenki tudja :P

Nagyon sajnálom, mert szerintem jobb lehetett volna. Ez van, úgy látszik aki első évben nem játszik, az kuka :S
Remélem Ras-I nem erre a sorsra jut.
2011. 12. 04. 00:32
DoM:

vagy most kegyetlenül átverünk mindenkit, majd a 17 héten visszahozzuk, és szarrá szopat mindenkit :D

könnyen lehet hogy ennyi volt az NFL karrierje! :S
sajnálom, megnéztem volna hogy mit is tud élesben
2011. 12. 04. 01:04
Nem mintha eddig olyan nagyon robbantottak volna, de Andre Roberts és Eric Decker is éppen Price előtt kelt el. Mindkettő jóval több NFL elkapóra emlékeztető tulajdonsággal rendelkezett, mint a teljesen képzetlen Price, akinek csak a sebessége volt és remény, hogy a többit majd megtanulja.
2011. 12. 04. 01:13
arról nem is beszélve, hogy a 2009-es drafton Tate utál egy Mike Wallace jött...
2011. 12. 04. 01:22
TenkRew
tuci-tuci
Én is nagyon sajnálom hogy nem Wallacet húztuk be. Bele se merek gondolni milyen légi parádét rendeztek volna TB-vel. :(
2011. 12. 04. 01:28
jön jövőre D-Jax! :D
az mekkora lenne te jó ég :D
D-Jax mindig futna egy fly-t vagy post-ot, a többire meg ott lenne Welker, Gronk, Höri, na meg az egyik futó!

de szépeket álmodok :D
2011. 12. 04. 01:39
arról nem is beszélve, hogy a 2009-es drafton Tate utál egy Mike Wallace jött…

Tate elengedését a mai napig nem értem. Teljesen vállalható volt a 2010-es éve a térdsérülései után: end-around/reverse futások; hosszú passzok; returner. Mindez nem feltételezés volt, hanem láttuk a pályán, tétmeccsen.

A Steelersnél meg valamit nagyon jól eltaláltak az elkapók szűrésénél, nevelésénél az utóbbi időben. Wallace mellett elég idén Antonio Brownt nézni vagy részben Sanderst.

jön jövőre D-Jax!
az mekkora lenne te jó ég


D.Jaxről komoly topik van a jóhírű Pats fórumon ( http://www.footballsfuture.com/phpBB2/viewtopic.php?t=468189 ), ahol elég egyöntetű a vélemény, hogy semmi keresnivalója hozzáállásával, képességeivel, játékával a Patsben.
2011. 12. 04. 01:59
én azért szívesen megnézném, hogy mit tud nálunk!
vagy akkor húzzunk a drafton végre egy WR-t akit nem dobunk ki hamar :S
2011. 12. 04. 03:25
loop80
Srácok, én Underwoodban látok fantáziát, jó mélységi célpont lehetne.

Ochocinco megtartása pedig, úgy, hogy gyakorlatilag nem játszatják, továbbra is érthetetlen. Pedig a képességei vitathatatlanok.

Price elküldése érthető, bár szerintem elkésett lépés - már sokkal előbb kirakhatták volna, mindenki tudta (sejtette), hogy ez be fog következni.

D-Jax-re semmi szüksége nincs a Patsnek, maradjon csak ott, ahol most van. Wallace viszont simán beférne a kezdőcsapatba, ez egyértelmű.
2011. 12. 04. 09:48
Burkus
Már lemondtam arról, hogy a csapat játékospolitikáját kövessem, főleg pedig hogy értsem...

Remélem, ma alázni fogunk, márcsak azért is, hogy a Colts vonatkozásában meglévő gátlások megszűnjenek a csapatban. Még ha PM nincs is.
2011. 12. 04. 11:27
crucified
DoM:

Szerintem is ez a "jegelik a rájátszásra" a sportban nem működik. Képtelen akárki is -legalábbis kivételesen ritka- robbantani ezen a szinten, ha előzőleg nem játszik élesben. Teljesen más az edzés és más az éles játék.

loop80:

Underwood szerintem is jó lesz.
2011. 12. 04. 11:43
88habi88
Underwood a gyakorlatilag épkézláb wr-t felmutatni nem tudó Jaguarsban nem tudott megragadni...
plusz az el nem kapott passza után én úgy rúgtam volna ki a kockahajút, ahogy van
2011. 12. 04. 12:01
Marcelo
Ocho jelenlegi helyzetét nem értem és elképzelni nem tudom h mi lehet a háttérbe... hacsak az nem , hogy kifejezetten neki dolgoznak ki playeket esetleg drive okat a rájátszásra és az a feladata lesz csak idén h azokat 100%ba tudja.... nemtudom h ez esetleg mennyire lehet reális.
2011. 12. 04. 12:09
sixt
Sziasztok!
Régi regisztrált tag vagyok, viszont nem szoktam sűrűn hozzá szólni a dolgokhoz.
Azért mert öröm a hozzá értőket olvasni és ez bőven kielégítette az információ éhségemet
Itt viszont lenne egy kérdésem
Sokan írjátok hogy ez már érett, meg hogy mennyire várható volt.
Anno ezt a videót :
http://www.youtube.com/watch?v=HzR-YJI4bEw&feature=related
annyiszor megmutattam az amerikai football-hoz nem értő barátaimnak hogy egy kicsit értsék meg mit is jelent ez az érzés amit mi itt hétről hétre átélünk.
Akkor emlékszem nagyon sokat vártam Price-tól. Őszintén szurkoltam neki. Megszerettem, aztán csak vártam és vártam. Tavaly nem is láttuk, sőt idén is keveset.
De miért van az hogy tavaly 0 meccsel, idén 3-al a háta mögött fogják és kiteszik?? Az ilyet annyira nem értem.
Rövid gyakorló szezon miatt, ez a pár meccs olyan egyértelmű hogy nem elég egy egyetemistának. Sok jól sikerült draft játékos 1000-szer és 1000 helyen elmondja hogy a NCAA az NFL hez képest óriási különbség. Ok hogy gyakorolhatnak, együtt egy egy meccs előtt, és esetleg ott kiderül hogy valami nem stimmel, nem működik a kémia TB-vel, ezt még csak értem de nem lehet gyakorolni, gyakoroltatni? Egyszerre lapátra kell tenni mert 3 mecset kapva, nem elit WR ??
Én ezt soha se fogom megérteni.
Valaki nálamnál sokkal hozzáértőbb egy másik topicban a napokban kifejtette hogy micsoda pazarlásaink voltak az elmúlt draftok alatt. Itt Price-nál is volt valami amit nem vettünk észre ??
Ezért tavaly is csak vártuk, hogy jön, (ott mondjuk ha jól emlékszem valami tanulási kavarc végett sem kezdhetett), Idén 3 meccs és ennyi. Ha valaki ezt kifejtené miért és hogyan akkor lenne legalább egy kis olvasni valóm az esti meccsig.
Egy kicsit engem speciál engem zavar ez a kirakás
Előre is köszi
2011. 12. 04. 12:22
crucified
88habi88:

Ellenpéldának ott van Woodhead és sorolhatnám. Egy drop miatt szerintem nem tesznek ki senkit. Sokkal fontosabb a hozzáállása az edzéseken és a meccseken, amikről semmi információnk sincs. Ezért lehetnek érthetetlenek a döntések számunkra. A döntés egy jól felépített mátrix, amit még a csapat stratégiája is bonyolít. Nem lehet egyszerűen fehéren vagy feketén dönteni.
2011. 12. 04. 12:25
crucified
Marcelo:

Ezt nem tudom elképzelni amit írsz. Szerintem "csak" tartalékként kezelik Ocho-t egy esetleges TE sérülés esetére, más felállásra.
2011. 12. 04. 12:31
sixt:

Nyilvánvaló, hogy nem azért rúgták, mert három meccs alatt nem vált belőle elit WR. Azonban hogy pályára kerülhessen tisztában kell lennie a támadójátékával, fel kell ismernie játékhelyzeteket, hogy akkor ott neki éppen mit kell tennie. Mindezzel tisztában van, és nem blokkol le, hanem pillanatok alatt képes meghozni a jó döntést. Ezek után már "csak" az van hátra, hogy ezt a tudást atültesse a gyakorlatba is, vagyis képes legyen pontosan megfutni/eladni a számára előírt útvonalat, tisztára játszani magát, és végül elkapni a lasztit. Bármekkora tehetség valaki, de ha az elméleti oldalát nem tudja megoldani a dolgoknak, akkor a Patsnél nem lesz jövője. Ehhez nem kell pályára lépni, hogy ez kiderüljön a stáb számára. Az edzők a training campek és hétközi sima edzések során is sokkal többet látnak a játékából, mint hogy pályára sem lépett.

Amikor draftolta a csapat a sebességén és eltökéltségen kívül semmi másssal nem rendelkezett. Úgy tűnik nem sikerült ehhez hozzátenni azokat az elemeket, hogy NFL elkapó lehessen a Patsnél.

RE Underwood

Szerencsétlen teljesen fakezű.
2011. 12. 04. 12:36
loop80
88habi88:

Egy "drop" miatt egyből kirúgni valakit, az eléggé meredek lenne... :)

Welkernek tavaly pl. kimondottan sok elejtett labdája volt, aztán idén mégis mit művel!!! Mondjuk Wes egy félisten, Underwood soha nem lesz olyan jó, mint ő.

DoM:

Szerintem nem fakezű, fogjuk őt még dicsérni, erre mérget vennék!
2011. 12. 04. 12:50
Olvasgattam draft előtti előrejelzéseket róla:

Underwood

Gyors, nagy súlypontemelkedés. Megbízható az elkapásokkal (azonban nagyon apró a keze, ami sosem jó előjel és sok elejtett passz forrása lehet --> Jaguars fórum véleménye is ezt támasztja alá: "semmit sem ér a sebessége, ha nem kapja el a labdát" "semmit nem ér egy bravúros elkapás, ha mellette három könnyűt meg elejt"). Egy kiugró éve volt. Gyenge testfelépítés, ami miatt 1-1-ben még a LOS-ról is nehezen tud kikeveredni, kétséges, hogy a számokon kívül tud-e játszani. Középiskolában irányító volt.

2009-ben draftolták a hetedik körnek majdnem a legvégén, 2010-ből 8 elkapása van 111 yardért.

Underwood drops critical 3rd down pass that would have moved the chains. That may be the last time he gets thrown to as a Jag

Ezt, ha nem is harmadik downon, de láttuk tőle az Eagles ellen is. Gyakorlatilag egyszerű TD-t ejtett el. Túl sok véletlen.
2011. 12. 04. 12:54
Az a baj Price-al szerintem, hogy nagyon sokat volt sérült idén. Valamint amit egész évben irogattam, hogy rengeteg használható elkapónk van. Eggyel több vagy kevesebb lényegében nem számít (feltéve hogy nem lesz sérülés), főleg, hogy egy olyat küldtek el aki alig játszott, sérült volt sokat és nem is vitt el sok pénzt. Olcsó, igazából nem annyira olcsó, ahogy azt itt már többször leírtátok, hisz 3 millió körül keres idén, ha jól emlékszem. Ehhez az összeghez kevés amit csinál, de ez az összeg sok, hogy csak úgy kitegyék, mint Big Al-t. Kellett egy hely a rosteren az Ofalnak, valakinek mennie kellett. Mivel Sérót már ki lehetett engedni a pályára, azért benne talán nagyobb lehetőséget láttak. A kemény az, hogy Séró még Ocsó előtt kiment játszani a meccsen. Ocsó jövőre van itt. Ezt is írtam már. Welker és Branch is lejáró szerződéssel bír. Szerintem megpróbálják mindkettőt megtartani, de ha nem megy, akkor a kieső helyére jó lesz Olcsó. Elkapót nem kell szerintem draftolni korai körben, egy mélységi hiányzik, de nem kellene rá 1-4 körben áldozni csak ha valami vagy steal van kilátásban.
2011. 12. 04. 13:34
Marcelo
crucifie :
Lehet, hogy igazad van. Csak számomra egy ilyen kaliberű játékost tartalék ként kezelni kicsit furcsa. Elég rég láttam őt normálisan játszani, de nemhiszem h ennyire elkopott volna a tudása...
2011. 12. 04. 13:43
temp
DoM: Eric Decker azért elég komolyan tett már le idén az asztalra, egyáltalán nem rossz a srác, és egy TT vezette O#-ben képes volt 5 meccs alatt 4TD-t szerezni, és jelenleg 1. számú elkapója a denvernek.
2011. 12. 04. 13:44
crucified
DoM:

Szerintem az alapszakasz végére okosabbak leszünk Underwood-al kapcsolatban. Addig véleményem szerint megkapja a bizonyítás lehetőségét a csapattól. Tetszett a mozgása, bár tudom ezen a szinten önmagában ez kevés.

Ocho-val sincs túl nagy tervünk. Jó WR, de nem ennél a Pats-nél.
2011. 12. 04. 13:54
temp
Underwood a tipikus tizenkettő egy tucat srác, akikből minden évben kijön pár száz a college-ből. Gyors mint a villám, ez azon a szinten még bőven elegendő is. Az NFL-ben pedig a statisztika fetisiszta Al bácsit leszámítva nem igazán húz senki ilyen srácot, egy kettő befér belőlük a PS-be a többiek meg elmennek kapálni.

Semmiképpen nem vizionálnék semmilyen komoly upside lehetőséget a srácba, egyszerű keret töltelék átmeneti időszakra, még az is meglepetés lenne ha képes lenne kibírni a szezon végéig a keretben.
2011. 12. 04. 13:59
Neo
2011. 12. 04. 13:59
Neo
Jah már látom :)
2011. 12. 04. 15:13
viito:

Deckerért Bostonnal nagyon kampányoltunk annó, nem sikerült idecsalogatni. Kösz Josh. :)
2011. 12. 04. 16:41
88habi88
Nem csak az egy elejtett labdája miatt mondtam amit mondtam Underwoodról.
Nincs ezen mit ragozni, máshol is zsenge volt, itt meg ezt a passzt sztem bármelyikünk a fórumról elkapta volna.
2011. 12. 04. 16:57
crucified
88habi88, DoM:

Meggyőztetek, bár nekem tetszett a mozgása. Az tényleg más kérdés, hogy ez kevés ide.

OFF:

DoM: Tudsz valahol szakirodalmat arról, hogy melyik poszton milyen edzésmunkákat végeznek a játékosok? Gondolok itt elsősorban arra, hogy egy ilyen Wilfork (vagy Gronkowski, etc) kategóriájú embernek milyen állóképességi edzésterve van? Köszi.

ON:

Nem tudok ilyenről. Eddig nem kerestem ebben a témában cikkeket. -DoM
2011. 12. 04. 17:25
crucified: Szegény Edelman, mindenhol megcsinálhatja az erőnléti edzést naponta: WR, LB, CB
pár hónap és úgy fog kinézni, mint Hulk Hogan :D
2011. 12. 04. 17:30
crucified
DoM:

Köszi. Tényleg elképesztő, hogy egy ekkora test (Wilfork) hogyan bírja erővel. Mert ehhez a munkához -aki gravicsolt az tudja- hihetetlen állóképesség szükségeltetik. Az meg kardio -elsősorban futás- nélkül nincs. Sehol sem találok ehhez kapcsolódó anyagot. Köszi még egyszer!

tuci-tuci:

Földöntúli a pasi..:)
2011. 12. 04. 19:35
Sinisa
@crucified

Pont ma reggel nézegettem ilyen videókat.
Itt van néhány link, kiindulásnak lehet, hogy jó. Vagy az edzőtermekre vagy az edzőkre rákeresve lehet találsz valamit. :)
http://www.youtube.com/watch?v=AkI5-C-RMQg&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=iseWKzmAOxs&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=gEQjdUgjwTM&feature=relmfu
http://www.youtube.com/watch?v=PpWDFI-bJis&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=P8It23Yi1-8&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=jsrcYca9-hM&feature=related

Főleg Beason-éban vannak érdekes gyakorlatok.
Hawk-nál pedig feltűnik egy régi ismerős. :)
Hozzászólás a(z) Price kirúgva bejegyzéshez