Menetrend

Randy Moss: Köszönöm

2018. 08. 05. 12:00
Szerző: Danna
Kategória: Cikkek
Randy Moss, a Patriots korábbi elkapója szombat este hivatalosan is bekerült a Pro Football Hall of Fame, azaz a Hírességek Csarnokába. Beszédében köszönetet mondott édesanyjának, a feleségének, a gyermekeinek, majd azoknak, akik segítették a karrierje során.
Ezek között voltak hárman, akik a Patriots-hoz köthetőek. Robert Kraft, Dante Scarnecchia és természetesen Bill Belichick. Robert Kraft és Bill Belichick személyesen is jelen volt Cantonban, hogy ezzel is támogassák a legendás elkapót.


                         

Az első a sorban Robert Kraft volt.

"Mr. Kraft, köszönöm, hogy nem figyeltél a "zajra", ami körülöttem volt és kitárt karokkal fogadtál engem. Isten terve volt az, hogy a mi útjaink keresztezzék egymást. És Mr. Kraft, az elhunyt Myra Kraft (szerk. Robert Kraft felesége) kezet nyújtott nekem és azt mondta, hálás azért, hogy ott vagyok. Szeretném megköszönni, amiért személyesen akartad megnézni, hogy tényleg olyan jó vagyok-e, vagy sem."

Ezután Dante Scarnecchia (OL edző) következett.

"Dante Scarnecchia, szeretnék köszönetet mondani. Amikor a karrierem során a legmélyebben voltam, kaptam egy levelet tőled, amiben leírtad, hogy mennyit tanultál tőlem és mennyire inspiráltalak. És Edző, ez annyira felemelt engem.... fogalmad sincs róla mennyire! Mélyen voltam, készen álltam arra, hogy abbahagyjam a játékot, de Scar, a leveleddel visszairányítottál a játékhoz."

És a legvégére maradt Bill Belichick.

"Végül, de nem utolsó sorban. Nem fogok elfelejtkezni rólad, Bill Belichick, nem felejtkezek el rólad. Szeretném megköszönni, hogy a barátom voltál akkor, amikor nem minden a fociról szólt. Megmutattad nekem mennyire szeretem ezt a játékot, kihívások elé állítottál minden nap és ezzel jobbá tettél. Neked köszönhetően jobb edző lettem. És ne haragudj, hogy végül nem nyertük meg és nem vittük haza... Az egyéni díjak nem jelentenek nekem semmit. A foci egy csapatsport. A foci egy csapatsport!"

                        1

A nézők között helyet foglalt két korábbi Patriots játékos: Vince Wilfork (és felesége), valamint Kevin Faulk is. Mindketten állva tapsoltak korábbi csapattársuknak.

Hozzászólások

2018. 08. 05. 12:17
nszgergo
"És ne haragudj, hogy végül nem nyertük meg és nem vittük haza..." szép gesztus :)
Mondjuk jah rémlik hogy ő is csak minden második labdát húzott be, de a TD után már meg is bocsátottam neki. Kár, hogy a kelleténél korábban meg kellett válni tőle :/
2018. 08. 05. 12:59
tamaskerepesi aka DM
Ő volt számomra az IGAZI elkapó,lehetett rá számítani mélységben,slotban akár,bárhol,bárhogy dobták felé a labdát az esetek 99%.-ban elkapta azt.Csak remélni tudom lesz még ilyen elkapónk.Nekem ő volt a No.1 WR.Sose felejtem el amikor megszereztük egy csomag szotyiért a Raiderstől.Hihetetlen mennyire komáltam a csókát :)
2018. 08. 05. 14:14
lesliemus
Számomra a legemlékezetesebb pillanata a Jets elleni egykezese volt, Revis mellett! Én sem láttam a Pats-be nála jobb elkapót! Köszönjük, hogy itt volt és, hogy az ufók ide rakták, mert hát "Ő egy Alien, hisz a földön nem él ilyen!!!"
2018. 08. 05. 16:34
BaP
Randy fantasztikus volt, a valaha volt 2 legnagyobb egyike, de hogy Pats mezben a legjobb, az tuti.

Mindig is sajnálni fogom, hogy vele nem sikerült a SB győzelem, talán ezt jobban is sajnálom, mint, hogy nem vettük el a Dolphins tökéletes szezonját :)

2018. 08. 05. 19:06
zsolt75
Egyetlen egy Patriots mezem van: Egy 2007-es 81-es Moss mez! A legnagyobb játékos marad a szememben örökre. (És a legnagyobb poén, amikor egy néző beöltözött Moss-nak, a csapattársak pedig szóltak Randy-nek, hogy nézzen a kivetítőre...)
2018. 08. 05. 19:44
cspeti98
Hátha van aki még nem látta a videót:
https://youtu.be/jsYQQDfJW70
Egyébként nekem is ez a kedvenc Moss emlékem. :)
2018. 08. 05. 19:47
cspeti98
Nem sokan érik el a karrierjük alatt azt, hogy egy mozdulatot róluk nevezzenek el, Mossnak sikerült. Az USA-ban egy egész generáció nőtt fel úgy, hogy a “You got Mossed!” kifejezést használta, amikor valaki a másikat túlugorva csinált meg egy elkapást.
2018. 08. 05. 20:52
Dega
Óh..Mr. WR!!
Imádtam a játékát...ínséges holtszezonban youtubos videókon nézem vissza!!
Imádott a Pats-ben!
Megérdemelte!!!
2018. 08. 05. 21:06
Dega
2018. 08. 05. 21:08
Dega
2018. 08. 05. 21:09
Dega
A második a jó link a beszédről készült videó!
2018. 08. 07. 14:53
FunHun
Szép tőle a köszönet, bár a drafton jól nem választottuk ki...

1st round 18th - NE Robert Edwards RB
21th - MIN Randy Moss WR
Hozzászólás a(z) Randy Moss: Köszönöm bejegyzéshez