Menetrend

Ups & Downs - 3. alapszakasz mérkőzés: Detroit Lions

2018. 09. 24. 19:50
Szerző: Danna
Kategória: Cikkek, Meccsek
A Patriots 2002 óta először kapott ki egymás után kétszámjegynyi különbséggel.

Up: 
- OT Marcus Cannon: Miután kihagyta a Jaguars elleni mérkőzést, Cannon ismét visszakerült a pályára. Ez mindenképpen pozitív jel volt és láthatóan a jelenlététől a támadófal is sokkal jobban védte Bradyt. Az ő higgadtságának is volt köszönhető Rex Burkhead sikeres 19 yardos elkapása.

- DE Deatrich Wise Jr.: Az egyetlen olyan játékos volt a pályán, akin látszódott az akarás, harcolt, küzdött a második félidőben. Kár, hogy a csapattársaira ez nem ragadt át.
- LB Ja'Whaun Bentley: Az LB-k közül mindenképpen ő teljesített a legjobban. Ő volt az, aki leszedte Matthew Stafford labdáját és ezzel esélyt adott egy jó kezdésre a második félidőben.

Down:
- QB Tom Brady: Az egyik legrosszabb mérkőzés áll Tom Brady mögött. 26 passzából 14 volt sikeres 133 yardért, 1 TD-ért és egy INT-ért. Láthatóan frusztált volt a mérkőzés alatt és hozott több rossz döntést is.
- A futás elleni védekezés: A tegnapi nap előtt a Detroitnak 5 éve nem volt olyan futója, aki 100 yardot futott volna. Ez tegnap megtörtént, Kerryon Johnson elérte ezt. Többek között ennek is köszönhető, hogy a Lions támadói kb. 40, míg a Patriotsé 20 percet töltöttek a pályán.
- RB Sony Michel: Voltak kifejezetten bíztató megmozdulásai az újonc futónak, 14 próbálkozásából 50 yardot ért el, azonban többször is megállították a LOS mögött és egymás után nem kapott el két könnyebb passzt.
- FS Duron Harmon: A csapat sokszor játszatta a két safetyt (Harmon és Devin McCourty) mélyen felállva. Épp, mikor úgy tűnt, hogy a csapat visszajön a meccsbe, Harmon elkövetett egy súlyos hibát, nem váltott ki Marvin Jonesra, aki így elkapott egy 33 yardos TD-t. Ebből lett 20-10.
- WR Phillip Dorsett: A Lions védői teljesen levették az elkapót a pályáról. 5 alkalommal dobta Brady felé a labdát, egyszer sem sikerült elkapnia.
- Josh McDaniel, támadó koordinátor: Míg a Patriotsnak láthatóan gondjai vannak elkapó poszton és a Lions elvileg gyenge futás ellen, nem volt meglepő, hogy főleg a földön próbálkozott a csapat. Ugyanakkor, az hamar kiderült, hogy ez nem működik és a Detroit felkészült Sony Michel és társai ellen. McDaniels ennek ellenére tovább erőltette a futást, holott lehet csak Bradyben kellett volna bíznia.

Forrás: Patspulpit

Hozzászólások

2018. 09. 24. 19:56
DM
Sziasztok,csakis ismételni tudom magam,ennél rosszabb már nem lehet,csakis jobb :)

GO PATS!!!!!
2018. 09. 24. 20:08
piszkosfred
Frusztrált volt Brady? De miért? A nagyszerű Dorsett, Patterson, Hogan elkapó sorért bármelyik másik irányitó odaadná a fél karját. Emellett domináns futójáték is segiti.
2018. 09. 24. 20:22
cspeti98
Könnyű mindent az elkapósorra kenni, de ebben a szenvedésben Brady is ugyanannyira benne van. Nem egy drive akadt meg azon, hogy double meg triple coverageba hajigált a tök üres checkdown célpont helyett. Nyilván ez is az elkapók hibája.
2018. 09. 24. 20:27
LasVegas
A frusztráltság türelmetlenné tesz és rossz döntéseket eredményez. Ez van. Ha majd beindul a játék, mindenki megnyugszik kicsit. Ennek a csapatnak mindig az offense volt a bástyája, most is bennük látom a lehetséges (és érdemi) fejlődés irányát.
2018. 09. 24. 20:40
cspeti98
Persze ez rendben van, de a meccs 3. playében mitől frusztrált?
2018. 09. 24. 20:56
piszkosfred
Ezzel wr sorral már a gépen frusztrált lennél. Ez NFL szinten hulladék.
Nagyon bizom benne, hogy Edelman régi fényében tér vissza, és Gordon is beválik. Ez a jelenlegi anyag kevés, az nem is vitás.
2018. 09. 24. 20:24
Touchdown Tom
Biztos az asszony feje fäjt este es nem volt kufirc :)
2018. 09. 24. 21:33
szepi
Több tisztelet!Több tisztelet
2018. 09. 24. 20:18
LasVegas
Lesz ez még jobb is. Csak nem önmagától, vagy tradícióból. Gordon majd megnyújtja a pályát, Edelman meg felszántja középen. Gronknak is több helye lesz dolgozni, nem tudják majd mindig kettőzni. Hogan levegőhöz jut, ki is használja. Lesz majd szabad célpont, Brady meg megtalálja. Michel belejön, és több tere is lesz futni, mert meg kell osztani az erőket a védelmeknek a magához tért passzjáték miatt. A védelem lesz amilyen lesz, de mivel sok pontot termelünk, inkább passz ellen kell majd felállniuk, így eggyel könnyebb lesz. Remélem ez lesz a forgatókönyv.
2018. 09. 26. 15:15
piszu46
2018. 09. 24. 20:53
Vadder
Szerencsések vagyunk, eddig 3 meccsünk volt és minden meccset láthattunk. Szomorú vagyok és nem az eredmények miatt. Ha 3-13-as szezon van akkor is Pats szurkoló leszek. Az igazi bajom, hogy a két ikonunkat hagyjuk cserben. Nem látom azt, hogy Gronk vagy TB még egy szezont ki írna. A szezon végén elhagynak minket. Jelenleg a csodát várjuk: Gordon és JE. Egyik játszott vagy 5 meccset az elmúlt 3 évben a másik meg 18 hónapja egy meccset sem játszott lábadozó. Azt várjuk hogy azonnal hozzanak meccsenként 150-200 yardot. Esélytelenek tartom. Ahogy mondani szokás a remény hal meg utoljára. Go Pats!
2018. 09. 24. 21:06
Iron_Condor
Sőt, a negyediket is adják itthon is vasárnap este 7-kor ha jól hallottam.
2018. 09. 24. 23:11
I dont trust in Bill
Hagyjuk mar ezt az idealizalt true fan vagyok mert 0-16nal is forever patriots van. Igen. Az van! Nem kell tullicitalni egymast ezzel a faszsaggal. Nyilvan igy lesz de ettol meg kurvara nem akarom latni es igenis pofazni fogok/fogunk ha a csapat szar jatekot jatszik, szarul gazdalkodik, szarul csinal mindent. Total nem erdekel az elozo 18 ev. Ez a mostani erdekel. Aki akar az nyugodtan lamentalhat a multon es belerevedhet az emlekekbe de jelenleg engem az erdekel, hogy 2018-19es szezont is jol zarjuk lehetoleg SB gyozelemmel. Kutyat nem erdekli mi volt tavaly az elso 4 heten. Az erdekel, hogy egy gyaszos hig fos amit iden mutatnak.
Ennyi.
2018. 09. 25. 07:49
hispanic
Ajaj, de ostoba forma vagy.
2018. 09. 25. 10:08
I dont trust in Bill
Micsoda cáfolhatatlan érveid vannak. Tényleg nem tudok mit mondani, ez védhetetlen volt. Mert hát neked a seggedben is agyad van ugye! Hülye pöcs! :D
2018. 09. 25. 10:18
Croaker
Kedves Bill! Ahhoz képest, hogy a regisztrációd/első hozzászólásod olyan friss, mint a ma reggeli időjárás (nevezetesen kemény 6 nappal ezelőtti), elég jól sikerült belopni mindenki szívébe magadat.
Két kérdésem lenne:
1; mi volt az eddigi felhasználóneved?
2; milyen platformról érkeztél ide, (ha eddig nem voltál regisztrálva), ahonnan ezt a mélyről jövő tudást és hatalmas tiszteletet megadó stílust magaddal hoztad?

Nagyon "nagy" sikere volt már az első hozzászólásodnak is bizonyos körökben (lefordított nyilatkozat), de hidd el, nem mindenkinek nyerte el a tetszését a stílusod, amit az oldal üzemeltetője is szóvá tett.
Most én is ezt teszem, mint szerkesztő, megkérlek, fogd vissza magad, csökkentsd le a káromkodások számát 1/500 mondatra, itt nem ez a divat. Az sem érdekel, ki kezdi a vitát, hogy ki ütött vissza először. Ez egy értelmes, kulturált fórum, szeretnénk ezt így megtartani. Mivel ez a hivatalos oldal, az egyetlen beregisztrált magyar platform, ezért szeretnénk fenntartani egy bizonyos szintet, amit jelenleg nem sikerült megugranod.

Köszönjük!
2018. 09. 25. 10:34
I dont trust in Bill
Hozzád egy rossz szavam sem volt. Csak tudod azt nem értem miért én lettem a közellenség amikor én ha nem értek egyet valakivel max az általam vélt meglátások alapján kultúráltan válaszolok, ellenben a fentebb olvasható hozzászólóval. Plusz nem mindegy, hogy mikor regisztrál valaki? Hogy jön ez ide. De ha érdekel eddig is olvastam az oldalt csak nem szóltam hozzá. Most meg igen. Vagy ez talán baj? Nem lehet?
Vagy van esetleg valami időkorlát a regelés után amikor már hozzá lehet szólni?
Aláírom, néha elragad az indulat meg a hév és biztos zavaró lehet ha nyersebben fogalmazok de ezt senki felé nem irányul. Csak egy erősebb vélemény megfogalmazása.
Ellenben pl hispanic kollegával. Érdekes őt nem oktatjátok ki...
2018. 09. 26. 11:35
hispanic
Minden szavaddal azt bizonyítod, hogy te egy buta ember vagy.
A sportban benne van a győzelem és a vereség is.
Az ellenfél is pályán van. És győzni akar.
Attól mert valaki nem nyer, nem lesz rosszabb ember.
Ez még az ellenfélre is igaz, nem hogy a saját csapatunkra, saját játékosainkra.
Ezt csak a buta emberek nem tudják elfogadni.
Próbálj egy kicsit okosabban gondolkodni és viselkedni, hogy méltó lehess a Patriots drukkerségre.
2018. 09. 25. 08:19
cspeti98
Mi számít jó szezonzárásnak? Azok, amiket leírtál az előző két hétben egy 8-8-as középcsapat jellemzői, szóval ha szerinted ez egy ilyen csapat, akkor miért elvárás a SB? Szerintem jó eredménynek számítana már a PO is. Mondjuk én csalódott lennék, ha nem játszanánk AFC döntőt, de azért, mert szerintem ez egy contender csapat.
2018. 09. 25. 10:26
I dont trust in Bill
Pont ez a lényeg. Tökéletesen igazad van. Az elmúlt két hét mutatott játéka alapján ez egy 8-8 as csapatot tükröz. Az mellékes most, hogy Edelman majd visszatér meg Gordon majd pálfordulást mutat és akkor jó lehet ez. Ezek feltevések és csak bízhatunk benne. Számomra jó eredmény a SB győzelem. Mint mindenkinek. Persze ha egy kiélezett meccsen az AFC döntőben kikapunk egy jobb csapattól azt el tudja fogadni az ember de azért valahol csalódott marad. De akkor azt mondom, nem baj majd jövőre. De a helyzet az, hogy most az alapján amit látunk kevés csapatot tudnék mondani akit meg tudnánk verni. És ez bosszantó. Ennyi nem több amit állítok. Jelenleg ez a realitás. És ez nyilván frusztrálja az embert ahogy engem is. Lehet persze hurrá optimistának lenni de én úgy vagyok vele, hogy azt majd csak akkor amikor lárok rá utaló jeleket.
Amúgy szeretném megköszönni, hogy Te egy kultúrált ember formájában nyilvánulsz meg még ha nem is értünk feltétlen egyet, sokakkal ellentétben itt akik egy utolsó véglény szintjén vannak.
Ez stilszerűen egy hatalmas UP! neked.
2018. 09. 25. 00:37
topin
Pont az a lényeg, hogy attól hogy ez a 2mber a pályán lesz (JE meg Gordon) már ettől több elkapottyardja lesz a többieknek. Tehát nem ettől a 2mbertől jön majd a 150-200 yard plusz konkrétan. Hanem miattuk, hogy a védelmek ellen meglesznek a missmatchek a többieknek is.
2018. 09. 24. 20:55
dravait
Hát nem hittem, hogy találunk UP-ba valakit, de a három megjelölt belefér és az indoklás is jó.
Én még idetenném - legalább kárpótlásul a sok szapulásért - Elandon Robertset is, akinek KÉT jó szerelése is volt, ami szerintem personal best.

A Down-ból szerintem kimaradt BB.
Ő nem egy passzív kívülálló, akivel megtörténik a meccs, neki igenis befolyásolni kellett volna a támadójátékot, hiszen ő a góré mindenek felett.Azon kívül, hogy fölrobbant mérgében a játékot látva, semmilyen játék változtatást nem kezdeményezett. Nekem ő is kifejezetten csalódás.
2018. 09. 24. 20:58
lesliemus
Tudjátok, nehéz sakkpartit nyerni, ha nincsenek bábuid a táblán!
2018. 09. 24. 21:10
DM
BREAKING: #Jets reach out to Steelers to express interest in trading for disgruntled All-Pro RB Le’Veon Bell, per sources.
2018. 09. 24. 21:22
LasVegas
Na még csak az hiányzik, Bellt a csoportunkba...
2018. 09. 24. 21:25
DM
Most azon megy a duma odakint,hogy a két elvágyódót,ugyebár Bell.-t és Earl Thomas.-t egyben elcserélni hmm érdekes lenne.
2018. 09. 24. 21:44
vodka03
Mondjuk az a Seattle-nek nem tudom miért lenne jó. A Seahawks fala mögött halál mindegy milyen futód van, valószínűleg összecsomagolják.
2018. 09. 24. 21:50
DM
Szerintem a Jets GM meglátta mennyire szarok vagyunk futás ellen,és most minden követ megmozgat,hogy legyen egy elit futójuk,így a Steelers megpróbál majd minket lenyomni a playoffról.
2018. 09. 24. 22:08
Croaker
Garoppolop ACL szakadás és esetleges MCL is. Out a szezonra.
2018. 09. 25. 08:00
Tomk@
Nálunk is másfél meccset bírt, ha jól emlékszem.
2018. 09. 25. 12:09
anti pass
Kötelező szerénységgel, de amikor Garoppolót magasztalták itt páran, akkor én is azt mondtam, hogy olyan kevés játékból nem lehet megítélni, főleg, hogy azokon a meccseken fokozottan vigyázott rá a védelmünk mert nem nagyon volt mögötte pótlás. Mégis lesérült és ezt is jelentheti, hogy ellentétben TB-vel nem olyan sérüléselkerülő.
2018. 09. 24. 22:37
Oscar
Kraft úr küldött sms-t , hogy ha 1-3 vagy esetleg még rosszabb lehet a mérlegünk akkor bizony változtat!

A támadósor : Dez-Flash Gordon-Gronk-Edelman-Hogan kezdő lesz , hogy a liga rettegjen a gépezettől::)))

Nincs további kérdés::)))
2018. 09. 25. 20:24
SasukeMilo
Ez jó volt :D

Viszont viccet félretéve: mennyi esélyt látsz/láttok Bryant-re Patriótaként? Nem igazán vagyok képben a külföldi hírekkel, de wikipedia-n még free agent-nek írják, szóval gondolom, addig - ha más nem - matematikai esély van rá. Egyébként (bár nem értek persze hozzá, csak laikusként nézem a meccseket) véleményem szerint ő nagyon kellene most, mert ha a tényeket nézem, legalábbis a stat-jai alapján nekem ligaelitnek minősül és valljuk be: ilyen játékosoknak a híján vagyunk jelenleg... szóval ha az általad vázolt ötösfogat tényleg megvalósulna és egészségesek tudnának maradni, akkor Tommal együtt lehetne 6 playmaker-ünk az offense-ből! Mert nekem személy szerint még mindig fáj Dola, D. Lewis és Cooks elengedése, viszont ha Gordon beválna nálunk, Minitron a régi formáját idézné, vele talán Chris is visszatalálna a jól megszokott teljesítményéhez - ketten mégiscsak jobbak lennének slot-ban szvsz - és persze ami az egyik legfontosabb: Gronk nem sérülne le, akkor biztosan beindulna legalább a támadóegységünk :) Ja és persze ha itt lenne "pluszban" Dez, az nyilván új szintekre emelhetné a dolgot, szóval én örülnék neki. Akárhogy is, Go Pats!!! Üdv mindenkinek
2018. 09. 24. 23:20
Khaspoo
Up-ból hiányolom White-ot. A legmélyebb hullámvölgyekben is teszi a dolgát, mint a LI SuperBowlon, és az elmúlt két meccsen is. (Jobb elkapásai vannak, mint a WR-einknek.)
2018. 09. 24. 23:29
FunHun
100%ban egyetértek
2018. 09. 24. 23:32
FunHun
Nekem Cannon kicsit erős UP-ban: mert ugyan passprotectionben ok volt, de tacklen kívüli futások esetén rendszeresen az ő embere ért át először és fogta meg negatív yardon a futást.
2018. 09. 24. 23:36
FunHun
Michel tényleg eddig kritikán aluli volt az elkapások terén, azonban azt is a nyakába varni, hogy "RB Sony Michel: Voltak kifejezetten bíztató megmozdulásai az újonc futónak, 14 próbálkozásából 50 yardot ért el, azonban többször is megállították a LOS mögött" na azzal nem igazán értek egyet. Mit csinálhat egy RB, ha amire kézbe kapja a labdát már át is jött az ellenfél az O-falon?
2018. 09. 24. 23:38
TMR
off: mi a véleményetek arról, hogy Gronkot el akartuk cserélni a Lionshoz, amit ő úgy reagált le, hogy akkor visszavonul.
2018. 09. 24. 23:51
Dartsitis
Bődületes már maga a meggondolás is, hát még ha tényleg napirenden volt a téma. Szerencsére Gronk igazi hithű patrióta, s nem megy meg minden holmi csapatba, szörnyű lett volna más mezben meglátni őt.
2018. 09. 25. 00:36
B.Toma
“Igazi hithű patrióta” :DDD
Amúgy azt nyilatkozta, hogy a hír igaz, el akarták cserélni, de azt mondta akkor inkább visszavonul, mert az ő irányitója Tom Brady, és csak ott játszik ahol ő.
2018. 09. 24. 23:52
I dont trust in Bill
Az én véleményem az, hogy tokeletesen igaza volt. Őt nem a pénz motíválja. Így is van annyi már, hogy élete végéig elvan. Ellenben mivel nagyon is tisztában van vele, hogy posztja legjobbja így az értéke is magas. De ugyan így a csapatnak is rettentő értékes. És ezt kihasználva meg merte ezt húzni. Mert BB kitalálta, hogy majd jól odaadja jó pickekért amikből majd húzza a nagy semmit. Csak Gronk egyvalakihez lojális. Kiderült kihez. Egyszerűbben fogalmazta kicsapta az asztalra és megmutatta hanyas a kabát.
Én maximálisan megértem és egyet is értek vele.
Ez az én véleményem :)
2018. 09. 24. 23:55
vodka03
Szerintem egyértelmű, hogy Gronk addig fog játszani amíg Brady és ezt BB is tudja, így inkább most próbált value-t szerezni belőle, minthogy 1-2 éven belül visszavonuljon és semmit se kapjunk. Ha mégis maradna a hosszabítás teljesen biztos, hogy rekord szerződést igényelne, amit a játéktudása alapján simán megérdemel, de tekintve, hogy minden 2. évet a rehabon tölt GM fejjel már kérdéses.

Sajnálni fogom, ha 2 év múlva visszavonul Brady-vel, de teljesen érthető a dolog.
2018. 09. 25. 11:44
Csak a tisztánlátás kedvéért, ő nem azt mondta, hogy ha eltradelik akkor visszavonul, hanem, hogy Brady nélkül nem játszik tovább. Ergo egy Gronk-TB páros trade még összejöhet :)
2018. 09. 25. 11:57
piszkosfred
És akkor Billnek újra összejöhetne a 7 év alatti 1 db playoff win. Amit ugye Brady nélküli HC-ként fel tud mutatni ;)
2018. 09. 25. 13:01
Ez igaz. De mondjuk soha nem tudjuk meg, hogy TB BB nélkül is jó lett volna-e illetve, hogy BB mennyit fejlődött az első 5 éve után TB-től független.
Én hiszem, hogy BB megtalálná azt a játékost aki fencsájz QB tudna lenni.
2018. 09. 25. 13:35
piszkosfred
Ha összejön a trade, akkor még megtudhatjuk :))
Én remélem is, hogy marad még Bill Tom visszavonulása után. Lássuk, hogy mit tud, ha már ekkora az arc. Addig azonban csak a tényekből tudunk kiidnulni. Brady nélkül messze nem az a HC volt mint Bradyvel.
2018. 09. 25. 12:00
sanach
Mondjuk jövőre valamelyik top 5-s első körért simán benne lennék + 2/3 kör. Idén még mutassák meg hogy érnek annyit :D
2018. 09. 25. 13:24
nszgergo
háháhá imádlak :) :)
2018. 09. 25. 00:01
Chatmansky
Ez a leépülés nem most kezdődött... Tavaly még a jobb minőségű játékosok elfedték ezt a folyamatot és kitartott egy SB-ig. Ugyanis az alapvető problémát szerintem Bill és Brady viszonya okozza. (Szó nincs itt a sokat emlegetett kuruzslóról.) A mester egyértelműen nem vele tervezte a jövőt... De üzleti és érzelmi szempontból nagyobb buli a 12-es. Na ez az, amire az öreg nagy ívben szarik. Erre most lesz még évekig egy imádott negyvenesünk, akit mindenki, köztük én is, rózsaszín szemüvegen át néz. Aki a mérhetetlen rutinjából néha olyat húz és küzd, hogy csak les mindenki, de konstans, kimagasló teljesítményt szerintem már senki ne várjon tőle. A kissé rideg HC meg szívja a fogát, hogy “felsőbb utasításra” el kellett engednie jövő franchise irányítóját. A többi csak “függelék”.
2018. 09. 25. 02:51
bence020
Teljesen egyet értek veled de akkor kérdem én miért nem húzott korábban qb-t(rudolp vagy lauletta)
2018. 09. 25. 08:00
Chatmansky
Húzott... GG-t. Teljesen jó volt az időzítés is. Mostanában kellett volna munkába állnia nálunk... De mivel Brady 4-5 évről beszél, jövőre már lesz új, “ jövő reménysége” QB. Csak olyat nem könnyű találni.
2018. 09. 25. 09:25
Croaker
És milyen jól járt vele a 49ers! 137,5 millió dollár, csak a 2018-as szezonra 42,6 millió, a teljes szerződésből 48,7 millió már az aláírás pillanatában garantált, de a teljes összegből még SÉRÜLÉS esetén is 71,4 millió JG-é.

Micsoda szerencsés a 49ers! Ja..nem...
(És akkor jöhet a válasz, hogy honnan tudjuk, hogy nálunk is lesérült volna-e. Mondjuk abból a 1,5 meccsből, amit nálunk játszott és pont a válla sérült meg, sejthető volt, hogy mondjuk egy Wilson-Luck mennyiségű sacket nem biztos, hogy kibírna. Persze az ACL/MCL szakadás más téma, de ez lett a vége sajnos)

Én nem értem személy szerint, hogy hogyan lehet ilyen hibát mint GM/HC vagy bárkinek elkövetni, hogy egy (amúgy minden tekintetben!) abszurd 137,5 milliós szerződésből 74,1 millió garantált legyen az első teljes évében bekövetkező sérülés esetén is. Ezt hívják csapat-öngyilkosságnak szerintem.

Összehasonlításként a biztosítékot kivert Gilmore szerződéssel, ami szintén 5 évre szólt, 65 millióért, amiből 40 garantált, de erről lejjebb:
2017: 23 m$ / teljesen garantált: 4,5 m$ +18 m$ aláírási pénz = 22 m$
2018: 9 m$ / teljesen garantált: 8,5 m$
2019: 10 m$ / teljesen garantált: 9 m$
2020: 11 m$ / teljesen garantált: 0 m$
2021: 12 m$ / teljesen garantált: 0 m$

A harmadik évében a 9 millió csak sérülés esetén garantált, ha még a 3. fordulóban nálunk van. Ebből a lebontásból is látszik, hogy a 4./5. évben eldönthetjük, megtartjuk-e.
Tehát a garantált 40-ből csak 31 a valós ténylegesen garantált, a maradék 9 csak sérülés esetére.

Na, nekem az ilyen szerződés (5/2 év a tuti garantált, a harmadik csak sérülés esetén) az, ami a csapat érdeke, okos szerződés, ezzel nem ölöd meg a fizetési sapkádat.

Na ennyit az OFF-ról, személy szerint én nagyon unom ezt a JG bandwagont. Sajnálom, hogy lesérült (mielőtt valaki belém kötne), de azt nem bánom, hogy egy időre kisiklott a vonat...Sokaknak ugrás a Fitzmagic-Trainre :D
2018. 09. 25. 17:26
Lucius
Így van. Fitz a király!
2018. 09. 25. 17:42
B.Toma
Ezeket a fajta szerződéseket lassan elfelejthetjük. A tendencia az, hogy a játékosok nagyobb garantált összeget szeretnének és a Pats és a steelers féle filléreskedés szép kassan elűzi a jobb játékosokat. Már most látszik a Patsen, hogy ez a fajta üzletpolitika a csapat rovására megy. Csupa középszerű játéksokat tudunk csak megtartani, és még azokat sem fizetik meg rendesen akik már azért sokat letettek az asztalra, inkább elengedik és BB már a lábas alját kapargatja a még használható emberért. Tudom sapka, de valahogy más csapatok is meg tudják oldani ezt.
2018. 09. 25. 18:30
Croaker
Természetesen meg tudja oldani a többi csapat.
Kérdezem, hogy a 31 ből hány olyan csapat van az elmúlt 15 évből, aki minimum folyamatos PO résztvevő, konferenciadöntő résztvevő, esetleg SB győztes volt, úgy, hogy nem egyszer, nem kétszer, hanem minden évben zsinórban? Nem néztem utána, de hirtelen egy se ugrik be (kivétel Patriots)
2018. 09. 25. 20:51
szakacs
...és ez 10 évig fenntarhtó ,nálunk ez kb duplája hála BB és TB -nek ,na meg a többi harcos hazafinak aki a csapat érdekét többre tartotta a sajátjánál ! ... meg is lett a jutalmuk ,cut ,trade stb.
Nem vitatom ,hogy talán csak ezen az áron lehetett ezt a Dinasztiát felépíteni . Nem is ezzel van gondom ,habár sokukat hiányolok és fáj más mezben látni őket... de ez egy ilyen műfaj sajnos.

Viszont aki nem látja be ,hogy a Dinsztia előbb utóbb el fog bukni (értem ezalatt pl egy negatív szezont) az strucc. A kérdés h mikor ,de végül is ez mindegy .

Szurkoljunk ez a dolgunk , mi választottuk ezt a csapatot. Ha hét szűk esztendő jön akkor annyi jön ,kit érdekel amíg Pats mezben űllhetek hajnal fél háromkor a TV előtt.

Végül is mindenkit ez a csapat vonzott ide erre az oldalra , ha más nem is ,de ez közös mindannyiunkban , és szerintem ez a lényeg !

GO Pats !


2018. 09. 25. 03:47
Arnold Patsenegger
Látom egybegyúrtál jó nagy adag indulatot valós/vagy annak vélt hírt/álhírt, na meg jó nagy adag fikciót és egyéni véleményt és jól kiírtad magadból.
Brady még fél gázzal is képes arra amivel egy bomba csapat simán SB-t nyerhet, az meg nem az Ő hibája hogy az nem áll rendelkezésre.
Bradyben bőven van még 1-2 jó év.
Szerintem te pár éve a Kansas meccs után is ezt írtad vagy írtad volna... Légyszi majd ha a 8.forduló körül is ilyen lesz a csapat teljesítménye akkor azt mondom írjad csak igazad lehet. De ez most túl korai. És ehhez nem kell rózsaszín szemüveg...
2018. 09. 25. 08:12
Chatmansky
Pont, hogy nem volt bennem indulat... Nos, valóban fikció, de én erre gyanakszom. És pontosan tudom, hogy lesznek még zseniális meccsei TB-nek, de azt te is látod, hogy már nem úgy megy neki. Nem temetem, én is szeretném még sokáig nézni, mert mégis csak ő a “cég arca”, de nem a “szent tehene”-gondolta Bill. :-)
2018. 09. 25. 11:20
Arnold Patsenegger
Az már bennem is tudatosult ,hogy BB mindenféle szívfájdalom nélkül keres lép majd tovább ha eljön az idő. :)
2018. 09. 25. 11:22
Arnold Patsenegger
2018. 09. 25. 12:40
Touchdown Tom
Szerintema tavalyi egy ritka gyenge AFC föcsoport volt, amiatt is hihettük azt, h jok vagyunk.
2018. 09. 25. 17:31
Arnold Patsenegger
Ilyet se hellottam még... Szerintem kérdezed meg az AFC másik 15 csapatát mennyire volt gyenge az AFC vagy azokat akik a playoffban kihullottak... Hagyjuk már.
2018. 09. 25. 12:56
I dont trust in Bill
Brady tavaly MVP. Nem hiszem, hogy ez rózsaszín szemüveg lenne.
2018. 09. 26. 15:50
piszu46
Ugyan miért kellene rózsaszín szemüvegen keresztül nézni TB játékát? Tavaly az alapszakasz MVP-je volt, és az SB-n, ha van védelmünk, vagy Foles nem játszik olyan formában, mint se előtte, se azóta, akkor toronymagasan nyerte volna meg a 6. gyűrűjét, és SB MVP lett volna...
Most idén valóban nem játszik jól, de ahhoz, hogy igazán jól játsszon, kellenek játszótársak is. Idén még nem igazán volt jó társa, és ez óhatatlanul magával hozza, hogy neki sem megy kiemelkedően.
Aki csapatsportban sportolt valaha, tudja, hogy CSAPAT nélkül nem lehet jó egyéni teljesítmény....
2018. 09. 25. 00:33
B.Toma
Én már annak is örültem, hogy Brady nem vonult vissza a félidőben. ¯\_(ツ)_/¯
2018. 09. 25. 01:04
palesz42
B.Toma: You made my day!!!
2018. 09. 25. 06:23
LasVegas
2018. 09. 25. 08:47
Touchdown Tom
2018. 09. 25. 01:30
Alpok
Nem csak a csapat de az edzői stáb is mélyen alulmúlta önmagát
2018. 09. 25. 06:24
LasVegas
Lelketlen volt a playhívás végig, az biztos.
2018. 09. 25. 06:31
ua
2018. 09. 25. 11:22
Kedves Bill!
Sokadjára lett rádszólva faluszéli stílusod és szóhasználatod miatt nagyon rövid ittléted alatt.
Most én kérlek meg még egyszer és utoljára, hogy véleménynyilvánitást vulgaritásmentesen és mások sértegetése nélkül tessék írni.
Ellenkező esetben bannolva leszel. A Pats.hu soha nem a tájjelegű kommentjeiről volt híres, nem fogjuk hagyni, hogy te vagy más ezt általánossá tegye.
Köszönöm a megértésed és együttműködésed.
2018. 09. 25. 13:02
I dont trust in Bill
Rendben! Csak akkor lássam, hogy ez mindenkire ugyan úgy vonatkozik. Ha nem akkor nem bánom a bannolást.
Bár ha így is gondolod akkor a burkolt lealacsonyítás nem helyénvaló....a faluszéliekkel...úgy mellékesen :)
De ok. Ha látom, hogy másra is ilyen elánnal koncentráltok majd akkor megelőlegezem a megértést és az együttműködést!

2018. 09. 25. 15:43
nszgergo
másra is ilyen elánnal koncentráltak, akikre kellett, ők nincsenek is már itt, max más felhasználónévvel..
2018. 09. 25. 20:16
még a meccsek alatt is rászólok az emberekre, pedig ott a meccs hevében hagyhatnám... ez itt nem módi. Még olyan régi motoros, mint Zarathon is kapott 1 hét pihit egy meccs alatti kirohanása miatt.
2018. 09. 25. 12:36
iceman
Lássuk be, sajnos a keretünk nem ligaelit. Van egy GOAT irányítónk és egy GOAT-gyanús TE-nk (félve írom le, de talán mindkettő túl karrierje zenitjén), néhány ligaelit képességű védőnk, de az elkapósorunk összességében (Minitron kivételével, akinek nem ismerjük a mostani formáját) max. közepes. Az O és a D falaink egyelőre nagyon max. közepesnek mondhatóak,az O-fal nem tudja a futást hatékonyan támogatni, a D pedig fogni, passrush gyakorlatilag minimálisan/néha van. LB sorunk problematikus, a jó képességű CB-ink így elég kiszolgáltatottak. A posztjaink legtöbbjén minőségi mélység alig van. Az ellenfeleink közül, pedig sok csapat igen komolyan erősített, építkezett tudatosan akár évek óta. Ezt el kell fogadni, ebben semmi csoda nincs.Hosszú évek óta hátul húzunk drafton, ráadásul elég sok bust-tal, aztán meg megy a kukázgatás. Ezzel együtt javulásra számítok, de idén komolyan küzdenünk kell majd a playoff-ért is.
2018. 09. 25. 12:52
Touchdown Tom
Meg volt, h pickeket is elvettek tölünk, azt se felejtsük el. Igen, en is ott lätom a problema gyökeret, h a keret nagyon lekukäsodott. Tb12, Gronk, Flowers es Gilmore elit jätekos a többiek jo esetben közepszerek. Mäs csapatoknäl 1/4-es CB-k vannak, mi nyilvän nem huzunk ilyen magasan. Sajnos 1/15 utän mär nem lehet bluechip jätekost talälni vagy legaläbbis irgalmatlan nehez. Egy 3. körös Kamara vagy egy 5. körös Hill (akit monjduk a patriots elvei miatt nem tudtunk volna leigazolni) nagyon ritka. Lehet is lätni, h a Kansason mekkorät dobott pär jo huzäs a drafton.
2018. 09. 25. 15:43
crucified
"Lássuk be, sajnos a keretünk nem ligaelit. "

Ligaelit keret nem létezik a fizetési sapka miatt.

Van viszont GOAT QB, GOAT TE, Cannon, Gost, DMC, Gilmore. Ők mind-mind a felső harmadhoz tartoznak a saját posztjukon, tehát a keret nem rossz.

Januárra sokkal jobb lesz ez.
2018. 09. 27. 08:04
zsolt75
Csak azt nem értem, hogyha GOAT QB-nk és GOAT TE-nk van nem ligaelit fizetésért, akkor kik viszik el a fizetési sapkát vészes irányba. Még a szertáros és a jegyszedő is belekerült?! Ha a túlárazott, de alulteljesítő kerettagok viszik el a zsét, akkor rendet kellene vágni... Vagy a fizetéseket vagy az állomanyt kellene megnyírbálni... Ha már HC és GM egyben az illető...
2018. 09. 25. 13:36
hulith
A potencial látszik lényegesen kevesebbbnek az idei keretben mint eddig
a mutatott forma az egy dolog.
2018. 09. 25. 16:51
Farkas Joe
Hogyan nyírhatták úgy ki a teljes támadó egységünket, hogy Gronkon folyamatosan kettő, de volt, hogy 3 védő lógott?
Elméletileg 1 embernek mindig szabadon kellett volna lennie. Elég nagy kritika ez az elkapó szekciónak.
2018. 09. 25. 18:12
topin
5OL + 1Qb +1 RB ez 7 ember..marad 4 embered akit fogni kell.

4 emberes pass rush esetén 7 védő marad erre a 4emberre + a futóra, akit amúgy ezen a meccsen már a DL (vagyis a 4 emberes pass rush-t bemutató egység) mínusz yardon elkapott. Ha 3 fős a pass rush, akkor 8 ember marad zónázni vagy embert fogni.

Így azért könnyen előfordulhat..
2018. 09. 27. 07:58
zsolt75
Edelman-t is Down-ba raknám, mert ha ésszel szedte volna a vitaminjait, akkor nem tiltják el és most más lenne (lehetne) a leányzó fekvése...
Hozzászólás a(z) Ups & Downs - 3. alapszakasz mérkőzés: Detroit Lions bejegyzéshez