Menetrend

Ups & Downs - 12. alapszakasz mérkőzés: Los Angeles Rams

2016. 12. 05. 20:54
Szerző: Danna
Kategória: Cikkek
A Patriots 26-10-es győzelmet aratott a Los Angeles Rams ellen.

Up

Stephen Gostkowski: A rúgó 4-ből 4 mezőnygólt berúgott, az elsőt 28 yardról, a másodikat 48-ról, a harmadikat és a negyediket 45 yardról, valamint 2 extra pontja is sikeres volt. Összességében mind a kezdőrugása, mind pedig a 6 pontszerzés utáni rugása a gólterületen landolt, elég időt töltött a levegőben, ami segített csapattársainak. Ez az év számára egy hullámvasúthoz hasonlítható, de talán a ezután a mérkőzés után megtalálja a ritmusát.

Julian Edelman/Malcolm Mitchell: Mind a két elkapó megbízható volt ezen a délutánon, Edelmannak összesen 8 elkapása volt 101 yardért, míg Mitchell a pálya szélén kapott el nagyon fontos labdákat, összesen 8 elkapása volt 82 yardért. "Mind a ketten jól játszottak" - mondta Tom Brady a mérkőzés után. "Julian nagyon fontos labdákat kapott el, szükségünk van rá, hogy a továbbiakban is így legyen."

Kyle Van Noy: Egyre inkább be van vonva a védelem játékába. Volt 1 labdaszerzése, illetve csak szabálytalansággal tudták őt visszatartani attól, hogy odaérjen az ellenfél irányítójához. A posztján Dont'a Hightower és Shea McClellin mögött a 3. számú csere, azonban ezen a mérkőzésen előbbi sérülése miatt sokszor bekerült a Top2-be is, és ő vezette a védelmet. Úgy tűnik, megvan benne a potenciál a fejlődésre és ez a védelemnek is jó lehet.


Down

Martellus Bennett: A veterán TE csak 2 elkapással 4 yardért zárta a mérkőzést, és befújtak rá 2 holding büntetést is. Boka, illetve vállsérüléssel játszik, ez mindenképpen kihathat a teljesítményére.

Cyrus Jones (mint punt visszahordó): A csapat első választása az idei drafton (2. kör 60. hely) ismét elejtett egy labdát, amit szerencsére sikerült Patrick Chungnak visszaszereznie. Ez hatással volt az edzőkre is, ezért később Danny Amendolának kellett beállni a helyére, aki ebbe meg is sérült a harmadik negyedben.

Jonathan Jones: A draftolatlan újonc CB azért élte túl a keresztszűkítést, mert a barátsága a speciális csapategységben kiemelkedő, ezért ott is szerepelt egész évben. Azon a napon, amikor a speciális csapategység vezetője, Matthew Slater nem tudott játszani, akkor őt kétszer is megbüntették, egyszer holding, egyszer pedig false start miatt.

Forrás: ESPNBoston

Hozzászólások

2016. 12. 05. 20:58
Bocsi fiúk-lányok a késésért. Lucas nincs a héten, nekem meg teljesen kiment a fejemből, h az enyémek a héten a meccs utáni cikkek. "Első benyomást" nem is írtam már. Sorry még egyszer.
2016. 12. 05. 21:36
anikom
Jaj, ne már! Így is nagyon hálásak vagyunk a munkádért/munkátokért. Persze alig várom mindig a cikkeket, de örülünk, mikor felkerül. Köszönjük!
2016. 12. 05. 21:27
polo62
Oke, hogy csak egy rams offense,de nekem most nagyon tetszett a defense. Ertem, hogy Goff ujonc konnyebben zavarba hozhato, de tisztan latszott, hogy a blitzek nagyon ultek, es ilyen secondary teljesitmennyel ami iden van eddig, szerintem tapasztaltabb iranyitok ellen is ulhetnenek az agresszivabb hivasok. Azert Mitchell se semmi, Brady lathatoan bizik benne es eddig meg is halalja, szerintem nagy fegyver lehet a kovetkezo evekben, ha ilyen lesz a hozzaallasa
2016. 12. 05. 22:02
takirob69
Amit még kiemelnék a védelemmel kapcsolatban az a 2 labdaszerzés, csak így tovább.
2016. 12. 05. 21:37
cspeti98
Ha Mitchell megússza sérülések nélkül, akkor végre találtunk egy igazán jó WR-t a drafton és itt az igazán jó az nem Thompkins meg Dobson kategória, hanem egy olyan elkapó aki bármelyik NFL csapatban megállja a helyét akár kezdőként is. Nekem már most nagy kedvencem a srác.
2016. 12. 05. 21:40
cspeti98
Ja igen, még valami: amilyen jó Mitchell akkora csalódás Cyrus Jones, igazán összekaphatná magát, mert a védelembe nem fér be, returnernek meg használhatatlan. Többet vártam tőle.
2016. 12. 05. 21:51
Bandi
Jones-nak a köv. off season lesz a vizválasztó
2016. 12. 05. 22:01
loop80
Logan Ryan nálam szintén "up"! És Blount is.
2016. 12. 05. 22:05
vodka03
Nekem nagyon tetszett az O-line is. Nem volt tökéletes a teljesítmény nyilván, de elég jól futottunk köszönhetően nekik is, és sack sem jött a Rams-től.
2016. 12. 05. 22:10
Arnold Patsenegger
Bízom benne,hogy ez a meccs mindenki igényét kielégítette. Természetesen reálisan kell látni a dolgot, ezt belétom. A rams offense egy kalap sz... de szerencsére beigazolódott amit az előzeteshez is írtam, a Deffense hasított ahogy kell. És ez most nagyon is kellett a csapatnak, mert olyan két veryhard meccs áll előttünk, hogy ihaj...

Az Offense hozta amit kell, nem vállaltak felesleges kockázatot, gyűjtögették a pontokat. Ami azért jó hír ,hogy ezt a Rams Deffenst szépen szét szedtük. És a Rams def nagyon toppon van, de mégis ott vertük meg őket ahol a legjobbak, passzvédekezésben. Szerencsére Blounték kellő energiát vettek ki az ellenfélből,ahhoz hogy a Ramsre rákényszerítsük ezt a több dimenziós játékot.

UP az egész csapat úgy ahogy van.

Csak,hogy szót említsek a downba kerülőkről.
Cyrus Jones agyban nincs ott... nem a tehetségével van gond.

Benett hát igen azok a fránya sérülések + én Brady részéről a bizalom teljes hiányát látom. Brady az elejétől fogva nem keresei, ami van szerzett TDje az mind Brady viszatérése előtti. Ez nekem nagyon fájò mert Benettben látom a megoldást Gronk hiányában, de ehhez kevés két TE valakit hozni kell legalább blokkolni, hogy Bennett csak az elkapással tudjon foglalkozni mert az az ő dolga..+ gyorsabban gyógyulna.

Ami nekem hatalmas DOWN. Utolsó negyed 23-3 ra megyünk, 0% esély a fordításra de a sérült Brady felmegy a pályára és mi megkockáztatjuk,hogy rásérül... Ne értsétek félre nekem nagyon fontos Brady rekordja ez hatalmas dolog,DE itt most egy csapatròl.meg egy szezonról van szó. És igenis BB küldje fel Garoppolot a Brady helyett az utolsó negyedre, mert Brady többet ér mindennél és nem lehet kockáztatni!!!!!

Köszönöm cikket, már nagyon vártam. Go pats! Jöjjön a podcast :P
2016. 12. 05. 22:23
Increay
Azért a Browns ellen működött a Brady-Bennett kapcsolat :D én inkább Derby elcserélését sajnálom...
2016. 12. 05. 22:26
Arnold Patsenegger
Ezt adom, elfelejtettem.
2016. 12. 06. 01:36
Whitealert
2016. 12. 06. 03:21
hopi46
Igen győztünk és ez a legfontosabb, de a támadó játékunk egy a liga vége felé kullogó csapat ellen egyáltalában nem volt meggyőző.
Egy kivételével a redzone-ban impotensek voltunk és 6x punt-oltunk. TB passer rating-je önmagához képest idén a leggyengébb volt (93), a 3. down-t 25%-al(!) teljesítettük (Igaz a 4.down 4/4). Az első gyors TD után és a Rams gyenge támadásai láttán úgy gondoltuk majdcsak lesz valahogy...
Megint fogytunk eggyel...Dola return beállítása egy ilyen meccsen ostobaság volt, pedig volt már nálunk idén returner Develin is. (Sokkal jobban fog hiányozni, mint sokan gondolják!)Nem sorolom tovább, a támadó játékunk nem tetszett...
És most jön az AFC két kíméletlen "atomvédelme", a playoffra hajtanak szoros csoportban, vajon hány "halottunk" lesz a két meccs után? Eh...nem károgok csak nyugtalan vagyok az 1. seed miatt.
2016. 12. 06. 14:21
cspeti98
Hidd el bármikor végig tudtunk volna menni TD-ig, ha kellett volna, de egy agyonnyert meccsen miért kockáztassunk? A második félidőben végig az volt az érzésem, hogy csak biztonsági játékokat hívunk. Ráadasul megemlíted a sérüléseket, jobb lett volna ha bárki megsérül az O-ból csak azért, hogy meggyőző legyen a támadójáték?
2016. 12. 06. 06:44
BaP
Az Offense két komoly tesztet kap most , bár a Rams D-Line se annyira gyenge, mint magába csapat.

Engem ez ellen a drámaian gyenge Rams Offense elleni D# fesztivál nem győzött meg, Flacco terrorizálása, és a Ravens alacsony ponton tattása kell, hogy el lehessen hinni: jön fel a D-fense

TB 201 volt a lényeg, könnyedén hoztuk.
A no1 seed-hez szerintem nem fér bele vereség
2016. 12. 06. 06:53
Ha elverjük a Ravenst és a Denvert, akkor mibe fogtok belekötni? Vagy akkor mi lesz a baj?
A Rams Dline-ja ligaelit, a legjobb DT-lel a közepén, és ellenük is jól tartott az Oline plusz a támadók.
Nem lehetne csak egy picit szinplán örülni a győzelemnek?
2016. 12. 06. 07:21
crucified
Tipikus magyar mentalitás. A legtöbbje nem képes felfogni, hogy ez nem az európai foci, ahol van a Real, Barca, Chelsea, MU, Bayern és utánuk szinte senki.

Tavaly a Dallas 4-12-vel tök utolsónak végzett. Hibátlanul draftoltak, az O-line nem hullott szét és máris SB-esélyesek. A Pats pedig 2000 óta az egyfolytában.

Én személy szerint köszönöm az áldozatos munkátokat, örömmel olvasok minden cikket és örülök, ha a valaha élt legjobb QB-t láthatom élőben, mindegy milyen eredménnyel. A 0-16-os szezonnak is éppen úgy tudnék örülni, mert láthatom A TÖRTÉNELMET és nem csak hallomásból kell ismernem. A negatív embereket pedig ne olvasd el, akkor talán nem veszíted el a szerkesztői hitedet. Igaz a negatívból van a legtöbb.

Részemről béke.
2016. 12. 06. 07:31
1976gabi
nem tudnak,soha sem megy
2016. 12. 06. 07:43
Croaker
És sajnos már a chaten is ez megy...Cut ez cut az, persze mi már csak iróniából írjuk, de van, aki véresen komolyan gondolja, hogy ilyen sz@rul játszunk (10-2-nél !). Borzasztó belegondolni, hogy amúgy minden másban az életben is ilyenek? Ha gyereke/apja/anyja/munkatársa/felesége bárki nem 10/10-et hoz, egy tányér koszos marad a 10-ből, akkor már megy a kritizálás?

Az ilyen ember vagy főnök lehet, és a beosztottak utálják, vagy az a tipikus morgós vénember ( vagy az lesz ), akikkel bíztam benne, hogy csak a mesébe meg a filmekbe lehet találkozni, nem egy szurkolói oldalon.

Tessék elmenni szurkolni a Browns-nak, vagy kb 15 másik csapatnak, aki nem jutott rájátszásba az elmúlt 10-15-(30?) évben!

Ha nyerünk, de gyenge csapat ellen, az a baj. Ha erősebb ellen, akkor az a baj, hogy miért nem volt jobb az off vagy def, lehetett volna 50 pontot feltennünk és csak 10-et kapnunk.

Örülök, hogy én nem kaptam el a tipikus-magyar-mentalitás (vagy mentál?) betegséget, mint sokan itt a fórumon/chaten.

GO PATS! Éljenek a legendák, akiket élőben és nem VHS kazettákról láthatunk játszani!
2016. 12. 06. 12:08
nszgergo
mondjuk ezen a meccsen azért feldobtuk a chatet, jól kizártuk a cut lehetőségeket, azzal h mindenkit cutoltunk viccesen :) :)
2016. 12. 06. 18:00
podorpeter
Én sem szeretem.Viszont amióta megtalálnak egy két embert (Pl:Ryan,Cannon,Blount) azóta ők elkezdtek jól játszani (lehet hogy megijedtek a THPFC-től?)
2016. 12. 06. 14:16
cspeti98
A cutoljuk ezt, cutoljuk azt nekem se tetszik, de szerintem nem baj, ha valaki kritikát fogalmaz meg, nem mindenki látja ugyanúgy a csapat teljesítményét, de ettől még nem lesz károgó. Az elmúlt 2-3 hétben én is kritizáltam pár játékost, de a vasárnapi teljesítménnyel teljesen elégedett vagyok, soha rosszabb meccset.
2016. 12. 06. 16:22
Zandal
Én pl. ezért nem járok chat-re meccsek alatt. Sajnos ...
2016. 12. 06. 08:33
Arnold Patsenegger
Ezt a szar a Rams Def. baromságot nem tudom honnan vették. És ha valami jól teljesít akkor az a Pats O.fal. végre nincsenek sérülések, összeszoktak. Ameddig kell megvédik az öreget.

Nekem nincs azzal bajom ha valaki negativ kritikát megfogalmaz, csak légyszi hülyeségeket ne irogassanak mert az viszont idegesítő! Köszi
2016. 12. 07. 14:19
bara
nem is tudtam, hogy az O-fal BB-t védi:PP

amúgy +1, igazad van szerintem is.
2016. 12. 06. 07:54
dravait
A témához? szerintem a legnagyobb UP Logan Ryan, aki vélhetően megtalálta az igazi helyét, mert legalább 3 jó szerelése is volt, ebből két elsőrangú futásblokkolás meg egy sack és végig a passrush leggyorsabb embere volt. Patricia megint jót húzott, remélem megmarad Ryan jó teljesítménye.
2016. 12. 06. 11:42
loop80
Végre feltűnt másnak is! :)
2016. 12. 07. 15:24
Tzimisce
Erről Spikes jut eszembe, aki középső blitzernek egész jó lett a második évében, mert elindult a futás megállítani, és ha nem volt futás ment arra, akinél a labda volt :D
2016. 12. 06. 08:39
Tomk@
Szerintem is örülni kell a győzelemnek, mind a támadó és a védő oldalon is voltak szép megmozdulások. Nekem Sheard játéka is tetszett. Remélem rendet tesznek a fejekben és a csapat elindul a fejlődés útján és igazi PO formát kezd mutatni.

Amendola milyen sérülést szenvedett?
(Ő és egy egészséges Bennett is kellene a rájátszásra) Bár még így is az Edelman, Mitcjell, Hogan, white, Lewis 5-ös tud elkapni.
2016. 12. 06. 08:53
Croaker
High ankle sprain = bokaficam. Talán rájátszásra okés lesz azt írták.
2016. 12. 06. 10:07
Tomk@
Bízom benne, hogy rendben lesz. Nagyon nem lenne jó, ha most a playoff előtt kezdenének hullani a játékosok.
2016. 12. 06. 08:53
komzoz65
Off:

Ez a folyamatos szellemi tévelygés kezd zavarni. Nem hinném, hogy itt egymás szellemi szintjével és/vagy pszichológiai elemzésével kellene, szabadna foglalkozni.

Ez itt a vélemények helye, meg még esetleg a vélemények véleményezéséé valamilyen kulturált vita keretei között. Semmiképpen az emberek megítéléséé.

Szurkolói fórum, ahol mindenki szabadon kifejtheti véleményét és ellenvéleményét a Pats és vidékével kapcsolatosan. Nincs helye egymás becsmérlésének, nem szeretnék olvasni arról , hogy általam ugyan személyesen nem ismert, ám nagyra becsült szurkoló társaimnak mi a véleménye rólam és a családomról.

Van aki folyamatosan aggódik, és a csapatért haragszik nem ellene, mások örömforrásnak tekintik a csapat sikereit.Nem hiszem, hogy ezek ne férnének meg egymás mellett.

Ez pl. egy up and downs rovat. Mindenki kiválaszthatja, hogy melyikhez akar hozzászólni.

On

Ez egy kifejezetten kellemes meccs volt, kis keserű pirulával a végén.

Az LA O New Orleansban mutatott életjeleket, nyilván egy gyenge D ellen. Tehát a miénk nem volt az. Jó volt végre sikeres agresszív hívásokat látni. A következő két meccsen hasonlóan gyenge O-k jönnek, bár a Ravens éppen az idénye meccsét játszotta múlt vasárnap, de azért nem egy megállíthatatlan gőzhenger. A Denver pedig egész évben gyenge közepes támadó munkát mutat, úgyhogy lehet (és kell is) villogni továbbra is. Ryan és Long is tetszett, a kiemelt LN mellett.

Az O viszont egy komoly alakulattal szemben állt jól helyt. Lehetett volna több pont, Blount ismét nagyot ment, és a wr-ek is néhány droptól eltekintve. Az O fal egyértelműen jó volt. Most még nagyobb munkák várnak rájuk akárcsak az egész O-ra, két igazi mérce vár rájuk.
2016. 12. 06. 10:03
Croaker
Én nem neked írtam, ehhez a cikkhez nem is szóltál hozzá, így nem értem miért vetted magadra.

A kritikának mindig meg van a helye, ez biztos. De megvan az is, hogy mikor van létjogosultsága, például ha 5-ször földhöz verik Brady-t, de nyerünk, akkor igenis jogos, ha azt mondjuk, hogy nyertünk, de így nem mehet, hogy a földön van az irányítónk.
Vagy ha az ellenfél megcsinál 5 nagy játékot 40 yardokért, de nyerünk, akkor lehet mondani, hogy bár nyertünk, de oda kell figyelni a hosszú passzokra.

De ezen a meccsen egyik sem állt fenn. Nem lett minden támadásunk TD? Arra nem is gondolunk, hogy nem akarunk minden fegyvert ellőni, minden taktikát megmutatni? Vagy éppen arra, hogy több TD-re való kísérlet több esély a sérülésre, mint a FG? Betettük Amendolát visszahordani, megsérült. Miért ő kapta el? Mert megbízható, hogy nem ejti el. Gronk anno blokkolt jutalompontnál, eltört a keze, ki számított rá? Ezek mind benne vannak a játékban, de az , hogy több, mint 1 negyeddel a játék vége előtt 23-3-as állásnál betenni Amendolát HÜLYESÉG, az elég érdekes vélemény. Betesszük Jones-t, elveszíti a labdát a 17 yardosunknál ahol Amendola elkapta, és lehet máris 23-10.

Na mindegy, van, akinek ez a meccs a negatívumokról szól (liga vége felé kullogó csapat ellen nem volt meggyőző a támadás / TB legrosszabb meccse 93 Ratinggel, 25% os 3rd down), de nekem arról szólt, hogy volt 2 INT, 4 sackünk, volt nyomás az irányítón, nem dobtunk INT-et, nem vesztettünk labdát, és a lényegtelen végjátékon kívül 3 (!) pontot kaptunk.

A pohár félig üres vagy félig teli? Ennyi a különbség.
2016. 12. 06. 10:29
komzoz65
Nem vettem magamra, mert nem tartozom egyik oldalhoz sem. Vannak jogos aggodalmak, és szerencsére sokat lehet örülni idén is, mint jó ideje minden évben a győzelmeknek, mert jönnek mint gyerekek az iskolába.

Viszont nagyon szeretném, ha ez a fórum nem menne át egymás szapulásába és mostanában azért voltak erre jelek.
2016. 12. 06. 14:16
hopi46
utolsó mondatod: +1000
2016. 12. 06. 14:15
hopi46
Kedves Croaker!
Aki "dühből" szól hozzá egy véleményhez, az gyakran figyelmetlen. Én tényeket közöltem a támadókról (ami cáfolhatatlan, a returner személyének kivételével) és azt véleményeztem, a védelmet nem kritizáltam.
Azt, hogy egy meccs kinek miről szól és milyen meglátásai vannak, hagy döntse el saját maga.
Jó volna, ha tudomásuk vennéd, hogy itt mindenki a Pats-nak szurkol, érte aggódik és nem ellene.
Az első hozzászólásod személyeskedése (aminek semmi köze ehhez a fórumhoz) pedig számomra...keresem a szavakat...hát kicsit frusztrált és "enyhén" tiszteletlen a másikkal szemben.
"Olcsó" cut véleményt sohasem írtam sehol és a 10-2-t szép eredménynek tartom, bár nem ártana ennek is mögé nézni.
2016. 12. 06. 14:53
Croaker
Maradjunk annyiban, hogy
1; Te folyamatosan negatívan szólsz hozzá, soha semmi pozitív. Én ezt meguntam, és szóvá tettem, itt a fórumon most először.

2; Tessék figyelmesen olvasni: chatről kezdtem el beszélni, ott pedig igenis ment a cut, nem mondta senki, hogy rólad volt szó, akinek nem inge...

3; Hol írtam olyat, hogy a védelemről írtál valamit?

4; Amit már más is írt, ami szerinted tény, mitől a liga végén kullogó a Rams Def? Total Def 10/32, Pass Def 9/32, Rush Def 21/32. Ez is tény, nem ?


Nem tűnt fel, hogy még egy admin is szóvá tette a folyamatos hozzáállásodat?
2016. 12. 06. 19:38
el kellene mindenkinek fogadni azt, ha másnak más valamiről a véleménye. Ez igaz mind a két oldalra is. Arra is, aki többnyire pozitívan látja a dolgokat, arra is, aki mindig a hibát keresi.

Az oldalon továbbra is a szólásszabadságnak szeretnék teret engedni, de ha ez folyton vitákat fog szülni, annak az lesz a vége, h megszüntetem a chatet és a hozzászólások lehetőségét is, marad egy információs oldal, amit nagyon nem szeretnék hogy őszinte legyen, de ha nem lesz más megoldás, akkor ez lesz. Rajtatok múlik, mind a két oldalon.
2016. 12. 06. 20:45
hopi46
Dannához igazodva csak egy gondolat és én befejeztem.
Egy admin véleménye a játékról uolyan szubjektív, mint bárki másé (viszont mindig kulturált!), amögé bújni kissé gyermeteg és nevetséges...
2016. 12. 06. 22:29
Croaker
Részemről befejeztem. De ha szerinted a fórumon és a chaten csak 1 admin gondolkodik úgy, ahogy én a Te viselkedésedről, akkor tényleg baj van valahol, de nem nálam! (csak számold meg most itt hányan értettek egyet velem, velünk, aki/akik beleunt/beleuntak abba, hogy állandóan kritizálsz mindent a csapatnál, ha nyerünk ha vesztünk minden egyes nap)

Na részemről OFF, mert ez a honlap és a közösség 95%-val való kommunikáció sokkal többet ér, mint a negatív emberekkel szóba állni.
2016. 12. 06. 17:12
TMR
Egyetértek, nagyon!
A társaság egyik fele a csapat miatt sopánkodik - igen vannak olyanok akiknek a tökéletes is kevés - a másik fele meg a sopánkodók miatt sopánkodik.
Nekem, mint olyannak, akinek tökmindegy, hogy nyer-e, vagy hogyan játszik a csapat - higgyétek el - teljesen mindegy melyik társaság sopánkodását olvasom...sz@r a csapat, sz@r a chat stb., ugyanolyan zavaró mindkettő. És örömmel olvasom, hogy nem vagyok egyedül ezzel ;-)
2016. 12. 06. 19:39
Egyetértek. Ha valakinek nem tetszik a chat hangulata, akkor nem jön. el kellene már fogadni azt, h a meccs hevében igenis kijönnek olyan szavak/mondatok, amik nyilván másnap, aludva rá egyet, nem biztos. Ez van.

Egyébként meg nem magyar mentalitás, kint is a vérmesebb szurkolóktól lehet hajmeresztő dolgokat olvasni. :)
2016. 12. 06. 19:51
nosbiglem
Én már rájöttem, meccs előtt és meccs után istenkirály a cset, meccs közben, meg kikapcs.
Azt nehezen emésztem ami ott megy néha.
Így magamat is megóvom.
2016. 12. 07. 08:22
nszgergo
2016. 12. 07. 11:56
crucified
Ezzel hajszál pontosan én is így vagyok. Korrekt megoldás, nincs vitaindításra lehetőség. :)
2016. 12. 07. 11:59
crucified
így van. Akinek nem tetszik a chat hangulata - köztük én is -, az ne olvassa és akkor nincs gond. :)
2016. 12. 06. 08:57
komzoz65
Kimaradt, de nagyon fontos up: Gostkowski végre hibátlan meccset hozott 4 jó közép távolival, ez nagyon kellett.
2016. 12. 06. 12:02
orrrion
Kellenek az ilyen meccsek: a győzelem biztos,nem kell mindent kiadni, lehet tartalékolni egy kicsit a következő fordulókra. Ilyenkor óhatatlanul kisebb a koncentráció, ami látszott is néha. Ettől függetlenül ez egy önbizalom növelő győzelem volt, minden kisebb hiba ellenére. Szerencse, hogy a Baltimore ilyen mérkőzésen van túl, ennél jobban nem nagyon tudnak játszani, lehet elemezni a videókat, remélem meglepetést már nem fognak tudni okozni. Az biztos, hogy igazi erőfelmérő lesz, komoly presztízscsata mindkét fél részéről. Flaccoék nem nagyon szoktak betojni nálunk és okoztak már kellemetlen pillanatokat. A legfontosabbnak azt tartom, hogy ne induljon be egy komolyabb sérüléshullám a PO előtt.
2016. 12. 06. 13:44
Kornél13
Sajnos nem láttam a meccset! 4 sck + 2 INT nagyon korrekt teljesítmény a védelem részéről, ha megfejeljük azzal, hogy Gurley 38 yardot futkosott össze (11 próbálkozásból), akkor azt kell, hogy mondjam nagyon kitettek magukért a srácok! Ezt hiányoltam már korábban is, a labdaszerzéseket!
Ami a támadósort illeti, hozták azt amit kell! Ehhez hozzáteszem azt, hogy BB és JMD elég konzervatívvá válnak, amikor már úgy érzik, hogy zsebben a győzelem! Nekik nem az a céljuk, hogy mindenkit 20-30 ponttal verjünk agyon, nem a totális megalázásra mennek! Csak a győzelem számít, amint zsebben érzik, jön a biztonsági játék. Ez a támadóalakulat ha a szükség úgy hozná, több pontra is képes lenne!
2016. 12. 06. 15:01
Whitealert
Szerintem a meccs rendben volt, nem kell nyavalyogni miatta. Kövi egy marha kemény jó mérkőzés lesz, remélem szokásos Pats - Ravens színvonal.

Viszont lenne egy kérdésem: szerintetek Ninkoval mi van? Elég keveset játszik és idén valahogy nem olyan hatékony. Párszor láttam OLB poszton is játszani, nem klasszikus DE-ként, de valahogy nem áll össze. Az a nyár végi bicepsz sérülés ennyire hátráltatná?
2016. 12. 06. 16:23
palesz42
Szerintem ez csak a visszatérését követő meccsekre volt igaz. Az utóbbi 2 meccsen jól muzsikált, sack-je is volt, több hurry-je, és hit-je is és mindíg ott volt a sűrűjében. Legalábbis én így láttam.
2016. 12. 06. 19:47
Whitealert
Igen, azok tetszettek is, de a snap countot nézegetve tűnt fel, hogy keveset játszik. 55-65%-ban van ott a pályán. Örülök persze, hogy nincs túlterhelve mint a legutóbbi években, de alig hallom a nevét, pedig egyik kedvencem.
2016. 12. 06. 19:01
DM
Sziasztok ez egy igen kemény meccs volt a javából,de ami ezután jön nah az se lesz semmi.Egy remek erőkből álló Ravens akik a következő ellenfelek.Ahogy olvasgatom itt jó pár szurkoló hozzászólását,hát nem kezdek bele a mondandómba.Inkább örüljünk a mának,örüljünk a győzelemnek,és hogy ilyen remek csapatunk van évről évre.Valamint szeretném megköszönni a pats.hu szerkesztőinek a munkáját.Ti vagytok a legjobbak.Köszönjük.Szeretünk benneteket :)

I Love Pats,pats.hu!!!!
2016. 12. 07. 17:03
mammut
2016. 12. 06. 21:25
topin
Én nem várok szoros meccset a hollók ellen..az ő védelmük statisztikáját is jelentősen kozmetikázták az ellenfelek. 10+ pontos győzelem érkezik a kettes vágányon:)
2016. 12. 07. 15:41
aysays
Még soha nem írtam hozzászólást, most sem eresztem hosszúra. Fehérvári jégkorongcsapat és PATS szurkolóként egyetlen dolgot szeretnék hozzáfűzni az itt kialakult nézetkülönbségekhez: az a lényeg, hogy a kedvenc csapataim meccseiből minél többet és minél több jó meccset lássak. Kevés más NFL csapat szurkolójának adatik meg a lehetőség, hogy már több mint egy évtizede a rendszeresen 17-20 meccsét láthassa a kedvencének a 16 helyett. Én ezt értékelem a legnagyobbra és köszönöm a csapatnak az évek óta tartó plusz élményeket.
2016. 12. 07. 18:45
max350
W megvan, jönnek a Postások! Én vettem a fáradságot és megnéztem az idei évüket..hát, nem estem hasra! 20 pont felett 5x, 30 pont felett 1x tudtak a táblára tenni! 30+ ponttal biztos győzelem!!! A futás megállítása lesz a kulcs és utána jöhetnek a Flacco intek!
2016. 12. 07. 19:53
Lucius
Szerintem ez egy kötelező győzelem volt, ami (ehehz képest) elég nagy árat követelt (Amendola). A védelem hozta amit vártam tőle, földbe döngölte a Rams támadóit. A támadóktól én többre számítottam, de végül is végig uralták a meccset és simán nyert a csapat, tehát most ez bőven elég volt.
Szerintem a következő 2 meccs nagyon "undorító" lesz. Mivel a passz lehetőségek jócskán lekorlátozódtak, gondolom futással, time-managamentel és a drive-ok elhúzásával próbálja a csapat megnyerni őket (kímélve amennyire csak lehet TB-t és a támadókat). Ha az egyiket megnyeri a csapat a kettőből én teljesen elégedett leszek.
Hozzászólás a(z) Ups & Downs - 12. alapszakasz mérkőzés: Los Angeles Rams bejegyzéshez