Menetrend

Újonc edzőtábor - második nap

2008. 05. 03. 20:08
Szerző: temp
Kategória: Hírek
Folytatódik az újonc játékosok számára rendezett három napos edzőtábor. Az esemény a nagyközönség előtt zártan zajlik, csak a média képviselői lehetnek jelen, de szerencsére Mike Reiss a Boston Globe újságírója beszámol a gyakorlásokon szerzett benyomásairól.
A Gillette Stadion belső edzőkomplexumában a Dana-Farber Fielden zajlik az újonc játékosok első összetartása. Személyes edzés Az edzések végén Kevin O'Connell a harmadik körben választott irányító egy az egyben gyakorolt a csapat támadó koordinátorával Josh McDanielssel. A gyakorláson helyet kapott a csapat videos részlege is, akik O'Connell munkáját filmezték, vélhetően azért, hogy a kazetták alapján otthon, egyedül is tudjon készülni a játékos. Ez volt az első alkalom, hogy O'Connell ilyen specifikus edzéssel találkozott, amit örömmel fogadott. "Megpróbálunk minden nap mást gyakorolni" nyilatkozta, "Dobások, lábmunka három és négy lépéses dobásoknál. Minden nap egy - két dologban jobb szeretnék lenni. Felkészültem rá, hogy bármit megtegyek, hogy része lehessek ennek a csapatnak." Slater a védőkkel maradt A tegnapi nappal ellentétben, amikor elkapóként és safetyként is gyakorolt, a mai napon Matthew Slater a védőkkel dolgozott. Slater egy ideiglenes kék mezt viselt és Dom Capers a secondary/speciális csapatrész edzőjével gyakorolt. Egy az egy elleni gyakorlatok tesztelték a védelmet A gyakorlások egyik fénypontját az egy az egy elleni gyakorlatok jelentették, amikor a cornerbackek az elkapókkal, míg a linebackerek a tight endekkel és futókkal kerültek ösze. A gyakorlat vége felé Jerod Mayo látszólag tökéletesen fedezte Jonathan Stupart a pálya közepén, ám a TE egy gyönyörű váll feletti elkapással fogta meg Kevin O'Connell labdáját. Ez már a második nap volt, hogy Stupar megmutatja a jó kezeit és koncentrációját. O'Connell gyönyörű mély labdája Az egy az egy elleni gyakorlatoknál O'Connell egy mind mélységében, mind magasságában gyönyörű 40 yardos dobást mutatott be az egyik gyakorló WR felé. A gyors hátvéd Terrence Weatley volt az emberfogó. Nem hunyhatunk szemet a speciális csapatrész felett Zsinórban a második napon kapott sok gyakorlási lehetőséget a speciális csapatrész. Pénteken kizárólag a kirúgás utáni visszahordásokat gyakorolták egy blokkolóval. Ma újabb öt játékos csatlakozott hozzájuk, és a visszahordáshoz való felkészülést gyakorolták Slaterrel és Wheatley-vel mint returnerrel. Bár a játékosok nem voltak védőfelszerelésbe öltözve, és a gyakorlatok nem az edzőtáborban megszokott tempóban zajlottak, nem lehet szó nélkül elmenni Slater robbanékonysága mellett.

Hozzászólások

2008. 05. 03. 21:11
Gomboc_Arthur
A francba! Legyen már legalább augusztus!!! A csapatot akarom látni, a pályán, ahogy zúznak!!!
2008. 05. 03. 21:46
temp
ez ugye most csak rookie mini camp, itt nem lesznek nagyok. Június 6-8-ig lesz majd az egész keretnek edzőtábor.
2008. 05. 03. 21:58
arapum
Hihetetlenül szomjazom minden kis apró hírre. :)
2008. 05. 03. 21:59
TÖRÖLT
Hy!!Amikor ledraftoltuk ezt a Slater fiut nem gondoltam volna hogy a végén ő lesz az egyik legjobb huzás.Gyakorlatilag azt hittük(hittem)hogy egy "ufo".Mivel senki nem tudta kicsoda a draftkor.És lássatok csodát lehet BB-ék fogtak valamit???
2008. 05. 03. 22:02
TÖRÖLT
Annyira duzzadt a keretünk hogy már 79 tagot számol!!Erre a futojátékosra kiváncsi lennék(Green-Ellis)Valamelyikőtök azt hiszem irta hogy elfoglalhatja majd Faulk helyét....
2008. 05. 03. 22:04
temp
arapum: hétfőn lesz egy monstre Mayo cikk. Persze lehet, hogy többen már olvasták, akik jól tudnak angolul, de aki még nem, annak szerintem kötelező olvasmány :)
2008. 05. 03. 22:45
A nagy csapat egy jelentős része is hetek óta Bostonban van, csak ők még jelenleg kondiznak és erőnléti edzéseket végeznek. :-)
2008. 05. 04. 09:59
Rodoc
Valaki tud mondani egy linket ahol ezek a videók fennt vannak?
Köszi
2008. 05. 04. 10:17
TÖRÖLT
Hy!Most néztem meg egy kisvideot erről a Green-Ellis-ről hát mit mondjak ő lehetnek nekünk a M.Jones-Drew_nk.....
Hozzászólás a(z) Újonc edzőtábor - második nap bejegyzéshez