Rövid hírek 2016.05.24.

Az elmúlt pár nap fontosabb és kevésbé fontosabb hírei röviden, linkekkel.-TORESPONT-

- Patriots Hall of Fame:
A szavazatok alapján Kevin Faulk lett a Patriots Hírességek Csarnokának idei beválasztottja. A másik két jelölt Mike Vrabel és Raymond Clyaborn voltak, de a drafton történt Brady melletti kiállását követően nem volt kérdés, hogy a Patriots szurkolók kit fognak választani. Ezzel ő lett a harmadik olyan Patriots Hall of Fame játékos, aki 3 Super Bowlt is nyert a csapattal (Tedy Bruschi és Troy Brown mellett).

- Arian Foster Bostonban:
A szabad-ügynök futó még sérüléséből lábadozik és állítólag még egy-két hét szükséges, hogy át tudjon menni a fizikai felmérőkön, de szinte a múlt héten szinte felrobbant a bostoni közösségi média, mikor a Logan reptéren látták Fostert. Mindenki azonnal kombinálni kezdett, hogy biztos a Patriots miatt van a városban, hogy aztán mind Ian Rapoport, mind Tom Curran lehozzák, hogy nem járt és nem is volt tervben, hogy ellátogasson Foxboroughba. Mint kiderült Foster a családjával a Red Sox meccs miatt érkezett Bostonba.

- Malcolm Mitchell kihagyta a Rookie Premiere-t:
Mitchell volt az egyetlen olyan játékos, aki visszautasítva a meghívást nem jelent meg az NFLPA Rookie Premiere eseményen, mondván inkább a playbook-ot tanulja, illetve túl későn érne vissza Bostonba és friss szeretne lenni a héten kezdődő edzőtáborban. Erre az érettségre valószínűleg még Bill Belichick is csettintet egyet.

- Elkezdődnek az edzőtáborok: A héten kezdetét veszik a mini edzőtáborok. Ezen a héten 3 nap lesz edzés, melyekből a csütörtöki az, amelyik nyilvános a média és a szurkolók számára. Jövő héten június 1-én és 2-án lesz edzés, de ezek mind zárt kapusak. Június 7-9 között tartja a csapat a kötelező edzőtáborát és mind a három nap nyilvános. Az utolsó edzőtábori napok a június 13, 14, és 16. de ezekből csak az első nap nyilvános.

- Továbbra is Deflategate:
Ma járt le a határideje, hogy Tom Brady és ügyvéd csapata fellebbezzen az ítélet ellen és ezt meg is tették másodfokon(?) - /2nd U.S. Circuit Court of Appeals/. Arra, hogy befogadják-e a fellebbezést és hajlandóak-e meghallgatni Brady-t a Andrew Brandt szerint kb egy hónapot kell várnunk.

- Edelman 30:
Julian Edelman tegnapelőtt ünnepelte 30. születésnapját. Füle érjen bokáig!