Menetrend

Ups & Downs – 5. mérkőzés

2015. 10. 19. 14:54
Szerző: lucas
Kategória: Meccsek
updownNem volt igazi a revans, de kár is volt ezzel terhelni a játékosokat. Egy nagy meccs volt egy komoly rivális ellen, amely  - ha az előző hetekben nem is mutatott egyenletes formát - , de erre a meccsre úgy felszívta magát, mintha igazából ő akart volna revánsot venni. Mindig akkor a legnehezebb győzelem, amikor ilyen nyomás van a csapaton és örüljünk, hogy  New England Patriots  34-27-re legyőzte Indianapolis Colts csapatát a vasárnap esti rangadón. 5-0. A szezon előtt bizony kevés remény volt arra nézve, hogy a hatodik héten így fog állni a csapat. De a neheze még csak most kezdődik...  

UP

Brandon Bolden & a puntvisszahordó egység: A harmadik negyedben a Colts egy elég érdekesre sikerült fake punttal kísérletezett. Ez mindenkit meglepett – főleg a Colts a játékosait – de a Pats speciális csapategysége észnél volt, ők nem ültek fel a „vezércselnek”. Bolden megcsinálta a tackle-t 1 yardos veszteséget okozva, és a Patriots kiváló mezőnypozícióból indította támadását, amely az egész mérkőzés végkimenetelére is befolyással volt.

LeGarrette Blount: Bár a statisztikákban szereplő számok most nem olyan impozánsak, mint 2014-ben voltak, de legalább olyan fontos szerep jutott neki, mint akkor: 38 yardos futott, és a 11 yardos TD-je hozzásegítette a csapatot a győzelemhez.

Logan Ryan: MivelTarell Brown IR-ra került a héten, egész meccses CB-vé kellett előlépnie, és  jó labdaérzékkel és  technikával teljesítette a feladatát, csakúgy mint Malcolm Butler a másik oldalon.

DOWN

Jonathan Freeny: A 4-2-5 nickel felállásoknál inkább őt küldték pályára, nem Mayot, de – főként a meccs korai szakaszában – még küzdött a feladattal.

Devin McCourty: Rá nem jellemző módon többször is büntették, amely hátrányosan érintette a csapatot, egyszer a special team tagjaként, másik alkalommal pass interference-ért. Egy lehetséges interception is kicsúszott a kezéből, miután Duron Harmonbeleütött a labdába.

Jerod Mayo: Jól látszik hogy a szerepköre megváltozott, még (rosszabb esetben  már) nem tudják annyi feladattal terhelni, mint korábban. A nickelben Freeney játszik a helyén, de elég feltűnő volt, amikor a második negyedben nem tudta feltartóztatni Frank Gore-t. Reméljük hamarosan magára talál, nagy szükség lenne az „igazi” Mayora ebben a sérülések sújtotta védelemben. 

 

Hozzászólások

2015. 10. 19. 15:06
polo62
nálam még upnak befért volna Amendola, valamint down az o-line. Edelmannek nem ment, Gronkot jól fogták, jól jött, hogy valaki villant helyettük is. Az o-line nekem megint csalódás, és persze nincs Solder és Cannon is megsérült, de ha jól emlékszem Bradynek egyszer volt ideje beleállni hosszú passzba, elég sokszor volt nyomás alatt. a Jets ellen nagyon kíváncsi leszek hogy fog működni az egész offense, az eddigi legkeményebb meccs lesz
2015. 10. 19. 15:10
1976gabi
nekem most edelmen is down.sajnos tett érte,hogy szoros legyen az első félidő.mayo szerepe felettébb érdekes.
2015. 10. 19. 15:18
Mate-x
Dominique Easley? ól játszott bár nem láttam a teljes meccset.
2015. 10. 19. 15:19
Mate-x
Szerintemő up volt!
2015. 10. 19. 15:40
Montesclan-pats
Vezéráldozatokra volt szükség ehhez a győzelemhez. Edelmant senki nem teheti downba, rajta nem megy el meccs. Gyakorlatilag kificamodott, vagy törött ujjal játszott a Td-je után, egy nagyot hibázott, de játszatni kellett, mert iránta még így is meg van a bizalom.
Sheard, Slater, Lewis, Cannon jó lenne ha nem sérülnének le, mivel a Jets tényleg nehéz falat lesz. De, azt gondolom, hogy az Indy a legjobbját nyújtotta most, (kivéve: trükkös játék) és csak a garbage-ban tudott pontot szerezni a 2. félidőben.
Az Indy futás elleni védelme, linebacker sora óriásit fejlődött.
Ahol nekünk kell óriásit fejlődni viszont az a futás elleni védelem, amely tesztelve lesz a Jets ellen rendesen. Ivory, Decker, Marshall, levédekezése fontos lesz és Fitz-et a zsebben kell tartani, kezd ficánkolni az öreg harcsa.
Mégis az a véleményem, hogy a Jets-et jobban ismerjük, mint ezt a kicserélődő Indyt, és nem szeretném elkiabálni, de kemény meccsre, de hatásos okos győzelemre számítok.
2015. 10. 19. 15:41
Montesclan-pats
Easley és a pass rush valóban jó volt, de csak a 2. félidőben.
2015. 10. 19. 16:04
Tzimisce
Kíváncsi leszek, hogyha Dane Fletcher kijön a PUP-ról, mit fog tudni alkotni, most, hogy HT sérült. Sajnos ő is elég sérülékeny, de ha addig kibekkeli, amíg Hightower felépül, akkor már jó.
Edelman sérülten játszott, ennyi telt tőle, örülök, hogy Amendola átvette a helyét ezen a meccsen, remélem rendbe jön a keze hamar.
2015. 10. 19. 17:11
Kennystyle
Szerintem biztosabb győzelem volt ez mint amilyennek az eredmény mutatja.
Az Indit az első félidőben mi tartottuk életben a másodikban nem volt esélyük. Ettől függetlenül nekik ez még egész jó meccsnek számított mi meg ennél tudunk sokkal jobbat.
Majd a jövőhéten jön ki a forma.
2015. 10. 19. 17:11
fatman
totógyilkos meccs volt, ami a tippjátékot illeti, legalábbis nekem - 3 pont...
2015. 10. 19. 19:05
boarder20
2015. 10. 19. 23:49
ArsnL
season high, 6 points :D
2015. 10. 20. 08:50
Laci
akkor nyertem :-D

kemény 1 pont...
2015. 10. 19. 17:12
cashnet
Tudom, hogy nem leszek népszerű ( sokan "kiutálják" a csapatból) de szubjektív véleményem szerint: Logan Ryan hetek óta ott van a legjobban teljesítő játékosok között. Nekem a draftolása (2013) óta egyik kedvencem- több videót is láttam róla edzés közben. Vannak hiányosságai, de nagyon bízom benne. Most pedig ott a helye az UP-ban.
2015. 10. 19. 17:47
cspeti98
+1
Amúgy nekem Harmon játéka is tetszik
2015. 10. 19. 17:40
hopi46
A minősítésről:
Dolának az up-ban a helye, remekül átvette a kissé "túlpörögve" játszó és ezért többször hibázó JE szerepét. Ha Bolden up (a Colts játéka különben is szabálytalan volt!) akkor micsoda Collins! (A liga "rúgókirályának" extra(!) pontját anulálta remek ütemérzékkel "átrepülve" a falakon.) Ja és C. Jones sack-jei? Eh...
A mérkőzésről:
Helyenként gyengén (eleje és vége) és többnyire közepesen játszottunk és csak néhány villanásnyira jól. Kicsit elkényelmesedtünk az utolsó két viszonylag gyenge ellenfél után. Szerintem a garbage-time-ot korán kezdtük, kellett volna még legalább egy FG. (1 TD és 1 sikeres one side kick eredményezhet akár 16 pontot is!-ami ostoba vereséghez vezethet.)
A Jets elleni győzelem nagyon fontos lenne.
A bírókat meg felejtsük el, rájuk nem számíthatunk, sőt... én 8 holdingot számoltam meg Luck megvédésénél, amit nem fújtak be...
2015. 10. 19. 18:05
BaP
Egyetértek!
A Boys és Colts ellen összesen játszottunk 24 percet jól, ugyanennyit elfogadhatóan, de inkább leeresztve.
Nekem főleg az O# leolvadásai, meg a komoly előnynél hozott érthetetlen play hívások nem tetszettek.
A Bills ellen már majdnem ráfáztunk, remélem nem lesz több ilyen.

Collins, Gronk, Brady, Dola, Bolden, Jones játéka kiemelkedő volt, Ryan meg Butler se volt rossz.
A lényeg viszont, és az elégtétel a W

A Jets idén jó, 4-1-en áll, ami ugye egy vereségünk esetén azt jelentené, hogy a Jets előnybe kerülne az Afc east-ben. Vért fognak inni, és idén már nem csak a D#-ük kiemelkedő, Marshall bravúrosabbnál bravúrosabb játékokat csinál, jól futnak.

Mind az O#, mind a D# fel kell kösse a gatyót, a fal sérülések miatt újra átalakításra szorul, de nagyon kéne, hogy Sheard meg Magastorony is tudjon játszani a zöldek ellen.
Fontos és nehéz meccs lesz, utána viszont elvileg egyszerűbb meccseink lennének. Kell a győzelem.

2015. 10. 19. 19:12
polo62
Kell valami váratlan a Jets ellen, mert szerintem a rövid játékokat próbálják majd meg lenullázni, a front 7-jük pedig van olyan jó, hogy futni érdemben ne tudjunk. nagyon nagy kérdés lesz, hogy a fal mennyi időt tud majd biztosítani Bradynek. én őszintén szólva a Broncos mellett a Jets-et tartom talán e legnagyobb ellenfélnek az AFC-ben, a brutál defense mellett mindkét oldalon nagy potenciállal rendelkező offense van, hullámzó irányítóteljesítménnyel
2015. 10. 19. 20:06
BaP
Igen.
És amivel sok évig nyugtattuk magunkat, miszerint normális QB nélkül nem lehet elit egy csapat, az idén dupla cáfolatot nyert.
A Broncos egy iszonyat gyenge Manning, a Jets pedig egy átlag alatti teljesítménnyel bíró Fitzpatrick vezetésével 6-0 meg 4-1

A Jets ellen nem lesz egyszerű, kíváncsi vagyok, találunk-e valamit erre a Bowles féle extrém kemény védekezésre. Viszont a rövid passzra a Colts és a Dallas is ráállt, amit szépen megoldottunk Brady mozgásával, meg a 10-15 yardon elszakadó célpontokkal.
LaFell már jön elvileg, kérdés, milyen állapotban.

A lényeg, hogy tudjunk kevesebb pontot engedni Marshall-éknak, mint amit TB12 rak fel Revisék ellen
2015. 10. 19. 21:08
Lucius
A Broncos egy vicc. Ha Manning 3 labdát adna el a Pats ellen (ahogy mostanában szokása) 20 ponttal kapnának ki. A Pats O# nem a Browns meg a Raiders szintjén van.
2015. 10. 19. 22:08
hopi46
+1
A Broncos több "ostoba" ill. ügyetlen ellenféllel is játszott, de a védelme előtt kalap le.
2015. 10. 20. 11:11
TMR
Akik a bírókra panaszkodnak, azok nézzék meg a CHI-DET meccset. Dobáltak össze-vissza...az a Tate TD meg..heh?
2015. 10. 19. 17:52
azimut
Az a furcsa hogy csináltunk 34 pontot (plusz a pick six) idegenben de még se éreztem a meccs alatt hogy gördülékeny játékot nyújtottunk volna! Jó lenne több futásban gondolkodni! Mert akkor több ideig lenne nálunk a labda és kevesebbet az ellenfélnél és ez néha nagyon jól jönne! Mert ritkán van 6-8 perces driveunk :D Túl hamar végig érünk a passzokkal :D
2015. 10. 19. 17:59
már Goodellt is utálom
és azért a zebrák se fújtak ellenünk, legalábbis látványos anyátok nem volt
2015. 10. 19. 19:01
B.Toma
Most nem fújtak ellenünk, de volt pár ordas nagy holding amit nem adtak meg. Jópár sackket úszott meg így Luck.
2015. 10. 19. 18:00
már Goodellt is utálom
a holdingokat nem számolva:):)
2015. 10. 19. 18:57
B.Toma
Ami nekem feltünt, hogy Brady végig nagyon feszült volt, komoly és koncentrált, de nekem hiányzott a megszokott tűz, TD- utáni felszabadult ordítás, meg a többiek tüzelése... Amig a védelem volt a pályán végig a padon ült lehajtott fejjel, és Julian sem ült mellette a megszokott helyén.
2015. 10. 21. 10:21
Patri Jóska
2015. 10. 19. 20:24
Monthy
Remélem összekapja magát az OLine, mert a Jets kőkemény lesz a hétvégén. Emellett megjegyezném, hogy Mayo óriási csalódás számomra. Abszolút súlytalan futás ellen, szinte mindig megblokkolják. Amekkora playmaker volt korábban, most annyira gyenge. Szerintem jövőre más viseli majd az 51-es mezt. Nagyon sokat foglal a sapkából, úgy érzem méltatlanul.
2015. 10. 19. 20:27
Monthy
Ninkovich-nál szintén azt érzem, hogy nem tud akkora nyomást helyezni a támadófal jobb oldalára,mint tavaly. Emiatt érzékenyen érinti a csapatot Sheard elvesztése. Collins viszont ott folytatja, ahol februárban abbahagyta.
2015. 10. 19. 22:11
hopi46
Hát csináltak is rajta több holdingot, talán a későbbi meccseken be is fújják...
2015. 10. 19. 20:24
petyus33
Ha jól olvastam Cannon és Sheard is viszonylag kisebb sérülést szenvedett
2015. 10. 19. 21:33
BaP
Viszont sajnos Slater MRI eredményére vár .... Az komoly gond lenne
2015. 10. 19. 20:42
komzoz65
Szorosabb lett, mint reméltük. De nem igazán szoros. Az első félidő kifejezetten pechesen alakult. Minitron nak tavaly is volt egymás után néhány meccse amikor droppolt pár passzt. A védelem rendben volt, csak ezeket a lassú kezdéseket, meg garbage time TD-ket hanyagolhatnák. akkor viszont túl jó lenne a kép. Ennél erősebb elkapó alkaulat nem várható idén legfeljebb a rájátszásban (Cincin).

Ami idegesítő az előnynél a támadásban töketlenkedés. Nem először. Játsszuk már végig a meccseket, tényleg mibe fájt volna egy normális drive még? Nem először.

Egyébként továbbra se kell aggódnunk senki ellen. A legrosszabb pillanatokban elkövetett hibák után is, mindig azonnal korrigál a csapat, szerintem még nagyon sok van bennünk.

2015. 10. 19. 20:56
B.Toma
Én is akartam írni, hogy down-ba tenném a negyedik negyed playhívásait is. Siralmas volt hogy kétszer is leküldtek minket 3&outtal az erőltetett és erőtlen futások miatt.
2015. 10. 19. 21:06
fatman
fú, egyik kedvenc oldalunkon találtam, még a múlt heti power ranking indoklásául:

a veretlen csapatok eddigi ellenfeleinek összesített mérlege:

Patriots: 9-10
Bengals: 8-17
Packers: 8-17
Broncos: 6-18
Panthers: 5-15
2015. 10. 19. 21:12
Lucius
Hát én ezt nem értem.:)
2015. 10. 19. 22:29
fatman
hogyhogy? :)
2015. 10. 20. 06:00
Lucius
Semmi, tényleg nem értettem, hogy a 6. fordulóban hogy lehetnek ilyen nagy számok, de Közben felfogtam.
2015. 10. 19. 21:46
Levis
Valaki meg tudja nekem magyarázni a Chicago-Detroit meccsen Golden Tate-nek milyen oknál fogva adták meg a TD elkapást? Hisz egyáltalán nem fejezte be az elkapást... Vagy ez az igazi Cheat?!
2015. 10. 19. 22:29
Ropsz
Az valószínüleg nem volt elkapás, és elég nagy port kavar most az a jelenet, rossz bírói döntés, de ha a Detroitot nézzük már rájuk fért az, hogy ne ellenük történjenek ezek a megmagyarázhatatlan bírói ítéletek, gondoljunk csak a tavalyi playoff meccsre a Cowboys ellen, vagy a mostani Seattle elleni meccsükre a 4. héten, amikor K.J. Wright egyszerűen kiütötte a labdát az endzone-ban és ennek ellenére a Seahawks kapta vissza a labdát. Egy szó mint száz, teljesen jogos a felháborodás, hogy az nem volt elkapás, de a Detroitnak járt egy ilyen úgy gondolom.
2015. 10. 20. 11:14
TMR
jár? már hogy járna... a bírói kompenzálás az egyik legnagyobb baklövés szerintem. Hiszen sosincs vége a kompenzálásnak.
2015. 10. 19. 22:58
csasziqf
Dean Blandino az NFL.com-n elmondta egy video hivas alkalmaval, hogy azert lett elkapas, mert Tate a labda megszerzese utan eleg ideig kontrolalta azt es "futova" valt. "Eleg ideig" - Mindket lab volt mar foldon es lathatoen megkezdte a harmadik lepes mozdulatat.

Mig a visszafujt esetek, Calvin, Dez tavaly egyertelmu touchdownra/groundingra mentek, addig itt mas mozdulatsort kellett 'befejeznie' az elkaponak.
2015. 10. 19. 23:01
csasziqf
2015. 10. 20. 07:34
komzoz65
Azért nagy szerencse, hogy mondjuk nem ők videóztak amikor 2011-ben az AFC döntőben Baltimore az utolsó előtti játékban (mielőtt kihagyták a mezőnygólt) bedobta a végzónánkba a labdát. Ott legalább 1 másodperccel tovább volt Evans kezében a labda.

Ezekben a következetlenségekben az a baj, hogy arctalan senkik kezébe kerül a meccsek eldöntése. Mert ugyanez a játék máskor nem lesz TD, aztán esetleg megint igen.

Nem elég, hogy a bírók a pályán már igen szubjektív döntéssorozattal, és a korábbi gyakorlattól egyre távolodva egyre merészebben, mondhatni gátlástalanul fújkálnak vissza meccseket meghatározó momentumokat, most már a videószoba is beleszól, hogy ki nyerjen.
2015. 10. 20. 19:10
B.Toma
Egy idei szabálymódosítás szerint lett ez TD.
2015. 10. 20. 11:16
TMR
Eifert TD meg nem adása? Azt hiszem ott is elég ideig kontrollálta a labdát a TE, sőt még talán - ha emlékeim nem csalnak - futott is vele egy picit. Mégsem lett TD
2015. 10. 20. 07:52
Montesclan-pats
A tdmag.... is foglalkozik ezzel, szerintem ott elég körültekintően több példát is hoznak.
Az én véleményem mégis más.Ennél az esetnél birtokba veszi Tate mindkét lába földön, közben belép az end zone-ba, még egy lépés és kiperdítik. Mi kell ennél több ? csak gyorsan történik, az ne zavarjon meg senkit. De ugyanitt Freeman meg nem adott td-jét ugyanilyen alapon nem értem. Szerintem ezt mind meg kellene adni. Moncrief-ét bezzeg megadták mert az egyik lába és ugyanaz a térd ért le. Én ezt is el tudom fogadni, csak nálunk is ugyanez legyen a megítélés.
Egyébként máig vesszőparipám, hogy sok wr hosszú elkapás után egyet se lép már kiejti szándékosan, vagy kipörgeti a labdát, pedig még nem válik futóvá ettől.Pl. Moncrief csinálja ezt, tavaly AFC elődöntőn tette nem ellenünk.
Ja és egyébként az NFL highlights-a szerint Hilton elkapása földet ért, azt vissza se nézték, pedig pontszerzőket kötelező.
Legyen egyértelmű a szabály !!!!!
2015. 10. 20. 19:04
tomi-tomi
Moncrief TD-jét ne keverjük ide. Ha térd, könyök, alkar, segg, bármi (talpon és tenyéren kívül) szabályos területen ér földet, akkor azonnal vége a játéknak.

Elkapás esetén ez azt jelenti, hogy ha lent van a térd, akkor pályán belül kapta el - akkor is, ha a térdén kívül más testrésze már pályán kívül ér földet.

Itt csak az volt a kérdés, hogy a térde ért le hamarabb (pályán belül) vagy a könyöke (pályán kívül). Az meg egyértelmű volt, sajnos.
2015. 10. 20. 08:02
Croaker
Azért micsoda szerencsénk van, hogy nem olyan csapatnak szurkolunk mint a Giants vagy az Eagles.

A meccsen volt Eaglesnél 3 INT , 3 fumble abból 1 elvesztett, Giantsnél 2 INT 2 Fumble 1 elvesztve.

Ehhez képest nálunk azt az 1 Int-et is meg kell becsülni, mert lehetne sokkal de sokkal rosszabb!

Edelman hoz nekünk 30 TD-t egy ilyenért "cserébe" :)
2015. 10. 20. 08:38
karuly
Végre kiderült mit akart Pagano a "fake" punttal. Ki akart húzni egy időkérésünket, és hátha csere közben többen leszünk a fent a pályán. Ez elsőt még csak-csak értem de a másodikra a szabálytalan formáció miatt esélyük sem volt... Kínos!
2015. 10. 20. 08:54
Croaker
Ez csak úgy mehetett volna le gond nélkül
1; ha látja , hogy nem jött össze a csel, akkor lemegy a támadóidő, 5 yard büntetés, és simán rúgnak, mint ha mi sem történt volna
2; így csak akkor szabadott volna elindítani, ha látja a 12 embert a pályán. De ehhez az kellett volna ahogy írtad is, hogy szabályosan álljanak fel.

Azt nem értem, hogy ha ezt nem gyakorolják be rendesen, hogy meri ezt meglépni egy edző. Mert azért ha az az ember, aki indítja a játékot (center), nem tudja, hogy mikor kell elindítania egyáltalán a játékot, akkor már el van cseszve az egész. Ha meg látja, hogy nem jön össze, és nincs is begyakorolva, akkor kérjen időt..

Végül így történt, ahogy...nem lett volna ebből semmi ha lemegy a támadóidő, de így minden idők egyik leghülyébb játékhívása volt :)
2015. 10. 20. 09:34
Koxus81
Sziasztok,
Valaki meg tudja mondani, hogy a tippjátékban miért az a jó válasz, hogy Edelman és T.Y Hilton ugyanannyi elkapással rendelkezik?! NFL.com szerint T.Y Hilton-nak több elkapott yardja volt (74-50). Másnak is előjött ez a hiba?!
2015. 10. 20. 09:46
Croaker
Azért, mert a kérdés a darabszámra vonatkozott, és az 6-6 db volt.
2015. 10. 20. 09:52
attnagy
Így van,elkapásról volt szó,nem yardról.És a 6 általában egyenlő a 6-tal.
2015. 10. 20. 09:40
kyobalu
Őszintén.
Nekem nem tetszett ez a meccs...
Persze voltak momentumok, játékok, játékosok amik, akik tetszettek, de nem tetszett a játék hangulata..
Az álmos kezdés és a több, mint álmos befejezés..
Persze az eredmény alapján szorosabb meccsnek tűnik, végig kontrolláltuk a mérkőzést, de egy cseppel sem adtunk ki magunknál többet, mint a győzelemhez kell..És ez bosszant..Egy Brady vezette támadó alakulat ne játsszon így a 4. negyedben..Feladtunk mindent, szinte 1st downt se akartunk szerezni a biztos vezetés birtokában..
A védelem is asszisztált garbage time-ban Lucknak és az Indynek..
AZ O# fal viszonylag jól megoldotta Solder és Cannon kiesését.. Fleming viszonylag jól helyt állt..Látszott 3 drive után, hogy a slot, screen játékok és néha a TE hívások vezetnek majd eredményre..DE ebben s vagyunk erősek..
Brady, Dola, Julian, Gronk jól nyomta..Lewis, Blount is elfogadható meccset hozott..Juliannak kellett ez a picksix drop..Sztem kezdett egy picit elszállni..De ő azért kihajtja a belét is..Elképesztő irányváltásai vannak..
D#-ben az elején nagy fejetlenség volt..Front-line konkrétan nem játszott..Semmilyen nyomás nem volt az ellen irányítóján, Gore pedig ott futott ahol akart. Meccs elején Collins is csak asszisztált, csúnya késései voltak, pedig lehetett volna két tiszta sackje is..Mayo katasztrófa, Ninko túl lassú, körülményes.. Sheard, Easley jó volt..Butler, Ryan, Harmon jól játszott..DMC meglepő hülyeségeket csinált..
Az első félidő hülyeségei után a második félidőben végig mi irányítottuk a mérkőzést, nagy fölénnyel..Ezért nem is értettem az O# leállását.. Nem kellett volna, nagyon nem..Az összes drive-ban benne lehetett volna a TD, FG lehetősége..Ki is kellett volna használni. Én ezt vártam volna a csapattól..2-3 TD-nyi különbséget, ami benne is volt a meccsben.
A Jets ellen kemény meccs lesz..Az a D-line brutál..Kíváncsi vagyok hogy mit fog produkálni az O# fal, hogy tudjuk megoldani a nagy nyomást, + kivételes cornereik is vannak.. Úgy vélem, hogy most vasárnap este a D#-nek kell kicsit előrelépnie, s kifejezetten agresszívan játszania, mert kevés pontos mérkőzésre számítok..
De kell hozzá egy bevethető HT, Sheard is.. meglátjuk..A következő meccs lesz igazán az értékmérő.. :-)
2015. 10. 20. 09:55
attnagy
"Juliannak kellett ez a picksix drop"
éljen az igazi Pats szurkoló
2015. 10. 20. 10:04
kyobalu
Ha már személyeskedünk, ami itt általában nem szokás: Brady után Julian a kedvenc játékosom..
De úgy látom, hogy a hype és kicsit felkapott "sztárjátékos" attitűd felcsapta nála a fejét..
Néha többet gondol dolgokba mint ami.. Csinált egy buta, hülye hibát, szerencsére még jó időben, jól reagálta le a csapat, nem szívtunk belőle nagyobbat..
Néha kellenek az ilyen visszajelzések, hogy szerényebbek, alázatosabbak legyünk.. Ennyi..
Ha többet akarsz belelátni, akkor a Te dolgod..
2015. 10. 20. 12:58
attnagy
Az ilyen visszajelzés kell,amiből TD-t kapunk?Miért?Egyébként pedig egy elkapónál sosem árt,ha van önbizalma,érzi,hogy jól teljesít.Mondja is csak ki,legalább a védők tartanak tőle.Amíg nem megy a csapat kárára - nem dobnak emiatt zászlót,addig nincs baj.Ha meg érzi majd a csapat is,hogy ez így már nem megengedhető,akkor BB tenni fog ellene,ebben biztos lehetsz.
2015. 10. 21. 09:18
kyobalu
Mint már említettem Brady után Julian jön nálam a sorban..
Szeretem a munkamorálját, hogy a belét is széthajtja, a sebességét, irányváltásait, megbízhatóságát, ahogy ütközik, ahogy blokkol, s igen szeretem az odamondogatós, kemény oldalát is..Igazi kemény, tökös gyerek a a csapatban..Kell az ilyen, vezér típus, főleg az elkapóknál..
De az elmúlt időszakban, főleg a SB óta kicsit hype-olva lett..Szerintem erre a szekérre kicsit fel is ült, jól esett a lelkének, s talán néha túl is dimenzionálta magát..Én néha ilyen viselkedést is láttam a pályán tőle..S, most nem a trash-talkról, s keménykedésről beszélek..A vasárnapi reakciói nem tetszettek.. TV-n keresztül Brady-nek, sem az öregnek sem..Nem hiába nyilatkozott egyből visszafogottan meccs után.. Jó gyerek, imádom, de néha vissza kell rángatni a földre, mert néha a hév viszi és nem az esze..Enji..
És igen, úgy gondolom, hogy neki bőven elég jelzés, ha az ő hibájából TD-t kapunk..Mert, ha jobban koncentrál (még törött, kificamodott ujjal is..), s nem azt nézi már, hogy merre kell futni, úgy hogy még nem kapta el a labdát, akkor nincs picksix, nincs int..S nem is alázza le BB mindenki előtt a szünetben, vagy meccs után..
2015. 10. 20. 11:41
Whitealert
Nem szeretek belefolyni az ilyen vitákba, de szerintem kyobalunak igaza van. Én is éreztem Edelman-en valami ilyesmit, hogy kicsit el lenne szállva magától. Nagyon sok részéről a trash talk, minden elkapása után szinte, ez nem a Patriot way ami minket jellemez. Persze liga legjobb slot elkapója, szóval mondjuk jogos lehetne részéről a sok duma, de nem ez a mi stílusunk.
2015. 10. 20. 13:00
Edelman mindig is ilyen volt. Folyamatosan dumál a pályán, mondhatjuk, hogy ilyen a stílusa. És ez így van mióta ideérkezett hozzánk. Rengeteg interjúban lehetett hallani, hogy a holtszezon első edzésén is ezt csinálja, folyamatosan szövegel a saját csapattársainak.
Nem kell ezt a stílust szeretni, de azt ne mondjuk, hogy azért lett ilyen mert most egy kicsit felkapottabb.
És én az alázatát sem vitatnám, ha nem lenne az, semmire nem vitte volna az NFL-ben. Egy 2. osztályú egyetem irányítójából lett a liga legjobb slot elkapója, ez nem megy rengeteg kemény munka, alázat, elhivatottság nélkül.
2015. 10. 20. 13:07
zozo692
Az nem a trash-talk része, hogy nyilvánosan odavágom a TD után a csapat-logo-ra a labdát.
Én viszont úgy látom, hogy egy kicsit letért a saját útjáról. Nem vészes, de...
2015. 10. 20. 14:49
Whitealert
Az alázatát én sem vitatom, de őszintén megmondom, hogy nekem régebben nem tűnt fel, hogy mennyit dumál a többieknek.
Interjúkban olvastam már olyanokat, hogy mindenkinek megmondja, hogy tudod te ezt jobban is, mert mindig tökéletes játékot akar. Akkor mea culpa, lehet, hogy újabban kezdett érdekelni a trash talk és régebben nem figyeltem ennyire.
2015. 10. 20. 13:02
zozo692
Attól, hogy valaki Pats szurkoló, még járhat két lábbal a földön... nehéz, de meg lehet oldani.
Engem már ez a meccs előtti bosszú hangulat is felbosszantott, az Edelman hülyesége (TD után odabaszni a labdát a Colts logóra... még jó, hogy a média annyira nem kapta fel ezt ott helyben) pedig egy kicsit megdöbbentett. Én úgy láttam, hogy sem Bradynek, sem Belichiknek nem nagyon tetszett. Ez a viselkedés nem a Patriots színvonala, jó lesz, ha egy kicsit visszatér a foci iránt alázatos énjéhez (mármint JE).
Nem véletlen volt az a drop sem, ha nem lett volna annyire bepörögve, akkor az sima lett volna.
2015. 10. 20. 13:14
attnagy
Igen,és ha a SB-on nincs ennyire bepörögve,akkor nézhetnénk a Seahawks 2. gyűrűjét és messziről lehetne integetni a Lombardi kupának.Amíg továbbra is nyer vele a csapat és nem jönnek rá a zászlók,addig nagy ívben teszek rá,hogy mit mond vagy hogyan ünnepel.Ez foci,nem balett.Mindig is volt és lesz is trash talk.Erről ennyit.
2015. 10. 20. 13:51
zozo692
Jó, nálad belefér az ellenfél gyalázása, nálam nem. Üdv a Terrel Suggs-ok klubjában...
A trash talkot ne keverjük a szimpla tahó viselkedéssel, erről ennyit.
2015. 10. 20. 15:05
Tzimisce
Azért nehogy már Terell Suggs szintre húzzuk Julest! Meg lehet nézni a meccs utáni nyilatkozatokat, tudatos, BB féle nyilatkozatok. Meccs közben hidd el megy a trash talk oda vissza. Nem gondolom, hogy Edelmannak kellett ez, attól még nem tragédia, hogy megtörtént, mert nem kaptunk ki miatta. Hidd el, fog kapni az INT miatt rendesen BB-től.
2015. 10. 20. 15:17
attnagy
Így van,ezt az egyet legalább jól látod.Nálam belefér,mert nem erre figyelek,nem ez a lényeg,hanem a W.De ha téged nagyon zavar,akkor jelentkezz BB-nél viselkedésfejlesztő és szép beszéd edzőnek.
2015. 10. 21. 00:47
TMR
zozo, mitől lenne gyalázás, hogy odabaszarintja az ellenfél logojára a labdát.
Ha jól emlékszem tavaly volt olyan, aki azt imitálta, hogy odaszékel az EndZone-ba (talán vmelyik Seahawks-os). Ez nem a kisasszonyok sportja
2015. 10. 20. 11:33
komzoz65
Az ellenfeleink közül, (sőt NFL szinten is!) az eddig legjobban teljesítő védelem lesz kétség kívül a Jetsé. A támadósoruk viszont nem félelmetes. Nem várok pontzuhatagot, és az általad is említett hibák hazai pályán történő megismétlését sem. Ez egy PO hangulatú derby lesz. Titkon remélem persze, hogy lelépjük őket, (mert erre is látok esélyt, ha Fitzpatrickra tudjuk tolni a meccset - azzal , hogy mi vezetünk sokkal az elejétől - és ő hozza a szokásos hibáit), de sajnos valószínűbbnek tűnik egy parázs végjáték.

Azért azt megjegyezbném alapból ez inkább nekik lesz megmérettetés, mert az ellenfeleik nem éppen brillírozó támadósorai ellen remekeltek eddig.

Alapvetően nem hiszem, hogy ez a Jets nagy ellenfél lehet. HA nekik nagyon jó napjuk van, nekünk meg pocsék, akkor okozhatnak meglepetést, de ez minden meccsre áll. Jó kis csapat wild card végállomással max. Egy Fitzpatrickkal (Genoval) még ez inkább csak a többiek gyengélkedése miatt jöhet össze.
2015. 10. 20. 12:39
petyus33
Valahol egyet tudok érteni veled, de ha azt nézzük, hogy mennyi sérültünk volt addig is ezen a meccsen, az utolsó negyed biztonsági játéka valahol a további sérülések megelőzésére is szolgálhatott. Még ha mi nézőként, szurkolóként azt szeretnénk, hogy 40 pontos vezetésnél még 1 perccel a vége előtt is TD drive-ot vezessen a csapat.
2015. 10. 20. 13:34
Montesclan-pats
++++ Nem akarták már keményen tolni, mert abban benne van a sérülés veszélye. Egyetértek.
2015. 10. 20. 13:14
kisdef
Mindig a következő meccs az igazán értékmérő... Ez már lassan mottó itt. xD
Brady túlélte a Dallas elleni meccset, attól nagyobb nyomást pedig az atyaúristen sem fog rátenni, és ott volt nem kevés coverage sack is, azaz a dallasi secondary is ott volt a szeren. Én nem aggódok a Jest ellen sem, főleg látva Brady lábmunkáját a zsebben, szerintem már egy erős d line sem okoz neki akkora fejtörést, mint régen.
2015. 10. 20. 14:35
Csodálkozom, higy ennyien egyetértetek Butler UP-jával. 1 TD és egy-két nagy Moncreaf elkpás volt rajta. Nem azt mondom, hogy down (de már inkább ő, mint Mayo), de hogy up semiképp az tuti.
2015. 10. 20. 16:48
Pietrosz2
Most nézegetem a többi meccset.Láttam Revist bambán nézni,ahogy mellette befutnak a célterületre és elkapják a labdát.Láttam Clay Matthewst a Chargeres Floydtól egy az egyben épp úgy megverni,mint Butlert.
Bizony Butlert nem kellene b ántani.Egy TD per meccs egy jó QB ellen nem rossz.
2015. 10. 20. 18:14
TMR
Legion of Boom meg milyen üresen hagyta a Panthers-es TE-det? Sherman és Chancellor veszekedtek is egy sort
2015. 10. 20. 22:00
egy elkapó ellen nem szégyen veszíteni egy LB-nek, egyszerűen túl nagy a sebességkülönbség.
2015. 10. 21. 14:18
Hát ezzel nem mondtál semmit, nem válaszoltad meg a kérdésem.
Ha D-mac két bünti miatt down, akkor Butler, akin TD-t és nagy elkapásokat szereztek, miért up?
2015. 10. 23. 09:05
fatman
Talib viszont elég jól játszik idén...
2015. 10. 20. 19:41
lolvin
Az senkinek n tunt fel, h Edelman dropjaiban jocskan benne lehetett, h kiment az egyik ujja? Eleg bizar latvany volt, n biztos, h minden jatekos vegigjatszotta vna a helyeben a meccset! Edelam mindig ilyen harcikakas volt, es ahogy latom azt se sokan tudjatok, h Brady sem gyenge trash talkban a palyan, jo, nyilvan palyan kivul odafigyel mit mond de n egyszer ketszer lehetett ilyet hallani rola!
2015. 10. 20. 21:15
Barb
De a Dallas elleni meccsen nem volt semmi baja az ujjának, az elejtett labdákon kívül félpályányi büntetést is összekapart a csapatnak:(.
Nyilván nem kell temetnünk, hibázott már máskor is, túl nagy gebasz nem is lett a dropjaiból, de most nekem mániákus Edelfannak is soknak tűnik így egyszerre a fault.
Viszont én teljesen más okot ókumláltam ki, szerintem nem a hype és az agyonsztárolás az oka a túlpörgésének, simán csak bizonyítási kényszerben szenved. Lehet, hogy az évszázad hülyeségét írom le, de mióta Lewis leszokott a fumblikról, Edelman hozza a hibákat - lehet kiakadt, hogy már nem ő a legkisebb a csapatban:).

Egyébként meg tényleg mindig idegbogár volt, az utóbbi években még finomodott is. Van valami középiskolás sztori arról, hogy leverte az egyik elkapóját mert az nem a megbeszélt útvonalat futotta:P Sőt a Pats-nél is az első években rendszeresen nekiment a többieknek, állítólag ha balhé volt pölö edzésen ő tutira benne volt... Ő ilyen, ezért /is/ imádom:).

A logótámadást tudjuk be véletlennek, a duma meg természetes velejárója a meccseknek - ez nem jelenti azt, hogy Sherman, vagy Suggs szintű bunkó lenne.
Remélem, hogy az ujját összedrótozzák, Belitron kicsit elbeszélget vele és visszakapjuk a perfect Minitronunkat:).

Mellesleg az sem ártana, ha a Jets ellen a csapat nem úgy állna fel, mintha lesz.rom tablettával tömték volna őket napok óta. Most olyan érzésem volt, mintha Edelman-en és a mesteren kívül mindenki le lett volna szedálva:(.
Pedig 4x is megnéztem a meccset.
2015. 10. 21. 00:12
hopi46
Szinte mindenben egyetértek és csak kiegészítésképpen a véleményem:
Valószínűleg a csapatvezetés extrán fegyelmezett viselkedést és nyugodt játékot kért, hogy a "bosszúnak" még az árnyéka se vetüljön ránk, győzzünk és kész. Hát ez túl jól sikerült, ami a nyugodtságot illeti, de lehet, hogy így volt jó (a kissé korai garbage-time kivételével).
A "kivétel" JE volt, aki rendkívül érzékeny ember, ráadásul szinte "imádja" TB-t és képtelen a "jégember" mentalitásra ill. "nehezen felejt".
Természetesen az sem kizárt, hogy kicsit hullámvölgyben van.
2015. 10. 21. 19:14
orrrion
El kell olvasni a nyilatkozatát, nem lesz itt gond !
2015. 10. 21. 20:04
Barb
2015. 10. 22. 03:10
Barb
Szinte? :) Viccet félretéve... igen, abban lesz az okosság amit leírtál: nyugodt, fegyelmezett játék - csak ugye a Bills ellen is nyugodtan és fegyelmezetten játszottak a fiaink, ugyanakkor az elszántságot, tüzet is látni lehetett. Most meg??? Na de befejezem mielőtt kiebrudalnának:). Már saját magam is érzem, hogy túlgondoltam ezt a meccset, sőt a szezon eddigi részét is:). /azért JE-el kapcsolatban abszolúte egyetértek veled:/ Lényeg a lényeg: GO PATS!
2015. 10. 21. 00:13
hopi46
Újabb T a gyakorlóban: Brennan Williams
2015. 10. 21. 10:32
kyobalu
Az édesapja Brent Williams nálunk játszott 1986-1993 között mint DE. :-)
2015. 10. 21. 10:22
frazer0819
Revis mellett már tavaly is Jamie Collins volt a kedvencem a D-ből és szerintem ő is UP! igaz ez szinte majdnem minden meccsen elmondható róla :D
Hozzászólás a(z) Ups & Downs – 5. mérkőzés bejegyzéshez