Menetrend

Rövid hírek

2010. 09. 16. 22:27
Szerző: Danna
Kategória: Hírek
Bár tegnap még csak limitáltan vett részt Fred Taylor futó az edzésen, ma már teljes edzést végzett lábujj sérülése ellenére. Csupán két játékos, Kaczur és Wheatley hiányzott az edzésről. Újságírók úgy látták, hogy Edelman mozgása is elég jó, így várhatóan nemsokára ő is visszatér.
Nem edzett OL Nick Kaczur (hát) CB Terrence Wheatley (láb) Limitált edzést végzett WR Julian Edelman (láb) Teljes edzést végzett RB Fred Taylor (lábujj) QB Tom Brady (jobb váll) A csapat teljes erőből készül a Jets elleni, idegenbeli mérkőzésre. Tegnap azonban Tom Brady nem állta meg, és tett egy olyan megjegyzést, miszerint nem örült annak, hogy a 4. negyedben már félig üres volt a stadion a nyitó mérkőzésen. Elég vegyes reakciókat váltott ki ez a bostoni szurkolókból. Valamint egy kis érdekesség: a 20 éves TE Aaron Hernandez volt a legfiatalabb pályára lépő játékos az egész ligát tekintve a múlt heti első fordulóban.

Hozzászólások

2010. 09. 16. 22:52
Nem írtam bele a cikkbe, de érdekes: Revis térdín sérüléssel bajlódik, ami ugye abból adódik h nem vett részt a TC-n, nem fokozatos terhelést kapott, hanem egyből a mélyvízbe kellett ugrania. De senki ne reménykedjen, ott lesz a pályán, ebben biztos vagyok.

Ami még említésre való az az, h nagyon úgy tűnik h Revist hagyják megint egy az egyben Moss-al, viszont West kettőzni fogják, tehát nagy feladat vár Tate-re és a TE-kre. Reméljük megoldják. :)
2010. 09. 16. 23:38
lolvin
Már nyomom is be a padról Hernandezt a fantasy-ben:)
2010. 09. 17. 01:42
Castleai
Ez Kimondottan Jó Döntésnek Bizonyulhat most, ha Reményeimnek Megfelelően Sok 4-5 WR-es Felállással Próbálkozunk majd a Jets Ellen! ;)
(Bár a Red Zone-ban már Remélem inkább G-Force-t Keresi majd Tom, mégiscsak Kicsit Nagyobb Célpont!) :D

Elképesztően Fontos Mecs Lesz ez a Csoportgyőzelem Szempontjából, amit HOZNI KELL!!!
(Leírni persze Sokkal Könnyebb Volt Nekem, mint a Srácoknak Vasárnap a Pályán meg is Valósítani de a Ravens Megadta a Receptet hogyan Lehet Legyőzni Őket!) :)
2010. 09. 17. 08:07
deepsilver
Danna!

Amennyiben ez így lesz, akkor az már -3 ember a Jets secondaryból!!
Ezt meggondolatlan, és felelőtlen luxusnak érzem a Jets részéről, tekintve az idei WR és TE állományunkat!:)
Ha meg LB-t "áldoz be" Jets a secondary javára akkor meg a futó játékunkra helyeződhet át a súlypont.
Viszont tekintve a futóinkat életkor és sajnos minőség, és egyáltalán a futás ellen jól védekező csapatok elleni futójáték hatékonyságát nézve, szerintem nekünk ez az opció lenne a rosszab...
2010. 09. 17. 08:14
dd
A Revis sérülésről gondolkoztam picit, (lehet, hogy túl sokat látok benne) szerintem tök egészséges Revis, a jets így akar rávenni minket hogy nyugodtan dobáljunk felé is, mert ismerik kint is a csapatot annyira, hogy csak azért is megmutatjuk...
2010. 09. 17. 08:23
Bulow
Tomnak teljesen igaza van... Egy ilyen szezonnyitón bizony ne menjenek sörözni 6.06-nál az emberek Patriots Place-be! Ha mi kijutnánk, biztos még félórával a meccs után is a Gillette-ben ülnénk tátott szájjal!
2010. 09. 17. 09:15
szittes
2010. 09. 17. 09:51
Gabo
Edelman most akkor még mindig nem játszik? :(
2010. 09. 17. 14:05
bradyfan
Bulow!
Ez amerika. A legtöbb kint lévő ember koca drukker akinek jó elfoglaltág kimenni a meccsre.
Hozzászólás a(z) Rövid hírek bejegyzéshez