Menetrend

Ups & downs - Alapszakasz 3. mérkőzés

2013. 09. 22. 23:51
Szerző: lucas
Kategória: Meccsek
Ups and downsA  New England Patriotslejátszotta az alapszezon harmadik mérkőzését Tampa Bay Buccaneersellen hazai pályán Foxboroban, a Gillette stadionban, amely végül 23-3 arányú győzelemmel zárult.

Up 
Aaron Dobson – Azok után, hogy a bemutatkozó meccse a dropjairól volt nevezetes, az újonc receiver képes volt az előrelépésre.

Stephen Gostkowski – A kicker folyamatosan rúgja a touchbackeket (ráadásul rúgásai többnyire a red zone hátsó részébe érkeznek). Berúgott egy 53 yardos mezőnygólt, amellyel beállította az egyéni rekordját. Ezen kívül egy 46 yardos próbálkozása is sikeres volt.

Brandon Spikes – A középső linebacker az eddigi legjobb teljesítményét produkálta ebben a szezonban, és ezzel a legjobbkor jött elő, hiszen a Buccs futójátéka elég veszélyes. Az egyik kiemelkedő produkciója egy negyedik downos kísérletnél volt, mert ennek kivédekezése egy turnoverrel egyenértékű.

Aqib Talib – A  cornerback feladata volt Vincent Jackson őrzése.  Interceptionje az első félidő végén az 53 yardos mezőnygól lehetőségét eredményezte.

Kenbrell Thompkins – Azok után, hogy neki is küzdelmes meccse volt a múlt héten, most 2 TD-t is sikerült elkapnia.

Down 

Kyle Arrington –A cornerback nehezen birkózott meg feladatával,  Mike Williams őrzésével, és feltéve, hogy nem sérülés az oka, úgy tűnt, hogy  Alfonzo Dennard több lehetőséget kapott, sőt később Logan Ryan is. 

LeGarrette Blount (mint kickoff returner) - A Patriotsnak nem sok hasznára válik a 250 fontos futó returnerként.

Tom Brady -- A quarterback dobott egy csúnya red zone  interceptiont a harmadik negyedben, és jó néhányszor nem találta meg az üresen lévő elkapóit. Tőle nem ezt szoktuk meg.

 
Az ESPN Boston cikke alapján

Hozzászólások

2013. 09. 23. 00:09
Lucius
Na. TB down-ba, ezt is megéltük. Sajnos van benne valami. Remélem csak az elmúlt két meccs utáni, újonc elkapók felé megnyilvánuló bizalmatlanság áll a hosszú passzok hiánya és az elnézett lehetőségek mögött, mert az hamar elmúlhat, ha az újoncok feljavulnak. A másik lehetőség, hogy TB öregszik, de szerintem ez marhaság.
2013. 09. 23. 00:15
chateautorres
Én a mai napon senkit sem tettem volna down-ba! Még Arringtnt sem, aki az elején tényleg kereste magát. Egy remek védőjáték volt, a 3 pont önmagárt beszél, na meg persze a sok kivédekezett 3. és 4. down. A támadók pedig az év legjobb teljesítményét tették le. Brady kiválót nyújtott, csinált egy INT-t, na és?
2013. 09. 23. 00:18
Lucius
Azért tényleg elnézet egy-két dolgot, ami tőle nem megszokott. Viszont a sikeres passzok aránya már elég jó volt (25:36).
2013. 09. 23. 00:17
chateautorres
Kiválót az idei szezonkezdethez és a körülményekhez (sérült stabil elkapók) képest.
2013. 09. 23. 00:19
Lucius
Ja, és Redley elég feledhető volt. Blount és Bolden is jobbnak tűnt.
2013. 09. 23. 01:17
Bruschi85
Na ne vicceljünk, ehhez korán van.
Blountban és Boldenben összesen nincs annyi tehetség, mint Ridleyben.
Ráadásul a Bucs D# futás ellen kiváló.
2013. 09. 23. 14:59
Nomad
Mindamellett, hogy elfogult vagyok Ridley-vel szemben ez szerintem is túlzás. Egyszerűen az O falunk nem jó. Egy normális eset nem volt, ahol nyitottak volna neki - igaz ha jól rémlik csak középső futást hívtak rá -, az, hogy a végén mikor már a Bucs feladta meg tele voltak sérültekkel, elfáradt a D, és Blount előtt két sávos utat tudtak nyitni más "tészta" szerintem.
Valahol BB-t sem értem, mert más Rb-k is drop-olnak vagy fumble és mégis következő playnél ugyanúgy pályán vannak. Tavalyi top 10-15ös RB-nkből most meg csinálunk egy önbizalomhiányos sokadik back-et??? Tényleg látszik rajta, hogy arra figyel el ne dobja és így nem lehet játszani. Nem azt mondom,h AP a legjobb példa erre, de azért erősen mennek a drop-ok idén sok RB-nél és ugyanúgy játszhatnak...
2013. 09. 23. 00:20
Bruschi85
Az, hogy TB a downban vicc, az int Barron remek olvasásának volt köszönhető, aki posztja legjobbjai között van.
A meccsről:
Végre egy sima W, a 2. negyedben feljavult az O# az egész meccsen remeklő D# mellé. Az O# fal munkája, Brady, Thompkins, Dobson, Ridley mellett kiemelten dicsérhető Tálib és Dennard meg persze megérdemelt új szerződéssel Ninko - Jones duó és Ghost is.
A 2. félidő formalitás volt, mivel kétszer is megállítottuk 4. kísérletre a Bucs-ot, amit rögtön kíméletlenül Td-vel büntettünk.
Jövő héten a Falcons ellen hasonló kell minden téren, főleg a D# előtt adott a feladat Ryanék ellen.

A lényeg továbbra is Hajrá Pats!
2013. 09. 23. 00:24
chateautorres
Ha jól emlékszem, a Jets után nem volt downban, pedig a múltkori teljesítménye, hát...
Most csak ha csapat általános jó teljesítménye mellett tűnhet fel, hogy önmagához, vagy az elvárásainkhoz képest haloványabb volt. Jól menedzselte a fiatal támadókat. Szegény Blount meg legjobb Pats meccsét játszotta.
2013. 09. 23. 01:00
cescf4
off:
fényévekre ettől a 49erstől... nem tudom ki mondta de nagyon elhamarkodott kijelentés volt
2013. 09. 23. 07:49
magooc
Pedig lassan fényévnyi távolságra kerülünk a negyvenkilencesektől.
Csakhogy annyival járunk már előttük.
2013. 09. 23. 05:03
dexxy 2.0
Ilyen is régen volt már,hogy ténylegesen nem kell halálra izgulnom magam a meccsen. Alakul ez szépen...
Ami érdekes és már korábban is kérdezni akartam,hogy vajon miért nincs több olyan játék ahol a center egyből a futónak adja fel a labdát.Ha jól emlékszem,most is csak egy 2yardos játék volt ebből,de valamiért mégis hiányolom ezt.
2013. 09. 23. 09:08
Bandi
Mert nem sok értelme van. Futó nem fog dobni, és a falnak is kell idő amíg megnyitja a réseket. mellesleg 2 ilyen futás volt a meccsen mert TB 4 yardos futása is ilyen volt. Nem egyetlen védő sem középen, márpedig ilyen ritkán van ha futó van a QB mellett.
2013. 09. 23. 06:22
Oscar
A mai eredményeket elnézve , remek a csapatunk szereplése!

Számtalan meglepetés született, ha a régebbi időszakot nézzük , de számomra a legkellemesebb , hogy a csapatunk három mérkőzésen összesen 34 pontot kaptunk ........ez egészen kiváló , gratula a D-nek!!!

Lehet , hogy a következő 6 meccsnél : 3-3-ra végzünk , de maradjon meg a küzdő szellem , az igazán fontos időszakra:))
2013. 09. 23. 08:14
lolvin
hát ha még ebből leveszünk 7et,mivel egy TkD-t nem a D kapott hanem az O,az már csak 27...9 kapott pontos átlag, igaz talán nem a legacélosabb támadókegységek ellen de akkor is.
2013. 09. 23. 06:50
Kuin
Blount nem is az a tipikus visszahordó alkat, nem is értem miért ővé ez a szerepkör. Futóként viszont nekem tetszett amit csinált szóval ha nem is up de akkor se tenném down-ba.
Brady meg nem volt annyira rossz szerintem!
2013. 09. 23. 08:22
tottingetosz
Nem rossz a konferencia állásra nézni. Egy-két hagyományosan jó csapat beragadt keményen, viszont a delfinekre oda kell figyelni...
2013. 09. 23. 08:25
Burkus
Már tegnap sem értettem, Brady miért down. Tegnap imponáló volt, ahogy felülemelkedett önmagán. Az első három drive után ugyanaz a testbeszéd volt, mint a Jets meccsen, néztünk is egymásra a haverommal, hogy ebből mi lesz... Aztán megrázta magát és nagyon jól játszott. Látszott, hogy tudatosan próbál önbizalmat csinálni az újoncoknak, helyzetbe hozni őket és ez maximálisan sikerült. Ahogy a félidő vége előtt - magát nem kímélve - megfutotta azt az 5 yardot, ami a FG-hoz kellett, imponáló volt. Az INT-t tényleg belenyomta Barron kezébe, de ez előfordul.

Bolden remekül tért vissza, Ridley viszont sztem is tompa valahogy a fumble óta. Dennard az elején nem kezdett jól, utána nagy játékai voltak. Arrington tényleg nem villogott annyira.

Meggyőző meccs volt, a D megint nagyot alakított, mégha a liga legrosszabb ratingjével rendelkező irányítója ellen, Doug Martint meg jobban élt, mint szerettem volna.

A Miami viszont nagy rajtot vett, nem hittem volna, hogy megverik az Atlantát. Mindenesetre ez reményt add a jövő hétre.

Elnézve a többi eredményt, már nem tudom én sem, ki az erős és ki a nem. A GB múlt heti játéka után azt mondtam, ki, ha ők nem, erre most kikapnak. A Frisco és a Giants meg döbbenetes.
2013. 09. 23. 08:42
ndennis
Gratulálok a csapatnak a nagyszerű győzelemhez. Legalábbis ez az volt, az előző kettőhöz képest! Ugye amikor meg 3-0 volt a kezdés (írták is a közvetítésben), SuperBowl-t játszott a csapat! Vajon idén is?? Hajrá Pats!
2013. 09. 23. 08:55
A Brady down szerintem rendben van. miét ne lehetne ö is ott végre egyszer :)
Tény, hogy végülis nyert a csapat, de:
- Az elsö negyedet elnézve, nekem egy díva képe rajzolódott ki, mikor Bradyt néztem.
- Számomra közröhej volt, hogy inkább Boldent keresi a passzokkal, mint az elkapókat.
- Érdekes, hogy mikor végre elkezdett bízni abban, hogy az ifjak is elkaphatják a lasztit, hirtelen megindult a csapat.
- Hogy Brady építette volna föl a rookie elkapók önbizalmát, hááááááát.... szerintem nem. Neki kellett elhinnie, hogy elkapják. A srácok jók, ezt lehetett látni, de Boyce is az elsö passznál olyan trágya dobást kapott, hogy csak na.
- Az elsö Thompkins TD után lehetett látni, hogy TB-nél valami átszakad. Nekem eddig az az érzésem volt, hogy meg van löve, mert a korábban megszokott játszótársak (Welker, Gronk, Amendola) nincsenek a pályán. Örülök, hogy Dobson és Thompkins is megkapták azt a rivaldafényt ami megilleti öket.

Amúgy az egész D nagy up, hiszen 3 ponton tartani az ellent (tök mindegy ki volt az), nagyon szép eredmény.

A Miami verte a Falconst, így nekünk is erösen illö lenne letörni a szárnyaikat vasárnap.
2013. 09. 23. 10:27
na azért a Jaguarst vegyük ki a többi közül! :D
2013. 09. 23. 11:10
Nem hiszem, hogy ki kéne venni. Akkor már inkább a Giants-et nem? :)
2013. 09. 23. 09:27
zozo692
Két dolognak örülök.

1) Végre kezdünk visszatérni a SB győztes játékunkhoz, ez számomra egyértelmű.
2) A fórumozók közt is teret nyer az a (jogos) álláspont, hogy nem a rookie elkapók rontják el TB tökéletes statjait.
Szerintem egyre jobbak leszünk, én nagyon optimista vagyok. Ehhez viszont az kell, hogy a vezér igazi vezér legyen, ne pedig díva, ahogy előttem írták (biztos vagyok benne, hogy feléri ésszel, a mentális alapok nála adottak - bár azt a helyzetet nehéz feldolgozni, hogy most nem a statjaira van szükség (sőőőt...), hanem inkább egy arra, hogy a sereget irányítsa).
2013. 09. 23. 09:49
kyobalu
Egyre jobb lesz ez..
Végre alakul egy normális védelem, aki ki tudja segíteni a támadókat..
Az NFL.com szeint a meccs statisztikák alapján a D-nk a liga utolsó harmadában található..Véleményem alapján pedig a legnagyobb fokmérője egy védelemnek, hogy mennyi pontot enged az ellennek, s mennyi labdát tud szerezni..Engedett pontok tekintetében az első háromban vagyunk, míg szerzett labdák tekintetében az első 7ben..
Akkor is, ha még nagyobb erővel, kifejezetten jó támadósorokkal még nem találkoztunk idén, kifejezetten impreszzív és jó számok ezek..Kíváncsi leszek, hogy Ninko-ék mennyire tudják megszorongatni Ryan-éket a hétvégén..De ha a Miami-nak sikerült, akkor nekünk is sikerülnie kell..
Az O egyre jobban alakul.Az újoncok kezdik felvenni a ritmust, egyre jobbak, rutinosabbak lesznek..2-3 héten belül Dola-Gronk is a fedélzeten, akik jelentős terhet tudnak levenni a vállukról..Akár még örömfoci is lehet minden meccsen..Csak szépen lassan, lépésről, lépésre előre...Brady-nek lehetnek ilyen napjai néha..Rajta is elképesztő a nyomás..Nem csodálkozom a hisztin, "díváskodáson"..Neki is meg kell szoknia, hogy bízhat egy kicsit az újoncokban, s rájuk is lehet számítani kulcshelyzetekben..De a Thompkins TD-k után felszabadultabb lett..
Most kifejezetten kemény három meccs lesz, erős csapatok ellen..Meglátjuk a fejlődési görbét..Remélem a védelem még előrébb lép, s még jobban meglepnek minket.. Egyre jobb lesz ez..S előttem is mondták már..Ha 3 W állt a nevünk mellett az év elején akkor SB lett a vége..Legyen így..
2013. 09. 23. 09:36
csgabor
Sziasztok!Valaki tud adni egy linket, ahonnan le tudom tölteni a meccset vagy megnézni?Előre is köszi!Go Pats! :)
2013. 09. 23. 17:35
dajkatom
2013. 09. 23. 09:41
Lucius
Kezdek tartani Dola és Gronk visszatérésétől. Ha Brady csak nekik fog passzolni, az visszaveti az újoncokat.
2013. 09. 23. 09:47
lipi
Végre látszik a fény az alagút végén, és még csak nem is dudál.
Paul43 szavaira reagálva én is úgy láttam, hogy Tommynál átszakadt a gát az első negyed után. Dobson parádés volt, benne van a lehetőség, hogy nagyon jó elkapó legyen. A meccs egyik legjobb jelenete volt, amikor Dobson és Edelman is méterekre üresen volt, a pálya utolsó harmadában. Az már más kérdés, hogy Brady inkább Sudfeldet kereste a labdával és nem is lett sikeres passz, de ettől függetlenül gyönyörűen szakadtak el és maradtak üresen. Thompkinsban és Dobsonban pedig nagyon benne van a sebesség is. Remélem megtanuljuk ezt kihasználni. Amit nem nagyon értettem meccs közben, hogy miért Bolden felé ment a hosszú passz, miért 1-2yardos screen passzt játszottunk 3&18-nál és miután Ridleynek volt egy gyönyörű futása, miért kellett padoztatni... És miért nem tudunk a 2. félidőben érdemi támadójátékot felmutatni.
De, mint amint az elején írtam, végre beindult valami és remélem ez folyamatosan javulni fog :).
A védelemről. Három meccs alatt 34 pont. Meccsenként 11. Folyamatos labdaszerzések, kulcs szituációkban stoppok. Nem kell izgulni, ha az ellenfélnél a labda, mert képesek lehúzni a rolót.
Remélem BB megtanulta a mai meccs után, hogy Arringtont nem tesszük ki a szélre :).
Vince-el meg komoly problémák vannak. Vagy azért mert túl jól tartotta az asszony a nyáron, vagy van valami sérülése, de egész idényben súlytalan. Nincs meg az a dinamika a játékában, ami eddig jellemezte. Ha nem lenne mellette Kelly, csúnyán festene a fal közepe...
Jövő héten Falcons. Verhető a csapatuk, és remélem be is bizonyítjuk. Bevallom nem számítottam rá, hogy a Miami ekkora repülőrajtot tud venni...
2013. 09. 23. 12:43
Gordon
Bolden megverte az emberét 1-1 ben és ezt vette észre TB azért szállt felé a hosszú csak túldobta, azért volt screen mert csak kedvezőbb punt helyzetbe akartunk kerülni és nem akartunk kockáztatni egy esetleges labdaeladást
2013. 09. 23. 12:48
attnagy
Ez azért nem teljesen így történt.Brady nem túldobta,hanem Bolden nem futott tovább,kocogott inkább.Illetve akkor már a védője is a nyakán volt.Lehet ha sprintel tovább,akkor a védő sem éri utol.
2013. 09. 23. 13:23
Gordon
nem tud annyit futni mert besavasodik, ő max 20yard-ra van belőve:-)
2013. 09. 24. 10:11
Bulow
Én úgy láttam és mintha az ami kommentár is azt mondta volna, hogy ennél a játéknál Bolden azért állt meg mert látta már, hogy az Edelmanen elkövetett fault miatt már sárgát dobtak... Tképpen hiba, de a labda maradt nálunk
2013. 09. 23. 12:04
piszkosfred
Brady down vicc. Primadonna????! Na neee, legalább itt ne kelljen már ilyeneket olvasni gyerekek. Ha azért fanyalgunk mert dobott egy int-et a 2 td mellett, akkor nem ő,hanem mi vagyunk a primadonnák :-)
Pár év múlva majd azoknak fog legjobban hiányozni ez a "primadonna", akik most fanyalognak.
2013. 09. 23. 12:30
depo01
Oké, majd hiányozni fog és akkor mi van?
Attól most még nem tetszett (nekem sem) amit TB nyújtott.

Amúgy meg egyáltalán nem "kell" ilyeneket olvasnod...
2013. 09. 23. 13:50
greenheart
A te érvelésedet követve: neked sem kell nézned ha nem tetszik :-)
2013. 09. 23. 14:35
depo01
Persze, csak pont nem én rinyálok hogy "nem kellene már ilyeneket írni"...
2013. 09. 23. 14:57
piszkosfred
Biztos azért nem tűnt fel TB primadonnasága, mert én is rinyálós vagyok.
2013. 09. 23. 13:42
Akkor a mi ellenoldalunk, a jajj Brady nélkül meghal a Patriots gépezete és jujj akkor mi lesz brigád? :)
Ha én ezek után príma donna leszek, hát legyen. De nekem egy vezetö ne viselkedjen így. Mint egy durcás kisgyerek. És nyerjen a csapat SB-t idén, ha ilyeneket fog csinálni továbbra is, akkor ugyanúgy meg fogom szólni. Amúgy én nem az INT miatt írtam, az benne van minden játékban, igaz ketten védekeztek Sudfelden, de sebaj.
2013. 09. 23. 13:44
infidelitas
Nem is tudom melyik meccset nézted? :P
2013. 09. 23. 14:54
piszkosfred
Én Pats drukker vagyok és nem TB fan, de az igazságtalan elbírálást egyik játékosnál sem szeretem. Ha passzol +300 yardot, 4 TD-vel, akkor sem up, mert ez tőle elvárható, ha dob egy intet 2 td mellett akkor viszont már down. Egy dolog, hogy nem tetszik ez meg az valakinek a viselkedésében, és másik, hogy kit rakunk down-ba. TB tegnap nem volt down a játéka és számai alapján (a viselkedése hagy néha kívánnivalót maga után, de azért az sem feltétlenül csak az ő sara). Vince például árnyéka korábbi önmagának, de még ő sem down.
2013. 09. 23. 16:35
infidelitas
TB down volt egyértelműen: elnézett egy play action után egy hosszú labdát (KT és Edelman volt szabadon), sima TD lett volna; szintén play action után a teljesen üres Dobson elé dobott az End Zone-ban; End Zone INT. Ennél több elvárható Bradytől, de azt nem értem, hogy itt a primadonázzó urak/hölgyek mit láttak, amit én nem, mert Brady max. magára volt kiakadva az INT után egyébként egyáltalán nem hisztizett...
2013. 09. 23. 17:39
Lucius
2013. 09. 23. 17:46
Boston
Teljesen egyetértek veled.
2013. 09. 23. 14:49
csgabor
Srácok!!! Mi ez? Óvoda vagy a Parlament??? Ne tépelődjetek már!!! Szurkoljunk és örüljünk a 3W-nek!Ha 3L lenne én akkor is ugyanúgy szeretném ezt a csapatot, mind az 53 játékost, aki kiérdemelte hogy rosteren legyen!!! TEHÁT: GO PATS FOREVER!!!
2013. 09. 23. 15:08
depo01
ja, óvoda, önjelölt óvóbácsikkal...

na mindegy, go pats.
2013. 09. 23. 12:45
attnagy
Tom a tegnapi teljesítménye alapján nem down kategória.Dobott 1 interceptiont igaz,de ez benne van.Az már más kérdés,hogy hogyan viselkedik.És tény,ebben az évben nem azt a cool Bradyt hozza,mint anno a SB győzelmekkor.Biztosan nagyon frusztráló ennyi új emberrel kiépíteni a kapcsolatot,de azok a hisztik amiket néha levág,nem kellenének.Tudom,magára is képes ugyanolyan mérges lenni,ostorozni,de akkor is.Ez nem az érdemeiből vagy a képességéből von le bármit is,csak nem ilyenhez szoktunk tőle.
2013. 09. 23. 13:24
Gordon
érdekes, hogy az eddig agyon hype-olt NFC-t bucira veri a lesajnált AFC..
2013. 09. 23. 13:52
greenheart
+1 én is pont ezt nézegettem
2013. 09. 23. 14:39
timep76
Ezt már a múlt héten írtam egy előző cikknél. Jelen állás szerint: "csak a Broncos jó itt" AFC - "mennyivel jobb" NFC 11-3 (úgy hogy a macik 2-szer a tengeri sólymok vagy miacsudák meg 1-szer nyertek)
2013. 09. 23. 15:54
podorpeter
Ez egy rendkívül jó észrevétel.
Erre nem figyeltem még fel.
Köszi!
(tengeri héják)
2013. 09. 23. 13:25
Burkus
"Just win baby!" 2007-ben álltunk utoljára 3 győzelemmel három forduló után, előtte 2004-ben, mindkétszer SB-t játszottunk (2004-ben meg is nyertük.) Nem akarom ezt a csapatot azokhoz hasonlítani, az ellenfelek sem voltak annyira kemények talán (bár a Jets 8 sackja tegnap felértékeli az O-falunk teljesítményét a szememben ellenük), de tény, hogy a Miami, a Kansas és a Pats áll 3:0-al az AFC élén. (A Denver valszeg csatlakozik ma éjjel.)

A 6/15 3rd down - szemben a múltheti 4/18-al - és a 2/5 red zone mutató - szemben a Jets elleni 0/3-al - is előrelépést mutat.

Elfogadom, hogy más a véleményetek, de azt gondolom, hogy az, hogy Brady tegnap 10x kereste Dobsont és 7x sikeres volt a passz, illetve, hogy mindkét TD-t Thompkins felé dobta - aki egyébként 3-at kapott el a 7 kísérletből- , az fontos lépés volt az újoncok önbizalmának megteremtéséhez. (Mindössze 1-1 volt a drop az elkapók részéről.) Edelman 7-ből 7x kapta el a passzt, úgyhogy adekvát lett volna őt keresni folyamatosan. De mégsem tette és ezzel végre volt támadójáték.

Bolden a meccs utáni elemzések szerint remekül töltötte be Vereen helyét, én is jobbnak láttam, mint Ridley-t.

Azt sajnálom, hogy Sudfeldnek nem megy egyenlőre. TB mindkét eddigi INT-je felé szállt, még ha nem is volt sok köze hozzájuk. A másik passz felé még az volt, amit még most sem értek, mert Thompkins és Edelman tök üresen álltak az endzone előtt... A TE játék gyakorlatilag megszűnt a csapatnál, Hómanó (!) kapott el két passzt. Pedig ezzel sikerült az elmúlt években a támadójátékot új dimenzióba helyezni.

Az viszont, hogy a második félidőben három meccsen mindössze 12 pontot - 4 FG - ért el a csapat, nagyon gyenge.
2013. 09. 23. 15:56
narbony78
Gyerekek mit várunk egy teljesen megfiatalított csapattól? Ligaelit teljesítményt? Ugyan hagyjuk már... A többi korábbi nagycsapat vergődik (Packers, 49ers, Steelers, na meg a teljesen széteső Giants-ről ne is beszéljünk). Mi meg 3:0-val állunk igaz nem túl acélos csapatok ellen, de ők sem azok ellen veszítettek! A kiscsapatok meg szárnyalnak, mint a korábbi boxzsák Dolphins, Chicago, Detroit, Kansas. Többségében 3:0-val! Évek óta próbálják összerakni a csapatukat, ami most talán sikerül. Mi meg évek óta topon vagyunk. Igaz magas az elvárás, de trendváltás, vagy trendforduló van. Lehet a Giants, vagy a Green Bay rájátszásba se jut. Olyan kérdésekkel foglalkozunk, hogy Tom Brady interceptiont dobott-e vagy se (2 tochdown mellett, amit egy újoncnak dobott, akit mellesleg úgy kukáztunk össze), miközben a Giants-et bucira veri egy Panters egyetlen pont nélkül végezve!
Komolyan mondom más bajunk soha ne legyen! Majd, ha kikapunk, tényleg nézzük meg miért, de a győzelem magáért beszél. Meg a legutóbb tíz ponton tartottuk a Jets-et, most meg 3-on a Bucks-t! Atom a védelmünk és csak 2 embert emelünk ki belőle! Nagy szakírók vannak az ESPN-nél is!
Gondoltam, megosztom ezt mert néha nem értem a hozzászólók aroganciáját és messiásvárását...
2013. 09. 23. 14:29
Whitealert
Hányszor sack-elték Brady-t? 4 vagy 5-re emlékszem, kicsit sok. Offense line fejlődött ugyan, de szerint még down... És amiről senki nem beszélt megint Tom Brady térdéhez érkezett a snap-ek egy jelentős része.
2013. 09. 23. 14:45
Burkus
3-3 sack volt mindkét oldalon.
2013. 09. 23. 14:51
timep76
Én nem tudom mit izgultok. Már 3-0 a mérlegünk (sose legyen rosszabb).
Az okok és a teendők (ahogy én látom):
- Különben meg a jövő hétig meg kell nézni a videókat, mert abból majd kiderül, hogy mit kell még kijavítani a következő meccsig.
- Tegnap több play-t tudtak megcsinálni, mint az ellenfél.
- A védelem és a támadók is megtették a magukét, mert ez egy csapatjáték.
- Most sikerült 60 percig focizni, mert ez kell ahhoz, hogy nyerjél.
- A játékosok a következő héten is keményen fognak edzeni, és azt csinálják, amit az edzők mondanak és nem gondolkoznak azon, hogy miért sikerült egy-egy nagy játékot megcsinálni.
- Végezetül pedig most mindenki nagyjából jól teljesített, de vannak még hibák, amiket ki kell javítani, és ezen fognak dolgozni a jövő héten, és kimennek a pályára és megpróbálnak 60 percet focizni és befejezni a playeket és beleadnak 110%-ot.
:) :) :) :) :) :)

Go Pats.
2013. 09. 23. 15:38
Montesclan-pats
Ezt az eredeti timep 76 kapja:
+1 Nagyon jó, pats nyilatkozati sablon mintára. Jót mosolyogtam.
2013. 09. 23. 14:56
podorpeter
Az építő kritikák a jó észrevételek a jó vita (érvekkel alátámasztva)segítenek.
A többi nem.
3 nehéz meccs vár most ránk.
Eddig 3-0 ebből lehet 3-3 de 6-0 is.

2013. 09. 23. 15:00
timep76
1. Bocsánatodat kérem, de miben segítenek?
2. Az utolsó mondatod pont úgy hangzik, mint egy vérbeli tévés foci(soccer)kommentátoré. :)
Pl.:
-Ha bemegy, gól.
vagy
- 1-1 az állás, de lehetne fordítva is.
2013. 09. 23. 15:09
podorpeter
Tetszik !
Köszönöm!

1 Nem mindenki profi NFL-es.
A magyarázatok segítenek(nem a fikázások).
2 Ha-Ha mint valami kiherélt Knézy.
Csak kíváncsi vagyok ki mit tippel hogy fogunk állni hat meccs után.
2013. 09. 23. 15:29
timep76
Nem bántanék meg senkit, de senki sem profi NFL-es (de vannak profibbak). :)
Szívem szerint 6-0-t tippelnék (az nem kerül semmibe), de 4-2-vel simán meg lennék elégedve, pláne, ha utána bye week-nek végül a Jets újbóli és a Phins legyőzésével vághatnánk neki. Remélem bye week előtt 6-3 vagy 7-2 lesz a mérlegünk és 4-0 a csoporton belül.
2013. 09. 23. 15:33
podorpeter
Ezt én is elfogadnám!
2013. 09. 23. 15:11
podorpeter
Ja és a foci nekem az NFL.
2013. 09. 23. 15:29
timep76
Azé' írtam, hogy foci(soccer)
2013. 09. 23. 17:23
sixt
Sziasztok! Bocs előre ha hosszú leszek.
Akkor már én is leírom a véleményemet, de előre bocsájtom nem szeretnék vitába keveredni senkivel,.
Ti itt mind látatlanban és ismeretlenül is a barátaim vagytok, mert egy csapatért dobban a szívünk !!! Imádom hogy 3-0-al állunk, de ez egy fórum és mindenkinek szabad a véleménye.
Én bizony Paul43 szavaival teljesen egyet tudok érteni. Majdhogy nem a reggel 8:55-ös bejegyzésének minden szavával!! Brady sok hibával játszott, ez nem kérdés. Ment el rajta játék, nem kevés, szerintem ez sem kérdés. Nem tudom már ki írta feljebb, de nyilvánvalóan üresen álló játékosnak, játékosoknak többször nem adta a labdát. Nem tudom miért volt ez, ehhez nem értek. De még nekem, egy rossz minőségű stream-et nézőnek is többször feltűnt a dolog. Primadonna szóval sem tudok vitatkozni, az volt nem egyszer az elején. De az is tény hogy helyre tette magát és vezér volt a végén.
De miért ne lehetne down, neee máááár hogy ezt a szubjektív up/down jelzőt ne lehessen rá osztani. Ahogy az óvoda jelzőt használtátok páran fentebb, hát ez tényleg az óvoda. Ne hogy már a down kifejezés egy ördögtől való rossz legyen, amit csak leg renitensebbek kaphatnak meg hétről hétre. Ez egy osztályzat amit más sportban is ki szoktak osztani, nem beszélve aról hogy a cikk az ESPN Boston alapján készült nem de bár ?! Na most én semelyikőtök tudását nem kérdőjelezem meg, de valószínűleg az ESPN Boston, legalább is nálamnál többet ért hozzá. És ha Ők úgy látták, hát írják meg. Ezzel lehet egyet érteni , már mint hogy down Brady, (én ezek között vagyok) és lehet úgy gondolni hogy ez nem így van. Ez is egy vélemény. De azért mert valaki kritizálja a kapitányt, mert mondjuk speciel neki az nap nem tetszett a játéka nem kell mindjárt legyalulni.
Imádom a jelenlegi helyzetet, imádom a 3-0-át, de döcögött tegnap is. Viszont a lényeg a W.
2013. 09. 23. 18:16
Lucius
De már kevésbé döcögött. :) Amúgy nálam sokkal nagyobb Brady fan nincs, még akkor is őt akarnám látni játszani, mikor már járókerettel közlekedik. Ezzel együtt lehet véleményem a játékáról az egyes meccseken, és bár viszonylag simán nyertünk, tény, hogy magához képest pontatlanabb és figyelmetlenebb volt (az INT viszont picit sem érdekel). Tehát meg tudom érteni a down-t. De sok csapat mindent odaadna ezért a (down) Bradyért is.
Kíváncsi lennék vajon ilyenkor a videózáson BB kiemeli-e, hogy Tom, ezt bizony elb******, és ilyen többé ne legyen, vagy inkább nem mondanak semmit, mert úgyis mindenki tudja.
2013. 09. 23. 18:44
sixt
2013. 09. 23. 19:15
_bb
Biztos, hogy kiemeli...miért hagyná ki? ;)
http://pats.hu/a-belistrator
2013. 09. 23. 19:47
TenkRew
Most olvasom el hatodjára, de még mindig nagyon tudok rajta röhögni.:D
2013. 09. 23. 20:56
Lucius
2013. 09. 23. 19:17
BaP
+1

Nekem sem az int miatt down, meg még a picit tényleg primadonnás allürök miatt se, de a fiatal WR-ek sose jönnek bele, ha fél őket megdobni, mikor pedig megfutják a route-jukat..
Sudfeldnél is mintha félt volna, lehet, ezért olvasták le ...
Remélem változni fog ez, Tom az egyik legjobb qb ( all time), és ha akar még egy SB w-t, ahhoz nem lesz elég egysíkuan dobálnia, kell a több célpont .
Nekem Thompkins játéka nagyon tetszik.

A legnagyobb gond szerintem, hogy Ridley ilyen fos formában van, na ő tényleg down, Blount most jól élt abból, hogy ismerte az ellent, de a futójáték az idén nagyon nagy visszaesést mutat, ennél már csak a TE nagyobbat... Itt is kell majd a javulás.
Én azért szívesen megnézném, ha Tom merné majd Gronk visszatérte után Sudfeldet célozni ... Sztem működne.

A D#-nek meg extra nagy gratula, az idén eddig eszeveszett nagyok!

3-0 baby!
Így tovább
.
2013. 09. 23. 18:23
szeder
2013. 09. 23. 18:11
hopi46
Érdekes, az "up"-ról ritkán vitatkozunk, a "down"-ról annál többet. Szerintem a játékosokat a képességeik, korábbi teljesítményeik,az nfl-ben eltöltött idejük és az adott napon a játékot formáló tevékenységük alapján kell megítélni. (Ezek alapján TB bizony lehet "lent".)
Van egy óvatos javaslatom (a szerkesztőktől előre is elnézést kérve), Minden héten javasoljon aki akar 1-1 játékost az O-ből és a D-ből a MI(!) UPs&DOWNs játékunkba. Így kialakulhat (vagy éppen nem) egy többségi szurkolói vélemény.
2013. 09. 23. 18:46
sixt
Egyébként ehhez mit szóltok:
http://bleacherreport.com/tb/dbhQ8?utm_source=newsletter&utm_medium=newsletter&utm_campaign=new-england-patriots

a két tolsó WR gyerekre azért kiváncsi lennék, az LSU-sba látok fantáziát. Bár hányszor mondtuk ezt már :))
2013. 09. 23. 19:51
TenkRew
OFF
DoM! 2010es drafton, amikor DMC-t draftoltuk azt írtad, hogy mindegy mennyire lesz jó DMC, ha Dez Bryant beválik a Dallasba, akkor rossz döntés volt. Abban szerintem mindenki egyetért, hogy eléggé bevált. Kíváncsi lennék, hogy így 3 évvel később változott-e a véleményed. Bocs az OFF-ért, de erre nagyon kíváncsi vagyok.
2013. 09. 23. 20:30
cspeti98
Én tegnap olvastam vissza azt a cikket és ugyanezen gondolkoztam :D
2013. 09. 24. 00:06
topin
Mindenki tévedhet..emlékszem a Solder pick utáni no comment bejegyzésre és letargiára:-)
2013. 09. 24. 02:33
TenkRew
Nem arra céloztam, hogy tévedett. Csak arra vagyok kíváncsi, hogy még mindig így gondolja-e. :D
2013. 09. 23. 21:38
cescf4
azt vki meg tudja mondani hogy Boyce felé miért nem repül annyi labda? még nincs azon a szinten azaz nem tud elszakadni a védőitől?
tegnap ha jól tudom kemény 1 labdát dobott felé TB még a második playben, aztán a nagy semmi

Azért érdekelne mert ha vissza jön Gronk,Vereen,Dola akkor még kevesebb esélye lesz fejlődni
2013. 09. 24. 00:29
Lucius
Szerintem Boyce idén csak kisegítő lesz. Úgy látszik nehezen kapja el a fonalat.
2013. 09. 23. 22:51
non4m3
magyarázzátok már el légyszives, hogy miben nyilvánul meg Brady "díva", "primadonna" viselkedése, mert lehet rossz pats meccset nézek ebben az évben
2013. 09. 23. 23:21
piszkosfred
nem vagy egyedül, valószínűleg én is rossz game pass-ra fizettem elő. vagy éppen a primadonnás részeknél mentem ki sörért.
2013. 09. 24. 05:39
fzoli77
Érdekes dolog ez a Brady "hiszti".
Mindenki mondja a magáét, hogy mi a véleménye arról, hogy ő hogyan reagál a "hisztire".
Csak egy valami felejtünk el, mindenki máshogy reagál egy közegben/csapatban arra, ha egy személy "hisztizik". Érdekes módon van akit NEM negatívan motivál, hanem pozitívan. Mi pedig kivülről ezt nem nagyon tudhatjuk. Innetől pedig nem arról szól a véleményünk, hogy ez a csapat számára hasznos vagy nem, hanem csak arról, hogy mi a véleményünk nekünk a hisztiról:)
2013. 09. 24. 06:26
Oscar
Megpróbálnék mindenki részére írni pár sort a diva-primadonna megnyilatkozásokkal kapcsolatosan.

Fiatal éveimben elég hosszasan dogoztam a filmeseknél ( innen az Oscar) .......nos ott aztán volt ebben részem, de mi ezt a jelzőt a külföldi stábbal közösen , csak az emberi viselkedésre alkalmaztuk.

A filmes világ is általában profikból áll és a rendezők (producerek), általában nem tűrik el , ha a stáb hibázik vagy a színész nem tudja a szöveget.

Ezen kívül esik , ha a színész beképzelt vagy lekezelő másokkal , esetleg olyan kérései és vágyai vannak , amik nem tartoznak a forgatáshoz , csak hogy az Ő kényelmét és nagyságát szolgálják!

Pl: Különleges vizek , hol álljon a lakókocsija , mit egyen a kutyája ....stb. Na erre lehetne mondani ezt a két jelzőt!

Szóval , aki a munkájában a tökéletesre törekszik és eközben Ő vagy a kollégái ( csapattársai) hibáznak és ezt egy maximalista ember néha kimutatja .......nos erre nem ez a megfelelő jelző páros.

Brady lehetne most akkor forrófejű , indulatos , dühös még akár kíméletlen is , de szerintem nem sértegette a társait és "csak" a sporttal kapcsolatosan volt dühös Magára és a társaira is, hogy ez jó vagy helyes volt-e.......szerintem jobb , mint amikor csak ott ült és gubbasztott a padon!

Legyen szenvedély benne , mert akkor a csapat minden TAGJA TŰZBE MENNE ÉRTE::)))

Természetesen lehet bírálni , kritizálni , mert pocsékul játszott , szenvedett a pályán , rosszak a mutatói , de Ő a vezérünk és én úgy gondolom , hogy saját Maga lehet a legnagyobb kritikusa a saját viselkedésének és az napi teljesítményének.
2013. 09. 24. 08:41
advocat86
Én is így látom. Brady szimplán maximalista másokkal és magával szemben is, nem meglepő, hogy az elrontott playeket nem tudta sztoikus nyugalommal szemlélni. Ettől függetlenül együtt tudok élni a gondolattal, hogy másoknak ez primadonnaság, vagy dívaság, számomra inkább forrófejűség és maximalizmus keveréke.
2013. 09. 27. 14:58
loop80
Korrekt!

http://tdmagazin.hu/hirek/tom-brady-magat-okolja-a-gyenge-tamadojatekert

Tudja ő, hogy elkövetett pár komoly hibát, és vállalja is. Így kell!
2013. 09. 24. 09:21
csgabor
Egy biztos!Tom ezt a meccset külön meg fogja nézni, mert (mint vérprofi sportoló) nagyon is jól érzi, hogy több alkalommal is az ő dobásaiba, azok pontosságába - meglepő módon főként rövidek voltak... - csúszott hiba.Én ezt a túlzott óvatosság számlájára írom.Abban is biztos vagyok, hogy Tőle az elkövetkező meccseken több ilyet nem fogunk látni!!!Miből gondolom?A videóból még jobban fogja látni, hogy az elkapói igen is képesek elszakadni (néha nem is kicsit...) és szoros szituban is MEG TUDJÁK FOGNI a bőrt!Kíváncsi vagyok, de szerintem a Falcons ellen egy olyan magabiztos Bradyt (és elkapó gárdát - bízom benne) fogunk látni, amilyet még idén nem!Egy biztos, valamiért én nyugodtan várom a Falcons elleni meccset, sokkal nyugodtabban mint a Bucs ellenit vártam, sokkal!
2013. 09. 24. 09:21
athees
Klasszikus a tegnapi Belichick sajtótájékoztatóról (ezek az újságírók semmiből sem tanulnak) :)))))

Q: How close was Rob Gronkowski to playing yesterday?

BB: I don’t know. He was inactive.

Q: Did he have a shot to play?

BB: He was inactive.

Q: Going into the day, was there a chance he’d play?

BB: He was inactive for the game.

Q: What about Danny Amendola?

BB: He was inactive too.

Q: I know they were inactive.

BB: They were inactive so they didn’t play.

Q: I think you have an idea how close they were.

BB: Well, they weren’t able to play. What do you want, percentage points? They couldn’t play.

Q: Going into the day, did you know they couldn’t play?

BB: They were inactive.

Q: That doesn’t answer my question.

BB: They were inactive, it’s as simple as that.

2013. 09. 24. 09:43
szeder
2013. 09. 24. 09:47
timep76
14 éve HC Belichick. Nem vették még észre, hogy amiről nem akar beszélni, arról nem fog?
Mondjuk azért meg nagy túlzásnak érzem ezt sajtóTÁJÉKOZTATÓnak hívni, inkább lehetne mondjuk sajtóBESZÉLGETÉS.
2013. 09. 24. 09:55
matcha
2013. 09. 24. 10:12
Neo
Ez valami újonc zöldfülű lehetett :)
Mindenesetre nagyon beégette magát :)
2013. 09. 24. 10:16
Bulow
:) :) :) A mi Billünk :)
2013. 09. 24. 13:19
Lucius
Csak a szokásos.:)
2013. 09. 24. 10:13
Studi
Adja az úr jézus, hogy egész idényben ez legyen a legnagyobb bajunk, hogy Brady primadonna avagy sem.
6-0(ha összejön...), megint találnak valami "csámcsogni" valót majd remélem!
2013. 09. 24. 13:15
azimut
Remélem november 25 én úgy fogunk kifutni a pályára ,hogy két 100% os csapat játszik! És leiskolázzuk őket Amendolával,Gronkal Edelmannal,Thompikinsal,Dobsonnal,Ridleyvel és Vereennel :D :D Mert lassan mindenki elkezdi őket a 2007 es Patshez hasonlítani! Amit kikérek magamnak :D
2013. 09. 24. 13:39
kyobalu
Azért összerakták rendesen ezt a Broncos-t..Nem véletlenül megy a szekér, s nem véletlenül hasonlítják őket hozzánk..Hajnalban Manning megdöntötte Brady 2007-es 3 meccses TD rekordját is..De szerintem a szezon felénél kipukkad majd a lufi..S lesz nekik 1-2 meglepetés meccs is ..A védelmük már messze nem úgy muzsikál, mint az elmúlt 2 évben..Jó a sorsolásuk, de az Eagles, Cowboys, Colts, Chiefs, Chargers, Texans combó meglepetésekt is okozhatnak majd nekik..Ráadásul mi biztos megverjük majd őket..Brady szétszedi a védelmüket, mint tavaly.. ;-)
Engem annyira nem érdekelnek Manning számai, mutatói, a csapatuk pontzuhataga..Nyerjen a csapatunk 1 ponttal mindig, de mi legyünk ott a végén..
2013. 09. 24. 14:10
cescf4
azért amikor elhangzik nálunk az a kritika hogy komoly O# ellen még nem nyertünk akkor Denvertél is igaz ez...

nem ismerem annyira a védelmüket, de náluk is az lesz a kérdés, ami nálunk jó sok éve, ha jön a PO-ban egy elit(szinten játszó) védelem akkor mire megy a D#-ünk, meccsbe tudja e tartani PM-éket
2013. 09. 24. 15:54
Lucius
Az igazat megvallva, amiket felsoroltál, azok sem olyan acélos csapatok szerintem. De az biztos, hogy komolyabb erőt képviselnek, mint a Raiders.
2013. 09. 24. 15:59
Burkus
Nagyon jó sorsolása van a Broncosnak. De a csapat is jó. Manning pedig nagy formában van. Csak az összefoglalót láttam, de 5/6 TD drive, 3/3 TD drive - nem semmi. Welker pedig nagyon él.
2013. 09. 24. 16:01
Burkus
Welker - 3 meccs 19 elkapás, 190 yard, 4 TD. Ha ezt felszorzom 5-el...
2013. 09. 24. 16:30
chateautorres
És akkor még ott vannak D. thomas, Decker' J. Thomas is. Van kiből válogatnia Manningnak.
Hozzászólás a(z) Ups & downs - Alapszakasz 3. mérkőzés bejegyzéshez