Menetrend

Ups & Downs - 3. előszezon mérkőzés: Carolina Panthers

2016. 08. 27. 20:26
Szerző: Danna
Kategória: Cikkek
A Patriots lejátszotta a harmadik mérkőzését az előszezonban. Az ellenfél ezúttal a Panthers volt Carolina-ban.

Up:

Chris Hogan - Összesen 5 elkapása volt, 62 yardért és egy TD. Már a 4. szezonját húzza le az NFL-ben és nagy az esély arra, hogy 3. számú elkapó legyen. 31 snapet töltött a pályán és az, hogyan reagált a Tom Brady által dobott 33 yardos TD után is azt mutatja, hogy készen áll a versenyre.

Cyrus Jones - Az idei drafton a Patriots az első pickjével választotta őt (összességében a 60.), és ezen a mérkőzésen is kiderült, hogy miért ő volt a legjobb punt visszahordó a drafton. A harmadik negyedben volt egy 60 yardos visszahordása, amiből aztán Jacoby Brissett 12 yardos TD-t dobott DeAndre Carternek. Jones, aki nickelback pozícióban is játszott a védelemben, a Patriots elsőszámú punt visszahordója lehet a szezonban és ezzel tehermentesítheti az elkapó Julian Edelmant.

Logan Ryan - Először játszott az előszezon során, a negyedéves cornerback úgy tűnt, mintha szezonközbeni formában lenne, ugyanis már az első negyedben szerzett egy INT-et, ahol igazán szépen helyezkedett, és eltudta kapni Can Newton labdáját Kelvin Benjamin elől. Ezután is többször dobott Newton felé, azonban egyszer sem sikerült az elkapónak mellette elkapnia a labdát.


Down:

Jimmy Garoppolo - Majdnem sikerült INT-et dobnia az első számadásban egy 3&4 szituációban, majd el is ejtette a labdát a 2. negyedben, de sikerült azt a csapatnak visszaszereznie. Ez volt Garoppolo leggyengébb meccse (15 passzából 9 volt jó, 57 yardért). Csapattársai sem segítettek neki, Gostkowski egy 30 yardos mezőnygólt hibázott, majd Edelmant büntették meg fogásért. A Patriots egyszer sem szerzett pontot az általa vezetett 7 támadásnál.

Stephen Gostkowski - A kicker kihagyott egy 30 yardos FG-t az első negyedbne, majd egy 52 yardost a második negyedben. Egy 25 yardos mezőnygólt sikerült csak berúgnia az első negyed végén.

Nate Solder - A kezdő bal tackle egy rossz kezdés miatt büntetést kapott a második negyedben, majd Brady utolsó játékánál átengedte Kony Ealy-t, aki könnyedén sackelte az irányítót.

Forrás: ESPN Boston

Hozzászólások

2016. 08. 27. 20:51
Chatmansky
Alapvetően nekem tetszett a mutatott játék, bár itt még rendesen keverik a játékosokat. Itt is, ott is. Pontosabban a D volt kiemelkedő, talán egy hosszabb futást engedtek. Az O meg a legjobb felállásában is hiányos volt még tegnap. Még... Ami riasztó az Garoppolo. Olyan feszültség van benne, hogy nézni is rossz. Tudom, nagy az elvárás, ez van. (Hoztak egy Brady-klónt stílusban, méretben, hogy majd egyszer átvegye Tom helyét. Mire gondoltak a Pats-nél, hogy költséghatékony módon majd jó lesz a cipője rá? ...) Brissett klasszisokkal jobban játszott, igaz inkább a saját stílusában. Szorítok Jimmy-nek és az egész csapatnak. Jó lesz ez! :-)
2016. 08. 27. 20:56
szeder
Nálam Brady is up!
2016. 08. 27. 20:59
dravait
Hát remélem, hogy Gost most letudta az idei évre engedélyezett tévesztéseket és mostmár az eddigi halálbiztos pont lesz újra.
A csapat összességében nem muzsikál rosszul, bár egyelőre a védelem az, amelyik jobban magára talált. A támadósornak még alakulnia kell, JimmyG teljesítménye hullámzó, csinál klassz dolgokat meg butaságokat is, de most még ennek van a helye, remélem a helyzetértékelések alapján tud javulni.
Brissett se rossz, ő is szépen dolgozott tegnap, bátran és elég kreatívan.
Jones nagyon tetszik, sokrétű játékos, az nagyon jó hír, ha Julesről le tud venni egy kis terhet, így kevesebbet kell ütköznie.
Nekem még Derby is DOWN volt tegnap, a kb. egy felé dobott labdát is elejtette, pedig a múlt héten bitang jó volt (bár akkor is egy TD droppal nyitott) - nem értem, mi baj van vele, de megbízhatóbban kellene teljesítenie.
2016. 08. 28. 09:59
komzoz65
Feltűnő volt, hogy a két korábbi meccstől eltérően mennyire hanyagoltuk a TE játékoat. Nyilván itt egy nagyon jó védelem ellen mentünk, de 3-4 középre nyomott TE játék egy éles meccsen a 2. félidőben mindenképpen lett volna. Minitron is több szerephez jutott volna. Kíméljük a kezdőket ezektől a veszélyes játékoktól, takargatjuk a lapjainkat. Ennek ellenére jogos persze a kritikád. Egyébként nagyon figyelem Derby játékát, hogyha Gronk ne adj' isten megsérül, mert ez sajnos a papírforma, hogy ez megtörténhet, akkor Bennettel (akinek tegnap szintén nem volt elkapása) valamennyire pótolni. tudják.
2016. 08. 27. 21:44
sixt
Iszonyat szurkolok Jimmy G-nek !! És nem csak azért hogy legalább 2-2 val vagy még jobb eredménnyel adja át a stafétát TB12-nek a 4. héten. Hanem azért mert Óriási nyomás van rajta. Imádtam a drafton amikor kihúztuk, hiszek benne lehetne a jövő Patriótája. De én kimondom sem a csapat sem a kinti média nem könnyíti meg a dolgát. "Brady túl ragyogta JimmyG-t" "Brady jött látott győzött", "Jimmy közel sem Brady" stb stb. Ömlenek a cikkek. Mögé draftoltunk idén egy QB-t. Ezzel sem értek személy szerint egyet, én tuti valakit el hoztam volna egy csapatból TB12 úgy is visszajön és a SB-ba vezet minket !! Egy korábbi hozzászólásomba is már írtam valahogy nem látom hogy mentorálná Brady, pedig kellene szerintem. Nem mindegy ugyan is hogy hogyan adja át a stafétát. 0-4 pl asszem mindent megnehezítene mindenkinek. Tudom hogy 0-4-ről is lehetne 12-4-et csinálni de.... Szóval összefoglalva nagyon komoly aggályom nekem nem a különböző csapatrészek hullámzó teljesítményével van, hanem az hogy nincs egység Jimmy G mögött. Pedig gyerekek ez a 4 meccs nagyon-nagyon fontos! A legfontosabb, mert ha szarul jövünk ki belőle akkor nagyon nehéz lesz. Ez a saját véleményem nyilván, károgok itt Győrből :) Go Jimmy G !!
2016. 08. 28. 08:00
dravait
Szerintem sem kezelik jól Jimmyt. Nem értettem, Bradynek mi a fenéért kellett bejönnie 10 percre - semmi szükség nem vlt rá. Tényleg az volt a hatása, hogy Garoppolonak kicsit nem ment, erre bejön a nagyágyú, hogy megmutassa, hogy is kell ezt a játékot játszani. Na, ezek után menj vissza, és csináld ugyanúgy - hát ez nem megy. Tény, hogy G még épül, de a TELJES támoatást én sem érzem, mintha direkt szivatná BB, hogy teher alatt erősödjön. De ennek egyelőre pont az ellenkező hatását látjuk.
2016. 08. 28. 10:11
komzoz65
Hát szerintem nagyon kevés az infónk ahhoz, hogy simán felülbíráljuk a mágust, hogy tudja-e mi kell most JG-nek.

Én arra tippelnék, hogy az ő esetükben, ennek a meccsnek nincs oly nagy jelentősége. JG kezdett, TB kicsit megmutatta magát aztán mivel még volt az első félidőből JG visszaállt kicsit.

Nem a csapatba kerülésért küzd egyik sem, nincs verseny helyzet, ilyen szempontból nincs nyomás. A nyomás az az arizonai kirándulás és az azt követő meccsek jelentik JG számára. Ez élete esélye konkrétan, és nem biztos, hogy lesz másik. És nyilván nem BB-n, hanem elsősorban az O falon fog múlni, hogy kap-e igazi esélyt, hogy megmutassa mit tud. Mert tegnap bizony többet menekült, mint irányított, futás alig volt, így nehéz szárnyalni.

2016. 08. 28. 10:11
komzoz65
Hát szerintem nagyon kevés az infónk ahhoz, hogy simán felülbíráljuk a mágust, hogy tudja-e mi kell most JG-nek.

Én arra tippelnék, hogy az ő esetükben, ennek a meccsnek nincs oly nagy jelentősége. JG kezdett, TB kicsit megmutatta magát aztán mivel még volt az első félidőből JG visszaállt kicsit.

Nem a csapatba kerülésért küzd egyik sem, nincs verseny helyzet, ilyen szempontból nincs nyomás. A nyomás az az arizonai kirándulás és az azt követő meccsek jelentik JG számára. Ez élete esélye konkrétan, és nem biztos, hogy lesz másik. És nyilván nem BB-n, hanem elsősorban az O falon fog múlni, hogy kap-e igazi esélyt, hogy megmutassa mit tud. Mert tegnap bizony többet menekült, mint irányított, futás alig volt, így nehéz szárnyalni.

2016. 08. 27. 22:10
hispanic
Gafoppolo az ellenfél első sora ellen játszott eddig, Brisett a második, harmadik sorok ellen, ezert nem mérvadó a teljesítménybeli különbségük.
Gronkkal, Edelmannal könnyebb lesz az alapszakasz meccseken az irányítónak.
2016. 08. 27. 22:17
Chatmansky
Ez igaz. Remek srác Jimmy, de eddig nagyon görcsös. Nem kis nyomás van rajta, mindenki tudja és szorít neki. Hátha átszakad az a gát... A legsz@rabb Cam barátunk volt tegnap, akárki láthassa... :-)
2016. 08. 27. 23:39
MemphisM
Brisset up sztem. Kb tökéletes passer ratingal megérdemli.
Az Ofal down.
Jimmy G jobb lesz az első szmú wr+te corpssal...
2016. 08. 29. 16:07
LasVegas
Brisset szép csendben, de jól és ötletesen játszott (mindhárom meccsen), és szerintem jobban és bátrabban fut, mint Jimmy G. Valahogy úgy érzem, lesz ő még a mi irányítónk egyszer...
2016. 08. 30. 10:18
MemphisM
Csak ne ilyen minden héten háborús legyen a váltás!
2016. 08. 28. 09:46
komzoz65
Nagyon jó meccs volt ez is Kezdek is aggódni. Az első félidőben a Carolina kezdő játszott végig, egy drive-ra szállt be csak a csere qb, és őt is sikerült azonnal pickelni. Ez a lenullázás idegenben több mint biztató, a folyamatosan dicsőített Cam és csapata ellen, mely legjobb elkapóját is visszakapta, és ennek megfelelően a korábbi két meccsén az 1. negyedeket egyaránt 10-al zárta.

Brady nem csillogott de nem is szokott ilyen tájt, viszont volt egy szép TD-je. JG is több pontot termelt volna, ha egy kicsit több futó yardot kapott volna. Meg pontosabb rúgásokat. Én nem aggódom miatta.

Az O fal teljesítménye kritikus továbbra is, ez sajnos vitathatatlan. Meglátjuk.

A védekezés most sokkal jobb volt mint múltkor, az 1. félidőben kifejezetten parádés. A futás ellen mintha Branch hiányozna. A secondarynek a mélysége az, ami nem tökéletes, a kezdő jó lesz.

A spec teamnek még sokat kell javulnia. Allen mondjuk jó formát mutat, de ne ő villogjon ha lehet.
2016. 08. 28. 13:41
tamaskerepesi aka DM
2016. 08. 28. 22:54
Croaker
OFF: Az ex-Patriot Benjamin Watsonnak elszakadt az Achillese :(
2016. 08. 29. 01:11
Chatmansky
Ejj, pedig de szerettem. Nem is oly' rég még brillírozott a Szenteknél. Jobbulást neki!
2016. 08. 28. 23:47
Burkus
Nézem a Cards - Texans meccset és mind Wilforknak, mind Chandler Jonesnak volt emlékezetes megmozdulása. Fitzgerald nélkül van a Cards ugyan, de nem tűnnek átütőnek. A Texans viszont nehéz ügy lesz Garoppolonak meg falnak a harmadik héten, pláne Wattal együtt.
2016. 08. 29. 00:10
hopi46
Rá sem ismerni a tavalyi Arizonára, a hiányzó Fitzgerald ellenére sem és ez felnagyítja egy kicsit a Texans minőségét, bár kétségtelen a kezdő csapatuk elég egyben van már.
2016. 08. 29. 14:48
Dzsék
2016. 08. 29. 14:49
Increay
2016. 08. 29. 15:07
Dzsék
Szegeny Stork meg elbukta a fizikai felmerot a Redskinsnel. Elvileg most visszakerul hozzank es gondolom cut :/
2016. 08. 29. 15:39
narbony78
Első megérzés Knightonnal kapcsolatban pipa! Másodikra sorban áll Dobson!
2016. 08. 29. 16:04
LasVegas
Dobson az örök (be nem teljesült) ígéret. Előbb szavaznék bizalmat az új elkapóinknak, mint neki. Time to say goodbye.
2016. 08. 29. 16:06
petyus33
Nekem meg pont ellenkezőleg... valahogy azt érzem, Dobson idén végre meghatározó játékos lehet. Kevesebbért is kivágtak már tőlünk játékosokat, BB valszeg nem véletlenül tartja bent. Ha lesz végre egy tiszta, sérülésmentes szezonja, ott lesz a 3. , 4. elakpók közt
2016. 08. 29. 15:58
LasVegas
Az mekkora húzás lenne az edzői stábtól, ha Jimmy G. helyett Brisset kezdene a Cardinals ellen... Tudom, hogy az esélye kb. nulla, de valahogy volt egy ilyen érzésem, ahogy néztem az előszezon három meccsét.
2016. 08. 29. 16:18
nosbiglem
Van esélye, hogy játszik!
De biztosan nem kezdőként!
2016. 08. 29. 18:05
polo62
Brissett a 3. csapatok ellen dobált jól, míg Garoppolo a kezdő sorok ellen nem tündökölt. inkább meglepő húzás lenne szerintem, mintsem nagy, de az esélye szerintem 0
2016. 08. 29. 17:10
lesliemus
Hozzászólás a(z) Ups & Downs - 3. előszezon mérkőzés: Carolina Panthers bejegyzéshez