Menetrend

tuci-tuci próba

2015. 08. 18. 21:10
Szerző: tuci-tuci
Kategória: Egyéb

Hétfőn tartotta meg az edzőtábor 13. edzését a Patriots, amit ezúttal is teljes felszerelésben végeztek, összességében 9. alkalommal.

Hiányzók: WR Julian Edelman, WR Aaron Dobson, WR Brandon LaFell, CB Darryl Roberts, RB Travaris Cadet , LB Dane Fletcher, OL Ryan Wendell, C Bryan Stork, OL Caylin Hauptmann, DE Rufus Johnson, DT Joe Vellano, DE Trey Flowers, TE Jake Bequette, TE Scott Chandler, DT Chris Jones

Először hiányzott: nincs

Visszatérő: CB Logan Ryan, RB James White, RB Dion Lewis, LB Dekoda Watson, LB Eric Martin, OL Marcus Cannon, LT Nate Solder

Piros mezt viselt: nincs

Észrevételek:

1. Tre' Jacksont le kellett vinni a pályáról az edzés közepén. Átsétált a szomszédos üres pályára és lefeküdt a földre amíg az orvosi csapat odaért. Az orvosi csapat két tagja a lábára állította, csak tántorgott. Végül ráültették a kiskocsira és azzal vitték le a pályáról. Mint később kiderült, a hőség miatt lett rosszul, de később Belichick azt nyilatkozta, hogy rendben lesz.

2. Tom Brady 29 passzából 17 volt sikeres a csapatgyakorlatok során, illetve egy INT-et dobott. Ma csak 11-11 elleni játék volt.

3. Jimmy Garoppolo 13 passzából 9 volt jó, illetve ő is dobott egy INT-et.

4. Tarrell Brown jegyezte mindkét INT-et, ráadásul egymást követő játéknál, de meg kell jegyezni, hogy szituációs gyakorlat során esett mind a kettő. A támadók a 20-25 yardos vonalnál álltak fel, és meccsvégi szituációt gyakorolták, ahol az irányítónak a gólterületet kellett célba vennie, ezek a passzok nagy kockázatúak. Brady-nek 3 lehetőségből egyszer sem sikerült TD passzt jegyeznie, míg Garoppolonak 2-ből egyszer sikerült. Azonban Geneo Grissom valószínűleg sackelhette volna őt, mielőtt eldobta a labdát amiből Josh Boyce szerzett TD-t.

5. Brown az elsőt Brady ellen jegyezte. Duran Harmon beleütött a Bryan Tyms felé dobott labdába, amit Brownnak sikerült elkapnia. A következő játéknál, Garoppolo Amendolát vette célba, akin azonban szorosan védekeztek. A labdába Amendola beleért, amit aztán Brown ismét elkapott. Brown azután edzett ma, hogy vasárnap egy korábbi sérülés miatt nem tudta befejezni az edzést.

6. Rengeteg szituációs gyakorlat volt a terítéken ma, mindhárom egység számára. A támadók a meccsvégi szituációkat gyakorolták, mint például a 4 perces támadás illetve a korábban említett gólterületes gyakorlat. A 2 perces támadásokat is gyakorolták, illetve az amikor mezőnygól távolságba kellett jutniuk.

7. Érdekesség, hogy a szituációs gyakorlatok jelentős többségénél Brady kapta meg a lehetőséget. Ez is annak leeht a jele, hogy a csapat mindent Brady-re tesz fel amikor az alapszakaszra készül.

8. A 4 perces támadás során, amikor a támadóknak az óra lepörgetése volt a cél az előny tudatában, LeGarrette Blount áttört a védőfalon és 50 yardot futott a labdával, mielőtt az 1 yardos vonalon magától földre ment. Az edzők nagyon elégedettek voltak.

Blount
9. A speciális egység többek közt a safety utáni kirúgásokat gyakorolták, vagyis gyakorlatilag Ryan Allen puntolt. Ezen kívül gyakorolták az onside kicket, a lapos kirúgást, a magas ívű kirúgást és még sok egyebet. Volt olyan punt szituáció, amikor a saját gólvonalról kellett Allennek puntolnia, illetve olyan is, amikor a gólterületen kellett húznia az időt a punternek. Ezeket a szituációkat mindig jó nézni.

10. A következő játékosok szereztek elkapást Brady passzából: Brandon Gibson (4), Rob Gronkowski (3), Brian Tyms (2), Danny Amendola (2), Michael Hoomanawanui (2), Jonathan Krause (1), Dion Lewis (1), Boyce (1) és LeGarrette Blount (1)

11. Brady első 8 sikeres passzát 8 különböző célpont kapta el.

12. A következő játékosok szereztek elkapást Garoppolo passzából: Brandon Bolden (2), Josh Boyce (2), Michael Hoomanawanui (1), Rob Gronkowski (1), Jonathan Krause (1), Jimmay Mundine (1) és Danny Amendola (1).

13. Statisztikák a védelemből: Tarrell Brown 2 INT, Duran Harmon 1 passzvédekezés, Patrick Chung 1 passzvédekezés.

14. Brady-nek és a támadóknak volt egy nehéz időszaka az edzés elején, amikor 5 sikertelen passza volt zsinórban az irányítónak. Egyiknél nem dobta pontosan a labdát Tymsnek, Hoomanawanui elől Chung ütött el egy labdát, Krause elejtett egy passzt, pontatlan volt Brady amikor Slater volt a célpont, majd földhöz vágta a labdát egy screen játéknál, amikor azt jól olvasta a védelem. Brady-ék ezután válaszként zsinórban 10 sikeres passzt hajtottak végre. Köztük az első volt a legszebb, amikor az oldalvonal mellett Amendolát találta meg Brown őrizetében.

15. Jamie Collins sackelte volna az irányítót egy sikertelen hosszú passznál Slater irányába, ha megengedett lenne.

16. Garoppolo legszebb passzát Boldennek adta, aki egy wheel útvonalat futott a bal oldalvonal mellett. A következő játéknál azonban nem vette észre a teljesen üres Mundine-t amiből TD-t szerzett volna, ehelyett egy sikertelen átadás lett Harper irányába.

Gostkowski
17. Nate Solder először szerepelt a 11-11 elleni játéknál múlt hétfő óta. Sebastian Vollmer is jelentős lehetőséget kapott a csapatgyakorlatok során. Marcus Cannon pedig augusztus 2.-a óta először vett részt a 11-11 elleni gyakorlat során.

18. Nem sokkal Jackson rosszulléte után, Shaq Masonnek kellett büntetőkört futnia, miután túl hamar indult. Stork távolléte miatt a fal közepe a következőképpen nézett ki balról jobbra: Jordan Devey, David Andrews és Josh Kline.

19. Rendkívüli hőségben edzett a csapat, ami nagyjából 2 és fél óráig tartott. A legvégén a játékosok az edzőpálya mögötti dombon való futással vezettek le. Az edzés elején a pozíciós gyakorlatok során, Dave DeGuglielmo az egész támadófalat ugyanide küldte futni.

20. Brady és Belichick hosszasan, 5-10 percig beszélgetett a pálya távolabbi végén az edzés után. Nem tünt fel semmi különös a testbeszédükben, de ez nem egy szokásos dolog.

21. Julian Edelman, Aaron Dobson, Travaris Cadet és Scott Chandler az edés eleji átmozgatás, majd együtt kocogtak a csapattal, mielőtt egy távolabbi pályán kondicionáló gyakorlatokat végeztek volna. Fletcher és Stork is csatlakoztak hozzájuk végül. Az edzés közepén Chandler visszament az edzőpályára és a blokkolást gyakorolta.

22. Blount a 74-es mezt viselte az edzésen valami miatt. Tavaly történt hasonló, amikor az első edzésén a 60-ast viselte.

23. A Rutgers és a Buccaneers korábbi vezetőedzője a pálya széléről nézte végig az edzést.

Forrás: BostonHerald Képek: Patriots.com