Menetrend

Ups & Downs – 14. mérkőzés

2015. 12. 21. 09:46
Szerző: tuci-tuci
Kategória: Cikkek, Meccsek

A Patriots a Titans elleni 33-16-os győzelmével bebiztosította, hogy nem kelljen pályára lépnie a rájátszás első körében. A következő két mérkőzésen pedig elég egy győzelem, hogy végig hazai pályán játszhasson a csapat. Sajnos a sérülések ezúttal sem kerülték el a csapatot, Amendola, Hightower és Chung sem tudta befejezni a mérkőzést, de talán nem súlyosak, legalábbis a képekből ítélve. Azonban ne lepődjön meg senki, ha már csak a rájátszásban találkozunk a nevükkel, gyógyuljanak csak meg teljesen, nincs értelme kockáztatni a játékukat.Ups

Chandler Jones: Újabb 2 sacket szerzett a DE, az első során ráadásul kiütötte az irányító kezéből a labdát és Hicks révén TD szerzett a csapat belőle. Ezzel már 12.5 sackje van a szezonban, ami a 3. legtöbb a csapat történetében.

Joey Iosefa: Az újonc futót szombaton hívta fel a csapat a „nagyokhoz” a gyakorlócsapatból és kőkemény futása, ami során szépen mondva a hátsójára fejelte a Titans CB-jét a listára repítette. A mérkőzést 14 futásból szerzett 51 yarddal zárta. Keményen játszott, amire a Patriotsnak szüksége volt a Blount nélküli első mérkőzésen.

James White: Az RB egyre jobban kiveszi a részét a passzjátékból, a 30 yardos TD elkapása az egyik fénypontja volt az estéjének. Végül a csapat legfoglalkoztatottabb elkapójaként zárta a mérkőzést elkapásával és lehetett volna ez sokkal jobb is, ha nincs Martinnak az a OPI büntetése ami egy 70 yardos játékot annulált.


Downs

Danny Amendola: Elejtette a labdát egy punt visszahordás során, amit a Titans szerzett meg és gyorsan pontokra váltott. Ezzel a hibával már zsinórban a 4. mérkőzésen hibázik nagyot a speciális egység, ezzel nagy esélyt adva az ellenfélnek.

Leonard Johnson: A slot CB-nek ezúttal nem jutott akkora szerep mint egy hete, mivel a Patriots ezúttal a 3 safety-s nickel felállást alkalmazta többnyire a Titans 2 TE-es felállásával szemben, azonban volt egy holdig büntetése, ami érvénytelenítette Butler INT-jét a 3. negyedben.

Jordan Richards: Az újonc safety több lehetőséget kapott a 3 safety-s felállások miatt és kétszer is a kezei közt volt a labda, de egyiket sem tudta végül elkapni. Majd nem tudta levinni Delaine Walkert a TE 57 yardos TD elkapásánál, amikor ő volt a védelem leghátsó tagja.

ESPN Boston

Hozzászólások

2015. 12. 21. 10:33
Zandal
Down a bíróknak is az OPI miatt! Nem volt szabálytalan Martin megmozdulása (ezt több helyen is kivesézték), így megint egy nagy játékot vettek el a bírók a csapattól.

Érdekes, hogy majd mindegyik nagy játékunkat visszafújják valamilyen szabálytalanság miatt ...
2015. 12. 21. 11:52
holt
Egyetértek! Ha nagy játék indul, már jobban izgulok az miatt, hogy a bírók megadják, mint azon, nehogy INT legyen.
2015. 12. 21. 17:16
torokszabolcs
Ha jól láttam 5 yardon belül is volt ráadásul. TB megont veszekedett a bírókkal és joggal.
1xrűen nem tudom elképzelni, hogy a bírók főnöke nem igazítja el őket a retekbe az ilyen hívások után. A Denver meccsen brutális holdingokat engedtek meg a Steelers O falának.
2015. 12. 21. 10:43
robert
Egy pint visszahordás helyett, egy pint sört ajánlok Amendolának, plusz 3 hét pihenést. :)
2015. 12. 21. 11:16
2015. 12. 21. 11:29
kyobalu
Háát nem az a meccs volt amire szívesen visszaemlékszem majd pár év múlva..A 2. félidőben nagyon felhúztam magam pár dolgon..
Nálam Up:
Gronk, Jojo, White, Iosefa, Sheard, Hicks, CHJ, Collins, Ryan, Butler
Down: Az O# fal, Chung, Bostic, Dola a fumble miatt+ legjobban JMD..
Egyszerűen nem értem JMD második félidei tevékenységét már második meccse..Egyszerűen leolvad az O# a hülye hívások miatt..Persze kell hozzá a fal szarakodása, és trágya munkája is, de minek hívni középső futásokat orrba-szájba, amikor látszik, hogy a slot-screen passzok és a szélső futások mennek???
Meg furcsa módon Jojo is tud nagy játékokat megmutatni a vonal mellet, ha olyan játékokat is hívunk..Nekem úgy tűnik, mintha az O# egy kicsit elfáradt volna decemberre..Persze kellet hozzá ez a sok sérülés is, és tartalékok tartalékának az előrelépése, meg néha furcsát sípolnak a zebrák is, de hiszem, hogy mehetne ez jobban is..Mint az első félidőben..
A D# odateszi magát..A front7 egyre élesebb, harapósabb, a secondary pedig foghíjasan megtesz minden tőle telhetőt..Hicks, Sheard nagy húzás volt..Brown egyre jobban érik..Ryan, Butler, Harmon trió egyre impresszívebben, agresszívabban játszik..
Az O#-ben White és Iosefa előrelépése pozitívum, habár White túlerőltetése a 2. félidőben nem tetszett..Iosefa pedig simán hozta Blount szintjét..Sőt nekem egyáltalán nem hiányzott..
A sérültjeink pihenjenek a következő 2-3 hétben, s
valahogy, húzzuk be következő két meccsből egyet..A Jets ellen jó lenne nyerni, de idegenben most ez kemény menet lesz..De inkább ezt a meccset tolnám meg BB helyében, hogy a Miami ellen már csak a cserék játszanak, a pihenés, regenerálódás érdekében..A lényeg, hogy ne sérüljön már kulcsjátékos!!
GóPecc!!!
2015. 12. 21. 11:54
JMD-vel kapcsolatban az én véleményem:
A rengeteg sérült a falban, elkapók és futók közt alapból megkötik a kezét valamilyen szinten, nem tud olyan játékokat hívni a Jojo-Martin-Hankerson-Gronk-White/Iosefa sorra mint amit év elején az Edelman-Amendola-Gronk-Lewis fémjelezte egységre. Mert ugye a 2. félidőben ők voltak a pályán. Ehhez hozzájön a fal nem éppen remek teljesítménye is.
Illetve nekem úgy tűnik, hogy akkor jöttek igazán a 2. félidőben a konzervatív hívások, amikor vezettünk. Szerintem ennek egy oka van, mégpedig, hogy csökkentsék a sérülés kockázatát. Kisebb a valószínűsége, hogy megsérül vki egy középső futásnál, egye RB checkdown passznál, screennél, mint mondjuk amikor az elkapók keresztbe futásokat csinálnak és bármikor találkozhatnak egy zónázó LB-vel aki a szart is kiüti belőlük.
Amint felépül Edelman és Amendola (mert ő sem volt egészséges eddig sem, csak egyszerűen muszáj volt játszatni, mert nélküle teljesen megbízhatatlan lett volna az elkapósor és akkor könnyen veszélybe kerülhetett volna a pihenőhét) és összeáll a JoJo (talán most már ezt a JoJot látjuk, nem az eddigit) Gronk, White trioval, nem lesz gond a támadósorral. Legalábbis szerintem, én ebben hiszek, reménykedek.
2015. 12. 21. 12:01
sentynell
egyetértek, a félidő végén lesántikált Amendola, ott szerintem mindenki észbekapott, hogy nagyon fogyunk... szépen rámentek a biztonsági hívásokra, az eredmény meg engedte. 12-2 (Y) :)
2015. 12. 21. 12:02
takirob69
Lehet tévedek de nekem az az érzésem, hogy a PO közeledtével nem szeretnénk megmutatni a teljes playbook-ot és egy picit tartalékolunk.
másrészt sok játék Edelmann-ra volt kihegyezve és ő most nem játszik.
2015. 12. 22. 09:19
csgabor
+1 Pont így gondolom. A sérülések mellett minden 2. félidőben ezt érzem már hetek óta, amikor min. 2 TD-vel vezetünk.
2015. 12. 21. 14:47
MemphisM
Nekem ezzel kapcsolatban az a véleményem hogy ez kb egy felhozó meccs volt a védelem sikerélményei fontosak voltak. A futás stabilizálását próbálgatták mert ha bizonyos csapatok ellen mint mondjuk a Támadógép Steelers ellen stabilizálni tudjuk a futást akkor kevesebb ideje lesz Bigbennek meg Brownnak szétverni a Fejlődő Secünk önbizalmát!
2015. 12. 21. 11:43
B.Toma
Beigazolódott a sejtésem, hogy Blount nélkül jobb lesz a futójátékunk.
2015. 12. 21. 12:21
cspeti98
Mondjuk a Titans ellen szerintem bárki tudott volna futni. Várjunk még 1-2 meccset ezzel a kijelentéssel.
2015. 12. 21. 17:58
B.Toma
Nyilván nem valami acélos védelemmel rendelkezik egy 1/1-es várományos csapat, de a futás playhívások sokkal kreatívabbak voltak mint mikor Blount volt az elsőszámú futó.
2015. 12. 21. 12:11
1976gabi
ki ez a joey?
2015. 12. 21. 12:22
Vass Imre
A gyakorlócsapattól került fel. És gyönyörű volt, amikor seggre fejelte a védőt! :)
2015. 12. 21. 14:15
orrrion
Tudom, hogy melyik csapat szurkolói oldalára írok, de csak kíváncsiságból kérdezem tőletek: Mit szóltok a Carolinához és Newtonhoz? Nézegettem a tegnapi meccsüket is és függetlenül attól, hogy most már meg lesz szerintem a 16-0-juk, mégsem érzem őket még az NFC első számú esélyesének sem, függetlenül attól, hogy vélhetően minden meccsüket otthon fogják majd játszani. Nagyszerű dolgokat csinálnak, Cam akármit dob elkapják, minden labda úgy pattan, ahogy nekik jó, elkerülik őket a kulcsemberek sérülései, egyszerüen minden ül nekik. Mindig ők jönnek ki jól a kényes szituációkból, sokszor úgy tűnik ,hogy az ellenfél is alájuk dolgozik. A rájátszásban az NFC-ben kegyetlen meccsek lesznek, szerintetek ott is ugyanígy tudnak majd játszani, vagy csak az alapszakasz császárai lesznek?
2015. 12. 21. 15:29
polo62
túlzás lenne azt állítani, hogy a Packers vagy Seahawks felfalja őket a playoffban, de hiába a 16-0??, a rájátszás egy más kávéház, és a rutin nem a Panthers mellett szól. ha valami, akkor a védelem mégis elviheti őket a levi's-ba.kellően agresszívak, most hogy ott a gyökér, már már aljasak, de szerintem inkább Packers vagy Hawks lesz az NFC-ből. ha nálunk visszatérnek akiknek vissza kell térni szerintem Pats Steelers közül valaki az AFC-ből, talán ha Manning jó formában tér vissza akkor Denver.
2015. 12. 21. 15:34
Én a Packerstől nem várok sokat, nagyon nem meggyőzőek. Nekem a Cards a favoritom, nekem nem tűnt annyira meggyőzőnek az a "világverő" Panthers #D, mint az sokan állítják.
Az AFC-ben pedig sztem bárkit képesek vagyunk megverni, mindenkivel fel tudjuk venni a versenyt, ha egészséges lesz a csapat, már amennyire még lehet. De a pillanatnyi forma, fog dönteni az biztos.
2015. 12. 21. 16:13
Whitealert
Szezon előtt fogadni szoktunk haverokkal ki lesz a SB-ban. Természetesen AFC-ből a Pats-et mondtam, NFC-ből pedig az Arizonát.
Nem tudom miért, de nagyon várom, hogy a Cam Newton hype véget érjen. Olyan csálén dob néha, rossz nézni. :D
Ezt leszámítva szimpatikus figura, csak szerintem nem ő érdemli az MVP címet, hanem Brady. Nem csak azért mert neki szurkolok, hanem egyszerűen jóval gyengébb csapattal hoz egy olyan szintet ami elképesztő, néha konkrétan olyan érzésem volt a szezon során, mintha gimnazista vagy egyetemista ügyességű elkapóknak passzolgatna. Newtonnak sincs sok célpontja, de azért jóval kevesebb drop van ellene, ráadásul Brady mutatói még mindig jobbak mint Newtoné. Sőt Palmer mutatói is jobbak, de úgyis Cam Newton kapja a hype miatt, meg a sok 5 TD-s meccs miatt és az esetleges 16:0 miatt.
2015. 12. 21. 16:24
polo62
tuti hogy Newton kapja. én sem szeretem, de nem lesz érdemtelen. rá fogják fogni, hogy nekik is kidőlt Benjamin, és úgy hozza a szintet. és valljuk be, bármilyen csapat hozna egy 16-0-s szezont, ahol az irányító az átlagtól jobban dobál, megkapja a címet, hacsak valakinek nincsenek Peyton féle statjai. legyen CaMVP, és Brady meg emelje a Lombardit, amondó vagyok. a Cards a tavalyi után tényleg megérdemelne egy jó PO szereplést, sok van a csapatban, kegyetlen jó elkapóbrigád jött össze
2015. 12. 21. 16:59
max350
Bradyt kb. annyira érdekli az alapszakasz MVP cím, minthogy mi lesz holnap a vacsora....
2015. 12. 21. 17:26
torokszabolcs
Hány alapszakasz MVP címe van Paytonnak és Aaronnak összesen?
És hány Lombardi trófeát emlhettek ketten a magasba? Annyit amennyit Eli:-)
Bocs, de ezen mindig mosolyogni tudok. Lehetnek szuper irányítók, ahogy Marino is, de a legfontosabbat nem kapják meg.
Legyen Newton az MVP idén, aztán Wilsonék földbedöngölik, mert 2x ők sem kapnak ki egy évben ugyanattól a csapattól.
2015. 12. 22. 07:28
1976gabi
aki mvp lesz az nem lesz bajnok,ezt ne feledje senki.
2015. 12. 22. 14:53
pat68
Akkor Cam Newtont MVP-nek! ;-)
2015. 12. 21. 17:29
Patriots NEB
Az NFC jelenlegi állása alapján a következő wc meccsek lesznek:GB-Minnesota és Redskins-Seahawsk.Szerintem nyer a GB és a Seattle,ami azt jelenti,hogy a Seahawsk megy a Carolina-hoz.
Szerintem itt ér véget a veretlenség.
2015. 12. 21. 18:13
B.Toma
Nem tudom megmagyarázni, de nekem ellenszenves Cam Newton. Nagyon jó irányító, remek atletikus képeségekkel és termettel, minden amellett szól, hogy ő a jövő egyik nagy irányítója lehet, de engem irritálnak a túlzott gólörömei, semmi elegancia nincs benne, olyan mint egy zabolátlan gyerek a gettóból. Egy irányító legyen vezéralak, mutasson példát szerintem, de ez csak az én dilim. :) Amúgy a fiatalok közül Wilsont jobbnak tartom nála és szerintem a Seahawks lesz aki megfogja a Patherst a playoffban.
2015. 12. 22. 04:34
kentauri
Szerintem mindenkinek azért unszimpatikus mert bazári majomkodik egyfolytában......
2015. 12. 22. 21:25
csgabor
+1, és elég nagyképűen is viselkedik szerintem. Ráadásul abszolút nem látom rajta az ellenfél tiszteletét!!! Ez a legellenszenvesebb számomra benne!
2015. 12. 21. 17:21
DM
2015. 12. 21. 17:39
DM
hány linket adjak még? :D szerintem jól jártunk vele nem tudom,hogy vagytok vele :)

http://nep.247sports.com/Bolt/Report-Patriots-to-sign-running-back-Steven-Jackson-42191635
2015. 12. 21. 17:47
azimut
Blount típus , úgy látszik JMD az ilyen futókat szereti,kell neki az ilyen fizikumú !
2015. 12. 21. 17:53
Brady Tamás visszaüt
Josefa Idem belapátolta a győzelmet - ez alapját Birgit Fischer-t a gyakorlóban, Kőbán Ritát meg az 53-as keretbe!
2015. 12. 22. 22:07
karuly
Nekem is Josefa Idem jutott róla eszembe... :)
2015. 12. 21. 18:15
Na ennek. Jackson igazolásbak örülök. Remélem hozza a BB féle veterán minimumot :) Ha jól tudom neki sincs SB győzelme, megérdemelné. Azzal válna biztossá a helye Canton-ban.
2015. 12. 21. 18:38
na de kit fognak kirakni, ez a kérdés
reménykedjünk, hogy a mester annyira belenyúlt a lecsóba, mint amikor leigazolta Corey Dillont :D
2015. 12. 21. 23:33
MemphisM
Paul őt Iimádom. 2. kedvenc futóm volt Jamal Lewis után!
2015. 12. 22. 15:41
pat68
A mai napig az Ő mezében nyomom!
2015. 12. 23. 15:39
MemphisM
MemphisM kedveli ezt!
2015. 12. 21. 18:51
Pats for the Win
Röviden én is leírom a véleményemet a tegnap esti mérkőzésről.

A legfontosabb az egész este az volt, hogy megszerezzük a győzelmet. Ez sikerült. Én kb. ilyen játékszínvonalat vártam, hullámzó teljesítményt a részünkről. Egyszerűen túl sok a sérült, hogy az első pár meccses domináns formánkat hozzuk.

Magas színvonalhoz vagyunk szoktatva, egy 18 pontos győzelemnek már nem tudunk úgy "igazán" örülni. Én nagyon boldog vagyok azonban, hogy a csapat 12-2-vel áll, egymás után 6. alkalommal nem játszunk az első héten a rájátszásban, és valószínű, hogy az út a Lombardi trófeáig újra Foxborough-n keresztül vezet majd.

A meccs legszebb jelenete az első nyitó drive volt a részünkről, szerintem az jellemzi igazán, hogy mire számíthatunk playhívást tekintve a playoffra. Sallangmentes haladás, változó és kreatív playek. Brady beteg állapotához képest éles volt, pár drop szokás szerint nehezítette a helyzetét. A RB csoport ügyes volt. Bolden, White nagyot dolgozott és "Józsi"-ban is van spiritusz. Na meg kraft. Jó sok. :D (És érkezik Jackson is)

Az O fal aggaszt, egyszerűen nem látom, hogy hogyan fog ez a társaság feljavulni, de nem az én dolgom, bízok DeGugliemoban. Hátha rácsörög Scarra.
Lafell kezd újra lassan önmaga lenni, és ha végigfutja az útvonalát még hosszúpasszt is tud elkapni. Respekt jár neki, ahogyan felállt a sisak-sisak ütközésnél. Amendola buta hibát csinált, de sztem nem volt közel sem 100%-os, lehet h ez is vezetett a fumble-höz.

A védelem játéka hetek óta tetszik, olyan D-lineunk van, mint a 2003/04-es években. 2 Int, 1 strip sack majd TD. Chandler mindig hoz egy strip sacket a Titans ellen. Grat a 12,5 sackjéhez. Collins óriási! A cornerek és a safetyk talán egy kissé rosszabb teljesítményt mutattak, coverageban többnyire megverték őket. Walker és Beckham elég sikeres napot zártak.
Én továbbra is azt mondom, hogy ezt a meccset le kellett tudni és ez sokkal simábban sikerült, mint ahogyan történhetett volna. Chungot nagyon sajnálom, bízok benne, hogy nem season ending a csípő sérülése. Hightower és Amendola sztem felépül, a playoffig jegelhetjük őket.

Nem mondok nagy csodát azzal, hogy a bajnoki címünk nagyban a visszatérő Edelman állapotán fog múlni. Ha képes közel 100%-ot hozni, akkor nem látom okát, hogy nem dominálhatnánk a teljes ligát újra, ahogyan azt tettük korábban. Nagyon bízok benne, de csonttörés után jön vissza és az ő játéka nagyban alapszik a robbanékonyságán és a gyors irányváltoztatásain. Ha a Brady-Gronk-Edelman trió a pályán lesz újra sok helyet nyithat meg másoknak.

Az a véleményem, hogy a Panthers 16-0-al fog zárni de nem fog Super Bowlt játszani. Sokkal veszélyesebbnek érzem a Cardinalst. És a Seahawkst. Közülük várok vkit San Franciscoba.Remélhetőleg ellenünk kell harcolniuk majd.
Sokkal több mindent lehetne írni a meccsről és az esélyekről, de sztem felesleges, zárjuk le az alapszakaszt és dőljünk hátra egy hétig, hogy mit tudnak mások. Az AFC-ből továbbra sem érzek senkit annyira jónak, mint minket. De tényleg semmi jóslat, csak egy óriási gratuláció a teljes csapatnak. 12-2! GO PATS!
2015. 12. 21. 21:56
Burkus
+1 Tegnapig azt mondtam, hogy a Steelers ma a legjobb az AFC-ben, mert ők pörögnek a legjobban a hajrában. De amit tegnap mutattak, annak alapján verhetők.

Butlert említettem volna még az írásodban, nagyon felnőtt a feladathoz, pedig nagyon nehéz feladatkörben 1-1-ben játszik. A safety állomány is jó, DMC hiányát leginkább csak ott éreztem, hogy Logan Ryant nem segítették ki, kapott is rendesen.
2015. 12. 21. 23:39
azimut
A 3 elkapóval megfog gyűlni a bajunk aki a steelersnél rohangál, denvernek nem véletlenül tettek fel majdnem 400 passzolt yardot! nagyon kelleni fog a nyomás a QB-ra! Mert 1 butlerünk van csak!
2015. 12. 21. 23:51
ryan is jól végzi a dolgát, a PFF szerint még jobban mint Butler + Johnson is biztató
BB-ék kitalálnak vmit ha arra kerül a sor ;)
2015. 12. 22. 14:03
Lucius
Ha Big Ben a hátán fekszik, nem tud passzolni.
2015. 12. 21. 23:35
loop80
Walker és kicsoda??? ;)
2015. 12. 21. 23:53
én nagyon szurkoltam, hogy csússzon még egy kicsit és a 2.-3.-4. kör végén elvigyük.
vele meglett volna a magas, erős, hosszabb célpontja Brady-nek
2015. 12. 21. 19:29
narbony78
Steven Jacksont leigazoltuk egy évre
2015. 12. 21. 23:35
loop80
Szuper! Zúzni fog. :)
2015. 12. 23. 12:10
Lalika
https://www.youtube.com/watch?v=mvAuhBfPpyk
3:03-nál kérdezzük meg a bírót mit szól hozzá?! :D
2015. 12. 21. 20:08
hopi46
Hát ismerkedek az új támadócsapattal. A 2. félidő WR sora: LaFell, Martin, Hankerson (észbontó, hogy kiknek dobál TB, nem csoda, hogy folyton Gronkot keresi!) Új futóink: Jackson,Iosefa
A védelem meg szintén kezd fogyni DMC, HT, Chung...és még jön a Jets idegenben...
Persze nem rossz a "maradék", de SB...hát legfeljebb, ha csoda történik.
(Történjen!!!)
Go Pats2, az utolsó emberig!
2015. 12. 21. 23:21
Edelman, DMC elvileg a rájátszásra rendben lesznek,
a hírek szerint HT és Amendola sérülése sem súlyos, szóval valószínűleg ők is ott lesznek
Stork egy közeli családtagját veszítette el, ezért nem játszott vasárnap (bár megjegyzem, hogy az ő hiánya nem tűnt fel, köszönhetően Andrews-nak)
futóknál ha a 2 közül az egyik tud 3,5-4 yardos átlagot produkálni, nem lesz gond
és Chung kérdéses még, de kemény fickó reménykedjünk, hogy az ő sérülése sem súlyos. itt valaki azt mondta, hogy csípősérülése van, bár én mintha bordasérülésről olvastam.
ha mindenki az előzetes jóslatoknak megfelelően halad a felépüléssel és más már nem sérül meg, bárkivel partyban leszünk és szerintem mindenki ellen esélyesként vágunk neki a mérkőzésnek, de mint tudjuk nem ez számít, hanem a pillanatnyi forma.
reménykedjünk, szurkoljunk és meglátjuk mi lesz. az se katasztrófa ha nem lesz SB... de lesz!!! végsőkig szurkolok és mindenképpen büszke leszek a csapatra mert tudom hogy mindent bele fognak adni, ennél többet pedig nem kívánhatunk.

Go Pats!
2015. 12. 21. 23:35
MemphisM
A meccsen mondta a kommentátor a csípősérülést.
2015. 12. 22. 01:00
Barb
Twitteren is csípőt írtak.
2015. 12. 21. 23:46
Pocok
Egyébként OBJ tegnapi ténykedését a liga egy meccses eltiltással honorálta, ami azt jelenti, hogy a Vikings ellen nem lép pályára. Mondjuk a Giants PO-ja valószínűleg ugrott, nem igazán tudom őket sajnálni, de az azért elgondolkodtató, hogy csak ennyi a dolog. Legalább három olyan megmozdulása volt tegnap, amiért egy talán normálisabb spori kihajítja a pályáról a büfébe minimum. Most mindettől független, de úgy látszik, ez az idény nem a normális bíráskodásé. Ami azért szerintem kiállítja a bizonyítványt a ligáról.
2015. 12. 22. 09:17
polo62
szerintem is el kellett volna 2-3 meccsre tiltani, de én Normannek is adtam volna 1-et. azt a tényt leszámítva,hogy már a gyerekes szintet súrolta amit OBJ csinált, nem hiszem, hogy úgy ment fel, hogy inkább verekedni fog, mint játszani. tisztában vagyok vele, hogy ennek a sportnak is velejárója a trash talk, amit a Panthers alkalmaz is rendesen, most a gyökér leigazolásával pedig új szintre emelkedtek. az lett volna a legtisztább, ha még meccs közben kiküldik mindkettőt, de nem merték felvállalni, pedig azért nagyon kijárt volna. tényleg vicc a bíráskodás, de ha esetleg vizsgálnák is hogy miért, akkor is tudjuk ki vizsgálná, és hogyan döntene
2015. 12. 22. 08:32
csasziqf
Tegnap jutott epp eszembe, hogy mivel meg van a Bye week ezert a kovi Jets, Dolphins ellen lehet a kezdoket pihentetni. Aztan meg arra jottem ra, hogy nalunk joszerevel nincs olyan, hogy Csere-ember. Offense annyira szet van zilalva, hogy nem tudok olyan embert mondani, aki szinte minden meccset vegig ult. (Jimmy G kivetelevel). A 3-4 uj szerzemeny kivetelevel szinte mindki kapott lehetoseget ilyen olyan okbol..... Szoval ez a utolso hetekben pihentessuk a kezdoket, lehet h mashol mukodne, de nalunk .... sajnos. :S
2015. 12. 22. 10:58
1 negyed Bradynek, 3 Gerappának a kezdőkkel...
2015. 12. 22. 11:34
csasziqf
Az tiszta. Arra akartam csak celozni, hogy mas pozicioban nem nagyon vannak csereink. :)

Elkapok kozul ki lenne az akinek jatszania kellene, hogy a kezdoinket kimeljuk? Minden kezdonk serult. :)

Falban se nagyon lehet rotaciot csinalni pihentetes miatt mert egesz eveben ment a rota.

RB csoport... OK.. Iosefa, Jackson, ujak csinaljak.

D fal... ott is folyamatos a rota. Max tobb Siliga, uj srac, Kitchen

LB sor?

Secondary?

...

Na majd BB kitalalja. Eddig mindig azt csinalta. :D
2015. 12. 22. 19:41
MemphisM
Kitchen helyett van Jackson.
2015. 12. 22. 14:25
Tomk@
Sérültekről van valami infó?
2015. 12. 22. 22:31
azimut
azért kíváncsi lennék hogy a műfűnek nincs e köze a sok non-contactos térdszalag szakadásokhoz az nfl-ben! mert elméletileg az keményebb borítás mint fű!kevésbé rugalmas! persze lehetne mondani a hirtelen irányváltásokat ,de a gurulós fociban is vannak ilyenek és ott nagyon elenyészőek a non-contactos térdszalag sérülések! biztos erre is van statisztika hogy milyen borításon sérülnek a játékosok,persze többségiben műfüvön játszanak a csapatok!
2015. 12. 23. 01:27
Nem tudom mennyi koze lehet hozza, de a gurulosfociban sztem messze nincsenek olyan iranyvaltasok mint az nflben, nem is nagyon lehetsegesek mivel kozben meg a labdaval is bajlodniuk kell a labukat hasznalva, legalabbis sztrm
2015. 12. 23. 12:07
Lalika
Ez az egyik különbség, illetve tegyünk egymás mellé két ilyen focistát cc 70kg vs 100 kg. Nem kevés súlyt kell a váznak és a szöveteknek egyben tartani. És ezt a láb cipeli :)
2015. 12. 23. 15:01
loop80
Plusz a fociban nincsen frontális ütközés, csúcssebességgel rohanva. Hatás-ellenhatás. :)
Hozzászólás a(z) Ups & Downs – 14. mérkőzés bejegyzéshez