Menetrend

Ups & downs - Előszezon 1. meccs

2013. 08. 10. 11:47
Szerző: lucas
Kategória: Hírek
Elérkezett ez is végre, megkezdődött az előszezon, végre újra nézhetünk meccseket. A New England Patriots is lejátszotta az első mérkőzését a Philadelphia Eagles ellen, idegenben, amely 31-22 arányú győzelemmel zárult.
Az ups&downs rovat ebben a szezonban is jelentkezni fog. Az első cikkben nem annyira a játékosok átlagos teljesítményét értékelte a cikk (erre egy előszezon meccs nem is lenne alkalmas, hiszen mindenkinek csak kevés lehetőség jut), hanem inkább egy-egy szép, vagy kevésbé sikeres momentumot ragadott meg.

Ups

LeGarrette Blount – Az 51 yardos cikk-cakk stílusban futott TD-je a meccs egyik legszebb jelenete. A 6 láb magas 250 fontos zúzógé  lehet Stevan Ridley 1. számú cserejátékosa.

Tommy Kelly/Chandler Jones - A páros a harmadik negyedben elért strip (labdavesztést okozó) sackje  a védőjáték legszebb megmozdulása volt.

Shane Vereen- A futó szenzációs balkezes elkapása az end zone sarkában az első drive végén 13 yardos TD eredményezett. 

Downs 
Stephen Gostkowski- Három kísérletéből csak 1 volt sikeres, amelyet  34 yardról rúgott, 44-ről és 53-ról kihagyta. ( A szerkesztő kérdése: Miért csak a punter helyére van két jelölt és pozícióharc?)


Ryan Mallett - Belépve a harmadik szezonba most már meg kellene mutatnia, hogy NFL szintű játékos, és alkalmas lenne 1. számú irányítónak. Erre még nem láttunk releváns bizonyítékot – 18 kísérletből 9 volt sikeres, 97 yardot hozva – de pl. elhibázta a Josh Boyce felé irányuló dobást, amivel TD-t érhetett volna el.  


Aqib Talib - DeSean Jackson 47 yardos elkapásánál ő védte (volna) az elkapót – nem sok eredménnyel.

HozzászólásokHozzászólás a(z) Ups & downs - Előszezon 1. meccs bejegyzéshez