Menetrend

Ups & Downs - 14. alapszakasz mérkőzés: Denver Broncos

2016. 12. 21. 04:30
Szerző: Danna
Kategória: Meccsek
A csapat egy igazi kőkemény védelmi csatát vívott Denverben vasárnap. Nézzük kik emelkedtek ki a csapatból, felfelé és lefelé is.

UP

Julian Edelman - Amikor a mérkőzés megkezdődött, Tom Brady elsőszámú célpontja nem volt része a 2 elkapóval felálló egységek, de amikor később bekerült, sokat segített az irányítónak, hogy az elkapja a fonalat. Ez volt az a támadás, amikor a Patriots megszerzte az első és egyben egyetlen TD-jét. Ebben a támadásban Edelman 3 elkapást mutatott be, 17, 15 és 12 yardért. Edelman 6 elkapással 75 yardért fejezte be a mérkőzést. "Mióta itt vagyok, minden évben megnyertük a csoportunkat. Ezt sosem veheted biztosra. Ez egy lépés, de nem könnyű lépés. Belichick edző mindig kemény velünk, de ez az, ami a győzelemhez segít minket.

Logan Ryan/Malcolm Butler/Devin McCourty - Ryan 46 yardos INT utáni visszafutása alapozta meg a Patriots egyetlen TD-jét. Emellett egy nagyszerű szerelést is bemutatott, ami után el kellett rúgnia a labdát a Broncosnak. Butler levédekezte Emanuel Sanderst (3 elkapás, 48 yard). McCourty pedig a mérkőzés végén Demaryius Thomast szerelte egy elég kemény, de szabályos ütközéssel a Broncos utolsó támadásában és ezzel lett vége a mérkőzésnek.

Dion Lewis - A Patriots azzal a tervvel érkezett a mérkőzésre, hogy sokkal inkább a gyors futót, Lewist fogja használni és nem pedig az erőfutót, LeGarrette Blountot. Lewis 30 snapet töltött a pályán, 18 cipelésből 95 yardot tett meg (5.3 átlagban).

Stephen Gostkowski/Ryan Allen - Gostkowski úgy tűnik visszatalált régi énjéhez, 3 mezőnygólt is belőtt, 45, 40 és 21 yardról. Allen 7-szer rúgott, 44,6 yardos átlagban, 3-szor rúgott a 20 yardon belülre.

Marcus Cannon/offensive line - A kezdő jobboldali tackle nagyon jól játszott a futás támogatásában és igazán kulcsszereplője volt a támadóegységnek ezen a mérkőzésen. A legutóbbi Broncos elleni mérkőzésen az AFC döntőben nagyon rosszul játszott, micsoda különbség!

DOWN

LeGarrette Blount - 23 snapet töltött a pályán, ami a legkevesebb volt a futókat tekintve, 17 labdacipelésbőlő 31 yardot ért el és 1 TD-t.

Brandon Bolden - A harmadik negyedben a punt visszahordásakor megbüntették holding miatt, ami miatt a 20-as helyett a 10-esről kellett a támadóknak kezdenie.

Chris Hogan - A harmadik negyedben nagyon csúnyán elejtette a labdát, ami miatt nem lett meg az első próbálkozás lehetősége. Csendes mérkőzése volt, mindössze kétszer dobott felé Tom Brady, ebből egyszer kapta el a labdát 18 yardért.

Forrás: ESPNBoston

Hozzászólások

2016. 12. 21. 05:24
B.Toma
Blount down????
2016. 12. 21. 06:21
azimut
Ja biztos ő tehet arról hogy az edzők nem ráépítették a game plant ezért down :D :D hülyeség :D
2016. 12. 21. 06:41
Arnold Patsenegger
+1
Szerintem a három névbő aki downba került, abból Blount és Hogan sem igazán érdemli meg, hogy ott legyen.. de ki kellett izzadni pár nevet.. ennyi! Nincs neki különösebb jelentősége.

Blount szerezte az egyetlen TD-t (igaz Lewis előtte azt már megszerezte csak senki nem vette észre ha jól emlékszem,de javítsatok ki nyugodtan ha ti nem így láttátok ?!:D)

Hogan 1 elkapás 18 yard? hát amúgy se kockáztatott a csapat a passzjátékkal az elejtett labdákról meg Brady elmondta a véleményét... (ennyi erővel Mitchell is kerülhetett volna downba 1 elkapás 14 yard vagy Brady mert "csak" 188 yardot passzolt míg Siemien 282 yardot , de ez miért hülyeség?! mert nem passzjátékkal vertük meg a Denvert mert mást kellett játszani ennyi... na ezért nem tenném downba Hogant pl.)


Bolden jahm.. 1 büntetés igaz az nekem se tetszett de amúgy sem sok szerep jutott neki a meccs alatt, talán itt van kicsi down szaga a dolognak...

2016. 12. 21. 07:31
cellranger
Ezzel a downnal én sem értek egyet. Jó nem kell Upba tenni, de downba se. ne már. Pont a rekord td-je révén... Ez nagyon nem jó
2016. 12. 21. 07:10
norbertobaggio
Lewis 30 ,,spanet"
2016. 12. 21. 07:35
pats4ever
Nálam up Brown és Flowers is. De tkeppen az egész Def!
És up az edzői kar.
Lehet azon vitatkozni, h az offense lehetett volna jobb, de nem győzni járunk Denverbe, megtették amit kellett.
Ez már PO forma, maradjon is így!
2016. 12. 21. 09:26
dravait
Ami hatalmas UP, az a CSAPAT. Edzők: Mert egy működő game plannel jöttünk ide, ami a mérkőzés elején érthetetlen volt, de utólag visszanézve ez volt az egyetlen módja, hogy ezt a Broncost otthon le lehessen győzni. Középső futás erőltetése, a két oldalsó passrusher kikerülésével, passzokból inkább kevesebb és rövidebb, Talibot elkerülni, ha lehet, Von Millert kiiktatni. Védelem: teljesen levették az amúgy gyengélkedő Broncos Offot a pályáról, az irányítójukat totál reménytelenségbe süllyesztve, eljelentételenítve a két sztár elkapójukat. Cannon, aki talán az idény legjobbját hozta Bennettel közösen Von Miller kiiktatásában, az egész O fal rengeteg időt hagyott Tomnak célponto keresni, és még így is sokszor nem volt kinek dobni. De jött Jules és segített előrehaladni.
Lewis újra nagyon élvezte a játékot, a fal meg sokat tudott segíteni neki. És Ghost meg berúgott mindent, mint tavaly. Szóval a CSAPAT UP, mindenki fegyelmezetten és maximális odaadással megtette a szükségeset a győzelemért. GOOOO PATS!!!!!
2016. 12. 21. 09:35
boarder20
A down-ba bőven mehetett volna White... nem minden drop rajta múlt gondolom de azért volt közötte pár elkapható.. akik itt bent vannak kb. azért vannak ott hogy legyen valaki..
2016. 12. 21. 10:10
kissbarni
Segítsetek ki, kérlek. Mivel nem vagyok egy nagy szakértő, csak csendes szurker. Cannon az AFC döntőben nem a fal baloldalán próbálta helyettesíteni (sikertelenül) Soldert? Most vasárnap Vollmer és nem mellesleg a saját megszokott pozíciójában alkotott maradandót. Lehet némi összefüggés. (?)
2016. 12. 21. 12:48
joeflame
Tuti hogy öt futkosta körbe Von Miller szóval ugyanebben a pozícióban játszott,állítólag Stork fejbiccentétes jeladása sokat segített abban hogy Cannon azon az AFC döntön le lett játszva a pályáról(mondjuk a komplett O fal is)
2016. 12. 21. 19:17
kissbarni
Hozzászólás a(z) Ups & Downs - 14. alapszakasz mérkőzés: Denver Broncos bejegyzéshez