Menetrend

Sanders nem lett Patrióta

2013. 04. 15. 00:21
Szerző: Danna
Kategória: Hírek
Az elkapó Emmanuel Sanders marad a Pittsburgh Steelers játékosa, mivel a csapata úgy döntött, hogy megadja számára a Patriots ajánlatát.

Hozzászólások

2013. 04. 15. 00:29
cescf4
nem tudom ennek örüljek-e vagy sem, 3. körös picket sokalltam érte, viszont elkapó meg kéne az idei WR class engem nem győzött meg (hogy egy első köröst "elpazaroljunk" rájuk)...
én még mindig nem értem Lloyddal mi volt a baj (a pénzen kívül), szívesen látnám viszont
2013. 04. 15. 00:33
daelaci
Lloyd a pénz miatt elküldve és ő pont ezért nem fog visszajönni, mert azért ebbe neki is van beleszólása. Én is sajnálom a távozását, de ez a hajó már elment. Sanders Steelers-ben maradása várható volt.
2013. 04. 15. 00:45
Már a leigazolása idején is lehetett olyan véleményt olvasni, hogy túlságosan hangulatember, ami nem jelentett sok jót az öltözőnek. Egyesek már az is spekulálták, hogy bipoláris lenne. A pénze nem volt annyira vállalhatatlan összeg, de ha hozzáveszi az ember a személyes oldalt és az öltözőt plusz, hogy mit jelentett ő a pályán (amit én 2010-es Branch szintnek tartok) már viszonylag könnyen lehetett olyan döntést hozni, hogy egy év elég volt, hogy nincs értelme erőltetni, mert csak elodázza, hogy használhatóbb elkapót találjon a Patriots.
2013. 04. 15. 08:00
crucified
Szerintem is Branch 2010-es évét hozta, ami nekem csalódás volt. Annyi pénzt megért amit kérne, de ugye az öltözői morált nem ismerjük.
2013. 04. 15. 00:35
Sokan úgy gondolják, h Lloyd vissza fog jönni, mivel gyakorlatilag nulla a piaci értéke jelenleg és ha játszani akar, akkor olcsóbbért vissza fog jönni hozzánk. Kérdés h mi akarjuk-e..
2013. 04. 15. 01:49
nosbiglem
Véleményem szerint, ez most probléma. Sok mindent megoldott volna, ha Sanders hozzánk igazol.
2013. 04. 15. 06:58
jetfighter79
Akkor valaki magyarázza el nekem, hogy Brady szerződésének újra struktúrálásának mi értelme volt? Akkor számomra egy őrületes nagy húzásnak tűnt és természetesen azóta is hatalmas respect!, De Welker oda, Woodhead oda és ellenben kit igazoltunk? Wilson és Amendola??? Esetleg Jenkins??? Most mindenkit altatunk? Még magunkat is?
2013. 04. 15. 07:59
crucified
Azért azt tudni kell, hogy Brady átstruktúrált pénze Neki is jól jött, hiszen egy összegben kapott egy nagyobb pénzt, amit esetleg a régi szerződése alapján több részletben, és legfőképpen teljesítmény alapján kaphatott volna, ami ugye egy esetleges sérülés esetén úszik. Nem elsősorban a csapatnak szólt, de kétségtelen mindenki jól járt ezzel. Szerintem várjuk meg a december 31-ét, mielőtt előre szóban elássuk a szezont.
2013. 04. 15. 08:57
daelaci3
Ha nem lett volna Brady szerződése átstruktúrálva akkor még ezek a játékosok sem jöttek volna.
2013. 04. 15. 09:08
_bb
Talib, Vollmer...vagy az újraigazolás nem igazolás, csak ha elmegy? ...plusz előre nem lehet tudni mire fogják még használni. Megteremtették a flexibilitást, hogy cserével tudjanak igazolni, hogy hosszabbítani tudjanak esetleg némely játékossal, hogy ne jövőre legyen vele gond (és hogy persze addigra ezt a szurkolók elfelejtsék...lásd. Mayo, Gronk, Hernandez), kell az újoncokra is pénz, plusz a sapka megmaradó része átvihető következő évre...nem rövidtávon gondolkodnak...szerintem ez nem baj.
2013. 04. 15. 08:04
BaP
Azért ez most nagyon nem jó.
(Lloyd szvsz inkább megy minimálbérért a cfl-be, de hozzánk nem nagyon jön vissza :()
Ami azt illeti, én csodában nem hiszek, egy kevéssé csillogó támadóegységünk lehet idén.
A draft első két pickje el fog menni WR-re, de ott van a need S,CB, LB/DE posztokon is.

Én Amendolát játékban erősítésnek érzem, de ott van a durabilitás, ami a többnyire hatékony TE Squad esetében is igaz. Meg a secondary esetében a veterán Wilson, és Talib esetében is.

Mallett meg még valaki letrade lesz ebből ....mert ez így halovány..
2013. 04. 15. 08:09
Arsenal
Kérdésem még mindig az, hogy Tom kinek fog dobálni??? Honnan lesz mélységi, vagy egy olyan elkapó, akit a széleken is tudunk használni??? Persze előre ne ássuk el a szezont, azonban ez eddig soványnak tűnik.
2013. 04. 15. 08:28
crucified
Hörni, Gronk, Amendola. Ennyi szerintem elégnek kell, hogy legyen. Plusz a draft, habár ott nem látok túl nagy lehetőséget WR-nek.
2013. 04. 15. 08:32
lipi
Azért a WR corps nem olyan gyenge. A 3. számú, szélső elkapó hiányzik, pont, mint tavaly, illetve Jones személyében egy van egy halvány esély. Slaternél látatlanban jobb :). A drafton a 2-3. körben húzunk majd egyet. Ha meg nem, akkor a draft utáni FA piacon halászunk.
Elég szemét volt az ajánlatunk, mert pont akkora összegről szólt, hogy ha a Steelers megadja, akkor semmi mozgástere nem marad. Megadta. Ezzel kvázi gyengítettük őket.
2013. 04. 15. 08:52
crucified
Ballard esete is hasonló, de mindenkinek szabad a pálya.. :)

Nem olyan gyenge, de a pickeket figyelembe véve túl acélos WR nem sok marad szerintem a 2-3 körben. De lehet tévedek.
2013. 04. 15. 10:05
lipi
Nekünk annyira mindegy melyik körben húzunk WR-t, úgyse jön be :P.
1. körben, ha nem sikerül lemozogni úgyis CB jön. Utána vagy G vagy WR, ez már attól függ, hogy melyik kiszemelt marad bent.
2013. 04. 15. 09:07
bence.szel
Ezek után úgy gondolom a legjobb lenne, ha az 1. körös pickünket elcserélnénk valakivel, lehetőleg egy viszonylag korai 2. és mondjuk egy 5. körös pickre. A WR mélységet tekintve nem hiszem, hogy sok különbség lenne egy késői 1. és egy korai 2. körös közt, és így lenne legalább +1 pickünk. A 2.-3. körben is húznék akár WRt! Én sokakkal ellentétben nem látom annyira neccesnek a DE pozíciót... Jones remélhetőleg szintet lép és ha Hightower is megteszi ezt az igencsak jól jön majd a pass rushnak. Max draft után Abrahamet vagy Freeneyt el lehet hozni, ha nagyon úgy érzi BB. Ami még kéne az egy CB, szintén vagy a 2. vagy a 3. körben. Cover LBt meg ha úgy van meg lehet próbálni kukázni a feltételes 5. körben.
2013. 04. 15. 09:13
Kuin
én annyira nem bánom a dolgot.
Annyira nem acélos a srác, vannak ügyes gyerekek a drafton, plusz BB akármikor kitud kukázni egy zsenit :D
2013. 04. 15. 09:28
Biharfia
2013. 04. 15. 09:54
kyobalu
Nem hittem, hogy a Steelers matchelni fogja az ajánlatunkat..Habár a napokban olvasni lehetett, hogy BigBen eléggé rázta a hisztifát Vasvárosban, hogy mindenképpen tartsák meg neki Sanders-t..Vannak jó, s főleg magas szélső WR-ek a drafton, akikre nekünk szükségünk lenne..De az elmúlt 10 évben talán csak 2002-ben volt jó WR húzásunk a drafton (Branch & Givens) Edelman pedig bejött mint mindenes, de nem egy elkapó karrier az övé sem..Jelenleg van egy kifejezetten jónak tűnő Amendola projektünk(aki szerintem legalább úgy fog szerepelni mint Wes, ha le nem sérül..), van egy Superman Julian-unk, aki viszont sérülékeny, van egy tehetséges Jones gyerek a Billsből, aki szinte csak ellenünk tündökölt, de a széleken talán bevethető. Az öreg Jenkins szerintem örül, ha a végső roostert megéri.Tudom, hogy többen hisznek itt Jeremy Ebert-ben, de én egy 7. körös pickben, főleg slot pozícióban nem látok benne nagy reményeket..Mindenképpen kellene még egy szélső WR aki széthúzza a pályát a passzlehetőségekben. Mert ugye ez lett volna idén (is) a cél! Lehet, hogy draft lesz, de nem hiszem, hogy első körben..Szerintem az első körünket elcseréljük két későbbi körre..S lehet, hogy 2. vagy 3. körben húzunk egy magas elkapót..DE ezek nekünk eddig nem nagyon jöttek be..Szeretném, ha idén ez megváltozna! A nagy vízen túl már kezdik leírni a csapatot, s aggódnak érte, hogy igenis meg kell majd harcolnia a divízió elsőségért, s talán most először kell hátra is tekintgetni a tabellán, mert a Miami meg fog minket szorongatni rendesen..
Annyira az aggodalmat nem nagyon értem..A TE tandem kifejezetten erős, s szerintem a RB sor is. Brady előtt a fal pedig stabil. WR fronton vannak még kérdések, s ott karcsúk is vagyunk, de szerintem nem annyira vészes a helyzet..Gondolva itt 2002-2005-re, amikor nagynevű WR-ünk nem is nagyon volt..Kíváncsi leszek, hogy milyen elkapó érkezik hozzánk, s főleg mikor..
2013. 04. 15. 10:03
lipi
Én megértem az aggodalmat a divízió miatt. Igaz, túl sok aggódni való nincs, de a Miami szépen, sunyiban erősödik rendesen :). A csoport győzelem így sem lehet kérdéses, de legalább kicsit dolgoznia kell a fiúknak és nem lesz olyan sima, mint tavaly :). (A Bills is okozhat meglepetést, ha nem cseszik el a draftjukat.)
Amúgy egyetértek veled :).
2013. 04. 15. 12:41
Szerintem amíg Kolb és Sanchez irányít a Billsnél és a Jetsnél, addig tőlük nem kell félni. Miami már más tészta. Már tavaly is egyre jobbak voltak a szezon végefelé. Nyáron pedig csak erősödtek. Tőlük jobban félnék
2013. 04. 15. 14:55
BaP
Nagyon bízom BB zsenijében, sajnos nagyon más esély nem maradt....

A FA piac tele volt kiváló secondary playerekkel, nekünk Wilsont sikerült egyedül berántani. WR poszton kiraktuk Lloydot, de még hozzá hasonló sincs a piacon, így lóvé van, de maradt need is.....
Jones szerintem 3. Opciónak jó lehet, meglepődnék, ha Jenkins egy snapet is csinálna, de ez nagyon sovány.

A TE corp csak akkor elég, ha Ballard marad, és még akkor is gáz a durability.

Van dolog bőven
2013. 04. 15. 15:44
A rájátszásban a csili-vili elkapó sor is csak vegatálni tudott az elmúlt három évben és valaki mindig leradírozta őket a pályáról.

2010-2012 között a PO-ban a passzjátékban a WR-ek az elkapásoknak és yardoknak is a 46%-át jelentették, a TD-knek csak 36%-át (a Packersnél ez ebben a három évben 65-70% körül van). Nem aggódok, hogy kicserélődik az a csapatrész, amelyik az elmúlt években a PO-ban nem tudta győzelemhez segíteni a csapatot. A minőségi változás kétség kívül nem látszik egyelőre, de legalább más típus irányába való elmozdulás azért már észrevehető.

Az alapszakaszban ha 20-17-re nyeri majd a csapat meccseket nem fogok kardba dőlni, hogy miért nincs 50-10-es pontzuhatag a kutyaütő csapatok ellen. Ha nem tudnak 10-12 győzelmet felmutatni, az nem az elkapókon fog múlni.
2013. 04. 15. 16:17
Alexander
Teljes mértékben egyet értek.Megbízható elkapók kellenek nem pedig nagy pénzért játszó sztárok.Igazi csapatként kellene végre játszanunk.Szerintem még egy elkapó jön és a támadósor nagyjából rendben is van.A védelmen kell még egy kicsit csiszolgatni.Egy jó CB feltétlen szükséges a draft-ról.A többit meg majd BB megoldja.Engem egyáltalán nem érdekel,hogy mit írnak a szakírók Amerikában.Úgy is a pályán fog minden eldőlni.Én bízok a vezetőkben és a játékosokban.A 2000 évek elején sem mi voltunk a favoritok és nyertük a SB-at.Amikor meg esélyesek voltunk mindig elbuktunk.Az biztos,hogy új csapat lesz,de Én bizakodó vagyok.Go Pats.
2013. 04. 15. 16:43
Gordon
a keretünk nem rosszabb , mint tavaly ilyenkor..könyörgöm ne írjátok le a csapatot..jenkins blokkolni jött mert véleményem szerint eltolódik a játékunk a passzjáték felől a jóval stabilabb futójáték felé. Ahhoz pedig megvan a falunk és a futóink is. a védelem erősebb, mint tavaly ilyenkor, van egy Jones+Talib+Hightower....annak a szakértőnek hiszek aki megmondta, hogy a ravens nyeri az SB-t és flacco nem dob int-et a rájátszásban....
2013. 04. 15. 17:41
Boston
Ahogy látom az én véleményem nem igazán találkozik a többség véleményével az FA piaci tevékenységünk vonatkozásában.
A TB szerződéshosszabbítás adta plusz cap space számomra egyetlen kézzelfoghatónak tűnő hozománya Adrian Wilson. Örülök Svitek érkezésének, akivel szereztünk egy igazán használható swing tacklet. A Leon Washington féle szerződéssel is megbarátkoztam valahogy, de ezzel a sor végére is értem.
Én ezt a keretet pont egy "Adrian Wilsonnyival" érzem erősebbnek a tavalyinál. Az elkapó sor pedig szerintem konkrétan egy fő Amendolából áll.
Mndzet a liga top 10 cap spacevel sikerült összezsugázni...
2013. 04. 15. 18:10
lipi
Nekem sem a szívem csücske a mostani FA piac tevékenységünk, de azért nem is annyira siralmas.
A nagy hármasból 2 maradt, egyet pedig minőségileg megfelelő emberrel pótoltunk. (Más kérdés, hogy West nem lehet...)
Az FA piac WR-ből kifejezetten gyenge volt. A jó nevű emberek giga pénzért igazoltak. A többi pedig tipikus 12 egy tucat.
Amit hiányolni lehet, az egy jó CB beszerzése, pláne a Talib saga hosszú ideje alatt, amikor ráadásul még Dennard is a levegőben lógott.
Értelmes cover LB megint csak nem nagyon volt elérhető áron.
Jött viszont S, DT, OT, ST playa. Sőt jött WR is, más kérdés, hogy hanyatt esni nem lehet tőlük.
Akik elmentek:
Wes. (rohadtul nem örültem neki). Érkezett helyette egy minőségileg megfelelő pótlás.
Woodhead. Vereen felnőtt a feladathoz BB szerint.
Lloyd. Senki. Fentebb vázolva. Draft?
Thomas. Senki. Draft?

Szóval annyira nem siralmas. Más kérdés, hogy lehetett volna jobb is.
Azért jön még egy draft és egy draft utáni zavarosban halászás.
2013. 04. 15. 18:35
Boston
25 millával voltunk a cap alatt engem az nem vigasztal, hogy TALÁN nem lett gyengébb a keret.
Nem látom még mindig, hogy kivel lett ERŐSEBB a keret. Egy backup swing falemberrel? Egy 31 éves KR/PR-rel? Tommy Kelly vajon megoldás lesz 3 tech poszton? Amendola mellett van kezdő szintű elkapó?
Talib egy éves szerződése pedig azt jelenti, hogy jövőre kezdődhet minden elölről.
Ennek a csapatnak a passz elleni védekezés volt tavaly is az abszolút gyengéje. Eddig nem jött veterán passrusher a piacról és tök ugyanaz a "ligaelit" CB egység a csapatnál,a ki tavaly volt. Pedig idén "szotyiért" keltek el első számú CB-k a piacon...
2013. 04. 15. 23:43
pm11
én sem értem miért nem vettünk még SS-t vagy CB-t
2013. 04. 16. 08:01
lipi
A CB-t én is hiányolom és nem is értem. Én sem azt mondtam, hogy maxiszupi az idei FA piacunk, de nem is a siralmas kategória.
A 25m a cap alatt az sajnos pont nem jókor volt. Amíg nem volt, a CB-k nagy része kiment és lövésünk sem volt, hogy Vollmer/Talib kettős mennyi pénzt fog kivenni a zsebből.
Ezt tényleg elb.szta az FO. Én még várok egy kicsit, draft és draft utáni FA piacra. Ha ott sem sikerül a lyukakat betömni és minőségi embereket hozni, akkor hivatalosan is morcos leszek. Egyelőre még csak a szemöldököm ráncolom :)
2013. 04. 15. 18:52
Bruschi85
Legalább értelmesen fel lehet használni azt a 3. kört és folytatni az építkezést!
2013. 04. 15. 23:43
pm11
Addig építkezünk amíg Brady visszavonul...
2013. 04. 15. 19:36
Montesclan-pats
Lesz ez olyan jó csapat, mint tavaly, de legyen jobb. Ne feledjük a valaha 1.körös WR Jenkins-t, akiből én többet nézek ki, mint Jones-ból. A Minnesota nem volt alkalmas, hogy kihasználja elkapó képességét. Ezenkívül Ebert-ben én nagyon bízok, nagyon termékeny volt egyetemi éveiben. Ne sajnáljuk már Lloydot, az öltöző hangulat az nagyon fontos, a bip.zavar pedig nagyon csúnya betegség betegségtudat nélkül.
És bízunk abban, hogy Gronk meggyógyul, de ha nem, akkor is itt van Ballard, aki emlékezzünk, hogy nagyon meg tudja keseríteni az ellenfelek dolgát. Vele mindenképpen erősödtünk!!!. Képzeljétek el, hogy red zone-ban, a 2 TE Gronk és Ballard mindkettő 2 m fölött, 1.93 cm-es Jenkins vagy Hörni és még egy gyors elkapó Tom Bradynek vészmegoldásra Amendola, vagy Edelman esetleg Vereen, vagy Washington, akik egy pillanatra könnyen el tudnak szakadni az őrzőjüktől.
Naggyon jó csapatunk lehet idén, csak egészség legyen :) meg térerő.
A drafton, ha nem cseréljük el az 1. körösünket, akkor attól függően, hogy ki van benn, lehet hozni,
CB Trufantot, hogy betanuljon Talib helyett, Cooper-t Guard-ként, esetleg ha netán bent lenne,
DT Hankins, S.Williams, J. Williams
Kawann Short, vagy DE Tank Carradine, Damontre Moore, Datone Jonest, esetleg Wr-t draftolhatunk, ha még bent lesz megérheti Keenan Allen, de akiket jobban szeretnék, az Robert Woods, rá pici az esély, hogy bent lesz, vagy DeAndré Hopkins.
Legyünk optimisták, a 3 korai szerzeményből Vega, Armstead, Benard, csak 1 bejön, már jók vagyunk, Kelly szerintem 40-50%-os snap arányra jó lehet.
A Bequette kérdés tisztázatlan, de benne mindenki bízik. Francis mutatott biztató jeleket, Forston ismeretlen még nekünk, a Pryor Love Deaderick trió pedig a biztonságot nyújtják, tőlük már tudjuk mit várhatunk. Cuni-val nem tudom mi lesz.
A LB sorunk az egyik erősségünk a Mayo Spikes Hightower Fletcher négyessel, szinte bárki cserélne velünk.
A sec. jócskán erősödött !! Wilsonnal, aki szerintem közel 100 %-os játékidős lesz DMC-vel, cseresor Tavon Wilson, Gregory, Ebner és CB Talib, Dennard, és Arrington, utóbbi kizárólag slotban, elfogadható.
Ras-I-ban már én sem bízok Hozzájuk jöhetne esetleg Trufant, vagy Jamar Taylor, Hayden, Jon. Banks a cb draftpiacról. Azzal én kiegyeznék.
Jók leszünk. Go Pats !
2013. 04. 15. 20:12
cspeti98
Mathieu-t kihagytad. :)A 3.körben jó lehet,mert egy igazi playmaker játékos.
2013. 04. 15. 20:32
daelaci
Annyit hozzátennék, hogy Ballard-nak nincsen jelenleg szerződése a csapattal.
2013. 04. 15. 20:59
BaP
http://bostonherald.com/sports/patriots_nfl/new_england_patriots/2013/04/pats_taking_it_slow_with_te_jake_ballard

e szerint még 3 évig kontrolálja a Pats Ballard játékjogát ....
2013. 04. 16. 18:54
daelaci
Lehet hogy kontrolláljuk a játékjogát, de ettől még ebben a pillanatban még nem rendelkezik szerződéssel. Ennek biztos megvan az oka.
2013. 04. 16. 20:26
BaP
nyilván ugyanaz, amiért a visszatérését szándékosan belassitják ... a térde ...
ha egészséges, és a korábbi szinten hadrafogható lesz, lesz kontraktja is, és gronk helyén v mellette rulez lesz ...
reményeim szerint..
2013. 04. 16. 21:44
daelaci
ebben lehet valami :)
2013. 04. 16. 23:10
_bb
Van szerződése. A Giantstől megörökölt, ha minden igaz. Cap charge: TE Jake Ballard: $555,000 (http://espn.go.com/blog/boston/new-england-patriots/post/_/id/4739839/patriots-roster-by-cap-charge)

Olyan meg nincs, hogy nincs szerződése, de 3 évig kontrollálja egy csapat egy játékos játékjogát :S
2013. 04. 16. 23:15
_bb
Első pontban leírtak szerint csak 2014-re válhat RFA státuszúvá, mert nem volt eleget az aktív rosteren eddig karrierje során. (http://espn.go.com/blog/boston/new-england-patriots/post/_/id/4739959/quick-hit-thoughts-around-nfl-pats-142)
2013. 04. 16. 23:40
daelaci
Hozzászólás a(z) Sanders nem lett Patrióta bejegyzéshez