Menetrend

Sérült- és edzésriport

2009. 11. 27. 22:18
Szerző: Danna
Kategória: Hírek
A Hálaadásra való tekintettel, a csapat a mai napon tartotta az első igazán komoly edzését. Tegnap ugyanis bár adtak ki edzésriportot, edzés azonban nem volt. A csapat a zárt edzőpályáján készül a Saints elleni mérkőzésre.
A mai nap egyik fontos híre: az újságírók látták Fred Taylort az öltözőben, aki beszámolók szerint nem sántított és kötés sem volt a lábán. Nem állt meg beszélgetni az újságírókkal, így megkérdezni nem tudták tőle hogy hogyan érzi magát, azonban számukra úgy tűnt, hogy már nincs messze a játékos visszatérése. Érdekességként beszámoltak még arról, hogy az edzésen Light mint LT, LeVoir pedig mint RT volt a pályán. A mai edzésen hárman nem vettek részt, a már említett Fred Taylor-on kívül Julian Edelman és Sebastian Vollmer. Did Not Practice WR Julian Edelman (forearm) RB Fred Taylor (ankle) OT Sebastian Vollmer (head) Limited participation WR Sam Aiken (hip) LB Eric Alexander (groin) TE Chris Baker (shoulder) LB Tully Banta-Cain (groin) NT Ron Brace (ankle) S Pat Chung (head) DE Jarvis Green (knee) OT Nick Kaczur (ankle) C Dan Koppen (knee) OT Matt Light (knee) RB Sammy Morris (knee) G Stephen Neal (head) LB Rob Ninkovich (knee) DE Ty Warren (ankle) OLB Pierre Woods (groin) Full participation QB Tom Brady (right shoulder) CB Shawn Springs (knee) TE Benjamin Watson (knee) Forrás: ESPNBoston - New England Patriots Blog

Hozzászólások

2009. 11. 27. 23:53
Cheater
Nem is tudtam,h Vollmer megsérült!;( Tud vki segíteni részletekkel?
2009. 11. 28. 01:28
Wakkow
Előző meccsen kicsit összefejelt valakivel és volt egy agyrázkódása, de reméljük hogy semmi komoly.
2009. 11. 28. 08:36
Cheater
2009. 11. 28. 11:13
Hát, ha a jelzett sérülések miatt a fenti listából senki nem játszhatna, elég reménytelennek tűnne a helyzet. Még szerencse, hogy pl. Brady már nagyon régen volt "egészséges", mégis mindig játszott :)
2009. 11. 28. 13:36
"Full participation" = valószínűtlen, hogy nem játszanak.
"Limited participation" = 50-50%
"Did Not Practice" = 75% hogy nem fog játszani.

Ez persze csak amolyan irányvonalak, mert Taylor biztos, hogy még mindig OUT lesz, és a korai edzésriportoknál még ki lehet maradni pihentetés miatt is.
2009. 11. 28. 18:43
Edelman ma már edzett, Vollmer és Taylor viszont még mindig nem.
2009. 11. 28. 19:10
Vollmer hasonló cipőben járhat, mint Neal a Colts meccs után. Levoir/Light lehet a beugró bár nem tudom utóbbi milyen állapotban van, mert ugye a Jets ellen sem ő állt be csereként Vollmer helyére. Lehet, hogy biztonsági játék lesz hétfőn és LeVoir kezd LT-ként.

Kár ezért a fejsérülésért ha meccset kell kihagynia, mert Vollmer további értékes rutint szedhetett volna össze az év hátralévő részében.
2009. 11. 28. 19:12
Pat Patriot
Sziasztok!

Honnan szerzitek be a riportokat? Addig oké, hogy www.patriots.com, de ott van minden... Csak hogy ne kelljen már rákon át keresgélnem... Köszi! Minden jót!

Ja, és az a csapat, amely nem tudja megverni a totál béna Raiderst, az nem hiszem, hogy az AFC 2. helyén tudna végezni... Bár nem annyira nehéz a további sorsolásuk (otthon a Lions, a Browns meg a Chiefs, idegenben meg a Chargers, a Vikings és a Jets - még legalább két vereséggel számolniuk kell (természetesen a Chargers meg a Vikings ellen). Én azt hiszem, hogy az a Colts elleni meccs nagyon jót tett a srácoknak. Szerintem meglesz a második hely a végén. Még a Steelers kieséséért szorítok. Talán Polamalu nélkül össze is jön nekik. Big Benről tud valaki valamit? Állítólag megsérült... Go Pats!
2009. 11. 28. 19:17
Pat Patriot: ott vannak a cikk alján mindig a linkek. :) a patriots.com -on kívül eddig főleg a boston.com Patriots-os híreiből dolgoztunk. A héten viszont megkaptuk az ESPNBostontól is az engedélyt, úgyhogy most már onnan is tudunk híreket átvenni. :)

BigBen legutóbbi hírek szerint nem fog vasárnap játszani agyrázkódás miatt. Aztán majd kiderül...
2009. 11. 28. 19:22
Pat Patriot
Oké, köszi. Nem tudom, miért nem láttam eddig... Na mindegy. Közben megnéztem Roethlisbergert. Sajnos teljes értékű edzésmunkát végzett... Remélem, Ray ad neki vasárnap...
2009. 11. 28. 20:01
Azóta már van fejlemény: http://profootballtalk.nbcsports.com/2009/11/28/glazer-roethlisberger-out-with-concussion/

E szerint biztosan nem fog játszani vasárnap, Dixon kezd. Glazer-nek lehet hinni.
2009. 11. 28. 22:10
norbertobaggio
Azt szeretném kérdezni ,hogy kik jogosultak különbőző cikkek írására az oldalon? És akkik írnak cikkeket ők hogyan kerültek olyan pozicióba, mit csináltatok azért hogy írhasatok?
2009. 11. 28. 22:27
bradyfan
norbertobaggio,
Elég elrugaszkodott ötlet, de lehet , hogy jelentkeztek az oldal üzemeltetőinél. :D
2009. 11. 28. 22:35
norbertobaggio: van egy induló szerkesztői csapat, akiket az oldal ötletének megszületésekor (igen, én voltam az a lángelme aki ezt az egészet kitalálta :D) megkerestem és örömmel mondtak igent. Ők azok voltak, akiket különböző fórumokról megismertem.
Mivel közülük sokaknak azóta megváltozott az élete és kevesebb szabadideje lett, így új embereket kerestünk. Nemrég jelent meg a cikk, amibel kértem h jelentkezzen az, akinek van kedve hozzá. Jóval több jelentkezés érkezett, mint amennyi emberre szükségünk volt, de természetesen az ő nevüket is elmentettem, hogy ha szükség lesz újabb emberekre, akkor ők lesznek azok, akikhez fordulni fogok. Ennyi. :)
2009. 11. 28. 23:22
norbertobaggio
Köszönöm szépen a felvilágositást!!!!
Hozzászólás a(z) Sérült- és edzésriport bejegyzéshez