Menetrend

Ups & downs - Alapszakasz 11. mérkőzés

2012. 11. 23. 10:30
Szerző: lucas
Ups and downsA New England Patriots lejátszotta az alapszakasz 11. mérkőzését idegenben New Yersey-ben a MetLife stadionban a csoportriváis  New York Jets ellen, amelyen fölényes, 49-19 arányú győzelmet aratott.


Up 

Julian Edelman – Már a második nagy meccse egymás után, amelyen special team játékosként és elkapóként is TD-t szerez.  Még az az ütközés utáni fumble sem árnyékolja be a teljesítményét, inkább csak amiatt aggódhatunk, hogy az agyrázkódása ne legyen túl súlyos.

Steve Gregory – A safety, aki Staten Island, N.Y.-i lakos jó kis hazatérést mutatott be azzal, hogy elcsípte Sanchez labdáját az első negyedben és összeszedett egy fumble-t a Jets 4. kísérleténél, és visszahordott 32 yardos TD-t a második negyedben.

Devin McCourty – Azon a héten, amikor a legnagyobb vitatéma a kulcsjátékosok speciális csapategységben való szerepeltetése, illetve annak szükségessége körül folyt Rob Gronkowski sérülése kapcsán, ő újra nagyon hasznosan játszott a special teamben: a kickoffreturner Joe McKnight-tal való nagy ütközése után  a labda felpördült, Edelman leszedte és vissszavitte.

Brandon Spikes – A linebacker a Jets 4. downos próbálkozásakor elütette a labdát a második negyedben (ezt fumble-t szerezte meg Gregory), és egy másik 4. down feltartóztatásában is kulcsszerepe volt, ráadásul ez a gólvonalon történt. 

Shane Vereen – A másodéves futó nagy játékot mutatott be az első negyedben egy 3. downos szituációban, majd eddigi pályafutásának legemlékezetesebb akcióját is láthattuk: a 83 yardos elkapás utáni futással elért gyönyörű TD-t, melynél megmutatta, milyen sebességet képes elérni. 

Vince Wilfork – Az egész estén nagy erővel és jól játszott, de a legkülönlegesebb akció az a Sanchez labdavesztését megelőző „emberrel történő tackle” volt. (Aki nem látta volna, úgy tartóztatta fel a QB-t, hogy egyszerűen rányomta a saját falemberét Brandon Moore-t, így Sanchez igazán kemény falnak ütközött.)

 + 1 (a szerkesztő részéről)

Tom Brady – Nem értem, hogy tőle miért vesszük magától értetődőnek a jó teljesítményt, és miért nem szerepek hetek óta itt, annak ellenére, hogy eredményesen, megbízhatóan és hibátlanul játszik. Ha 323 yard, 3 dobott és egy futott TD interception nélkül nem elég jó teljesítmény, akkor mi lenne az elegendő ehhez? Szerintem igenis a dicsérendők között a helye, míg másoknak momentumai vannak, neki meccsei.

Down 
Danny Aiken/Zoltan Mesko/Stephen Gostkowski – A mezőnygól csapat nem végezte jól a dolgát Gostkowki újabb, most éppen 39 yardról elhibázott mezőnygól-kísérlete előtt.  Igen, jogos. De akkor se.

Forrás: ESPN Boston

Hozzászólások

2012. 11. 23. 10:41
Ahogy tegnap is írtam chat-en, erre a meccsre érdemes volt felkelni.
Gregory végre megmutatta miért is igazolta le a csapat. Durva estéje volt.
Edelman csodásan játszott megint. Amit nem értettem, hogy ha más megmozdulásokra befújták a helmet-to-helmet büntit, akkor nála miért nem? Sajnálom, hogy kiesett, de reméljük rendbe jön.DMC nekem bejön safetynek.
És ha már Brady-t dícsérjük, akkor az Ofalat is kell. Két meccs sack nélkül azért nem gyenge teljesítmény tölük.

Down: a negyedik negyedben a néha hülye play hívások és hogy miért nem hagyják Mallettet passzolni is kicsit.

A jövöre nézve: Ha jól emlékszem Chung utoló eve itt szerzödésben és bármennyire is szeretem, nem hiszem, hogy marad. DMC jó hátul, és a Talib-Dennard CB kettössel én személy szerint nagyon meg vagyok elégedve. Gregory-Wilson-DMC csereberékkel rendben van az a szekció (esetlega drafton jöhet valaki még biztos mi boztos, föleg, hogy 13-ban állí´tólag jó lesz a safety class).
A másik akitöl szerintem elbúcsúzunk, ugyancsak sérülés miatt, az Vollmer. Cannon tegnap nagyon rendben volt, nem számoltam vele ennyire. De ide is jöhet valaki drafton vagy FA-ként, ha Cannon-ban nem bíznak.

Gost meg nagy kérdés számomra, hogy mi lesz vele.

Most jön egy (elvileg) sima meccs, aztán az a kettö, amit szerintem mindannyian nagyon várunk :)
2012. 11. 23. 10:50
crucified
Én Baby Vince nyálcsorgató nézését a meccs végén a nyamvadt pulykájukra külön jutalmaznám..))))))

Nálam Sanchez is Up, az az elejtett fumble az év mega LOL-ja..))))

ps: Edelman helmet to helmet ütközése brutális volt. Hatalmas DOWN a bíróknak ezért...
2012. 11. 23. 10:57
Teljesen igazad van, Paul, Scarnecchia fantasztikus edző. Mindegy, hogy épp kik állnak a rendelkezésére, hogy hány alapember sérült, az O-fal hozza az elvártat. Gyanítom, a secondarynk mellé is elférne egy ilyen edző, bár meg kell mondjam, én eredetileg Dennard is be akartam tenni az upba, sőt Arringtonnak is volt jó megmozdulása. Nem akarom elkiabálni, de fejlődést vélek felfedezni a hátsó alakulatnál.
2012. 11. 23. 11:07
szenti78
Igen, én is úgy éreztem, mintha lenne javulás hátul, mintha kezdene összeállni a séma/emberanyag páros. Voltak egész fantasztikus labdaelütések. Turnover mutatóban pedig egészen zseniálisak vagyunk. Nem lehet véletlen, hogy minden meccsen szerzünk egy rakás labdát - jó ezt látni (nem hiszem, hogy mindig épp az aktuális ellenfél vigyázna kevésbbé a labdára). Az Edelman tackle-re talán azért nem dobtak zászlót a zebrák, mert szemből kapták el egymást, látta a védőt, de lehet, hogy rosszul gondolom. Mindenesetre mielőbbi gyógyulást neki, személy szerint egyáltalán nem haragudtam rá annál a labdavesztésnél. Csak így tovább, GO PATS!
2012. 11. 23. 11:07
Bulow
Remek éjjel volt, lehetett heherészni a körömrágás helyett :) Nagyon tetszett a sec játéka, lehet hogy csak Talib hiányzott, mint láncszem? De az igazi teszt majd a Houston ellen jön... Nem értem Chung miért ne maradhatna, kell a depth, sztem a csapat nem küldi el.
2012. 11. 23. 11:14
Sok szakértö azt mondta odakinn, hogy coverage-ben, passz ellen nem a legjobb safety a srác, így legainkább strong safety poszton lenne jó. Nem is ez a baj vele, hanem, hogy borzalmasan sokat sérült. Lehet, hogy jó játékos (én úgy hiszem), de aki ennyire sérülékeny az sajna nem tud nagy hasznára lenni a csapatnak.
Ugyanezért gondolom, hogy Vollmer sem marad itt sokat. Jó játékos, de majdnem többet sérült, mint nem.
A harmadik ilyen játékos pedig Ras-I, ráadásul ö még mutatni sem tudott sokat.
2012. 11. 23. 11:08
ati
én személy szerint egész éjjel fent voltam és vártam hogy kezdödjön a meccs.most itt ülők a munkahelyemen kicsit nyomottan,de nembaj megérte. Az O nehezen melegedet bele,de köszönhetöen a Dnek azért beindultak!a D egyszerűen elképesztő volt ismét. Edelmannek remélem nem nagyon súlyos sérülése.
2012. 11. 23. 11:53
sting
:)
Soha nem hittem volna hogy egyszer még azért fogok szurkolni, hogy a Jets pontokat tegyen fel a táblára.
35-0 -nál már iszonyúan sajnáltam őket. Ekkora verést hálaadásra ...
Amihez nyúltak szétesett.
2012. 11. 23. 12:25
fejszee
vegyük úgy, hogy ezt el se olvastuk! :D
2012. 11. 23. 12:52
sting
Hozzáteszem, hogy azért évente 2-3 alkalommal inkább eztán is elsajnálgatom őket ...
Mindenesetre jól tették a fiúk, hogy a végére visszavettek.
Ha tovább hajtottak volna - most a sajtóban leugatnák a fejüket ...
2012. 11. 23. 12:44
matcha
Amikor Edelman visszahordott TD-je után mutatták Ryan fejét, akkor majdnem megsajnáltam a csapatával együtt...Majdnem. :D :D
Száncsítától eddig ez volt a kedvenc jelenetem:
https://www.youtube.com/watch?v=w92FefeeJq8
De a mai mutatványa mostantól viszi a prímet. :D
Várom már az eheti C'mon man-t. :D
2012. 11. 23. 13:31
Levis
:D :D :D
Sanchez vitte a prímet ezzel a megmozdulásával. Nem szoktam nevetni mivel tisztelni kell az ellenfelet, de ennél a szitunál nem bírtam megállni. Olyan volt mint ha becsukta volna a szemét azt roham előre és lesz ami lesz. Ez lett.....
2012. 11. 23. 12:24
lipi
ez nem mérkőzés volt, hanem mészárlás :).
előzetesen bukónak gondoltam a meccset, pedig akkor még nem is tudtam Vollmer kieséséről. Szerencsére Rexy nagyon meg akarta nyerni a meccset, és a 4&1 után mentálisan összezuhant a Jets. 52mp 3TD. Ha nem a saját szememmel látom nem hiszem el. Ezzel nem döntöttünk valamilyen rekordot? 1 negyed alatt 35 pont. Tavaly a Billsnek csak 28-at sikerült felrakni ellenünk a táblára, ráadásul utána meg is vertük őket :).
Eddig azt hittem, sőt meggyőződésem volt, hogy Sáncsíta nem olyan rossz Qb, csak Rexy túlpozicionálja. Nem GM szerepkörben használja, hanem meccsnyerő Qb-ként. Ma este rám cáfolt. Nem kicsit. Hálaadás kapcsán szeretnék hálát mondani, hogy a Jets 5 éves szerződést adott neki idény elején :).
Aggályok: Ghost. Köv idénykezdetre már nem lesz a csapat tagja. Fontos szituációkban folyamatosan hibázik akármilyen távolságból...
Nem leszek népszerű, de Meskó Zoli. Idén nagyon gyengén rugdos. http://www.teamrankings.com/nfl/stat/net-yards-per-punt-attempt A liga végén kullogunk nettó yard/punt mutatóban. Neki is össze kellene kapni magát...
Futás elleni védelem. Sorozatban a 3. meccsen kapott komoly sebeket (amíg még a Jets nem adta fel).

Chung korrekt safety, a sérülékenysége miatt nem hinném, hogy túl drága lenne. Mindenképp megtartanám. Sőt, kukázni kellene még legalább egy S-t valahonnan. Túl vékony a poszt.
Vollmer Top3 RT idén. sőt, gyakorlatilag teljes pályafutása alatt közel volt ehhez a szinthez, ráadásul tud játszani vakoldalon is. szerintem kötelező megtartani. Cannonnak ez volt az első meccse, amin kb elfogadható volt. Az elején pedig, amíg a Jets még azt hitte van keresni valója, elég sokszor omlott össze a zseb...

Ami pozitívum: Edelman. Sikeres hosszú passz. Vereen elkapása. TB teljesítménye. Edzői kar felkészülése. Sec fejlődése. Wes teljesítménye. Gyakorlatilag az egész csapat :).
Sancho fejjel belerohanása a saját Ofalába pedig tiszta Benny Hill show volt :).
2012. 11. 23. 12:27
fejszee
Zoli kb a legjobb punter, a számai azért alacsonyabbak, mert kevés a 3&out, úgyhogy ha puntol, akkor rövidet kell hogy odaszegezze az ellenfelet az endzoneja közelébe. javítsatok ki ha nem így van, de én így látom...
2012. 11. 23. 12:49
Patriots NEB
Szép napot mindenkinek!
Teljesen igaz!Vasárnap a Colts ellen pl. hihetetlen hosszút rúgott kb. a saját 10-20 yardról.
2012. 11. 23. 12:56
timep76
De bizony így van!!! Ha ilyen ütemben halad, akkor az idén 4-5 alkalommal kevesebbszer kell puntolnia, mit tavaly vagy tavaly előtt. Viszont az egyik legfontosabb mutatóban (inside 20) már most túlszárnyalta a 2010-es évet és csak 4-re van a 2011-estől. A leghosszabb punt tekintetében is csak 3 yard-dal marad el az előző évektől. Az átlagos punt és nettó punt hosszúságot tekintve inkább a tavalyi év volt kiemelkedő, mint a 2010-es és a 2012-es (eddig) gyengébb.
Ghost viszont sajnos gáz (bár a legfontosabb 2 FG-t berúgta a múltkori Jets meccsen)
2012. 11. 24. 14:02
daelaci
Meskó Zolinál jobb punterünk aligha lehetne. Punt-jai 60 %-a a 20-as yardon belülre szorítja az ellenfelet és ezzel messze felülmúlja az előző idényeit és messze jobb bárkinél az egész ligában. Szerintem ez sokkal fontosabb adat a nettó yard/punt mutatónál, ami erősen függ attól hogy átlagosan honnan végzi el a puntokat, amiről persze nincs adat. A nettó yard/ punt mutatója sokkal jobb lehetne egy gyengébb csapatban ahol mindig a saját 20-as yardjáról puntolhatna, de ez nálunk igen ritkán adatik meg neki, nálunk inkább a félpálya környékéről próbálkozik általában és csak egy célja van, hogy minél inkább a saját célterületéhez szögezze az ellenfelet. Szerintem a statisztikái is azt mutatják, hogy ennek a célnak általában tökéletesen megfelel.
2012. 11. 23. 13:02
Nem, nem rekord az egy negyed alatt 35 pont. Amcsi közvetítést néztem, ott mondták, hogy 41 vagy 42 pont a csúcs idén vagy tavalyról (és nem, nem értettem melyik cspat volt :) ).

Chung korrekt safety (és amióta itt van az egyik nagy kedvencem, épp ezért nehéz ezt mondani, amit), de ha egy újonc még korrektebb és kevésbé sérülékeny safety-t ki lehet hozni draftról, akkor miért ne? Erre írtam, hogy szakértök szerint erös a '13-as safety class.

Vollmer: top3 vagy sem, ha csak fél szezonokat tud ö is pályán lenni, akkor sajnos ez a dolgo nem játszik.
Cannon meg jó volt. Amikor a zseb összeesett egyszer-egyszer, akkor sem nála. Pl a sack az elején a bal guard sara volt. Cannont direkt nagyon figyeltem az ismétlésben, hogy szépen tartotta az emberet és nem is akart átváltani a jobb guard mellé azt az embert kettözni.

Zoli: folyamatosan azt emelik ki a közvetítések során, hogy ad 1: nincs túl sok lehetösége rúgni, ad 2: ha van helye, megnyesi a lsztit rendesen.
2012. 11. 23. 17:35
Pat Patriot
41 pontot eddig két csapat tudott egyetlen negyed alatt elérni.
1945. október 7-én a Packers a Lions ellen a II. negyedben (a vége 57:21 lett), illetve 1950. október 29-én a Los Angeles Rams a szintén a Lions ellen, a III. negyedben (65:24 lett a vége).
2012. 11. 23. 13:08
Nagyszerű meccs volt, de egy vmit nem értek, hogy miért akadtak ki sokan azon, hogy Edelman-t helmet-to-helmet ütötték?!
Labdával futó játékos volt, nem egy épp az elkapást végző, vagy védekezésre képtelen játékos!
Egyszerűen csak kegyetlenül odab*sztak neki szemből! Az RB-ket min. 50%-ban helmet-to-helmet szerelik, és teszik ezt tök szabályosan!
Mi is jó párszor szereltük így a labdés embert!

Mondom ezt annak ellenére, hogy nagyon sajnálom Edelman-t, mind a Fumble-ja mind a sérülése miatt,
MERT NEKEM Ő A KEDVENC JÁTÉKOSOM, de ettől még szabályosan szerelték
2012. 11. 23. 13:46
PLC
Én szorosabb meccsre számítottam. A jets rendesen tökön szúrta magát. Egy percen belül 3 TD? Elég régóta nézek NFL meccseket, de ilyet még nem láttam. Sancho segglefejelős mutatvány tényleg bármelyik Benny Hill show-ban megállta volna a helyét, sírtam a röhögéstől.
Edelman droppja: Azért mindent elkövetnek a srácok, hogy ilyen sima mérkőzésen is legyen miért izgulni. Reméljük gyorsan felépül, elég volt idénre a sérülésekből.
Sec: szemmel láthatólag elindult valami javulás, csak így tovább. Reméljük elkerülik az egységet a további sérülések. PO-ra egy összeszokott elit sec-ünk lesz, majd meglátjátok…
2012. 11. 23. 14:21
infidelitas
2012. 11. 23. 14:33
kolok
Vollmernél az lesz a nagy kérdés ,hogy mennyiért akar majd maradni? Ha vmi reális összegért,akkor azért itt kellene tartani,mert HA nem sérült,akkor idén nagyon jól játszik.És ne felejtsük el,hogy a futásblokkolásban is nagyon fontos szerepe van,nem csak a passprot.-ban. Látjuk ,hogy a két kezdő guard nélkül mennyire tudtunk futni,még ha Connolly ma már játszott is. Én úgy gondolom ,hogy Brady ma jól játszott és ez inkább kérdésfelvetés mintsem kritika,DE csak nekem tűnik úgy ,hogy Brady továbbra sem találja a középtávoli passzait? Az egyszem Edelman TD passzon kívűl volt még legalább 3 passza ahol rendszeresen túldobta a célpontjait,volt egy drive,ahol 2 egymást követő playben próbáltuk meg uazt játszani és mind2x túldobta a WR-t.Állati pipa is volt magára utána.Spikes nagyon nagyot játszott,Talibra szinte nem is mertek dobni és tényleg mintha megmozdult volna a secben,még Arringtonnak is volt több szép pass deflectionje.
2012. 11. 23. 14:50
lipi
TB-nek a sérülése óta nem mennek a hosszú passzok, sajnos. Szar ügy,de ez van. A jó hír, hogy nincs is rá szükségünk. Tegnap az egymás utáni két behívott hosszú passz, mindkétszer túldobva, sima gyakorlás volt :). A Talibra nem dobunk dolgot nem is értem. Ryan nem igazán készült fel belőlünk.
Btw, hihetetlen, hogy mennyire stabilizálta Talib a sec-et. A Texas ellen meglátjuk, hogy mennyire sikerült, de bizakodó vagyok :)
2012. 11. 23. 15:01
kolok
Ez ok lipi,csak akkor minek akartunk deep threatet? Nyilván azért hogy széthúzzuk a pályát.Nem is tudom mit kezdenénk egy Wallace féle speedsterrel,bár azért nagyon szívesen megnézném. A secben az volt látható szvsz,amit eddig hiányoltunk,h ha meg is volt az elkapás akkor is a nyakán volt a CB,amiből okszerűen az is következik,hogy ha egy picit is pontatlanabb a passz akkor jó eséllyel IC.Persze egy meccs nem "csinál nyarat",de jó lenne ezt továbbra is látni. Dennard pedig érzésre sokkal agresszívabb CB mint DMC,vagy Arrington.Még az volt feltűnő,hogy Magastorony sztem vmi iszonyú lassú,persze őt nem is arra hoztuk,hogy versenyt fusson.
2012. 11. 23. 15:11
lipi
Nem akartunk deep threatet. Olyan elkapót akartunk, aki tud a számokon kívül játszani. Ez lenne Lloyd :).
Wallace féle gyalogkakukk volt nálunk. Randy Mossnak hívták.
Hightower szegénykém nem cover LB, ő a futás ellen pusztít illetve blitz esetén az irányítót töri ketté :).
2012. 11. 23. 15:13
Ez az elkapó dolog szerintem két részböl állt. Egyrészt mélységi célpont hiányzott illetve valaki, akinek a oldalvonal mellé is lehet dobálgatni. Tavaly a passzjátékok nagyrésze a pálya belsö részére ment. Most viszotn ven egy Lloyd, aki lábujjhegyes oldalvonal melletti elkapásokban igencsak jó. Ha Brady nem is dob messze olyan jól, azzal, hogy horizontálisan nagyobb lett a szórás, máris szét lett húzva picit az ellen védelme, így akár a futások és a középre menö passzok is hatékonyabbak.

Talib és Dennard valóban sokkal jobban rajta vannak az emberen. És ez meg is látszik az utolsó két meccsen. Illetve nekem DMC nagyon tetszik hátul. Jól kontrollálja a hosszú passzokat. Nem mondom, hogy hibátlak, de a Kócc ellen is volt egy majdnem TD-t érö elkapáson levö védekezése, amin incomplete-re ütötte a labdát az ember kezéböl. Ezért is eröltetem annyira a hozzászólásaimban annyira, hogy Chung-ot engedjük el, DMC és Gregory jó kezdök safety-ben, cserének ott van Wilson, Ebner illetve még valaki jöhet draftról, hiszen DMC még CB-be is simán beállíthat´, ha már az az eredeti posztja. De én nem bontanám meg a Dennard-Talib párost.
Arrington meg ide jó, slot. Ezt itt is sokan írtátok, meg a odakinn is sok szakértö mondta.
2012. 11. 23. 15:16
Bruschi85
Nagyszerű csoportgyőzelem, amolyan igazi erődemonstráció idegenben, ahol nekünk minden sikerült a Jetsnek pedig semmi sem. Rég volt ilyen érzésem főleg a zöldekkel szemben, de már azért szurkoltam, hogy ezen az ünnepen legyen pontjuk a félidőben.
Külön dícséret jár, mert Gronkot, Mankinst és Vollmert is sikerült pótolni, pedig a felsoroltak roppant fontos elemek főleg a szépen fogyatkozó falból. Edelman parádé, Vereen & Ridley futószörny páros, Tom pedig vezér volt, de ahogy a közvetítésben is hallható volt, tőle mindig ezt várjuk.
A védelem Baby Vince vezérletével megint kitett magáért, Spikes és Mayo ficánkolt, Gregory pedig a legjobb Pats meccsét játszotta.
De az általam is sokat kritizált Arrington DMC duó is remekelt. Jó lenn ha Chung egészséges maradna és a secondary is stabilizálódna.
De akit ki kell emelni az O# fal, ahol Tom lassan a pulyka mellett el is sörözhet kedvére, mert annyira jól megvédik, nagy gratuláció Scarnecchiának, akiről kevés szó esik.
Összességében remek Hálaadás napi meccs volt mindenben jobbak voltunk mint a Jets!
Kérvényezni kell, hogy a Sporttv-n többször legyünk, mert kabalának sem utolsó, ahogy Sanyi közvetítése sem.
Szép volt Fiúk!

u.i: A meccs jelenete volt, hogy Baby Vince már evett volna, de akkor még a riporter kérdezett. :D
Hiába na a 6 lábú pulyka by Sanyi a legjobb helyre került. :D

A lényeg továbbra is Hajrá Pats!
2012. 11. 23. 15:45
elbandi
Én down-ba tenném a Brady-Welker gólörömet is,TB csak diplomatikusan mellbe pöckölte Wes-t,Vereen-nél már mosolygott,Edelman-nel pedig kitört az őrjöngés,pedig pár hete egy rossz blokk után elküldte a halál fülébe. :D
2012. 11. 23. 16:12
"BREAKING: Brandon Moore's ass fined $25,000 for ass-to-helmet hit against Mark Sanchez... #Jets" XDDD

Mr.Kraft bekeményített: https://twimg0-a.akamaihd.net/profile_images/2882078006/2ea383842510b013db2c26f12095dc0c.jpeg
2012. 11. 23. 17:18
depo01
ez remélem komoly, mert viccnek durva :)
2012. 11. 23. 18:08
simita14
nagyon jóóóóó !
2012. 11. 23. 19:12
kolok
Óriási az idézet :-)))
2012. 11. 23. 17:46
agent47
Lehet hogy varjúnak mondotok, de nekem a hosszú passzok elleni védekezésünk, még mindig nem 100%-os. Mindez mellett, áldom az eget, hogy hajnalban megnéztem az órát, és fennmaradtam, mert egy iszonyatosan jó meccset láthattam, ahol az ellenfél is rendre besegített a pontgyártásba, mi pedig hoztuk a magunk kis "rengetegTD-ját".

A Jets bakiknak szerintem ezen a héten külön C'mon man lesz az ESPN-en :D
2012. 11. 23. 19:45
petichef
Szerintem olyan sosem lesz, hogy egy csapatrész 100%-os. Olyan meg pláne nem, hogy minden csapatrész. A legjobb csapatoknál /mint nálunk :)/ van mindig egy brutálisan erős részleg mint nálunk az OFF., egy jónak mondható részleg mint nálunk a DEF, és egy-két átlagos /mondjuk sec, ST/. Ez már bőven elég egy SB-hoz... Most lehet mondani hogy a DEF ilyen meg olyan. Ha ezta szintet tudják tartani, már több mint elég, én elégedett lennék.. És ha a sec is hozza mindig legalább ezt, az is elég lesz, hidd el! :)
2012. 11. 23. 20:26
agent47
Ezért írtam hogy károgásnak hangzik, de én a bye week után azt vártam hogy a szabad héten kicsit rágyúrnak erre a dologra. Félreértés ne essék, én is tökéletesen elégedett vagyok a csapattal (csak azok a fránya sérülések ne lennének... :( ). Azt a D-t szeretném látni, mint tavaly a rájátszás néhány meccsén. Ott volt 1-2 meccs, amit a védelem hozott. PO-ban szerintem ott vagyunk nevetve, csak kérdés hogy mennyi meccset kell játszanunk, és kik ellen. De ez még a jövő zenéje, addig még pár csapatot el kell verni, többek között a Dolphinst oda-vissza, a Texanst meg a Friszkót meg ha megverjük, az maga lesz a Mennyország!!
2012. 11. 23. 21:20
Burkus
Nagyon jó meccs volt, remekül szórakoztam. Kicsit leült a csapat a 3. negyedben, de aztán minden a régi kerékvágásba lendült.

Igazad van abban, hogy a sec. nem világverő. De az elmúlt két meccs alapján úgy érzem, hogy Talib adott egy morális és egy szerkezeti erősödést a védelemnek. Arrington is jól játszott, DMC jól játszott, kifejezetten több önbizalommal mennek előre mint eddig.

A fumble-re meg sztem valami spéci drill-t találtak ki az edzők, mert elképesztően jól csinálják és mindig valahogy felfelé ütik a labdát, hogy elkapható legyen.
2012. 11. 23. 23:43
petichef
Hát megsértődni, és összeveszni biztos nem fogunk! :)
2012. 11. 23. 20:37
Lacus
Előttem elmondtatok mindent nagyjából, van amivel egyet értek, van amivel nem - nem teszem szóvá, nehogy megsértsek valakit a véleményében. Azonban nekem van még pár UP-om:

- a két fiú kommentárja megint kiváló volt, illett a meccs aránylag kötetlen és szórakoztató stílusához, Sanyinak összedobhatnánk egy pulykacomb vacsorára :)
- az egyes sikeres szituációk utáni közös hergelődés/öröm fokozódása is nagyon tetszik, mert mutatja, hogy van tűz a csapatban, sajnos év elején néhol csak zsarátnokokat láttam, de most magas hőfokon pörög a csapat.
- az is up még így a végére, hogy hihetetlen módon mintegy 60 helyet javítottam a tippversenyes helyezésemen az elképesztő 6 pontos tippsorommal :D az eddigi eredmények után tiszta orákulumnak érzem magam :D

Mindent egybevéve nagyon jól éreztem magam a mérkőzés alatt, nem bántam meg, hogy egész nap csak kóvályogtam mint az a bizonyos gólyaf*s :) Köszi CSAPATOM! :)
2012. 11. 23. 20:58
gronk93
Tudom h nem ide tartozik a kérdés de érdekelne h mi van Jones sérülésével? mert Gronkról volt ey külön cikk, de mi van a Pass Rusherünkel?!!
2012. 11. 23. 21:32
Én sehol sem találtam semmi infót Jones-ról, se ESPN, se patriots.com, se twitter... úgyhogy foggalmam sincs, csak remélni tudom, hogy a 2 nehéz meccsre vissza tud térni(49ers, Texans)
2012. 11. 23. 21:34
Patriots TO mutatója: +24
a 2. legjobb: +12 (Redskins, Ravens, Bears)

NO MORE COMMENT!!!
2012. 11. 23. 21:40
vesztett labdák: 5 Fumble, 3 INT
szerzett labdák: 18 Fumble, 14 INT

7 D#-ST TD: 2 INT ret, 3 Fumble ret, 1 KickOff ret, 1 Punt ret
2012. 11. 23. 21:54
OFF
Semmi rosszindulat, de ez tényleg nagyon vicces :)
http://media.tumblr.com/tumblr_mdyic2Ycjn1qa4zh9.gif
ON
2012. 11. 24. 14:36
fejszee
gyakorlatilag órákig el tudnám nézegetni :D
2012. 11. 23. 21:57
winston86
2012. 11. 23. 23:12
WR Salas-t elvitte a waiver-ről az Eagles... vége a barátságnak BB és Ried között remélem!!! :S
pedig most szükség lehetne rá
2012. 11. 24. 01:36
Wyatt
Kicsit összemosódtak a dolgok, volt Gregorynak egy fumble recoveryje 4. kísérletnél, és volt egy 32 yardos fumble return td-je később :)
2012. 11. 24. 17:01
Úgy van, javítottam.
2012. 11. 24. 23:41
tomi-tomi
Sőt, volt egy FF-ja is, de azt teljesen érthetetlen módon nem mi szedtük össze. :-)
2012. 11. 24. 09:10
bradycardia
Tényleg nagy kár, hogy ennyire (már-már közmondásosan) szánalmas a Pats védelem.
2012. 11. 24. 14:07
kna19810513
Fantasztikus meccs volt!!!! Megnéztem az ismétléseket a Sport TV-n. Mind a kettőt! Lehet hogy Rex nem hallott Gronkowsky sérüléséről, és róla videóztak egész héten?

És figyelem: Én hiszek Josh McDanielsben!!!!!

Szerintem a rájátszásra a védelem is ligaelit lessz!!! Ebben is hiszek!!!
2012. 11. 24. 14:53
CUT Brady: 145-ös PR nem elég, többet várunk
CUT JMD: 37 pont/meccs nagyon kevés, nem lehet ennyivel meccseket nyerni
CUT BB: mi az, hogy csak 200 győzelemnél jár? és Salas cut felesleges volt
CUT Edelman: megsimogatják a fejét s elejti a labdát...
CUT Welker: nem hagyja érvényesülni a többi elkapót a sok elkapásával
CUT Wilfork: tisztességtelen előnyt szerzünk azzal, hogy játszik
CUT Spikes: az ellenfél már lassan nem mer majd futni, nehogy találkozzon a futó vele, vagyis passzolni fognak csak, és emiatt rosszabb lesz a secondary statisztikája
CUT Scar: nem képes egy normális falat összerakni 10 éve

SIGN: Ocho, TO, Heynsworth, Chad Jackson és Cassel

XDDD
2012. 11. 24. 15:03
daelaci
Végül is hinni bármiben lehet, de a védelmünk a ligaelittől elég messze van egyenlőre. Jelenleg van egy közepes futás elleni és egy elég gyenge passz elleni védelmünk. A javulás jelei felfedezhetőek, de a ligaelit státuszhoz elég sok mindenben kéne még fejlődni. Én mondjuk nem vagyok teljesen elégedetlen a védelemmel, mert a hibáikat általában tudják labdaszerzésekkel kompenzálni és ebben van az igazi erejük.
2012. 11. 24. 18:57
már Goodellt is utálom
OFF
remélem a friszkóban felgyógyul Kovácssanyi, mert ez a Kopernikusz gyerek meggyőzőbbnek tűnt. Az Ofal sérültjei Mankins, Vollmer meg bizony benne, hogy felgyógyulnak, mert tekszansz és friszkó ellen naon meg kell védeni TB-t, mert ők kicsit komolyabb ellenállást fognak kifejteni.
OFF 2
Sanchonak ezek szerint kettő vakoldala van?:):):):)
2012. 11. 24. 19:13
Sanchonak több vakoldala is van, nem csak kettő!!!
2012. 11. 24. 20:20
már Goodellt is utálom
ott a pont!!!
de hogy az orra előtt is van egy...
nem tűnt fel neki a center(?), azok olyan is darab emberek:):):):)
2012. 11. 25. 00:42
biztos az Éva feneke járt a fejében...
2012. 11. 25. 08:35
zsesszi
ez nagyon jó! több is van neki, na de szemből? :D
2012. 11. 25. 10:51
gronk93
sztem Wilfork zsenialitása volt, hiszen ott lett volna egy szabad rés mert jók voltak a blokkok de Pufifánk rányomta a guardot
2012. 11. 25. 14:24
tomi-tomi
Wilfork "csak" megtartotta az emberét. Moore a meglepetéstől esett seggre.
Sanchez totál dezorientált volt annál a play-nél. Egy FB futás lett volna középre, az RB fake screen helyezkedésével, mint csalival. Csak Sanchez rossz irányba fordult, és ez a térbeli eltévedés okozta, hogy nem a játék eredetileg eltervezett irányába indult (pedig az FB jó reakciója miatt plusz blokkoló is "termett" középen!), hanem továbbpördült jobbra.
Annyira nem volt szinkronban az agya és a teste, hogy ugyan érzékelte, hogy valami nem stimmel, ezért elkezdte az előrecsúszást (nem véletlenül tudta seggen fejelni az emberét), de a kelleténél sokkal később.
2012. 11. 25. 00:41
biztos az Éva feneke járt a fejében...
Hozzászólás a(z) Ups & downs - Alapszakasz 11. mérkőzés bejegyzéshez