Menetrend

Ups & downs Alapszakasz 13. hét

2008. 12. 01. 15:30
Szerző: lucas
Kategória: Hírek
Up & Down Következzen a szokásos elemzés Mike Reisstől. Lássuk, kiket dicsér, és kiket marasztal el a szakíró a vasárnap esti vesztes mérkőzésen nyújtott teljesítmény alapján:
Up Kevin Faulk - A  running back mind futásban (73 yard, 6 próbálkozásból), mind elkapásban (48 yard, 7 elkapás) a legjobb volt a csapat támadói közül.  Sammy Morris - A running back kiválóan teljesített a gólvonalnál a meccs elején a touchdownnál (2 yardos futott TD ) és hatékonyan segítette a támadásokat, összesen 45 yardot hozott 10 próbálkozásból (ez 4.5 yardos átlag). Vince Redd - A rookie outside linebacker jó benyomást keltett a special teamben végzett munkájával, különösen, amikor kierőszakolt egy fumble-t a Steelers nyitó kick off-ja során, bár a labdát a Pittsbugh meg tudta szerezni. Richard Seymour - A defensive endnek sikerült a legnagyobb nyomást gyakorolnia az ellenfél irányítójára, három quarterback hit és egy fél sack fűződik a nevéhez. Mike Vrabel - A linebacker az első negyedben történt interception-elkapásával - amely a mérkőzés egyetlen TD-t eredményező lehetőségéhez juttatta a Patriotsot -  ismét bizonyította, hogy ügyes kezei vannak. Down Sam Aiken - Az elkapó, akinek elsősorban a special teamben jut fontos szerep, kétszer is büntetést érdemlő hibát vétett, így a büntetésyardok rosszabb mezőnypozíciót eredményeztek a csapat számára. Matt Cassel - Az irányítónak 19 sikeres passza volt 39 próbálkozásból, amely összeségében  169 yardot eredményezett. Két dobása lett interception és ötször  sackelték,  a mérkőzés során nem találta a helyes ritmust. Jabar Gaffney - A receiver elejtett egy hosszú passzt a bal oldalvonal mellett a negyedik negyedben, annak ellenére, hogy teljesen szabadon volt. Stephen Gostkowski - A kicker elhibázott egy  27 yardos field goal kísérletet a második negyed végén. Matt Light - A left tackle elveszítette az egy az egyben csatáit James Harrisonnal szemben, amelynek az lett a következménye, hogy Matt Casselt többször sikerült sackelni. Randy Moss - A receivernek kipördült a kezéből a labda az első negyed közepén, csakúgy mint a félidő végén, ahol TD-t érhetett volna az elkapása. Deltha O'Neal - A cornerbacknek nem sikerült megnyernie az egy az egyben küzdelmet a két Steelers TD-nál - a 19 yardos passszt Santonio Holmes, a 11 yardosat Hines Ward kapta el. Matthew Slater - A rookie returner elügyetlenkedte a kickoff-elkapást a harmadik negyedben, amely kiváló mezőnypozíciót eredményezett a Steelersnek. Ez kulcsfontosságú fordulópontja volt a mérkőzésnek. Forrás: Reiss's Pieces

Hozzászólások

2008. 12. 01. 15:44
Tzimisce
viito megállapítása volt helyes, mely szerint ilyenkor kell egy erős vezér a pályán aki összeszedi a csapatot.
Remélem Tom felépül rendesen, és újra a régi formájában fog játszani.
Én Matt-et nem érzem DOWN-nak, mert itt inkább a vezéregyéniség hiányzott, nem a kevés yard volt a gond.

Az viszont egyértelmű, hogy a Steelers tipikusan az ilyen hibák kihasználásában jó, erre fel kellett volna készülni rendesen.
A PO még meglehet, ha már csak maximum egyszer kapunk ki.
2008. 12. 01. 15:49
juhi04
Egyáltalán nembiztos hogy Brady-vel nyertünk volna de elég idegesítő hogy minden vereség után ez a téma...
2008. 12. 01. 15:56
bradyfan
Pontosan. Egyáltalán nem biztos hogy Bradyvel nyertünk volna. Milyen érdekes dolog hogy egy-két hete még arrol beszéltek sokan hogy Hu MC majd kiszoritja TB-t a kezdöből. Nem akarom szidni MC-t mert nem érdemli meg én számitottam rá hogy szét szedik ök Harrisonék de hát ez van. Van négy mecs abbol mind a négy hozható és szerencsére nagyon kemény a ravens sorsolása szoval meglehet a PO.
2008. 12. 01. 16:22
Kollega
Az egész meccs el volt rontva már az elejétől fogva! Adott a 0 fok körüli hőmérséklet, a zuhogó havas eső, meg a QB, aki még életében nem játszott ilyen körülmények között. De a mi jó edzői stábunk szerelmes a passzjátékba és azt gondolja, ugyanazt meg lehet csinálni az esőben, amit Miamiban 25 fokban! Csak hívják a passzokat, csak hívják. Látják, hogy szenved a QB, szenved a receiver, szenved a fal is, majdnem pickeli a védelem, de addig hívják, amíg már muszáj is hívni és akkor szépen végünk van!

A másik óriási ötlet új returnert kipróbálni ilyen időben!

Csak az edzőket kellett volna a down rovatba írni, a többiek vért izzadtak a pályán, de ilyen gameplannal nem is lehetett nyerni!
2008. 12. 01. 16:23
halagod
Sztem a D a 3.down védekezés miatt simán bekerülhetett volna a Down kategóriába. Ha ezt sokáig igy folytatják nem lesz PO
2008. 12. 01. 16:43
Tzimisce
Én nem szídtam Matt-et, mert még nincs elég játéktapasztalata, így nem meglepő, hogy nem tökéletes vezéregyéniség. Tommal is lehet, hogy vesztettünk volna, talán ugyanígy, de lehet, hogy az O nem esett volna ennyire szét.
Bár szerintem az sok mindent elmond, hogy 3rd downoknál 0/10 volt a mérlegünk. Nekem ne mondja senki, hogy Tommal is ennyi lett volna...
2008. 12. 01. 16:58
bradyfan
Kollega szted mit kellet volna tennie a coach team-nek? Mikor a steelers ellen nem lehet futni. Sztem nem döntötek roszul hogy paszt hivtak. De sztem kár ezen rágodni jövő héten seattle öket meg kell verni mert ha nem sikerül nincs helyünk a PO-ban.
2008. 12. 01. 17:02
halagod
Matt-et felesleges okolni bármiért is hiszen ez az első szezonja, lehet Bradyvel más lenne a játék de ne feledjük Tom a liga kiemelkedő irányítója szerintem, és összességében Matt nem nyújt rossz teljesítményt a szezonban, eddig el voltunk kényeztetve irányító szempontjából. Felesleges összehasonlítani őket.
2008. 12. 01. 17:28
temp
juhi: az semmiképpen nem Matt Cassel hibája, hogy miután kaptunk "2 másodperc" alatt több mint 10 pontot összeesett ő is, és nem volt képes arra, hogy összerántsa a társaságot. Tegnap is mondtam, hogy most kellene egy ilyen ember az O-ba, de jelenleg ezzel nem rendelkezünk, tehát a meccs elment. Ettől függetlenül lehet, hogy Tommal is kikaptunk volna, nem ez számít, hanem az, hogy volt a meccsnek egy olyan része, ami után már semmiképpen nem volt elvárható, hogy egy fiatal irányíó a hátára vegye a csapatot, így elég egyértelmű volt a zakó.
2008. 12. 01. 17:37
temp
egyébként én pont fordítva látom az edzők munkáját. Nagyon kitalálták, hogy hogyan kell játszani a Steelers ellen. Az első félidőben ez nagyobb részt meg is valósult. A támadóikat megfogtuk, a védelmük meg messze nem tudta bizonyítani, hogy mekkora ásznak tartják őket. A második félidő elején viszont egy pár buta hiba miatt ez a schema teljesen összeomlott, és egyrészt BB nem mehetett be a pályára, és mondhatta azt, hogy fiam, nem ezt beszéltük meg, másrészt pedig nem állt rendelkezésére egy olyan zseni a pályán, akinél bízhatott volna benne, hogy a hátára veszi a csapatot.

Szerintem a tegnapi taktikánk egy kicsit olyan volt, hogy BB-ék nagyon kidolgozták, hogy mit kellene tenni, de ehhez mindenkinek 101%-ot kellett volna nyújtania. Amikor viszont bejöttek az első hibák, akkor nem maradt tartalék, egyszerűen azért, mert nem maradt kit/mit előhúzni a cilinderből

(egy kicsit engem arra emlékeztet a dolog, mintha én elkezdenék Tysonnal boxolni. Lehet, hogy amíg tökéletesen követem az edzői utasításokat, addig szerzek 800 pontot, de ha egyszer is hibázok, akkor annak KO a vége. Ha képes vagyok 12 meneten át pengeélen táncolni, akkor nyerni fogok, különben csúnya vége lesz).
2008. 12. 01. 17:50
Kollega
A statisztika szerint lehetett, lehetett volna futni: Faulk 12yardos feletti átlagot futott, még Morris is 4,5-et. BB-ék biztos marha jól kitalálták mit kellene csinálni, csak elkezdett zuhogni az eső!

A playoffot szerintem felejtsük el, akkor jobban fogunk örülni, ha véletlenül bejutunk! Ez már nem a mi kezünkben van.
2008. 12. 01. 17:53
pittaba
Az a különbség (többekközt) Tom és Cassel közt, hogy mikor Brady látta volna, hogy Light szarabb napot fog ki, akkor a hívásokat átvariálta volna olyanokra ami esetleg segíti őt a védekezésbe. Ja, meg sokkal, de sokkal gyorsabban szabadult volna a labdától! Ezt nem lehet megtanulni, ezt érezni és tudni kell! Így alakulnak a királyok! Azonban még abban reménykedem, hogy igazak a pletykák 10 misis szerződésről és Cassel él vele! Bár a véleményem, hogy inkább marad csereként itt!
Hajrá Pats!
2008. 12. 01. 17:58
Egyetértek Kollega véleményével.

A Steelers védeleme ellen idén is azt próbáltuk, mint tavaly, és amivel rendes körülmények között a legjobb esély lenne a győzelemre: hosszában kinyitni pályát 25+ yardos passzok Mossnak. Az első félidőben jól látszott, hogy legtöbbször csak 3 pass rusher volt a Steelersnél, hogy elvegyék azt Casseltől amiben a legjobb, és leginkább otthonos érzi a magát: a rövid néhány yardos átadások Welkernek és Faulknak, amiből elkapás után lehet hozni yardokat és szépen, lassan, az órát lepörgetve haladni előre. Ebben a játékban nincs benne a nagy hibaszázalék, az eladott labdák. Na ezt nem lehet megcsinálni a Steelers LB-k és Troy ellen a LOS-tól számítva tíz yardon belül.

Ha tiszta az idő, akkor sem lett volna könnyű dolgunk, de így... ilyen esős körülmények között, a passzjáték önmagában is lutri, főleg a nagy átadások. Néha bejön (dropok mindkét oldalon), de erre nem lehet gameplant alapozni, és hatékonyan haladni előre, plusz benne van a nagy hibaszázalék.

Több nickel-futás hasznosabb lehetett volna, ezzel bírtuk az első félidőben is haladni úgy ahogy... lásd DEN-NYJ (senki sem olyan hülye hogy Kris Jenkins ellen fusson, ha lehet másként is).

A védelmünk, és főleg a secondary pedig nagyon megszenvedi a sérüléseket. Legalább 2 közepes képességű DB-vel rövidebbek vagyunk, hogy elég hatékony nickel-védelmünk legyen, így pedig nem könnyű az élet, ha még a pass rush se olyan amilyen kéne, mert azért ezt a PIT támadófalat jobban szét lehetett volna szedni, én legalábbis reméltem, hogy többször hibára bírjuk késztetni Big Bent a front 7-tel.
2008. 12. 01. 18:05
temp
a védelmünkre egy rossz szavunk nem lehet. Rodney-AD-Warren kiesése így önmagában is megviselné bármelyik védelmet, és erre még a kevésbé meghatározó játékosok sérülése. Félelmetes lista.
2008. 12. 01. 18:15
bradyfan
Kollega most egy olyan statisztikát mondasz amiből nem érdemes kiindulni főleg faulk átlaga csaloka. Volt egy nagy futása és azon kivül megfogták 2-3 yardon. Pittaba valahogy éreztem hogy lesz aki kikezdi MC-t a tegnapi mecs miatt. Amit irsz nem különbség ha megfigyeled Brady játékát ő nem szokta áthivni a playeket mert nincs szüksége rá. Ha már muszály különbséget találni akkor az a rutin lett volna és az hogy TB képes lett volna arra hogy egy-két hosszú passzal vissza hozza a csapatott mecsbe. Bár megkoctáztatom hogy még Bradyvel is kikaptunk volna. A PO pedig igenis a mi kezünkben van ha megnyerjük mind a négy mecsünket akkor 11-5-el fogunk állni és az elég lehet.
2008. 12. 01. 18:18
juhi04
"Az a különbség (többekközt) Tom és Cassel közt, hogy mikor Brady látta volna, hogy Light szarabb napot fog ki, akkor a hívásokat átvariálta volna olyanokra ami esetleg segíti őt a védekezésbe. Ja, meg sokkal, de sokkal gyorsabban szabadult volna a labdától! Ezt nem lehet megtanulni, ezt érezni és tudni kell! Így alakulnak a királyok!"

Kis bálványozást vélek azért felfedezni :D

Tom is csak ember, ő is tanulta egyszer, ő is kúrta el nemegyszer stb stb... Furcsa lesz de felejtsük már el egy évre őt :D Tönkreteszi az életem ez a sok hasonlítgatás MC-vel. :)
2008. 12. 01. 18:32
Gabesz
röviden összefoglalnám a véleményem

kikaptunk? igen
gyengén játszottunk? nagyon igen
a JELENLEGI Pit jobb mint a JELENLEGI NE? igen
ez van el kell fogadni
majd jövőre mi nyerünk
ahogy egy nagy ember mondaná "voltak hibák dolgozni kell rajta" és "a következő meccsre koncentrálunk" :D
még van 4 meccs, kb mind a 4 hozható és rögtön 11-5 körül állunk ami elég a PO de szerintem még a csoport győzelemhez is
2008. 12. 01. 18:37
patriot
Úgy gondolom a PO-ra reálisak az esélyeink,4-ből négyet lehet hozni,a Raiders és a Seahawks könnyen verhető,a Cards már most csoport első(rem mikor velük játszunk már ők a PO-ra készülnek így a cserék játszanak)és a bills is verhető kategória.
A miami játszik még a 49erssel a KCvel a jetssel és a billsel szerintem 2-2 max 3-1
A jets a miamival a49erssel a billsel és a seahawkssal ide 3-1et tippelek
2008. 12. 01. 18:38
patriot
Bár asszem még így is a Jets a csoportelső
2008. 12. 01. 19:22
Szabotomy
A PO pedig igenis a mi kezünkben van...ha....lehet.Ez elég bizonytalannak tűnik.
2008. 12. 01. 19:34
bradyfan
Azért irtam hogy HA megnyerjük akkor a mi kezünkben van.
2008. 12. 01. 19:54
Kollega
A védelmet nem bántanám, már a tartalékok tartalékai játszanak szinte.

Asszem a Jetsnek kétszer kellene buknia, hogy megnyerjük a diviziót. A Coltsot aligha fogjuk be, elég jó a sorsolásuk ahogy néztem, a másik WC helyre meg lenne még egypár jelentkező. Szóval ehhez még akkor is kellene némi szerencse, ha esetleg minden meccsünket megnyerjük.

De akkor legalább mehetnénk NY-ba, hogy eldöntsük tényleg ki a jobb :)
2008. 12. 01. 20:11
vidor
nem nagyon értem, miért lenne tragédia, ha Cassel maradna a backup jövőre
pittaba, egyszer elmesélhetnéd nekünk, mit követett el ellened Matt, mert feltűnően utálod. Ennyire nem rossz :))
2008. 12. 01. 20:31
Bulow
Ha jól számolom,a PO szinte biztosan megvan, ha megnyarjük mind a 4 meccset. OAK, SEA, ARI, BUF, ez simán meglehet, pláne ha az ARI végre behúzza a csoportját. A BAL az igazi ellenfél meg a MIA, az IND-t már nem előzzük meg, más meg már nincs. A BAL sorsolása: DAL, WAS, PIT, JAX, lehet hogy mind a 4et elbukják. És lesz még MIA-NYJ, MIA-BUF, BUF-MIA is. Szóval még a csoport is meglehet simán.
2008. 12. 01. 20:35
zo72
Egy kis esélylatolgatás:

AFCW: Broncos 7-5, Chargers 4-8
AFCS: Titans 11-1, Colts 8-4
AFCN: Steelers 9-3, Ravens 8-4
AFCE: Jets 8-4, Dolphens 7-5, Pats 7-5, Bills 6-6

Még ezek a csapatok vannak versenyben a PO-ért elméletileg.
Chargers már csak elméleti: kb: 1%
Bills kb: 10%
A többieknek reális esélye van a PO-ra
A Titáns és Broncos csoport győztes ill. Colts viszi az egyik WC helyet.
A többi 5 csapat csoport győztes és WC is lehet.
Csoport győzelemre akkor van esélyünk ha hozzuk a 4 győzelmet és a Jets Billstől vagy a Dolphenstől kap ki.
A maradék 1 WC helyért őrületes csata lesz a Ravens és a mi csoport második helyezettje (Jets vagy Pats)között

Ravensnek: 10-6 vereség: Steelers, Cowboys
Jetsnek: 10-6 vereség: 49-ers, Dolphens
Pats: 10-6 vagy 11-5, szerintem a Cardinals vigyáz a kezdő játékosaira akkor őket is megverhetjük.
2008. 12. 01. 20:37
bozoo12
húúúú basszameg

most néztem meg a topikban olvasott clark féle welker hit-et.

hogy haljon meg a döglött lova ennek a szemét k@cs@gnek!!!!

mennyire szándékosan emberre ment. wes hogy van? eltiltották ezt a mészárost? mit tudtok?
2008. 12. 01. 21:38
bozoo12
igaz igaz

csak ugye a hirtelen harag..
Most láttam először az esetet ezért pörögtem kicsit túl. Nem az örökös eltiltásra gondoltam én, csak, hogy pihenjen pár meccset. Egyébként most megnézve még1x ha néz a srác láthatta volna, hogy laszti már nincs normálisan játékban beleért előtte egy védő. Szóval elkaphatatlan volt. Nálam ez már szándékos, ahogy a meccs fórumán már írta valaki tekintélynövelő hit volt.
Ilyen esetekben (mikor ez a "szándékosság" látszik) mondjuk pihenhetne annyit mint a amire a sérülés miatt kényszerül az elkapó. Persze ez még mindig az a bizonyos harag.... dehát szurker vagyok :)
2008. 12. 01. 23:07
trotter
Szerintem a PO-ba WC-vel juthatunk csak be. Vagy mi, vagy a Ravens.
Ravensre (8-4) ez vár:
Was(7-5)
Pit(9-3)
Dal(8-4)
Jax(4-7)
Ránk viszont:
Sea(2-10)
Oak(3-9)
Ari(7-5)
Buf(6-6)

Elméletileg nekünk jobb a sorsolásunk a végén. Több esélyünk van. Elméletileg.
2008. 12. 02. 00:01
vidor
milyen féktelen harag? teljesen egyetértek veled : )

nem volt szép hit, meg is utáltam az illetőt, de Wes is azt mondta a múltkor, hogy ilyen előfordul
mondjuk az elmúlt 2 meccsünk alapján mintha szándékosan utaznának szegény pici emberre. De büszkék lehetünk rá, mindkétszer hamar felállt az ütés után, mert kicsi a bors ugye... :D
2008. 12. 02. 07:07
pittaba
Ugyan már sporttársak, Patrióták! Minek ez a Cassel imádat? Hasonlítgatom őket? Á dehogy! Mivel nem lehet! Nem tett ellenem semmit, de nem szeretem mert mindig az állóvízben kevergetett egész pályafutása során. Többen hivatkoztak itt a Minden héten háború c. filmre. Nos ott amikor egy meccsen két irányító sérült és a harmadiknak kellett irányítani, nos az pont olyan volt mint MC. A különbség, hogy Ő megragta a lehetőséget, míg MC nem! Azon elgondolkodott valaki, hogy esetleg miért van ez a sok földrevitel? Mániám a playáthívás! Nos aki ilyet mond az egy kicsit többet foglalkozhatna a témával, mivel a játék maga play hívás. Ki milyet tud, akar ez határozza meg egy csapat arcát játékát. Emlékeztek, hogy elöször csak futottuk! Szinte! Majd jöttek a passzok és sikerült kétszer 400 fölé menni. Nos ekkor aztán jöttek a hangok, hogy Brady öreg, itt az utód! Nos akik ilyet mondtak azok szerintem nem látták még a tavalyi szezont sem! Nem szaporatom, de a VÉLEMÉNYEM az, hogy nem ide való! Szerintem! :)
GO Pats!
2008. 12. 02. 08:02
steve
pittaba!

Ez így teljesen rendben van!:)

Ami egyben van MC-ben azt el kell ismerni. De több az ami nincs egyben....:)))

És vidor!
Ez nem személyes ügy, hanem SZURKOLÓI vélemény!!!
Gondolom érzed a fényévnyi különbséget!
Ami fogható az az, hogy BB még mindig MC-t kezdeti...:(
2008. 12. 02. 08:56
CoSco
Statisztikák, hő fokok, rossz gameplan, Cassel játszatása stb... Mondom én előbb utóbb BB és a stáb kerül a kerszttűzbe :)

okoskodások tömkelege, ne de ezért járunk ide :)
2008. 12. 02. 09:09
istidt
Üdv

Tisztelt rajongó társak!

Az lenne a kérdésem ha ti ennyire nem bírjátok MC játékát és teljesen elégedetlenek vagytok vele akkor kit játszatnátok?
Mert azért szerintem elég jó backup QB a mi MC fiúnk. Nem vagyok benne biztos hogy egy pl Cullpepper tudta volna ezt hozni.Vagy játszana az idén 3.körben draftolt újjonc?
Nyilván megvan az oka hogy miért MC lett a QB, mert a csapat TB kiesésével továbbra is SB esélyes maradt, caak közben a rengeteg sérülés miatt szinte hétről hétre máskápp kell tervezni. Szerintetek hány csapat bírja el hogy kiessen az írányítója az 1. számú fútója majd a 2.3. is. A védelem meghatározó elemei? Tény és való hogy CB poszton nagyon gyengék vagyunk, de emlékezzetek rá hogy a Def. (egésszében) tavaly se volt a legjobb, és idén szerintem már azon dolgoznak hogy jövőre kit vagy kiket lehet idehozni. Azt nem gondolom hogy BB azt mondta volna mindenkinek hogy srácok kb 20 helyen szeretnék draftolni, de szerintem már gőzerővel folyik a munka az építésen.
Mert azért a dolgok ilyen alakulása után tudni kell hogy hol a helyed és mire vagy esélyes. Másrészt lehetnénk olyan helyzetben is mint pl a jelenlegi Titans vagy a Bears 2 éve és még sok más csapat hogy nincs igazi irányítójuk. Ott más csapat részek tudtak dominálni, (védelem,futás) vagy nem. Nálunk jelenleg csak a WR és QB poszton nincs igazi baj, minden más egység bizony elég erőssen vérzik. Szóval szerintem úgy kezdtük az évet hogy ismét minimum a döntő volt a cél aztán még MC-vel is azt modták hogy fiam képes vagy rá megtudod csinálni minden adott irány a döntő aztán szép lassan a sérülésekkel a PO lett a cél (ott bármi lehet alapon).
Hozzá tenném még azt a nem kicsit figyelemre méltó tényt is hogy a csoport ellenfeleink is jócskán megerősödtek tavalyhoz képest és így bomba erős csoportban másodiknak lenni 7-5 mérleggel 1 igazi kisiklással (Miami). Azért nem semmi. Lehetnénk akár úgy is mint a SD Chargers akkor mi lenne? Vagy Bradyvel úgy állni mint a Saints van egy MVP irányítójuk és elég nagy az esély arra hogy nem jutnak tovább. A Dallas Romo nélkül hol volt? Szóval lehetne sorolni itt dolgokat anélkül hogy playekről tapasztalatokról tudás különbségről beszélnénk, de fölösleges, mert ez a szezon még nem veszett el. Ja mi lenne akkor ha MC is megsérülne? Én inkább örölök neki hogy ha már így alakult a helyzet hogy Cassel megmutatta mindenkinek hogy igenis Ő rá lehet számítani. Lehet hogy most még nem egy top QB de simán lehet az mert a potenciál benne van. Lehet hogy marad nálunk,Brady visszajön nyer egy gyűrűt és azt mondja ennyi volt.Akkor én örülnék neki ha Cassel lenne az 1.QB, mert jó játékos, és mindenre képes.
Na szóval ennyit akartam Bocs hogy ilyen hosszú lett.
Remélem senkit sem bántottam meg.

Üdv

Isti
2008. 12. 02. 09:12
Mr nemo
Most mire fel ez a népharag? Bebuktuk. Csúnyán. És?
Várható volt, hogy a Steelers nyer. Az persze fájó, hogy ilyen csúnyán hasaltunk el, de van ilyen. Most nem jött össze, majd legközelebb igen.

A WC-re még 10-6-os mérleggel is jó esélyünk van, és idén ugye ez a cél. Legalábbis nekem :-)
2008. 12. 02. 09:16
rege
Aki látta a mérkőzést az azt is láthatta, hogy a második félidőben Cassel olyan volt, mint egy nagy rakás szerencsétlenség. Hány játékot vezetett a második félidőben? Hányszor jutott át a kohászok térfelére?? (Azt már nem is kérdezem, hogy a vörös zóna közelébe hányszor jutott el). rossz helyre kente a "ragasztót". Az elkapók helyett a saját kezére pakolta a ragasztót. Azért tartogatta a labdát magánál órákig. Aztán megvárta a sck. vagy kiverték kezéből a labdát. Lehet, hogy más mérkőzést néztünk?
2008. 12. 02. 09:22
istidt
Azt elfeljettem hogy a két falat is említsem ők is csak annyit tudnak hozzá tenni amennyire a többi csapatrész segíti őket.Sajnos ott is van sérülés szinte mindig. Eltíltás hál istennek ...... Így nem igazán tudunk összeállni ott sem. A ST pedig szintén hiányos.

Bocsi
2008. 12. 02. 09:29
steve
Istid!

ÉN személyszerint nagyon remélem, hogy jövöre MC-t a Lionsnál látom viszont mint KEZDŐ IRÁNYÍTÓT....:)

Mondjuk egyenlőre téged igazol az a tény is, hogy BB MC-re voksol.:)
De attól nekem még nem ez a véleményem....:))))
2008. 12. 02. 09:34
istidt
Te hogy passzolnál és kinek úgy hogy esik az eső és már mindenki elejtette a labdát többször is.Estleg Wes vagy Randy miatt lett volna fumble akkor mi van? Vagy futás? Menni kellett az erdmény után passzokkal. Ez van kikaptunk és? Az első félidő nagyon jó volt szerncsénk is volt aztán fordult a kocka.
Szerintem a reálisan gondolkodó acélosok is elismerik ha bejönnek az elkapásaink akkor bizony ők lettek volna nehéz helyzetben. :)Sajnos ha nincs.
Egyébként nem annyira durva a vereség mint amennyire az eredmény mutatja. Mind1 hálistennek másképp látunk dolgokat és mindi lesz vita téma

Mindenkinek Szép Napot!
2008. 12. 02. 09:37
istidt
Steve
Ok menjen de csak addig amig Tom a pályán tud lenni aztán jöjjön vissza és szállítson egy gyűrűt Ő is.
Tényleg ha esetleg idén megnyerik akkor mi lesz?
Akkor is ezt momdod?
:)
2008. 12. 02. 09:45
Cheater
Én azokkal a vleményekkel értek egyet, amik örülnek,h ilyen csere QB-nk van... Sajnos Tom pórul járt, de kifejezetten boldog vagyok,h Matt ugrott be helyette! Még nem tökéletes a srác, de jó úton halad és meg-meg villan néha, ami jó jel a jövőre nézve! Ne felejtsétek el kétszer volt off.player of the week, ha jól tudom...
2008. 12. 02. 10:01
steve
istid!

Akár mit nyer MC az idén ÉN akkor is ezt fogom mondani!

Az előkészületi meccsek tapasztalatai sajnos ezt mondadják velem....:(
2008. 12. 02. 10:05
steve
Cheater!

Te miért vagy boldog, hogy MC ugrott be TB sérülése után????:)
2008. 12. 02. 10:09
istidt
Steve

istidt van egy t is az mindig lemarad.
Na akkor remélem hogy ha MC elmegy Detroitba akkor sikerül nekik (persze minden posztra gondolván) felhozni a csapatot és majd látunk egy NEP DL döntöt TB-MC párharc.
:)
Ehhez mit szólsz?
2008. 12. 02. 10:40
Seventh Son
Annak a pletykának semmi alapja sincs,h Cassel jövőre a Detriotnál lesz 1. QB, mert McDaniels, mint Head Coach viszi magával oda a Patsből. Arról sem érdemes beszélni,h ez a csapat SB esélyes lenne.. Az MC vitát már milliószor elkezdte vki és milliószor leírták,h miért csak ő jöhet számításba, mint kezdő QB ebben az idényben TB sérülése után. Ne kezdjük már újra! Szerintem nem csak engem idegesít. ;)
2008. 12. 02. 10:40
Jimanszky
Bocs srácok egy kis off, remélem belefér, hátha itt elviszik végre!!!
Még mindig eladó zsírúj Patriots-os Cipzáros pulcsi!!!!Sajnos kicsi rám ( 178/82 ) ezért adom el!!
Itt van róla egy kép:
http://proshopcache.patriots.com/index.cfm?fa=browse.detail&pdid=136&pid=15201&sdid=137&return=pn%3D2%26fa%3Dbrowse.list%26sdid%3D137%26pdid%3D136
Érdeklődni: azenekes@freemail.hu
2008. 12. 02. 10:42
steve
istidt!

Bocsesz a t-ért...

NEP-DL SB: egyenlőre mind a két részről utópia!:)
Majd, HA LESZ, akkor beszéljünk róla újra!:)
2008. 12. 02. 12:03
Cheater
steve

Azért örülök, mert vannak olyan irányítók, akik sztem egyáltalán nm valók a ligába s MC mégiscsak Tom mellett "nőtt föl"...:)
2008. 12. 02. 12:44
csabesz
azért lehetne arról is mesélni, h Romo mögött mit csinált a pótQB
érzésem: ha lesz PO, nem a WC kör lesz a végállomás, a "kötelező" teljesítve, nyomás nélkül talán könnyebb lesz
2008. 12. 02. 14:38
bozoo12
Jimanszky cuccára reagálva

Nem lehet csinálna valami állandó rovatot itt a honlapon eladó cuccok ról? Nekem is hoztak egy Brady mezet, amit most el kell adnom, mert jön az új (elsőre nagyot hoztak..)és a család csúnyán rámpírított, hogy akkor a másiknak mennie kell
2008. 12. 02. 14:38
steve
bradyfan!

Azért remélem TE érted miről beszélsz....?
ÉN nem igazán értem, de még ezt a véleményed is tisztelem annyira, hogy ne legyen elegem!
No és a secondaryt ugyan miért szidnád????
Bár lehetne, de ez egy labda játék!
2008. 12. 02. 15:00
bradyfan
Tampa sztem azzal nem lesz gond hogy együtt tartsuk a csapatot mert ha jol tom elég kevés embernek jár le a szerződése. Számomra nem csalodás az év 7-5-el állunk bőven a saját kezünkben a PO szereplés. És megmondom öszintén TB sérülésénél egy fikarcnyi esélyt se adtam arra hogy PO. Sőt simán kiegyeztem volna a 7-5-el. De látva hogy a csapat az iszonyatos sérülés hullám ellenére igy áll örömteli számomra. És most azt mondom hogy csalodott vagyok azzal hogy CSAK 7-5 Mert simán lehetne akár 9-3 ha jobban koncentrálunk a colts,jets páros ellen.
Steve igen értem miről beszélek. Csak tudod elég idegesitő hogy mindenki MC-t szidja mikor nem ő tehet a vereségről. Igen szerintem a sec-et jobban lehet szidni mert egyszerűen képtelenek levédekezni a paszokat. Inkább a secondaryben cserélnék embert mint QB poszton.
2008. 12. 02. 15:04
vidor
ezt az egy játékra való beszállást nem értem. Idén? Brady IRen van, idén már nem játszhat.
2008. 12. 02. 16:16
vidor
oké, így teljesen érthető : )
2008. 12. 02. 16:46
lepenyhalus
Nyári fürdőzés szempontjából én is az állóvizet preferálom:)
2008. 12. 02. 16:55
bradyfan
Pittaba mért lenne vége a bajnokságnak? Van esélyünk még akár a divizó győzelemre is. A WIld Card-ra pedig minden esély megvan. De miből gondolod hogy MC-ből nem lesz semmi? Mert nem játszik rögtön pro bowl szinten. És mit értesz állóvíz alatt ezt kifejthetnéd.
2008. 12. 02. 17:15
CoSco
juhi04: detto,

Tényleg hány év drukkolástól számít valaki ős Patriotsosnak? :) Csak tudni akarom hogy az vagyok e :))

Cassel témához már hozzá se szólok mert semmi értelme :) A bajnokság amúgy nem úszott el, csak egyre kevésbé van a mi kezünkben. Több hiba nem fér bele!!!
2008. 12. 02. 20:46
egy NFL csapatnál szvsz nem lehet egy ember nyakába zúdítani a kudarcot....sem..... Mint ahogy a siker sem csak egyének sikere. Csapatjáték. Persze, egyéni képességek és teljesítmények, karizmák között jelentős különbség van, TB korszakos, Hall of Famer irányító. De egy QB semmit sem tud akkor kezdeni, ha nem védi meg a fal, vagy ha egy jó D észreveszi, hogy akár egy gyengébb teljesítmény van az O-line-ban. Egyénre lebontva, s csapatilag is vannak jó és rossz napok. Nem véletlen, hogy Reiss is minden meccsen UP és DOWN-okat elemez. Mindig van kiugróan jó és rossz teljesítmény, de én nem nagyon emlékszem arra, hogy több héten keresztül valaki DOWN-ban lett volna, mert akkor kikerül.......

az pedig lassan már közhely, de mint minden közhely, igaz: nem tudom, melyik csapat viselné el az első számú, klasszis qb kiesését, karöltve eLoMo, AD, Rodney szintű vezéregyéniség-szerepet is játszó játékosok kiesésével. TB kiesése mindenkit sokkolt, mint mindenki mondta, s be is bizonyosodott, egy komplett konferencián belül átrendezte az erősorrendet. De épp ez mutatja a Pats system erősségét is, egy ilyen szintű irányító egyik pillanatról a másikra történő elvesztése által okozott űr, s zavar kezelése. Talán az nf.com-on olvastam még a múlt héten erről egy cikket, amelyik kiemelte, hogy ez az év talán BB egyik legnagyobb coaching-teljesítményű éve......s ráadásul még ő is, illetve az edzői stáb is hibázhat egy-egy meccsen. Szóval aki egy személyben lát bűnbakot, szvsz enyhén szólva téved.
2008. 12. 02. 20:57
Mr nemo
Szerintem Cassel faxa csere QB!

Soha nem szerettem, és amikor TB megsérült, akkor szentül hittem, hogy INT rekordot döntünk és negatív rekorddal zárunk. Ehhez képest... :-)
HA nem lenne ennyi sérültünk még ennél is jobban állnánk, bár a 7-5 szvsz elég jó, akár 11-5 is lehet belőle. De mivel valakit szidni kell: Rühellem a Sorsot, hogy így kicseszett velünk és kiállítanám a Véletlent, amiért így alakult az idényünk.

Amúgy meg ez a csapat sokkal többet ért el már eddig is, ebben a szezonban, mint amit feltételezett róluk a világ. Akinek meg kognitív disszonanciás problémái vannak kérdezze meg a kezelőorvosát... :-)
2008. 12. 03. 15:15
Jimanszky
bozoo12:Jó ötlet lenne valami használt cucc rovat!
AMÚGY A PULCSI ELKELT!!
Hozzászólás a(z) Ups & downs Alapszakasz 13. hét bejegyzéshez