Menetrend

Training Camp 12. nap

2010. 08. 11. 21:01
Szerző: DoM
Kategória: Hírek
Az előszezon meccsük előtt megtartotta utolsó közös edzését a Patriots és a Saints. A játékosok teljes védőfelszerelést viseltek, de a gyakorlás tempója sokkal lassabb volt, mint az előző nap.
22. edzés – 16. teljes felszerelésben Általánosságban elmondható, hogy nagyobb hangsúly volt a csapatmunkán az 1-1 elleni feladatok rovására. A legforróbb pillanatok a Pats punt return gyakorlatok közben alakultak ki a „gunnerek” (= nekik kell levadászni az ellenfél returnerét a lehető legkorábban, kvázi elkapó pozícióból indulnak, hogy fair catchre kényszerítsék a returnert, vagy minél előbb a földre vigyék) és a „vice guyok” (= a gunnerekkel szemben állnak fel, és meg kell őket akadályozniuk az előbb leírt feladatukban) között. Elsősorban Jonathan Wilhite és Terrence Wheatley jeleskedett agresszivitásban. Hiányzók: Bret Lockett, Logan Mankins, Ty Warren, Derrick Burgess (ők nem voltak ott a pálya mellett sem); illetve Matthew Slater, Leigh Bodden, Terrence Johnson, Gary Guyton, Torry Holt, Ron Brace. Rosterváltozás: Darnell Stapleton foxboroi kirándulása tiszavirág-életűnek bizonyult. A helyére a futó Thomas Clayton érkezett vissza a csapathoz. Az edzésen térdgépet viselt. Sebastian Vollmer ismét teljes értékű edzésmunkát végzett, valamint Marques Murrell is visszatért azok után, hogy tegnap hordágyon hagyta el a pályát. Az edzés fontosabb jelenetei: 1. A Pats védőfal több variációt is használt. A kétemberes falban ismét Myron Pryor volt Mike Wright párja. A dime csomagban Devin McCourty, Pat Chung, Wilhite, Brandon Meriweather, Brandon McGowan és Darius Butler alkotta a secondaryt. 2. „End around” futás során Julian Edelman a belső kezében vitte a labdát, ami sok játékosnál egyszerű megszokás vagy kényelmi szempont, de ezzel elveszítik a lehetőséget, hogy azzal a kezükkel eltartsák a közelítő védőket. 3. Lassan hírértékét veszíti, hogy Dan Connolly a kezdő LG. 4. Aaron Hernandez fullbackként és vezető blokkolóként szerepelt a futók előtt. 5. Punt returnerek a Patsnél: Edelman, Brandon Tate, Taylor Price és Darnell Jenkins. 6. Tom Brady Wes Welkernek adott passza 4th & 6-nál volt a nap játéka a red zone-ban. Bradynek balra kellett kiforognia a zsebből, mert érkezett a Saints nyomás, és a gólterület hátsó bal sarkában találta meg elkapóját a labdával. Korábbi Pats játékos, CB Randall Gay volt a szenvedő alany. 7. Tully Banta-Cain mellett továbbra is sorozatos rotáció van a másik kezdő OLB poszton. Ezúttal Jermaine Cunningham kezdte a sort. 8. Red zone feladat során Alge Crumpler eddigi legszebb elkapását mutatta be egy Brian Hoyer passz során. 9. A Patriots Hírességek Csarnokának hamarosan legújabb tagja, Sam Cunningham is ellátogatott az edzésre. A Pats következő programja a Saints elleni előszezon találkozó a Gillette Stadiumban magyar idő szerint péntek hajnalban 1:30-kor. Forrás: Andy Hart

Hozzászólások

2010. 08. 11. 21:33
lolvin
Egy valamivel nemigazán vagyok kibékülve, mért játszik Hernandez FB pozicióban? Mi célunk ezzel? Egyrészt féltem, h még összetöri magat, másrészt meg a méreteivel se vagyok kibékülve, a sulya kb megvan hozzá, esetlég még egy 10-15 font elférne rajta, de nem magas ő egy kicsit FBnek? 6-2 még elmegy FBnek?

Vagy csak a csapat annyira el akar menni passz irányba, h még fullbacknek is egy TE-t (aki kvázi WR) rakunk a csapatba?
2010. 08. 11. 21:44
Hernandez típusú tight endeket gyakran használják H-backként, aki a LOS mögött pár yarddal, és a támadófal szélső vonalán belül vmelyik oldalra kicsit eltolva áll fel a futó előtt, egyik kezével a földön, hogy innen segítség blokkolással a futót.

Főállású fullbacket kizárt, hogy alkalmazna a csapat, ezért kell ilyen köztes megoldás, mint Hernandez vagy éppen Thomas Williams. Ez még mindig jobb, mintha csak egy falembert állítanának oda.

Hernandezt ilyen szerepkörben snap előtt mozgásokkal (motion) jól lehet majd használni kreatív módon, vagy éppen Crumplert.
2010. 08. 11. 21:58
arapum
Mennyi esély van arra, hogy megegyezzenek Mankinssel, illetve nem okoz problémát neki, hogy nem edz? Illetve nem a csapattal edz.

Nehéz megmondani. Vagy túlfizeti a Pats hosszútávú szerződés keretében vagy Mankins aláírja a tendert. Egyik sem túl valószínű. Edzés terén nyilvánvaló, hogy van negatív hatása, de én nem értékelném ezt az aspektust túl egy belső falembernél. - DoM
2010. 08. 12. 01:00
nosbiglem
2010. 08. 12. 01:08
nosbiglem
2010. 08. 12. 01:10
nosbiglem
2010. 08. 12. 08:31
Gomes..
Eképzelhető,h lehet majd korrekt streamet találni,ha mondjuk felkel az ember az éjszaka közepén egy előszezon meccs miatt..??
Vkinek vmi tapasztalat a korábbi évekből?
2010. 08. 12. 09:02
kyobalu
Háát igen ez itt a nagy kérdés...
Sajna az ESPN America a Baltimore meccset nyomja..Pedig azt hittem, hogy a Patriots előnyt élvez más csapatokkal szemben..Legalábbis tavaly még exclusive szerződése volt a csapatunknak a csatornával, hiszen majdnem minden meccsét élőben adták..Nem örülnék neki, ha ez megváltozott volna, hiszen csak ezért fizettem elő a UPC-nél!
Remélem lesz működő stream hajnalban..
2010. 08. 12. 09:45
lolvin
Bizonyosan lehet majd streamet találni, de én személy szerint inkább várok egy két napot és letöltöm HDben, van jónéhány játékos akinek figyelmet szeretnék szentelni, stream nézés közben meg alig látni valamit, nem is beszélve arról, h nem lehet megállitani, visszanézni...

Természetesen az egész csapat érdekel, de van néhány főleg fiatal játékos akire rendkivül kiváncsi vagyok,ti kire/kikre vagytok kiváncsiak?
Ime az én listam:
Hoyer elég sok lehetőséget fog kapni, én még hiszek benne, h akár ő lehet TB utódja három-négy év mulva.
Tate és Price, nagyon kiváncsi vagyok rájuk, Tateről eddig csupa jót lehetett hallani a TC során.
Butler, McCourty és emelett a talán meglepetés ember Wheatley lehet, eddig elég jó TC-t tudhat maga mögött, örülnék ha lenne valami a srácból, Wilhiteról már lemondtam....
Spice és Cunningham, Spice képességei felől nincsenek kétségeim, Cunningham meg még egyenlőre rejtély a számomra, tudom tőle nem idén kell sokat várni, de örülnék ha látnánk tőle egy két szép megoldást.
És végül az uj TE szekció, tölük sokat várok!
2010. 08. 12. 10:19
Bulow
DoM: szerinted mi lehet a Mankins ügy vége? Ha trade lesz, akkor a csapatnak csak másik támadó falemberre lenne értelme cserélni ugye... A hold-out szerintem senkinek sem érdeke...

Kaczurról nincs újabb hír? Ha komoly a sérülése, nyilván IR lesz, vagy egyelőre PUP. De ezt mikor érdemes bejelentenie a csapatnak?

Más: AD talált magának csapatot? én nem vettem észre...

Mankins ügyre itt a 6. hozzászólás. Kaczurról nincs új hír, csak a végső keretszűkítésnél fog kiderülni, hogy IR vagy PUP lesz belőle. Korábban nincs sok értelme. Adalius Thomasnak nincs csapata, én arra tippelek, hogy a kézsérülése egyszerűen nem jött rendbe, ami magyarázza a tavalyi gyenge játékát, frusztrációját, és a nulla érdeklődést más típusú 34-es sémát játszó csapatoktól, mert a 2009-es játékát nézve nehezen hihető, hogy elfelejtett volna focizni fél év alatt. - DoM
2010. 08. 12. 11:39
Üdv. Én úgy látom, hogy a "helyi" WBZ-TV adja élőben a Saints-Pats meccset, amerikai idő szerint este 7.30-10.30 -ig. Onnan kellene "továbbítani" valakinek ;)

http://wbztv.com/programming
2010. 08. 12. 21:22
88habi88
lolvin
nem Spikes az a Spice? :D
amúgy nálam is Tate, TE corp, DB corp, Chung, Spikes-McKenzie, Cunningham-Ninko-Murrel és Ted Larsen
váááááá de várom már :)
még 4 óra
2010. 08. 12. 22:03
lolvin
Spice az uj titkos igazolás, csak a meccs napján mutatkozik be:) ezt elb....akarom mondani elirtam :)
2010. 08. 13. 01:21
88habi88
semmi baj :D
amúgy Zolira is nagyon kíváncsi leszek, hogy melyik énét mutatja
gondolom azért fogunk puntolni :P
Hozzászólás a(z) Training Camp 12. nap bejegyzéshez