Menetrend

Tom Brady: A múlt nem komoly tényező a Ravens ellenében

2015. 01. 08. 08:30
Szerző: Danna
Kategória: Cikkek
A New England Patriots irányítója, Tom Brady nem tekint vissza a múltba, a Baltimore Ravens elleni rájátszásbéli szenvedésre a két csapat szombati főcsoport elődöntője előtt (szombat, 22.35 magyar idő szerint).

Brady a WEEI (Boston sportjával foglalkozó rádió adó- a szerk.) hétfőn jelentkező Dennis&Callahan showban nyilatkozott.

„Most minden teljesen más. Semmit sem tudunk megváltoztatni a múltból és ők sem. Nem tudunk behívni visszavonult játékosokat és ők sem. A mi mostani srácaink vannak az ő mostani srácaik ellen, a mi teljesen új csapatunk van az ő teljesen új csapatuk ellen.”

A Ravens állta a Patriots útját a Super Bowl felé a két csapat utolsó három rájátszásbeli meccsén kétszer is. Mindkét alkalommal a Gillette Stadionban nyert a Baltimore, az egyik egy 28-13-as meccs volt a 2012-es AFC döntőben.

„Vannak előzmények”-mondta Brady. „Van pár közös vonásunk, de mindkét csapat megalapozta már a saját arculatát. Ezt a meccs a 2014-es Patriots és a 2014-es Ravens játssza és mi megyünk majd tovább.”

 „Képesek leszünk felmérni néhány dolgot a rendszerükből amit valószínűleg alkalmazni fognak- ez mindig segít. Viszont az lesz meghatározó, mi történik majd a pályán szombat este nem az, ami a múltban történt.”

Brady az egész vasárnapot a Ravens film tanulmányozásával töltötte, mivel ez az év azon időszaka, amikor „minden követ fel kell fordítani”.

Bár a ez a Ravens már nem ugyanaz a csapat mint ami a legutolsó playoff meccsen a Patriots ellen szerepelt, ők is egy erős védelemre alapoznak.

Brady kiemelte, hogy DE Elvis Dumervile-nek figyelemre méltó szezonja volt 17 sack-kel. Dumervil-en túl a Ravens rendelkezésére áll DT Haloti Ngata -visszatért eltiltásából- valamint a két LB Pernell McPhee és Terrell Suggs is, aki olyan jó védő, amilyen jó egy védő lehet.

„Ez egy kőkemény defense, akik nem hagynak neked semmit-mondta Brady- ki kell mennünk és meg kell próbálnunk nyerni.”

Mint sok más csapat, néha a Patriots is szenvedett a szezonban olyan csapatok ellen, akik folyamatos nyomást gyakoroltak Bradyre.

A Patriots Super Bowl menetelésének szétzúzására a  Ravens lehet az AFC-ből a legjobban felszerelt csapat, de Bradynek elfogadja a párosítást mivel az év ezen időszakában kemény dolog bárki ellen nyerni.

„Úgy gondolom, minden csapat mindenre képes lehet- már ha ezeket a meccseket nézzük- bárki bármire képes lehet” - mondta Brady.  „Ha egy csapatot rossz időben kapsz el vagy gyenge focit játszol, vége az idényednek.”

„A legjobbnak kell lenned és a legjobb formádat kell hoznod. Remélhetőleg szombaton a legjobbunkat adjuk. Nagyon keményen dolgoztunk, hogy eljussunk idáig. Nem akarjuk ezt a munkát elpazarolni.”

„Tudják hogyan nyerhetnek, ez teszi őket nagy ellenféllé. Ez az, ami miatt izgalmas számomra. Nem szeretnénk, ha bármi közbejönne.  Azt gondolom, keményen megdolgoztunk azért, amit elértünk az idén. Most el kell érnünk a továbbjutást.„

Forrás: ESPN Boston

Fordította: Duna1479

Hozzászólások

2015. 01. 08. 08:37
vvvpi
...keményen megdolgoztunk azért, amit elértünk az idén. Most el kell érnünk a továbbjutást...

GO PATS!!!
2015. 01. 08. 08:52
nszgergo
2015. 01. 08. 10:01
DefenseFan
Akkor hajrá mindent bele. :-)
2015. 01. 08. 11:35
fejszee
kicsit off: lesz Pesten valami közös meccsnézés? úgy néz ki a hétvégét ott kell töltenem, és ahol megszállok nincs sport2 meg normális sávszélesség se :S
2015. 01. 08. 11:42
nszgergo
5 buktató, melyek keresztülhúzhatják a Super Bowl álmokat! cikk alatti hozzászólások közt van róla szó! (lesz) :)
2015. 01. 08. 11:48
fejszee
köszönöm a gyors reagálást!
2015. 01. 08. 12:39
fejszee
na, írtam oda is, hátha kapok pozitív megerősítést
2015. 01. 08. 12:08
Zandal
Győzni kell és kész! Bízom benne (vagy inkább tudom), hogy vasárnap majd minden károgó Ravens drukker a farktollait behúzva fog elbújni és csendben maradni, mert az elmúlt napokban minden fórumon nagyon nagy mellénnyel mondogatják, hogy tönkre vágják a Patriots-ot.
2015. 01. 08. 12:23
komzoz65
A múlt sosem komoly tényező természetesen, főleg megfelelő mentalitás esetén.Ráadásul tényleg nagy mértékben kicserélődött a csapat.

Bradynek mindenek előtt magát kell jó állapotba hoznia. Most van mélysége elkapásban, akadnak futók is, most a védelemben és a specnyazban is bízhat, most nincs idő hezitálni a múlton merengeni.

Érdekes ez, hogy tejfeles szájú kezdőként meg se reccent a terhek alatt, az utóbbi években már azért ezek a nyomasztó helyzetek, sokszor nem a legjobbat hozták ki belőle. Ezt régi Bradyt kell megtalálnia. De elég ha csak a Cincin ellenit előhozza.

És Gronk legyen veled!

2015. 01. 08. 12:45
loop80
2015. 01. 08. 13:22
A korábbi Brady magatartási mintákban szerintem alapvetöen benne volt az erös defenseáltal nyújtott valamilyen szintü nyugalom. Nem hiszem, hogy ma kevésbé bírná a stresszt, mivel most sokkal jobban olvas. Persze gyengébb a karja, meg stb, de az utóbbi években a D-ben nem lehetett kulcs helyzetekben megbízni. Szerintem idén ez változott. Összeállt egy olyan D amit legutóbb a Samual-Harrison-Bruschi-Vrabel-stb idökben láttam.
Kíváncsian várom a meccset. Igazság szerint nem fogok senkitöl sem megijedni, mer tmindenkit verni kell. És ha most továbbmegyünk és mondjuk Luck-nak luckja lesz és velük találkozunk, akkor mi lesz? Kiröhögjük, mert Luck és már levertük egyszer-kétszer? Akkor azért kell vele vigyázni, mert Manning vezette Broncos-on ment keresztül. Vagy féljünk Manningtöl, mert ö Manning? Pedig elvertük már egyszer idén.

Ezért mindegy, hogy kivel játszunk, kinek fekszik nem fekszik a stílusa. Mindegy ki jön nyerni kell, mert lehet agyban a leggyengébb csapat lesz a legerösebb és ök nyernek. Viccböl most képzeljünk el egy Panthers-Colts döntöt. Röhejes, de ha ök bejutnak, akkor sz@r lesz a SB vagy megemeljük a kalapunkat és azt mondjuk, hogy most ök voltak a legjobbak?
2015. 01. 08. 20:11
Lucius
+1
Valószínű. hogy az SB-t a Seahawks-al játszanánk, akik hasonlítanak a Ravensre, csak szerintem sokkal jobbak. Ha a Ravens-t nem sikerül leverni, ellenük esélyünk se lenne.
Ahogy elnéztem, a sérültjeink szépen rendbe jöttek. Minden adott néhány meglepő, nagy játékhoz a Pats oldalán, amivel el is dönthetik a meccset az elején. Nagyon remélem, hogy a + 1 hét alatt az edzők is dolgoztak, és erre a meccsre duplán felkészültek.
2015. 01. 08. 15:58
tkovacs0516
Pécsen esetleg valaki közös meccsnézés???
2015. 01. 09. 11:35
balimate
Tervezzük,hogy a csapattagokkal megnézzük a meccset. Eozinba akarjuk megnézni,mert a Szektorban buli lesz.
2015. 01. 10. 10:06
balimate
Változott. Becksben(Hungária eleje) leszünk 22:00 órától.
Hozzászólás a(z) Tom Brady: A múlt nem komoly tényező a Ravens ellenében bejegyzéshez