Menetrend

Ups & Downs – Előszezon 2. meccs

2015. 08. 23. 12:19
Szerző: lucas
Kategória: Meccsek
Ups and downs

Az előszezon második mérkőzésén a New England Patriots a New Orleans Saints ellen játszott, és 26-24 arányú győzelmet aratott. A meccsen  voltak biztató és aggodalomra okot adó jelek, de miért ne kezdjük az egyik legjobb fejleménnyel: Jimmy Garoppolo javuló teljesítményével. Néhány észrevétel következik az előkészületi mérkőzéssel kapcsolatosan:

Garoppolo a fejlődés jeleit mutatta: Egy hét jelentős változást hozott Garoppolo teljesítményében, aki magabiztos volt, döntésképes és az esetek többségében pontos, 33 dobásából 28 volt sikeres, 269 yardot, 1 TD-t és 1 intet ért el. Az egyik legjobb momentuma a Chris Harpernek dobott 24 yardos TD-je volt, amely előtt sikerült kitérnie az őt támadó védő elől, és végül sikeresen fejezte a 2 minute drive-ot a félidő utolsó másodperceiben. Ez volt az a játék, amit minden Pats-fan látni szeretne Garoppolótól, hogy biztosan lehessünk abban, hogy képes helyettesíteni Bradyt, ha az eltiltást mégsem törölnék az első négy meccsre.

Amikor a kezdőcsapatok a kezdőcsapatok ellen játszottak... Hogy ne legyen túlságosan nagy az örömünk, el kell ismerni, hogy a meccs elején, amikor az első sorok játszottak egymás ellen, a Patriots nem túl sok biztató jelet mutatott. Brady három szériát kapott, s mindháromszor 3 and outtal hagyta el a pályát. Nem segítették a támadást a futások sem, amelyek többször negatív  yardokat jelentettek. A Patriots No1. védelmét Drew Brees teljesen szétszedte, és a Saints 21-0-lal hozta a meccs ezen szakaszát.

Még egy jelentős  ok az aggodalomra: a secondary teljesítménye. Még nagyon látszik, hogy folyik az ötletelés, hogy hogyan oldják meg a távozók pótlását. Ezen a meccsen Devin McCourty ismét cornerbacket játszott, és a helyét középen Duron Harmon vette át, de mint ahogy Brandin Cooks 45 yardos TD-je is bizonyítja, a felállás még közel sem működik jól.

Aki miatt felkaptuk a fejünket: Dion Lewis. Ő volt a meccs meglepetés embere. Már negyedik éve az NFL-ben van, több csapatnál is megfordult (Eagles, Browns, Colts), de sok gondja volt eddig az egészségével.

 

UP

Dion Lewis  A negyedéves veterán nemcsak a 11 yardos TD-jével tűnt ki, hanem a blitzek felvételével is, a meccs egyik legkellemesebb meglepetését okozta.

Jimmy Garoppolo – A másodéves irányító meggyőző teljesítményt mutatott az első félidő végén a kétperces támadósorozatban, amikor 13 dobásából 11 volt sikeres, és szemmel láthatóan sokat fejlődött a döntési gyorsaság terén az első meccshez képest. A jó munkát folytatta a második félidőben is, összességében megnyugtató a fejlődése.

Brandon Gibson – A veterán elkapó, aki harcban van a 4-5. elkapó szerepért a rosteren, sok lehetőséget kapott, és jól élt vele, kár, hogy a meccs végén el kellett hagyni a pályát, és a sántításából ítélve a sérülés nem is látszik enyhének.

Chris Harper – A draftolatlan elkapó ügyesen kapta el Garoppolo passzát az első negyed végén, és visszahordóként is ügyesen mozgott.

James Morris – A linebacker dicséretet érdemel amiatt, hogy kiharcolt egy fumble-t Josh Morgannal szemben, ezáltal a Pats labdát szerzett a harmadik negyedben.

Jabaal Sheard – A defensive end kihasználta Andrus Peat, a Saints első körös választásának technikai hibáját, és kiosztott egy nagy ütést.


DOWN

Cameron Fleming – Hatodik támadó falemberként a futás elősegítése lett volna a feladata, de ez nem nagyon sikerült neki. Sőt egy alkalommal szabálytalan felállás miatt büntetést is kapott, amivel felbosszantotta Bellichick mestert.

Duron Harmon – A safety rossz szöget választott Brandin Cooks 45 yardos TD-jénél.

Jonathan Freeny – A linebackernek kellett volna fognia Benjamin Watsont a 10 yardos TD-je előtt.

Hozzászólások

2015. 08. 23. 12:26
WishyPapa
Freeny downt azért erősnek tartom... Volt azért pár egész jó megmozdulása a védelemben. Én a WR corpból még Krause-t is betettem volna az upba, függetlenül attól az egy holdingtól, amit a red zone-ban ráfújtak. Az ő mozgása is egész jónak tűnt. JG nagyon szépen fejlődik, viszont DMc CB játékát nagyon gyorsan felejtsük el. Ryant hiányolom a downból, mert bár tény, hogy volt pár jó megmozdulása is, de néhány hosszú passzt kegyetlenül benyelt és voltak elég homály útvonalai is.
2015. 08. 23. 12:38
Croaker
Szerintem addig nem lehet nyugodt senki, amíg Ryan fent van a pályán. Hatalmas down nálam, és szerintem az edzőkarnál is, nem véletlenül játszatták végig szinte a meccsen.
Sajnálnám, ha Gibsonnak nagy baja lenne :(
2015. 08. 23. 13:13
Whitealert
A meccs az első negyed után okés volt, de Brees kegyetlenül szétszedte a védelmünket. Ha a secondary nem elit, akkor a front 7-nek kellene komolyat alakítani. Elvileg az emberanyag megvan hozzá, de még valami nem stimmel. DMC cornerbackként sajnos nem elit, free safety-ként a liga 2. vagy 3. legjobbja volt tavaly. Butler elég keményen ütközik, tetszik a lelkesedése, de nem tudom ki lehetne 2. számú cornerback. A következő meccs lesz érdekes a szezon szempontjából, azon láthatjuk majd legtöbbet a kezdőket, abból többet megtudhatunk.
2015. 08. 23. 13:23
Burkus
Nagyon örültem Garoppolo játékának, 28/33 starter QB szint, bár az INT megint a tipikus rossz döntése volt, esély sem volt a play-re, ki kellett volna dobni a labdát oldalt. De végre jól olvasta a védelmet, nézte a a másodlagos, harmadlagos opciót és nem csinált be nehezebb helyzetben sem.

Ezzel a védelemmel szvsz. idén nem fogunk elérni semmit. Múltkor Rodgers, most Brees - egy elit irányító azt csinál ez ellen a D ellen, amit akar. Visszaestünk a pre-Revis (v. pre-Talib) korszakba. Az hogy a bluechip FS-t cornerként próbálják játszani, mutatja, hogy mennyire ég a ház BB szerint is.
2015. 08. 23. 13:25
BaP
Én egyelőre több kérdést látok, mint választ.

Még nem érdemes a vészharangot kongatni, de egyelőre sem támadásban, sem védekezésben nem látszik, hogy mivel fogunk az ellenfeleink fölé nőni ebben a nem túl gyenge sorozatban az alapszakaszban.

A sec-től sokkal, de sokkal több kell, mert nincs olyan elit front7, aki ellen elit QB gyors döntésekkel ne tudna komoly yard-okat csinálni, ha a coverage még másodpercekre sem tartható fenn, a zóna meg még reménytelenebb... ( én nem értettem, hogy Revis elvesztése után miért nem hozott a csapat veteránt a CB posztra... Mármint épkézláb veteránt)

Lesz gond bőven, főleg, ha még Brady is kihagyja az első 4 meccset
2015. 08. 23. 13:34
Burkus
Ahogy elnéztem a Jets front7-t és különösen Leonard Williamst, jól lesz, ha az O-falunk nagyon felköti a gatyát...
2015. 08. 23. 13:58
komzoz65
Brady teljesen dekoncentrált egyelőre, de reméljük, hogy az idényre felszívja majd magát, és lesznek célpontjai is.

Blount 13 futás 15 yard szintén nem kétséges down.

2015. 08. 23. 14:15
Croaker
Szerintem még Up Butler..Igen szépen ütközik, nekem tetszett, amit csinált.
2015. 08. 23. 15:21
&ris
Valahogy vissza lehetne nézni, hogy ugyanazok kárognak-e akik tavaly is? :)
Erre valók a preseason meccsek... Ok, a kezdő offense teljesítménye nem volt meggyőző, de Edelman, Lafell, Stork hiányzott, illetve az OL egyéb posztjain sem kifejezetten a kezdő játékosok szerepeltek. Gronk fent volt? Vagy Chandler legalább? Na ugye... Blount próbál belerázódni, a training camp nem egészen ideálisan sikerült neki eddig. Értem én, hogy a Saints defense sem teljesen a legjobbjaival állt fel, de akkor is... Még korai parázni szerintem.
Defense: vannak biztató és kevésbé biztató jelek. DMC nem lesz CB mert semmi kedve nincs hozzá, ami látszik is, és így nem is tud 110%-ot beleadni.
Ryan ügynöke helyében kicsit elkezdenék előre dolgozni, mert ha valami biztos, az az, hogy meccsenként legalább egy nagy playt rajta csinálnak, amióta itt van...Szerintem cut.
Collins, Butler kitűnik eddig a def-ből- Mayo, Hightower sem játszottak... Ha összeáll, akkor nem lesz gond a frons 7-nel, de ehhez még rengeteg idő van szerencsére.
Ninko, Jones, Siliga, Brown, Collins, Mayo, Hightower, Butler, DMc, Chung + szerintem Brown lesz a befutó, ha nem hozunk valahogy, valahonnan egy veterán CB-t... (amúgy ő miért nem játszott?) Szóval ez azért nem hangzik rosszul, és végre van mélység is def-ben..ha nem is túl nagy.
Jó lesz ez! Kár messze menő következtetések levonni... Én kifejezetten bizakodó vagyok. Csak ennek a labdaleeresztős sztorinak legyen már vége...
2015. 08. 23. 17:13
Dega
2015. 08. 23. 18:49
BaP
Brown leginkább Arrington pótlására, a slot-ban tűnik megbízhatónak. Butler okés, de a másik oldalra nincs megbízható CB jelenleg ( Roberts nem tűnt rossznak, de ő megsérült)
2015. 08. 23. 15:58
Zarathorn
1 negyed felét néztem de addig fostalicskák voltunk
2015. 08. 23. 16:25
kyobalu
Hali..
Így aludva egyet..
A kezdő O# és D# fal végső összeállításán küzdenek BB-ék..Döcög a szekér rendesen, mindkét oldalon..
Brady nagyon szenved az új fallal és a másodvonalbeli elkapókkal. Jimmy G lényegesen jobban érzi velük az összhangot..Látszott is a melóján, habár a Saint's 2-3. csapat ellen játszott viszonylag jól, de csinált hülye hibákat is..Azért nem kell megijednünk, ha Brady mégsem játszik pár meccset, mert nem elveszett gyerek.
Az O#: ha rendbe jönnek a falemeberek, kulcselkapók, akkor rendben lesz a támadás. Nálam Blount nagy down..Az egyik legtúlértékeltebb futó nálunk. Gray 100x jobb nála, remélem ő lesz az első számú futónk. Lewis és White pedig meg tudja oldani Vereen megüresedett pozícióját. Mutattak szép dolgokat mindketten. Elkapóknál Harper beelőzte Boyce-ot és talán Dobsont is. :-)
D#:
Itt vannak bajok..Messze nem olyan erős ez a front7, mint amit vártunk tőlük..Tudom, hogy nem játszott egyszerre a HT-Mayo-Collins tengely és az első sor is állandóan változott, de nem volt nagy nyomás az irányítón, így egy középszerű QB is szét fogja dobálni a secondaryt..DMC visszaforgatása CB-nek öngyilkosság, legalább a safety pozíció lenne erős..Butler keményen és gyorsan játszik..Sheard mutatott életjeleket, mit ahogy Easley is.. Freeney nálam nem down.. Ő volt a legelfogadhatóbb backup LB a sorban..
Nem kell sokat gondolni a tegnapi meccsről..Gyakoroltak élesben mindent. A gondokat sejtettük előre..Jöjjön rendbe mindegyik emberünk a falakban és akkor talán olyan nagy gondok nem lesznek..De azért a meccs első fele nagyon nem tetszett. Brees és csapata ott jött át rajtunk, ahol akart, mi meg háromból három alkalommal 1st down nélkül mentünk le Brady vezetésével.Nem működött az O# fal sem passz sem runblokckban..
Még 2 hét aztán eldől, mi a legjobb felállás a falakban...
2015. 08. 23. 18:54
BaP
Az O-line szerintem erősíthető lenne Mathis-al, aki rutint hozhatna, van még elvileg 6,5 Milla cap space.
Stork is hiányzott, de szanaszét szedte a falat ez a nem túl acélos Saints pr is...
Azt gondolom, BB már gőzerővel keresi, kivel boltolhatna egy CB-t, és milyen áron..
2015. 08. 23. 21:42
hopi46
Egyetértek. (Már éjjel a cseten is volt azonos véleményünk.)
A következők derültek ki:
1. TB nincs összhangban a tartalék támadókkal és a csonka Ofallal.
2. A Mi tartalékcsapatunk jobb mint a Szenteké. (Van relatív mélység!)
3. A CB poszt még megoldatlan.
4. JG jól elvan a tartalékokkal. Az INT-je meggondolatlan dobás volt. (Mit tudna az elitekkel? Remélem valamikor ez is kiderül az előszezonban.)
5. A középső futások nem nagyon mennek, de azért futottunk két TD-t.
6. A kezdő csapatainkat idén még nem láttuk.

Más: Jordy Nelson ACL gyanus sérülést szenvedett ma.
2015. 08. 23. 18:52
DM
Former Colts WR Reggie Wayne arrived in New England last night and is taking a physical with the Patriots today, per league sources.
2015. 08. 23. 19:32
BaP
Edelman, LaFell nem hadra fogható, Tyms se, Gibson tegnap sérült meg (térd), Dobson és Boyce hulladék.
Kell edzeni, kipróbáljuk az öreget
2015. 08. 23. 20:17
Lucius
Azért a támadókat ne féltsétek már ennyire. Tulajdonképpen ugyanaz a csapat, mint tavaly akik a szezon másik felében végigverték az egész mezőnyt, beleértve a liga legjobb védelmét a döntőben. Szerintetek (a "károgókra" gondolok) a nyáron mindegyik elfelejtett focizni?
A védelem már más kérdés. Ott lehet aggódni, de majd meglátjuk mire lesz elég…
2015. 08. 23. 20:24
Lucius
Ja, ez a "Brady már nem a régi" szöveg meg kifejezetten fájdalmas. Brady egy zsebirányító. Ha akarna (de nem fog szerintem) simán játszhatna még 4-5 évet. Futnia nagyon nem kell, amíg a labdát megfelelő távolságra tudja dobni, évről évre hozhatja ezt a szintet. Vagy valaki úgy gondolja, hogy 5 5 hónap alatt hirtelen elbutult, és elfelejtette hogyan kell olvasni a védelmeket?
2015. 08. 23. 21:18
Burkus
Ez így van. Gronk nem játszik, ő eleve képes naggyá tenni egy QB-t, illetve egy offense-t. Tavaly futásunk de facto nem volt a végén, kivéve a Kóc ellen, de őket bármilyen futóval szét lehet futni. Chandlerrel pedig a csak erősödött a TE/WR corps, olyan "twin tower" játékokat lehet hívni, hogy csak nézni fogjuk. Ami az X-faktor - és mindig az - az a sok sérülés és aggályosan sok a sérült, ezzel az most játszott O-fallal nem sok időt adok Bradynek/Garoppolonak. Azért tettem a megjegyzést a korábban a Jets vonatkozásában, mert nem tudom, hogy az Atlanta O-fala milyen erőt képvisel, de ahogy azon átmentek és néha ketten sackeltek, az ijesztő volt. De ha az O-fal OK lesz, a támadókkal nem lesz gond.

A védelemnél nem tudom, hogy Ti mit láttok mint koncepciót, pontosabban mint kiteljesedő koncepciót, mert én nem látok. Úgy érzem, hogy GM feltett mindent Revis megtartására - és tényleg a lehetőségeken túl is megpróbálták megtartani - és nem volt/nincs B terv arra, ha ez nem sikerül. Nem hiszek ebben az erős front7 által generált nyomás koncepcióban. Brady szétszedte a Texanst, a Pats tavaly tönkreverte a Ware-el, von Millerrel felálló Broncost (pedig ott sokkal jobb secondary van), de hozhatnám példaként a Detroit meccseket is. Az pedig több mint aggasztó a szezont illetően, hogy két héttel a kezdés előtt még a koncepciót is csak keressük.

Megint olyan évünk lesz, hogy ha 21 ponttal vezetünk a 4. negyedben, akkor hátra lehet dőlni, különben izgulni lehet az utolsó másodpercig :(
2015. 08. 24. 10:07
komzoz65
Szerintem senki nem írta azt le itt, hogy Brady már nem a régi. Mivel egyedül én írtam le egyedül Brady nevét, és ez kb a 4, megjegyzés erre a "károgásra", válaszolnék.

Természetesen ezeknek a meccseknek semmi jelentősége nincs. Szerintem kár is úgy kezelni cikként is, mintha az lenne. Nagy Brady rajongó vagyok, és leszek mindig is.

De ha már van ilyen ups and downs, ne mondjuk már, hogy a két meccsen 5 drive 5 three and out 3/9 20 yardért nem egy dekoncentrált teljesítmény. Nem is értem miért kellett ezért beöltöztetni, lehet, hogy ezzel altatunk, vagy ezzel is beintünk az NFL-nek a felesleges preseasonra, hogy csak formailag veszünk részt, mit tudom én. Nem jelent semmit, de tény, hogy ez történt.

Kíváncsi leszek, hogy a következő meccsen, amit hagyományosan a főpróbának tekintenek, mit fog nyújtani, Brady meg a csapat, szinte biztos, hogy jelentősen mást, de még az sem lesz igazán mérvadó. Úgyhogy részemről nincs károgás, szerintem meglesz a rájátszás ott pedig mindig nüanszok döntenek, úgyhogy akár az 5. is meglehet, különös tekintettel Brady nevetséges és méltatlan szibatására a labdákkal, még jobban szurkolok majd. Hajrá Patriots!
2015. 08. 23. 21:27
Brady Tamás visszaüt
Megértem a PASSimistákat (lol!) Brédi már kiöregedett, Gerappának meg csak harmadnegyed-vonal ellen megy ez tisztán látszik egy meccs alapján is - szólni kéne a Mesternek hogy cserélje el őket, egy Tibó-JohhnyFutból páros szívesen látnék :P
2015. 08. 24. 08:54
Bucimaci
Na ne viccelj! Mire alapozod, hogy Brady kiöregedett? Tavaly pont ugyanezek a hangok voltak, aztán mi lett belőle ...

Persze a TIPIKUS MAGYAR MORÁL temetni kell, mert akkor lehet mondani, hogy én megmondtam!

Lassan a károgóknak vissza kellene nézni a tavalyi alapszakaszt, hogy ott valójában mi is történt ...

Ja ezt meg nem is értem: "amikor az első sorok játszottak egymás ellen, a Patriots nem túl sok biztató jelet mutatott"
Mikor játszott a mi kezdő offensünk? Nehéz kezdő sornak nevezni azt a sort, ahol csak az első 3 célpont hiányzik, meg a fal fele!

Tehát azt nem tudjuk, hogy hogyan is játszik a kezdő O, mert nem láttuk!!!!!

Brady dekoncentrált, na BUMM. Még nincs döntés az ügyében, nincs kiélezett helyzet a pályán, hát inkább most legyen ilyen mind később!
2015. 08. 24. 09:30
Brady Tamás visszaüt
Kéretik a ":P" szmájlít a végén észrevenni - vagy bekapcsolni az irónia/szarkazmus detektort
2015. 08. 23. 22:12
Tétmeccsen is benne van pakliban, hogy 1-1,5 negyedik csak helyben jár a támadósor. A mutatott játék miatt egyáltalán nem aggódok. Ha még két hét múlva is pálya szélén lesz Edelman és LaFell, akkor már lehet kissé kényelmetlenül fészkelődni, de vészharangot kongatni feleslegesnek tartom.

Védelemben annyi látszik, hogy a LB depth azért nem nagyon veretes. 1-2 beugró meccsen kívül én nem szeretnék Freenyből túl sokat látni. DE posztra akármilyen összetételben is megvan a csapat. A DT sor eddig semmit sem mutatott. Branch és Siliga remélhetőleg tud annyit mutatni, hogy nem Brownra kell hagyatkozni.

Én nem hiszek olyan koncepcióban, hogy építsük le a secondaryt, majd a front7 ellensúlyozza. Mivel egyéni képességekben elmaradnak az idei CB-k a tavaly kezdősortól jóval nagyobb szerep hárul az összmunkára és a váltásokra a zónában, mint tavaly, amikor javarászt 1-1-ben minden hagyatkozhatott saját magára. Ennek idő kell. Végül vagy összeáll és sikerül megtalálni a 3-4 stabil CB-t vagy állandó megy majd a csere-bere.

Tarrell Brownnak volt például egy látványos elváltása az első negyedben. Logan Ryan pedig kezd Darius Butler karriert befutni a Patsnél.

Premeccs ellenére Gost berúghatta volna az első félidőben azt az 57 yardos FG-t! :P
2015. 08. 23. 22:41
Gege8
Emberek, ugyanitt tartottunk a beszélgetésben tavaly ilyenkor. Előszezon van! Full komolytalan az egész, folyamatosan a "Pats ifi" van a pályán; jobb is, nem kell nekünk Jordy Nelsonosat, vagy RG III-et játszani. Bevallom számomra az egész előszezon érthetetlen, tét nélküli meccseken tönkremegy egy rakás játékos, kísérletezni az edzésen is lehet. Nálunk szerencsére mindenki ül a fenekén, pedig állítom, hogy senki nem annyira sérült, hogy éles meccsen ne lenne simán a pályán. Offense: Brady - Edelmann - LaFell - Gronk - Chandler - Amendola - Blount / Gray - és a valódi kezdő fal (Stork, Vollmer, Solder & Co); rendben is vagyunk. Defense: Chandler Jones - Easley (belerázódik) - Ninko - Sheard - középen összekapják még, aki itt átjut azt előre sajnálom Mayo - Hightower - Collins(!!), hátul DMC - Butler - (jó) Chung - és a rotáció. Nem rossz ez, tanulni kell, zónák, váltások kellenek. Daráltassa csak le más a kezdő sorát, mi majd élesben.
2015. 08. 23. 22:50
Nem véletlenül tartanak egyre több közös edzést a csapatok. A premeccseken ugyanakkor a roster utolsó 5-6 helyért küzdő játékosoknak az egyedüli lehetőség lehet több játéklehetőségre, mert edzésen ez meglehetősen korlátozott a számukra. Így több videóanyaggal is rendelkezik róluk a stáb, hogy eldöntse, kiben van elég fantázia.

A premeccsek a szükséges rossz. Ha eltörlik egy hónappal rövidebb lesz az "NFL szezon", amely gondolom bevételkiesést jelent. Ha helyette 2-3 héttel hosszabb lesz az alapszakasz és bővül a rájátszás, az csak a sérülés kockázatát növeli, amiből így is elég sok van az évben, plusz több érdektelen meccs lehet az év utolsó harmadában.
2015. 08. 23. 23:11
hopi46
Egyetértek.
Pl. Harper a 79 támadó snap-ből 73-nál pályán volt, ezenkívül 2 kickoff visszahordása és 3 puntreturn-je is volt. (egészen jó eredménnyel) Róla lesz video elég mindenféle szituban.
2015. 08. 23. 23:30
Gege8
Ugyanarról beszélünk, szerencsére. :) Lehet próbálkozni nyugodtan, de ezeknek az eredményén ne kezdjünk idegeskedni. Személy szerint sokkal jobban aggódnék ha Gronk alkarja felett repkednének az ellenfél másfél mázsás pillangói.
2015. 08. 25. 13:56
FunHun
Szerintem ezen nincs mit aggódni.
Szezon közben is számtalanszor mondják, hogy könnyen felkerülnek hétközben játékosok, főleg kulcsjátékosok a sérültlistára, aztán hogy-hogynem hétvégén 100%-an játszanak!
Szóval szerintem nagyon bölcs döntés nem játszani a legjobbakat, senki nem szeretne nálunk egy Jordy Nelsonszerű veszteséget egy semmit nem számító preseason meccsen.
2015. 08. 23. 22:45
Tibi Twelve
Remélem leigazoljuk Waynet, nem kerülhet túl sokba,de ha jó akkor sokat ér. meg ha beválik egy akkora midfinger lesz a coltsnak h csak na :-D
2015. 08. 23. 23:04
OFenoMeno
http://espn.go.com/nfl/story/_/id/13494837/joe-thomas-cleveland-browns-backs-tom-brady-rips-nfl-witch-hunts
Szerencsére vannak értelmes emberek odaát is, bár nem sok :) Vajon miért nem lepődök meg rajta, hogy egy fehér értelmes falember az illető, és nem egy Terrell Suggs ? :))
2015. 08. 23. 23:13
hopi46
Vannak normális és vannak irigy emberek. Sőt gonoszok is... :-)
2015. 08. 24. 08:26
komzoz65
Igen szerencsére mindenhol elég sokan felfogják hogy ez nevetséges és tragikus. Reméljük a bíró is ezek közé tartozik majd.
2015. 08. 24. 07:31
Zarathorn
Suggs inkább hagyjuk kb annyi esze van mint 1 marék szárított lepkének
Hozzászólás a(z) Ups & Downs – Előszezon 2. meccs bejegyzéshez