Menetrend

Hírek röviden - Spikes és Wright újra edzésben

2011. 08. 31. 00:13
Szerző: DoM
Kategória: Hírek
MLB Brandon Spikes és DT Mike Wright augusztus negyedike óta először volt aktív részese az edzésnek. További jó hír a védelem számára, hogy Dane Fletcher, Spikes tartalékja is visszatért, miután a második felkészülési meccsen hüvelykujját törte. A Lions elleni találkozón megsérült Wes Welker (nyak) és Dan Connolly (boka) viszont hiányzott. Leigh Bodden, Jermaine Cunningham és Stevan Ridley még mindig a távollévők táborát erősíti. Különösen Ridley helyzete lehet aggasztó, mert látogatáson volt a csapatnál RB Kevin Smith, akinek egy térdsérülés vetett véget hamar ígéretes karrierjének a Lionsnál. Vélhetően csak információgyűjtés miatt léptek vele kapcsolatba. A poszt iránt mutatott érdeklődés azonban nem ad feltétlen bizakodásra okot a BenJarvus Green-Ellis és Danny Woodhead mögötti futók egészségét illetően.

Hozzászólások

2011. 08. 31. 08:26
Tzimisce
Kérdésem lenne: Ilyenkor már nem érdemes PUP-on tartani azokat akik még nem tökéletesek? Mert ők ugye nem számítanak bele a majdani 53-as keretbe. Vagy tökmindegy, mert utána már igen, és így is úgy is cutolni kell valakit?
2011. 08. 31. 08:59
zinedine5
Szerintem a négy embert (Brace, Deadrick, Faulk és Cannon) mindenképpen PUP-on fogja kezdeni az évet és így nem számitanak majd az 53-ba. 0 edzéssel és gyakorlatilag úgy, hogy egyik sem lenne automatikusan kezdő inkább tartaléknak gondolnám őket arra az esetre, ha valaki kiesik. Akkor majd jöhetnek október végétől, november közepétől.
Ha most aktiváljuk őket, akkor beleszámítanak majd az 53-ba.
2011. 08. 31. 09:06
A második kérdést nem értem.

Jelenleg PUP-on Deaderick, Brace és Faulk van, míg NFI-n Cannon. Róluk az utolsó szűkítésnél kell dönteni, hogy mennek a reserve listákra, és így csak az alapszakasz 7. hetén lehet őket aktiválni - előbb semmiképpen (ha a 7. héten sem lesznek készen, akkor IR és vége az idényüknek) VAGY rajtamaradnak az aktív rosteren, így beleszámítanak a limitbe, és bármikor bevethetőek lesznek.
2011. 08. 31. 12:17
TÖRÖLT
2011. 08. 31. 14:22
TÖRÖLT
Látszik Amerikában akadnak még agyalágyultak az egyik a hozzászólásában megtippelte az eredményt :D :D

GIants: 77 Pats: 3

Most vagy ennyire utál minket vagy ennyire Giants szurkoló :DDD
Hozzászólás a(z) Hírek röviden - Spikes és Wright újra edzésben bejegyzéshez