Menetrend

Roster áttekintés 1. rész - támadók

2012. 09. 13. 12:25
Szerző: Paul43
Kategória: Cikkek

Két részes cikkünkben kicsit a körmére nézünk a végső 53-nak. Az ESPNBoston munkatársai kis scout munkát végeztek, felmérve a játékosok erősségeit és gyengéit.

Először a támadókat vesszük végig. A védelem holnap jön.


Első rész:

QB

Tom Brady:
(193 cm, 102 kg)

Erősségek
: Hajszálpontos passzok, megbízható döntéshozatal, nyomás alatt is összeszedett marad, ragyogó dobásmechanika. Ezek Brady legfőbb erősségei. Lángelme a huddle-ben és a vonalon is remekül látja meg a lehetőségeket. Az évek alatt elképesztően eggyé vált a Patriots rendszerével. Nagyon pontosan dob a pálya bármely területére és a zseben belüli mobilitásával képes a pass rush elől kitérni. Nem sieti el a döntéseket, ha szükséges hajlandó eldobni a labdát. Példamutató vezető, mind a pályán, mind pályán kívül.

Gyengeségek: A zseben kívül nem jelent nagy veszélyt az ellenfél védelmére, nem igazán szeret kimozogni onnan, még a pass rush elől sem. Főleg az O-fal védelmi vonala mögött szeret irányítani. A 35 éve szintén nem segíti őt. Mindezektől függetlenül, csak nagyon kevés dolog róható fel neki.

Ryan Mallett: (198 cm, 108 kg)

Erősségek: Bombaerős karok. Nagyon magas, emellett mozgékony is, aminek köszönhetően futás közben is jól passzol. Minden alkalommal képes ámulatba ejtő passzokat osztogatni. Bár egyetemen spread-offense-ben játszott, azóta sokat fejlődött a mechanikája és a vezetői képessége. Rengeteg tulajdonsága van már most, ami remek játékossá teheti, de sok benne még a fejlődési lehetőség. Ami mindenféleképp jó jel, hogy jobb akar lenni.

Gyengeségek: Nem tud egyelőre folyamatos jó játékot nyújtani, nehezen él együtt a játékkal. Egyik pillanatban a legkisebb helyre is odavarázsolja a labdát, majd rögtön utána képes túldobni a legüresebben álló elkapót is. Fejlődnie kell a pontosság terén, a mélységi passzok kivitelezésénél, valamint gyorsabbá kell tennie a döntéshozatalait. Screen passzai és a finom red zone passzai még akadoznak.

RB

Stevan Ridley: (179 cm, 99 kg)

Erősségek: Gyorsan megtalálja a lyukakat. Könnyen kicsúszik a védők kezei közül és nem könnyű elkapni labdával a kezében. Szabad területen is jól mozog, screen passzoknál szintén bevethető. Jól fut szélen, de a belső futásoknál is tud yardokat hozni. Sok dolgot jól csinál és használható lesz rövid passzos játékoknál is.

Gyengeségek: Legfőbb hibája rookie-ként a labdabiztonság volt. Kétszer is elejtette a labdát, kissé széles mozdulatai miatt. Viszont az idei edzőtábor alatt egyszer sem vesztett labdát, sokat javult a labdatartása, jóval közelebb tartja magához. Van hova fejlődnie passz blokkolásban és a blitz-ek felismerésénél.

Shane Vereen: (177 cm, 92 kg)

Erősségek: Dinamikus atléta, remek sebességgel és képes a védőket oldalirányú elmozgásokkal kikerülni. Sok futó play van a fejében, plusz elkapó játékoknál is be lehet vonni. Fejlődött a határozottsága, mint futó és a nem kevésbé fontos türelme is. Finom kezei vannak és megbízható a labdával.

Gyengeségek: Folyamatos megbízhatóságával és - eddig sajnos a - sérülékenységével akadtak gondok. Lassú kezdésében a ligában szerepe volt tavalyi határozatlanságának, sokszor nem tudta eldönteni mit is kéne csinálnia, melyik képességében bízzon az adott helyzetben. Nem egy erőfutó, aki utat tör magának. Pass védelem terén neki is van még hova fejlődnie.

Danny Woodhead: (174 cm, 90 kg)

Erősségek: Nagyon okos, nehezen megfogható, könnyen vált irány, amennyiben szükséges. Nagyon intelligens és no-huddle offense esetén a pálya bármely pontján bevethető. Mintha csak elkapónak született volna úgy lehet használni rövid – és screen passzoknál. Otthonosan mozog a blitzek felismerésében és felvételében valamint a kick-off return-öknél is hasznos.

Gyengeségek: Kissé alulméretezett, ami bizonyos esetekben gondokat okoz. Ebből fakadóan nem egy erőteljes játékos, így könnyű földre vinni. Leginkább a széles, pálya széle felé tartó futójátékoknál bevethető. Gyors, de nem egy futóbajnok, így hosszú TD futásokat nem várhatunk tőle. Tipikus szituációs futó, nem egy all-down back.

Brandon Bolden: (179 cm, 99 kg)

Erősségek: Jó egy-irányváltásos játékos, aki képes megérteni mi történik előtte a pályán. Nem akarja túlvállalni magát, remekül találja meg az üres területet. Ügyesen kapja el a labdákat és a gólvonal közelében hatékony pontszerző tud lenni.  Megfelelő tömege van vész full-back szerepekre és a már most jó jeleket mutat a pass protection területen. Megvan benne a lehetőség, hogy a special team csapatrész oszlopos tagja legyen.

Gyengeségek: Az alapján amit láttunk tőle a futásoknál és punt returnöknél, elmondhatjuk, hogy problémái vannak a labdabiztonsággal. Nem az az igazi törj utat magadnak a szabad területre fajta és nem is egy elkaphatatlan futó. Inkább az a szorgos yard-gyűjtögető fajta, mint a nagy játékok mestere.

WR

Wes Welker: (177 cm, 84 kg)

Erősségek: Kiválóan futja meg a route-okat. Kiválóan vált irányt, agilis és jó az egyensúlyérzéke. Nehéz ellene 1-1-ben védekezni. Ameddig ki tud nyúlni a labdáért, ott szinte mindig el is kapja azt. Nagyon jól kontroll alatt tudja tartani a pálya belső részét és remekül olvassa a védekező felállásokat. Mindig megtalálja az üres területet. Nem csak ügyes visszahordó, de blokkolásnál nem ismer félelmet, nagyon fizikális játékos.

Gyengeségek: Nem igazán jelent veszélyt mélységi passzoknál és a testétől messzebb érkező labdáknál többször hibázik. Magassága miatt csak limitált lehetőségek, bár a Pats sémájában ez nem igazán kerül előtérbe.

Brandon Lloyd: (180 cm, 90 kg)

Erősségek: Komoly mélységi veszélyt jelent és remek sebessége van. Nagyon pontosan futja meg a route-ot és éles irányváltásokra képes, nagyon jól bánik a testével. Nagyon jó labdaérzéke van és különösen nehéz elkapásokat is véghez tud vinni. Nagyon hasznos fegyver a pályán és remekül a route-okban rejlő nüansznyi pluszokat.

Gyengeségek: Nem az a fajta, aki több embert kikerülve szabad teret tud csinálni magának. Teljesítménye nagyban függhet az O-faltól, hogy mennyire tudja addig védeni az irányítót, amíg ő szabadra játssza magát.

Julian Edelman: (179 cm, 90 kg)

Erősségek: Ügyesen kígyózik a védők között és rázza le magáról őket. Kis távon belül is jó oldalmozgása van, amivel sok szerelési kísérletet meghiúsít. Gyors irányváltásokra képes. Mind slot mind szélső elkapó poszton fejlődhet még. Sokoldalúságának köszönhetően a labda mindkét oldalán képes jó játékra a speciális csapatrészben, valamint védőként és visszahordóként is megállja a helyét. Szezonról szezonra fejlődik még mindig.

Gyengeségek: Még mindig nem kiforrott elkapó és az előszezon folyamán gondjai akadtak az elkapásokkal. Nem veszélyes mélységi játékoknál.

Matthew Slater: (180 cm, 94 kg)

Erősségek: A speciális csapatrész ásza. Átnyargal a pályán, nagyon ösztönös, határozott jelenléte van a pályán valamint jól szerel. Képes visszahordóként is megfelelni az egyre fejlődő labdaérzékével. A nyáron elkapó poszton is fejlődést mutatott, de mellette remekül blokkol.

Gyengeségek: Bár fejlődik, de mégsem az a veszélyes elkapó. inkább egyenes vonalú route-ok fejszenek neki, nem a több irányváltással járók. Ügyes elkapó, de semmi különleges.

Greg Salas: (180 cm, 93 kg)

Megjegyzés: Még semmi használható infó nincs róla idén.

TE

Rob Gronkowski: (201 cm, 120 kg)

Erősségek: Elképesztő kombinációja a méretnek, erőnek, sebességnek és atletikusságnak. Egy igazi gép. Kemény, mint a szikla. Nagyon jó kezei vannak, pontosan futja meg a route-okat, mikor kontaktra kerül sor, nagyon fizikális, így szakítva le magáról a védőket. A csapat legjobb blokkoló TE-je, aki nagyon hasznos a fal szélén. Erőteljes blokkoló, aki mindig jó helyre teszi a kezét, hogy megfogja az ellenfelet. Szinte lehetetlen megállítani, ha nála a labda. Rekord év 2011-ben.

Gyengeségek: Nem túl fürge és nem is az a típus, akinek muszáj lenne kitérnie a védők elől egy-két oldalmozgással. Kérdés mennyire tud még a 3. évében is fejlődni a kis finomságok területén.

Aaron Hernandez: (188 cm, 111 kg)

Erősségek: Posztjához képes kiváló atletikussággal rendelkezik. Minden részén bevethető a támadó formációkban, legyen szó fal szélén felálló TE, elkapó, fullback vagy halfback feladatokról. Remek adottság a védők kikerülésére, kifejezetten gyorsan tud irányt váltani és abból újra ráfordulni a route-ra. Igazi fegyver a pályán, gyors, jók a kezei. Bár nem egy izomkolosszus, mégis hasznos blokkolásoknál is.

Gyengeségek: Nem túl erőteljes játékos, így nem képes játékon kívülre helyezni egy DE-t vagy LB-t, ha passz védelemről van szó. Alkalomadtán túl sok testcselt használ. Igaz nem volt sok komoly sérülése, de apróbb zúzódásokkal, problémákkal folyamatosan küzdött első két szezonjában.

Daniel Fells: (193 cm, 123 kg)

Erősségek: Jó atléta és elkapó. Puha kezei vannak és kis területen is hatékony. Képes rövid és középtávokat szépen megfutni. Jók a méretbeli adottságai és gyakorlott blokkoló.

Gyengeségek: Szintén nem egy erőteljes blokkoló , emiatt alkalomadtán vissza tudják lökni a védők. Ettől független, az előszezonban jó benyomást keltett. Állóképességét figyelni kell, hiszen kihagyta az edzőtábort és az előszezon meccseket is.

Visanthe Shiancoe: (193 cm, 109 kg)

Erősségek: Hosszú kezei vannak és emellé ügyesen elkapó is. Red zone támadásoknál hatékony, hiszen könnyen felméri a védekezési sémákat és így üresre tudja magát játszani. Bár előző szezonban nem mutatott kimagasló atletikusságot, még mindig veszélyt jelent passz játékoknál. Hihetetlen strapabíró (az összes korábbi mérkőzésén pályára lépett).

Gyengeségek: Fellshez és Hernandezhez hasonlóan ő sem az a kimondottan blokkoló specialista. Erre a kérdésre azonban csak akkor kapunk tényleges, amikor visszatérhet a pályára.

OL

Logan Mankins: (guard, 193 cm, 141 kg)

Erősségek: Kimagaslóan erő, emellett erőteljes is, kemény  és meg van benne a kellő csibészség is. Masszív srác, ő adja a fal belsejének a ritmust. Jó lábmunkája van, képes észrevenni a védő szándékát, majd megelőzni a szándékot. A védőket félretolva sokszor könnyedén nyit utat a támadásokhoz. Igazi vezető, egy munkamániás, aki az egyik legjobb guard a ligában. Bár a Pats-nél soha nem kellett, de szükség esetén be tud ugrani tackle posztra is.

Gyengeségek: Nincs túl sok hiányossága, valljuk be őszintén, annak ellenére, hogy tavaly a korábbiakhoz képest kicsit visszaesett a játéka. Nagy figyelem fog összpontosulni operált térdére.

Nate Solder: (tackle, 203 cm, 145 kg)

Erősségek: Egy igazi égimeszelő, akinek emellé nagyon hosszú karjai vannak és elég hajlékony is. Összességében nagyon jó atléta. 2011-ben már megmutatta, hogy képes felvenni a tempót a liga elit passz siettetőivel is, de jobban kell még kezelnie magasságát és jobban kell tapadnia a földhöz. Bár nagyon sok fontos képesség birtokában van, a folyamatos jó teljesítmény és a kivitelezés még fejlesztendő. Ha szükséges átmozgatható a jobb oldalra.

Gyengeségek: Még mindig nincs kész. Még pakolhatna magára kis súlyt, ezáltal könnyebben tudná felvenni a versenyt a nagyobb védőkkel is. A technikája sem tökéletes, amiatt is lehetne a megbízhatóságával problémák. Összeségében az idei egy nagyon fontos év lehet számára, hogy bizonyítsa, helye van a bal oldalon.

Dan Connolly: (center/guard, 193 cm, 142 kg)

Erősségek: Dan Koppen helyetteseként érkezett a pályára 2011-ben és kapott nagyon fontos szerepet. Be kell valljuk, nem vallott szégyent. Jó atletikus képességei vannak, erős is és földre tudja küldeni az ellent. 3 poszton is bevethető, valamint értékes special team játékos, kick off return és mezőny gól helyzetekben.

Gyengeségek: Bár erős, de nem kimagaslóan és az előszezon során akadtak nehezebb pillanatai. Bull-rush-al könnyen zavarba hozható. Összeségében egy jó játékos, de hiányzik belőle a finesz.

Sebastian Vollmer: (tackle, 203 cm, 143 kg)

Erősségek: Masszív jobb tackle, aki az edzőtábor végére visszatérhetett tavalyi boka- és hát sérüléseiből. Nagyon erős, hogy megtartsa a jobb szélt passz védelemnél. Szereti a kontaktot és nem fél az események elé menni. Képes átgázolni a védőkön, ezzel szabad területet teremtve.

Gyengeségek: Alkalmanként túl magasan és felegyenesedve játszik. Hátsérülése komoly veszélyeket rejthet, főleg magassága miatt. Tavaly 10 mérkőzést hagyott ki.

Ryan Wendell: (center/guard, 188 cm, 125 kg)

Erősségek: Technikájában elférnek a kevésbé tiszta, csibészes mozdulatok is, melyekkel kompenzálni tudja kissé alulméretezettségét. Fürgén robban ki az alapállásból és gyorsan, jó helyre tudja tenni a kezeit az ellenfél testén. Jó a lábmunkája, képes felvenni a kicsit később, második hullámban érkező védőket is. Kitartó, 3 poszton is képes játszani.

Gyengeségek: A legnagyobb kérdés vele kapcsolatban, hogy a nagyobb testű középső védőkkel mit tud kezdeni. Erőteljes támadók ellen hibázik és vissza tudják nyomni a zsebbe.

Nick McDonald: (center/guard/tackle, 193 cm, 138 kg)

Erősségek: Nagyon sokoldalú. Mind az 5 poszton bevethető a falban. Erős, jó atléta, aki a játékra termett. Könnyed mozgás, képes oldalirányba is hatékony lenni, így a védelem második sorában is károkat tud okozni.

Gyengeségek: Nem igazán tiszta, melyik poszt is az igazán nekivaló, bár talán a guard a legtesthezállóbb. Passz játékoknál betlizhet a bull-rusht alkalmazó védőkkel szemben, alul marad az 1-1-es helyzetekben. Van még hova fejlődnie.

Donald Thomas: (guard, 193 cm, 141 kg)

Erősségek: Erős, jó játékos rövid hatótávon belül. Kellő ereje van, így fel tudja venni a belső védőkkel  harcot és passz szituációkban is lehet rá számítani. Ha nagyon muszáj centerként is bevethető. Amióta a csapattal van, folyamatosan fejlődött.

Gyengeségek: Nem egy kiemelkedő atléta, így nem is egy nagy fegyver, ha előre kell haladni. Az alsó fertálya nem elég széles, így könnyebben arrébb tudják tenni oldalirányú mozdulatkor.

Marcus Cannon: (tackle, 196 cm, 162 kg)

Erősségek: Ha jól elkapja az ellenfelet, akkor jól is tartja azt meg. Jó előre irányú mozgása van, így hatékony lehet, ha felé megy a játék. Jó felépítésű és még fejleszthető a testi ereje.

Gyengeségek: Az alapállásból kijőve problémái vannak, az azonnali védőfelvétellel. Az előszezonban túl magasan játszott. Gyors és fürge védők meg tudják verni, ha védeni kell az irányítót. Egy olyan játékos, akinek lehet a guard poszt jobban illik, hiszen gondjai akadnak, a védő lekövetésével. Igaz, most mint jobb tackle számítanak rá.

Forrás: ESPN Boston

Hozzászólások

2012. 09. 13. 13:26
lipi
Gyönyörű cikk :).
Igazi csemege.
Vitaindítónak szánva a kommentem.

RB szekció. Baromi kíváncsi vagyok Vereenre. Őt választottuk Ridley előtt. Előtte csak két futó ment ki, Ingram és Ryan Williams. Utóbbival összeakadhatunk a hétvégén, mert pont a Pintyőkék draftolták. Eddig az nfl-ben 1 futása volt 8 yardért. Ingram meg eddig nem tűnik világmegváltó futónak. Ridley esetében pedig kérdés, hogy ha megint elszór egy-két labdát, mennyire leszünk türelmesek vele. Illetve ahogy megszerzi a rutint, a 0 yardos futásai fejlődni fognak-e?
TE. Szintén érdekes kérdés. Tele vagyunk elkapó TE-kkel, de se FB se egészséges, blokkoló TE nincs a rosteren. Viszont elkapóból van vagy 5 a csapatnál, amiből a két kezdő ligaelit. Ok, egy csere kell, ami lehet vagy Ballard vagy Schianco, de a blokkoló Te poszt még kiadó. Illetve 4 TE fogunk-e nekimenni majd a következő éveknek?
OL. Amit már többször írtam, rövid az OT poszt. és kellene egy normális C. Bár Wendellnek adhatunk egy esélyt, valamiért nem érzem azt, hogy biztonságot adna a fal közepének. G poszton a mennyiség megvan. Kérdés lesz, hogy milyen irányba fogjuk fejleszteni a fal közepét. Futásblokk vagy Pass prot felé? tudom, hogy itt van még TB, de ahogy öregszik úgy kellene tehermentesíteni.
Qb. Elég a két Qb a rosteren? Azt azért ne felejtsük, hogy ha idény közben hozunk egy backup Qb-t, esetleges sérülés miatt, az rohadtul nem fogja ismerni a rendszert és kevésbé lesz segítség Mallettnek, mint Mallett TB-nek.
Van még pár kérdésem, de így is a háború és békét próbálom lekőrözni :)
2012. 09. 13. 13:50
lolvin
Nem vagyok szakértő, de véleményem azért van:)
center poszt miatt szerintem nem kell aggódunk, ha Mankins és Connolly is egészséges tud maradni ők ketten jól kiegészithetik Wendell esetleges gyengeségeit...
Ridley O yardos futásai szerintem inkább a falon múltak, nem sok mindent tud egy RB kezdeni ha áttörik a falat a védők...
backup qb elsősorban a PS férhet be, szerintem egyenlőre vétek lenne egy roster helyet feláldozni, ha Brady és Mallett is kidől úgyis lőttek a szezonnak, igaz már szinte biztos, h akkor is ha csak Brady dől ki, de majd akkor visszahozzuk Hoyert...
Azt meg még csak megtippelni sem lehet, h hány TE lesz jövőre a rosteren, Gronk, Hörni, Ballard szerintem fix (már ha mindannyian egészségesek lesznek) a többit meg majd meglátjuk.

A fallal kapcsolatban szerintem mindössze a T poszt a gond, belül jól állunk, ha Solder beérik akkor meg csak a depth ami kérdéses lehet, már ha Vollmer végig tudja játszani a szezont...
2012. 09. 13. 17:39
van egy 3. QB-nk is... Edelman személyében! XDDD ha vészmegoldásra van szükség (TB,Mallett lesérülne, Hoyert elviszi vki és nem tudjuk visszahozni) én inkább adnám neki a lehetőséget, akár mint WildCat QB... QB volt az egyetemen, és a rendszert ismeri, amit valszeg egy külső QB nem tudna

persze ez sose fog bekövetkezni, mert TB egy szikla!
2012. 09. 13. 18:29
lipi
Edelman 179cm. Nem játszott qb-t egyetem óta. Nem biztos, hogy ő a legjobb megoldás :)
2012. 09. 13. 18:31
lolvin
No offense, de szerintem Edelman szerepeltetése az NFL-ben mint QB nagy butaság lenne, még Tebow és Grossman keresztezve is Montananak tünne mellette, már az egyetemen sem volt nagy ász, nem hiába nem draftolta senki irányitónak, azóta meg egyáltalán nem foglalkozott a qb szerepkörrel, ha menne neki akkor szerintem legalább egy két trükkös játékot épitett volna már rá a csapat, szóval úgy vélem ebben ne nagyon reménykedjünk...
2012. 09. 13. 14:17
dajkatom
Sziasztok!
A cikk nagyon jó, alig várom a védők elemzését. Mallett-tel kapcsolatba lenne kérdésem. Feltételezve, hogy Brady kitölti a szerződését és Mallett ez idő alatt optimálisan fejlődik tovább lehet-e ő a következő francise QB? Szerintetek megvan benne az a bizonyos plusz, ami az elitbe emelheti?
lipi: A TE kérdés jó kérdés. Szerintem ha megnézzük a tavalyi évet meg az első fordulót jól látszik, hogy mennyire eltolódott a játékunk a TE játék felé. A hétvégén mindkét TE TD-nél 3TE 1WR felállással nyomultunk úgyhogy szerintem kell a 4 TE. Ha jól emlékszem klasszikus Full Backet pedig már tavaly se nagyon alkalmaztunk. Végül lenne még egy kérdésem ,igaz a védelemmel kapcsolatban.Mennyi az a yard mennyiség meccsenként amit benyelhetünk passzolva, de már jónak mondható?
Szép napot mindenkinek!
2012. 09. 13. 14:54
lolvin
Szerintem ha marad a kiváló futás elleni védekezés, akkor a 230 körüli kapott passzolt jard már pazar lenne...tavaly ez kb a Frisco átlaga volt, ezzel pont középmezőnyben voltak, de jó a TO mutató, plusz a jó futás elleni D miatt igy is top 5 D volt...
2012. 09. 13. 19:05
dajkatom
2012. 09. 13. 22:50
lipi
Mallett és a QB kérdés jó. Igazából a franc se tudja. BB és JMD van annyira jó, hogy bárkiből jó QB-t csinál. Lásd Cassel. Áttételesen erre is kérdeztem, amikor az Ofal összetételét firtattam. System qb-re építjük a falat, futásra vagy pass protra.
A benyelt yardok meg minél kevesebb :). lolvin kolléga a 230-al már szépen belőtte. Tavaly 290-295 körül mozgott ez a szám, és botrányosan szar volt.
2012. 09. 13. 15:45
Burkus
Kitűnő elemzés, köszönet érte! Nekem nagyon tetszik Mallett mozgása, felépítése, a preseason meccseken is feltűnt, ahogy a fal fölé tornyosul. Sokkal több fantáziát látok benne, mint Hoyerben anno.

Egy apró észrevétel: a fertály szót (Donald Thomas) ly-nal írják...
2012. 09. 13. 16:11
TÖRÖLT
Nagyon jó cikk! viszont nincs mindenkihez odaírva hogy milyen magas és hány kiló! Pont össze akartam magam hasonlítani Gronkkal... :)
Ezt hol lehet amúgy megtalálni? Persze cm-ben és kg-ban, nem ámerikai mértékben. köszi
2012. 09. 13. 16:25
Firstdown
Ha minden igaz,Gronk 2.01 cm és 120 kg.:)Kisgyerek...:)Egyébként a játékosokról ilyen infót fent a NE Patriots-játékosok "fül" alatt találsz.
2012. 09. 13. 18:47
DM
Közben megváltunk Alex Silvestro.-tól\TE-DE\ és leigazoltuk a PS.-be
safety Cyhl Quarles
2012. 09. 13. 19:13
Montesclan-pats
No, hát ez tetszik,Homonnairól (Honoluluról ahogy tetszik) miért nincs semmi, ő játszott már azért.
Én nagyon el bírnám képzelni az SB döntőben húzni egy olyat hogy 4TE-del állunk fel és akire a legkisebb CB jut annak adni passzt,, és no-huddle-ban végigmenni TD-ig. Gronk, Hörni, Ballard, Sjankó, vagy Homonnai vagy Fells. Hörni még futhat is egyet egyet.
Néhány észrevétel a többi meccs kapcsán. Többen is voltak akik 3-4 Ic-t dobtak mégsem voltak teljesen esélytelenek, sőt Vickék még nyertek is. Nem tudom nálunk mi lenne, ha ilyen történne. Egy kicsit el vagyunk kényeztetve.
Az Oaklandi punt-kabaré, nahát az sem semmi.
Stafford nincs túl nehéz dolga, felhajítja a labdát előre kb oda ahol Megatron van, az felugrik és elkapja hail mary-zik már a pálya közepén.
De ezt mis is megcsinálhatnánk Flacco is megtette, csak beemelte Pittának asszem, és az meg megküzdött a cornerével, de nem kellett küzdeni 20 cm-rel magasabb volt. Ez igaz lesz nálunk Gronk mellett Ballardra is.
Ennyi hirtelen.
Más. Másutt is ennyi játékost cserélgettek a keretszűkítésig. Pl Fanene lehet, hogy maradhatott volna Bengalsban, mi meg kidobtuk, most meg nincs csapata, azért annyira nem rossz játékos. Vagy Gaffney, nem hiszem, hogy kirúgták volna Wash-ból a tavalyi éve után.
Más. A magyar amerikai foci lapon a power ranking írója őrületesen kitett magáért, nagyon jó humora van. Kötelező!
2012. 09. 13. 19:15
Montesclan-pats
Másutt is ennyi játékost cserélgettek ? ez egy kérdés lenne, vagy mi dobáljuk ilyen szívtelennek tűnően gyorsan játékosok tucatját.
2012. 09. 13. 19:18
Montesclan-pats
A cikkhez hozzászólva szerintem is kellene egy tackle csereszintű, aki picit tehermentesítené Soldert.
2012. 09. 13. 20:10
lolvin
Hogy érted azt, h tehermentesitené Soldert? Az LT-ket nemigazán szokás cserélgetni, max ha annyira rosszak...reméljük Solder bizonyit, gond akkor lesz ha megsérül.
2012. 09. 13. 21:02
SysCase
Ez igen, ez aztán bejegyzés volt :) Köszönöm a cikket és remélem minél több ilyen részletes és terjedelmes cikkeket olvashatok később is.
2012. 09. 13. 21:26
Montesclan-pats: a cikk mindkét fele a meccs előtt készült, így kimondhatatlan nevű TE-ünk ezért nem szerepel benne.

Köszi a pozitív véleményeket. Már készül a védelem, hamarosan kifut a pályára :)
Hozzászólás a(z) Roster áttekintés 1. rész - támadók bejegyzéshez