Menetrend

Tank szezonjának vége, Shoate-vel erősítik a keretet

2008. 08. 10. 00:39
Szerző: temp
Kategória: Hírek
Tank Williams (linebacker/safety) szezonja azelőtt végetért anélkül, hogy bemutatkozott volna új csapatában. Az idei offseasonban érkezett játékos az első előszezon meccsen térdsérülést szenvedett, aminek következtében a csapat IR listára helyezte. Bár Williams nem számíthatott kezdő pozicióra mindenképpen komoly érvágás a kiesése, mivel a védelem számára komoly variációs lehetőséget jelenthetett volna a sokoldalú játékos, aki a 3-4-es védelemben belső linebacker és safety poszton is használható. Jeff Shoate a Denver Broncos 27 éves (178cm, 84kg) defensive backje került Williams helyére. A cornerback és safety poszton is bevethető játékos a San Diego State Egyetemről került 2004-ben a draft 5. körének 152. választottjaként a Broncoshoz, ahol 4 év alatt összesen 14 meccsen lépett pályára (11 szerelés, ebből 8 szóló). Shoate igazolására magyarázatot jelenthet az, hogy a csütörtöki előszezon meccsen Ellis Hobbs, Jason Webster, Mike Richardson és Jonathan Wilhite sem lépett pályára valószínűleg sérülések miatt.

Hozzászólások

2008. 08. 10. 19:28
bradyfan
Hát ez baromi rossz hir. Nekem személyszerint williams volt a titkolt favoritom és ugy gondoltam h meghatározo játékos lehet. Nagyon sajnálom őt.
2008. 08. 11. 07:16
pat68
Mikor még nem nálunk játszott is tetszett a játéka és örültem amikor meghallottam a szerződtetését. Most kicsit csalódott vagyok,hogy nem játszhat. Jobbulást Tank!
Hozzászólás a(z) Tank szezonjának vége, Shoate-vel erősítik a keretet bejegyzéshez