Menetrend

THPFC Podcast 15 Dolphins után

2017. 01. 03. 21:34
Szerző: Spigo
podcastA miami elleni győzelemmel megvan az AFC első hely, immáron hatodszor. Ez egyébként a San Francisco és Denver mögött a harmadik legtöbb. Megvolt a Black Monday és jelenleg 6 csapat is vezetőedzőt keres. Természetesen szóba került néhánynál Josh McDaniels és Matt Patricia is. És bár a Patriots pihen, azért elkezdődik a rájátszás, így ezen a héten ezzel is foglalkozunk az előbb felsoroltak mellett.Hozzászólások

2017. 01. 04. 12:52
Kornél13
Először is B.U.É.K. minden kedves Pats rajongónak!
Az edzőkkel kapcsolatosan lenne egy észrevételem! Nagyra értékelem mind JMD mint MP munkáját, remélem egyiktől sem fogunk megválni, illetve ők sem fognak távozni még pár évig!
Ami az észrevételemet illeti: Félreértés ne essék, tudom, hogy JMD egy zseni!! Nagyon jó az O, amit összerakott, DE valahogy úgy érzem, mintha minden pozitívumot JMD érdemeként értékelnének az emberek, míg ha valami hiba van, vagy rossz a teljesítmény, akkor még csak fel sem merül a neve. Példa erre a tavalyi szezon támadófala és futójátéka, amiért mindenki a fal edzőt, cannont, blountot... hibáztatta csak OC-t nem! Természetesen úgy gondolom, hogy egy kiváló edző, az egyik legjobb OC!
2017. 01. 04. 13:02
Én úgy emlékszem, hogy JMD anyukája elég sokszor szóba szokott kerülni itt a kommentek közt és a chaten is.
Legalábbis a korábbi években, idén nem sok fogást lehetett találni rajta. :)
2017. 01. 04. 13:35
Kornél13
Ebben az esetben az "akkor még csak fel sem merül a neve" fordulatot tessék tárgytalannak tekinteni :)
2017. 01. 04. 14:19
Kornél13
+a megjegyzésemet nem a pats.hu szakavatott szerkesztőire és olvasóira tessék érteni
2017. 01. 04. 15:58
2017. 01. 04. 16:41
Whitealert
2014-es szezon első felében kapott hideget-meleget JMD. Bár akkor a playhívás általában középső futás, középső futás hosszú passz volt, amit egy csomo 3rd&out-ot eredményezett. Akkor nekem is elegem volt belőle, de most valahogy jobbak a playhívások, a futások jobban ülnek, sokkal jobb a támadófal, szóval minden happy :D
2017. 01. 05. 00:41
hopi46
JMD zseni titulusa enyhén szólva túlzás,de kétségtelen, hogy egy kreatív, jó OC és szerintem Ő csak ennyi.
Én az alája dolgozó két edzőt tartom félelmetesen jónak. Scar és Daboll, a fal és a TE-ek edzője biztosította idén JMD play-einek "szárnyalását".
Nézzétek meg akárcsak az utolsó miami meccsünket, szinte minden támadó play-ünk 6-7 fős "elrettentő" óriás fallal indult, ami sokszor kiegészült az idén kiváló Develin emberfeletti, kíméletet nem ismerő "takarításaival". (Blount nem véletlenül futott a szezonban annyi yardot és TD-t amennyit.)
Scar és Daboll sohasem volt HC, de az utóbbi még lehet nálunk először OC és később akár HC is, főleg, ha JMC esetleg elmegy. Daboll kb. u.annyi idős mint JMC és rendkívül sok tapasztalata van a támadó játék minden területén (Volt már OC, volt WR és QB edző, most TE edző, sőt volt védő edző asszisztens is.)
Ahhoz, hogy JMC jó play-eket "álmodhasson" ilyen speciális szakemberekre van szüksége. Remélem ezt Ő is tudja.
Egy NFL csapat sikere szvsz egy találmány sikeréhez hasonlítható. Jó "feltalálók" és kreatív "mérnökök" valamint fegyelmezett "szakmunkások" kellenek hozzá. Valahogy így látom Én a Pats "Tedd a dolgod..." filozófiáját is.
2017. 01. 05. 13:11
komzoz65
Szerintem ebben a hozzászólásodban most sok igazság van. Azért az idei O emberanyagával és segítő edzőivel (és BB atyai támogatásával) nagyjából nagyanyám is odaért volna a PO-ba. Kétségtelenül jó kis hívásaink vannak időnként, és a legkomplexebb playbook is a miénk, úgyhogy vannak érdemek, de mindez egy hatalmas csapatmunka eredménye is.

Az igazi vizsga a következő - nagyon bízunk benne - 3 döntő meccs lesz. Most kell majd újat és jót mutatni. Benne van a pakliban egy elsöprő játék lehetősége, mert idén sok tartalék maradt az O-ben majd minden meccsen. Az, hogy minden másodikra hozzávágja TB a lasztit Edelmanhez, mert Gronk kiválása óta azért ez is igaz, az még azért turbózható. Úgyhogy bízom abban, hogy most megy majd fel igazán az ázsiója. Mint a 2014-es PO. Mert az volt az igazi mestermunka.
2017. 01. 05. 14:02
cspeti98
Ebben sem igazán értek egyet Veled, mint ahogy sok más dologban is volt már eltérő véleményünk, de nem baj, ettől szép, főleg, hogy jókat szoktunk róla vitázni. :) Lehet, hogy JMD valóban nem zseni, de a jelenlegi infók alapján simán benne van, hogy az, nyilván ez csak akkor derül ki ha HC lesz, de ha ott megég az nem jelenti azt hogy a liga talán legjobb OC-je. Nem véletlenül monjda azt Brady, hogy nem szeretné, hogy elmenjen. Abban igazad van, hogy Scar és Daboll is nagyon kellett hozzá, de hiába a kiváló munkájuk, ha nincs egy zseniális OC-d aki tudja használni a TE-ket, Develint vagy a 6-7 fős Oline-t. Egyébként JMD a bukása óta ebben fejlődött a legtöbbet, sokkal jobban dolgozik csapatban, nem úgy gondolkozik, hogy majd megold mindent egyedül, persze ettől még megéghet HC-ként megint, de most úgy gondolom, hogy aki elviszi nagyon jól fog vele járni, ugyanúgy, ahogy Patriciával. Abban viszont egyetértünk, hogy Daboll alkalmas lehet a pótlására, úgyhogy lehet az elején szenvedés, de utána se áll meg az élet.
2017. 01. 04. 13:14
fandorin
Még a Ravens meccs előtt jósoltam egy HOU-MIA mérkőzést, ami majdnem be is jött. Mi mindent megtettünk, hogy segítsünk a delfineknek, ezért most azt jósolom, hogy ők segítenek nekünk, és eltakarítják a Vasast. (egyszer már csúnyán elbántak velük) Utána már csak az kell, hogy a KAN-t valaki eltüntesse, erre a HOU vagy az OAK nagyon alkalmasnak tűnik. (miért ne) Szóval a jóslat bekövetkezése esetén én is kérnék két Gillette-penge csomagot. Ha a döntőt a DET ellen játsszuk, akkor végeredménytől függetlenül hármat!
2017. 01. 04. 13:58
Andydaro
Szerintem a támadófal javulása miatt tart ott az offense ahol tart, és ezt a visszatérő edzőnek köszönhetjük.
Szerintem ezt nem az oc-nak az érdeme, tavaly láthattuk az ofalat, Blount középső falbafutásait, Brady terorizálását, idén ez majdnem megszűnt, szóval, szerintem Scar edző teljesítményét kellene kiemelni.
2017. 01. 04. 14:30
cspeti98
Arról nem JMD tehetett, hogy tavaly nem működött az Oline, sokkal inkább DeGuglielmo, ő már nincs is itt. Hozzátenném, hogy amíg nem vált kórházcsapattá az offense, addig JMD fantasztikusan palástolta a támadófal gyengeségét egy kitűnő playbookkal úgy, hogy a fal miatt nem működő futójátékot kiváltotta gyors passzokkal, valamint ezzel védte meg Bradyt is az összetöréstől.
2017. 01. 04. 20:54
fatman
2017. 01. 04. 20:11
balazsgarazs74
2017. 01. 04. 18:41
max350
Edelman a hét támadója az AFC-ben!
2017. 01. 04. 23:56
anti pass
Tegnap végignéztem az összes NFL edző életkorát: BB(64) benne van a legkorosabb háromban. Első Caroll(65). Második Bruce Arians(64).
2017. 01. 05. 00:29
Tibi Twelve
Ha Coughlin visszajön, akkor BB 6 évvel elmarad a legöregebbtől.Még sok van BB ben is, megunni meg egyhamar nem fogja
2017. 01. 05. 10:50
Tzimisce
Az öreg rókák. Nem véletlen, hogy a legnagyobb taktikai csatákat a PC-BB meccsek hozzák.
2017. 01. 05. 03:15
Whitealert
Srácok, eddig ez az év legjobb podcastje volt! :D

Paul43, hogyan lettél edző? Ha jól emlékszem már említetted, hogy safety poszton játszottál, gondolom ez volt a kezdet. Ha nem túl személyes a következő podcastben egy pár percet rá tudnál áldozni, hogy elmeséld a sztorit? Ha nem túl személyes kérdés érdekelne, hogy főállásban csinálod vagy Németországban nem lehet megélni belőle?
2017. 01. 05. 11:56
torokszabolcs
Ismét nagyon jó a szöveg, uraim!

Ajánlom figyelmetekbe:
https://www.youtube.com/watch?v=MoKClIrWzhk
Hozzászólás a(z) THPFC Podcast 15 Dolphins után bejegyzéshez