Menetrend

THPFC Podcast 46- Super Bowl után

2018. 02. 11. 21:57
Szerző: Spigo
Kategória: Egyéb

Első vasárnap foci nélkül, úgyhogy kihasználjuk a rést és podcasttal töltjük be az űrt. A THPFC podcast 46-ik adásában természetesen beszélünk a Super Bowlról, Butlerről, Gronkowskiról, McDanielsről. Végig megyünk az offseason fontosabb dátumain és ránézünk a játékoskeret helyzetére is. 

Hozzászólások

2018. 02. 12. 10:36
dartib83
hova tűnt Malcolm Butler? :)))
2018. 02. 12. 11:27
balazsgarazs74
+100
2018. 02. 12. 11:28
balazsgarazs74
ezt +100-t "vakony" nyomtam, de így is jó lett :)
2018. 02. 12. 11:28
balazsgarazs74
2018. 02. 12. 23:47
hopi46
Nem igazán értem, hogy a valóban pocsékul játszó védelemből miért az alig játszó cseréket(!) "hordjátok" le. Bademosi 11, Richards 16 snap-je a 75-ből nem sokat számított a "megváltáshoz". Miért nem a 60-100%-os snap résztvevő kezdő def.11-et "veséztétek" ki ill. valamint azt, hogy az eddigi meccseken viszonylag jól teljesítő két védőfal ember miért játszott olyan keveset: A.Butler 13 snap, Wise 6 snap. (A gameboook szerint nem sérültek meg.)
2018. 02. 13. 08:24
Arsenal
Hopi, azért nyugtass meg, hogy a "régi" éned nem veszett el. Az SB óta nagyon dicsérő vagy, vagy ez csak a holtszezonra vonatkozó éned?:D
2018. 02. 13. 15:16
hopi46
Egy énem van. :) Sokakkal ellentétben Én a szezon végeredményével elégedett vagyok (Nekem várakozáson felüli), de sok mindennel nem. A holtszezonban biztosan kifejtem, ha szükségesnek látom. :D
2018. 02. 13. 08:35
Szerintem a kezdő védelmet is kiveséztül. Elmondtuk, hogy Butler nem játszatása, minlyen "lavinát" indított el.
Wise-nak agyrázkódása volt, nem is edzett szinte semmit, de az ő mellőzése és A.Butler-é is, kapcsolódhaz ahhoz, amiről szintén beszéltünk, hogy M Flowers 10 playben is pass rusher volt end posztról.
Beszéltünk, hogy trágyák voltak a szerelések és Paul még a nagy kedvencét McCourty-t is elővette.
Robertset is említettük és azt is, hogy hiába jön vissza Magastorony, korai LB draftot várunk.
2018. 02. 13. 12:04
Lalika
Igen ott a pont. Egy embert kivonsz és máris legalább három játékos játszik olyan poszton ami nem az erőssége. Szóval borult a forma és ezt csak a vak nem látta volna meg. Az Eagles burkoltan meg is köszönte Butler padoztatását.
Na de ami engem még mindig baromira érdekel, hogy mindenki szerint is jó döntést hozott BB? Létezik, hogy BB inkább hagyja a p*csába a 6. gyűrűt csak, hogy tartsa magát az eddigi elvárásaihoz? Mert ezek szerint létezik, hogy BB meg sem próbálja a "beteg" beöltözött egy speciális játékot pályán lévő CB-jét legalább pár játék erejéig a pályára zavarni és azt mondani a végé, hogy látjátok megégették rendesen 3-4 játékban is és ezért lehoztam mert gyengébb mint Bademosi vagy a többiek. De még ezt sem tette meg még akkor sem amikor nyakig ért a sz*r. Vagy ennyire vakon bízott abban, hogy majd az Offense hozza a mérkőzést???
2018. 02. 13. 12:38
balazsgarazs74
Bill mindenkit elővesz a csapatból ha hibázik. mindenkit. akár többször is.
most egy kicsit ő van soron. innen-onnan kapja az ívet, de túl fogja élni. gondolom reagálni is fog rá.
Mindent ugyan úgy fog továbbra is csinálni mint eddig. :)
2018. 02. 13. 15:20
hopi46
Hát Én Bademosi-t és Richards-ot meg sem említettem volna, hiszen gyakorlatilag nem is játszottak, de mindegy.
2018. 02. 13. 15:47
nszgergo
Nem akarok vitázni, tényleg...de...migint mi ez a kifordított gondolkodás?
Nem nézem vissza a meccset, mert nem tudom...de egyszer is elég volt látni, hogy beleégjen az agyamba Richards minden egyes megmozdulása. Szval ha nálad ilyen a gyakorlatilag nem is játszott, akkor ennyi erővel én is rohangálhattam volna ott ennyit, nem miattam kaptunk volna ki... mert gyakorlatilag nem is játszottam... most komolyan, őszintén, ha vki pl csak 2 snapet van fenn összesen, de mindkettőn kapunk egy TD-t miatta, akkor őt meg se említsük, hiszen a maradék összes többi playben nem hibázott, ahol fenn se volt? Ebben mi a logika? Ennek semmi értelme, őszintén, kár volt leírni is...
2018. 02. 13. 21:31
hopi46
Te vitázni akarsz, mert és szinte gyűlölöd Richards-t (jogod van hozzá, de akkor azt írjad!), és az írásod szerint minden mozdulatát figyelted annál a néhány snap-nél amikor fent volt. A többi 49(!)snap-nél miért nem figyelted a LB-eink és többi védőink kóválygását, miért nem égtek azok is az agyadba, noha legalább 5x annyit hibáztak?
Te egyetértesz amikor a 45.-46. játékos hibáit "nagyítjuk", kiemeljük én meg nem - ennyi.
2018. 02. 13. 23:23
Tényleg hallgasd meg kérlek még egyszer a podcastet és figyelj oda hogy Robertsről, Flowersről is beszélünk. Meg a secondaryről is.
2018. 02. 13. 23:45
nszgergo
Nem nem, megint el vagy tévedve...
Tanulj meg olvasni, értelmezni, szövegérteni, mit tudom én, az talán segíthet...pontokba szedem, hátha így jobban megy:
1: kezdjük az alaphibával, miszerint a podcastben csak róluk van szó hű de negatívan: ez nem igaz, hallgasd meg újra! Ha már nem hiszel itt többünknek, vagy épp a készítőnek, aki volt szíves leírni ide Neked külön...
A hozzászólásom pedig még csak nem is erre a hibára vonatkozott, hanem arra a képtelenségre, h 10+ snap, ahol hibát hibára halmoz vki, nem jogosít fel minket, szurkolókat arra, hogy kritizáljuk az embert. Szerinted...
2: Én egy szóval nem mondtam, hogy gyűlölöm...és nem kifejezetten őt figyeltem, hanem a labdát, és mikor láttam, h megint mekkorát hibázott a labdaközelben az egyik védőnk, akkor láttam szegénykémnek a számát... tehát hibázott, és rémlik, sajnos... ezek után hülyeség arról beszélni, h ne is emlegessük fel, mint "bűnöst".
3: Én megint csak egy szóval nem írtam, hogy nem figyeltem a többi védőnk kóválygását, ezt csak és kizárólag Te állítod...Képzeld, mikor Richards épp nem volt pályán, akkor becsuktam a szemem, nehogy lássam a meccset! Jah nem, sajnos láttam minden borzalmat, és lentebb ki is fejtettem, h védelem mint olyan nem volt a pályán. De persze ehhez is szövegértés szükséges ugyebár...
4: Én nem értek egyet azzal, hogy a kis játékos hibáit nagyítjuk, mert nem kell nagyítani, elég nagy volt az magától is! Arról valóban nem ő tehet, h pályára kellett lépnie. De ennek ellenkezőjét sem állítottam. Megintcsak... Csak Te akarsz itt védőügyvédet játszani.
Összegezve: Nem tudom mi bajod van, de hallgasd meg többször, meg olvasd el többször amihez hozzá akarsz szólni, az szerintem segíteni fog. Ezt az egészet, amire így fel vagy háborodva egy szóval nem említettem, mint ahogy a podcast sem volt ilyen (csak Nálad, érdekes)...
Szerinted mi nagyítjuk a hibáit és kiemeljük. Nos még ha így is lenne, abban van valami eredő jogosultság, mert hibázott. De amit Te írtál, az meg hülyeség, mert szerinted (és Te írtad, én tudok olvasni) meg se kell említeni, hiszen gyakorlatilag nem is játszott. Hogy lehet gyakorlatilag nem játszani, ha játszott? és rosszul?! Tehát megpróbálhatnál a kérdésemre válaszolni (olvasd el még párszor) olyan állítások helyett, amik nem igazak.
Ui: előző hozzászólásban az első mondatod nem értem, fordítsd le...
2018. 02. 13. 12:46
balazsgarazs74
2018. 02. 13. 15:34
nszgergo
Hát igen... nem véletlen a védőkről beszéltetek ennyit. Én inkább nem is mondok semmit róluk...
Hiába alszok rá jópárat, nem változik a véleményem...
Nézzük a pozitívumokat, én azt mondom a támadók még nem játszottak ilyen jól Super Bowlban. (tavaly talán, de szerintem nem)
Brady - zseniálisan játszott (mint a jó bor, ugye? :) ), annak az egy hibának a végén bele kellene férnie, lásd tavaly a pick6. Csak ez a végén volt na.
A támadófal - ez ellen a védőfal ellen az az egy hiba kiváló, el se hittem meccs közben hogy ilyen jól játszanak. Kellett hozzá hogy gyorsan szabadultunk a labdától, de nem ez a lényeg, hanem az eredményességük. Megcsinálták, amit kértek tőlük.
Elkapók - most komolyan Cooks nélkül lehozták azt, amit, egy rossz szavunk nem lehet. Nem tudom, hogy csinálták, mert nincs gyomrom visszanézni a meccset), de lemosták a pályáról a secondaryt.
Futók - itt meg csak a szokásos, playoff White, akihez felnőtt Burkhead is. Megintcsak nem ezen múlott.
Mintahogy nem a támadókon múlott. Mégegyszer, ilyen jó teljesítményre azért nem sokan számítottak ez ellen az Eagles védelem ellen, én se (bár vicces, h ez az offense fontos meccseken mindig underdog a védelmek ellen passzjátékot nézve..), de nem hogy rámcáfoltak, olyat űrszámokat raktak le az asztalra, amivel ezt a meccset meg kellett volna nyerni, bármilyen meccset, bármikor. Épp ezért büszke vagyok a fiúkra, mert csak emiatt mondhatjuk, hogy jó meccs volt. Mert jó meccs volt, csak rossz érzés mert nem nyertünk. Nem is haragszok én a védelemre se, mert nem az ő hibájuk, láttuk már év elején, hogy ez nem működik, most miért működött volna? Nem haragszok Butlerre sem, tett amit tett, volt már korábban is ilyen bünti a csapatban, de esküszöm, amire én emlékszem, ott csak egy félidő volt a bünti... ott kaptam csak sokkot, mikor félidő után sem jött fel... És akkor BB, rá sem haragszok. Mert neki köszönhetünk minden sikert, és egy zseni, és szeretjük, a hibáival együtt is. Azt is elhiszem, hogy ez volt jó a csapatnak, hogy 7 gyűrűvel meghúzhat egy ilyen lépést, de azért elég pofátlan dolog, h ilyen edzői döntés duma mögé rejtőzködik. Bár, ha úgy vesszük az is egy edzői döntés, h nem játszatja, mert ez volt vagy az :) Csak ki kell mondani, amit, így is úgyis mindenki tudja, h ő nem engedte fel...Szval nem haragszok rá, csak csalódott vagyok. Úgy érzem megloptak. Vagy nem tudom, hogy fejezzem ki magam. És ez nagyon rossz érzés. Nekem senki ne mondja, hogy ha van aznap este védelmünk is a pályán, akkor nem nyerünk. Ez a meccs úgy volt szoros, hogy konkrétan tényleg csak a támadók voltak a pályán, a védelem nem. Ez már kicsit ijesztő :) Na én ebből próbálok erőt meríteni, h ez a csapat ilyen erős, hogy csak magát képes megverni... Jövőre +HT, +JE +Cooks (egyem meg se kis lámpalázas volt) + draft és uccu neki, két évente is jó az a győzelem :P
2018. 02. 13. 17:12
max350
Ha kikapunk Butlerrel egy szavunk sem lehetne...de, úgy, hogy van még rendelkezésre álló ember a feladatra...na, ez a bajom...ezért van hiányérzetem! Nem tudom Butler mit csinált, de egy jó "parancsnok" bocsánat a kifejezésért, nem lehet annyira hülye, hogy, még, ha valami eget rengető baromságot is csinált, nem küldi "csatába" az egyik legtöbbet "harcoló" emberét...Könyörgöm, ez egy SB volt! Nem lehet valakinek ekkora egója, hogy azt a csapat elé helyezi! Az már más kérdés, ha vége a "harcnak", másnap mit is kap a renitens!!!!
2018. 02. 13. 17:29
balazsgarazs74
+1
2018. 02. 13. 18:06
Lalika
Csak magamat tudom ismételni: Létezik, hogy BB inkább hagyja a p*csába a 6. gyűrűt csak, hogy tartsa magát az eddigi elvárásaihoz?! Ezek szerint a fegyelem még egy SB-nál is fontosabb. Mert ha annyira gyenge Butler akkor feküdt volna az oldal vonal mellett infúzióval a karjában...de beöltözve toporgott és forgatta a fejét a sok elrontott védelmi játékon...
2018. 03. 08. 11:45
kalapur
sajnos ez létezik, és láttuk is, hogy ez van... :(
2018. 03. 08. 11:45
kalapur
sziasztok!

Egy FA előtti pletykákra, történésekre kitekintő Podcast lesz, vagy csak a piac nyitása után?
Hozzászólás a(z) THPFC Podcast 46- Super Bowl után bejegyzéshez